Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz KaitouP #118094 üzenetére
Pedig megpróbálhattál volna meggyőzni, az szórakoztatóbb lenne.
Leírtam én is, hogy érthető a félelem. Csak méltatlan Jim Ryan reakciója.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz RangerFox #118098 üzenetére
Most ez miben egészíti ki, vagy cáfolja amit írtam?
Tele volt a net, hogy az Activision elégedetlen.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz nitro16 #118096 üzenetére
Az elmúlt két rész az elvárásoktól messze alulteljesített. Ezt lehetett mindenhol olvasni.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nitro16
senior tag
A név miért nincs jó paszban? Amire te gondolsz az a céges szarság, ezt ráhúzni a cod-ra nettó hülyeség.
Kapunk októberben megint egy rohadt jó multi részt és elvileg rá 1 hónapra meg jön az új warzone is. Teljesen felesleges lenne kiadni jövőre egy új játékot mert ezzel a kettővel lesz bőven annyi tartalom amivel el tud lenni az ember. Arról meg nem is beszélve, hogy havonta az új season pass, skinek meg kitudja még mik.
Nyílván ezzel ők is tisztában vannak és ezért is nem jön új rész. Talán ennek következtében változtatnak is ezen és mondjuk 2-3 évente fog jönni az aktuális rész ami valószínűleg nekünk sokkal jobb lenne mert javulhatna a minőség. Ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy brutális bevételük lesz megint és kaszálni fognak.
Ahogy a fifánál itt sincs az adott szegmensben jobb alternatíva.
-
F-ECT$
titán
válasz balázs1991 #118093 üzenetére
Persze, hogy nem ugyanaz. A CoD sokkal több pénzt termel.
Dive ever, work never.
-
KaitouP
nagyúr
Nézd, tudom mi az álláspontod a CoD-dal kapcsolatban, és nem is akarlak meggyőzni, de akárhogy is, nem csoda hogy megy a cicaharc, mert a cím az ipar egyik legnagyobb fejőstehénje.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
balázs1991
csendes tag
“Annyira nevetnék, ha a Microsoft azt mondaná, hogy rendben, megígérjük, hogy sosem lesz Xbox exkluzív a Call of Duty, de akkor ti is tegyetek elérhetővé Xbox-on, minden, a jövőben megjelenő Naughty Dog játékot.“
Azért a kettő nagyon nem ugyanaz.🙂
De az igaz, hogy van idejük összerakni a Bungie-val összerakni egy olyan FPS-t, ami ellenfele lehet a CoD-nak.Szerk.:
Valamiért nem válaszként ment el, elnézést érte.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ezt fejtegettük a közös konzolos topikban. Nem az exkluzívitásról szól Ryan nyilatkozata sem. Illetve még mindig ott tartunk, hogy egy januári marketing szerződésről beszélünk. Semmi nem változott azóta.
A két konzolt érintő paritásokról van szó.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #118085 üzenetére
A Killzone névnek azért nincs olyan pozitív csengése. Főleg a kamu traileres incidens óta. Én mindenképp új brand-re tenném le a voksom.
#118090 ρσгτσ
Nem, nem. Itt most konkrétumokról írnak. Mert az infók maguktól Phil Spencer-től és Ryan-től jönnek. Ott van amit előbb linkeltem, meg ez is: [link]„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
addikt
válasz Bad Pritt #118087 üzenetére
Ebben én még nem lennék biztos, mert nem tudjuk mit tartalmaz a Sony-MS közötti megállapodás, és nem is nagyon beszélnek róla. Illetve a CMA miatt (IS) könnyen könnyen lehet, hogy néhány évig lemondanak az ilyen jellegű előnyökről.
Szerintem ez még nagyon képlékeny téma.
Ugyanakkor én sem lepődnék meg, ha day1 GPU lenne belőle, ami már önmagában kibillenti a mérleget.
Szerk.:
Jelenleg az újságírók többsége többet lát ebben a témában, mint amiről valójában szól...és teljesen félrevezetik a konzol felhasználókat a különböző hangulatkeltő cikkekkel.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
.LnB
titán
válasz #42308056 #118081 üzenetére
A Call of Duty név pont nincs olyan jó passzban. A Microsoftnak is az lesz az első feladata, hogy kicsit gatyába rázza. Sokkal sebezhetőbb most, mint fénykorában. Ezért is felejtik el az évenkénti részeket.
Ráadásul mióta megvan ez a birkacsorda effektus a Twitch streamerek mögött, már nem olyan nehéz irányítani a CoD tábort. Ha a Doktordiszkóriszpekt azt mondja, hogy nem olyan jó, akkor a tinifelhő már követi is más játékba. Ugyan ez az effektus a Pókemonmoneymari-val is.
És tényleg nem kellene sokat tenni. A grafika sose volt szép, a játékmenetet meg lenne hova fejleszteni.Nyilván, nem arról van szó, hogy rögtön meg lehet szorongatni a CoD-ot. De ez nem egy 100m-es sprint, ez maraton. Fel kell építeni egy új brand-et. Kezdésnek lenne rá HÉT! évük.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem tudsz mivel készülni a cod ellen mert az nem cod lesz és nem fognak tudni a codos barátaikkal játszani az emberek.
Mintha azt mondaná az M4 hogy nem adják tovább a Forma 1-et de helyette lesz az országos gokart bajnokság.
Meg milyen minőségben kéne túlszárnyalni? Úgy tudom jó a játékélmény, azon túl mi számít egy multi központú játéknál?
-
.LnB
titán
Micsoda cicaharc folyik a Microsoft és a Sony között a Call of Duty miatt! [link]
Nevetséges, és szánalmas.
Phil Spencer nagyon ravasz húzással tárta a nyilvánosság elé ezt a dolgot. Mert amit a Sony és Jim Ryan-ék csinálnak, az vérciki. Annyira nevetnék, ha a Microsoft azt mondaná, hogy rendben, megígérjük, hogy sosem lesz Xbox exkluzív a Call of Duty, de akkor ti is tegyetek elérhetővé Xbox-on, minden, a jövőben megjelenő Naughty Dog játékot.2029 utánról van szó. És a Sony nem áll neki egy saját FPS franchise felépítésének, hanem inkább rinyál? Tudom, tudom a Call of Duty név az mennyit is jelent. De a játékok színvonalát azért nem lenne nehéz túlszárnyalni.
És én annak fényében sem értem ennyire a Sony reakcióját, hogy ha nem is lesz Xbox exkluzív a Call of Duty. A Game Pass-ba kerülése, így is rohadt nagy érvágás lesz a Playstation-nek. Szóval valamivel akkor is kellene készülni a CoD ellen. Vagy ki kell vásárolni a Dice-t az EA-ból, és ismét lábra állítani őket.
[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
Így már világos, köszi
-
-
mrThomi
addikt
Sziasztok.
Van egy Sony X92J TV-m, és most hogy kijött a frissítés gondoltam kipróbálom az 1440p-t, de a PS5 beállításainál az 1440p kimenet tesztelésenél azt írja hogy a csatlakoztatott hdmi eszköz nem támogatja az 1440p-s kimentet. Mi nincs jól beállítva ?
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
M.2-es huteshez terveznek hutot ...
Tudtok olyan 3d model-t ahol benne van a PS5 m.2-es foglalat es annak kornyetete, addig ahol a gyari m.2-es gyari takaro er? -
marinea2
addikt
válasz Sliderxy #118055 üzenetére
Igen mar nyomom egy oraja, ujra kezdtem fejhallgatoval. Az atmoszfera feelingje nagyon durva!
igen annyi volt Ennyit fix meger, es csunyanak sem mondanam FHD-ben sem. Kifejezetten szep. (Picit azert most irigylem az xboxosok pecset )
Lehet igy este fele mar hanyagolom mert rosszat fogok almodni![ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Gorgonka
aktív tag
válasz Mezcal #118035 üzenetére
Szerintem az AC játékok nagyot ütöttek, amikor elkezdődött a sorozat. Az első rész játékmenete kicsit önismétlő volt, de az Assassinos téma és a grafika is lehengerlő volt. Az elején még volt személyisége is a főszereplőnek, mostanra szerintem, ahogy a játékok is 12 egy tucat kategóriásak, a main karakterek is unalmasak lettek.
Teljesen érthető, ha a bejárható óriási és tényleg szépen lemodellezett városok bejönnek az embereknek, de játékmenetében már az utolsó három rész is totál egyforma volt. Szerintem a gyűjtögetni való szir-szarokkal is túllőttek a célon. Miért nem elég mondjuk 60 db? minek 600?
A Valhallával volt szerencsém játszani 65 órát kb és az elején lelkesen gyűjtögettem is a cuccokat, meg lassan haladtam előre a sztorival is és addig jól el is voltam, de aztán egy nap már nem volt kedvem elindítani. Gondoltam kicsit játszok mással és majd folytatom. Pár héttel később töröltem... -
ivinorbi
csendes tag
6.00 rendszerfrissités tölthető, 1440p on! :-)
-
-
Bilux
veterán
Le is frissült a gép illetve a controller is
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Peace
nagyúr
válasz danielgalaxy #118043 üzenetére
Na azt is lecsaptam 3-4 óra játék után, halálosan untam.
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz Farkassacred #117996 üzenetére
Nem is lenne baj, hogy az Ubi az AC szériával csak a pénzt harácsolja, ha cserébe azt a pénzt, vagy legalább egy részét 3-4 évente valami egyedi és érdekes játékba öntené. Lehet mondani, hogy itt volt a Fenyx, ami itt-ott legalább egyedibb volt játékmenetben, de valljuk be, olyan nagyot azzal sem gurítottak.
-
marinea2
addikt
Most elkell mennem (masik munkahelyemre) 6 utan erek csak haza de mar alig varom.
Nem is nagyon tudom ezt most mihez hasonlitani.
egy nagyon picit a GoT directors cut resze ugrott be rolamikor Gint gyotrik a multbeli emlekei Sanyi.mTs : Sajna nincs, nekem is gyenge az angolom de azert elleszek vele.
Cacutar: Azzal nekem mar lehet sok is lesz este 😂
[ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
marinea2
addikt
Lejott a Hellblade Senua’s Sacrifice
meg csak 30-40 perce megy. Brutal az atmoszfera"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Mezcal
addikt
Csak, hogy unalmas már, és önismétlő.
Akik viszont szeretik a szériát, azok valószínűleg ezért is szeretik, mert ilyen.Köszi, ezek szerint unom és szeretem az önismétlődést. Valószínűleg ezért veszik meg annyian. Kappa.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Bad Pritt
félisten
válasz S e t h #118031 üzenetére
Hát meg olyan részletességgel alkották meg a játékteret minden részben, ami ép ésszel felfoghatatlan és túlzás nélkül egyedülálló a nyílt világú játékok közt. Divat fikázni a Unity-t a mai napig, de az a tény, hogy beszkennelték Párizs belvárosát kívül-belül és aztán át is ültették játékba az egészet, a Notre Dame leégése után meg mentek az építészek a Ubisofthoz, mert náluk volt a katedrálisról a legrészletesebb dokumentáció.
A három új részhez tényleg úgy érdemes hozzáállni, hogy variációk egy témára, ha valakit az egyiptomi téma vonz, akkor Origins, ha görögök, akkor Odyssey, ha vikingek, akkor meg Valhalla, lehet válogatni. Én is skipeltem az Odyssey-t, mert annyira nem érdekelt, az Origins viszont egy fantasztikus élmény volt a maga idejében és a Valhallát is remek játéknak tartom, bár nálam az Ezio trilógiához nem érnek fel.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
KaitouP
nagyúr
válasz Phobion #118015 üzenetére
Most látom hogy az autocorrect szétszabotálta a hozzászólásomat, de értsd jól.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
-
S e t h
nagyúr
Nekem egyik kedvenc tantárgyam volt anno a történelem és itt lehetőségem van nem csupán benne lenni, de híresebb személyiségekkel is találkozni, az egyiptomi, görög, északi mitologóiáról nem is beszélve, nekem ez egy ajándék.
Ha történet, akkor The last of us, Red Dead Redemption.
Ha osonós törikönyv, akkor meg AC.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
MODERÁTOR
válasz krx21 #118026 üzenetére
A folyékony fémet tutira nem cserélték le pasztára, az kell a jó hűtési hatékonysághoz. Aggódni nincs miért, már az előző konzolgenerációk esetén is megszokott volt a hardver áttervezése, és többféle revízió piacra dobása. Igazából eddig semmi szokatlan sem történt, a PS4-ből is ugyanilyen időközönként jöttek az új szériák.
-
penge111
addikt
Én a vikinges AC-vel nem játszottam. Az Originst és az Odysseyt platkóztam. A sztori egyikben sem combos. A melléküldik különösen az Odysseyben sokkal jobbak mint maga a fő sztori. Én azért szerettem a két AC-t, mert fantasztikusan sikerült prezentálniuk az egyiptomi és görög világot. Van töri szakos diplomám, igaz már nem tanítok. Az Origins tour módját még anno beépítettem az óráimba, a diákok imádták
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
VTom
veterán
A történetek nem rosszak szerintem, csak a játékmenetet pont fordítva kellene felépíteni, hogy először végig tudj menni a fő sztorin, ne kelljen annyit farmolni, szinteződni, és ha végeztél a fő szállal, akkor ráérj gyűjtögetni, mellékküldizni az endgame-ben.
Szerintem a megítélése is egészen más lenne a játékoknak, mert pl. az Odyssey fő sztoriját a 120. óra körül fejeztem be, és már nem is nagyon emlékeztem az elejére, azt sem tudtam, mikor találkoztam a főgonosszal a történet során.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
.LnB
titán
válasz S e t h #118018 üzenetére
De egyébként a történetek azok jók? Mert én annyit hallottam, hogy full átlagosak, semmi emlékezetes.
Engem az első pár rész története nagyon érdekelt. Az Ádám+Éva vonal, és az idegen faj.
-
Mike
veterán
Van vmi hivatalos infó arról hogy mi lesz ha lejár az extra előfizetésem illetve ha valami kikerül az extrából? Azt gondoltam onnantól nem érhető el. Ugyanakkor mindre azt írja : purchased.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
A soulsokkal összevetni nem oké ebben a kontextusban, mert ott a játék lényegi eleme, hogy ne szopódjál meg a küzdelmek során.
Az ubisoft a történetek mesélése közepette ott esett túlzásba, hogy vérgagyi gyűjtögetéssel töltötte ki a világokat.
Imádtam lovag, viking lenni, körülnézni az adott korszakban, de ami nem változott az az imbecilitás határát súroló keresgélések.Viszont engem az sosem zavart, hogy túlmozgásos bérgyilkos vagyok, mert mindig imádtam az osonós játékokat, még akkor is ha lebukom és legyilkolok egy egész helyőrséget.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
MODERÁTOR
-
ldave
félisten
Én pl egyik AC játékkal sem játszottam. Ha tematika alapján kéne választanom, akkori a londoni rész az, amit leghamarabb kipróbálnék (éltem kint több, mint egy évet, kedvelem a várost és a korszakot is).
A Slime draws near! Command?
-
d@vee
őstag
válasz fausto #118011 üzenetére
Azért az a Revelations után volt egy stílus (és grafikus motor) váltás. Majd a Black Flag/Rouge után megintcsak Így persze hogy kicsit eltér, és akkor még nem is írtam a kb. 11 évnyi korkülönbséget a 2 és Odyssey között
Nekem viszonylag kis időszakra sikerült besűríteni a Revelations és Origins közötti összes részt, így láttam melyik rész volt csak rókabőr és hol újítottak tényleg nagyobbat.
Anno nagy AC fan voltam, könyvek közül is sokat elolvastam.
De egész egyszerűen elfáradt a játék számomra(nyilván van olyan is, aki tűkön ülve várja minden évben), talán majd idén lesz az, hogy nekiállok az Odyssey-nek.[ Szerkesztve ]
Ja
-
d@vee
őstag
Nem jó a GoW-hoz hasonlítani mert annak egy része van a mostani stílussal, vagyis kettő a Ragnarökkel és így nem untad meg.
De az AC minden évben ugyanaz, csak más a háttérkép kb. Teljesen megértem aki kaptafának érzi.
Mindegyik részt végigjátszottam az Origin-el bezárólag(PSP-s és Vita-s részt is), azóta nálam pihen a sorozat. Tényleg ugyanaz az egész minimális változtatásokkal ha egymás után tolod.
Bár az általad felsorolt játékokra is igaz ez, kivéve Battlefiled. Az egyre szarabb minden résszel, még az előző színvonalát sem képes hozni[ Szerkesztve ]
Ja
-
KaitouP
nagyúr
válasz Phobion #117999 üzenetére
Csak engedd el a dolgod és használd a géped amit vettél, hátrány nem ér gamong szempontból, a ráncfelvarráson meg nem érdemes aggódni, mert akkor mindig várhatnál a vásárlással.
-
Peace
nagyúr
[link] Assassin's Creed 15th Anniversary: Leap into History
Csak emlegetni kellett.
-
.LnB
titán
válasz BigDawe #118001 üzenetére
Munkatársam a múlthéten simán vett PS5-öt. Talán valami konzolkirály helyről. És ő csak gondolt egyet és vett, nem volt napokig tartó keresgélés.
-
VTom
veterán
válasz S e t h #117998 üzenetére
Én pont ezt nem értem, hogy mi kaptafa benne? Minden rész más kort és helyszínt mutat be, a hozzá tartozó mondavilággal együtt. Ja,j hogy embereket kell ölni? Assassin's creed
A God of Warban nem volt unalmas a gyűjtögetés? Ki lehet hagyni, ahogy az AC-ben is.
Vagy a soulslike játékokban nem unalmas, hogy 50x kell nekimenni egy boss-nak, hogy meg tudd ölni, a maradék idő 90%-a meg farmolás? Egy kaptafa az összes.
Ugyanez igaz a Battlefield szériára, CoD-ra, Fifa-ra, Madden-re, GT szériára, és még sorolhatnám.
Minden játék szubjektív megítélés kérdése.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
BigDawe
csendes tag
Sziasztok!
Mi most a legbeváltabb taktika új konzol vásárlásra aprón meg marketplacen kívül? Annó tudom hogy media markt meg euronicsba random feltűnt egy-két, vagy több darab, plusz az alzás megrendeléseknek nem kellett sok idő, de az lassan egy éve volt, azóta sajnos elvesztem ilyen téren.
Bármilyen tippet, segítséget köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gaming notebook topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest