Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Promi
aktív tag
A beépített kód olvasó nálam se működött (13T Pro).Playról letöltve a legelső símán jó volt.
-
Beolvas ez is, de ha egy kicsit is nehezebb a helyzet, akkor megáll a tudománya. Például monitorról nem olvassa be, amit egy IPhone vagy Asus ZenFone6 simán beolvas.
A feltett appal olyan szinten gyorsabb és pontosabb a beolvasás, hogy durva. A saját appal odatartom, beillesztem középre, kicsit távolítom-közelítem, hogy biztos benne legyen a mezőben, amit kijelöl, szkenneli-szkenneli, aztán esetleg beolvassa, több másodperc eltelik közben.
A letöltött appal durván gyosabb, gyakorlatilag ha a kép sarkában megjelenik a kód, nem is kell középre tenni, már meg is van, tizedmásodperc alatt. -
-
A beépített QR kód olvasó nálatok is ilyen gagyi?
Mindenki más telefonja beolvassa, csak a 13T pro nem.
Most letöltöttem egy random QR-kód olvasó alkalmazást a Play áruházból, az villámgyorsan felismeri... -
sCOORp
csendes tag
Üdv Urak!
A legutóbbi frissítést követően /HOS 2.0.2.0.XMLTWXM 13T Pro/ az installált programok regisztrációt kérnek. P30 Pro készüléken teljes értéküek . Más is tapasztalt hasonlót? Valamit rosszul csinálok? Előre is köszönöm a segítséget. -
dlaj
őstag
válasz
Nuada herceg #5145 üzenetére
Köszönöm a kielégítő választ!
-
Nuada herceg
őstag
Szia!
A beállítások, akku részen belül állítsd át a töltési lehetőségeknél a normált, végsebességre.
Meg ha a kijelző be van kapcsolva, mindig visszavesz a töltési sebességből. Minden telonál így van, hogy használat közben ne terhelje annyira az akkut. Max sebességgel akkor fog tölteni, ha nem nyúlsz hozzá töltés közben, csak lezárt képernyővel hagyod dolgozni. A 120 watt meg egy névleges teljesítmény, szerintem a legjobb esetben sem éri el a 100 wattot töltésnél. -
dlaj
őstag
Sziasztok!
Miért van az, hogy ha gyári töltővel töltöm (13T Pro 120W) az AccuBattery a töltésre csak 28 wattot ír jó esetben.Amikor 50 százalékon van az akkumulátor, akkor is így működik. -
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Tavaly vettem Yetteltől egy 13T Prot, az a gondom vele hogy az USB kábelek alja van felül ahol ugye összevan gyárilag nyomva a csatlakozó akkor tölt, ha alul akkor hol tölt hol nem tölt.. 1 éves készülékről beszélünk. Ilyenkor USB csatlakozó szét van kopva? A csatlakozó tiszta, kivan takarítva, szöszmentes.
-
Tomasz0119
lelkes újonc
válasz
Pocak89 #5140 üzenetére
A manóba! Lehet, hogy nem is konkrétan a HyperOS2 óta nem működik a dolog, hanem már korábban. A EU-s 13T Pro júniusi szoftverénél bevált. A te telódon gondolom őszi szoftver van, lehet már akkor kiiktatták a lehetőséget...
Egyébként amit korábban írtál, hogy a Xiaomi Community oldaláról letöltve engedi a telepítést a telefon, nekem (anyum telefonja) az ugyanúgy nem működött, ezért nagy öröm volt, amikor sikerült végre megoldani.
-
sniper112
aktív tag
válasz
Pocak89 #5140 üzenetére
nekem úgy sikerült hogy kisablakba volt a letöltés rész
és a gyári xiaomi fájlkezelőnél meg előtte már áthelyezésre böktem hogy mikor 100% és eltünik a letöltésből egyből áthelyez ide és kész is.
nekem a repülőmód be kapcsolása segitett olyan 95% mert lelassult a letöltés és addig elő lehetett készülni az áthelyezéshez, útána repülő ki és akkor mikor eltünt azonnal áthelyez és kész is.
nekem se sikerült elsőre. -
Pocak89
senior tag
válasz
Tomasz0119 #5138 üzenetére
Megpróbáltam, másodjára sikerült 100-nál cserélnem, mert előtte 99-nél megakadt és ugrott, de így sem lett jó. A frissítőcsomag ellenőrzése sikertelen üzenetet dob.
-
Tomasz0119
lelkes újonc
válasz
sniper112 #5135 üzenetére
Egyébként sokan szabadultak meg a leírt módszerrel az EU-s 13T Pro 1.0.8.0.UMLEUXM szoftverétől, elsőként én anyum telefonjáról. A repülőgép üzemmódos változattal mindig elkéstem, igazából semmi jelentősége nem volt, hogy kapcsolgattam ki s be, csak az idő ment vele. Akkor gondolkodtam, hogy lehetne megoldani, hogy gyorsabb legyek, úgy csináltam, ahogy a leírásom van és egyből bejött. Egyszerűbb számomra. A saját telefonom hálisten folyamatosan frissít, csak a régiókat kell állítgatnom néha. 🙂
-
Tomasz0119
lelkes újonc
válasz
sniper112 #5135 üzenetére
Az a tapasztalatom, hogy a Hyper 2-nél nem engedi, de az 1-nél még simán. 😉 Ezt mondjuk egy másik fájlkezelővel, vagy gépre dugva simán ki lehet küszöbölni, kipróbáltam. A nagyobb probléma, hogy Hyper 2 esetében a letöltés 100% és a kicsomagolás között valószínűleg beleprogramoztak egy ellenőrzést, mert hiába időzítesz jól, azt írja a teló, hogy a frissítés ellenőrzése sikertelen... Az 1-esnél ennél a résznél nincs ellenőrzés.
-
Tomasz0119
lelkes újonc
Nyugodtan próbáld ki! Az a legjobb az egészben, hogy nem tud kárt tenni vele az ember, mert 3 opció van: Ha túl hamar cseréled a fájlokat, akkor kicsomagolás előtt hibát ír és kezdened kell előlről a procedúrát. Ha későn cseréled, akkor végig megy a teljes folyamat, de marad ugyanaz a szoftver és szintén kezdheted előlről. Ha pedig eltalálod, akkor meg királyság. 😀 Ahogy nekem is ajánlották, érdemes a letöltött és átnevezett fájlból több másolatot csinálni külön mappákba, hogyha nem sikerül egyből, ne kelljen újra meg újra letöltögetni, átnevezgetni! Fontos még, ha előlről kell kezdened, előtte minden esetben futtass egy memória törlést a gyári tisztító alkalmazással! Ez abban az esetben is hasznos, ha azt tapasztalod, hogy a letöltés 99-nél megáll és nem 100-ra ugrik utána, hanem a kicsomagolásra. Ami biztos, amikor 100-nál cseréled a fájlokat, ha gyorsan visszamész a frissítő oldalra és még mindig azt írja, hogy letöltés 100%, akkor tutira az új fájlt fogja kicsomagolni! Sok sikert! 😉
-
sniper112
aktív tag
válasz
Tomasz0119 #5133 üzenetére
ezzel az a baj hogy a fájlkezelők amik gyárilag a telón vannak nem engednek olyan hosszú nevet bemásolni de ott van az én leírásom azzal a rename trick kel jó lesz én is úgy frissítettem a legújabbra.
-
babhun
aktív tag
válasz
Tomasz0119 #5133 üzenetére
Köszi, ezt már gondoltam kipróbálom, de lehet ma meg is teszem.
-
sniper112
aktív tag
válasz
Viktor0610 #5130 üzenetére
Szerintem itt a videó renderelèssel van a gond , szerintem új fajta van amit nem kezel le sok teló de már én lassan féléve írtam itt jeleztem a xiaomi nak support részen , lehet meta nak kéne jelezni, de én nekem ki van kapcsolva az autó lejátszás, de ha érdekel rá lépek ott átvisz a videók részre és ott gond nélkül játsza le a videót.
-
-
Andreas2
tag
A fb videó akadozásról jut eszembe. Xiaomi 13T gyári kamera alkalmazásánál nem találkoztatok lag-golással?
Egyszerű 1080p30 videó felvételnél, svenkelésnél tűnt fel, hogy néha durván megakadt a kép a kijelzőn, de ami még rosszabb a rögzített videóba is belekerül a megakadás."Xiaomi camera 13T lagging" keresőkifejezésre van jópár találat. A tippek közül próbáltam a kamera beállítások alaphelyzetbe állítását, visszaváltást H264 kódolásra, de hétvégén megint találkoztam a jelenséggel.
Most kikapcsoltam az automatikus éjszakai módot, az automatikus képkocka sebességet, hátha ezekhez a frame rate módosító beállításokhoz van köze a hibának és így fogom tesztelni. -
Pocak89
senior tag
válasz
Tomasz0119 #5120 üzenetére
Sok oldalon fent vannak a romok, itt csak annyi a probléma hogy azokat nem lehet feltelepíteni legalábbis a 13T-re tuti. Ami a hivatalos oldalon van rom azt tudtam manuálisan telepíteni a beépített updaterrel. És mi azóta be vagyunk ragadva a HOS2 előtti frissítésen, ezért várjuk, hogy a hivatalos oldalon fent legyen hogy hátha akkor azt is engedné telepíteni, ahogy a korábbinál is engedte.
-
Joc24
tag
válasz
-
varmi2
nagyúr
válasz
Hogy kell ezeket felrakni? Ki kell csomagolni? hová kell másolni a telefonon belül?
-
sniper112
aktív tag
válasz
meg kell próbálni onnan letölteni, ha baja van úgyis kiírja.
-
-
buek1967
tag
válasz
Genesistibi #5114 üzenetére
Szintén fennáll a hiba, hiába jöttek frissítések.
-
sniper112
aktív tag
válasz
Genesistibi #5109 üzenetére
igen és én úgy oldottam meg hogy kikapcsoltam hogy auto elinduljon így ha érdekel a videó akkor belépek a videóba és ott már nem akadozik . ( tavaly oktoberi és novemberi frissítés még jó , ott nem akadoznak a videók.
-
babhun
aktív tag
válasz
Igen és rohadtul idegesítő.
-
szemy94
senior tag
válasz
Viktor0610 #5110 üzenetére
Honor 200-on párom telefonján is csinál ilyet, szóval szerintem alkalmazás hiba.
-
válasz
Igen.
De néha csinálja, néha nem.
Nem tudom, mennyire a telefonunk hibája. -
Genesistibi
tag
Sziasztok!
Ez a facebook videó akadozás másnál is fennáll még?Köszi!
-
sniper112
aktív tag
a probléma ott van hogy nekünk én legalábbis nem találom ezt enhanched notifications
és ahogy olvasom a leírást amit küldtél ott írja ha nem látja az órát biztonságosnak akkor csak értesítést küld viszont tartalmat nem de állítolag ez egy bug ami android 15 jött hogy nem mindig érzékeli az okosórát annak, gondolom később ezt javítják kérdés hogy ezt mi mikor kapjuk meg.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán most először nem a kamerán spórol a Xiaomi T-sorozata, ráadásul a hazai árakat is jól lőtték be.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Drón topik
- Magyarországon is élesedett a Pixel 9 műholdas segélyhívója
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy kamerát dobhat, egy fontos S Pen funkciót visszahozhat az S26 Ultra
- The First Berserker: Khazan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo V130-14IKB laptop /i3-6006U/8GB RAM/zsanér törött
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest