Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz zalman90 #15150 üzenetére
"Amennyiben Önnek kényelmesebb, házhoz küldjük futárszolgálattal. 50.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás ingyenes, 24 órán belül Magyarországon bárhová. Emellett más országokba is szállítunk."
Szállítási díjaink (Ft)
Bp-Vidék Bp-Bp
1kg-ig 1650,- 1350,-
3kg-ig 1750,- 1550,-
5kg-ig 1850,- 1750,-
10kg-ig 2250,- 2150,-
20kg-ig 2750,- 2650,-
30kg-ig 3650,- 3550,-Nekem mondjuk jó mert kb 10 perc kocsival tőlünk.
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz AMD Power #15149 üzenetére
Ez nem a Forensis miatt olcsó, hanem azért mert alapból egy olcsó akku, Forensis kártya nélkül máshol 88 Ft-tal kerül többe. Jó tudom, egy csoki, de attól még szerintem nem érdemel kiemelést, hogy a Forensis miatt mennyire olcsó, mikor máshol alapáron 88 Ft-tal kerül többe.
De a többi termék is ilyen, a saját árukhoz képest adnak egy kevés kedvezményt a Forensis kártya miatt, de máshol meg alapból olyan áron van.
Biztos jó ez a Forensis kártya meg minden, de én semmi értelmét nem látom, normális kedvezményt nem ad, csak olyat, amit máshol alapból olyan áron lehetne megvenni.
-
AMD Power
titán
Nekem az egyik boltos még anno ezt a márkát javasolta. Mondta ,hogy ő ezt használja az autójában. Valami Osztrák olaj. Ti már használtatok ilyet?
-
gordonfreemN
addikt
Hello!
Az uj swiften hogy cserelnek hatso sarvedo elemet?
Mert laikuskent ugy tunik, mintha egybe lenne a tetovel.[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
Doze
aktív tag
válasz gordonfreemN #15165 üzenetére
mivel nem lehet sehogyan sem cserélni, kivágják a rossz darabot, aztán bevarrnak egy újat.
-
pjen
félisten
válasz gordonfreemN #15165 üzenetére
Szia.Mit értesz új SWIFT alatt mert az én 2006 os gépemen nincs egybe a sárvédő a tetővel.
-
pjen
félisten
válasz gordonfreemN #15168 üzenetére
A tető szélén végig megy egy gumi csik ,a hátso ajtó élénél megtörik,majd egy kb 10 cm es darabon folytatódik.Az alatt van valószínűleg pár pontheggesztéssel összefogatva a tető és a sárvédő.De nem egy darab,simán elvágják leköszörülik és felpontozzák az újat. Vagy arra gondoltatok hogy nem csavaros,nagyon sok autón nem az.
-
Tomics
addikt
Igen, holnap megy a szervízbe, azt mondták kap új ajtókat, szóval most már kicsit nyugodtabb vagyok. Féltem, hogy lesz még egy pár menetem a kárfelmérővel, egész hétvégén ettem az ideget. De úgy néz ki hogy nem kalapálják, foltozgatják, hanem cserélik az egész elemet...
Ráadásul olyan szerencsétlenül kapott el hogy ki sem lehet nyitni egyiket sem, mert az elsőnek a lemeze hozzáfeszül a hátsóhoz (ami így el is van mozdulva). Azt hittem ott kapok agyérgörcsöt...
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
Nem tudom, állítólag a mögöttem lévő ökör barom állat villogott h jöhet kifele (aki persze elhúzott rögtön, egy öreg csóka lehetett úgy látta a másik fél). A 2 tükörben nem látszlódtam mert pont mögötte álltam meg, a középsőből meg nem látott ki vagy mi... Oldalra nézek, jön nagy lendülettel, ütöm a dudát mint az őrült de nem tudott már megállni.
Amúgy nem is arra akartam menni, csak valami miatt arra mentem... Ennyin múlott a dolog, illetve hogy ha 1 perccel később megyek vagy hátrébb állok. Kiborító. Na mind1, úgy néz ki h rendben lesz, a sárvédőív miatt én is félek, nem akarom hogy elkezdjen rohadni idő előtt[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
válasz Siriusb #15176 üzenetére
Annyi jélekjelenlétem maradt, bár nem jártam volna jól mert a srác egy kigyúrt állat, kidobó az itteni szórakozóhelyeken, ketrecharcos. Mondjuk szerencsére ennek ellenére korrektül kezelte a dolgot és segít/ett mindenben mert én az idegtől szinte sokkot kaptam (papírmunka, biztosító, szervíz).
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
xmad
őstag
az mitől lehet hogy az új fékek (első) nyikorognak? menetközben.. de ha rá lépek a fékre akkor elhallgat. nagyon idegesitő
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Srácok, Bp. -n valaki nem jár a Váci út környékén?
Az Autofort-nál ( 1044 Bp. (külső) Váci út 66-72. árulnak egy 3 ajtós Vitara-t. A típussal már régen is szemeztem, illetve volt is. Hívtam őket, de elég rugalmatlanok voltak a részletes fotósorozat küldését illetően. Esetleg valamelyikőtök nem jár arrafelé? Nem kérem ingyé.Igazából nincs nagy kérésem, nem kell kipróbálni (persze, ha van valakinek pár perce megköszönném azt is), csak pár jobb minőségű fotót szeretnék a belsejéről, pedálokról, kormányról, motortérről és főleg az aljáról, kerékjárati ívekről, h mennyire lehet korrodált és persze úgy általános véleményt.
Egy részből idő szűkében is vagyok, más részből ha nagyon tré nem autónzék 500km-t.
Privátban átküldöm, ha valaki tud segíteni.Köszönet előre is!
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
zalman90
őstag
válasz Mercutio_ #15093 üzenetére
megoldottam a nem nyíló hátsó ajtó gondját , a képen látszik aza a nagyobb darab fehér valami , azt mozgatja a kilincs és az által nyílik az ajtó... de le volt törve a tengelyéről amin billent , ezt megoldottam 1 facsavarral most faxa
közben felfedeztem hogy van benne valami központizár kezdemény is holnapi feladatom kideríteni mért nem működik
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
válasz Kornel #15188 üzenetére
Amúgy itt egy másik kép is róla.
Suzuki Swift oldalmerevítős bontott ajtók
zalman90 ajtójában is ott van. Kihúztam pirossal a gyengébbek kedvéért.
-
Mercutio_
félisten
válasz AMD Power #15190 üzenetére
Szerintem az a függőleges vas(?) lehet a merevítés most nézem a vaterás aprót amit linkeltél, akkor inkább az aljában (itt épp csak látszik) az a kidudorodás amin a kérdőjel van?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
zalman90
őstag
az ajtóba ahol mozog az ablak üveg... van ugye 2 oldalt valami gumi hogy ne folyjon be a víz ... na most le szedtem arról a gumiról a dzsuvát gondoltam akkor könnyebben fogj járni , de most meg karcolja az üveget
mit csináljak vele ?
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
trassher
addikt
válasz AMD Power #15199 üzenetére
Nem volt nagy sebesség szerencsére így nem, csak a vérnyomásom hirtelen 200 lett. Ki akart fordulni a fazon egy utcából és ahol én mentem szélen végig parkoltak autók. Ő meg szépen csorgott kifelé hogy kilásson. Láttam is hogy jön kifelé de megállt majd mikor majdnem elé értem elindult nagy gázzal. Egyből el akartam tekerni a kormányt a szembe sávba ott viszont tőlem 10 méterre robogott egy ikarus. Nem volt kérdés hogy akkor inkább marad a duda és hogy oldalba kapjanak.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alfa Romeo 159 SW 1.9JTD 120 Le, 293.xxx km 2026.01.26ig műszaki
- Tado Smart AC Control V3 + okosotthon, klímavezérlés, klíma okosítás
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker) Legrand/Google/Shelly/IKEA/Tuya
- ArenaRacer Supreme (prémium szövet ergonomikus gamer szék)
- Foscam C2M típusú (mágneses) beltéri kamera
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest