Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sniper112
aktív tag
válasz
zsigaa94 #5016 üzenetére
Elméleti szinten minden töltés úgy van hogy maxon kezdi és majd 50% körül veszi a felére vagy ha túl melegszik akkor szintén vissza veszi és 80% tölt csak lassabban ha aktív az okos töltés ami időhöz kötött de nekem is van hogy maxon tölti végig és 80% körül tölt lassabban
-
Pocak89
senior tag
válasz
zsigaa94 #5016 üzenetére
Teljesen össze-vissza van ez a frissítés. Próbálj régiókat váltogatni az segíthet. Csak nálam az a fura, hogy ami most van fent rom azt kézzel raktam fel a beépített updaterrel, mert ezt a frissítést nem dobta fel OTA-n. Viszont akik meg az előző verzión voltak nekik meg megjött a hyperOS2.
A töltésről nem tudok nyilatkozni sima 13T-n 67W van. -
zsigaa94
csendes tag
-
sniper112
aktív tag
Másnál is beragadt a Google play rendszer frissítése 2024 októberben? Akár hogy rá megyek nem frissül.
-
Pocak89
senior tag
Gondoltam megkérdezem a supportot miért van az, hogy a hivatalos rom letöltő oldalon a 13T-nél minden letölthető rom már a HOS2, kivéve a global. Csatoltam képet is nekik az oldalról. Nyilván tudtam, hogy érdemi választ nem fogok kapni én is voltam supportos tudom, hogy sokszor bekamuznak vmit mert a felhasználó úgysem ért hozzá. De hát ez még elkeserítőbb volt mint amire számítottam
A válasz az volt, hogy "Telefonját a legújabb szintre frissítették. A Xiaomi 13T pro esetében ez a legújabb frissítési verzió. 1.0.8.0.UMLEUXM. ". Eleve sima 13T-ről volt szó, ráadásul global verzió. Erre ideböfögnek egy 13T pro EEA rom verziót ami ráadásul nem a legújabb mivel az oldalukon is a OS2.0.10.0.VMLEUXM tölthető
Parádés.
-
PGyuri1975
csendes tag
válasz
Tomasz0119 #4824 üzenetére
Szia! Tudtál valamit csinálni, hogy kapjál új frissítést? Nekem is ugyan ez a problémám.
Előre is köszönöm a választ!
Üdv. -
Pocak89
senior tag
Tök jó én még 13T globalon mindig HOS1-el vagyok. A hivatalos rom letöltő oldalon minden verziónál a HOS2 rom van feltöltve kivéve a global amire először jelent meg. Teljesen logikus végülis
-
anitanagy
újonc
Üdv. 13T EEA. Olaszország régió. frissítés 2.0.3.0-ra VMFEUXM (biztonsági javítás 2025. január) 699MB
[ Szerkesztve ]
-
sniper112
aktív tag
Akinek esetleg gyorsan merül a telefon lehet megoldás ha újra letölti a legújabb romot, nekem segített.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Gyugyu1987 #4997 üzenetére
Hol kell kikapcsolni ezt 5G lehetőséget? Többnyire wifi-n vagyok,szal nem izgat nagyon.
-
Gyugyu1987
tag
-
válasz
kovbal79 #4994 üzenetére
Egy-két alkalommal 100%-ra töltöttem (ami talán nem jó), de nem is életszagú hogy mellette üljön az ember és a töltöttségmérőt nézze....
Elég szórakoztató lenne ülni a mobil mellett és nézni a töltöttségi szintet. Amúgy az app küld értesítést 80% elérésénél, nekem régen csinálta, de kikapcsoltam az értesítést. Lassan 3 éves lesz a 12X, az akku ebben is ugyanaz a minőség és ebből két év intenzív használat van, töltésnél ha nem csak pár percre rakom fel, mindig 100%-ra tölti magát. Most 90%-os az akksi...ja és mindig a gyári 67W gyorstöltőt használom.
Ami érdekes, hogy elejétől fogva fenn van az az app és még mindig kiírja, hogy teljes töltöttség nem észlelve!
Ennek is lehet sok oka amúgy, de a lényeg, hogy semmi gondot nem okoz a 100%-os feltöltés, ami egyébként nem tölt 100%-ra valójában. Legalábbis úgy tudom, hogy gyárilag úgy van beállítva az optimalizáció, hogy a user ne is tudja totál feltölteni.
Egyszóval teljesen jó az az akksi, egy ideig ne foglalkozz vele ilyen intenzíven, majd ránézel az app-ra, ha pár ciklust kap.
[ Szerkesztve ]
-
kovbal79
tag
válasz
Viktor0610 #4989 üzenetére
Valóban, 15%-ról 100%-ra töltöttem és nullázta a számlálót. Az accubattery szerint az akksi 98%-os. Ez normális egy bő két hetes telefonnál? Vagy ez csak egy becsült dolog? Egy-két alkalommal 100%-ra töltöttem (ami talán nem jó), de nem is életszagú hogy mellette üljön az ember és a töltöttségmérőt nézze....
Gyugyu1987: én is olvastam hogy szívja az 5G az akksit, kipróbálom amit te is, nekem a 4G is bőven elég.
[ Szerkesztve ]
-
kovbal79
tag
válasz
Viktor0610 #4989 üzenetére
Nagyon idegesítő, 120óra statisztikáját mutatja a grafikon, de akárhova kattintok, csak az elmúlt 3 óra jelenik meg az időpontokban. csak nem értem, ha (függetlenűl attól hogy ki mit gondol erről) azt javasolja a gyártó is (okos töltés 80%), hogy 80% fölé ne töltsem, akkor sosem fog helyrállni, és csak akkor mutatja rendesen az akkumulátor statsiztikát, ha 100%-ra töltöm a telefont? Vicc
-
-
kovbal79
tag
válasz
Viktor0610 #4987 üzenetére
Nem is értem, mit akar nekem mutatni ez a diagram vagy mi :-) a 119 óra mit jelent? Nemrég újraindítottam a telefont, de ez nem változott. Tegnap reggel töltöttem a telefont, szerinte ez ma a 10-11 óra közötti időszakban volt
-
-
Sztyepadzso
őstag
-
kovbal79
tag
Két érdekes dolog van, most vettem észre hogy az beállításokban az akkumulátor használat grafikon mintha nem lenne valid. Reggel 5-6 óra között szerinte töltöttem a telefont, pedig nem, illetve 6-7 óra közötti időszakra is mutat infót, holott jelenleg 6.20 van. Másnak is volt már ilyen? A másik, állítólag hyperos-ben érkezik egy új funkció, accufirmware update néven, több helyen is írják, remélem hozzánk is eljut.
-
-
ztoldy
senior tag
-
ggeleven
őstag
válasz
csaba17 #4978 üzenetére
Nem nagyon fogod tudni kikapcsolni ezt a funkciót. Kb 20-30 mp nyomvatartással minden droidos teló kikapcsolható bármilyen fagyás mellett.
Samunál van 7 mp-es hangerő fel+bekapcs gomb kombó is. -
kovbal79
tag
válasz
Viktor0610 #4967 üzenetére
Két nap használat után ezt kaptam az accubattery-ben. Ezek alapján tudtok nekem kis infót adni, van-e valami ami nagyon eszi az akksit? Illetve hogy ez rendben való működés-e, kicsit soknak érzem a kikapcsolt állapotban való merülést, kérdés hogy ezen lehet-e javítani, pl egyes alkalmazások teljes korlátozásával? Pl egy facebook, netflix, instagram nekem csak akkor kell, amikor megnyitom és használom. Értesítéseket nem várok ezektől, sőt... én viszonylag keveset használom a telefonom, kb alvó állapotban merül a legtöbbet, ezt szeretném nagyító alá venni.
-
csaba17
senior tag
sziasztok!
azt ki lehet valahogy kapcsolni, hogy lezárt kijelzőnél, ha véletlenül sokáig nyomva marad a bekapcs gomb akkor ne induljon újra a telefon?
reggel vhogy megoldottam, vonaton leülve néztem, hogy miért a hyperos logót jeleníti meg, újraindult és nem gondolnám, hogy csak úgy magától, lehet, pl kocsikulccsal megnyomtam... -
cyber86
őstag
13 T Pro telekom magyar régió
-
caledonia
csendes tag
Pár hetes használat után, Xiaomi 11T- ről 13T-re váltva néhány észrevétel. Két év van a két telefon között, de sok dologban nem fejlődött a széria. A kijelző minősége, a rendszer sebessége szinte egyforma, és üzemidőben kb ugyanazt hozza mind a kettő. Amiben sokkal jobb a11t az a hangzás. Hangosabban, torzítás nélkül nagyon szépen szól, még a basszus is teljesen elfogadható. A másik, hogy tök menő dolog a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó, de tökéletesen működött az oldalsó gombba épített érzékelő is és nekem sokkal jobban kézre esett a használata. Töltés időben is valamiért jobb a 11T. Végzett 30-32 perc alatt míg a másiknak kell majdnem háromnegyed óra. Mindkettő elvileg 67 wattal tölt. Amiért megérte váltani az a kamera szett, és a 4+1 év frissítés. A 13T simán hozza a három évvel ezelőtti csúcskategóriát. A 11T-vel se volt nagy probléma, gyönyörű nappali képeket készít, de nagyon hiányzott a OIS a főkamerából, és videózásnál is idegesítő volt a pontatlan fókusz, ráadásul éjszakai fényképezésben is oda-vissza pofozza a13T. Az öt év frissítés pedig bőven garantálja a hosszú távú használhatóságot. Szóval remélem el leszek vele egy jó darabig !
-
szemy94
senior tag
Ali-ról van már valakinek bevált fólia? Az Alza-ról rendelt fogyóban van, az mondjuk tökéletes, de a 6800-at kicsit sokallom (anno 4-et vettem 290ft/db-ért, le volt akciózva).
Olyan érdekelne, ami nem festett szélű, és nem levegősödik be a széle, meg nem kell mókolni olajjal (ha valaki nem ismerné, azt hiszem kókuszolaj, van amelyik fóliához alapból adnak, és kitölti a levegős részt, de egy idő után nagyon gyűjti a koszt a szélen) -
-
ToBeY
nagyúr
Jött frissítés 2.0.11.0 hogy jobb lett-e valami azt nem tudom(remélem...)
-
-
kovbal79
tag
Engem csak az kezdett érdekelni, hogy tudom-e valahogyan megfigyelni és kontrollálni, hogy a telefonom használaton kívűl, fél nap alatt 10-20%-ot merűl, itt áll mellettem az asztalon. Néha teljesen rendben van, néha hipp-hopp merűl egy nagyot. Kb ennyi fontos nekem is, hogy nincs-e esetleg valami "gyárihiba", ezen felül bír amennyit bír. Csak szeretném, ha olyan alalmazások nem merítenék le a telefonomat, amik mondjuk egy hónapban egyszer kellenek és jó lenne ha nem futrikáznának nekem a háttérben. :-) Azt sem tudom, hogyan lehet megállapítani, hogy hibás-e vagy sem, hiszen teljesen alkalmazás- és használatfüggő, hogy kinél mennyit bír. Csak érdeklődöm :-)
-
kovbal79
tag
válasz
Viktor0610 #4962 üzenetére
Köszi, és akkor itt mit fogok látni, mit kell figyelni? Illetve azt "kéri" az egyik lapon, hogy 80% fölé ne töltsem, a másikon meg, hogy merítsem le 15% körülire, majd töltsem fel teljesen 100%-ig
-
-
kovbal79
tag
válasz
Viktor0610 #4960 üzenetére
Értem, és ebben az esetben mit javasolsz? Úgy általában érdemes foglalkozni vele, hogy 80%-ra töltsem? Úgy általában is, de főleg most, hogy az akksi infóit nézegetem? Korábban sosem foglalkoztam ezzel, amikor csak lehetett 100%-ra töltöttem a telefonjaimat, a cél mindig az volt, a lehető legtöbb nafta legyen benne, főleg, ha mozgásban vagyok (pl autóban töltés esetén).
[ Szerkesztve ]
-
-
kovbal79
tag
válasz
Viktor0610 #4956 üzenetére
Feltettem az AccuBattery app-ot, a töltésnél be lehet állítani hogy 80%-is töltse az akksit. Ezt érdemes használni? Az akkumulátor védelem alatt a telefon beállításokban van egy okos töltés funkció ami nekem alapból be van állítva. Ezt nem is értem. Felül a töltöttségnél nekem 100%-id engedi tölteni. Ezt hogy kell értelmezni, illetve meddig hagyjam tölteni a telefont?
-
kovbal79
tag
válasz
Viktor0610 #4956 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom.
-
válasz
kovbal79 #4955 üzenetére
Néha, mikor az eszembe jut, feltelepítem az AccuBattery appot, azzal valamivel jobban lehet látni, mi fogyasztja az akkut. Ezt ajánlom neked is.
Fontos, minden engedélyt, egyebet meg kell neki adni, hogy rendben fusson a háttérben és gyűjthesse az adatokat. -
kovbal79
tag
válasz
-Mosquito- #4952 üzenetére
Napközben wifi, kb 1 órát mobilnet, szinkronizálás megy, ami nekem kell hogy dolgozzon a háttérben, az a Messenger, gmail, naptár, Google keep, WhatsApp, az összes többi csak tolakszik.. használat közben, Facebook vagy Chrome böngészés kb 5 percenként 1%, de ez talán normális. Ma kb másfél óra az kijelző idő a digitális jóllét szerint, 30%-ot merült. Azaz nagyrészt a háttérben dolgozik valami vagy valaki de nagyon. SOT sincs bekapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
-
ggeleven
őstag
válasz
-Mosquito- #4952 üzenetére
20% körüli merülés éjszaka?
Ott valami nagyon nincs rendben.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
kovbal79 #4949 üzenetére
De mivel,milyen körülmények között? Wifi,NET kártya,hang/NET kártyával? A 13T tudott 20-30%-ot is merülni reggelre a NET alapú kártyával. Van,hogy naponta 2x is töltöttem. Most a 14T valamivel jobb kb 20% körüli reggelre a merülése.
Aztán ott van a 4G vagy 5G,kijelző képfrissítés 60-144Hz,memória bővítmény be van-e kapcsolva,stb.. -
kovbal79
tag
válasz
Viktor0610 #4950 üzenetére
Köszi az infót! És arról van esetleg valami tapasztalatod (vagy másnak), hogy napközben használaton kívűl mennyi merülés a jellemző? Konkrétan szabad teljesen korlátozni egy-egy alkalmazást (akkumulátor beállításonál lehet ilyet). Az imént épp a netflix, és filekezelő appokat jelölte meg nekem az "akkumulátort lemerítő alkalmazások"-nál, holott ezeket még el sem indítottam eddig, csak telepítve lettek :-D Netflixre még be sem jelentkeztem...vicc. Inkább azért zavaró, mert tegnap egész délelőtt fotóztam és videóztam a koripályán a gyereket, és így merültem 3 óra alatt szűk 10%-ot ami egész jó, utána meg lerakom 1-2 órára, és 10-15% elmegy a levesbe. Valahogy nekem nem kellően átlátható, hogy mikor mi okoz merülést, de lehet hogy sokat várok.
[ Szerkesztve ]
-
-
kovbal79
tag
Ezzel a SOT idővel kapcsolatban, és úgy általában van valami referencia érték? Úgy értem tisztában vagyok vele, hogy nagyban használat- és alkalmazásfüggő, hogy kinek mennyit bír a telefonja. Én kb két naponta töltöm, de nem is használom sokat, viszont alvó módban is merül (nyilván a háttérben futó alkalmazások miatt). De pl a google play áruház láthatóan dolgozik a háttérben éjszaka, és van egy jó 5+ % merülésem éjszakánként. Engem elsősorban az érdekelne, hogy hogyan lehet kiszűrni azt, hogy a merülés mértéke mennyiben szoftveres és mennyiben hardveres (pl akkumulátor hiba) eredetű probléma. Van valami teszt vagy metódus, ami egyértelműen felfedi, hogy mi okoz merülést? Lehet az alkamazásokat korlátozni, de pl teljesen szabad-e korlátozni egy Facebook-ot vagy egy play store-t térképet stb, javít-e az üzemidőn, és ha igen, az milyen áron történik? Álatlánosságban azt olvastam tőletek, hogy kb egy napot kényelmesen kibírnak ezek a telefonok. Lehet túlgondolom :-)
-
ToBeY
nagyúr
A digitális jólét app a megfelelője a SoT-nak Xiaomi telefonokon?
[ Szerkesztve ]
-
pulguinha
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4944 üzenetére
Rendben, köszönöm. Azt hittem vmi konkrét márka legyen. Megírom majd, hogy segített-e hátha másnak is hasznos infó lesz.
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4941 üzenetére
Köszi,akkor marad nálam is kikapcsolva!
-
pulguinha
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4939 üzenetére
Hát szerintem vezeték nélkül még nem próbálta, gondolom azért sem hogy tudjon közben tölteni a telefon.
Milyen másik kábellel próbálja? Talán most egy IKEAs volt az autóban. -
-
ToBeY
nagyúr
A virtual memory-t érdemes bekapcsolva tartani, használni, vagy jobb ha ki van kapcsolva és csak a telefon memóriáját használja a telefon?
[ Szerkesztve ]
-
-
pulguinha
aktív tag
Sziasztok,
Tudtok segíteni, mit oldhatja meg azt a roppantul idegesítő helyzetet, hogy nem tudjuk a 14T-t csatlakoztatni az autóhoz (Volkswagen)?
Előre is nagyon szépen köszönöm a tippeket -
szemy94
senior tag
válasz
kovbal79 #4934 üzenetére
VoLTE kapcsold be, és ha aktív (4G/5G) akkor lesz internet beszéd közben is.
Gyugyu1987: neked is ezt tudom mondani, működnie kell, ha mégsem, akkor ott nem működik rendesen a hálózat sajnos. Esetleg próbálgasd egyhelyben is, hogy akkor milyen, lehet amerre jársz sűrűn vált cellát, a 4G-re erőltetés szerintem segíthet, akkor nem kell visszaváltani. De ha visszavált 2G-re, akkor teljesen mindegy.
-
Gyugyu1987
tag
válasz
kovbal79 #4934 üzenetére
A térerő nem esik le, netezni ugyanúgy tudok hívás közben.
Én arra gondolok, hogy amikor 5g-ről levált 4g-re akkor vacakol valamivel.
Másik sim-etnés visszaállítást már kipróbáltam, csak elfelejtettem írni.
Szerintem megy szervízbe, mert rohadt bosszantó. Az a fura, hogy ha egyből újrahívom az illetőt, vagy ő hív újra engem, akkor meg működik minden.
Majd a szervíz megoldja (legalábbis sokadjára majd biztosan valahogy).Köszönöm szépen.
-
kovbal79
tag
válasz
Gyugyu1987 #4933 üzenetére
Szia! Amikor telefonálok, nekem is (és szerintem másnak is) bontja a mobiladat használatot. Én pl amikor telefonálok és infóra lenne szükségem, nem tudom megnézni mobilneten, csak ha wifin vagyok. Az előző telefonom is így működött, szóval ez talán normális. Amikor elmegy a hang, a térerőd nem esik le? Esetleg próbáld ki messengeren vagy whatsappal, viberrel a hívást. Ha kártyafüggetlen vagy, esetleg másik szolgáltató sim-jéval telefonálni, netezni. Esetleg a szolgáltató rá tud nézni a sim beállításokra . Ha ezek nem hoznak eredményt, én a szervizbe mennék vele. Ha garis, tipródjanak vele ők...
-
Gyugyu1987
tag
Sziasztok!
Abban a problémában kérnék segítséget, hogy ha engem hívnak és felveszem, akkor pár másodperc után telefonálás közben megszakad a hang. Vagy én hallom a másik felet, de ő nem hall engem, vagy ő hall engem, de én őt nem.
Állandó mobilneten van, wifit nem használok. 5g-n van javarészt, de sokszor vált át 4g-re (telefonálás közben is), amely közben eltűnik az adathasználat jel. Pl. autóskamera videójainak letöltése során egyik másodpercben 3.5m/s-el, másikban már csak 100 kbs/s-es tölt le.
Próbáltam azt is, hogy a 4g-t részesíttetem előnyben, de nem oldotta meg a problémát.
Próbáltam nagy vonalakban visszakeresni, de nem találtam erre megoldást.A segítő válaszokat előre is köszönöm!
-
szemy94
senior tag
-
paolinho
őstag
Igaz nem az elsők között, de végre megérkezett a tajvani romra is a HyperOS 2!
-
-
zsocy
őstag
válasz
kovbal79 #4928 üzenetére
Az egyik egy tipus-specifikus Teslás tartó, arról úgy kell lefeszegetni a telót, elég jó.
A másik egy Ugreen univerzális, arról sem esett még le, de ott azért néha rezeg a léc, el tud rajta picit fordulni, ez egy Fiat 500-ban van.
A Dusteremben pedig egy roundmount.pl -es tartó volt, azt is direkt oda gyártották, az is úgy állt mint a cövek, mondjuk annak ára is volt. -
zsocy
őstag
válasz
kovbal79 #4925 üzenetére
Nekem nem esik le, és el sem mozdult soha, pedig az első ilyenem egy Dusterben volt ami rázkódott és remegett minden módon. Az a lightos terepet is bírta.
A mostanira meg annyira feltapad hogy picit el is kell csavarnom a telót leszedésnél különben alig jön le. Mondjuk minden tartóm elég erős és nagy mágnessel van szerelve, és a gyári átlátszó tokot használom. Egy vastag Nilkinnel nem tudom mi lenne a helyzet.
A telefont nem védem semmivel, nem mozog a tokban sem a vaslap sem a teló, nem karcolják meg egymást. Aztán lehet hogy csak nekem volt eddig szerencsém, de semmi nyoma eddig sérülésnek.BTW, ha esetleg valaki talál gyári vagy jó minőségű átlátszó tokot az bedobhatná ide, az enyém is kezd sárgulni. Ha nincs akkor elkezdek random rendelni az Aliról, de jobb lenne valami tutival kezdeni.
-
kovbal79
tag
Gondolkodtam rajta, kipróbáltuk a párom nillkinjével, és szerintem túl sokat veszít az erejéből, lassan elkezdett a rázkódástól lecsúszni a tartóról. Illetve nem örülnék, ha belülről karistolná a telefonom hátlapját, persze pl a baseus-nak van bőrözött vaslapja is, de az meg elég vastag, idegesítő volt ahogy kidudorodott a hátlap. Szóval lehet egy erősebb mágnessel szerelt tartó jobb lehet, de ez a nillkin talán túl maskos az én tartóm mágnesének :-) Te véded valamivel a telefon hátulját a vastól ha belülre tetted? Vagy az is be van vonva valamivel? Pont emiatt lezdtem agyalni ezen a tokon [link] , a vezeték nélküli töltés (ami ugye kamu) számomra mellékes.
-
ggeleven
őstag
válasz
Viktor0610 #4922 üzenetére
Na ez keményen a fogyasztók megtévesztése.
-
-
kovbal79
tag
válasz
ggeleven #4914 üzenetére
Én is így tudom, csak nem értem, akkor miért mutogatják a nillkin honlapján, mireszint ezzel vezeték nélkul töltik a 13t-t. Vagy én nem értem az egészet
engem inkább a mágneses hátlap rész érdekel az autós telefontartó miatt, mert ha ez megtartja a telefont, akkor nem kell a mezei camshield bordázott hatlapjára rászerencsétlenkedni a vaslapocskát. Sehol nem találok erről a típusról érdemi véleményt, sőt,ha jól látom már nem is gyártják, ami gyanús...
-
kovbal79
tag
válasz
ggeleven #4918 üzenetére
Köszönöm a képeket! Ezennel elengedtem a dolgot, ezek szerint az összes tok ilyen (furatok helye), nem nagy ügy végül is
Nekem még elég passzos a kamera takaró, sőt, a feleségem poco x4 pro-jához is vettünk ilyet, na azt két kézzel két ember nyitja ki
Ott kisebb a kamera sziget, ezért amikor nyitva van, akkor sem lóg túl a telefon szélén, így csak akkor csukja be, amikor behajítja (csajosan) a táskájába a kulcsok mellé
-
-
zsocy
őstag
válasz
szemy94 #4913 üzenetére
Ha esetleg egy alis link is kell egy kipróbált kábelről ami nálam tuti működik akkor tessék.
A 120W-os usb a - usb c verziót vettem 2 méteresben, a gyári töltővel működik is a 67W turbo charge. Nekem 13T-van, a pro-nak nem tudom viszi-e a 120 wattját.
Laptopot is tölti ez a kombó. -
-
tom81042
tag
Szerintem ez pont ugyanz a tok amit én vettem aliexpress-rol 400 FT-ért elso regisztracios welcome deal-el kék-ben.
Teljesen jo, csak nehéz a mágnes miatt és a kamera védo tok egy ido utan kilazul zart allapotbol hamar kinyilik ahogy hozza ersz mar nyilik vagy veszed ki a zsebedbol es hozzaer akkor kinyilhat.
Amugy teljesen jo, és megér kb 2500 FT-ot is ami a rendes ara aliaxpressen.
-
szemy94
senior tag
Azt esetleg tudja valaki, hogy milyen szabványoknak kell megfelelni, hogy a 67w-ot átadja a kábel? Gyári kábellel megy nekem csak, jött valami 7A 100w kábel, de nem megy ezzel sem.
-
kovbal79
tag
válasz
Viktor0610 #4907 üzenetére
Amúgy ez az amit nézegetek: [link]
Nem teljesen értem, ezzel elvileg tud vezeték nélkül is tölteni? Bár elsősorban a mágneses tartó miatt kacérkodok vele, de gyanus hogy ez speciális cuccokhoz való... a nillkin hátlapjára vaslapot ragasztani komoly kihívásnak ígérkezik... vagy keresek nem mágneses tartót a kocsiba... -
-
kovbal79
tag
válasz
szemy94 #4904 üzenetére
Köszönöm a képet neked is. Úgy tűnik akkor hogy ha cseréltetném, ugyanilyet kapnék, mindegyik ilyen. Véletlenül nem a magnetic verzió van neked? Pont most olvastam, van ilyen is, és valahogy meg szeretném oldani az autóban a telefon rögzítését (baseus airvent-tel). A gyári tok engem is érdekelt volna, bár az én kezemtől eléggé maszatolódik, ezért is kerestem másikat.
-
kovbal79
tag
válasz
Viktor0610 #4903 üzenetére
Jól látom hogy a tiéd nem a camshield, hanem a super frosted? Annak nem lezárható a kamera nyílás. Véletlenek nem a magnetic verzió az? Érdekelne hogyan tartja meg lehet telefont egy mágneses autós tartó. Nagyon köszönöm a képet!
-
szemy94
senior tag
válasz
kovbal79 #4902 üzenetére
Nillkin Camshield:
Random Shein feleségem által rendelve:
Szóval ilyen téren egyáltalán nem precíz a vágás, de nyilván a minősége a Nillkin-nek jobb, lágyabb az anyaga és nem olyan vastag a tok, de nekem pár hónap alatt a kameravédő kikopott, nem áll meg a helyén rendesen, meg a hátulján is itt-ott más már a színe, valami bevonat lejött róla.
A Shein/Ali (láttam ott is ilyet) azért látszik a képen, ez például 2 részből áll, egyszer szét is szedtem kíváncsiságból
, nem kelt olyan minőségi benyomást
Ui.: még mindig érdekel, hátha valaki tudja, hogy lehet-e gyári tokot kapni valahol
[ Szerkesztve ]
-
-
kovbal79
tag
Még mindig kutakodok a nillkin camshield pro furatainak (hangszóró, infra stb) pontatlansága után és közben belefutottam, hogy a camshield pro-nak létezik mágneses verziója. Erről van esetleg tapasztalat? Mármint hogy működik pl egy bármilyen mágneses telefontartóval, pl egy baseus airvent-tel? Külföldi fórumon panaszkodott valaki, hogy leesik a tartóról a telefon. A nillkin hátuljára elég bajos rávarázsolni a vaslapocskát a bordázott hátlap miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán most először nem a kamerán spórol a Xiaomi T-sorozata, ráadásul a hazai árakat is jól lőtték be.
- Bitcoin topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- BMW topik
- További aktív témák...