Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
"Nem kellemes ezt a posztot megírni, hiszen a fórum velünk van 2001.január elseje óta. A HWSW úgy döntött, h a fórumot jövő héten, a GDPR életbelépéséig bezárja. Az okokról pár mondatban:
- Mindenki számára nyilvánvaló, h a fórum évek óta halott, már csak egy nagyon szűk közösség látogatja.
- A motor elavult, support már nincs ehhez a verzióhoz, ugyanakkor a GDPR kötelez minket a személyes adatok védelmére. Ezt már nem tudjuk garantálni, és a kiadó számára nem is lenne kifizetődő.
- A fórum rengeteg személyes adatot tartalmaz, melyek tulajdonosaival jóvá kéne hagyatni az új adatvédelmünket, erre viszont nincs igazán esély.A jövő héten a posztolási és regisztrációs lehetőség bezárul, az egyes profilokból töröljük az összes személyes adatot. A témák viszont maradnak az idők végezetéig."
A hwsw foruman egy mareknyi forumozo meg orizte a regi langot, de a heten bezar a bazar, uj otthont kellett keresnunk magunknak. Mivel tobbsegunk a prohardver foruman is aktiv, ebbe a topickba koltozunk at.
Szeretettel varunk mindenkit aki valaha aktiv volt odaat, vagy csak megismerne minket. Jobbara artalmatlanok vagyunk, de ertunk mindenhez IS.
Samott, ~27e hozzaszolas
[ Szerkesztve ]
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
-NoVa-
addikt
Bookmark.
-
Sipi-
őstag
Welcome
Itt mi az "off topic"?https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
blueboi69
senior tag
Jáááj mire ezt megszokom....
-
-igu-
addikt
/gyik
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Vodike
tag
Jájj, de furi :-) Tiga in da house.
exTiga
-
LightBringeɍ
csendes tag
Jelen, bár valami botor, galád állat ellopta a nevemet, így csak ilyen áthúzott marad nekem...
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
-
LightBringeɍ
csendes tag
Mit kell nyomni, hogy az első, még olvasatlan hozzászóláshoz ugorjon ez a valami?
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
-
Gabibácsi
őstag
avatarok csak gyáriak vannak? dulva
-
-igu-
addikt
válasz LightBringeɍ #10 üzenetére
ha nem rakod a kedvencek közé, akkor az "itt szóltam hozzá" részlegbe kerül, ott meg pirossal mutatja az új hozzászólások számát. Oda kell kattintani.
Vagy elmented a böngészőben könyvjelzőnek ezt a linket.[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Gabibácsi
őstag
ezt elfelejtettem:
Borsodi Bivaly
Csoport: Fórumtag
Csatlakozott: 2001. okt. 10.Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.
-
blueboi69
senior tag
Óbazmeg ez követhetetlen, hogy ki melyik hozzászólásra válaszolt... Kikeresni szám szerint, vagy odakattintani. Van baj....
-
Gabibácsi
őstag
akkor pont neked való, úgysem szoktad elolvasni amire válaszolsz
-
-NoVa-
addikt
Próba 2, flickr megy-e. Előnézet gomb de hiányzik.
[ Szerkesztve ]
-
Gabibácsi
őstag
nekem nem megy embeddedben, mi a titok?
-
Samott
addikt
Proba:
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
veterán
-
chris-77
csendes tag
Üdvözletem az uraknak..
HWSW Fórumra Csatlakozott:2002. szept. 13.
-
aprokaroka87
nagyúr
Osztán ti kik vagytok?
Mer hogy én nagyon kivagyok...
-
chris-77
csendes tag
válasz aprokaroka87 #31 üzenetére
Tessék az első hozzászólást elolvasni.
-
Gabibácsi
őstag
válasz aprokaroka87 #31 üzenetére
fizess 20 forintot és elmondom, kukkolós
-
chris-77
csendes tag
Akartam Gabibának válszolni és erre..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Seráfütty, még csak readonlyban vagyok
-
blueboi69
senior tag
Kézzel bemásolni az üzenetet 2018-ban? Nanemááááááá.
-
WiZARD
addikt
annyira azért nem szörnyű ez, csak meg kell szokni...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
veterán
válasz C0pp3rM1n3 #49 üzenetére
nekem meg most kellett rájönnöm, hogy a ph regem egy héttel régebbi, mint a hwsw. pedig egészen biztos voltam benne, hogy a ph évekkel később jött
hanyas vagy, te disznó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Watch Series SE 2023 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest