FONTOS INFORMÁCIÓK

A portálok - A tények - Az olvasók - Hirdetések - Kapcsolat

Kérje részletes médiaajánlatunkat az alábbi elérhetőségeken:
Pályi Attila, , mobil: 06-20-251-3016

A Mobilarena, az IT café és a PROHARDVER!

Hétköznaponkénti kb. 1,4 millió* lapletöltésével és 100 - 120 ezer* egyedi látogatójával, valamint kiváló olvasó-összetételével* a Prohardver Online Portfólió a legértékesebb felületek egyike az IT / számítástechnikai tartalmak között a hazai médiapiacon.

(* Forrás: Medián Webaudit, NRC)

A PROHARDVER! egyedülállóan rendszeres, elfogulatlan és alapos terméktesztekkel és -bemutatókkal szolgál, vezető helyét évek óta stabilan őrzi az online vertikális szakportálok mezőnyében. Közvetlen és személyes kapcsolatot ápol 30-40 gyártóval, a hazai disztribútorokkal, és elismerten az első számú számítástechnikai portál a szakma szerint.

Az IT café sallangoktól mentes, tisztán információtechnológiai és üzleti tartalmat kínál. Anyagait rendre átveszi, hivatkozza számos vezető médium, beleértve a kereskedelmi televíziókat, rádiókat, print és online médiát.

A Mobilarena alaposan kinőtte magát. Az első számú mobilkommunikációs portál a Prohardverhez hasonlóan friss, elfogulatlan és irányadó a mobiltelefonok, navigációk és egyéb mobil termékek világában.

A 2008 elején induló Gamepod.hu a hazai online játéksajtó meghatározó szereplője kíván lenni. A szerkesztett tartalom mellett megjelennek felhasználói írások is, amely színessé és változatossá teszik a portált. Minőségi véleményformáló szerepük van a játékok területén.

A Logout.hu közösségi oldal legfontosabb célja, hogy maguk a felhasználók készítsenek pörgős, hazai tech-tartalmat egymásnak. Az oldal látogatói között jellemzően az aktív, kezdeményező, véleményformáló törzsközönség dominál.

Napi 35+ ezer látogatójával a Hardverapro.hu apróhirdetési portál a piac egyik meghatározó szereplőjévé vált az IT vertikumban (számítástechnika, mobil, fotó, videó, szoftver, játékkonzol, házimozi, hifi). A hirdetési felületeket leginkább azoknak a kis- és középvállalkozásoknak ajánljuk, amelyek a megjelölt témákban szeretnék értékesíteni termékeiket, szolgáltatásaikat.

A tények

  • Hetente több, mint 200 komolyabb hír és 20 hosszú, elemző cikk (teszt, termékbemutató, interjú) jelenik meg oldalainkon. Hazai viszonylatban egyedülálló a tesztelt termékek és az ezekről megjelenő írások száma is.
  • Portáljainkat rendszeresen szemlézi az Observer Budapest Médiafigyelő.
  • Az IT café / PROHARDVER / Mobilarena Fórum egyben az ország legnagyobb informatikai / számítástechnikai fóruma, napi 400 - 500 000 lapletöltéssel, közel 20 millió hozzászólással és több mint 400 000 regisztrált taggal.
  • Személyes kapcsolatban állunk a világ legnagyobb gyártóival (Intel, AMD, Nvidia, ASUS, MSI stb.), rendszeres látogatói és médiapartnerei vagyunk a nagy számítástechnikai világkiállításoknak, beleértve a tajvani Computexet is.
  • Személyes kapcsolatban állunk a legnagyobb magyar disztribútorokkal és viszonteladókkal (HRP, Ingram-Micro, Expert, Ramiris stb.).

Az olvasók

Az NRC-TGI Visitor Lifestyle Research 2010-es felmérése szerint a PROHARDVER!, a Mobilarena és különösen az IT café olvasótábora szignifikánsan eltér a hazai internetes átlagtól: jellemző, hogy az oldalt az átlaghoz képest lényegesen magasabb képzettségű, jobban kereső, városban élő férfiak olvassák. Külön kiemelendők az IT café portál ugyanezen felmérésen született eredményei, amelyek alapján a kritikus kategóriákban (ESOMAR státusz, végzettség stb.) gyakorlatilag a legértékesebb hazai IT felületekkel büszkélkedhet.

A számítástechnikai piacon jellemző tendencia, hogy egyre több viszonteladó és kiskereskedő használja híreinket, cikkeinket és fórumainkat potenciálisan forgalmazandó termékeik, sőt, akár komplett disztribúciók kapcsán felmerülő döntések meghozatalára!

Amennyiben részletesebb adatokra, statisztikákra, felmérési eredményekre kíváncsi, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!)

Hirdetési lehetőségek

Hirdetési felületeinket az Adocean reklámszervere szolgálja ki. A hirdető egyénileg generált hozzáférési kódjának segítségével folyamatosan nyomon követheti kampányának alakulását, a különböző oldalakon (ún. zónákon) megjelenő hirdetéseit, valamint az átkattintások számát, tehát részletes és online statisztikát kap a hirdetés hatékonyságáról.

A kampány indítását a kreatívok leadását követő két munkanapon belül vállaljuk. A PROHARDVER! oldalain megjelenés (letöltés) vagy idő alapú hirdetések rendelhetőek, maximum 50 kB méretben, .gif és flash formátumban.

Korábbi hirdetőink

  • IBM, HP, DELL, Samsung, LG, Panasonic, Sony, Fujitsu-Siemens, Avnet, Cisco, Albacomp
  • T-Com, T-Mobile, T-Systems, Vodafone, Telenor, Invitel
  • ASUS, AMD, MSI, Gigabyte, FSP, Cooler Master, Sapphire
  • Pfizer, Sensenet, Jobpilot

Elérhetőségeink

Pályi Attila (hirdetésszervezés)
Tel: +36 20 251 3016
Email:


Kiadja a PROHARDVER Informatikai Kft.

H-1021, Budapest
Budakeszi út 37/B.
Fax: +36-1-700-1529

COPYRIGHT

A prohardver.hu, itcafe.hu, mobilarena.hu, gamepod.hu és egyéb kiadványaink tartalmának másodközlése, adatbázisban történő tárolása kizárólag a PROHARDVER Informatikai Kft. előzetes, írásbeli engedélyével történhet (). A honlap tartalmi és formai alkotórészei a közlési engedély beszerzése esetén sem használhatóak fel megváltoztatott formában.

Portáljaink bármely részére hivatkozás helyezhető el más online tartalomban előzetes kérés nélkül. A linkelés megszüntetését azonban oldalunkoz nem méltó körülmények esetén bármikor kérhetjük.

A PROHARDVER Informatikai Kft. mindent megtesz azért, hogy a prohardver.hu, itcafe.hu, mobilarena.hu, gamepod.hu oldalakon megjelenő információk naprakészek, pontosak és teljesek legyenek, de felelősséget nem vállalunk az oldalainkon szereplő információk felhasználásából eredő következményekért.

A prohardver.hu, itcafe.hu, mobilarena.hu, gamepod.hu oldalak tartalmának szerzői jogával a PROHARDVER Informatikai Kft. rendelkezik. Az ettől eltérő jogállású tartalmakat minden esetben külön jelezzük.

Copyright (C) 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.
Minden jog fenntartva.