-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
detroitrw
addikt
Most ezt irja:
[kép]Valszeg megelolegesztek.
A tarcamba nincs 36k, az eldobhato bankkartya meg mar torolve lett ...
De szerintem igy a legjobb, amugyse volt szamomra ertelmes opcio a premium csomag -
detroitrw
addikt
válasz F-ECT$ #123621 üzenetére
Nem volt aznap semmilyen tranzakcio
[kép]Vegigporgettem de a legutobbi kiadas csak ez a 2713Ft -os osszeg.
Paypal vagy valos bankkartya nincs osszekotve a fiokkal.
Sajnos nem neztem meg amikor vasaroltam a bovitest, hogy utana mennyi idot regisztraltak.Nem mintha fajna az eset, csak nem szeretnek nyereszkedni, vagy kesobb megfizetni az arat
Nagyon ugy nez ki, hogy akkor vehettem a bovitest amikor nem volt az uj rendszeruk a helyzet magaslatan
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Ma le akartam mondani a ps+ premium előfizetésem, s azt vettem észre, hogy 2023/11/6-ba lenne a következő fizetés ...
és nem vont le sehonnan se pénzt
2022/9/12-be csak a maradék kb. 2 hónapra bővitettem ki az essential-t premium-ra, hogy megnézzem érdemes e később használni (erre az időszakra fizettem 2713Ft-ot a "tárcámból")Basszus most veszem észre ezek szerint 2713Ft-ért sikerült vennem 14hónapos ps+ premium előfizetést?
most én értek valamit rosszul?[ Szerkesztve ]
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
M.2-es huteshez terveznek hutot ...
Tudtok olyan 3d model-t ahol benne van a PS5 m.2-es foglalat es annak kornyetete, addig ahol a gyari m.2-es gyari takaro er? -
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Van arra mód, hogy teljesen át lehessen konfigurálni a controller-en lévő gombokat gombákat.
Sajnos van pár olyan játék amibe nem fekszik kézre az irányítás és a játékon belül nincs megfelelő lehetőség a konfiguráláshoz. -
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Tidal támogatásról lehet valamit tudni?
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Van egy fel nem használt ps+ 365 napos cuccom, a jelenlegi október körül jár le.
Szerintetek lesz arra lehetőség hogyha októberbe beaktiválom a 365 napos kódom akkor lehessen magasabb csomagra upgradelni?vagy ki kellesz fizetni egy teljes prémium árat ha prémium csomagot szeretnék?
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Van arra lehetoseg, hogy a kontroller analog karjat at lehessen konfiguralni? (pl.: R2 legyen a jobb kar fel)
Bizonyos jatekok nem rendelkeznek szamomra megfelelo konfiguralasi lehetosegekkel
A ps5 rendszer menube ha jol lattam csak a gombokat lehet konfigolni a karokat nemVagy van erre valami megoldas?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok