Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delerium
senior tag
A következő Snovymoon TAA mod nagy update betája hamarosan elindul, új fényekkel. A teszt videók alapján ónak tűnik, dob a valósághű érzéshez. YT: [link]
Release Date for Test Version of ETS2/ATS Lighting Improvements
New
11 hours agoI'm trying to make everything perfect as possible but pushing the release date makes me less motivated and I become less productive. I don't want you to wait, even there is something missing I'm going to release the test version for lighting improvements until 23/03/2025. I will continue to make improvements and fixes after release. I'm sorry about the long wait.
-
tatabike
őstag
Budapest - Antwerpen, ~1500km. A 170HP/600nm felgyűri az aszfaltot
Ez volt a legkönnyebb meló a fuvarpiacon, 3 tonna ipari korom...
-
®abstract®
őstag
# Hunym
ez a sicsi tim tekniksz
a baromi regi prizma 3d grafikus motor van felpofozva, ami olyan amilyen..ott van pl. a Unity [link] meg az Unreal 4 engine.amikre nagyon sok jo jatek keszult,ha jol tudom ezeket lehet pofozni vulkan vagy DX12 api ra,vagy tevedek 🤔
A sicsi tim ha meg tudna oldani a portot a 2 fajta engine re minden bizonnyal jobb lenne az elmeny,gondolom..de hat ez ugye csak nice dream 😎 -
vlevi
nagyúr
válasz
bobalazs #30118 üzenetére
Addig fogják reszelni azt a 25 éves prism3d-t, amíg lehet.
Rengeteg oka van, hogy nem cserélik le. Az egyik, hogy senki nem fizeti azt meg, hogy gyakorlatilag ujra kell írni a játéknak azt a részét
De, ha pl ki akarnak lépni Xbox, PS4,... piacra, akkor kénytelenek lesznek.
Jut eszembe, a Cryengine3 is elmúlt már 10 éves -
bobalazs
nagyúr
Ez a dx12re váltás is csak foltozás lesz. Az alma kivül fényes de belül rohadt szituáció.
Egy játékot se írtak dx 9ről dx12re tudtommal. Remastered-eket szoktak késziteni, másik motorral.
SZVSz pár funkciót átvisznek 12re és slussz-passz, jelentősen nem fog semmit befolyásolni.
Tegnap ATS Ausztrál portal játszottam, és akármilyen texturát kellett behuznia a motornak, mielőtt az adott helyhez értem megröccent a játék, beesett az fps, amig behuzza memoriába a texturákat, azon a két magon, addig szenved a motor. -
hunym
csendes újonc
válasz
bobalazs #30116 üzenetére
Igen, a jatek engineje az tenyleg picit elavult.. van hogy 40%os gpu kihasznaltsagom van egy kozepesen eros proci mellett 32gb rammal, neha nagyon letud droppolni az fps. De content az van benne. Annak még nem néztem utana, hogy barhogyan is lehetne-e novelni a teljesitmenyt.. neha tenyleg siralmas de azzal nyugtatom magam hogy kamionos jatek, nem kell mindig 100+ fps
-
bobalazs
nagyúr
Nagyon szepen fejlesztik a jatekot
Nem értek vele egyet.
CPU használat ETS2 városban:
Egy mag főként terhelve, a második mag terhelése elosztva egy másik magra a további magok terhelése jelentéktelen. Ez igy kb Shogun Total War szintű. (szintén egy magra terhel, a teljesítménye rossz) -
hunym
csendes újonc
Kiskorom óta játszok a játékkal, mai napig letud nyűgözni a látványvilág. Próbálom beelőzni fatert órákban, de eddig nem nagyon jártam sikerrel...
Kiváncsi lennék arra, hogy szerintetek bármikor is várható-e egy új ETS/ATS játék frissebb grafikával. Szerintetek?
-
Z0C!
Topikgazda
Szia Báttya!
Helyzet? -
tatabike
őstag
válasz
®abstract® #30105 üzenetére
Én is csináltam magamnak egy szebb, krómkeretes változatot a SIM dashboard progiban
-
tatabike
őstag
válasz
®abstract® #30099 üzenetére
300-as, a 18.33 elvileg azt jelenti, hogy 18 tonnás és 330 lóerős. Hasonló az MAN jelöléséhez, meg a Merciéhez, csak ott nincs pont a két szám között.
-
Delerium
senior tag
A Steames Truck Signs mod, aki használja működik? Nekem nem kompatibilis lett. A leírás szerint kell hozzá az összes pót DLC, de megvan mind, a játék is up to date, jónak kellene lennie, csak mégsem.
-
Bunken
tag
Átnéztem, töltöttem le még ez alapján pár fájlt ami szerintem kellett figyelve mindennek a verzió számára.
Most jelenleg ezek vannak ebben a sorrendben:Hybrid1
RoexGreeceDLC
RoexPack1
RoexPack2
RoexPack3
RoexPack4
ROmedia45
Russian Maps RC+FIXv0.7
Russian_open_spaces
RusMap Fix
RusMap_Def
RusMap_Map
RusMap_Models
ProMods FIX
ProMods DLC Support Package
ProMods Definition Package
ProMods Map Package
ProMods Media Package
ProMods Models Package 1
ProMods Models Package 2
ProMods Models Package 3
ProMods Assets PackageDe most Ukrajna és Orosz vagy így van tényleg vagy még nekem hiányzik valami:
És vannak ilyen fehér területek a térképen és ha ráhajtok "felfedezni" akkor is fehér marad. Ez is normális?
Az meg, hogy oda-vissza átmegyek egy részem és nem fedezi fel annyira nem zavar csak kíváncsi vagyok, hogy másnak is van-e ilyen?
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
®abstract® #30099 üzenetére
vagy szólsz nekem és kinyitom
-
®abstract®
őstag
válasz
tatabike #30098 üzenetére
Ja, szenyorita kamerun 😁
Én úgy tudtam hogy a játékhoz három modell elérhető a 110-es a 300 meg a 400 🤔 ez a 18.33 kicsit zavaró valójában hasonlít a 300 modellre de nem tudom hogy pont ugyanaz-e[link]
Ahogy látom meg hegesztette az 1.53 v.-ra 300 as modellt.. ha le van zárva azt lehet az életbe nem lehet kinyitni
csak azt tudja nyitni aki készítette..
-
tatabike
őstag
válasz
®abstract® #30093 üzenetére
-
tatabike
őstag
válasz
Bunken #30094 üzenetére
Amit Z0C! belinkelt, én is onnan néztem a sorrendet, nekem működik. Van ott egy halom mod, én kihagytam, amit nem akartam használni, és kész. Az is fontos, hogy a modok fajtáját is nézd, és azt is tedd sorba, mert nem mindegy az sem, hogy a kamion modok hol vannak, vagy éppen a festések. A Promods oldalán lévő sorrendek is jók szoktak lenni, 1.52 nekem onnan volt.
-
®abstract®
őstag
válasz
Bunken #30094 üzenetére
Mind2 game hez nekem van map combo.. több fajta oldalon is lehet olvasni mod sorba rendezést de tapasztalatom szerint videók alapján tudod beállítani hogy működjön is a gyakorlatban.. de időben telik mire összerakod meg a verziód szerint kell a videókat nézned mit hogyan mikor szükséges letölteni, bekapcsolni..kolega ajánlatát fogadd el
-
Bunken
tag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem.
Promods 2.73a + RusMap 2.51 + Russian Open Spaces 13.3 + RoExtended 4.5 térkép mod-okat töltöttem le és szeretném használni őket. Sikerült is mindent ilyen-olyan leírások alapján sorbarendezni a modkezelőben de szerintem valami vagy hiányzik nem jó a sorrend mert pl Ukrajna és Oroszország között nem találkoznak az utak a térkép szerint és még Oroszban vannak apróbb úthiányosságok.
Esetleg van valaki aki ezeket a modokat használja?
Le tudná írni a pontos sorrendet vagy meg tudná mondani, hogy még mit kellene (valami road connection) letölteni hozzá? -
tatabike
őstag
Ezt skubizzátok, mit trélereztem ma Fehérvárról Vecsésre...
-
tatabike
őstag
válasz
Ablakos #30089 üzenetére
Igen, ez ilyen a valóságban is. Ugye a megfelelő súlyelosztás miatt is ilyen rövidek a sóderes pótok, mivel a traktor húzótengelye max. 11.5 tonnával nyomhatja az utat. Ezért minél nagyobb terhet kell a pótkocsi tengelyeire tenni, ez pedig úgy érhető el, ha minél közelebb vannak a húzó tengelyhez. Ha megfigyeled, különböző méretű, ömlesztett áru szállítására szolgáló pótok vannak, egy terményszállító pl. azért hosszabb, mert az áru fajsúlya sokkal kisebb, van olyan termény, ami könnyebb, mint azonos térfogatú víz, míg pl. egy 2-6 mm-es osztályozott kőzúzalék simán lehet 1.6 tonna/köbméter. A terményből mondjuk 24 tonna kb. 30köbméter, sóderből meg csak 15 köbméter.
Amúgy meg nincs abban semmi, hogy korrigálni kell tolatáskor, mindenki korrigál, aki azt mondja, hogy bármit bármikor bárhova rá tud csapni elsőre, az kamuzik. Nekem is kb. 10 alkalomból 1 vagy max. 2 alkalommal sikerült pl. egyből rátolatni rámpára, általában munkanap elején. Este, mikor letolt az ember 6-700 kilcsit, örül, ha a céget eltalálja elsőre, nem a rámpát centi pontosan... -
®abstract®
őstag
meg az odavalo kamionok,szebb vasak,mint ets2 ben, főleg a volvok.. masvilag az ats, észrevettem
olyan helyszíneken gurulhatok,ahova soha az életben el nem jutok 😎 kényelmesebb a fuvar,sivatagban semmi látnivaló az olyan chill s, kruzolos- odaérek majd..
a hosszú overload fuvarokat nem kedvelem,30 t klima szerkezet,ami nagy ívben kanyarodik,meg a végén is van még kb 3 méteres pót..az gáz..meg cumi.. írtad a kanyarodási gondot, én 1 ilyennel alig tudtam bárhová bekanyarodni 😐ez a neve=
légkondi szerelvény, alkatrész 12m*5m*3m.. -
Ablakos
őstag
válasz
tatabike #30078 üzenetére
Talán van tapasztalatod a rövid, sóderes pót húzásban.
Sok ilyen fuvart vállalgatok és azt tapasztalom, hogy elég nehézkes, pontosabban nagyon kell figyelni a tolatásnál. Elég könnyen aláfordul a pót és ha nem vagyok résen, akkor már csak előre korrigálással lehet egyenesbe hozni.
A valóságban is ilyen könnyen aláfordulós az ilyen rövid félpótkocsi tolatásnál? -
vlevi
nagyúr
válasz
®abstract® #30087 üzenetére
Igen, van.
Valahogy az ATS képi világa jobban tetszik.
Nem csak az erdős részek, de akár egy autópálya szakasz sem olyan egyhangú, mint ETS2-ben. Még a nevadai sivatagban is. -
®abstract®
őstag
ez változó, átmegyek rajta, néhány lámpa van, majd kifele, országúton,vagy külvárosban.. denver-gran junction fuvarba vittem 30 t- 465 km szakaszon,kenworth w900 al, érdekes volt 😎 sok remek útvonal van szerencsére,van miből csemegezni
Z0C
Ets2 be volt ilyesmi fuvarom-korzika-ajaccio-bastia völgy bánya- 25-30 t kavicsot- sódert vittem,azt hittem soha nem érek fel a meredek, kanyargós úton.. botrány 😎
-
vlevi
nagyúr
válasz
®abstract® #30084 üzenetére
Attól is függ, mennyit jársz városban.
Országúton 1:19 a méretarány, de városban, ha jól olvastam valahol, 1:3
És persze sokat számít az is, ha Denverből kifelé szenvedsz felfelé 25mph-val az emelkedőn, vagy 80-al gurulsz a hágótól Gran Junction felé -
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
®abstract® #30081 üzenetére
-
®abstract®
őstag
válasz
tatabike #30080 üzenetére
Komoly teljesítmény 💯😁 kb. 1000 km után már kezdek álmos lenni, hogyha rádiózok akkor kicsit később 😎
Mondjuk igen az a korábbi francia turné hasonlít..🤔
csak azért kérdeztem mert az én tapasztalatom az hogy a játékokban jobb esetben lehet menni egy óra alatt 1000 km-t ha nincs probléma, tehát amit levezettél a játékban kb. 11-12 órás program volt ha minden igaz -
tatabike
őstag
válasz
®abstract® #30079 üzenetére
Nem mértem az időt, a játékban nem pihenőztem, hogy legyen idő többet menni. Az asszony nézett valami krimi-sorozatot, azt lestem fél szemmel, lement fél évad belőle, mire megcsináltam a fuvart
Néha ittam egy kávét, meg mászkáltam egy kicsit. Most mindenhol annyival mentem, amennyivel lehetett, 80km/h-ra jött ki az átlagsebesség.
Annó mikor EU-t jártam a Wabinál, egyszer mentem 820km-t Franciaországban 10óra vezetéssel és 3x45 perc pihenővel. Lyon alól indultam, és felértem Calais-ig. Na, az volt valami hasonló. -
tatabike
őstag
-
tatabike
őstag
Na, akkor csettegjünk megint 6500+ kilométert. Mire odaérünk, vége a háborúnak...
-
tatabike
őstag
A Home gombot megint nem teszik le alulra. Nem tudom, mi értelme van, hogy minden lent van, az meg fent. Át kell kalimpálni az egész képernyőn az egérrel. Mondjuk van fent egy legördülő menü, de abban meg nincs Start, csak a Home képernyőn. Tehát ha bármelyik random almenüből vissza akarsz térni vezetni, fentre kell kóricálni a Home gombra, majd mehetsz le a Start gombra. Engem idegesít.
-
Z0C!
Topikgazda
Kint az ATS 1.54 BÉTA!
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
®abstract® #30070 üzenetére
Kedvelem a hosszú alvázat tény, de sokan mások is. Elég kevés modder készít ilyet.
Kár lett volna azt az üzleti rést kihagyni -
®abstract®
őstag
Jó ötlet volt 😎 szépen mutatkozik
látom te kedveled a hosszú alvázat én
elég a rövidebb is. Ken K200 a kedvenc ja meg a T2000 az nozis 😎
Ergo_proxy
Értem. Köszi ezeket nem is láttam 🤔 meglesem 😎
Tatabike
Megértelek de itt a játékokban még virtuálisan se tudsz be meg kiszállni úgyhogy nincs jelentősége 🙂 szóval baleset mentes.
Valóban furcsán néznek ki ezek a előre helyezett tengelyes modellek, de hangulatosak full analóg belsővel..meg azt hittem hogy a man F2000 n kívül is van élet! 😎 -
tatabike
őstag
válasz
®abstract® #30066 üzenetére
Hehe... Tudom, a kákán is a csomót keresem, de elmondom, ezekkel is mi a bajom igazából. Nem tetszik az előretolt első tengely. Egy európai traktoron az első kerék felett ülsz, sőt, még kicsit előrébb is. Kivéve a Magnumot, mert az is ilyen "buta" elrendezésű. Ezért nehéz ezekbe bejutni, ahol egy "normális" traktoron a lépcső van, ezeken ott a kerék. És mászhatsz fel a kis kapaszkodóvasakon lógva, aztán tipeghetsz előre, mint egy öngyilkosjelölt az ablakpárkányon, hogy bejuss a fülkébe. Annó, mikor bejött a Magnum, egy csomó kolléga eltörte a bokáját, lábát, mert hozzá volt szokva, hogy kiszálláskor ott a lépcső. A Magnumon meg ott a kerék van. Ha mákja volt, rálépett a kerék tetejére, és észbekapott, ha nem, akkor meg kiesett a fülkéből, kivitte a lendület...
-
Ergo_Proxy
tag
válasz
GMC Astro, Mack Cruiseliner, Freightliner Powerliner. Igen ismerem őket, Superliner-t szeretem, Titan nincs igazán jó, Bormann féle talán megérné, de nem szeretem annyira a modjait.
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
pont ma mentem újra a K100-al.
Kicsit módosíottam ezt-azt -
®abstract®
őstag
válasz
tatabike #30058 üzenetére
Ááá, tényleg, te nagyhal 🐋🐠 vagy ez ügyben a nyomodban
vagyok..
ATS Cabover modellek: inter 9600,9800,transtar 4070. Gmc white cabover, freightliner-argosy,fla,flb,fl86,galvatron. Peterbilt- 1948 az a 350,352,362.
Marmon 110p. Mack f700,ultraliner. Volvo F10-12.Ford clt 9000.ford f max.
Diamond Reo Royal. Kenworth-K100E,104b,108,K200.
Ha valamit kihagytam pótolja valaki 😎
Ergo-Proxy
Mack granite,superliner,titan, ezeket hajtod? 😎
-
tatabike
őstag
válasz
Ergo_Proxy #30060 üzenetére
Tudom, elég sokat kipróbáltam már. De egy jó kis V10-es, 18 literes MAN F2000-esnek nincs párja...
Esetleg egy másik V10-es, 18 literes MAN F2000...
-
Ergo_Proxy
tag
Dagikáim
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
Ergo_Proxy #30060 üzenetére
mondjuk ami jó, pl Rudáé. ővé fizetős
-
tatabike
őstag
válasz
®abstract® #30054 üzenetére
Mik ezek kolléga, 5000km? Hagyjuk már...
Nem emlékszel...?
-
®abstract®
őstag
ja,meg az atmx is.alaska north to the future is fincsi.a legjobb ezekben a gamekben a kirandulas,kikapcsolja az embert.ezek a favoritok-80 evek-pop
reggeli
Bal0924
Hallo!az biztos
ez map combo,ilyet a sicsi tim soha
fog kiadni!
yutubon keresd a verziodhoz, mit hogyan mikor kell bekapcsolni,csak videok alapjan lehetseges,vagyis lehet leirasok szerint,nekem ugy nem volt good.. [link] -
Bal0924
senior tag
válasz
Helló!
Ez nem semmi térkép!
Milyen térkép mod ez? -
Z0C!
Topikgazda
válasz
Promods Canada + ATS Expansion + Reforma ALL térkép.
Éjszakásban van hogy 3-5óra lemegy...szól a Country zene, iszom a szürcsilét és élvezem a tájat -
®abstract®
őstag
szoktam en is alkalmankent
vannak ilyesmi tervek,viszont kegyetlen hosszu mind
san francisco-miami az majd 5000 km
san francisco-new york boven 4400 km
a route 66 utvonal- los angeles-chicago-az majd 3300 km
jobb esetben 1000 km lehet menni kb.60 perc alatt ami lehet 1,5 h siman.. ezt leseggelni fantasztikus dolog -
vlevi
nagyúr
válasz
Ergo_Proxy #30051 üzenetére
Ha már behajtasz zöld, vagy akár sárga alatt a kereszteződésbe, akkor nem számít meddig maradsz ott, nem büntet.
Extrém példa, ets2-ben, nem nagyon van balra kanyarodó zöld lámpa, csak telezold. Behajtok a kereszteződésbe, megvárom míg szemből mindenki elmegy, és piros lesz nekik a lámpa, és megállnak. Én akkor tudok elfordulni balra, büntetés nélkül, pedig akkor már nekem is réges régen pirosat mutat. -
vlevi
nagyúr
válasz
bobalazs #30040 üzenetére
Most levideóztam, mire gondolok. Nagyjából. Ha a belsőbe akarnék kifordulni egy egysávos útról egy kétsávosra, akkor ledarálnám azt, aki ott a belső sávban áll.
[link]
#30048 tatabike Balázs szerintem arra gondolt, hogy USA-ban, ha piros is a lámpa, akkor jobbra kisívben kifordulhatsz, ha nem jön semmi. Ilyen Magyarországon nincsen, sőt, soxor még az általad említett kereszteződésekbe, ahol van külön jobbra kanyarodó ív, oda is odatesznek egy lámpát. Pedig pl. itt még a fő úton sem közvetlenül a forgalomba fordulsz bele, hanem egy külön sávba, ahonnan be kell sorolni. [link] -
tatabike
őstag
Itt egy tipikus fehérvári kereszteződés. Itt aztán van minden. A kép bal szélén a két autó (szürke) mellett ott a balra kanyarodó sáv, ahonnan mehetsz mindegyikbe, a szemből jobbra kanyarodóknak (fehér autók) ott egy stop tábla, persze senki nem áll meg. Középen a két piros autóból a túlsó mehet balra és egyenesen, a közelebbi csak balra, tehát nekik lényeges, melyik sávba érkeznek. Fel is van (volt) festve, csak lekopott. Az előtérben meg az előző kommentemben említett elválasztott sávok a szigettel elválasztva, itt meg sokan megijednek és satuznak a jobbra kanyarodók közül mikor jön balról egy bekanyarodó, pedig elég jól el vannak szeparálva. Naponta kb. 15-20 alkalommal megyek át itt mindenféle irányból, itt a telephelyünk ha jobbra megyek, ha egyenesen akkor a szeméttelep, hátra a bánya, balra a város, jobbra-balra pedig a benzinkút, ahova tankolni járok.
-
tatabike
őstag
válasz
Ergo_Proxy #30045 üzenetére
Nem feltétlenül. Ha nem telezöld van, ami itthon azért ritka, balra bármelyik sávba kanyarodhatsz, ha egy sávból kanyarodsz és 2 vagy több sávba érkezel. Ha két sáv kanyarodik balra, akkor felfestéssel is jelölve van, hova kell kanyarodni, feltéve ha nem 20 éve festették fel utoljára. Ha balra kanyarodsz zöld jelzésnél, a szembe jövő meg úgy kanyarodhat jobbra, hogy neki nincs lámpa, akkor is kanyarodhatsz a külsőbe is akár, a szembejövőnek ott a macisajt, ami ugye azt jelenti, hogy az azzal védett útvonalon közlekedő minden járműnek meg kell adnia az elsőbbséget. Sőt, sok helyen, (pl.nálunk is) stop tábla van, nem macisajt. Tehát nem kanyarodhat be csak úgy jobbra a külsőbe, arra appelálva, hogy a szemből balra kanyarodó a belsőbe fog érkezni.
Van ahol fizikailag el van választva a két sáv, ott ez működhet, mivel a balra kanyarodó csak a belső, a jobbra kanyarodó csak a külső sávba tud érkezni, mivel szintben kiemelt szegélyköves sziget akadályozza meg, hogy találkozzanak, ott nincs is kitéve tábla a jobbra kanyarodónak, ilyen is van mifelénk.
Van még egyéb érdekesség is a témában, vannak olyan országok, (pl. Lengyelország) ahol ha kiegészítő lámpával engednek jobbra kis ívben kikanyarodni, akkor is kötelező megállnod és körülnézni, ha nincs kint stop tábla. -
Ergo_Proxy
tag
válasz
Itthon is a belsőbe kanyarodsz balra, a szemből jobbra kis ívben kanyarodó meg a szélsőbe, a Californiai stop meg miben befolyásolja ezt? Egyszerűen lehet túl nagy volt az ív és azt érzékelte a játék, hogy a pirosra szemből érkezik, mondjuk én nem nagyon érzékelem, hogy ez gyakori lenne.
-
tatabike
őstag
válasz
Szerintem ennek semmi köze a California stophoz, az teljesen más dolog
. A California stop azt jelenti, hogy a Stop táblánál nem állsz meg, hanem lassan gurulva van időd szétnézni és ha nem jön semmi, haladhatsz tovább.
Amúgy ha egy kanyarodó sáv van, és kettő érkező, bármelyikbe érkezhetsz. -
Z0C!
Topikgazda
Maradhatsz nyugodtan belső sávban. Ráérsz kanyarodás után kisorolni.
Ajánlom az amcsi truck spotting videókat, vagy a youtubereket.A túlméretes szállítmányoknál is sokszor csak 6x4 és egy oversize molinó van a lökösön...meg néha 1-1 villogó..a komolyabb (nehezebb szállítmányokat meg már felvezetik/kísérik...
őket ajánlom
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]#30041
Szerintem a videóban túlságosan kiengedted.
Próbáld meg, hogy csak a belső sáv széléig engeded ki az elejét és alászeded...
A balra forduló sáv úgy is üres....volt. -
vlevi
nagyúr
válasz
Oké, csak nem fér el. Egy ilyennel az összes lehetséges helyre szükség van.
Ezek nagyon máshogy fordulnak, mint azok az európai pótkocsik, aminek a hátsó tengelyei is kormanyzottak. Azzal könnyebb befordulni egy kereszteződésben, annál viszont arra kell figyelni, hogy az ív külső sarka sokkal kijjebb fordul, mint gondolnánk. -
bobalazs
nagyúr
Rossz helyre forldultál... nem a külsőbe kell ilyenkor fordulni hanem a belsőbe, mivel él a Californiai stop ezáltal a külső sávba a tőled szemből érkező fordul ki neki jobbra a te külső sávodba.. Hozzáteszem ez Amerika nem Magyar O. Szal az ottani szabályokat kéne követni ha a saját sávod 2 sávos lett volna és te a külsőben fordulsz balra akkor igen helyesen fordultál volna.
Az előtted haladó helyesen fordult, ő a belső sávban maradt. -
xandrush0831
tag
Sziasztok!
Van aki VR-ban gurul? Másnak is akad, ha 1.49-nél frissebbet rak fel? Kicsit tartok tőle hogy kiveszik a Steam bétákból, aztán hello ETS2 VR.
Nem tudom mi lehet, de teljesen felbontás vagy beállitás független. Mindenhogy akad. Pico4. -
Ablakos
őstag
(1 link) Nem lehet, hogy ez csak térkép hiba? A keresztforgalom hívólámpája alatti áthaladáskor büntet. Úgy érzékeli, hogy a keresztforgalomból érkeztél, akiknek épp piros van. Talán rossz a megállási hely jelölése.
(Van itt profi térképkészítő ő biztos tud jobb magyarázatot.) -
vlevi
nagyúr
Utóbbi időben az ATS büntet, ha túl nagy ívben fordulok balra, de akár jobbra is.
Mintha úgy érzékelné, hogy egyenesen megyek tovább. Pedig hosszú szerelvénnyel szükség van az ilyen fordulóra.
[link]Jólvan, akkor játszunk az ő szabályai szerint.
Amikor zöld a balra kanyarodó lámpa, akkor simán átenged egyenesen, ha abból a sávból mész tovább.
[link]Vagy, ha az egyenes sáv zöld, akkor kis csalással simán befordulhatsz balra
[link] -
®abstract®
őstag
válasz
FoLey-v #30035 üzenetére
Látod 😎 gondolom erre a licencre volt pénz.. ahhoz képest hogy mik vannak a piacon szerintem ez nagyon jól meg van csinálva
truck sim kategóriában, remek megoldások vannak benne. Ha ezt a színvonalat tudják folytatni akkor ez nagyon komoly rivális lesz úgy gondolom 🤔
Lehet de nem indokolt a remaster hogyha vannak jobbak is..
De van ellenfele mégpedig az ATS 💯
Mostanában ets2-ben dél-amerikai mapon gurultam venezuelában.. zseniális komolyan 😎 -
FoLey-v
addikt
válasz
®abstract® #30031 üzenetére
A Heavy Cargoban csak man van?
ETS2-nek nincs ellenfele. Ja egy remaster kéne Hard Truck Az Élet 18 keréken. -
Z0C!
Topikgazda
válasz
®abstract® #30033 üzenetére
az elmúlt 12 évben szerinted érdekelte őket a "konkurencia"? Dehogy...
-
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
®abstract® #30031 üzenetére
nem nagyon van az ETS2-nek kihívója.
ezek csak ilyen próbálkozások...semmit nem érnek.. -
®abstract®
őstag
Ez a 2021 s verzió..Igazad van egy kicsit furcsa a játékmenet 🤔 viszont a látvány elég jó.. még szerencse hogy van választék, amit említesz az is 2021 ben jelent meg 🤔 a cég busz meg villamos sim fejlesztö.. a másik az omsi 2 kiadója- azok nyakig benne vannak a szimulátorokban
A kiadó ua. Aerosoft gmbh. [link] Kamion sim- négy fajta van nálukelég jónak tűnik mind csak nem túl nagy a térkép meg a bejárható terület 🤔 ez a legutóbbi kamionos game [link]
-
Foose
addikt
válasz
®abstract® #30029 üzenetére
Hát, ezzel én játszottam még a sima bus simulator neve idején, nekem nagyon nem realisztikus.... Főleg a kanyarodás pl..... Azóta sem játszottam vele
ha buszos játék akkor inkább "the bus" vagy omsi 2.
-
®abstract®
őstag
Tudjatok van 1 ilyen erdekes game= Bus Simulator [link]
-
bobalazs
nagyúr
válasz
®abstract® #30026 üzenetére
Pavel ott mondta a videóban, hogy lenne már felejtős. Hiszen CEO.
-
®abstract®
őstag
válasz
bobalazs #30020 üzenetére
felejtős a tag,okoskodik,fontoskodik,sokat hazudik,mesemondó 🤡 csak azt hidd el neki amikor viszi a fuvart..
ezt [link] kövesd- itt ajánlotta 1 kolegavannak jó videosok.
meg van a hornyak csaba [link] mostanában a german mapon gurul..meg volt amikor a 60 feletti kolegaval valóságban menet közben beszélt [link] kamionos duma party 😎Tatabike
legalább elvitte a szegény unatkozó nejkot
időbe telt amig összerakta a szettet [link] ezen most is
sapis papo-cigi- műszerfal -szivargyújtó-all in 😁
Lajos az utak réme,az milyen már?! 😁
nagyon komoly 3 monitoros setupok vannak-ez a tag- 3 db 55 colos oled tv n fuvarozgat [link] -
tatabike
őstag
válasz
®abstract® #30019 üzenetére
Az kemény, hogy a zasszony mellette ugyanazt csinálja, mint élőben is csinálna, unatkozik és a telefonját nyomkodja...
Elsőre azt hittem, igazi kamionban ülnek...
-
bobalazs
nagyúr
válasz
®abstract® #30019 üzenetére
[link]
Jelenleg egy vegyes dx11-12n dolgoznak, valószinűleg még az idén kiadják az optimalizációkat. -
Ablakos
őstag
válasz
bobalazs #30014 üzenetére
A technikai hibára nem tudok mondani semmit.
Valamikor próbálkoztam több monitorral, de nagyon nem jött be. Nekem kevés a nálad látható látótér. Muszáj kinézni bizonyos helyzetekben kicsit hátrafelé. Szűk helyre beálláskor szinte mindig. Elfordítani nem jó az ilyen (3 mon.) látóteret. (szédültem attól)
A fejkövető sokkal jobban bejött. (uti videokban használt fejpántos kamera szerű az élmény) Azt is meg kell szokni, de most már egész jól megy.Persze lehet, hogy neked ez nem elvárt, amiket írtam.
-
bobalazs
nagyúr
Nektek akiknek szintén 3 monitoros setupja van, van problémátok az FPSel?
Teljesen mindegy hogy a render 200on vagy 125ön van, elég gyatra az fps. 50 de van hogy 35t láttam.
Tudom hogy öreg, és optimalizálatlan a motor, vagyis kimaxolták a csilivilit rajta már. -
bobalazs
nagyúr
Amúgy nem rossz ez ma mintha jobb lett volna a microakadás vagy nem vettem észre. FPS párszor beakadt igy is 55re. De 90 mellett is 45 volt a 0.1% szóval van azért microstutter.
-
®abstract®
őstag
válasz
bobalazs #30011 üzenetére
az ugy fincsi lehet
vagyis laggol-mikrolaggol
nem tudom pontosan ezt mi okozza- a grafikus motor, de lehet az egyik masik mod miatt
korabban a topikgazda irta,hogy amiben flare -fáklya- jelzofeny van az okozhat ilyesmi gondot..
nezd meg a vga load mennyi % megy..
azt olvastam valahol,hogy a B450 s lap vissza tudja fogni a teljesitmenyt a te hardvered eseteben pl.B550 modell lehet javasolt meg 550 w tapegyseg..
ha nem ez akkor tevedtem, nemtom -
bobalazs
nagyúr
2x1080p 24col oldalt egy 32col 1440p középen.
Kalkulatorral megcsináltam és beírtam az adatokat a multimonba, 6400x1440ben ablakosban megy a kép a monitorokra. Jól az arányok így, az oldalsó kijelzőkre néni kell egy részét mutatja így a teljes felbontásnak.
6400x1440 felbontás van. És ugye amit nem mutat mert nem fér rá a kis monitorra azt nem kell rajzolnia a vganak annyival több ereje megmarad . 2 oldalso 1080p monitorra is 1440p képe megy, magyarul. Így lett arányos a 2 féle különböző méretű és felbontású monitorral a játék.
A probléma viszont az hogy magas -85-100 fps mellett is ha ránézek az oldalsó vagy a középső monitoron pl azt útra, olyan lassan halad és mintha szaggatott lenne az egész.
-
Delerium
senior tag
válasz
Ablakos #30009 üzenetére
Kíváncsi voltam, vissza néztem a verziókat, szeptember, október, december, mindegyikben kellett egy új verzió, előtte meg június, még előtte december. Fél évente kellett új, legutóbb meg havonta, ahogy jött egy update a játékhoz, Promodsot kidobta a modkezelő, hogy nem kompatibilis. Nem az az idő kell vissza, csak előtte hónapokig stabil volt a játék/Promods most meg majdnem havonta kell újra letölteni mert az SCS valami apróságot frissít. Nem nagy dolog, csak engem bosszant, hogy "bezzeg régen minden jobb volt"
-
Ablakos
őstag
válasz
Delerium #30003 üzenetére
Szerintem ott valami nem kerek a térkép összeálításban. Sok éve PM (esetleg PolandRebuild) térképet használok, de soha nem volt inkompatibilitás probléma, a mod kezelőben piros jelzés. (térkép hiba több is) Nálam a steam mindig azonnal updateli a játékot.
Nagy verzió váltás után valóban nincs PM néhány hétig, de után a friss PM már jó. Igaz az egy fél óra macera a PM alkatrészek sorrendjének normális beállítása. Itt a rossz sorrendnek valóban lehetnek mellékhatásai. De nem inkomp, hanem véletlen összeomlás játék közben. -
tatabike
őstag
válasz
Delerium #30003 üzenetére
Annyira nem laposföld-szint, amit írtál....
(nálam ez az, ami Neked alusapka). Biztosan van benne valami szándékosság is.
Már említettem itt, hogy én gyakran tolom az FS22-t is. Azért az egy komplexebb, komolyabb játék, legalábbis szerintem, de a lényeg az, hogy az aznap feltöltött és a 4 éves mod is ugyanúgy működik az akárhányas verziójú játékon. Ennek ellenére ott is sok az elégedetlen user, de inkább a játék játszhatósága, akadozása miatt megy a picsogás.... -
®abstract®
őstag
Delerium
Én csupán két éve csatlakoztam a játékokhoz, viszont egy idő után észrevettem hogy valami nem
stimmel.. update-ek meg újítások mint ha elrontanák a játék élményt.. az ilyesmi hülyeségek meg ez nem működik az nem működik áthelyezések menü megváltoztatás ikonok irányítás satöbbi, ezt nem hiszem el hogy nem direkt csinálják a gyökér fejlesztők
a hazugságaikat meg sem említem..
-
Delerium
senior tag
Egy ideje teljesen feladtam a Promodsot, épp emiatt, hogy jön egy frissítés a játékhoz és Promods ugrik. Az elmúlt pár hónapban ez túl gyakori lett, még ha nem is jött ki új térkép DLC, csak valami haszontalan, Promods már nem kompatibilis. Régebben ez csak új térképek után volt, most már lassan pár hetente, havonta megoldják, hogy ne működjön.
Mintha direkt lenne, hogy ne használják, persze ez már majdnem alusapka elmélet.
-
Foose
addikt
Nálatok oké a Promods...? Kb 10 napja töltöttem le a promods 2.73a verziót,most akartam játszani vele,nem kompatibilis.
Letöltés után még játszottam vele. Most az event miatt jött frissítés,lehet az is valami változással járt,ami miatt nem jó a 2.73a promods?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az Scs Sofware végre befejezte az Euro Truck Simulator nevű játék fejlesztését! A játék már arany lemezen van és ha...
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Suzuki topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- Fixált kábelekkel jönnek a SilverStone legfrissebb, ATX 3.1-es tápjai
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Macska topik
- További aktív témák...
- Gamer PC , i7 10700 , RTX 3080 , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- JBL Partybox Encore új mikrofonnal, nem Essential!
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i5-1340P/16GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Új JBL Boombox 3 számlával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24GB (6x4GB) DDR3 Szerver ramok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest