Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Marvel Snap
- Baldur's Gate 3
- PlayStation 5
- Ismét késik az új Alone in the Dark játék
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Napokon belül megjelenik a Warhammer 40k: Rogue Trader
- EAFC 24
- Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondjuk a francia autókról annyit, hogy anyám 206-osa (vadonat újonnan véve), az első 3 hónapban 6 szor!!!! volt szervízben, mert egyszerűen nem akart beindulni. Azóta összesen 16e km van benne, és rendszeresen vannak vele kisebb-nagyobb elektronikai gondok, pedig garázsban van tartva és megkímélt nagyon
cryptot minden termékemért elfogadom
-
blueMerle
veterán
Köszönöm a választ!
Nos, én sportosan, dinamikusan vezetek, remélem megszokom ezt a merevséget, a 16 éves swiftem olyannyira nem merev, hogy majd szétesik a kanyarban
A fogyasztás fontos szempont, remélem jó fog fogyasztani, azt az évi 50e KM-t azért levezetem....szóval ez nagyon fontos.
Valaki írta hogy nem-e lehetne visszamondani? Miért is? Olyannyira rossz lenne? Nem hinném... -
blueMerle
veterán
Nem, nincs meg csak PÉNTEKEN lesz meg,a biztosítóval adódtak gondok, szóval majd akkor
Igen, nálunk valóban lehet 220 000 Sk-ért Ignist venni, ami úgy 1.3 millió forint. Ez akciós ár, nem általános. A ''valódi ára'' az olyan 1,9 millió forint, ami ha jól értem még mindig alacsonyabb mint magyarországon. Érdekes. Szlovákiában egy MAGYAR autókereskedö olcsóbban árul egy MAGYAR autót mint a saját hazájában...érdekes -
Slax
senior tag
Illetve mégis van egy márka, de még nem is láttam ilyen tipusokat az országban. [link] a 3153-3159-3160-3162. Nem hogy kapni valahol.
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
karib
addikt
Nincs mit fikázni a Suzukikon - többnyire egyszerű, megbízható autók, olcsón fenntarthatók. Ezzel persze néhány kompromisszum is jár. Az Ignis strapabíró autó, lokális közlekedésre kiváló, pláne olyan helyen, ahol többet ér az elpusztíthatatlanság, mint a komfort.
Másfelől az is igaz, hogy más típusok más tekintetben jóval többet nyújtanak.
Illetve az is igaz, hogy a legendás Suzuki minőség azért kicsit meg-megkopott - de ez fakad abból is, hogy a Swift egy egyszerű és kiforrott konstrukció volt. Az új Swift már nehezebb, ezért például sokkal jobban kiütközik a nyomatékszegény motor, amit pörgetni kell, hogy menjen az autó, úgy viszont fogyaszt is rendesen. Csodákat nem lehet elvárni - pláne nem olcsóértDepartment of Redundancy Department
-
róland
veterán
A kereskedő csak az autóhoz a gyár által adott kellékeket köteles átadni, mint pl. pótkerék, emelő, kerékkulcs.
A többit a KRESZ írja elő, azok nélkül elvileg le sem vizsgáztatják az autót, mint pl. izzókészlet, elsősegély doboz, láthatósági mellény, elakadásjelző háromszög.
Mivel nem a gyártó által előírt kötelező felszerelés, ezért azt neked meg kell venned. Némely kereskedő ezt beépíti az autó árába, vagy ajándékba adja, de nem köteles ő adni, hanem te vagy köteles beszerezni, hogy résztvehess a forgalomban.
Mi pl. ajándékba kaptuk a kereskedőtől, ha jól emlékszem, 4 db gumiszőnyeggel együtt.http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Montesz
csendes tag
Elolvastam!igazad volt az1000 az ingyenes,de ha olajszűröt,gyújtógyertyát cserélnek köteles vagyok fizetni,mert a szervíz könyvben benne van,hogy ezek az én költségemet terhelik!Azt + tudom,hogy a rozsdagarancia fenntartásához először 1 éves korában kell vinni.
Bocs, egy pillanatra azt hittem, hogy bölcsész vagy, aztán láttam csak elbambultál...
-
Montesz
csendes tag
A multhéten megvolt az 1000-es szervíz.Nem is csináltak vele semmit alig voltam ott 10 percig ebből 8 perc volt a papirok kitöltése,2 perc alatt körbementek a kocsin egyszer és már jöhettem is!
Bocs, egy pillanatra azt hittem, hogy bölcsész vagy, aztán láttam csak elbambultál...
-
Raptus
tag
Ezek szerint Te is ismered azt az szakaszt. Hát az már egyszer biztos, hogy sok a barom arrafelé... Egyébként a sok előítélet inkább abból eredhet, hogy a Suzuki nem a vastag pénztárcájú emberek autója, tehát sok a nyugdíjas, vagy női Suzuki tulajdonos, akik természetüknél fogva nem villognak az autójukkal. Másrészt meg leginkább azok szidják, akiknek nem ilyen autójuk van. Bizonyára kellemetlen, amikor a Suzukihoz képest méregdrága francia csodának egyszercsak megszűnik az elektronikája, míg a Swiftemmel bármikor neki mernék indulni a világnak. A BMW-s egy másfajta kaszt, bennük nagyon ott van a ''nekemvancsakautómteháttakarodj'' mentalitás. Én erölködés nélkül előztem volna, ha a kedves autóstársamban nem támad fel a versenyszellem. Abban viszont biztosan megegyezhetünk, hogy ha előznek, akkor az egyik legbunkóbb dolog szintén gázt adni.
[Szerkesztve]Még olyat sem láttam, aki ilyet látott...
-
tildy
nagyúr
Múltkor előztünk valamilyen kocsit , nyomunkban egy wagonr. Hát előzéskor mentünk vagy 130al, de a wagonr se nagyon maradt le tőlünk. Csak lestünk.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
divot
veterán
Suzuki típushiba: nem bírják a gyári gátlók a magyar utakat.
Csak azt nem értem, ha valamit Magyarországra szánnak, akkor miért nem úgy tervezik meg
Mindenesetre én nem a szakszervízben csináltattam meg, mert ott ugyanilyen gyárit raknak bele, hanem elmentem futóműveshez. Kértem egy kicsit sportosabb gátlókat: ettől egy picit keményebb lett az autó, de fasza gokartosan veszi a kanyarokat. 10ezer forint volt a pár. -
-!DogG!-
csendes tag
Az a baj, hogy két tömítés van, ami el szokott fáradni a gyújtáselosztónál. Az egyik az elosztó és a blokk között van, ehhez van ''pótalkatrész'', kb. ezer forint + a munkadíj. A másik az az elosztón belül van, ehhez pedig nincs utánpótlás. Sajna nekem ez utóbbi fáradt el, nagykerben sem tudtak alkatrészt adni, csak annyit javasoltak, hogy szedjem szét az elosztót, nézzem/méregessem meg, hogy milyen méretű tömítés kell bele, aztán valahol szerezzek be egy hasonlót. Ez mind szép és jó, de nem tehetem meg, hogy sokáig álljon a kocsi, ezért reménykedtem, hátha volt már valakinek u.ilyen gondja... Amúgy érdekes, hogy mindkét tömítés ''típushiba''-ként fárad el, és mégis csak az egyiket lehet bemegyek-megveszem-csere módszerrel pótolni...
To be in power, you didn't need guns or money or even numbers. You just needed the will to do what the other guy wouldn't.
-
qestion
aktív tag
bevallom őszintén a pótkerékre nem is gondoltam
(nem láttam még 'őt') ,
ha van csak az alábbiak a problémák:
- nem ugyanolyan mint az elsők,
- nem tudom van-e emelő (kulcsok)?,
- abban sem vagyok biztos hogy hol lehet megemelni a kocsit pontosan (mondjuk a leírás megvan valahol..)
- Jó igazából megvan a méret, csak nem olvastam még le..
Milyen akkor már 'jó nyári gumit javasoltok előre?a pálya
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest