- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbyte1024
veterán
Jaja arukereson 1helyen az is 199ezer pénz. Hat van bőr azon a bizonyos pofán
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
toths
friss újonc
Van ahol már itthon is árulják a 12/512-est 200 ezerért.
[ Szerkesztve ]
-
Tamás1966
csendes tag
válasz Cobold07 #257 üzenetére
No.
Akkor most már te is várakozó áláspontban vagy.
Remek.
Nagyon kíváncsi leszek, hogy ha nálunk megjelenik - ha minden igaz akkor az Alzában',- vajon mennyiért merik adni.
A magyar virtust ismerve szerintem föltornázzák amennyire tudják.
Éppen annyira, hogy ne vágja valaki őket pofán. -
Tamás1966
csendes tag
válasz Cobold07 #254 üzenetére
Szerintem próbálj variálgatni, mert megneztem, de nagyon számít a szin, és az, hogy 128- as, vagy 256- os.
És a szin is 10-15 ezreket jelent. De egyébként a szinnek csak akkor van jelentősége, ha átlátszó szilika tokba teszi valaki.
A másik pedig az, hogy a nimmrody villám akciót írt.
Az a villám már lehet, hogy elmúlt.
Szlovákiában is vége az akciónak most vasárnappal.
Az ilyen bevezető akciók álltalában pár nap, vagy max 1 hét. -
Joc24
tag
válasz Fallbala83 #155 üzenetére
Szia,
Neked hol tart most a telefon? Asszem ugyakkor rendeltük 😅
Nekem most Hongkong-ot ír a 17track -
kbyte1024
veterán
Én pinket
-
toths
friss újonc
Szerintetek az normális, hogy a Gshopperről megrendelt telefon státusza 4 nap óta processing? Mikorra várható, hogy egyáltalán feladják?
-
nimmrody
tag
Dhgate oldalon volt villam akcio erdemes nezegetni. Az X7 Pro 12/512 elerheto volt ma par oraig 135e kornyeken atszamolva.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
De hol van közben a Redmi Turbo 4 ??
-
őstag
A DHGate-en 285 USD-nél kezdődik az alapkiszerelés (8/256 GB) német raktárból, store és site kuponnal. Én már nem tudtam tovább csökkenteni az áron.
Ha esetleg valaki tud még faragni belőle, jelezze.
Nincsen szükségem telefonra, de ennyiért lehet kipróbálom.
Bár a GSMArena tesztje szerint azért még akad tér a szoftveroptimalizálás terén. Nem túl acélos akku pontszámot ért el ekkora teleppel.[ Szerkesztve ]
-
Tamás1966
csendes tag
Minden szerencse és nézőpont kérdése.
Akkor én is mondhatnám, hogy 100 ezer ft körül vettem a Poco-t. Miért ??
Mert olyan Euróval fizettem, amit 15-20 évvel ezelőtt kaptam munkáimért. Akkor még 2-300 ft volt az Euró.
Már ki is vonták egyébként a forgalomból, de ha fizetnek vele valahol, akkor kötekező elfogadni.
Pislogtak a boltba mint béka a mocsárban.
Ezek. 10-es 20-'as cimletek voltak, és mindegyiket megnézték bankjegy vizsgálóval.
Aztán bementem a Tescóba, ott egy 10- essel fizettem, és a pénztáros fiatal lány nem tudta mitévő legyen.
Öregebb volt az Euró mint Ő.
Oda kelkett hívni egy idősebb vezetőt. Egyik sem tudott magyarul. Izgi helyzet volt. -
RBJ
addikt
Nagy dilemmába vagyok kell vagy nem. Nekem max a 12gb bántja a szemem lassan a 2 éves realme gt2 be annyi van. Másik meg tuti ennyiért nem fogok telefont venni Best Buy ennyiért.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
qge
aktív tag
Valakinek ötlet, hogy xiaomi.de-rol lehet-e Magyarországra rendelni? Viszonylag jó áras (350eur) és adnak hozzá ajándékot... Thanks.
-
Tamás1966
csendes tag
Igen, a Poci az celofánba van. Úgy lehet megállapítani, hogy van e henne töltőfej, hogy meg kell rázni a dobozt.
Ha csörög akkor nincs, mert a töltőfej helyén hosszúkás zacskóba csomagolt un nedvszivó gyöngyök vannak.
Jobb lett volna ha inkább szivacsot tesznek oda. -
-
addikt
válasz Luck Dragon #214 üzenetére
Már nem celofánba csomagolják a telókat
papír záró szalag van rajtuk iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
Bazsi84
aktív tag
válasz Luck Dragon #214 üzenetére
Mondjuk vannak erre alkalmasabb olcsó dobozok is 🙂 Legalább üzemeltet youtube csatornát? Mások ebből megélnek,ha van elég "first impression", "unboxing" videójuk.
-
-
kbyte1024
veterán
válasz Krisztianson #210 üzenetére
Azt nem de a Poco eladó lesz
-
kbyte1024
veterán
-
-
kbyte1024
veterán
válasz Luck Dragon #206 üzenetére
Na rendeltem egy green színű ilyen izét,most örülsz?
-
-
kbyte1024
veterán
válasz Luck Dragon #203 üzenetére
Látom már hogy kihúzod a gyufát azért kapsz egy...Barbit
-
-
veterán
"...Kamerateszt van már csak hátra,de fos idő van,ugyh azt elnapoltam..."
Ne napold el, itt is van tudnivaló, hogy mire képes.
Ha napos idő van, és sok az árnyék, akkor abba belefényképezve meglátod, hogy milyen jó a dinamika-tartomány, tudja-e világosítani az árnyékos részeket úgy, hogy a világos részek ne égjenek ki.
Ha fos egyszínű szürke idő van, szintén egy vizsgafeladat a szürkék színhelyessége. Van ami (sajnos) zöldül, van ami (sajnos) lilul, azaz nem marad meg olyan szürkének, amilyennek a szem látja.
Ha kevés a fény, mennyire szemcsésedik a kép, vagy pl tud-e rendesen fókuszálni, mi az a minimum fény aminél még tud, stb,
szóval ilyenkor is sokminden kiderül.
Mindig egy másik (vagy több másik) telefon mellé kell tenni, és ugyanazt lefényképezni, hogy látsszanak a különbségek, melyik miben jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 128 Gb
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB !!! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !!! Black Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 Plus 128GB Starlight Gyönyörű állapot, karcmentes, eredeti tartozékokkal