- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz
Motion_Blur #29000 üzenetére
eladtam.
-
Kornel
veterán
válasz
Motion_Blur #29002 üzenetére
Very nice.
-
a_tesz
Korrektor
válasz
Motion_Blur #29002 üzenetére
Tyű, hát ezen a légy elcsúszik, olyan komoly lett
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Kornel
veterán
Suzuki fejegysegre a Xiaomi telefonomat tudom "tükrözni"?
-
Kornel
veterán
Ok, köszi srácok.
Akkor meghekkelni se lehet.Navi mennyi külön, illetve van rá okosság?
-
M_AND_Ms
addikt
válasz
Kornel #29018 üzenetére
Nem nagyon.
Alapból, maga a Mirrorlink rosszul van kitalálva és túl van szabályozva. Pl ha rákapcsolódik a fejegységre, akkor azon se rádió, se médialejátszó, minden csak a telefonról jöhet. Tehát mirrorlink navigációnál nincs zenehallgatás. A fejegység navigációjánál viszont minden más szólhat.
A Mirrorlink körülményes, mindig kábelezni kell, ráadásul meglehetősen instabil a kapcsolat, nagyon kábelérzékeny.
Kevés a Mirrorlink képes alkalmazás.
Félek, az Android Auto se lenne nagyon más.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Kicsirics77
veterán
válasz
dReFiX #28941 üzenetére
elsődleges szemle eddig 400k amit megállapított és mindent cserélnek, pótszemle lesz majd mert ugye nem lett lebontva a hátulja.
tegnep ültem az új swiftben is, az én 192 cm-el elől elférek.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
válasz
Kicsirics77 #29021 üzenetére
Nem azzal szokott lenni a baj. Magad mögé visszaülve nem próbáltad? Az az izgalmasabb kis autók esetén.
Jó szerencsét!
-
Zoleee83
addikt
válasz
Kicsirics77 #29021 üzenetére
Uhh, akkor volt pár dolog ami sérült, remélem mihamarabb rendben lesz az autód.
Új Swiftre: Na az király! Ezek szerint abban is elférnék a 198 centimmel, a "kettes"-ben is jól elvagyok, még ütközésig sincs tolva a sínen az ülés. Aki meg mögém akar ülni így járt, nem nagyon foglalkoztat.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Zoleee83 #29025 üzenetére
Hát sajnos igen mert a csomagtér ajtót cserélni kell egy az egyben,a hátfalat meg még nem tudják mert nem látták még burkolat nélkül,a vonóhorogról meg ne is beszéljünk.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
dReFiX
senior tag
válasz
Kicsirics77 #29027 üzenetére
Ha horgos volt és akkorát kapott ott csunyabb dolgok is lesznek ha olyan szögben jött.
17 éve itt !
-
Kicsirics77
veterán
válasz
dReFiX #29028 üzenetére
Egyelőre nem lett lebontva semmi szóval nemtudom mekkorát kapot a horog mivel maga a horog nem volt fent,egyelőre csak annyit csináltak,hogy zárható legyen az autó rendesen.Majd a pótszemlén derül ki mit kell még majd cserélni.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
-
dReFiX
senior tag
-
tboldi
nagyúr
Megvolt a mai Suzuki-látogatás, kb. 5 perc alatt végeztem:
1. Új Swift csak szalonban tapogatható formában van még, tesztautó nincs.
2. Kiderült, hogy az egyik gumiban szálszakadás van, úgyhogy maradtak fent a télik.Apum meg most az én Jazzemmel ment el dolgozni, kíváncsi leszek, hogy milyennek találja.
[ Szerkesztve ]
-
negroo
aktív tag
-
tboldi
nagyúr
Esti nézegetnivaló.
-
Kornel
veterán
Nagyon kellene ez az Android auto bele.
Ha nem, akkor telefont kell cserélnem, sajnálnam a xiaomit. -
Ebbe a kaszniba sokkal hamarabb tudok elképzelni egy ezres motort. Bár azért az 1,4-gyel lenne ez az igazi...
Jó szerencsét!
-
Danex
addikt
-
Kornel
veterán
Kék GL+ megrendelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Noblechairs székek . Bontatlan . 24 hónap garancia .Kamatmentés részletfizetés. Áfás számla .
- Érintőgombos Jura C60 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Eladó, egy csak kipróbált Govee RGBIC Wi-Fi Gaming Light Bars with Smart Controller led világítás!
- Magyar menüs Delonghi Autentica Cappuccino automata kávéfőző új tejtartállyal
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó! AKTUÁLIS BOLTI ÁRA kb 50ezer Ft!
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest