Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubaaa
aktív tag
Srácok,a figyelemérzékelő nálatok is halványan jelenik meg? Be van ugyan kapcsolva de kikapcsolni nem engedi. Ja és nem is halkítja le a csengést ha ránézek.
-
osonte
őstag
Tegnap megjött az Apple oldaláról az Anker töltő, ami csak ott kapható: [link] .
Szerettem volna egy olyan töltőt, ami nem univerzális, hanem Apple termékre van optimalizálva legjobban. Nyilván a gyári Apple töltő lehetne elsőre az, de a 20/30Wattos nem GaN töltők már évek óta forgalomban vannak, viszont ez az Anker a múlt év végén jelent meg, vagyis a 16-os sorozat megjelenése után és a 16-os Pro sorozat állítólag több wattot is fel tud venni, mint a régebbi sorozatok (töltésre talán nem, de ha használva van a telefon közben, akkor igen), szóval gondoltam itt már ez alapján tervezték a töltőt. Sajnos kb semmilyen tesztet nem találtam róla, hogy milyen felépítése van, hogyan tölt stb. Annyit találtam max, hogy rinyálnak, hogy nincs PPS meg az Androidos telefonokat nem olyan hatékonyan tölti, de szerintem ez nem univerzális töltő, nem véletlenül csak az Apple oldalán lehet megvenni. Kibontva nagyon minőségi a töltő, olyan plüssös fogása van és elég kicsi. A telefon töltése közben talán langyosnak mondható, az órát pedig hidegen töltötte. Ez mellett van egy PD töltőm, ami lassabban töltötte a telefont, de melegebb lett a telefon, viszont az Ankernél mindvégig csak langyos maradt, ezek alapján ha kevesebb a hő, akkor az akku élettartama is jobb lesz várhatóan.
Így néz ki a töltő: [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] .A töltési sebessége:
iPhone 16 Pro (itt 2x hívtak közben, tehát telefonálás is volt benne)
0perc 9% 50perc 81%
5perc 20% 55perc 84%
10perc 30% 60perc 88%
15perc 40% 65perc 91%
20perc 49% 70perc 94%
25perc 57% 75perc 96%
30perc 64% 80perc 97%
35perc 70% 85perc 99%
40perc 74% 90perc 100%
45perc 78%Watch 10 GPS 46mm
0perc 13% 25perc 84%
5perc 27% 30perc 90%
10perc 42% 35perc 95%
15perc 56% 40perc 98%
20perc 72% 43perc 100%Általában 20%-ról kezdem a töltést, az alá nem szoktam engedni az akkut, de most vártam a futárt és közben merültek az eszközök, ott még kicsit kevesebb lesz a töltési idő, az szerintem élhető, főleg, hogy 2 napot mindkét eszköz kibír nálam.
A töltőt meg bátran ajánlom, aki szán ennyit töltőre. Nem kell félni bedugva hagyva sem, elvileg másodpercenként akár 34 alkalommal ellenőrzi a hőfokot, ami azt jelenti, hogy ha gond lenne kell lenni benne védelemnek.iPhone 16 Pro 256GB + Watch 10 GPS 46mm
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy van valamilyen lehetőségen arra, hogy a iCloud Fotók-ba feltöltsek az albumok közé heic, heif, dng, mp4 formátumokat (csak jpg-t enged)? Tudom lehet konvertálni a képeket jpg formátumba, de ha egy mód lenne rá, akkor inkább nem szeretném konvertálni, hanem ahogy elkészült, abban a formátumban szeretném megőrizni. Az összes képem fel szeretném tölteni a felhőbe/telefonra és annak idején például a 15PM-re sikerült, de már nem emlékszem hogyan.
Előre is köszönöm!
iPhone 16 Pro 256GB + Watch 10 GPS 46mm
-
kukacfej
tag
Sziasztok! Videozashoz keresek külső mikrofont , van valaki aki tudna ajánlani?
Köszönöm előre is.
Ne légy más ha önmagad lehetsz
-
batai15
félisten
Köszi mindenkinek ,be rendeltem a prot.
-
Speedy007
őstag
Így van meg vannak különböző appok amikkel fel lehet okosítani a telefon szenzorait és többet lehet kihozni a telefonból. Android esetén én utálom a GCam-t mert a gyárihoz képest egyes telefonok estén jobban lebutítja a telefon tényleges tudását. Samsung esetén kissé eldugva de lehet találni olyan opciót amit a gyártó kínál fel hogy azt töltsd le a samsung store-ból és többet tudsz kihozni a telefon kameráiból. Iphone esetén a procam van ahhoz meg nem értek így maradok a gyári fapados fotózásnál az meg nekem untig elég
-
xhege
veterán
válasz
vadkörte #1717 üzenetére
Nem ismerem a DXO cuccait, így sajnos nincs összehasonlítási alapom. A Lightroomot használom 4-5 éve és nekem így minden nagyon kézre áll. Nyilván kinek mi, ezen nem fogunk összeveszni.
és Speedy007: Egyetértek. A belenagyítgatásnak én sem látom sok értelmét, csak példának hoztam fel, hogy ott azért látszik a minőségi különbség. Azonban egy fotó normál esetben úgy ahogy van egyben kell, hogy jól kinézzen, nem az egyes részleteit kell nagyítgatni.
Összességében a korlátok ismeretével együtt a mai csúcstelefonok fotózás tekintetében a népesség 99%-ának több mint elegek. Ha az ember kicsit képzi magát, hogy hogyan is kell egy képet megkomponálni, hogyan legyenek a fények, és picit tud utómunkázni is, akkor szinte végtelenek a lehetőségek.
-
vadkörte
addikt
válasz
Speedy007 #1714 üzenetére
Harapjanak, szabad nekik
Elnökünk egyébként Canon EOS R3-mal és R5-tel fotóz, a hivatkozott leányzónak EOS 6D-je van. Több klubestünkön is foglalkoztunk már a mobilfotózással.
Ahogy már írtam azért is lettem iPhone-os, mert otthon Mac-kel dolgozok, így házon belül vagyok, mellette a vállalkozásomban - kiadványszerkesztés - sokszor kell helyszínen is fotóznom és ha egészen őszinte akarok lenni sokszor nincs kedvem mindig a fél házat magammal cipelni, a könyvekbe (vagy a borítóra) kerülő képnél meg 95%-ban elég az a minőség amit a telefon tud. A tördelő/képszerkesztő nem hisztizik miatta mivel én vagyok, a megbízó meg általában síkhülye hozzá, neki a végeredmény számít.
Ki akarom és ki is fogom használni a telefonban rejlő lehetőségeket. Nekem ez egy telekommunikációs eszköz, ami alapvetően kapcsolattartásra szolgál, de ez mellett mobil iroda és dogozni is tudok vele. A mobil social media és a mobil gaming hidegen hagy.
#1713 & #1715 xhege
A Lightroom valahogy nem bírt megfogni, nem áll kézre (meg az Adobe termékfilozófiája sem). Most ismerkedek a DXO cuccával és van egy olyan sanda gyanúm, hogy hamarosan vásárlás lesz a vége.
Belenagyítva azért látszanak a hiátusok. Bár ha azt nézem, hogy a klubos kiállításokon 150dpi/70x100cm-es méretben állítunk ki és már többször szerepelt mobilos kép, amin normális betekintési távolságból nézve nem látszódott, hogy mobilos (iPhone X/12)Üdv. V. Körte
-
Speedy007
őstag
Na ez a másik örök vita vele a bele nagyítagatás. Tény és való hogy a fényképezőgépek bele nagyítva is tudnak nagyon jó fényképeket készíteni a telefonok mostanáig a szenzor zoomig tudtak amire a szenzor képes volt. Bár most már AI-al lehet szenzor zoom tartományon kívül is értelmezhető képeket készíteni bár kinek mi jön be én speciel nem szeretem az efféle hókuszpókusz trükköket pc-n van értelme a nem létező képkockák generálásának mivel ott gyors a játék menet és nem veszed észre a bakikat de a fényképek esetén már más a leányzó fekvése. De ha mind a kettőt eszközt mókolás nélkül használjuk akkor már másabb a helyzet
-
xhege
veterán
válasz
Speedy007 #1714 üzenetére
Úgy mondanám, hogy lehet nagyon látványos képeket készíteni telefonnal is, de ha nekiállsz pixel peepingelni, vagy mondjuk ki akarod nyomtatni nagyobban, akkor azért látszik a különbség. Viszont telefonon, iPaden nézegetve kicsiben tényleg nehéz sok esetben különbséget tenni.
-
Speedy007
őstag
válasz
vadkörte #1712 üzenetére
Ezzel azért óvatosan mert nem is tudom hogy itt vagy a másik Iphone-s csoportban harapnak ezért de még a haverom is aki mai napig nem képes elfogadni azt hogy a mostani komolyabb telefonok bizonyos helyzetekben már képesek felvenni a kesztyűt a fényképezőgépekkel hókuszpókusz nélkül full automatán is. De tudtommal vannak olyan fotósok akik jobban bele ássák magukat a telefon kamerájának szoftverébe és olyan képeket képesek lőni hogy megnem lehet mondani róla elsőre hogy nem fényképezőgéppel lett lőve.
-
vadkörte
addikt
válasz
Speedy007 #1711 üzenetére
Októberben üstököst fotóztunk a klubbal. Egyik csaj meg a klubelnök 15Pro-val jött én a Sony A7M2-mel meg az FE 50/1.8-cal. Állványra tett géppel is szenvedtem mint szamár a jégen. Órákig utómunkáztam, hogy valamennyire vállalható képeket kapjak. Nem túl sikeresen. A 15Pro-sok kézből kitartott 1, 3 és 10 másodpercekkel olyan képeket produkáltak, hogy majd lef***m a bokám. Megpróbáltam ugyanezt GCam-mel, letámasztot G60-nal, 30s-cel és ISO1600-3200-zal. Fekete paca lett... Kb. ez volt a pont az "i"-n. Hát így lettem iPhone-os
Üdv. V. Körte
-
Speedy007
őstag
ڬvadkörte Nekem volt lehtőségem össze hasonlítani Xiaomi 13-al Samsung S24-t a 16 Pro-val tudom kb ez olyan mint az almát a körtével. De meglepett hogy ott is milyen fapados a kamera szoftver olyan Iphone-s Xiaomi-nál szinte mindent is lehetet állítani. De lehet játszani az Iphone-nál az árnyalatokkal ami nagyban hatással van a képek szín világára akár esti módban is. De a valló igaz túlságosan kivilágítja a képeket ha vaku nélkül fotózol sötétben. De így is az Iphone jobban fotóz sötétben mert élénkebb a képeken színek és nem annyira "hangyás" tehát zajos.
Itt a házunk sarkánál full sötét van de az éjszaki mód úgy kivilágította mintha lámpa lenne vhol elhelyzve a közelbe.
Éjszakai mód off és vaku talán ez áll közelebb a valósághoz[ Szerkesztve ]
-
vadkörte
addikt
válasz
batai15 #1702 üzenetére
Nem iP-ről váltottam, friss hús vagyok, de talán nem veszed zokon a véleményem.
A kamerák miatt lett 16Pro, ha csak mint telefont nézem egy SE2022 is bőven sok lenne
Az én használati szokásaimmal maximum 2,5-3 nap egy töltés (20-80% között tartom) Ha jobban nyüstölöm, akkor ~2 nap.
Ez az akkuidő számomra erős visszalépés, az előző telefonommal - Motorola G60 - átlag használattal simán összejött a 4-5 nap, minimálissal a 3 hét is.Mondjuk a két készülék nyers teljesítménye kicsit más liga.
A 16Pro mérete nekem kényelmes, a 6,3" nem kicsi, nem nagy, a készülékház arányai jók, a tömege érezhető. A fotózás meríti az akkut rendesen, különösen a Pro-RAW. A szenzorzoom, a portré- és az éjszakai mód, valamint a makró leméretezi a képet 12-24MP-re, de a működési sebességen nem érződik semmi. Maga a telefon szélvészgyors(!). A Pro-RES videózhoz a 256GB a minimum (vagy a 128-hoz külső SSD) Ha ki akarod használni a fotós képességeit, kell egy normális kamera app, a gyári maximum emlékképekhez elég. Egy ismerős 15Pro-jával tesztelve ugyanazt fotóztuk, ugyanakkor, ugyanonnan. Egymás mellé téve a képeket érdemi különbséget a kettő között nem láttunk.
Nem videózok, így nekem a 128 bőven elég (jelenleg belakva is 90GB fölött van a szabad tárhely) Ha szükségem lenne tárhelyre egy Type-C flashdrive, vagy SSD megoldja a problémát. A kiadványszerkesztési munkáimhoz készült képeket meg úgysem tartom meg a telefonon.
Gyári kamera app, kézből 1s-cel (csak megjegyzem, én csak foltokat láttam):
Üdv. V. Körte
-
osonte
őstag
válasz
batai15 #1702 üzenetére
Én is a Plus és a Pro között gondolkodtam, de a kameráról és a kijelzőről nem tudtam lemondani miután mindkettőt nyomkodtam, a Pro sokkal jobbnak tűnt. Kicsit féltem, mert inkább Pro Max volt előtte, illetve most Androidról váltottam, 6.5", 6000mAh, ami 3-4 napot bírt. Itt úgy voltam, hogy csak egy napot bírjon ki, de pozitív csalódás lett, mert stabil 2 naponta kell tölteni és akkor még 20% van benne. Biztos egy kirándulás folyamatos fotózással jobban megenné az akkut, de azzal meg úgy vagyok, hogy vannak ezek a MagSafe powerbankok ha gond lenne, csak vastagabb lesz tőle a telefon (jobb megoldás, mint régen amikor az XR fél nap nyaralásnál lemerült és kábellel töltöttem zsebben lévő powerbankkal).
-
batai15
félisten
Nálam már ott azért inkább az ár a döntő.
Jó lenne a kamera pro módja, meg a log videó(szoktam hobbi fotózni, videózni meg drónozni) ill a 120hz is , de sima 15el is elégedettebb voltam mint amire váltottam az s23u-ra. Még 60hz ellenére is.
Telekomtól hozzám,és kb 1500 Ft difi lenne a törlesztő részletben 16plus és 16 pro között.
Méret a 6.3 valóban arany közép lenne , ha többet tud mint a 15 már nekem az is jó lenne ,az s23u jóval nagyobb méret ellenére sem brillírozik ebben,nem bírja jobban mint a 15 ( kamerában meg egyenesen csalódás)
Igaz mind2 esetben 128gb néztem ,mivel használtam cloudod így nekem ez is bőven elég.[ Szerkesztve ]
-
válasz
batai15 #1702 üzenetére
14-ről váltottam 16 pró-ra, túl sok különbséget nem veszek észre talán egy 10%-al több marad az akkuban
én is inkább a pm-et szerettem volna de számomra nagyobb kompromisszum a mérete mint az akku, 2 teljes napot ezt is tudom használni[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
batai15
félisten
Hali váltott esetleg valaki ip15/vagy14-ről pro ra ? Az akku idő érdekelne , mert ip16 plus e között vacilálok , és érdekelne az üzem idő , változott e szignifikánsan ezekhez képest ,mert akkor sanszos hogy 16 pro lesz belőle.
-
osonte
őstag
válasz
Speedy007 #1700 üzenetére
Pont ilyen finom tapintású tokot vettem régen még A52s-hez, gyári Samsung, akkor még 9 ezer Ft volt talán. Iszonyat jó volt használni, már mint a tapintása, de kb 2 hónap után elkezdte kikoptatni a farmerem a zsebembe a négy sarkát a tok hátuljának. Amitől puha lesz a tapintása, attól könnyen kopik. Persze cáfoljon meg nyugodtan valaki, ha az újabb ilyen Samsung tokok már bírják a strapát.
Amúgy a Media Markt-os tokokban van egy ilyen sorozat, mármint tapintásra, Case and Pro Premium: [link] (feketében is van). Anyaga: szilikon, velúr. Ebből sokat vettem és egy tokkal volt csak gondom, hogy laza volt, de azt nem a Media Markt-ban vettem, hanem máshol. Persze azért ezek nem olyan merevek, mint egy 25-30 ezres Pitaka.
-
Speedy007
őstag
Ki használ itt a csoportban másodiknak Samsung telefont gyári szilikon tokkal vagy a családjában? Ilyenre gondolok. Páromnak vettem a S24-re de iszonyatos jó puha tapintási érzete van és nagyon merev Iphone 16 Pro-hoz létezik ilyen?
-
Speedy007
őstag
Vivo-val nem volt lehetőségem össze hasonlítani és nem is lesz Xiaomi-ról jöttem át ott a kisebbik verziót használtam... Utálom a tepsi méretű telefonokat. Így a Xiaomi-hoz képest piszok jól tud makrózni lehet hogy az Ultra leverné mint a vak a poharat de mint írtam utálom a tepsi telefonokat de az eddigiekhez képest sokkal jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
-
Speedy007
őstag
válasz
galaxys80 #1694 üzenetére
Engem szokott bosszantani speciel hogy van egy méregdrágra telefon de csak egy dologra képes és nem több dologra. Xiaomi esetén csak olyan telefonom volt ami csak makrózni volt képes de azt nagyon hold csalós fényképezésre nem... Xiaomi 13 tudott hold csalós fényképet csinálni sőt volt olyan opció is a kamera szoftverben hogy szuper hold de makrózni nem tudott. Erre megint van egy olyan telefonom ami csak makrózni tud de azt rohadtul jól szerintem de csalós hold fozózásra nem képes. Kíváncsian várom az áprilisban érkezó AI-t hogy mit tud dobni globális verzióban a kamera szoftveren
-
Tiger.
nagyúr
Ez egész jó lett sztem.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
ESP23
senior tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem volna, hogy nem tudja e valaki itt a fórumban, hogy a 16 PMX mennyire van készleten a One(márka)üzletekben?
Próbálnék online rendelni, de mire megkapom a készletértesítőt abban a pillanatban már nincs is.
A debreceni lenne aktuális, ha valaki járatos arra.
Köszönöm a válaszokat! -
Sasi001
senior tag
ESR armorite fekete keretes üvegfóliával van esetleg valakinek tapasztalata? Nem takarja ki a kijelző szélét?
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Alapból Android-ról költöztem iOS-re (a hivatalos appal) és a régi Androidos telefonon csak a kamerás fotókat hagytam a helyén és a képernyőképeket, minden más képet töröltem, azokat majd létrehozom albumok szerint később. Azt gondoltam, hogy ha megnyitom a Fotók appot az iPhone-on, akkor a "Könyvtár"-ban a fényképezett képek fogadnak és a képernyőfotók meg bekerülnek a hivatalos helyére a telefonon a "Képernyőfotók"-hoz. Ehelyett az "Albumok"-hoz kerültek a régi képernyőfotók, ami még nem is lenne gond, átneveztem "Képernyőfotók régi"-nek, az "Albumok" között. Az lenne a kérdésem, hogy sehogy nem tudom eltüntetni a "Könyvtár"-ból ezt az albumot? Eléggé szétcseszi a 110 régi képernyőfotó a valós képeket a "Könyvtár"-ban. Régen mintha ezt sikerült volna megoldanom, de lehet rosszul emlékszem.
Előre is köszönöm!
-
-
Speedy007
őstag
Lehet de akkor is kellemetlen hogy olyat is oda tesz ami ott se volt..
#1680Tiger. azt nem tudom hogy az apple használ-e valamilyen féle AI-t vagy ahhoz hasonló funkciót. Örök vessző paripám hogy a hold fotózás nincsen benne mert szerintem nincsen AI tamogatása kamera szoftvernek vagy nem annyira fejlett. Azt is nehezményezem hogy monitort fotózni nem lehet ha hirtelen valamit le kell fotóznod és nem tudsz valamiért screen shoot-t alkalmazni iszonyatosan fakó és csíkos a felvétel. Xiaomi-nál pl. igaz ha jól rémlik a xiaomi.eu rom (ami kínai romon alapszik és nincsen annyirra kieherélve mint a global de ezt is beszántották egyenlőre a bétát de idő kérdése hogy mikor jut arra a sorsra a staibl is) automatikusan felismerte hogy képernyőt fotózok. De a kamera vezérlőben is be lehetet állítani a csíkozás csökkentő módot a global romoknál azzal is jobban tudta kezelni a monitor fényképezést, Tudom..Tudom... MIelőtt belém állnak ha annyira jó volt az android miért nem ott maradok vagy megyek vissza oda.. -
Tiger.
nagyúr
válasz
Speedy007 #1679 üzenetére
Az lehet, de a makroknal látszik mielőtt le fényképezed, hogy igen is brutál jól lát a kamera, az más kérdés, hogy elkészítés után sokkal jobb lesz. De ezt az Apple is csinálja, csak ő ezt úgy harangozta be, hogy deepfusion, igaz nem dolgozik annyit utána, de látszik annál is.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz
TheBikerider #1676 üzenetére
Brutális kamerája van. Főleg a telemakroja.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz
TheBikerider #1674 üzenetére
Én az 16 pró max melle egy vivo x200 prot veszek.
-
válasz
tonnni7 #1667 üzenetére
Én sok sok év után most S25+ ra váltottam, 1 hete van meg. Erre érdemesnek találtam leváltani a 16 pro-t. Viszont hiányzik az ios, szóval van mellette azért, itthon.
Eladtam és az árából kifutotta. Kipróbálom, használom....de már hirdetem
Assszem visszatérek, de akkor már egy Pro Max-al.HARLEY-DAVIDSON
-
tonnni7
tag
Köszönöm mindenkinek, S-25 re kaptam kedvezményt így kb 200 al volt kevesebb az nekem sok pénz így Samsung maradt.
-
Speedy007
őstag
válasz
vadkörte #1668 üzenetére
Köszönöm a tippet nálunk az a gond hogy nyerészkednek nem is kicsit a helyi maszek telefon tartozékos üzeletekben, meg akárhányszor be megyek oda mindig az a érzésem van hogy át akarnak vágni vagy át vágnak. Náluk az a tok amit meg tudok venni olcsóbban még szállítással együtt is 2x-s szorzó legalább ráadásul csak java részt kínából importált noname tokokat lehet náluk venni.
-
válasz
tonnni7 #1661 üzenetére
Sok sok év droid után jöttem át IOS-re.
13pm-al kezdtem. Az elsö héten azt hittem földhöz veregetem, mert az újjal huzogatás nem tűnt az én sportomnak
Aztán 14pm majd S24U. Na az S24U-t 2 nap után megkapta a kis feleségem, és azóta 16pm(marad is).
Ami droidból nálam megmaradt, Maps, Gmail.
De ahogy a fórumtárs is írta, ha van lehetöséged akkor tapogasd meg, és ha tudsz egyet kölcsön kérni az volna a legjobb
-
vadkörte
addikt
válasz
tonnni7 #1661 üzenetére
"...mégsem tudom melyik lenne a jó választás."
Ezt sajnos Neked kell eldöntened."...sosem volt még Apple készülékem, lehet itt lenne az idő megpróbálni."
Egyikünk sem iPhone-nal a kezében született"Amitől picit félek, sosem volt Ios-em, első körben nem tudom hogy kell átköltözni Ios-re..."
Nem kell félni tőle, nem harap. A legegyszerűbb - nem minden esetben 100%-os - megoldás a Move to iOS app. Ha elsőre nem sikerülne, újra lehet próbálni (addig is gyakorolsz)
Az iOS az első pár napban/hétben idegen lehet Android után, mivel semmi sem úgy működik mint ahogyan megszoktad. Aztán rááll a kezed, megszokod és csak használod. (vagy agybajt kapsz tőle és eladod a p***a a kukacos almás szart...) Írd és mond 3 nap alatt megszoktam (nem ismerem minden apró trükkjét) pedig 13 év android után váltottam. Az android nagyobb sokk volt 5 év Symbian S60 után.
Ha van rá lehetőséged tapogasd, nyomogasd meg egy elektronikai üzletben, vagy kérj kölcsön egy ismerősödtől pár napra/hétre egy régebbi már nem használt iPhone-t és ismerkedj vele "használat közben".
Én kb. 90%-ban leváltam az andoid-ról (névjegyzékem maradt GMail-ben és használok pár Google app-ot (Keep, Térképek, Drive)) igaz asztali vonalon pár éve Mac-es vagyok, ez talán könnyebbé tette a "szakítást".#1666 Speedy007
Még meg sem volt a telefon, egy hirtelen ötlettől vezérelve beballagtam egy HeroPhone boltba és megvettem a második legolcsóbb fekete, peremes, szilikon/TPU tokot, hogy addig jó lesz, amíg megveszem a Benks-t. 3.500Ft volt. Annyira noname, hogy a zacsira annyi írtak: tok, iPhone 16Pro. Otthon derült ki, hogy az állításokkal ellentétben MagSafe gyűrű is van benne, a belseje flokkolt szerű puha anyag. Úgy kell levésni a telefonról, ha takarítás miatt ki akarom venni. A Benks azóta valahogy nem akaródzik beleugrani a kosaramba.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
tonnni7
tag
Köszönöm mindenkinek, van még egy éjszakám átgondolni.
-
Speedy007
őstag
válasz
tysonn198810 #1662 üzenetére
Spigen Rugged Armor tokot használtam korábban Xiaomi-nál 12-nél úgy kell lehámozni a telefonról a 13-m meg kiesett belőle erős túlzással. Mások is írtak korábban máshol más készülékek esetén hogy a tokban lötyögöt a telefon egyidő után. Lehet adok annak egy esélyt elég sokat mászkálok kerékpárral így ez a képek alapján elég masszívnak tűnik
-
válasz
tonnni7 #1661 üzenetére
Szia!
Egy próbát megér a Play Áruházban található “Move to iOS” App. Vegyes a kép, nekem jól működött annak idején, mások viszont kudarcról írtak. Nem mindenkinek működik…
A költözés amúgy nem vészes, csak jelentkezz be a már meglévő Google fiókba és menni fog tovább iPhone-on is a mail, naptár, névjegyzék. Fotókat megtalálod a Google Fotókban, doksikat a Drive-ban. Simán tudod használni a G Térképet is. Elég, ha a meglévő címeddel hozol létre Apple ID-t, kapsz 5 GB tárhelyet, ami a telefon biztonsági mentésére elegendő, minden egyéb pedig maradhat a Google-nél.
Jól működnek az ő programjaik iOS alatt. Úgyhogy nem muszáj teljesen az iCloud-ba költözni, ha nem akarsz, vagy eleve nem is biztos, hogy itt maradsz.Én mindent migráltam, mert igyekeztem leválni a Google-ről, de ez nem feltétel az iOS használatához.
Ha fontos az adaptív 1-120 Hz kijelző és az AoD, akkor érdemes inkább a Pro modellt venned. Eladni is jobban tudod, ha esetleg nem válna be, ugye nem neten veszed, ezért nem lesz elállási lehetőséged. -
tonnni7
tag
Sziasztok!
Sokat olvastam teszteket, videókat néztem de mégsem tudom melyik lenne a jó választás.Kb 2 éve S22 készüléket használok minden probléma nélkül. Most ott tartok, hogy S25 vagy Iphone 16 lesz az új 2. teló S22 marad, sosem volt még Apple készülékem, lehet itt lenne az idő megpróbálni. Sok olvasás sem feltétlen jó, mert mindig jön új infó ami összezavar sokkal jobbakat írnak S25-el kapcsolatban mint a iPhone 16, de ha mégis alma akkor esetleg jobb e a 16 Pro. Tudom, hogy ez így katyvasz és így nehéz is segíteni, de hátha valaki járt hasonló cipőben. Ma voltam bent a boltban nem tudtam dönteni, így holnap 9 re megyek addig jó lenne dönteni. Amitől picit félek, sosem volt Ios-em, első körben nem tudom hogy kell átköltözni Ios-re na de a google a barátom. Bárki tud segíteni azt köszönettel venném
[ Szerkesztve ]
-
Speedy007
őstag
Hamár tok a téma Nillkin-t speciel én nem ajánlom (érdekes módon Xiaominál csak ezt használtam ott nem volt ilyen problémám) szintben van a képernyővel a szélei így semmit sem véd. Spigen-t szeretném lecserélni ár érték arányba jó fajtára mert félek hogy nyárra ez is kitágul és lötyögni fog benne a telefon mint tettte Xiaomi 13--nál.És ahogy olvastam máshol nem egyedi eset probléma a Spigen-nél más telefon gyártóknál is előfordult már ez.
-
osonte
őstag
Igen azt olvastam is tesztekben és specifikációk alapján is annak jónak kell lennie. Persze ott van bőven hova rakni a nagyobb hangszórókat. Amúgy nagyon tisztán és szépen szól, viszont mélyben kicsit többre számítottam (nem sokkal), de nincs tökéletes telefon, kell tudni kompromisszumot kötni, cserébe a haptika jó benne.
-
kalmandi
csendes tag
iphone 16 pro tokok
Lassan egy tok is 30k felett lesz, nem is gyári. Ennyiért kapsz már egy olcsó xiaomit :V -
Tiger.
nagyúr
Nekem max van abba sztem jók mélyek, lányomnak redmi note 12s van sztem annak kula hangja van egy iphonhoz képest.
-
osonte
őstag
Végül ma meglett hivatalosan is a 16 Pro és fekete lett. Délután kezdtem el belakni, messze van még a vége. Ahol lehet, ott elakadtam, eSIM nem akart menni (One, videóazonosítás stb), WhatsApp-al is trükközni kellett. A telefon néha hülyeségeket csinált (szétesett a vezérlőközpont, eldobta a wifit stb), de újraindítás után most jónak tűnik. Kicsit kisebb, mint gondoltam, a Xiaomi 13 kifejezetten nagyobb mellette, pedig csak 0.06" a különbség. A hangszóró szépen szól, de nagyon kevés mély van benne, az valamennyire csalódás, tudtam a méret miatt, hogy halkabb lesz, de azért gondoltam egy közepes mélytartomány beleférhet. Igazából 98-99%-ban Androidos voltam, szóval most nézegetem azt a sok ikont és kicsit le vagyok fagyva, hogy mi mit jelent, az órával is kb így vagyok. Nagyon elszoktam tőle, valahogy szebbek az emlékeim a 15PM-el, bár csak 2 hétig volt, de hamarabb átláttam, lehet velem van a gond, lehet a rendszer is változott, de majd megküzdünk egymással remélem. Azért sikerült nagy nehezen egyedi csengőhangot rátenni, fizetés, banki dolgok, DÁP, pár app működik, majd csak nekem kellene megtalálni, mi hol van...
-
Mennyivel jobb ez, mint a sima gyári? És tud a kamera gomb is vele "azonosulni"?
Más;
Látom a színek nagy téma az elmúlt időben. Nekem amikor megjelent a Sivatagit vettem és nem is volt vele bajom, de most, hogy tervezek újra venni fehér vagy natúr lesz csak nem tudom melyik. Natúr volt a 15P azt amúgy nagyon szerettem.[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
osonte
őstag
válasz
fehér_ember #1649 üzenetére
Igen nekem is volt két DAC-om is Androidos telefonnal, ami nálam nem volt tökéletes, az egyik DAC-nál megszakadt a lejátszás, viszont akiknek eladtam, szintén Androidos telefonhoz, ott hibátlan volt, tehát nálam volt a probléma. Amúgy a gyártói oldal is azt írja, hogy a Te DAC-od iOS és Android kompatibilis hivatalosan, de a legjobb lenne a két linken lévő boltok valamelyikét felhívni és lehet ők is mondanak biztosat, akár tapasztalatból, de az is lehet, hogy a gyártót megkérdezik. Illetve az is opció, ha jól értem, hogy a DAC megvan, de a telefon még nincs, esetleg ha ideírod melyik városban laksz, lehet valamelyik fórumtag aki szintén ott lakik és már van telefonja, hajlana rá, hogy leültök egy kávézóban és le tudod tesztelni. Én biztos segítenék, pécsi vagyok.
-
osonte
őstag
válasz
fehér_ember #1646 üzenetére
Bocs, az előző hsz-t már nem tudtam szerkeszteni. Használják ezt a DAC-ot és működik is, de valakinek megszakad néha a kapcsolat (ami lehet kábel gond).
A legpontosabb választ ők fogják tudni adni, akár telefonon: [link] vagy [link] . Ők hivatalos forgalmazók.iPhone 16 Pro 256GB + Watch 10 GPS 46mm
-
osonte
őstag
válasz
fehér_ember #1646 üzenetére
Ismerősöm FiiO DAC-ot használt és csak a gyári FiiO kábel volt jó, ami kifejezetten Apple termékhez való, mert a kábelben van egy pici ellenállás beépítve, különben nem kapcsolja be a DAC-ot (fórumok szerint). A DAC gyártói oldalát kell megnézni, hogy milyen telefonnal működik és ha közte van az USB-C-s iPhone + tartozék a kábel vagy külön vásárolható, akkor menni fog.
Esetleg ha már megvan a DAC-od és szerzel egy ilyen kábelt, ami kifejezetten Apple termék és DAC közé való (nem csak kábel, bár annak látszik) akkor ki tudod próbálni. Az Androidos kábelek nem jók úgy tudom, de javítson ki nyugodtan valaki ha máshogy van.
[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
Valaki használ usb-c dongle DAC-ot a 16 Pro-hoz?
Engem mondjuk konkrétan az érdekelne, hogy pl. egy audioquest dragonfly cobalt működik-e rendesen a telóval az AQ-hoz gyárilag mellékelt kábellel? -
vadkörte
addikt
Alapvetően semmi. Szép, elegáns. Csak sok jön szembe. Ennyi.
Desert gold 16P-t néztem ki, mert a renderképeken bitang jól nézett ki. Fórumokon mondták, hogy erősen feminin és nem kicsit "tesós". Nem hittem el. Élőben látva be kellett látnom, hogy igazuk volt, csak bizonyos szögből nézve bronzos. A natúr nagyon szép volt, de mint írtam sok jön szembe. A fehér nagyon szép - volt már fehér telefonom, nem okozott problémát és nem éreztem magam kevésbé férfinek miatta - igazi nyers titándioxid fehér. Valahogy mégis a fekete mellett döntöttem. Ennyire mély fekete telefonom sosem volt.
Üdv. V. Körte
-
Reverting
őstag
A fekete tokban ahol kilatszott a tokbol nem tetszett... ennyi... mindig is fekete vagy space gray iphoneaim voltak, kepeken meg tetszett is... de alig vartam h visszakuldhesem, mondom en ezt nem birom ki harom evig...
es a jo oreg unalmas fekete hozta is az amit vartam... szeretem...
Nincs vele baj ha neked tetszik, nekem nem sikerult vele megbaratkozni... de ez ilyen...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Sasi001
senior tag
Valaki használt már mujjo bőrtokot 16 pro max-hoz? Vélemény esetleg?
-
g4mer
senior tag
Én úgy voltam vele, hogy mindegy, csak ne fekete legyen, az annyira unalmas
Sic Parvis Magna
-
xhege
veterán
Pengén nyomod a szavak kiforgatását, bár láttuk már ezt tőled. Ha engem nem zavar, hogy te koktélt iszol, amikor megkívánod (váljék egészségedre), akkor engedd meg nekem, hogy bizonyos tárgyak esetén én meg csajosnak tartsam a fehér színt. Tőlem egyébként nyomhatod fehér övvel a derekadon a diszkóban, ha ahhoz van kedved, de én biztosan nem venném fel, mert szerintem nőies. (A díszegyenruhás példád egyenesen nevetséges. Ha érdekel, hogy miért van úgy, olvass utána. Egyébként szoknyát sem vennék fel csak azért, mert a skót férfiak felveszik
)
Egyébként nem gondolom, hogy ebbe a témába ennyire bele kellene állni, így részemről én ezt be is fejezem.[ Szerkesztve ]
-
válasz
deltaa97 #1631 üzenetére
„Van valami további akksikímélő praktika?”
Beállítások
Általános
menüpont alatt ezt nézd át:Nálam csak Siri és az Apple Térkép kapott engedélyt, minden más így is küld értesítést, tehát nyugodtan ki lehet őket kapcsolni.
Értelemszerűen, ha valaki Google Térképet, vagy Waze-t használ inkább, akkor azok is igénylik, egyebek esetén tapasztalatom szerint szükségtelen bekapcsolni. -
osonte
őstag
válasz
karldergroße #1633 üzenetére
A Pitaka tok is jó választás!
Közben gondolkodtam, lehet hülye kérdés volt tőlem a fehér szín, mert egyik öltönyömhöz halvány rózsaszín ingem van.
-
Speedy007
őstag
válasz
deltaa97 #1631 üzenetére
Van hasonlóság valóban a HyperOS-hez de szerintem a csempét leszámítva nekem tiszta Lumnia amit imádtam használni. Nálam 1.5 naponta van töltés 85%-os töltési korláttal (bár az utóbbi frissítgetések óta valamiért nem 85%-nál van stop hanem 86%-nál érti a fene) 3-4 órás átlag képernyő idővel közben játszom,TikTokot pörgetem és a social mediat. Én imádom a haszálni bár volt egy kis súrlódás még az eéső hónapokban míg nem jött egy frissítés azóta abba hagyta a problémázást. A gond az volt hogy NFC használat után minden féle és fajta jelzés nélkül radom módon újra indulgatot időközönként magától a telefon
-
deltaa97
tag
Sziasztok!
Így több mint 2 hónap 16 Pro használat után összegyűlt bennem néhány gondolat és kérdés:
Összességében elégedett vagyok a telefonnal, de azért messze nem akkora az előnye a konkurenciához képest, mint sokan állítják.
Maga az iOS így 12 év Android után nem rossz, de nem dobtam hátast tőle (tény, h a Xiaomi HyperOS-e eléggé hasonló).
Jelenleg a telefont 2 naponta töltöm, 20% alá sohasem engedem merülni és 85-90%-ig töltöm (35W-os BlitzWolf töltővel kerek 60 perc alatt tölt fel 20%-ról 89-90%-ra).
Az üzemidő szerintem továbbra is gyenge, 2 nap (45-48 óra) úgy jön össze, ha semmi játék/navigáció nincs benne.
Van valami további akksikímélő praktika, vagy legyek bőven elégedett a 2 nap (intenzív használat mellett bő 1 nap) üzemidővel?Előző kommentekhez hozzászólva: távol áll tőlem mindenféle szivárványság, de a fehéret (legyen az ruha, autó, telefon vagy bármilyen használati eszköz) nem tekintem csajosnak, illetve akkor fordítva is igaz lenne, hogy a fekete túl férfias a nőknek?
Xiaomi 12X 8/128 GB Grey -> Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium | Életem legrosszabb döntése, hogy gépészmérnöki pályára tévedtem...
-
M1995
aktív tag
Nem vitatkozom, csak leírtam én totál abszurdnak gondolom, hogy egy alap fehér szín "csajos" lenne bármiben. De főleg egy használati tárgyban, nevetséges számomra a gondolat, hogy akkor kategorizálsz minden tárgyat, fehér telefon csajos neked, de fehér bögréből inni nem probléma? Tényleg, neked fehér AirPods még belefér? Számomra abszurd az egész.
Miért ne ennék puncs fagyit? Olyat eszek amilyet akarok, mert leszarom ki mit gondol, ez volt a példa lényege, sörözéskor is van hogy valamilyen gyümölcsös koktélt iszok inkább, mert leszarom ki mit gondol, nekem 35 fokban a hideg epres cucc esik jobban, nem a sör.
A konkrét példáidra is rákontrázok: amerikai, brit sereg, tengerészet, légierő akármi, kapaszkodj meg előfordul fehér öv és fehér kesztyű díszegyenruhához, nem gondolom ettől mindjárt "csajosak" lennének a katonák. Fordítva is létezik a jelenség? Egy nő fekete bugyiban már férfias, vagy hogy van ez? Ha nő kérdezné fekete iPhone, fekete autó nem túl férfias neki, azon is csodálkoznék hogy merül fel ilyen egy alap színnél, vegye azt amelyik tetszik neki. Szóval továbbra is csodálkozom mi ez, hogy a fehér alap szín, bármiben "csajos" lenne. Ismétlem mindegy, csak megjegyeztem mindig csodálkozom ezen.
-
Reverting
őstag
En 10 napig birtam a nature titaniumal... a fekete tokban, "szornyu" volt az a majdnem szurke...
ment is vissza, es rendeltem a feketet... szoval nekem mar ket 16pro maxom is volt, van...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Speedy007
őstag
Én hipszter vagyok ha elérhető más szín is a fekete vagy a szürke 50 árnyalatán kívül akkor olyat keresek ami tetszik vagy könnyen lehet azonosítani. Volt La Fleur GT S5230,Kék Redmi 5 Plus és 12, Lila Poco F2 Pro, érdekes zöld színű Xiaomi 13 illetve Vodafone Smart 2 vagy 3 érdekes (nem elékszem rá pontosan hogy melyik) rúzs vörös árnyalatba. Ja igen le maradt a W910i barna színben.
Most egy fehér 16 Pro-t nyúzok a sivatagi homok túl csajos szerintem is vagy "tesós" van e pénzem buszra de cigire kellene -
xhege
veterán
Eléggé sarkítasz a példákkal, de ezen kár vitatkozni, mert csak ízlés kérdése. Nekem a fehér telefonban csajos, ha másnak nem, akkor használja egészséggel, engem ugyan nem zavar.
Autóban például nem tartom csajosnak, sőt fagyiban sem (a példád alapján a pinket megérted, hogy az, ezért gondolom soha nem eszel puncs fagyit….).
Viszont például öv vagy óra szíj esetén szintén csajosnak gondolom a fehéret. Én tuti nem vennék fel olyat.
Szóval nem általánosságban beszélek a fehér színről. Ettől függetlenül továbbra is válassza mindenki azt, ami tetszik neki és amivel jól érzi magát. -
M1995
aktív tag
Elsőre nem a fényben árnyalatokról kérdeztél, hanem csak fehér férfinak való-e, arra reagáltam. Neten rendeld és úgy visszaküldhető, ha mégse tetszik. Nézegesd minden fényben, szép lesz, írtad úgyis sötét tokot használsz és csak a kameránál fog látszani fehér telefonod van. Nekem amúgy régen is tetszett a fehér kávás iPhone 5s például, ahogy írod kevésbé látszott rajta ujjlenyomat, por, esetleges hajszálkarc. A feketéket gyakrabban kell törölgetni, a legkényesebb talán a jet black iPhone volt: képen szuper, hozzáérsz ronda. Laptopnál is a klasszikus silver talán praktikusabb, hiába néz ki jól a midnight színű.
Lényeg tehát, hogy interneten vásárolj, hogy el tudj állni 14 napon belül, ha élőben mégse jön be.
-
osonte
őstag
Mivel élőben nincs kirakva a fehér sehol. Ez mellett kereskedelemben dolgoztam, így bontottam már sok terméket, közte iPhone-okat is korábban és a cég szeret egy kicsit változtatni az árnyalatokon, ezért volt a kérdés, mert biztos voltam benne, hogy valakinek élőben van fehér. Félreérted, nem a fehérrel volt simán félelmem, csak lehet, hogy a fény ráesik és valamilyen nőiesebb árnyalattá változik, de akkor itt ilyenről szó sincs, akkor a fehér simán fehér. Nekem ennyi elég volt megerősítésben, mégiscsak látatlanban választok egy drágább telefont, szerintem kérdezni meg szabad, sőt kifejezetten jobb vásárlás előtt, mint után. Pont azt írtam, hogy a fehér tetszik, de ha valaki bedobta volna, hogy élőben ahogy a fény ráesik, akkor lilás/rózsaszínes vagy valami ilyen árnyalata van, akkor lehet maradtam volna a feketénél.
-
Sasi001
senior tag
Ez az üvegfólia (ESR Armorite iPhone 16 Pro Max) is leszedi a szöszt felrakáskor? Vagy csak simán ilyen a felhelyezése?
-
mihail38
aktív tag
Nekem is Desert titán van és nem érdekel ki mit gondol
Egyébként az igaz, hogy attól függ milyen fény éri, mert igazából nem tudom milyen színű, bronzra is hasonlít arany, puderszín.....
Most az 1x magamra gondoltam és nem mások véleményére.
Ha lett volna kék vagy ehhez a színhez hasonló akkor azt választottam volna, de végül is mindegy mert tokban van.[ Szerkesztve ]
-
M1995
aktív tag
válasz
Sasi001 #1617 üzenetére
Ha pink vagy arany színről van ilyen kérdés oké megértem, bár ott is úgy gondolom bár nekem nem tetszik, de ha tetszene megvenném és pont leszarnám ki mit gondol. De a fehér? Hát az egy totál semleges szín! Fagyizóban is hümmög valaki juj de ennék egy gombóc citromost, de jaj fehér "mennyire való" férfinak? Egy fehér Porsche 911 GT3 már nem is kéne? Hogy kell ezt elképzelni? Istenem...
esküszöm nem értem, hogy lehet a fehér szín "csajos" hát egy totál alap szín, bármerre nézel a világban, juj van felettem egy fehér felhő az égen, mi lesz most
Miért pont a fehér telefon a kakukktojás ezeknek az embereknek? Na mindegy.[ Szerkesztve ]
-
M1995
aktív tag
Ezen a kérdésen mindig csodálkozom, egyáltalán hogy merül fel? Férfiként fehér a lakás fala, fehér csempe, fehér ablakkeret, fehér papírra írok, fehér WC-be szarok és a WC papír is fehér, fehér fogkefével és fehér fogkrémmel mosok fogat, fehér szappannal mosok kezet, fehér inget hordok, fehér vajaskenyeret reggelizem, fehér havat lapátolok amikor van, fehér pályán korizok, fehér egér, fehér PlayStation, miért pont a fehér telefon ne lenne való???
-
osonte
őstag
válasz
Sasi001 #1611 üzenetére
Köszönöm a válaszod, akkor szerintem az lesz.
Nagyon tetszik a sötétebb tokban (pl.: barna, feket stb...) a fehér kamerasziget (természetesen tokban használom majd), de jól mutat az ellentétes szín.
Rendszeresen szoktam takarítani a telefonokat a tok alatt, hihetetlen gyorsan bemegy alá a por, persze a tok minőségétől is függ, hogy mennyire gyorsan engedi be.
[ Szerkesztve ]
-
Sasi001
senior tag
Szerintem legalább annyira jó egy férfinek mint egy nőnek. Ha az a szín tetszik azt kell megvenni. Nekem pl. Natúr titán 16pm van az tetszett. Ami inkább nőies az az arany színre hasonlító, de az is megosztó, láttam már férfiaknál is.
Normális toknál időnként megtakarítva, nem karcolódik egyik sem.
[ Szerkesztve ]
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a 16 Pro fehér titán mennyire való férfinak? Képeken láttam csak (ezért kérdezem), de nekem nagyon tetszik, még fekete tokban is jól mutat a fehér kamerasziget, meg talán nem is annyira érzékeny a karcokra a keret, mint a feketének (amennyiben por megy a telefon és tok közé).
Előre is köszönöm!
-
vadkörte
addikt
válasz
Foglalt név #1607 üzenetére
Ha "házon belül" küldöd AirDrop-pal, akkor egész korrekt a sebessége.
Droid-on hozzászoktam a mappa alapú fájlkezeléshez, az iOS adatbázis alapú fájlkezeléstől viszont hideglelést kapok.
Majd megszokom...[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #1592 üzenetére
Na, ami továbbra is vérlázító, az a képek másolása. Egy Samsunghoz képest a középkorban ragadt az alma. A 3.0 sebessége rendben is lehetne, de 2 könyvtárat egyszerre másolni, az még mindig ördögtől való. Eszméletlen szopakodás az egész.
-
s.Oliv3r
senior tag
A rosszindulatúság örök áramlása….
Semmi sem igaz, minden megengedett.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megúszósan remek lett a képátlót növelő iPhone Pro, de mire elég?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen TV-t vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Crypto Trade
- iPhone topik
- További aktív témák...