Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
Most jött! 13T Pro, Yetteles
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Csak engem zavar, ha ujjlenyomat olvasóval oldom fel a kijelzőt, akkor egy pillanatra csak az üres háttérkép jelenik meg, utánna tölti be a homescreenen lévő dolgokat.
13T Pro, HyperOs, 1.06, gyári launcher.
Próbáltam már több témát és háttérképet, de mindig ugyanaz az eredmény. Egy 12 GB RAM-os készülékről nem ezt várnám. -
dlaj
őstag
válasz Ferenczi Áko #3737 üzenetére
Sokszor tapasztalom, főleg ellenfényben. Exponálás után korrigál és az eredményen ledöbbenek.
-
dlaj
őstag
válasz Sinkapeter #3694 üzenetére
Sehogy nem jön elő. A 13T Pro-ban nincs benne. Pedig én is úgy használnám mint a kolléga. HyperOs 2.0-ban bízom, hátha abba visszarakják.
-
dlaj
őstag
válasz EngineerBoy #3601 üzenetére
És a mi itt nem látható, hogy a Samsung nem tud éles képet készíteni, ha egy kicsit mozdul a téma. A Xiaomi 13T Pro pedig kimondottan ebben jó.
-
dlaj
őstag
válasz Ferenczi Áko #3456 üzenetére
Szerintem válaszd a gyári háttérképet.
-
dlaj
őstag
Minek lezáró widget? Itt sokkal elegánsabb megoldás van. (Már előttem írta valaki, de a sok widget tanács között elveszik.)
Be lehet állítani az alsó 3 vezérlő gomb hosszabb nyomására különböző funkciókat! Többek között a képernyő lezárást is! -
dlaj
őstag
válasz George2077 #3282 üzenetére
A Pro-nak sincs több hibája. Nálam legalábbis tökéletes működik.
-
dlaj
őstag
válasz BenceShearer #3160 üzenetére
OS1.0...... az nem 1.5
-
dlaj
őstag
válasz stilo18 #3094 üzenetére
Örülök, hogy más is így látja ennek a három telefonnak a fotóképesség erőviszonyát.
S22U-m van másfél éve, pár hónapja használom a Xiaomi 13T Pro-t. És tényleg ez utóbbi jobb képeket készít.
Viszont hamarosan tovább akarok/akartam lépni Honor Magic 6 Pro-ra (már 5 nincs a Yettelnél), a még jobb képminőség miatt.
Viszont a Xiaomi 13T Pro-val annyira elégedett vagyok most, hogy megvárom a Honor Magic 7 Pro-t. -
dlaj
őstag
Sziasztok! Tudja valaki, hogy a bal szélső ikon mit jelent? 13T Pro
-
dlaj
őstag
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy mit és hol kell állítani, hogy a Google alkalmazások ne ilyen borzasztó színűek legyenek. Témát nem változtattam, csak hátteret és képernyőzár képet. Egy hete még normális színe volt.
-
dlaj
őstag
válasz George2077 #2845 üzenetére
👍
-
-
dlaj
őstag
válasz Viktor0610 #2699 üzenetére
-
dlaj
őstag
Sziasztok! Csak engem zavar, hogy minden egyes telefonáláskor maximális hangerőn hallom a hívott felét!? Miért nem jegyzi meg, ha leveszem a hangerőt?
13T Pro, 1.0.6.0 HyperOS -
dlaj
őstag
válasz Ferenczi Áko #2513 üzenetére
Ki van vágva, de lehet nem elég nagyra.
Én ezt tapasztaltam. Azért írtam le, hogy aki szintén elégedetlen próbálja meg, hátha...Szerk, tisztítani sem olyan könnyű, ha rajta van a kivágott fólia.
[ Szerkesztve ]
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Volt róla többször szó, hogy ennek a telefonnak (13T Pro esetemben) gyalázatos a szelfi kamerája.
És valóban, amikor az első képeket készítettem és Messengeren videó beszélgettem én is tapasztaltam és a másik fél is megerősítette. Amihez hasonlítottam az egy Samsung S22 Ultra.
Azóta annyi történt, hogy pár hete levettem a gyári kijelzővédő fóliát és azt tapasztaltam, hogy mintha jobb lenne a szelfi kamera. És most az előbb egy konkrét összehasonlítást végeztem. A Xiaomi 13T Pro szelfi kamerája jobb képeket készít! A telefonra nekem azóta nem jött frissítés, úgyhogy bizonyosan a fólia volt ami bezavart.
Én ha most újra kijelzővédő fóliát ráknék fel, biztosan jóval nagyobbra vágnám rajta a kamera kivágását. -
dlaj
őstag
Én ma egy hónapja egy MGC verziót töltöttem le.
Ma egy snap-ot.
Egymástól függetlenül telepítődtek fel, nem volt frissítés.
Az MGC (nálam és a képen látható verzió) csak a főkamerát éri el, és abban még van lehetőség 2x-es zoomra.
A ma telepített snap verzió mind a három kamerát látja és mindháromban van még lehetőség 2x zoomra. Ez azért jelentős különbség.
A fényképezés minőségét nem volt időm megnézni. Viszont láttam, hogy érdeklődtél, gondoltam megosztom mit tapasztaltam. -
dlaj
őstag
13T Pro-m telefonálás közben leveszem a hangerőt a felére, mert nekem túl hangos. De a következő hívásnál megint maximum hangerőn van. És így megy állandóan. A beállításokban nem találtam erre állítási lehetőséget. A régió magyar.
Van valakinek valami ötlete? -
dlaj
őstag
válasz mCITY22 #2344 üzenetére
Szia! Tökéletes működik rajta, mint tapasztalatom szerint minden telefonon. Nekem 13T Pro-m van.
Nekem is a kedvencem launcherem, több mint 10 éve ezt használom, de ezen a telefonomon mégsem.
Azért mert pár nap használat után annyira megtetszett a gyári alkalmazás animáció, hogy csalódás volt, hogy a Nova nem tudja lekezelni.
A Nova beállításban hiába állítom át az Alkalmazás animaciót (több lehetőség is van) nem változik a stílus. Lehet, írni kellene a fejlesztőknek, hogy nézzenek utánna.
Nem akarlak lebeszélni a telefonról, mert imádom, de te kérdezted a tapasztalatokat.
Ha pontosan érdekel, hogy hogyan is néz ez ki, akkor a mai nap tudok róla videót készíteni. Ha kell. -
dlaj
őstag
válasz balazs1022 #2322 üzenetére
Tegnap írtam neked, hogy megvannak a képek, csak e-mai cím kellene. Úgy látszik elkerülte a figyelmedet.
-
dlaj
őstag
válasz balazs1022 #2300 üzenetére
Érdekes, ugyanis, most hogy Pro módban kipróbáltam működik automata módban is és portréban is. Újra is indítottam a telefont és most működik rendesen!
Azért néha le fogom ellenőrizni.Elkészültek a RAW képek. Fent vannak a drive-on. Privátban küldj lszi email címet, ott talán egyszerűbb megosztani.
-
dlaj
őstag
válasz balazs1022 #2289 üzenetére
Köszönöm, így működik. De ez nem fair, hogy normál módban nem használja. Már azt hittem a Xiaomi is fake kamerát használ.
Ezek után valószínűleg Pro módban fogom csak használni.stilo18 nálam nem, pedig az lenne a normális. Nem lehet, hogy nem magyar régión van a telefonod?
ottesz nekem akkor sem működik
-
dlaj
őstag
Ebben a telefonban állítólag 2 db 50 mp-es kamera van. Egyik az 1x-es, a másik a 2x-es zoom kamera.
Nálam mindkettő használatakor a képen látható felső kamera működik.
Az alsó kamera semmikor nem működik!
Nálatok hogyan van?
-
dlaj
őstag
válasz balazs1022 #2283 üzenetére
Holnap lesz időm vele foglalkozni, de nem felejtem el!
Talán még aktuális lesz. Ha nem, akkor legalább tanulok valami újat. -
dlaj
őstag
válasz balazs1022 #2277 üzenetére
Szia! Én küldök neked zoom kamerás RAW képet, ha megmondod hogyan csináljam.
-
dlaj
őstag
válasz Ferenczi Áko #2234 üzenetére
-
dlaj
őstag
válasz Ferenczi Áko #2223 üzenetére
Szia! Hol kell letiltani a hátterkorlátozásokat?
-
dlaj
őstag
válasz Ferenczi Áko #2223 üzenetére
Nálam ez az alapbeállítás. Állítsam az "Nincsenek háttérfolyamatok"-ra ahhoz, hogy ne zárjon be semmit?
-
dlaj
őstag
Sziasztok! Minden alkalmazás ki van lőve és mégis jelez mikrofon vagy kamera használatot. Újra volt indítva a telefon és ugyan ez a helyzet.
Hogyan tudom leellenőrizni, hogy miért jelez a kis zöld pötty?
-
dlaj
őstag
A gyári időjárás appot nem lehet úgy beállítani, hogy az aktuális hely időjárását mutassa? Én nem találom sehol.
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Az értesítéseket nem lehet valahogy áttetszővé tenni?
Próbáltam már témákat cserélni, de maradt ugyanilyen fekete.
13T Pro, HyperOs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest