Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
Roland861010 #195752 üzenetére
Nem volt vele munka, hisz màr 4 éve elkészült.
-
ldave
félisten
válasz
markknight #195750 üzenetére
An uncompressed 1024x1024 RGBA texture would be around 4 MB
An uncompressed 4096x4096 RGBA texture would be approximately 64 MB
Talán ez segít.
-
Wesder
titán
válasz
Roland861010 #195745 üzenetére
Az, de minek?
-
negyven2
veterán
válasz
Bad Pritt #195742 üzenetére
Ott van még a Mojang, akik birtokában van ez a tudás. De pl. a Grounded esetében sincs közvetlen Cross-Progression, csak Cross Play. A Playground Games annyit írt erről (Steam esetében), hogy túl sok munkával járna nekik ezt megoldani, ami főleg verzió különbségek miatt van.
A SoT esetében bár teljesnek tűnik a Cross-Progression, de ott is vannak apró különbségek (pl. az Xbox-n elért Achi-kat nem mindegyikét kapod meg PS5-ön Trophy-ként, és emiatt azoknak a követelményeit újra kell csinálni, hogy megkapd). Illetve vannak olyan kozmetikai dolgok amik nem ennek át. Ezek esetében a Rare azt mondja, hogy azért mert ezek platformspecifikus dolgok, de valójában ezek inkább azok amik "kvázi DLC-ként" működnek.
Vagyis ahogy elnézem, tényleg az van, hogy nem minden esetben egységes az MS cross-platform politikája, mert e az adott stúdiónak is támogatni kell.
SoT esetében pl. szinte minden elért progress-ed megnézhető a weboldalukon is... Forza Horizon esetében maximum a feltöltött fényképek és az Achi progress ami megnézhető, semmi más (vagyis nincs rendszerük rá, nem csináltak ilyet egyik részhez se).
TL;DR: vagyis valószínűleg azért nincs mert a Playground nem csinálta, csinálja meg normálisan ezt. -
pzstm
titán
válasz
markknight #195725 üzenetére
Mar megkaptad a frissitest? Nalam meg nem ert ide
-
PTM
aktív tag
Chicken Police - Paint it RED!
Magyar fejlesztésű point and click csirkenoir, zseniálisan, rettentő stílusosan kivitelezve. Az egész dizájn, ahogy megírták, a karakterek, a szinkron, a humora a mindenféle kikacsintásokkal is mind nagyon teszett, csak úgy áradt belőle a hangulat! Ajánlom mindenkinek, aki a hasonló, kisebb játékokra is nyitott.
Én 14 óra alatt játszottam végig, de kimerítettem és meghallgattam a párbeszédeket, némelyiket többször. Még 4 óra volt guide-dal begyűjteni a hiányzó dolgokat a platinához. (Itt elbénáztam, ehhez 2 óra is elég lett volna.)
Kapcsolódó podcast, illetve interjú a készítőkkel, kifejezetten érdekes és jó hallgatni:
Checkpoint 6x20: Chicken Police -
Bad Pritt
félisten
válasz
Wesder #195738 üzenetére
Nem is keresem őket, mert nem érdekel.
Ellenben a FH5 kapcsán nem ez az első alkalom, ahol felmerül a cross save hiánya, szóval szép terelés volt ez az új játékosokat céloznak bullshit, amit ráadásul pont a MS cáfol meg neked, hisz a Sea of Thieves pl. teljes cross save támogatással rendelkezik.
-
negyven2
veterán
válasz
markknight #195732 üzenetére
Amúgy nem mentegetésként írom ezt, de pl. a Steam-es kiadás esetében sincs valamiért cross progress (FH4-ben sem volt).
-
plejik
addikt
válasz
Az jó . Amúgy boxon toltam csak eladtam már vagy háromnegyed éve . Csak a Forza miatt tartottam. Sebaj jó lesz az elejétől is. Ez legyen a legkevesebb.
-
Wesder
titán
válasz
Új jàtékosokat céloz ez a port, őket ez a "probléma" nem érinti.
-
ldave
félisten
Megjelenése óta először akciós a FF XVI szezon pass:
-
Elderath
addikt
Csodálatosak az expedition reviewk és nagyon örülök hogy a story is olyan jó lett, mint amire számítottam. Holnap belekezdünk
-
Végére értem az Atomfall-nak,
is.kétféle befejezéssel
Max közepes játéknak mondanám. Eleinte azt sem tudtam, hogy mi van, a javasolt beállításokkal még iránytű sem volt. Azt bekapcsolva már könnyebb volt elnavigálni ahová kell.Mindenki azt
, szóval elég hosszasan is el lehet vele játszani, de nekem elég volt belőle ez aígérte, hogy kijuttat, ha őt követjük is.tíz óra -
krx21
nagyúr
FORZA Horizon tölthető…
-
pzstm
titán
válasz
markknight #195718 üzenetére
Mar mindennek IS lehet orulni aremelesek utan. Csak mukodik igy is ez a dolog
-
Wesder
titán
New PS5 system software update sees the return of nostalgic UI options, plus the new Audio Focus feature. Learn more:
-
markknight
veterán
Kis info a Jojo fanoknak: Fairouz Ai lesz a főszereplő japán hangja a Yoteiben: https://x.com/PlayStation_jp/status/1915021587461574940
Jolyne a Stone Oceanból.
-
Bazsi1987
őstag
Got-ba lesz magyar felirat lehet tudni már valamit?
-
Farkassacred
őstag
válasz
beyruth82 #195667 üzenetére
Pont emiatt vettem meg lemezen.
Bár ez maradni fog nálam az hótziher már most.
Witcher 3 sikerült a legnehezebb fokozaton (nem első végigjátszásra), a Got-ot is a negyedétől a legnehezebben játszottam már, a Tlou is sikerült a legnehezebben (ez sem első végigjátszásra, és mindkét rész viszont) és megvolt a Crash trilogy első része ami a legfontosabb szerintem.
De nem úgy tűnik, hogy bármit is számítanának, max esetleg a kitartást. Az elején kb minden játékban tök analfabéta vagyok, ez meglátszik itt is. -
pzstm
titán
Forza Horizon 5 on PlayStation consoles is superb - the standard PS5 is a mirror image of Series X, while Pro pushes further with an enhanced 60fps performance mode:
youtu.be/82ceExNpBQA -
-
pzstm
titán
80 EUR lesz ez is alaparon ha jol latom…
The standard edition of Ghost of Yōtei will be $69.99 USD / £69.99 / €79.99 / ¥8,980 MSRP and will be available at retail or at PlayStation Store.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest