Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-SeveN-
aktív tag
felre ertettel.
Ha veszek 1 pl 1 206ost, az 4 eves auto, 5-6 eves tecnologoia, ezzel tisztaban vagyok, ezt is varom el tole.
WagonR uj auto, szinten 5-6 eves tecnologia, nem adok erte penzt. Akkor mar a 206.
ja most latom. Te tervezest irtal, en meg tecnologiarol beszelek.
A tervezes : izlesek es pofonok
A tecnologia: tenyek
[Szerkesztve]OFP rUlEz! http://www.mod.iweb.hu/
-
kymco
veterán
-
Szeke
senior tag
Törésteszt:
Bővebben: link
EuroNCAP-t egyelőre én sem találtamA biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék.
-
TexT-BoY
addikt
a mostani 206os széria a legjobb ami létezik uyganis ez az utolso amit kihoznakés ez már kiforott teknologia! Én ha autót vennék akkor vagy 206 vagy Focus vagy corolla... Nekünk 6éves Focusunk van és minden további nélkl átmnet a vizsgán ami most volt és semmit nem kelett rá költeni. (kopó alkatrészek cserélve voltak 2x mert 170000km van benne) mellesleg fater nyomja is neki.
A 206 meg azért mert tényleg nagyon jo lett mostanára.
Mi a sjaát autónkra leraktunk 1milla KP-t és egyböl engedtek az áron 300e Ft-ot
és a biztonsághoz: 2001telén lebontottunk egy swiftet kb.3-4km/orás ütközéssel.
a Focuson csak a festék nyomát láttad viszont a swiftnek az oldala 1-1be dirib darabokba
[Szerkesztve]HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
aesir
veterán
Csak azért mert magyar, és hiába a miénk részben, azt szeretjük legjobban fikázni. Hiába ilyen nép vagyunk.
Édesanyámnak szintén 1.0 Swiftje van az első Esztergomban gyártott szériából. Több mint 300.000 km van benne, egy kicsit (nagyon) lelakott belül, a fényezése sem csillog már, de nem rohad, és a kötelező szervizeken kívül csak az ablakmosó motorját kellett cserélni mint javítás. Igen, ez tényleg viccesen sz*rnak hallatszik. A fogyasztásról amit írtál, teljesen helytálló, még ennyi idő és kilométer után is.
Plusz egy pont a Suzuki mellé részemről.Van saját életem...
-
Goose-T
veterán
Ebben a topikban szerintem az alsó kategóriás autókról beszélünk. Ha valaki csak ilyet tud észszerű körülmények között fenntartani, a biztonságot nézve a Fabia igen jó választás lehet.
Koncert: https://tinyurl.com/2f7cv7dx *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
kymco
veterán
A kocsit eredetileg ott vették, ahol én is veszem használtan, egyszer tolattak neki talán egy oszlopnak, és javították az ötödik ajtón (állítólag nem volt komoly a sérülés, ennek a nyoma látszik a lökhárítón is), egyébként nem volt törve.
A műszakiról és a 60.000 km szervízről is tudok (fékpofa csere). A sz. periódusa 15.000 km.www.refujvaros.hu
-
kymco
veterán
Van egy olyan munkatársam, aki autószerelő, és szerencsére pont skoda, seat, vw stb szervizeléssel foglalkozik. Elég alaposan megnézte az autót, és reálisnak tartja a mondottakat. Azt megmondta, hogy szerinte nem ez lesz az évszázad üzlete, de az ára reális, és ami a legfontosabb, ha jól bánok a kicsikével (1136 kg), akkor 10 évesen is jól fog muzsikálni.... Hitelt adok a szavának. Mindemellett van kockázata a dolognak..... és én nem vagyok az a kockáztatós fajta, de mégis megnyugodtam... Éjszaka keveset aludtam, a döntés súlya eléggé nyomasztott, de miután megnéztük, azt hiszem, hogy jól fogok aludni.
A szakszervíz szerint 20-ból megvan a vizsgára készítés , a szerelő kolléga szerint ez ennek töredéke lesz....
Bizakodom....www.refujvaros.hu
-
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Gondolom egy ''10 second'' turbódízel megfelelne neki
Nekem is
De egyelőre marad a szívó...
MOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
Latissimus Dorsi
senior tag
-
Integra
titán
igen, de itt asszem a kolléga szigorúan a 0ról 100ra gyorsulást értette
mod: tévedtem, csak én értettem a 0ról 100ra gyorsulást hirtelen alatta, túl abszurdnak találtam a negyed mérföldre ezt egy suzukira levetítve
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
kymco
veterán
Az lehet, hogy Magyarország, de nem kell elfogadnunk tényként a dolgokat. Még nem tudom, hogy mit teszek, csak azt, hogy mit nem: SOHA TÖBBÉ SUZUKI ÁSZ Közel két milla érték ennyit nem ér nekik, akkor részemről ennyi.......
Másnak sem tanácsolom. Ezzel az erővel össze is törhetik, meg is borogathatják.... Lehet, hogy veszek ilyen festékvastagság mérőt, nehogy átvágjanak....www.refujvaros.hu
-
rATdrAgOn
senior tag
-
divot
veterán
Az autó ára 3.020.000 Forint. 20% kezdő 604.000 Ft. + 55.000 forint üzembehelyezési = 659.000 Ft kezdő befizetés. A kölcsön összege 2.416.000 Ft. Törlesztés: 40.568Ft/72 hó.
Így a THM = 6.62%.
Viszont ugyanilyen konstrukcióban egy másik kereskedőnél 38.500 Ft. a törlesztés, tehát még jobb a THM. -
kymco
veterán
Ebben igazad van, de a szemkontaktus a hátsó ülésen nehezebben oldható meg, ami viszont elöl pofon egyszerű. Hátul egy kicsi elég magányos tud lenni, elöl pedig látja az anyát. Ebben a korban pedig ez sokszor elég a teljes nyugalom eléréséhez. Ez pedig közlekedésbiztonság szempontjából elengedhetetlen.... ugyanis már vezettem fülsüketítő visitás közepette, meglehetősen zavaró volt....
www.refujvaros.hu
-
Vukocska
tag
nagy fogyasztáson mit értesz számszerűsítve?
9-10 liter
Most jottem a szervizbol. Kicsereltek benne minden tomitest. Valamint kozoltek velem hogy a jobb elso fenyszorot is kicsereltek mert beazott, mosas utan allt a fenyszoroban viz.
Szervizbe mondtak hogy eloszor/bejarataskor ne nagyon eroltessuk a sportos vezetest,mert nem tesz jot a motornak. Es eleinte nezegessem az olajszintet szurubben, mert a motor ujkoraban eszi az olajat (minden tipusnal igaz). Valamint 1500-nal vinni kell kotelezo szervizbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gitáros topic
- Yettel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ukrajnai háború
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Bontatlan. ÁFÁS számla. noblechairs HERO , ICON Valódi Bőr Fekete, Valódi Bőr Konyak
- Xiaomi Smart LED izzók (Alexa/Google Home/Apple homekit).
- Raktáron! ÚJ Type2 3x16A (11KW) 5m utcai töltőkábel elektromos autókhoz garanciával, Budapesten!
- Részletfizetés.Bontatlan. noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit .Áfás számla
- Bontatlan új Xiaomi Roborock Dyad
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest