-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz fery02 #331519 üzenetére
Mert a Google fotók appal, magát a fényképet törli az iPhone-ról. Az pedig közös vadászterület mindkét app (a Fotók -»iCloud, és Google fotók -» Google drive) számára.
Tehát a Google Fotók továbbra sem fér hozzá az iCloud-hoz, csak a készüléken tárolt fotókhoz.[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
addikt
válasz allein #331489 üzenetére
Ez a screen most engem is meglep, mert tudtommal elvileg külsős app (Google Fotók) nem kontárkodhat az iCloudban, szóval ezt most én sem tudom, viszont azt kipróbáltam, hogy Google Drive-ban ha képet törlök, akkor az rendesen a Google kukájába kerül, szóval esetleg ha biztosabbra akarsz menni, Google Fotókból átmozgathatod a képeket Google Drive-ba és végül onnan törlöd őket.
—————————————
SharpSA:
Leesik így másnapra nekem is igen, hogy “rendszerszolgáltatás”, viszont így végülis felesleges volt lényegében az eredeti kérdezőnek is ez a féle információ. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz MikeWazowski #331510 üzenetére
Anno Google Calendarba importáltam egy ilyen naptárat, tök ingyenes, semmi felhajtás, nem kellett rá dedikált app, csak ott van a naptárbejegyzések között. Mondjuk azóta töröltem, már csak annak a tucatnyi embernek van kézzel beírva (éves ismétlődéssel), akiket tényleg fel is akarok köszönteni. A többiek nem érdekelnek.
-
juve600
nagyúr
válasz Stauffenberg #331508 üzenetére
[link] itt is jó áron vannak
-
veterán
válasz MikeWazowski #331510 üzenetére
12000 értékelés és 4.7-es átlag, szóval rossz nem lehet. [link]
-
-
M1995
aktív tag
válasz Csebesz86 #331501 üzenetére
Ha pár ismerősé kell, felveheted ismétlődő eseményként egy új névnap naptárba.
Ha mind kell, neten keresel .ics ical névnapot és feliratkozol.
Widget: valószínűleg nem akarod a névnapok keveredjenek a normál eseményekkel, érdemes egy második widget és azon hosszan nyomni, majd szerk. beállítani az a widget csak a névnapot mutassa.
Vagy letöltesz egy külön névnap appot. -
4D4M18
csendes tag
válasz burgatshow #331506 üzenetére
Igen, a hangszóró nem is a kijelzőn van, ha megnézed, hanem felette.
[ Szerkesztve ]
-
burgatshow
veterán
válasz fery02 #331500 üzenetére
"Ez az opció valami másra lesz hatással, mert nálam is ki volt alapból kapcsolva (de most kipróbáltam, hogy be- és kikapcsoltam), de ugyanúgy felugrik a Lokáció ikon, amikor megnyitom pl az Időképet."
Ez a kapcsoló arra szolgál, hogy ha egy rendszerszolgáltatás kéri le a helyzetet, akkor mutassa-e az ikont. A nem rendszer alkalmazásokra mindig mutatja, az nem kapcsolható. Ezért is van a Rendszerszolgáltatások menüben és nem egy szinttel feljebb. -
Csebesz86
kezdő
Azt hol lehet beállítani hogy a widget naptár mutassa milyen névnap van?
-
addikt
válasz MikeWazowski #331479 üzenetére
Már régen használtam az Időjárást, szóval nem emlékszem teljesen erre a jelenségre, de elhiszem, ha ilyen.
Esetleg alternatívaként ott lehet az Időkép, ami nem frissít mindig, amikor megjelenik a widget-e, ami amúgy így néz ki.
Az Időjárás widget persze csinosabb, de ez sem annyira gáz, engem abszolút nem zavar, cserébe ahol lakom, ott sokkal pontosabb, mint az Időjárás.Fogalmam sincs milyen időközönként frissít, a Helyzet elérése az app-nak “Mindig”-en van, de nem szokott zavaróan sokszor felugrani a “nyilacska”.
Persze ha megnyitom, akkor rögtön lekéri a helyzetet, de minden egyes widget láthatóságkor nem.———————————
SharpSA:
”Beállítások - Adatvédelem és biztonság - Helymeghatározás - Rendszerszolgáltatások - itt legalul: Állapotsori ikon”Ez az opció valami másra lesz hatással, mert nálam is ki volt alapból kapcsolva (de most kipróbáltam, hogy be- és kikapcsoltam), de ugyanúgy felugrik a Lokáció ikon, amikor megnyitom pl az Időképet.
[ Szerkesztve ]
-
burasu4
senior tag
válasz Xiaomiuser #331497 üzenetére
Igen, azt olvastam. Annyira nem fontos.
-
veterán
válasz Stauffenberg #331494 üzenetére
[link] Máshonnan olcsóbb, de ez holnapra nálad van ha van elérhető közelségben Alzabox és éjfélig megrendeled.
Innen valami egyszerű tok is megteszi addig amíg találtok valami komolyabbat/jobban tetszőt, de lehet itt is találtok.
Amúgy 16-ra való fóliát és üveget is nézhetsz, kompatibilis a 15-tel.[ Szerkesztve ]
-
burasu4
senior tag
válasz Xiaomiuser #331495 üzenetére
Sajnos ők sem jártak sikerrel…
-
Stauffenberg
nagyúr
Barátnőmnek holnap érkezik egy iPhone 15 és rendelnénk védőfóliát rá valami helyről, ahonnan gyorsan megjön, lehet volt róla szó, de a sima i15 és a i15 Pro-hoz való fóliák mennyire felcserélhetők? Egy csomó i15-höz való példány nem rendelhető, vagy 3-5 munkanap, míg a Pro-hoz valókból többet találtam amik azonnal szállíthatók.
-
burasu4
senior tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne:
A zárolása képernyőn, alul bal és jobb oldalon van 2 gomb. Egy zseblámpa és egy kamera. Jelenleg. Ezt szeretném megváltoztatni, némító gombra. DE, a zarólási képernyő testreszabása után, a - gombmegbyomásával nem ajánlja fel a “Hangok” csoport alatt, hogy némitás. Miért? (16 Pro Max)
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
válasz MikeWazowski #331479 üzenetére
Teljesen nem, de részben igen: Beállítások - Adatvédelem és biztonság - Helymeghatározás - Rendszerszolgáltatások - itt legalul: Állapotsori ikon
Ezzel a rendszerszolgáltatások alattiak esetére ki lehet kapcsolni.Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
allein
addikt
Sziasztok, régen mentettem a googole drive-ba is, mára inkább csak az icloudba. Milyen módon befolyásolják a Google Drive on lévő képek, videók az iCloudon lévő képeket, videókat? Törölném a google drive-on lévő videókat, képeket és a lenti üzenet fogad;
[ Szerkesztve ]
-
CragON
aktív tag
válasz MasterMark #331483 üzenetére
Most épp azt csinálja, hogy ha itt görgetek a fórumon akkor a görgetés vége laggol, kis “szakadozást” látok mintha remegne. Nem feltűnő lehet így is használni de már ráállt a szemem és zavar.
Újratettem, állítgattam de semmi, a jelenség ugyanaz.Letöltöttem random 1-2 más böngészőt ott nincs gond, simán gördül lassul majd szépen megáll.
Egyébként funkciókban kedvelem a safarit.
[ Szerkesztve ]
-
Csebesz86
kezdő
válasz burgatshow #331484 üzenetére
Amúgy ha ezt meg csinálják hogy nem Safari alapon megy más browser miben fog különbözni?
-
Csebesz86
kezdő
Safari+Opera browser nálam ezek a favoritok
-
burgatshow
veterán
válasz MasterMark #331483 üzenetére
Teljesen mindegy, mindegyik a WebKit (= Safari) motort hasznalja, szoval max. a UI-ban meg a szolgaltatasokban lehet elteres. Kinyitottak a browser fejlesztok elott a rendszert de meg senki nem csinalta meg (es sztem nem is fogjak).
[ Szerkesztve ]
-
CragON
aktív tag
Meguntam a safari hülyeségeit, mit használtok helyette ami jó és nem chrome?
-
MasterMark
titán
válasz mouzrr #331477 üzenetére
Igen, így működik. Ezért írtam, hogy vagy nem mozogsz... Gyorsulásmérő alapján tudja ha mozogsz nyilván.
szerk.: Persze ennél összetettebb, hogy mikor és hogy kéri le valójában a lokációt. Ez csak egy példa, hogy attól, hogy jelzi hogy valami app hozzáfért a lokációhoz, nem azt jelenti, hogy épp akkor aktívan legkérdezte a gps lokációt.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
mouzrr
őstag
válasz MasterMark #331476 üzenetére
Ez biztos így működik? Hotspot esetén, utazás közben sem változna a lokáció?
-
MasterMark
titán
válasz gyuri81 #331474 üzenetére
De az nem azt jelenti, hogy a telefon mondjuk gps-el lekérdezi, hanem azt jelenti, hogy egy app hozzáfért a lokációhoz.
Ha mondjuk wifin vagy, vagy nem mozogsz akkor nem kérdezgeti a lokációt, mert tudja hogy nem mozogsz sehova. Megvan neki hol vagy, és egy app mondjuk lekéri, akkor odaadja neki.
Switch Tax
-
burgatshow
veterán
válasz gyuri81 #331474 üzenetére
Szerintem ha kimérnénk (már ha egyáltalán ki lehetne), hogy mennyit spórolna meg a normál telefon felhasználás mellett szerintem statisztikai kerekítési hiba lenne az eredmény. Órákat nem nyersz vele, szerintem perceket se...
Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb szolgáltatás fundamentális működését is borítja, plusz a rendszer elég okosan meg lett tervezve, az hogy ténylegesen felvillan a lokáció lekérés ikon, nem feltétlen végződik azonnal GPS műholdak keresésében, attól vannak sokkal hatékonyabb megoldások (cache, proxy, mobil hálózat stb.).
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz burgatshow #331452 üzenetére
Szerintem azért mert plusz energiával jár, ha állandóan le kell kérdezni a lokációt.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
válasz Pyttawrx #331459 üzenetére
Ok, köszi.
Az ultraszéles kameránál az autofókusz a 13 Pronál jelent meg csak először, jól látom? Mert a 12 Pro tesztnél azt írja a MA, hogy ugyanaz, mint előtte szériában. A 11 Pro volt előtte az pedig fixfókuszos volt.
[ Szerkesztve ]
Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
M1995
aktív tag
válasz havri1 #331469 üzenetére
Settings, Siri & Search és kikapcsolod a Safarit, meg amit nem akarsz. (bár a Spotlight az egyik legjobb dolog az iPhone-ban)
Ritkán. Ha használod, a gyakori dolgokat feljebb helyezi és egy kupacon belül is a gyakoribb app kiemelve lesz. App Library nem szerkeszthető. Talán azoknak jó, akik százával telepítenek appokat, magától rendet csinál. Számomra elég a saját mappa és Spotlight módszer. Utóbbinál beállítottam nyolcat mutasson és a tanulása is viszonylag jó, 90% felkínálja ami kell. Hátlapi koppra is beraktam. Ehhez a felálláshoz az lenne jó, ha az App Library beállítható lenne az ABC listával nyíljon meg, ha mégse jut eszembe egy app neve. -
MODERÁTOR
válasz karldergroße #331461 üzenetére
Én arra használtam a múltkor, hogy véletlenül rájöttem, hogy egy app lehet két különböző mappában is az íróasztalon. És onnan az appkönyvtárból húztam ki az appot a második mappába. De másra pl. nem.
-
havri1
félisten
válasz Zsolt,72 #331468 üzenetére
Spotlight-ot be lehet úgy állítani, hogy csak a névjegyek és a telepített alkalmazások között keressen, máshol ne?
Másra ott a Google, az valahogy jobban működik.
Ha egy konkrét kontaktot keresek, nekem ne dobjon fel Safari meg híváselőzményeket, mert pl vezetés közben marha rossz keresni.[ Szerkesztve ]
havri
-
Topikgazda
Nem használom, mert nekem sokkal jobban kezelhető a Spotlight.
-
zzz03
őstag
Gyári zene lejátszó automata indulását BT kapcsolatkor merre lehet kikapcsolni?
Beülök a kocsiba automatán kapcsolódik a telefon (i16) a BT-hez.
Ez jó.
Ami idegesítő, hogy egyből elindítja a gyári zene lejátszót. Előző 13mini-nél nem indult magától el a zene csak a BT kapcsolat jött létre. -
atees
őstag
semmi értelmét nem látom, soha nem használtam
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
aero.
veterán
Csak elrejtésre. Amúgy semmire nem jó, vagy az én igényeimbe nem passzol sehogy sem.
-
senior tag
Én nem. Ha appot keresek akkor spotlight.
-
karldergroße
senior tag
Egy kérdés, egyszerűen érdekel: használja közületek bárki is a Appkönyvtárat? Szerintem abszolút használhatatlan, és ugye gyakorlatilag testreszabhatatlan. Vagy van valami, amire én nem jöttem rá ezzel kapcsolatban?
-
SharpSA
veterán
válasz MikeWazowski #331444 üzenetére
Ha nagyon zavar, bár nem értem miért, akkor ki lehet kapcsolni a nyíl megjelenítését.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Showme-ről vélemények? A gagyi videóikat ismerem persze. Visszakerestem, de nem beszélt róluk senki itt. Lenne náluk egy telefon ami érdemben nem drágább, mint itt a HA-n amennyiért árulják őket többen is.
Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
jeni
félisten
válasz szabonagyur #331454 üzenetére
anno ez volt a trendi,igaz vagy 6 éve csak függetlent veszek.
-
M1995
aktív tag
válasz MikeWazowski #331450 üzenetére
Meg lehet vonni a location engedélyt az időjárástól, persze akkor utazáskor nem mutatja, csak amit te manuálisan beállítasz.
A jelzés pár éve került be, a mikrofonnak is van egy pötty, kamerának is, egyszerűen így jelzi az Apple neked, hogy valami app éppen használta, CC-ben ki is írja név szerint.
Ezeket az indikátorokat nem lehet kikapcsolni.
-
MikeWazowski
veterán
válasz Zsolt,72 #331453 üzenetére
Értem, de szerintem eddig ez nem így működött, vagy nem tudom. Most a napokba többet nyomkodtam, aztán lehet csak azért zavart. Mindegy, majd megszokom..., de akkor Nektek is így működik?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Topikgazda
válasz MikeWazowski #331451 üzenetére
Az a dolga, hogy meghatározza a helyzetedet ahhoz, hogy az arra vonatkozó aktuális információt tudja neked mutatni. Persze, hogy mindig frissül. Magától nem fogja “tudni”, hogy te nem változtattál helyet két adatkérés (azaz képernyőre lépés) között.
-
burgatshow
veterán
válasz MikeWazowski #331451 üzenetére
Halkan kerdezem: miert zavar?
-
MikeWazowski
veterán
válasz icecave #331447 üzenetére
Az ki volt eddig is kapcsolva, mégis amikor a kezdő képernyőre megyek ott az ikon. És minden alkalommal... minek frissíti ez magát állandóan? Nem lehet beállítani h 5 percenként frissítsen vagy valami?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Topikgazda
Igen, amikor oda lépsz, automatikus a helyzet frissítése, az időjárás számára.
Állíts be oda fix települést, és akkor nem fog a helyadat frissülni. -
M1995
aktív tag
Igen, az a location használat jele. Frissített az időjárás widget és azért.
-
Topikgazda
Settings - Privacy and sec. - Location services - legalul: system services - legalul: status bar icon: OFF.
-
California1
őstag
válasz Csebesz86 #331442 üzenetére
1 éve letelt a 2 év hűség :-) Igen ,telóztam a 1270-re és elmondtam mit szeretnék. Megnézték minden okés, aztán kérétk a teló imei stb.dolgait ,és mondták jelzik ezt az Apple felé,majd kapok egy mailt a vodatól és kövessek mindent is. Kb Ennyi. De betettem a telekom somet és tudtam is vele telózni...iTunes még fel sem csatlakozott...
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
Miért van az h amikor a telefonon az alap képernyőre lépek, mindig megjelenik felül a nyíl...? Alap képernyőn ott a weather widget meg a naptáré, meg ikonok. Akkor most valszeg a weather app miatt jelenik meg ott felül mindig a nyíl? H lehet kikapcsolni?
-
Csebesz86
kezdő
válasz California1 #331434 üzenetére
Szia. Te hogy csináltad? Le telt a készülék törlesztőd,és be mentél a Vodához igényelni a hálózati zár feloldását?
-
Zozo0525
őstag
válasz burgatshow #331433 üzenetére
Nem akarom elkiabálni, most 2 órája semmi hiba. Visszatettük az ő kártyáját és működik. nem is értem ezt :-)
-
vadkörte
addikt
Üdv!
A napokban tapasztaltam egy furcsaságot. Kíváncsi vagyok más is találkozott-e már hasonlóval. A telefon ütemezetten 23:30-kot lefuttat egy Shortcut parancsot, amivel repülő módba teszi magát (reggel 7:00-kor meg vissza)
Tegnap a parancs futásakor a Wi-Fi "beragadt", továbbra is kapcsolatban maradt, a hálózatról lelépett. Manuálisan, kézzel a Wi-Fi kikapcsolhatatlan volt, mind CC-ben, mint a Beállítások között. Rábökve kikapcsolt, majd vissza. Egy force restart megoldotta, csak meglepődtem. (iP16Pro, iOS 18.2.1)Üdv. V. Körte
-
Ngtx
aktív tag
-
jeni
félisten
ha jól tudom, berakod a más (Yettel,Telekom) szolgáltatós SÍM-t és az One-tól kapott kódot beírod.
ezzel függetleníted véglegesen a telódat.
amúgy írtad a Telekom SÍM-el ment a telód, innentől semmi teendőd nincs.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nem kell itunes a függetlenítéshez. Évekkel ezelőtt se kellett már. Valamikor változott ez, de elég régen.
-
California1
őstag
Üdvözlet mindekinek!
4 napja megkaptam a vodafonetól az iPhone függetlenítéséhez szükséges instrukciókat email-ben. A kérés ,hogy függetlenítsék a telót kb 9-10 napja történt meg az operátor felé.Szóval legelső lépésként betettem egy telekom simet és hibátlanul müködött a teló holott a voda leírása szerint iTuneal kellene szinkronizálni. Apropó meg is tettem ,de a voda által leírt az iPhone független kiirást nem láttam az iTunesban.
Tehát a voda leírása rég idejét múlt?
A teló már a telekomos sim behelyezésekor független lett?
:-) -
Zozo0525
őstag
Sziasztok, gyerek Iphone 14promax telefonján nincs sim kijelzés olvasható. ki be kapcsolás után 5-6 percig jo majd megint no sim felirat. (yetteles kártya) beletettük az én 30-s kártyám ott is 1-2 percig ok majd no sim. legfrissebb ios van rajta.....
ez valami bug, vagy telóhiba? -
vargalex
félisten
válasz janeszgol #331428 üzenetére
Valóban nem újonc, de 4 éves telefonnál fura a 92% (bár 95 körülit írtál, az meg egyenesen lehetetlen kategória). Persze biztos elképzelhető. De akkor csak másodlagos telefon (vagy még az sem) lehetett. Fiam iPhone11-e 8 hónapos (újként vettük) és 92% az akku... Mondjuk ő használja is rendesen.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
janeszgol
félisten
válasz vargalex #331406 üzenetére
Én is furcsállottam, de nem újonc árulta és volt pozitívja. Itt van: [link]
Meg is vette valaki. Na ezt a nem vételt nagyon sajnálom. Csak éppen kaptam jó áron S21-et, és inkább azt vettem meg.
Mellé megvehettem volna ezt is. Mindegy. Csak bánom!Néztem a többi SE2-t, amiket árulnak. Mind vagy cserélt akkus vagy bőven 80% alatti. Az meg kuka. Nem életvevágó, mert van iPhone-om, csak olyan úgy kellett volna. Jó áron volt, és ha igaz a gyári akku, akkor jó állapotú is volt. A mérete miatt bezsákoltam volna. Teljesítményben kb SD888, 5G, esim(!). Mindegy.
-
válasz vargalex #331405 üzenetére
Oh, valóban, összekevertem. "Kisebbek lettek az akkumulátorok, az iPhone 8-ba 1821 mAh-s telep került, a 8 Plus pedig 2691 mAh kapacitású akksit hordoz magában."
Úha. Akkor egy 83%-os 8 Plus szintet hozni, hogy még egy év múlva is használni lehessen akkor el kéne 95%-ot érni egy SE 2-nél. Ezt meg csak utángyártott fogja tudni ami meg ki tudja milyen. Már kezd érthetővé válni az olcsó ár.
Azt azért nem szeretném, ha 30 fotó után lemerülne, meg nem akarok powerbankot ragasztani a hátuljára.[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
válasz MikeWazowski #331417 üzenetére
Attól még nem biztos, hogy élő ember van mögötte. Csak mondjuk egy SMS gateway-t üzemeltetnek róla, vagy bármi hasonló.
Alex
-
rwin5
őstag
Sziasztok, 1 éve vettem az Apple-nál 20 wattos USB-C hálózati adaptert és kábelt és pont a gari lejárta után vélhetőleg kontakthibás is lett a kábel.
Venni akarok újat, ezt is az Applenál érdemes venni, vagy lehet bármi usb c kábel?
Korábban azt olvastam, hogy érdemes gyári cuccokkal tölteni a telefont, de ez a kábelra is vonatkozik vagy abban már lehet kivételt képezni? -
cigam
titán
válasz dnelb #331421 üzenetére
Most kezdtem el nézelődni a használt/új piacon, eddig jól elvoltam a 9 éves SE-vel, kb. semmi baja, de sok mindenhez már 16-ot követelnek az app-ok fejlesztői, nem beszélve az iWatch-ról.
Konkrét esetben sem azt írta, hogy beregisztrálta egy Apple fiók alá, hogy még én is megértsem, hanem azt írta, hogy "aktiválva". Plusz nem azt Írta, hogy 2 éves Apple gari jár hozzá, hanem, hogy a boltja vállal 1 éves szavatosságot.Ok, bevett gyakorlat, de mi értelme? Hiszen amikor eladja, ki kell venni a fiókjából. Ez plusz macerálnak tűnik, látható előny nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
cigam
titán
válasz dnelb #331419 üzenetére
A 0 perces, még ki sem volt csomagolva, vagy a még be sem volt kapcsolva is azt jelenti, viszont az aktiváláshoz be kell kapcsolni.
Lehet csak én látok rémeket, de nekem ez így nem kerek.[ Szerkesztve ]
-
cigam
titán
válasz burgatshow #331416 üzenetére
Erre tippeltem én is, de az eladó miért tárasítaná egy Apple fiókhoz, ha el akarja adni? Plusz az eladó vállalkozás ad rá 1 év szavatosságot. Szóval nem értem.
-
cigam
titán
Mit jelent az hogy "A készülék be lett aktiválva."?
Egy eladótól kérdeztem, de a "Pontosan azt, amit leírtam hogy csak be lett aktiválva." választól nem lettem okosabb.
Egy vadonatúj új készüléken mit és hol lehet/kell aktiválni?[ Szerkesztve ]
-
M1995
aktív tag
válasz hitchins #331412 üzenetére
"Mit tudnak csinalni egy bejovo hivassal?"
Ha felveszed, onnan már tudják élő szám mehet a spam. Például.
Nagybácsi írjon üzenetet. Változott annyit a világ, hogy kikopott ez a hívás, visszahívás mizéria, már a hangposta is megszűnt. Az új generáció is már chat appokon nőtt fel, nekik idegen dolog a telefonhívás, sokan pizzát se rendeltek életükben telefonon, buliban nem a számot kérik el, hanem az instát stb.
-
hitchins
őstag
válasz Papix #331408 üzenetére
Ha van folyamatban levo ugyed az apple tamogatasnal akkor ok a visszahivast kulfoldi szamrol inditjak de az sem us szam. Mindig 35 korzetbol jon (irorszag/cork)
Egyebkent miert blokkoltad, miert nem vetted fel? Mit tudnak csinalni egy bejovo hivassal? Ha nem kezdemenyezel hivast (nem hivod vissza akkor mi tortenhet?)
Lehet valami amerikai nagybacsid keresett hogy radhagyja a vagyonat. -
Papix
tag
Sziasztok!
Most volt egy +1 753 4443648 telszámról egy hívás, nem vettem fel.
Köze lehet szerintetek az Apple-höz? Ottawa Ontarioi a szám.
Blokkoltam a számot a biztonság kedvéért.[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
válasz Alusky #331396 üzenetére
Rengeteg SE2-t vettek az emberek, mert az Apple igen jó időzítéssel adta ki. Mostanra meg ha nem is avult el, azért már eljárt fölötte kissé az idő, az akkuja jó állapotban is igen kevés a mai igényekhez és ezek így együtt sok eladó készüléket generálnak.
Az ismerősi körömben rengeteg féle iPhone van, de a SE2, amiből a legtöbb egyforma van.
üdv, adika4444
-
válasz janeszgol #331400 üzenetére
A 8 Plus még simán használható ma is, akkor a fejlettebb SE 2 bőven. Csak furcsálltam, hogy olcsó. Kamera, akku ugyanaz, remélem a SoC kevesebbet fogyaszt ami talán ellensúlyozza is, van még támogatás rá tehát megkapja a változtatható záróképernyőt meg az eltologatható ikonokat amit a 8 Plus már nem.
Ezek után nem értem, hogy miért nem drágább vagy a 8 Plus miért nem olcsóbb. Akkor lehet rárohanok egyre és a 8 Plust meg elrakom.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Úszni lehet az ultravékony Oppo/OnePlus hajlíthatóval
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!