Új hozzászólás Aktív témák
-
a_tesz
Korrektor
már rég nem a swiftről van szó... a wagonr+ nak igenis jó töréstesztje van, nem veszélyesebb, mint bármelyik másik 5-6 éves fejlesztésű kisautó, az ignis pedig a wagonr+ padlólemezére épül (szépen be is mutatták a totalcarban)
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
kymco
veterán
A swift valóban nem a legbiztonságosabb autó, de az legenda, hogy a legrosszabb törésteszteket produkálja. A technológiai szinvonala sok esetben megelőzte a korát, de sajnos a konstrukció fölött eljárt az idő, ez tény. De figyelemreméltó, hogy az Ignis alapból ABS-szel van (a kétmillás fapados is.)
Ezt nem mondhatja el magáról sem a Renault sem a Skoda stb.....www.refujvaros.hu
-
a_tesz
Korrektor
jó ezt elírtam, nem érthető teljesen, amit akartam. csak arra gondoltam, hogy az volt jól bemutatva, hogy az ignis a wagonr+ padlólemezére épül...
-SeveN-: akkor te egy yarist, vagy 206ost, vagy corsát se vennél meg, ha egyébként jó lenne, csak mert 5-6 éves tervezés?hát bocs, de erre nem igazán tudok mit mondani...bocs a neved javítottam...
[Szerkesztve]スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Szeke
senior tag
Mutass már nekem egy GLX Ignis áráért hasonló felszereltségű, hasonlóan motorizált, hasonló nagyságú autót
Amúgy én nem vagyok suzukis, aki ismer, az tudja, más japán márkához kötődöm
A töréstesztről: mint már írták mások, ez már nem swift.
A suzuki sosem akart prémium, minőségi márka lenni. Mindig az ár/érték arányra és olcsó fenntarthatóságra törekedtek. A szegény magyar ember igenis üljön át a trabantból és a zsiguliból egy wagonba vagy ignisbe!
A loganra ugyanez vonatkozik: még mindig jobb, mint egy 20 éves dacia... De most a suzukis árcsökkentés után már nem biztos, hogy a dacia éri meg jobban.A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék.
-
Slax
senior tag
Igen, de én tapasztalatból mondom, a kispénzű ember azért vesz szuzukit, mert gondolkodik (számol). Fogyasztás, súlyadó, biztosítás, alkatrész, csomagtér, fűtés, és utolsó a kényelem. Szeretne a szerencsétlen egy Thaliát venni, mert látta, 3 éves, 20 k kilométerrel, és csak 2,4 a kereskedésben. De basszus, a biztosítása és a súlyadója és az alkatrésze drágább, meg sajnál behajtani egy földútra, hogy beszéljen a fuvarossal és fűrészessel az erdőben. Szerinted mit vesz?
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
Szeke
senior tag
Néztem neked töréstesztet: az Ignis jobb lett a kalosnál, és kb. egy szinten van a hyundai get-tel. Amúgy 3 csillagot kapott. Szóval meghalni minden autóban meg lehet, az ignisben nem könnyebb, mint bármi másban.
SZERK: és pont oldalütközésben nagyon jó az eredményea frontális rosszabb kicsit.
[Szerkesztve]A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék.
-
DLDKox
aktív tag
Kedves joey7 !
Nem tudom miért vagy ilyen véleménnyel a Suzukiról. Szerintem azért mert még ki sem próbáltad.
Másrészt mivel jobb egy 5 éves Nissan Almera?
Mivel, hogy 5 éves valószinű lassan költögetni kell rá ami Nissanéknál nem 2 forint.
Csak, hogy példával éljek 1db lengőkar 50.000 Ft.
Valamint az Almerából hátra egyáltalán nem lász ki.
Meg lomhább is mint egy Suzuki.
Igaz belülről ég és föld.
A Nissan nagyonis jó kocsikat gyárt, de rohadt drága. -
DLDKox
aktív tag
Nekem is tetszik a Nissan nagyon. Nem is vitatkozni akartam, mert mindenki olyan kocsit vesz amit a pénztárcája enged. Csak segítő szándékkal állok kedves fóromtársunkhoz mivel nekem volt lehetőségem ilyen autót kipróbálni. És csak annyit mondok, hogy ezeket a Suzukikat már nem lehet egy Swiftel összehasonítani(ég és föld).
És ez az átlag utálom a Suzuki kép a Swiftel hozható össze. -
a_tesz
Korrektor
szerintem helytelen, ne szállj ki, csak ne a biztonságot hozd fel ellenérvként...
ugyanis úgy lehet objektíven meggyőzni valakit, hogy jó/rossz boltot csinál, hogy minél többen megindokolják alaposan. így szerintem rád is ugyanakkora szükség van, mint bárki másra, akármennyire vagy suzuki-ellenes
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
zolisx4
őstag
Én ehhez annyit fűznék hozzá ,első új autóm az 1 Daewoo Lanos volt ez sem tegnap volt jó pár éve nem is gyártják ,de újonnan vettem ,300 km volt benne mikor trélerrel vitték el leszakadt a ferrodol a kuplungról ,itt vissza sírtam a jó öreg Zsiguli-mat amit leadtam a Daewoo vásárlásakor .
3 évig használtam ebből 2 évet a szervizben volt biztos.
Akkor ezt lecseréltem sokak által nagyra tartott Opel Astra-G re ezt is újonnan vettem .
A meglepetés itt sem maradt el gyakorlatilag egy ipari hulladék az egész 70 ezer km szétmentek a hidrotőkék mivel ez egy vezérműláncos motor volt 16 szeleppel nem volt olcsó a javítása ,itt hetente 1 szer szervízben voltam az biztos .
Ekkor vettem meg a Suzuki sx4 et azon kivül hogy tankolni és az olajat, szűrőt kell cserélni semmi baja nem volt .Az 1 Suzuki SX4 4 évesen adtam el 165 ezer km volt benne ,teljesen hibátlan volt .
A mostani Suzuki sx4 em az már 1,6 4x4 es ez is teljesen hibátlan ,igaz csak 35 ezer van benne . -
-
mefistofeles
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest