-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RLND
tag
[ Módosította: Neil Watts ]
-
Csabee.
nagyúr
Sikeres átállást követően UPC-s lettem én is
Üdv: Csabee.
-
intuicio
aktív tag
Helló!
Ma kaptam meg a számlát. Valami nem stimmt... Fibernet--> UPC (XXII.ker)
20k kellene fizetnem.
Silver csomag - 2011.04.01-2011.05.10 - 8815Ft
NET SPRINT - 2011.04.01-2011.05.10 - 11.007FtMint látjátok két különböző, de egy hónapra számolt net előfizetésem van. Ez hogy lehet? Én ezt be nem fizetem, mikor csak 1net csomagom van! Szerintetek ez mi?
-
upc on-line
tag
Kedves intuicio!
Az egyéni előfizetésekkel kapcsolatban nem adhatunk felvilágosítást a fórumokon, közösségi site-okon keresztül. Azt tanácsoljuk neked és a többi fórumozónak is, hogy az ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel keressétek fel telefonos ügyfélszolgálatunkat a 1221-es számon.
üdvözlettel, upc on-line Twitter:upc_online_hu Facebook:upcmagyarorszag
-
Apollyon
Korrektor
válasz upc on-line #6 üzenetére
De komoly, egy 'dedikált' UPC dolgozó Remélem majd benézel majd a Chello/Fiber power topikba is
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
WonderCSabo
félisten
Minek ez a topik?
-
club1
veterán
válasz WonderCSabo #9 üzenetére
Pl. azért jó, mert van vagy 10 UPC-s topic, de mindegyik speciális (vagy net, vagy ilyen-olyan tv, vagy telefon, stb.). Ideje volt már egy általános UPC topic-ot is nyitni, már csak azért is, mert most rengeteg új felhasználó kerül(t) át a Fibernettől a UPC-hez, és a migrációval kapcsolatban elég sok (nem szolgáltatás specifikus) kérdés merül fel.
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz WonderCSabo #11 üzenetére
Mondjuk ahogy a T-Home esetében is lehetett egy általános topic-ot csinálni, a UPC esetében is időszerű volt már. És Upc on-line kollégától sem várhatjuk el, hogy az összes UPC-s topic-ot folyamatosan figyelemmel kísérje...
[ Szerkesztve ]
-
upc on-line
tag
válasz WonderCSabo #13 üzenetére
Röviden:
A upc on-line a UPC Magyarország kft. ügyfélszolgálatának csoportja, melynek tevékenységébe tartozik az online tartalmak figyelemmel kísérése illetve információ elhelyezése a céggel és szolgáltatásaival kapcsolatos témákban.
üdvözlettel, upc on-line Twitter:upc_online_hu Facebook:upcmagyarorszag
-
WonderCSabo
félisten
válasz upc on-line #14 üzenetére
Szóval elvileg a feladataid közé tartozik az összes releváns topik figyelése.
-
upc on-line
tag
válasz WonderCSabo #15 üzenetére
Igen, igyekszünk az összes upc-vel kapcsolatos topikot figyelemmel kísérni, és ahol lehetséges reagálni is.üdvözlettel, upc on-line Twitter:upc_online_hu Facebook:upcmagyarorszag
-
WonderCSabo
félisten
válasz upc on-line #16 üzenetére
Nagyon örülök, hogy hosszú idő után a Prohardver! lapcsalád fórumain is megjelentetek.
Ezt a topikot ajánlom figyelmedbe.
U.i.: Ez a reg alatt egyébként több ember is ír?
-
Csabee.
nagyúr
Kedves upc on-line Nekem 12.én aktiválták a 15Mbit-es internetet Budafokon! De ezért a 15ért 5000Ft-ot fizetek havonta, mikortól rendelhetem meg a 30as csomagot 4200Ft-ért? Telefonon azt beszéltem hét elején egy kollégával hogy 18.ától lehet, ez igaz? Vagy akár már most is megrendelhetem?
[ Szerkesztve ]
-
szelidorzo
aktív tag
Megmagyarázom a számládat!
A kábeltévédre már kaptál választ.
Net: Gondolom anno volt hűséged a sprint csomagra, majd amikor lejárt a fiber küldött levelet, hogy még egy évig újabb hűségnyilatkozat nélkül változatlan áron szolgáltatja a netet neked.
A UPC átvette a fibert. Ugyanazon az áron szolgáltat mindent, mint amit a fiber kért eddig.
Ha tv ben silvert kaptál akkor valószínű analóg fiberes voltál.
A sprint neted helyett kaptál power 30 as csomagot (ami magasabb sebesség mint eddig ugyanazért a pénzért amit fizettél a fibernek, vagyis jól jártál) A számlán továbbra is a sprint fog szerepelni. Ha majd váltasz magasabb upc fiber power 60-as vagy 120-as csomagra akkor az lesz a számlán.
Az hogy több az összeg mint az eddig megszokott, azért van mert nem 30 napot számláztak, hanem negyvenet.Nem oly bonyolult ez, csak el kéne olvasni amit a levelekben írtak, s egy kis agytekervénnyel egyértelmű a dolog.
kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
EmThor
addikt
A net sebesség némileg ingadozik, volt h el is ment fél percre, majd vissza (modemen ég minden). A Tv képe viszont (analóg adás) mintha kicsit szebb lenne, de lehet csak haluzok.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Csabee.
nagyúr
válasz upc on-line #21 üzenetére
Köszönöm szépen, akkor ha online megrendelem akkor a rendszer látni fogja hogy feljebb váltottam a csomagot ugye? Nehogy az legyen hogy két internet csomagot kelljen kifizetnem..
-
tuser
aktív tag
UPC -nél mikor dobhatjuk ki végra a SCART -os boxokat, s kaphatunk CA modult, vagy legalább egy óccókici' nem felvevős HDMI kimenetes dobozkát a TV alá ?
KábelTV - Zugló
4 Tb, 7200 RPM, garis winyó van óccóé' eladóóó : http://goo.gl/bWrs3
-
Csabee.
nagyúr
Valakinek ma megszakadt az internet 22.kerületben? Nekem 2x is.. lehet a routerem szerencsétlenkedik, azért kérdem, hogy más tapasztalt-e hasonlót.
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
Lortech
addikt
válasz upc on-line #16 üzenetére
Az lenne a kérdésem, hogy meglévő internet start előfizetést (hűségidőn túlit) lehet-e módosítani a jelenleg akciós Fiber Power 15-ös csomagra (3200Ft online rendelés esetén), és ha igen, hogyan.
Thank you to god for making me an atheist
-
villamos
őstag
A 3200Ft csak az új előfizetőknek szól. Te viszont nem vagy új előfizető, ezért szerintem a listaárral kell majd számolnod...
Szerintem érdemes lehetne talán érdeklődni a GVH -nál, a fogyasztóvédőknél, médiahatóságnál, hogy a kedvezményeket általában csak új előfizetők vehetik igénybe, míg a régi, és hűséges előfizetőket magasabb árakkal, és nem ritkán tesze-tosza ügyintézéssel stb. büntetik a tisztelt távközlési cégek, és szolgáltatók. Ez kimeríti a tisztességtelen piaci magatartás tárgykörét szerintem.
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Lortech
addikt
Kerestem, de nem találtam ezt a kitételt a honlapjukon, de lehet, hogy ott van valahol. Mindenesetre ha jobban megéri nekik a lejárt hűségű (potenciálisan megszüntethető, lecserélhető), alacsonyabb előfizetési díjú szolgáltatást nyújtani, nekem jó. Normál áron, 4750-ért már nem volna versenyképes a lakhelyemen.
[ Szerkesztve ]
Thank you to god for making me an atheist
-
club1
veterán
"Kedvezményes online ajánlatunk 2011. március 1-jétől visszavonásig, az online felületen történő megrendelés esetén, új egyéni előfizetők, vagy meglévő upc internet szolgáltatás csomagjukon magasabb szolgáltatási csomagra módosító előfizetők részére érvényes, a UPC azon hálózattal kiépített területein, ahol kiegészítő beruházás nélkül elérhető a szolgáltatás."
Ebből az következik, hogy internet start-ról FP 15-re meglévő előfizető is módosíthat online megrendeléssel egy hűségvállalással 3200 Ft-ért. Arra ügyelj, hogy ha kábeltv csomagod is van, és csak a netet módosítod, onnantól kezdve a kábeltv csomag listaárassá változik, hiába írsz alá egy év hűséget a netre (azaz a kábeltv-t is célszerű ebben az esetben felfelé módosítani, főleg ha olcsóbb a nagyobb csomag, a kisebb csomag listaáránál).
-
tuser
aktív tag
Kösz ... ennyi erővel ha én lennék a UPC nagyvezír ...
Csak érdekel mikor lesz lehetőség ( fél év? egy év ? ) HDMI boxot vagy még jobb lenne ... CA modult igényelni.
Én is láttam a honlapon hogy +2k -ért már csak kávét nem főz , de csak a HDMI -ért nem éri meg.
4 Tb, 7200 RPM, garis winyó van óccóé' eladóóó : http://goo.gl/bWrs3
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- LG 39GS95UE - 39" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GAMER PC: i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 12GB GDDR6 - 512GB-4TB NVMe SSD -16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- LG 65QNED813RE / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen