Új hozzászólás Aktív témák
-
szemy94
senior tag
válasz
kovbal79 #4934 üzenetére
VoLTE kapcsold be, és ha aktív (4G/5G) akkor lesz internet beszéd közben is.
Gyugyu1987: neked is ezt tudom mondani, működnie kell, ha mégsem, akkor ott nem működik rendesen a hálózat sajnos. Esetleg próbálgasd egyhelyben is, hogy akkor milyen, lehet amerre jársz sűrűn vált cellát, a 4G-re erőltetés szerintem segíthet, akkor nem kell visszaváltani. De ha visszavált 2G-re, akkor teljesen mindegy.
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
Gyugyu1987
tag
válasz
kovbal79 #4934 üzenetére
A térerő nem esik le, netezni ugyanúgy tudok hívás közben.
Én arra gondolok, hogy amikor 5g-ről levált 4g-re akkor vacakol valamivel.
Másik sim-etnés visszaállítást már kipróbáltam, csak elfelejtettem írni.
Szerintem megy szervízbe, mert rohadt bosszantó. Az a fura, hogy ha egyből újrahívom az illetőt, vagy ő hív újra engem, akkor meg működik minden.
Majd a szervíz megoldja (legalábbis sokadjára majd biztosan valahogy).Köszönöm szépen.
"Ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni!!!!!!"
-
kovbal79
csendes tag
válasz
Gyugyu1987 #4933 üzenetére
Szia! Amikor telefonálok, nekem is (és szerintem másnak is) bontja a mobiladat használatot. Én pl amikor telefonálok és infóra lenne szükségem, nem tudom megnézni mobilneten, csak ha wifin vagyok. Az előző telefonom is így működött, szóval ez talán normális. Amikor elmegy a hang, a térerőd nem esik le? Esetleg próbáld ki messengeren vagy whatsappal, viberrel a hívást. Ha kártyafüggetlen vagy, esetleg másik szolgáltató sim-jéval telefonálni, netezni. Esetleg a szolgáltató rá tud nézni a sim beállításokra . Ha ezek nem hoznak eredményt, én a szervizbe mennék vele. Ha garis, tipródjanak vele ők...
-
Gyugyu1987
tag
Sziasztok!
Abban a problémában kérnék segítséget, hogy ha engem hívnak és felveszem, akkor pár másodperc után telefonálás közben megszakad a hang. Vagy én hallom a másik felet, de ő nem hall engem, vagy ő hall engem, de én őt nem.
Állandó mobilneten van, wifit nem használok. 5g-n van javarészt, de sokszor vált át 4g-re (telefonálás közben is), amely közben eltűnik az adathasználat jel. Pl. autóskamera videójainak letöltése során egyik másodpercben 3.5m/s-el, másikban már csak 100 kbs/s-es tölt le.
Próbáltam azt is, hogy a 4g-t részesíttetem előnyben, de nem oldotta meg a problémát.
Próbáltam nagy vonalakban visszakeresni, de nem találtam erre megoldást.A segítő válaszokat előre is köszönöm!
"Ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni!!!!!!"
-
szemy94
senior tag
válasz
szemy94 #4919 üzenetére
Nah az S9 tényleg nyűgös, most próbáltam az autóban azzal a kábellel, amit első körben említettem (100W 7A noname) , annyit ír, hogy ellenőrizzem a töltő csatlakozását, 2ó 50 perc 50%-ról a feltöltés ideje. A 13T az egy sima gyorstöltést elfogad tőle.
-
paolinho
őstag
Igaz nem az elsők között, de végre megérkezett a tajvani romra is a HyperOS 2!
-
kovbal79
csendes tag
-
zsocy
őstag
válasz
kovbal79 #4928 üzenetére
Az egyik egy tipus-specifikus Teslás tartó, arról úgy kell lefeszegetni a telót, elég jó.
A másik egy Ugreen univerzális, arról sem esett még le, de ott azért néha rezeg a léc, el tud rajta picit fordulni, ez egy Fiat 500-ban van.
A Dusteremben pedig egy roundmount.pl -es tartó volt, azt is direkt oda gyártották, az is úgy állt mint a cövek, mondjuk annak ára is volt. -
zsocy
őstag
válasz
kovbal79 #4925 üzenetére
Nekem nem esik le, és el sem mozdult soha, pedig az első ilyenem egy Dusterben volt ami rázkódott és remegett minden módon. Az a lightos terepet is bírta.
A mostanira meg annyira feltapad hogy picit el is kell csavarnom a telót leszedésnél különben alig jön le. Mondjuk minden tartóm elég erős és nagy mágnessel van szerelve, és a gyári átlátszó tokot használom. Egy vastag Nilkinnel nem tudom mi lenne a helyzet.
A telefont nem védem semmivel, nem mozog a tokban sem a vaslap sem a teló, nem karcolják meg egymást. Aztán lehet hogy csak nekem volt eddig szerencsém, de semmi nyoma eddig sérülésnek.BTW, ha esetleg valaki talál gyári vagy jó minőségű átlátszó tokot az bedobhatná ide, az enyém is kezd sárgulni. Ha nincs akkor elkezdek random rendelni az Aliról, de jobb lenne valami tutival kezdeni.
-
kovbal79
csendes tag
Gondolkodtam rajta, kipróbáltuk a párom nillkinjével, és szerintem túl sokat veszít az erejéből, lassan elkezdett a rázkódástól lecsúszni a tartóról. Illetve nem örülnék, ha belülről karistolná a telefonom hátlapját, persze pl a baseus-nak van bőrözött vaslapja is, de az meg elég vastag, idegesítő volt ahogy kidudorodott a hátlap. Szóval lehet egy erősebb mágnessel szerelt tartó jobb lehet, de ez a nillkin talán túl maskos az én tartóm mágnesének :-) Te véded valamivel a telefon hátulját a vastól ha belülre tetted? Vagy az is be van vonva valamivel? Pont emiatt lezdtem agyalni ezen a tokon [link] , a vezeték nélküli töltés (ami ugye kamu) számomra mellékes.
-
ggeleven
őstag
válasz
Viktor0610 #4922 üzenetére
Na ez keményen a fogyasztók megtévesztése.
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
-
kovbal79
csendes tag
válasz
ggeleven #4914 üzenetére
Én is így tudom, csak nem értem, akkor miért mutogatják a nillkin honlapján, mireszint ezzel vezeték nélkul töltik a 13t-t. Vagy én nem értem az egészet
engem inkább a mágneses hátlap rész érdekel az autós telefontartó miatt, mert ha ez megtartja a telefont, akkor nem kell a mezei camshield bordázott hatlapjára rászerencsétlenkedni a vaslapocskát. Sehol nem találok erről a típusról érdemi véleményt, sőt,ha jól látom már nem is gyártják, ami gyanús...
-
kovbal79
csendes tag
válasz
ggeleven #4918 üzenetére
Köszönöm a képeket! Ezennel elengedtem a dolgot, ezek szerint az összes tok ilyen (furatok helye), nem nagy ügy végül is
Nekem még elég passzos a kamera takaró, sőt, a feleségem poco x4 pro-jához is vettünk ilyet, na azt két kézzel két ember nyitja ki
Ott kisebb a kamera sziget, ezért amikor nyitva van, akkor sem lóg túl a telefon szélén, így csak akkor csukja be, amikor behajítja (csajosan) a táskájába a kulcsok mellé
-
szemy94
senior tag
-
ggeleven
őstag
-
zsocy
őstag
válasz
szemy94 #4913 üzenetére
Ha esetleg egy alis link is kell egy kipróbált kábelről ami nálam tuti működik akkor tessék.
A 120W-os usb a - usb c verziót vettem 2 méteresben, a gyári töltővel működik is a 67W turbo charge. Nekem 13T-van, a pro-nak nem tudom viszi-e a 120 wattját.
Laptopot is tölti ez a kombó. -
-
tom81042
tag
Szerintem ez pont ugyanz a tok amit én vettem aliexpress-rol 400 FT-ért elso regisztracios welcome deal-el kék-ben.
Teljesen jo, csak nehéz a mágnes miatt és a kamera védo tok egy ido utan kilazul zart allapotbol hamar kinyilik ahogy hozza ersz mar nyilik vagy veszed ki a zsebedbol es hozzaer akkor kinyilhat.
Amugy teljesen jo, és megér kb 2500 FT-ot is ami a rendes ara aliaxpressen.
-
szemy94
senior tag
Azt esetleg tudja valaki, hogy milyen szabványoknak kell megfelelni, hogy a 67w-ot átadja a kábel? Gyári kábellel megy nekem csak, jött valami 7A 100w kábel, de nem megy ezzel sem.
-
kovbal79
csendes tag
válasz
Viktor0610 #4907 üzenetére
Amúgy ez az amit nézegetek: [link]
Nem teljesen értem, ezzel elvileg tud vezeték nélkül is tölteni? Bár elsősorban a mágneses tartó miatt kacérkodok vele, de gyanus hogy ez speciális cuccokhoz való... a nillkin hátlapjára vaslapot ragasztani komoly kihívásnak ígérkezik... vagy keresek nem mágneses tartót a kocsiba... -
-
kovbal79
csendes tag
válasz
szemy94 #4904 üzenetére
Köszönöm a képet neked is. Úgy tűnik akkor hogy ha cseréltetném, ugyanilyet kapnék, mindegyik ilyen. Véletlenül nem a magnetic verzió van neked? Pont most olvastam, van ilyen is, és valahogy meg szeretném oldani az autóban a telefon rögzítését (baseus airvent-tel). A gyári tok engem is érdekelt volna, bár az én kezemtől eléggé maszatolódik, ezért is kerestem másikat.
-
kovbal79
csendes tag
válasz
Viktor0610 #4903 üzenetére
Jól látom hogy a tiéd nem a camshield, hanem a super frosted? Annak nem lezárható a kamera nyílás. Véletlenek nem a magnetic verzió az? Érdekelne hogyan tartja meg lehet telefont egy mágneses autós tartó. Nagyon köszönöm a képet!
-
szemy94
senior tag
válasz
kovbal79 #4902 üzenetére
Nillkin Camshield:
Random Shein feleségem által rendelve:
Szóval ilyen téren egyáltalán nem precíz a vágás, de nyilván a minősége a Nillkin-nek jobb, lágyabb az anyaga és nem olyan vastag a tok, de nekem pár hónap alatt a kameravédő kikopott, nem áll meg a helyén rendesen, meg a hátulján is itt-ott más már a színe, valami bevonat lejött róla.
A Shein/Ali (láttam ott is ilyet) azért látszik a képen, ez például 2 részből áll, egyszer szét is szedtem kíváncsiságból
, nem kelt olyan minőségi benyomást
Ui.: még mindig érdekel, hátha valaki tudja, hogy lehet-e gyári tokot kapni valahol
[ Szerkesztve ]
-
-
kovbal79
csendes tag
Még mindig kutakodok a nillkin camshield pro furatainak (hangszóró, infra stb) pontatlansága után és közben belefutottam, hogy a camshield pro-nak létezik mágneses verziója. Erről van esetleg tapasztalat? Mármint hogy működik pl egy bármilyen mágneses telefontartóval, pl egy baseus airvent-tel? Külföldi fórumon panaszkodott valaki, hogy leesik a tartóról a telefon. A nillkin hátuljára elég bajos rávarázsolni a vaslapocskát a bordázott hátlap miatt.
-
ztoldy
senior tag
-
ggeleven
őstag
válasz
Medical #4893 üzenetére
Értesítési sávon mit ír? Ha csak annyit, hogy "Az eszköz töltése USB-n keresztül", akkor katt rá és ott állítsd át Fájlátvitel/Android Auto-ra. Ezután simán kellene látnod a szgépen, nem kell semmiféle driver vagy ilyesmi.
-
Medical
aktív tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
Nem tudom a 13T pro, összekapcsolni USB kábellel a laptoppal!
Annyi történik, hogy a Total Commander érzékeli a mobilt, de semmi adat nem látható. Mit nem csinálok jól, milyen beállítások szükségesek?
A 11T pro mobilom USB kábellel csatlakoztatom a laptophoz és látom a mobil teljes tartalmát. Így, oda vissza tudok másolni!
Előrre is köszönöm a segítséget.Xiaomi 11T Pro, Windows 11pro. Laptop LHH9QC7.
-
kovbal79
csendes tag
válasz
Viktor0610 #4891 üzenetére
Raktam fel még két fotót, az infa a legdurvább: [link]
Ezek szerint ez normális? A tiéd is ilyen? Nem nagyon éreztem, hogy behelyezéskor lehetne igazgatni a telefont a tokban, kétszer szedtem kis és tettem bele, ugyanoda került. Másnak is ilyen? Mit javasolsz? Ha ezek ilyenek, akkor nyilván nem fogom cseréltetni, de selejtet sem szeretnék. Más aki használ ilyet, azok is ilyenek?[ Szerkesztve ]
-
-
kovbal79
csendes tag
válasz
Viktor0610 #4889 üzenetére
[link] itt van két kép, az árnyékoktól kicsit rosszul kivehető, de az infra (azt hiszem az az) és a hangszoró lyukjai el vannak csúszva. Nem a világ vége, nem takar, csak kicsit igénytelennek tartom, hogy nincs középen.
Ezt rendeltem:
https://rmobilepack.hu/RMPACK-Xiaomi-13T-5G-13T-Pro-5G-Nillkin-Tok-Camshi
hívtam őket, eredetinek mondták, a doboz alapjan is az. Ezt az RMPACK nevet SEO optimalizásál miatt használják, erre is rákérdeztem.Ha tudnátok képet küldeni (Akinek nillkin camshield pro van), hálás lennék, mert ha csak az enyém ilyen, lehet rendelek máshonnan...
-
-
paolinho
őstag
válasz
Tomasz0119 #4877 üzenetére
Hát, pedig ez tényleg csak véletlen egybeesés, hidd el!
Ami meg a bootloader nyitását illeti, ha nem csináltál még a ilyet, akkor az elsőre egy kicsit bonyolultnak fog tűnni, de ha lesz türelmed megismerkedni a mozzanataival, és összejön, majd rájössz, hogy sok problémát tudsz majd vagy ezért, vagy azért, de kezelni emódon.[ Szerkesztve ]
-
kovbal79
csendes tag
Megérkezett a nillkin camshield pro tok a telefonhoz. Kényelmes, jó a fogása. A lyukak és kivágások másnak is pontatlanok vagy az enyém sikeredett ilyenre? Nagyon mozgatni sem lehet, szerencsére jól passzos, szóval az fura ez a pontatlanság 🤔
-
dlaj
őstag
válasz
csaba17 #4882 üzenetére
A téma neve: joev1
De csak az állapotsor részét használom, mert a többi része nem tetszik. A témaszerkesztőben lehet beállítani.Viktor; he-he 😃
Ez nem az amit kerestem, de azt is megtaláltam. Igaz közben a fejlesztő visszavonta, így az már nem elérhető. Ez egy hasonló, talán még jobban is tetszik. -
-
Tomasz0119
újonc
válasz
Gabor1092 #4878 üzenetére
Tavaly vettem egy 13T Pro-t, és eladtam a sima 13T-met. A Pro megörökölte az összes tokot, ugyanúgy passzol rá mind, szóval egész biztosan jó lesz. Átlag felhasználónak elég lehet a sima is. Nekem a fotózás is fontos szempont volt és mivel azt írtàk szinte mindenhol, hogy abban semmi különbség, a simát vettem először. Nem jól döntöttem akkor. A 13T színvisszaadása a fotókon meglehetősen eltér a valóságtól. Még olcsóbb telefonokhoz képest is. Ezt egy dxomark nevű tesztoldalon is kiemelték, ebben a mutatóban volt a legnagyobb különbség fotózásban. Meg az árnyékok megjelenítésében. A simánál túl erősek az árnyékok. Videózásnál pedig, a sima 4K-ban csak 30 fps-el tud rögzíteni (pedig maga a processzor amúgy tudná a 60 fps-t) és így számomra zavaróan darabos volt a felvétel. Ezek mellett a Pro gyorsabb töltést tud (120W vs 67W), wifi 7-es szabványt is támogatja és gyorsabb a tárhelyének a típusa (UFS 4.0 vs UFS 3.1). Egyetlen hátránya a Pro-nak a simával szemben, hogy egy kicsivel jobban melegszik, de nem vészes. Amiben mindkettő egyformán gyenge, a hangos környezetben készített videók (pl koncertek) hangja eléggé torz. Az a szép, hogy olcsóbb telefont is hallottam tisztább hangot rögzíteni ilyen környezetben, ráadásul házon belül (pl. Xiaomi 11 Lite 5G NE).
Mindent összegezve azt mondanám, hogyha számít a fotó/videó minősége, akkor megéri a Pro (én nem bántam meg, csak azt, hogy nem ezt vettem meg először a sima helyett), ha meg tényleg csak átlagos felhasználásra, akkor a simával is meg leszel elégedve. -
Gabor1092
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
Telefon vásárlás előtt állok és a 13T-t néztem ki magamnak.
Rendeltem külföldről tokot magamnak, ma viszont mikor menni akartam a boltba megvenni a készüléket, láttam, hogy átmenetileg nem elérhető.
Viszont azt néztem, hogy méreteiben elméletileg teljesen megegyezik, valamint ha jól néztem, esetlegesen a kamera kiosztás is ugyan az a 13T és 13T Pro esetében.
Az lenne a hülye kérdésem, hogyha a 13T-re rendeltem magamnak tokot, akkor az teljesen passzolna a 13T Pro-ra is?
Valamint én mint átlagos telefon használó (telefonálás, zenehallgatás, GPS, email), mennyire venném észre a különbséget a két telefon esetében, megérné inkább a Pro verzió?Előre is köszönöm a válaszokat, üdv
-
Tomasz0119
újonc
válasz
paolinho #4873 üzenetére
Hát nem tudom. Mindenesetre érdekes egybeesések. A bootloader nyitással csak a legvégső esetben próbálkoznék, sosem csináltam még. Szerintem adatmentés után teszek egy próbát a gyári visszaállítással, hátha.. Elvégre a telefonok beüzemelésekor a beállításokban kapásból ott szokott lenni, hogy új frissítés érhető el.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tomasz0119 #4875 üzenetére
Nem tudom,én vásárláskor megnéztem hogy nem-e blacklist-es telefont akar rámzsózni az illető és még működik a telefonom rendesen.Szóval szerintem azok,igen!
-
paolinho
őstag
válasz
Tomasz0119 #4868 üzenetére
Ez már csak azért is kizárt, mert nyitsz egy bootloadert, és olyan rom-ot raksz fel, amilyet csak akarsz (már ami a hivatalos verziókat illeti). Szóval tuti nincs ennek semmilyen összefüggése a frissítések kapcsán.
-
zsocy
őstag
válasz
Tomasz0119 #4870 üzenetére
Honnan tudná a Xiaomi hogy az a bolt ahol a telefonod vetted Magyarországon bezárt? Miért állítaná le a frissítést ha esetleg valami kínai AI kémkedős történet után mégis megtudná?
Max szolgáltatód tud tiltani IMEI alapján ha mondjuk nem fizeted a teló részleteit neki, de az az egész telót tiltja, nem csak a frissítést! -
varmi2
nagyúr
válasz
Tomasz0119 #4868 üzenetére
Semmi összefüggés nincs. Ez badarság.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Tomasz0119
újonc
Tudom, sokan mondták már, hogy nem jó ötlet "sufni gsm"-ből vásárolni, de létezhet olyan szerintetek, hogy esetleg összefüggés van aközött, hogy bezárt egy bolt, ahonnan telefont vettél és, hogy arra a telefonra nem érkezik frissítés? Még tavaly tavasszal eladtam egy sima 13T-t egy kollegámnak, szeptemberi a frissítése, addig rendben jöttek neki, a 2 legújabb viszont nem akar. Rákerestem a boltra ugye, hát bezárt pár hónapja, elérhetetlenek, NAV eljárás stb. Aztán ott van anyum 13T Pro telefonja, nyár vége felé még kapott frissítést, azóta semmi és kb akkoriban lett szintén semmivé a ProGSM nevű bolt, ahonnan véve lett. Lehet, hogy a gyártó letiltotta a frissítéseket az ilyen készülékekre vagy ilyesmi? Vagy ez csak véletlen egybeesés lenne? Nagyon nem lenne korrekt azért, ha létezik ilyen!
-
-
margithid
veterán
Egy láma kérdés
Hogy tudom beállítani hogy az alkalmazásokban nagyobb legyen a betűméret?
Beállításokban hiába állítom nagyobbra, alkalmazásokban nem változik. -
Medical
aktív tag
Sziasztok.
Vettem ma egy 13t pro mobilt. a kérdésem az lenne az ikonokat, beállításon kívül lehet e még valahol nagyobbítani?
A 11t mobilomhoz képest apró, beállításban legnagobbra tettem és így igy kicsik.Xiaomi 11T Pro, Windows 11pro. Laptop LHH9QC7.
-
sniper112
aktív tag
igen ez az és itt egy kis leírás
a lényeg hogy beállítások majd ott fent a névjegy a verzióra sokszor katt és majd kiírja további menük érhetőek el , a másik hogy nem tudom milyen telód(13T) van de azt is kiirja ott a névjegynél hogy milyen pl nekem eux az eea s rom kell hozzá amit innen tudsz [link] eea 2.0.2.0 download full romot letölteni. és file manager + programot le kell tölteni a play áruházból ezek a kezdő lépések.
ha meg van akkor jöhet a lényeg pl készits egy könyvtárat a belső tárhelyen dur néven én ilyet csináltam, oda másold be ezt a letöltött romot
majd jövehet a beállítások névjegy ott jobb felső sarok három pötty majd teljes rom letöltése
ha elindult meg is lehet állitani a lényeg hogy a file manager+ át kell másolni a nevét ami a download download rom mappában lesz , a dur mappában lévőben is ennek a neve kell
majd kitörlöd a letöltések ikonból a romot
és átmásolod a dur mappából lévőt
ha meg van akkor újra rámész a névjegynél a teljes rom letöltésére de a letöltések ikon kiteszed kicsibe hogy lásd hol jár a letöltés mert itt jön a lényeg hogy majd mikor elindul itt is a nevét át kell másolni a dur mappában lévőre , és már tenni kell a gyári fájlkezelőben lévőben az áthelyezésre a durr mappában lévőt a download rom mappába lévőre de itt nem nyomsz még a beíllesztésre
ha gyorsan letölt akkor a 97 körül érdemes átteni repülőbe és engedélyezni a wifit
és várni hogy a letöltés ikonnál letölt majd gyorsan rámész hogy beilleszt a fájlkezelőnél
és ha rendben csináltad akkor a download rom mappában ugyanaz a méretű lesz két darab kb 6gb rom lesz látható és akkor már rámehetsz a frissitésre és akkor látod hogy végzi a műveletet majd ha végzett újra inditod és már az új rom lesz rajta.
lehet elsőre nem sikerül gyorsan beilleszteni kicserélni a romot akkor újra el kell ezt játszani. -
spuros
őstag
Eddig semmilyen megoldás nem sikerült. Tovább nem kisérletezek mert én sem akarok téglát. Elengedem, megvárom az OTA-t..
Régen boncolgattam én is a telefonokat, de azóta kicsit óvatosabb duhaj vagyok.. -
ggeleven
őstag
Jólgondolom, hogy azt recoveryből fel lehet tenni?
Vaagy szintén tallózós?Nem, hibával elszáll tallózásnál ugyanúgy. -> Na szép...Én nem nyomnám rá recoból, mert félnék az adatvesztéstől. Bár jobb esetben nem is engedné feltenni, ha nem kompatibilis.
Régen nem féltem ennyire, de ma már óvatosabb vagyok.Pedig még egy telót sem tégláztam véglegesre.
-
spuros
őstag
válasz
ggeleven #4856 üzenetére
Köszi #4855 ToBeY
Igen, olvastam, hogy elég nehezen mennek fel az ilyen telepítések. Nem is értem minek vannak egyáltalán.Talált is az alkalmazás frissítést. Recovery vagy Fastbootos. Én a recoveryset választottam.
Jólgondolom, hogy azt recoveryből fel lehet tenni?
Vaagy szintén tallózós?Nem, hibával elszáll tallózásnál ugyanúgy.
A recoverys kérdésem is javítom, mert nem lehet recoveryből telepíteni.[ Szerkesztve ]
-
ggeleven
őstag
Próbálj rá, hogy mit dob a MemeOS Enhancer. Ott írja azt is, hogy van-e elérhető frissítés és ajánl fel letöltést is.
Tallózós telepítést még nem próbáltam, mert kaptam OTA-n keresztül mindig.20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
spuros
őstag
válasz
Viktor0610 #4846 üzenetére
Köszönöm. Igen sikerült is előcsalni a kiterjesztett menüt. Abban tudnátok még segíteni, hogy melyik rom a megfelelő, amit a jelenlegi 1.0.17.0.UMFEUXM lecserélésére be tudok másolni? Jelenleg a aristotle_eea_global-ota_full-OS2.0.2.0.VMFEUXM-user-15.0-c59e651003.zip-et próbáltam, de az ellenőrzés után eldobja.
-
-
oroszLajos
aktív tag
válasz
kovbal79 #4839 üzenetére
Én AliExpressről rendeltem tokot, és kamera sziget védőt. Kb 2000ből megvolt. A tok jó minőségű szilikon, belül szövet nem karcol annyira, a kamera sziget védő pedig alumínium. Több telefonomon is ezt a kombót használtam eddig bevált. Pedig építkezésen dolgozom, rengeteg por és erő ráhatás mellet.
Pixel 7 Pro Hazel +++ Xiaomi 13T
-
kovbal79
csendes tag
válasz
ggeleven #4840 üzenetére
Köszi a választ, nekem elég fontos hogy könnyen hozzáférhető legyen a kamera. Ezek a nillkin tokok merevek, igaz? A spigen (ha használ ilyet valaki) vajon elég védelmet nyújt a kamerának? A gyári tok is jó minőségű, sajnos nekem eléggé maszatolódik, ezért is szeretnék valami mattabb felületet ami nem csúszik ennyire.
-
ggeleven
őstag
válasz
oroszLajos #4848 üzenetére
Egyelőre csak Kérdés a képernyőről opció van.
-
oroszLajos
aktív tag
Sziasztok. A circle to search nem működik még Xiaomi-n?
Pixelen nagyon megszerettem, de a 13t-n nem találomPixel 7 Pro Hazel +++ Xiaomi 13T
-
-
dlaj
őstag
Sziasztok! Használ valaki olyan témát, amiben ezek a lehúzható kapcsolók fekete színűek? Ha igen, mi a téma neve?
Én pár napja csináltam gyári visszaállítást, de előtte sajnos elfelejtettem felírni a témáim neveit. Volt egy témám fekete kapcsolóval és volt egy fekete és négyszögletes kapcsolókkal. Sajnos ezeket sehogy sem találom. Ingyenes téma volt.
-
ggeleven
őstag
Régióváltogatással lehet próbálkozni. Németország, Andorra, Hollandia, Svájc pl jó lehet, de akár Távol-Kelet is. A telón nem fog változni nyelv és semmi beállítás és még újraindítás sem kell.
A frissítési képernyőn a verziószámra nyomj többször és aktív lesz a bővített frissítés lehetőség (tallózáshoz).[ Szerkesztve ]
-
spuros
őstag
Én új vagyok még Xiaomi fronton, de érdekelne miképpen lehet ráhegeszteni a 2.0-ás HyperOS-t a 13T-re.
Telekomos vétel volt és 1.0.17.0.UMFEUXM romon rostokol egy ideje. Láttam, hogy vannak itt hivatalos megoldások, de én pl. a felmásolt romot nem tudom kitallózni, mert nincs ilyen lehetőség (mármint tallózási lehetőség).Mivel érdemes próbálkozni?
-
ImACeltic
őstag
Sziasztok!
Az elmúlt 1 hétben 2-3x lefagyott a Pro-m általános használat mellett és most az alvó kijelző 2 koppintással való felébresztése, valamint az alvó kijelző egyből ujjlenyomattal való feloldása sem működik. Vagy be kell kapcsoljam a felébresztést felemeléssel vagy meg kell nyomjam az oldalsó gombot, hogy előjöjjön a zárt kijelző.
Megoldás erre?
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
ggeleven
őstag
válasz
kovbal79 #4839 üzenetére
Én Nillkin Camshield Pro-t használok 13Tn és a céges A35ön és meg vagyok vele elégedve. Kicsit ridegebb, mint egy TPU, de tök jól véd. Az alis verziónak kikopott már a rögzítése, de legalább egy ujjal el tudom tolni.
Alzán vett A35re valón olyan szoros a rögzítés, hogy két kéz kell a nyitáshoz.
-
kovbal79
csendes tag
Sziasztok! Tokot szeretnék venni. Spegen Rugged armor, vagy Nillkin Camshield Pro a két jelentkező. Korábban használtam Spigent és szerettem, de ez a kameravédelem elgondolkodtatott... csak kicsit macerásnak tűnik. Elsődleges a védelem, és a közel gyári állapot megörzése, viszont én mindig olyan helyen tartom, ahol viszonylag védve van a telefon.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Viktor0610 #4835 üzenetére
Régebben nem volt ilyen, lehet hogy a hyperos frissítés miatt történt ez.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Joc24
tag
válasz
Speeedfire #4832 üzenetére
Ez nem telefon probléma, hanem Facebook. Nálunk itthon minden telón ilyen...
-
válasz
Speeedfire #4834 üzenetére
Nálam a Facebook nagyon ritkán csinál ilyet, akkor nekem is ki kell lőnóm a memóriából.
Szerintem ez vagy apphiba vagy a MIUI-t/HyperOS-t nem szeretik ezek az appok.
Esetleg kérdezz rá az appos topikban (Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik), más márkánál tapasztalható-e ugyanez.Xiaomi 13T
-
Speeedfire
félisten
válasz
Viktor0610 #4833 üzenetére
Pl facebook feednél lejebb akarok menni, és nem frissül. Ki kell lőni az appot és csak utána megy. Tiktok ugyan ez.
Csak pörög a homokóra. Pedig a wifi mellé, be van állítva a mobilnet állandóra.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
-
Speeedfire
félisten
Tudom nem ez az élet legnagyobb problémája, de social média appokban nem mindig frissül a feed.
Tegnap már csináltam egy gyári visszaállítást a telefonra, de így sem okéFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
-
ggeleven
őstag
válasz
Viktor0610 #4829 üzenetére
A változatosság kedvéért pedig volt olyan is, hogy azt sem engedte feltenni, ami elvileg megfelelő lenne.
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4827 üzenetére
Jó,csak félek hogy téglásítom a telefonom
De ugye a recovery romot kell kiválasztani,jól emlékszem? -
-
ToBeY
nagyúr
Valaki esetleg próbálta már a 2.0.9.0-re manuálisan rárakni a 2.0.10.0-et, működik a dolog?
-
Joc24
tag
válasz
Tomasz0119 #4824 üzenetére
Szia, írtam neked pm-et, nekem ő segített anno...
Keresd nyugodtan. -
Tomasz0119
újonc
Sziasztok! Egy EU-s Xiaomi 13T Pro-n beragadt az 1.0.8.0.UMLEUXM verzió (júniusi biztonság). Ahogy kérdezgettem csoportokban, keresgéltem a témában, az a tapasztalat, hogy akinek ràkerült ez a verzió a telefonjára, azóta nem kap frissítést. Pedig azóta volt egy pár, most ugye a 2.0.10.0.VMLEUXM-nàl tart. Próbáltam kb az összes régiót, manuálisan is próbáltam feltenni az összes újabbat, de semmit nem talàl és nem enged feltenni a telefon. Gyári visszaállítás segítene ezen szerintetek?
-
-
spuros
őstag
válasz
Viktor0610 #4819 üzenetére
Na ez az, itt a gond. Hiába állítom be az alap témára. Ilyen elcseszett szinben hozza be az alap ikonkészletet. De elengedtem a dolgot, töltöttem le egy másik témát.
-
Speeedfire
félisten
Végül WiFin keresztül felmasoltam a nasra. Csak gondoltam usb-n jobb lett volna.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
sniper112
aktív tag
válasz
Speeedfire #4814 üzenetére
Airdroid azzal gyorsan át tudod másolni képeket videókat.
-
-
válasz
Speeedfire #4816 üzenetére
Wi-fin nem lenne gyorsabb?
(Nem mértem egyik sebességét sem, csak kérdezem.)Xiaomi 13T
-
ggeleven
őstag
válasz
Speeedfire #4816 üzenetére
A 14T Proban is csak usb 2 van.
Nem tudom miért spórolnak ilyen filléres dolgon, miközben akár pár 10 GB is lehet egy nagyobb videó.
-
ggeleven
őstag
válasz
Speeedfire #4814 üzenetére
Csak usb 2 van benne, szóval nem lesz gyors.
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
próbálnám a telefonon lévő adatokat a gépre menteni USB-n keresztül, de borzasztóan lassú. Próbálta már valaki?Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
ggeleven
őstag
Miről költözik? Mi Mover áthoz szinte mindent. Ha valami nem megy újabb droidon biztonsági okokból, akkor azt persze nem, illetve saját belépést igénylő appba persze külön be kell lépni. Én úgy szoktam, hogy az előző telóról költözés előtt leszedem a felesleges dolgokat, hogy azt ne kelljen mozgatni és gyorsabban megvagyok. Ha minden átmásolódott és letöltődött, akkor meg végigszaladok a legfontosabb appokon és belépegetek vagy csinálom, ami kell a használthoz (bank apphoz új eszköz hozzáadása, stb). Illetve, ha az előzőről nem kellenek a képek és videók, mert megvan felhőben vagy offline mentésben, akkor azzal sok sok 10 GBot lehet spórolni.
-
spuros
őstag
Sziasztok, segítsetek!
Ma vettem észre, mikor beállítottam a gyári alap témát, hogy ilyen remek ikonszíneim lettek. Baromira zavar és nem jöttem rá hol állíthattam el véletelnül. Valami dinamikus színváltoztatás lehet (?), de köszönöm, nem kérem.Tudtok ebben segíteni?
Ha volt téma elnézést, én nem találtam itt. -
Joc24
tag
Ti, hogy laktok be egy telefont? Én mindent újra kezdek vele.. egyesével töltöm le az appokat stb. Szeretem ha tiszta minden.
De ez most a páromé lesz akinek kellenének a cuccai .. 😅
Valami javaslat? 😄 -
Tornado85
tag
Szia!Köszönöm,már próbáltam sajna nem sikerült,nem frissítettem,volt egy mély kisülés ,másnap feltöltöttem és ez a kép fogadott,megpróbáltam éjjel lefrissíteni mi assistantba csak azt engedte ,de sajna engedte,
Ha én válaszolok az üzenetedre,te is vehetnéd a fáradságot hogy vissza válaszolsz!
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Lehet valahogy választani, hogy milyen adatokat szinkronizáljon a telefon? A beállításokban, nem láttam erre vonatkozóan semmit, bár lehet, csak rossz helyen kerestem. A szinkronizálást/biztonsági mentést ki és be tudom kapcsolni, de jó lenne, ha beállíthatnám, mit mentsen. Nekem pl. a képek és videók mentése, nem kell, ha van olyan, amit meg akarok őrizni, úgy is lementem magamnak, nem kell, hogy ő is feltöltse a gugli fotókba, vagy ilyesmi. Csak feleslegesen fogná ott a helyet. -
kovbal79
csendes tag
Sziasztok! A napokban frissítettem hyperOs 2-re, egész jó. Viszont amit nem értek, néha érthetetlen merüléseket produkál a telefon standby módban, éjszaka akár 5% körül is veszít a töltöttségből. Belinkeltem egy képet (alul), ezidő alatt hozzá sem nyúltam a telefonhoz, mégis elég erőteljesen merült, a ludas a képek alapján a google play store. Mennyire normális jelenség, hogy ezek a háttérfolyamatok zajlanak? Érdemes, illetve szabad ezeket az alkalmazásokat korlátozni? Jelenleg akkumulátor kímérésre van állítva , de lehet teljesen is korlátozni. Ezekkel próbálozott már valaki? Vagy ez normális és el kell fogadni? Nem használom túl sokat a telefont, 2 naponta, ritkán a 3. napon töltöm, inkább csak kíváncsi vagyok. Ha facebook-ozok, kb 5 perc alatt vesztek 1%-ot, ami 100%-ra vetítve több mint 8 óra SOC. Ez jónak számít? Voltak tesztek, ahol 1%-os éjszakai merülést emítettek, persze tudom, ezt rendgeteg dolog befolyásolja (appok, beállítások stb).
https://photos.app.goo.gl/KWyEhEzuGojA9wPRA
-
ToBeY
nagyúr
13t pro-hoz megjelent már a 2.0.10.0 ,de semmelyik régión nem adja be nekem.
Pedig hátha megoldaná a battery drain gondokat.[ Szerkesztve ]
-
Tornado85
tag
válasz
Viktor0610 #4800 üzenetére
Szia. Újraindul, majd visszatér ide a fastboot menure. Az első képen latható hibát írja.
[ Szerkesztve ]
Ha én válaszolok az üzenetedre,te is vehetnéd a fáradságot hogy vissza válaszolsz!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán most először nem a kamerán spórol a Xiaomi T-sorozata, ráadásul a hazai árakat is jól lőtték be.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tudományos Pandémia Klub
- Trollok komolyan
- Ukrajnai háború
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 3
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- eBay
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest