Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
CPT.Pirk #55968 üzenetére
pedig érdemes több időt adni neki, és többen játszani.
Ez nem lesz egy story vezérelt játék, ott vannak a lehetőségek és mindenki eldönti mit akar csinálni benne.
Az meg, hogy valaki belerongyol a halálba, teljesen mindegy hogy melyik verzióba teszi ezt meg... az 20 év múlva is ahogy te is írtad user error...
Engem a hangár bugok idegelnek csak ki, már a liftek is elég jól működnek, hiányzik a rendes gazdaság, meg az npck viselkedése, meg kicsit az fps harcot is jobban részletesebben megcsinálhatnák. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Drenadar #55967 üzenetére
Bocs.
Olyan régen játszottam a játékkal, hogy semmi kontrollra nem emlékeztem már fejből. Sikerült is a jump során belecsapódnom az állomásba, szóval meghaltam a tutorial alatt, tök vicces volt.
Amit addig láttam, az alapján a játék nem igazán van még azon a szinten, hogy most többet foglalkozzak vele. Értem, hogy grandiózus és olyan dolgokat csináltak meg benne amiket más nem, de ehhez még sok idő kell mire kikupálják.
Szőrös: max ha sleepelsz meg hibernálsz. -
Drenadar
Topikgazda
A másik, hogy minek kínozza magát valaki a tutoriallal?
(Csak plusz egy dolog ami bugos lehet)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VikMorroHun #55964 üzenetére
Nem használok Windowst. Tegnap úgy, hogy kinyomtam a böngészőt, gond nélkül futott a játék, belefért a 32GB ramba.
Valamikor a 3-as verzió megjelenése környékén játszottam vele utoljára, úgy emlékszem akkoriban még nem kellett ennyire sok ram neki. Most azért próbáltam ki, mert szembejött egy videó, mi szerint elkezdték végre optimalizálni a játékot, na mondom hátha jó lesz ez megnézzük.
-
aerosmith
őstag
En szivesen farmolnam OLPt de az Orgom punnyadt, randomokat meg sose talalok.
Ha meg egyedul odamegyek az ott levo partyk azonnal megolnek...32 giga rammal 2Kban nalam siman megy igaz browsert mar nagyon reg ota nem hagyok mogotte futni
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
m0h0senator #55961 üzenetére
A gond az volt, hogy akkor már pár órája ment a böngésző ami azért megeszi a ramot, miközben külön swap fájl vagy partíció nem volt beállítva, mert még semmi nem indokolta eddig. Majd csinálok egy swap fájlt ilyen esetekre.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Tegnap rápróbáltam a 4.1-re. A karakter készítő alatt még fasza volt minden, a tutorialban viszont már nem bírtam felkelni az ágyból, mert a gépben lévő 32GB ram elfogyott, az OS már kilőtte a böngészőt, hogy még tudjon működni. Sigh.
Levettem a quality-t high-ra, úgy éppen nem telt be a ram, de azért nehézkes a játék futása.
-
Drenadar
Topikgazda
Igen ez sztem nem oké.
Ahogy te is írod: mindenki sokkal bátrabb, mert nem veszít el semmit.
Oké ez ideiglenes.
De ezt sokkal kulturáltabban is meg lehetne oldani, pl úgy hogy az árúsoknál vissza lehessen venni a cucc piaci értékéért cserébe...
A játék bugjai miatti gear vesztés persze kellemetlen, de most már egyre kevesebbszer van olyan -
Snoke
tag
válasz
Drenadar #55954 üzenetére
Nem oké? Én élvezem, hogy végre bemehetek CZ-be, tonnaszám hozhatom ki a cuccokat, én meg nem bukom mindenem, amit viseltem, ha épp meghalok, ami elég gyakran megeshet. Főleg, hogy ha nem CZ-ről van szó, akkor az elhalálozásaim nagy része nem is miattam, hanem a játék bugjainak köszönhető és emiatt elveszteni a gear-t, netán a fizetőset, nem olyan vicces.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
aerosmith #55948 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy mindenki megnézte legalább egyszer kétszer a helyet.
A Rees és az SPG biztosan.
De valahogy annyira senki se érzi hogy Wikellonak kellene gyűjteni mindent, még a polaris mint jutalom is keveseket villanyoz fel.
Hangulatos a hely, de valahogy nincs meg a kellő motiváció. -
Snoke
tag
válasz
aerosmith #55948 üzenetére
Szerintem ez nem event most. Nincs priority küldetés, mint a save stanton volt például. A lézer platform sem küldetés, csak egy game loop, hogy Wikelo küldetéseihez szükséges cuccokat meg lehessen szerezni. Új ásványok, amiket csak a lézer által fúrt barlangból lehet bányászni. Én mondjuk ezekkel nem foglalkozom, de az új helyekről lelkesen farmolgatom a ritka fegyvereket, páncélokat és a többit.
-
aerosmith
őstag
Semelyik magyar org se csinalja az OLP eventet?
-
aerosmith
őstag
válasz
VikMorroHun #55946 üzenetére
Az egy masik dolog ott ladakban van az aru. Most is van szerintem automata rakodas.
De a quest itemeket neked kell lepakolni. -
aerosmith
őstag
4.1 tapasztalatok:
Ket uj questline az egyikben az NPCnek kell vinni enni-innivalot meg 3 tundra kopion agyart.
A masikban 20! tundra kopion agyart leadni egy outposton.
Kopionok elszorva talalhatoak hideg bolygon, alacsonyan repulve kell scannelni es szetloni aztan lootolni oket. Ha sok a player akkor orakig eltart, nekem kb. egy ora alatt megvolt a 20. Utana elvittem az outpostra. Le kell oket tenni az aruszallito liftre es lekuldeni, de nem lehet az inventorybol egyszerrre ledobni az osszeset, hanem egyesevel be kell tenni a kezedbe onnan egerrel kivenni es a ledobas ikonra vinni, akkor teszi csak le a padlora (WTF).
Mivel ott vannak mas playerek is, eselyes hogy siman odamegy valaki es felszedi amiket ledobalsz (a kopion agyarak kesobb is kelleni fognak masra) ezert otosevel kezdtem el oket lekuldeni.
Az utolso tizet mar egyszere ledobtam, odamentem a konzolhoz hogy lekuldjem de a konzol azt irta hogy a platform mar lent van (nem volt, ott volt fent nalam). Mondom miafsz visszamentem a platformra es eltunt mind a 10 agyar. Na ekkor gondoltam gyorsan alt+f4 aztan reload hatha befrissul a szerver. Kileptem erre betoltesnel server unavailable errror, nem engedett vissza mert valszeg tele lett a szerver. US regioban voltam, de regiot valtoztatni meg nem engedett mert azt mondta addig nem lehet amig a karakterem bent van egy masik szerveren. Ugyhogy 2 orat pihentettem a gamet. Hogy utana mi tortent elmondom kesobb. -
m0h0senator
őstag
válasz
VikMorroHun #55943 üzenetére
Ne haragudj de te egy másik játékról beszélsz. Ez a topik a Star Citizen-ről szól ami az MMO része "End Game" tartalma annak a moziszerű single kampánynak ami jelen információk szerint 2026-ban jelenik meg. Azt a játékot majd a Squadron 42 topikban kitárgyaljuk.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
m0h0senator #55933 üzenetére
Tényleg? Akkor szeretném elkezdeni az első felvonás küldetéssorozatát. Squadron 42. Gillian Anderson melyik szereplőt is alakítja?
-
m0h0senator
őstag
válasz
aerosmith #55941 üzenetére
Enni innivaló és a fogyó eszközök nem maradnak meg. Azokat mindig meg kell venni. Minden más jó eséllyel megmarad. Igen volt éjjel sorban állás és jelezték is, hogy történt adatbázis probléma amit remélem ma rendbe teszik. Valószínű az a szerver amin voltál kicsit letérdelt.
-
aerosmith
őstag
válasz
m0h0senator #55940 üzenetére
Leszedtem, beleptem, karit ujraraktam, cuccok megmaradtak, ennivalo, loszerek eltuntek, feloltoztem, megcsinaltam a new player questlinet, vegre lekertem a sajat hajomat, erre server unavailable, please wait.
Kileptem fomenube, login, server full or unavailable, vartam 10 percet aztan mentem aludni. -
m0h0senator
őstag
A mai napon 4.1-es verzióra frissült a live környezet.
-
aerosmith
őstag
válasz
Szőrös #55936 üzenetére
Köszi, valamelyik nap a gepagyukat feltettem a toronyba es az energy weaponokat attettem lentre mert zavart hogy hamar kifogy arra meg nem jöttem ra hol lehet plusz ammot betarazni.
De tegnap vegre be tudtam fejezni a fight for Pyrot mert jo szerverre kerultem ahol semelyik outpost nem bugolt be, siman meglettek a kuldetesek. Ugyhogy megvan a shoti meg az smg is csak nem tudom hova tette oket a game. -
Szőrös
veterán
válasz
aerosmith #55935 üzenetére
Az alap Cuttyval simán meg lehet csinálni a hajóvédős küldit. Annyi a lényeg, hogy a toronyból leveszed 2xPanther repeatert és beteszed a Mantisok helyére (loadoutot mentsd el!), aztán scm módban teszel energiát a fegyverzetre (4 energiaegység), meg a pajzsra is maxot (coolerről le lehet venni). Aztán simaliba.
-
aerosmith
őstag
Na jopar napnyi szenvedes utan meglett a supply or die osszes reward, gondoltam megcsinalom meg a fight for pyro phase2-t hogy meglegyen az SMG is.
Az egyik fele kuldetes hogy olj meg mindenkit egy outposton na az esetek 70%ban senki nincs ott akit el lehetne intezni kihalt az outpost. A maradek 30%ban vannak az outposton de vagy egy pocsfej player campelt rajta es mindenkit megolt aki odament, vagy korbe van vedve raketakkal es gepagyukkal igy csak gyalok lehet odamenni es vagy megfagysz vagy megfosz mire 2 km-t legyalogolsz. Ha megse halsz meg mire odaersz akkor van vagy 20 npc akiket meg kellene talalni es megolni ami lehetetlen kuldetes mert vannak az epuletek, vannak a tornyok ahova nem mindig lehet folmenni es vannak a tobb szintes foldalatti reszek. Sehol nem mutatja merre vannak elolenyek ugyhogy centirol kell atnezni mindent. Eddig 3x volt az hogy teljesen atfesultem az egesz bazist es megis megakadt 5%on a progress vagyis nem talaltam meg a legutolso embert. 2x volt olyan hogy tereptargy/doboz alatt volt beszorulva az enemy es ott kellett valami lukat talalni hogy belehessen loni. Eddgi egyetlen ilyen kuldetest se tudtam befelyezni.
A masik kuldetes hogy meg kell valami urhajot vedeni az urben, de az alap build Cutlass fegyver meg a pajzsot se tudja leloni egy hajorol mire az enyem mar reg eltunt.
Szoval jelen allapotaban fogalmam sincs hogy masok ezt hogy csinaltak meg. -
Drenadar
Topikgazda
Arról nem is beszélve hogy vásárlás előtt van egy rahedli figyelmeztetés, hogy ez még nem egy kész játék, fejlesztés alatt áll, stb... De hát sokan el se olvassák.
sztem még 1.0ra se lesz a játék desync és lagg mentes és optimalizált az új 400 hzes monitorokra ( engem mondjuk nem érdekel az utóbbi) -
m0h0senator
őstag
válasz
VikMorroHun #55932 üzenetére
"Amikor Gipsz Jakab odamegy a weboldalra, regisztrál, kifizet x összeget, letölti a játékot és el tudja indítani." Ezt most is megteheted ettől még a fejlesztők szerint nincs kiadva és az elmúlt 6 éves tapasztalatomból kiindulva is úgy gondolom nincs kiadva. Majd ha nem lesznek wipe-ok minden olyan szükséges funkció bekerül a játékba amitől az "élni" kezd, gondolok itt a működő gazdaságra az ORG rendszerre a különböző játékon belüli guilldek és egyéb funkciókra majd akkor beszéljünk. Nem attól lesz egy játék kiadva hogy már most is letöltheted. Max a steam és egyéb fejlesztők hitették ezt el az évek alatt a játékosokkal, hogy vedd meg early-ben ki van adva aztán vagy fejlesztjük vagy nem...
-
VikMorroHun
őstag
válasz
m0h0senator #55928 üzenetére
Ezt nevezzük a játék kiadásának. Amikor Gipsz Jakab odamegy a weboldalra, regisztrál, kifizet x összeget, letölti a játékot és el tudja indítani. Akár az MMO részt, akár az egy játékos részt. Más kérdés, hogy a Star Citizen olyan bonyolultsági fok felé halad, hogy az már nem játék, hanem egy univerzum szimulátor, amiben játszani is lehet.
-
Snoke
tag
válasz
Drenadar #55930 üzenetére
SC sajátosság, hogy az aktuális patch-et úgy-ahogy kikalapálják, aztán mikor jön egy újabb verzió, lehet szinte elölről kezdeni, mert ugyanazok a hibák 86-dikra is visszatérnek. Ha ez a "jó szokás" 1.0 után is folytatódni fog, az érdekes lesz. Abban bízom, hogy az idei stabilitás javítása fókusz változtat ezen az érthetetlen hiba visszatéréseken.
-
Drenadar
Topikgazda
hát most se a pyro+stanton jp miatt van instabilitás... sokkal jobban működik az egész rendszer váltás mint előtte vártuk volna... igen a liftek érthetetlen hogy miért ilyen gáz.
Az új inventory is elég jó (jobb mint a régi), viszont ha szerver oldalon delay van akkor delay van, az megint teljesen más... -
Snoke
tag
válasz
m0h0senator #55928 üzenetére
Bárcsak igazad lenne. Stabilan 5 rendszer és akkor is stabil marad, ha további rendszerek jönnek. Az is kérdés, hogy mindez mikor fog megtörténni.
-
-
aerosmith
őstag
válasz
aerosmith #55925 üzenetére
Egy het folyamatos jatek utan azt kell mondjam tenyleg kezd a SC valami jatekra hasonlitani.
Liftek meg mindig nem megbizhatoak, inventory kezeles is docog, a rakodorobot egyszer katalpultal egyszer meg megol, de ezt az alfa szamlajara irom.
Eventek mennek, salvaging, szallitas, bounty hunting mind hasznalhato.
Meg 10 ev es kiadjak. -
aerosmith
őstag
Na felraktam ujra, meglepoen stabilan megy, serverek se bugolnak a global chatet kiveve.
A Supply or Die eventen meg szegyentelenul sok penzt lehet osszeszedni ugyhogy eddig tulnyomoan pozitiv elmeny.
Sajna a Szent Patrik napi event szutyok, semmi jot nem ad. -
miqlas
őstag
Van valami megoldás az Anti cheat error: 30033-ra?
Miután felfrissítettem a SC-t 4.0.2-re, beléptem, átraktam DX11-rõl Vulkan-ra, futottam egy kört Orison-on, majd újraindítottam a játékot, de elõtte beállítottam a K profilt DLSS alatt a driverben.
Ezután jött a meglepetés ... -
Drenadar
Topikgazda
-
SkyS1gn
félisten
Nekem még mindíg egy techdemó, bemegyek, körbe repkedek, új bolygók új helyek stb aztán ennyi. Pyro impozáns, meg a felhők brutális hangulatot adnak a bolygóknak.
-
Drenadar
Topikgazda
Az SC olyan amilyen
régóta... vannak akik szerint nem változott semmi, pedig elég sok mindennel bővűlt már a "semmi". És elég sok embernek adott már játékélményt, twitchen se azt látni hogy az emberek liftben játszanak mert ennyi a játék.
ha éppen gond van át kell menni másik régióba, másik szerverre sokszor már ez is megoldás. -
m0h0senator
őstag
válasz
SkyS1gn #55911 üzenetére
Ennél sosem lesz olyan hogy elkészült. Elkészülni a single cinematic kampány mozifpsjáték fog elkészülni. Az SC sosem. És igen azt, hogy töltőképernyő nélkül, egy mini game-t játszva tesznek át egyik szerverről a másikra az ahogy Szőrös is írta a lételeme a programnak.
-
Szőrös
veterán
ugyanazok az alapvető hibák ismétlődnek
Ez félig meddig igaz. A szindróma valóban ugyan az, nem működik a hangár lift.
Az ok viszont most merőben más, mint eddig.
pre 3.24 az állomás és a hangár is a PU része volt, a liftnek itt kellett mozognia
post 3.24 az állomás a PU része, a hangár ezen kívül van, és a kezdőhelyeden még az is perzisztens., a liftet ezek között kell mozgatni
post 4.0 még ehhez hozzájött a meshing is
Szóval az, hogy korábban mit fixáltak irreleváns sajnos a változások miatt. -
Snoke
tag
válasz
miqlas #55908 üzenetére
Sajnos ez így van. Ugyanazok az alapvető hibák ismétlődnek patch-ról patch-ra. Mint ha minden patch egy külön játék lenne, amiben minden hiba előlről kezdődik és javítani kell őket. 2025-re a stabilitás, játszhatóság, QOL-ra helyezik a hangsúlyt az új funkciók játékba erőltetése helyett. Majd kiderül hogy sikerül nekik.
-
miqlas
őstag
... akkor legyen alapvetõ rendszer hiba, de attól még nem az elsõ alkalom, hogy elõjön. A SC eddigi életében sok alkalommal fordult elõ, hogy - a te szavaiddal éljek - alapvetõ rendszer, ami mûködött, egy komolyabb frissítés után gondot okoz.
Lehet, hogy ezek PTU-ban még mûködnek, aztán PU-ban meg nem? Fura!Amúgy, amikor ilyenbe futok bele, akkor egy-két hetet (max. egy hónapot) szüneteltetem a SC-t.
-
Snoke
tag
válasz
miqlas #55906 üzenetére
Az bug, hogy nem számolja el a leadott küldetést, vagy a sziklák a bolygó felszín felett lebegnek fél méterrel. A liftek nem működése inkább a játék egyik legalapvetőbb működési rendszerének a hibája, és nem kicsinyelném le holmi bugnak nevezve. A liftek az egyéni hangár betöltő képernyője gyakorlatilag, nem csak egy animáció, hogy halad a lift meg nyílik az ajtó.
-
Ry0K3N
senior tag
Hát egyenlőre még a nagy semmi. Igény meg lenne egy StarLancer/FreeSpace típusú űrlövöldére. Az Elite tök jó volt, egy darabig...... A star citizen lassan több mint 10 éve készül, ölik bele az emberek a dollármilliókat de azóta egyik kiadónak sem esett le a tantusz valamit kéne alkotni a műfajban.
#55900 ugyanazon a néven mint itt
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest