Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skilly
aktív tag
Azokkal még valahogy szót lehet érteni, de azt viszont sose fogom megérteni, hogy sima MM-be miért kell csalni. Vezetünk 1-6-ra, majd kilép visszalép és megy a wh és simán megnyerik.
Ennek mi az értelme, semmi tétje és elbassza mások játékát. Komolyan mondom ezek az igazi szánalmas kis elnyomott f*rgek.
-
Z0C!
őstag
Ettől a sok orosztól már herótom van...halandzsázik...de nem értem...
Amikor meg kérem hogy angolul mondja a helyeket, kussba van... -
.LnB
titán
válasz
nanofocus #78466 üzenetére
Zöld.
A viccet félretéve, én nem tudok erről pontos véleményt adni, mert nincs sokkal tapasztalatom. Régen volt. De mondjuk Artisan-hoz sem volt szerencsém.
Vastag, puha, szerintem az árához képest iszonyat jó minőségű. Nekem bejön. De, hogy most ez mennyire control-os, vagy speed arra nem tudok válaszolni. -
jimpo
senior tag
-
nanofocus
tag
Köszi hogy írtál az egérről. Az aerox-om túl kicsinek bizonyult így én is beruháztam egyre az ATK egereiből a Blazing Sky X1 Pro-ra. Remélhetőleg jövő hét elején megérkezik, kíváncsi vagyok rá nagyon. Egyébként valamiért nagyon szükségét éreztem a wireless-nek mostanában.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Don.Corleone #78459 üzenetére
DM-el tuod a leggyorsabban összegyújtani az Xp-t. Sima Match Making-el meg gyakorolhatsz a mappokra.
-
Don.Corleone
aktív tag
Ti melyik móddal szoktatok játszani, illetve szerintetek hogyan lehetne elérni minél gyorsabban a premiert? Tegnap este játszottam de full botos meccseket dobott be, ami gyakorlásnak jó volt meg pontügyileg, de azért nem rágtam le a körmömet..
-
goccer
aktív tag
-
mepet
addikt
Egernel a wireless, az a nem mindegy, meg a forma. Wireless utan visszaszokni a wiredre kb lehetetlen. Nem veszed eszre, hogy zavaro a vezetek, amig nem nyomod egy ideig vezeteknelkulivel. Utana egy gyotrelem a vezetek kiszamithatatlan hatraltato hatasat atelni. Szerintem.
-
.LnB
titán
válasz
Lacccca87 #78454 üzenetére
1000Hz-en fogom én is használni. Max a 2K-t kipróbálom. De elvileg eszi az aksit rendesen. És mindenki 1K-n használja. Ilyen hivatalos honlap bullshiteléseket nem szabad olvasni. (Látod, én azok nélkül a bullshitelések nélkül is bedőlök mindennek!
)
MS egerek közül voltak ikonikusak, sőt számomra mind a mai napig azok.
Intellimouse 3.0: [link] SK Gaming-es: [link] <- Ez még Heaton-ék időszaka volt.
Intellimouse 1.1a: [link]
Microsoft Wheel Mouse Optical: [link] (most is ilyet fogok a kezemben @ work)Nekem volt olyan idő, hogy három egér volt a PC-re kötve egy időben. Megvolt mivel Quakezem, CS-zek meg ilyenek.. Aztán amikor áttértem konzolra, akkor egyik fórumtársunknak ajándékoztam ezeket, mert tudtam, hogy jó helyre kerülnek. Mert ő meg ilyeneket csinált, moddingolta őket, ezt például Quake 3-as témára: [link]
Régen iszonyat sok egerem volt, vagy sokat próbáltam ki. Aztán ott is kihagytam ezt a sok évet, és most sok újdonság van ott is. Régen a vezetékes cuccokra köpködtünk, ma meg már alapnak számítanak.
-
Lacccca87
addikt
Olyan jó hogy ugyanazzal az ábrával szemléltetik a HZ mintavételezési sebességet ( vagy minek hívjam) mint amivel anno a X vs 1000HZ-es megoldásoknál
Érdekes anno az 1000 re irták hogy nincs micro stutering itt meg annál van
.
Egérnél amúgy ha jó az alap HW, és manapság már van jó áron is (természetesen nem a dzsunkás megoldásokra gondolok) akkor szerintem csak a kényelem számít. Mert ha nem áll kézre, akkor lehet az bármilyen csúcs drága egér szenvedés lesz a gamm.
Én amúgy egy régi SS Rival 300 Fade-et használok, ami csak azért van mert, nem tetszett anno Newzoo-nak (ICL szervező és tulaj) hogy én mint szervező CSS/CSGO/CS2 fő admin régi kopott egérrel (asszem még valami régi MS egér volt, mondjuk én imádtam azóta se találtam olyan jó fogással rendelkezőt) nyomom ott és ez hogy néz már ki
Pixellel mint sponzorral egyeztetett hogy válasszak egyet és megkapom ajándékba. Ha nem így lett volna akkor még talán ma is azzal tolom ha el nem romlik, ami egyébként megtörtént és a helyébe olcsón (6-7e volt asszem) A4tech Bloody V7 került amit szintén megelégedéssel használok ha vidéken vagyok éppen.
Dota2 ben szerintem is játszottunk pár meccset együtt, de az már a lecsengés lehetett amikor a baráti köröm már nem ugy ért rá és asszem itt a Dota 2 forumba többen is írták ( hasonlóan mint most a CS2 -be) hogy jó lenne értelmesekkel játszani. Aztán elragadott a CSGO
vissza a gyökerekhez.
-
.LnB
titán
válasz
Don.Corleone #78452 üzenetére
Hallod, én már reggel se értettem ezt az "elsődleges"-t. De már leesett. Az a Premier, a "fegyvertár" meg az Armory Pass. Ergo neked magyar nyelvre van állítva a CS..
Armory Pass-t én is most fogom majd csak aktiválni. -
Don.Corleone
aktív tag
válasz
goccer #78445 üzenetére
Az már megtörtént.
De igazából pubg-ből hozzá vagyok szokva a szélsőséges palyerekhez. Sajnos ott a megszokott csapattal egyre kevesebbszer tudtunk játszani, kicsit a játékot is meguntam, a cs meg hatalmas kedvenc volt régen, mondhatni nekem az origó ahonnan indult ez az időtöltés.
#78446 .LnB - Köszi szépen vissza fogom pörgetni a fórumot, az elsődlegesre beruháztam így egy lépéssel beljebb vagyok, most a fegyvertáron filózok, de ahogy nézem ezt is érdemes lesz idővel megvenni a skinek miatt. -
.LnB
titán
válasz
goccer #78450 üzenetére
A súly, szenzor és a wireless miatt. - ->> kíváncsiságból. Pont az egér az egyébként, amivel én is úgy vagyok, hogy ha bármi nem oké vele. Akkor vissza fogom küldeni.
Az egértől nem is várom, hogy jobb leszek. Egyszerűen a technológiai ugrást akarom tapasztalni csak.A héten volt szerncsém, egy ilyen egérhez: [link] És amikor megfogdostam, én eskü besz*rtam. Az a 47g az iszonyat durva. De ezt az árat például én nem vagyok hajlandó kifizetni. Most ez az egér upgrade nekem így-úgy de 15k-ba került. Annyiért teszek egy próbát.
-
.LnB
titán
válasz
Lacccca87 #78448 üzenetére
Ja persze, nálam ez simán megvan, ez a típusú majomkodás.
Viszont itt azért most annyiban más a helyzet, hogy a jelenlegi gépem, és perifériáim ~10 évesek. Szóval ráfért mindenre az upgrade. És próbáltam mindenből ésszerűen, olcsón vásárolgatni. Talán az egér az, aminek akkora szükségét én sem éreztem. Viszont az is nagy upgrade valahol. Szóval az egész nem is csak a CS2-nek szól. Mert a gyerek is játszik.Az olyan noobok mint én, erre fogják, ezzel nyugtatják magukat, hogy majd az újtól jobb lesz. Aki meg valóban jó, az belövi bármivel..
Abszolút nem veszem magamra, én magamon is röhögök ilyenkor. Elkapott most a gépszíj.. De ennyi, végeztem, minden megvan.
Ui.: Egyébként mi réges-régen ha jól emlékszem, Dota 2-eztünk együtt.. Most vissza is olvasgattam a topikjába, és esélyes.
-
Lacccca87
addikt
Tényleg ne hari, vagy nem vedd sértésnek de nálad kicsit azt érzem mint amit a futás "divatossá válását" követően lehetett látni. A felszerelés már jó előre meg lett vásárolva (természetesen a hiperszuper cuccok nem az olcsó kezdő) amikor még azt sem tudják hogy amúgy a futás jó lesz-e nekik
Aztán van aki eddig is jutott a folyamatban.
Nálad természetesen ez láthatóan nem így van csak valamiért ez ugrik be az írásaid alapján nekem.
Mondjuk én úgy vagyok vele hogy szerintem a periféria nagyon keveset tud már hozzáadni a vég teljesítményhez. Inkább csak finom hangol.
Világ életemben asztalon húztam a középszerű egeret meg alsó polcos fülest meg a "tesco-s" membrános billt, aztán valahogy csak meglőttem a Global szintet, illetve most is 56% körüli a win rate és tudom hogy jobb cuccokkal se lenne jobb, meg mondjuk nem is akarok én már semmit elérniSzerencsére volt lehetőségem komoly perifériákat kipróbálgatni de akkor el is döntöttem hogy ezek nekem túl drágák és feleslegesek.
-
Z0C!
őstag
válasz
Don.Corleone #78444 üzenetére
én is nemrég tértem vissza, PUBG után szintén...igyekszem, de sokszor a csapaton múlik
0 kommunikáció, 0 segítség, 0 ösztönzés....
Mivel HO van, így hol délelőtt, délután vagy este játszom, 1-2 menetet...Barátkód: 19172686
-
.LnB
titán
válasz
Arra összpontosíts, hogy megmaradjon az a pozitív érzés. Ha az sikerül, akkor nincs gond. De előre szólok, hogy nem lesz egyszerű..
Én is nemrég tértem vissza, nagyon sok év után. De minden apró lépést dokumentáltam itt (a többiek legnagyobb örömére), szóval vissza tudod olvasni.
Ez az együtt játszás lehet, hogy majd engem is érdekelne lassan. De még gyakorolgatok egyedül. -
goccer
aktív tag
válasz
Mindenképp érdemes megvenni, ha nem akarsz rövid távon idegösszeroppanást
-
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok! Hosszú idő után, újra rákaptam a cs2-re még a boldog békeidőkben éjjel nappal szólt, egy stream révén kedvet kaptam és pár napja nyüstölöm, évtizedes rozsdát még le kell küzdeni de vissza hozta a nosztalgikus mégis sok pozitív érzést. A kérdésem az lenne, játszik esetleg valaki esténként? Eddig sajnos egyedül random emberekkel próbálkoztam, de jó lenne egy hazai csapat, persze aki elnézni, hogy még nem én vagyok a legélesebb kés, hiába van pubg-ben közel 3000 órám, ez más világ.
Illetőleg Ti megvásároltátok az "elsődleges" opciót? Érdemes rá beruházni? Előre is köszönöm a gondolataitokat!
-
.LnB
titán
Ebben a videóban a késes+flash-es szitu mirage-on, az valami elképesztő: [link] Hogy valaki ennyire okos legyen, az hihetetlen. Feltéve ha nem megrendezett...
Viszont ancients-en az a duplafrag, azt nem tudom értelmezni, hogy hogyan történik. Olyan nincs. -
.LnB
titán
Jah, tegnap olyan "szomi" voltam, hogy nem jöttek meg a cuccok az új géphez, hogy rendeltem új egeret + egérpadot. (De nem lett jobb, ugyan úgy "szomi" maradtam.
)
Konkrétan ezeket: [link] Csak az egeret fehérben. Mert frankó az az orange szín, de az a logó az egéren, kritikán aluli. A fehér verzión meg nem látszik. Mivel most egy EC1-A-m van. Ami nem mai darab, nem vezeték nélküli, és valami 99g. Így volt ok cserélni. Az egérpad meg csak szimplán olcsó volt. Értem én, hogy Artisan-kell. De az 20-30ezer.
Egyébként Pulsar Xlite egér volt még kinézve. De az 14 ezerrel drágább.
Viszont ha ez nem jön be, félek, hogy kicsi lesz, akkor Xlite lesz. -
.LnB
titán
Muszáj nekik annyira fiatalon jónak lenni. Xelex, Sl3nd és Torzsi is nagyon fiatalon kezdte.
Szerintem amelyik elég érett fejben, hogy megértse a játék mechanikáját, a szabályait, az simán jó lesz. A maradék meg, akik homokkal eszik a taknyukat a játszótéren, azok meg csak golyófogók.
Én most direkt nem játszottam tegnap előtt, mert azt hittem, hogy tegnap építem az új gépet. Aztán nem jöttek meg a cuccok.. Bízom benne, hogy ma már megjönnek.
Tegnap is inkább Gamer Legion meccseket néztem.
-
Z0C!
őstag
No a 10 vereség után jöttek ma nyert meccsek...
Csak még mindig nem értem, hogy a 10-13-15 éves kis nyikhajok, hogy a búbánatba tudnak így játszani?
óvodás hang és 20 meccs alatt top2 játékos...awp, no scope és füstön át headshot meg ide tegyél fel és onnan lelövi de kb nem is látja...
Csak pislogok mint hal a szatyorban... -
goccer
aktív tag
válasz
Lacccca87 #78433 üzenetére
Emlékszem UT2004-ben 85 fps-re volt lockolva valahogy szerver oldalon az online játék és mégis milliószor reszponzívabb volt mint a cs2. Persze a netcode is teljesen más volt, 40 ping felett már kezdett problémás lenni a játék. Pl egy finn csapat ellen már gond volt szervert keresni, mert valakinek rossz volt az tuti. Cs-ben meg nézem most a közel keleti csapat vígan eljátszik szingapúri szerveren az ausztrálokkal, gyanítom 100+ pinggel. Cserébe ha dezivel fejbe húzok valakit, le tudok adni mégegy lövést mire összeesik meg kiírja kill feedbe.
Élményben k. szar ez, gondolkodás nélkül elengedném ezt a mostani megoldást subtickel meg ezzel az ócska motorral együtt.
-
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78434 üzenetére
Én nagyon hamar rákattantam erre az fps témára. Q3A és CS-ben is figyeltem a kezdetektől. És általában mindenhol 101 cap-pel játszottam. Valószínűleg olvastam, meg hallottam ismerősöktől. Az meg egyértelműen látszott, hogy simább a game magasabb fps-sel. Meg én viszonylag hamar meg is tanultam a Quake, és CS konzolparancsokat.
Egyébként érdekes, mert fiamat egyáltalán nem zavarja ha nincs meg a 60fps a játékokban. Volt amikor direkt mutattam neki a különbséget, de nem zavarta a kevesebb. Mondjuk azért a 60 még ezzel a régi géppel is megvan, azokban amikkel játszik.
Én meg mindig ezen kattogtam, amíg PC-ztem. Aztán amikor áttértem konzolra. Ott teljesen elfogadtam, hogy ha 30fps volt. Igaz, ott nem is multiplayer játékokról volt szó. -
Vismajor01
addikt
válasz
Lacccca87 #78433 üzenetére
Valami rég elfeledett közösségi oldalon voltak cs-s képeim, csomón ilyen 11 meg 13 fps van
És igy mentem lanra, egy laptoppal amibe dedikált videokari se volt
Kíváncsi lettem volna ha most lennék 15 amikor egy olyan gépet összerakni amin 200 fpsel fut a csgo az kb semmibe se kerül, akkor meddig vittem volna
Mikor én voltam 15 minden fpsért keményen meg kellett harcolni
-
Lacccca87
addikt
-
.LnB
titán
válasz
LendvaiFeri1 #78431 üzenetére
És akkor a vásárlástól számítva mindezt ugye? Szóval nem az van, hogy hónap elején vége a gyűjtögetésnek?
-
.LnB
titán
Tervezem én is aktiválni majd az Armory Pass-t. Ott a pontokat (csillagok?) érdemes gyűjtögetni? Vagy mindig nyitni ha megvan a kellő mennyiség? Ezek nem vesznek el sose? Nincs reset?
-
Yoshida
aktív tag
válasz
Lacccca87 #78421 üzenetére
Én pl amikor vidéken vagyok (ahol szintén használt cuccokból muszáj voltam összerakni valami gépet CS-re amin játszható
) nagyon érzem hogy az alacsonyabb PC teljesítmény miatt sokkal rosszabb a spary kontrol vagy csak simán a célzás.
Konkrétan Basalton játszottunk szombaton, és nem értettem, hogy oldalba nem bírtam lőni senkit, tunkolom m4a1-el, megfordul, és lelő AK-val (előtte inf meg nuke ment simán, halt mindenki ahogy kell). Aztán figyelgettem, és simán 80 fps alá ment a játék sokszor... Más pályákon megvan a 150+ fps általában, 144Hz-es monitorral az már épp használható. Mi játszunk mindenen, de Basaltot lehet vétózom ezentúlSajna a gtx 1070 ennyit bír FHD és minden low beállítás mellett. (cs:go-ban anno 1280x720-ban voltam, még azt meg lehetne próbálni, de nagyon ocsmány volt amikor egyszer néztem tavaly)
-
.LnB
titán
Tényleg srácok. Mivel jó rég nem foglalkoztam a témával, nem vagyok naprakész, de hallottam dolgokat, hogy a Win 11-gyel voltak bajok. CS2-re mi a helyzet vele? Mert ha már új gép, akkor azt tervezem telepíteni.
-
Lacccca87
addikt
A jobb gép, stabil FPS, főleg egy min 144hz es monitorral társítva nagyon nagy kontrolt fog adni a játékban. Sokan nem érzik amíg nem tapasztalják, de sokkal reszponzívabb folyékonyabb lesz a játékmenet amivel már lehetőség lesz sokkal precízebb célzást, mozgást elvégezned.
Én pl amikor vidéken vagyok (ahol szintén használt cuccokból muszáj voltam összerakni valami gépet CS-re amin játszható
) nagyon érzem hogy az alacsonyabb PC teljesítmény miatt sokkal rosszabb a spary kontrol vagy csak simán a célzás.
-
.LnB
titán
Na, ahhoz képest, hogy március 17-én elkezdtem megint játszogatni. De persze, semmi komoly, csak a régi idők emlékére, meg mert fun, na azóta:
-vettem egy gamer monitort
-vettem egy gamer fülhallgatót
-vettem egy HE-s billt.
-Ma meg vettem egy fél PC-t. Proci, lap, ram...Azért ez beteg. Még ha külön-külön szerintem figyelembe vettem az ár/érték arányt. És darabonként egyik sem került szerintem sokba.
Na meg a másik az, hogy a mostani gép azért tényleg durván öreg már a maga i5-6600-as procijával.
Ui.: ráadásul az egér is ki van nézve már, csak visszafogom még magamat...[link]
-
.LnB
titán
Nekem az elmúlt 30 napra, 54%-os winrate jött ki. A számokkal nem lehet vitatkozni, de érzésre is ilyen. Valahogy mindig kiegyenlíti magát az egész. Persze nekem is volt már 6-os (meg talán 8-as is) vereség sorozatom. De minden rossz meccsre, jut egy jó is. Vannak azért jó csapatok, amikor minden klappol. De van amikor nem.
Tegnap beállítottam én is max pinget, de semmi sem változott.
-
.LnB
titán
válasz
GhanBuri Ghan #78416 üzenetére
Szerintem ebben a játékban nagyon sok mindent meg lehet oldani ésszel, és tapasztalattal. Leginkább ezen a szinten, ahol én vagyok. A profi szcénában persze nincsenek 35-40 éves játékosok. De (szerintem) a mi szintünkön, simán kompenzálható az öregedés. Bár én ezzel az öregedéssel nem is számolok.
Én minden napot most spray control, és aim mapokon kezdek. Van javulás a statokban. Ami meglep, hogy leetify "Great"-re adja a counter strafing-omat. -
Z0C!
őstag
válasz
GhanBuri Ghan #78416 üzenetére
hihetetlen.
(rangom visszaszerzéséhez nyerj 2 meccset...)
Mindenhol ugyan azt tapasztalom...
0 kommunikáció...
Játsza a retardáltat, késsel megsebez indulásnál...abszolút rombol minden élményt a játékkal kapcsolatban, hogy 3 nap alatt 10 meccsből nem tudtam 2-t nyerni...
PUBG-ba legalább tudok 4-5-10 kill esetén is csirkét vacsizni...de itt...
Eskü olyan ideg jön rám mint a kissrácra...emlékeztek?
[link] -
GhanBuri Ghan
őstag
Én már rájöttem, hogy rendes meccset (MM vagy premier) nem szabad folytatni vesztes meccs után, mert szinte biztos, hogy az is vesztés lesz. Premier után max egy MM, vagy casual.
#78404 LnB
Sajnos nem, romlanak a reflexek, romlik a látás, a hallás, a szem időbeli felbontása ("FPS"-e)
Most is van olyan, hogy néha olyan AK flick fejest adok be, hogy én se értem, ez hogy jött össze, a baj csak az, hogy ez a ritkább, és a bénázás a gyakoribb - régebben meg a bénázás volt a ritkább... -
Lacccca87
addikt
Volt a regio szures be lehetett allitani, illetve voltak pluginok ami a geoip adatbazist hasznala orszag szintu szurest is tudott. CS2 nel is lehetseges a kommunity servereken nehol van is. De a hivatalos keresot hasznalva barmelyik jatekmodnal nem tudsz ilyet. Ahogy irtak a max ping beallitas segithet, de azert van boven olyan balkani aki lesz@rja es 90 es pingel is jon jatszani.
-
.LnB
titán
Na lejátszottam az első Premier meccsemet. Nagyon jó volt. Én is jól toltam, meg 3-4 en kommunikáltunk is. Na még 9 ilyet a besoroláshoz, aztán nem lesz gond.
szép álom.
-
Z0C!
őstag
A játék nem lenne idegtépő, legalábbis a GO idején se volt az.
Birka türelmű vagyok, csak amikor tényleg leinfózok mindent egymagam, a társaim semmit sem segítenek, mellé még csaló is van az ellenfélnél..
Régen volt valami szerver szűrő, ahol elvileg EU szervereken lehetett játszani vagy valami ilyesmi dereng...nem kellett orosz, török, arab és társaikkal játszani...
ilyen nincs már? -
Z0C!
őstag
Talán 4 éve játszottam a játékkal utoljára...jól felk.rt mert lehetetlen volt csalók nélkül játszani....
Na rávettem magam, így a B3TON meccs után...
Public.
6 meccsből 6 vereség.
0 kommunikáció
0 segítség
3 kisgyerek...
1-3-nál kickme meg noobs...
Azt hittem valamelyest változott a játék...de nem.
Face It jobb? -
-
bager13
aktív tag
Nem az idő szépíti meg, vannak régi demoim(még CoD UO-s is) és stb...
Múlkor nézegettem őket, nem akartam elhinni, hogy én vagyok rajta... annyira durva a difi a mostanihoz képest.De ne legyél elégedetlen magaddal, ez természetes dolog, másnál is ez van.
A mi hajónk már elment -
-
nanofocus
tag
Tudja valaki hogyan lehet gamerpay-en feltenni trade lock-os skint? Most még 500-1000 eur-on áll, nem szeretnék lemaradni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazon Fire TV stick/box
- SSD kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OLED TV topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Varon Oxygen generator újszerű, 6 hó jótállással/számlával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest