Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
-
(rögzített hozzászólás)
Switch 2-vel kapcsolatos megbeszélés a Switch 2 topikban! Köszönjük
+
Nintendo OFF Topik[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gboszi
senior tag
Sziasztok holnap lesz csak switchem, viszont uk storebol gyereknek be akartam húzni a lego harrypottert ami máig akcios
Jol értem hogy konzol nélkül ez nem fog menni? Bocsi de xbox van nálunk
-
Kis Zelda
-
Rony949
őstag
válasz
hombre[EU] #60532 üzenetére
Jó kis darab tényleg, én most nagyon élem. Bátran tudom ajánlani mindenkinek, aki kicsit is fogékony az ilyesfajta játékokra.
-
Rage47
veterán
válasz
Rigormortiis #60527 üzenetére
később egyszerűsödik az építkezés
-
Rony949
őstag
Napokban jelent meg a Guns of Fury, ami gyakorlatilag egy metroidvania játék, Metal Slug/Contra köntösben. Azt kell mondjam, kifejezetten szórakoztató, IMÁDOM ezt a pixel grafikát, a bossoknak nagyon menő dizájnjuk van, a zene nagyon állat, öröm szétlőni és szétrobbantani a pályát.
Cseresznye a torta tetején, hogy most a megjelenés hetében csak 13 euro.
Guns of Fury - Official Release Date Trailer -
hombre[EU]
veterán
válasz
Rigormortiis #60527 üzenetére
állandó építkezés ? mire gondolsz, a Zonai cuccokra?
-
Rigormortiis
veterán
Komolyan, szavak alig vannak a totk-ra. Most repülgetek fel a havas hegy körül a madár csávóval, ez még kb a játék eleje, de hihetetlen mennyi kreativitás és tartalom van benne. Mondjuk gáz, hogy Keszeg nem teleportál hozzánk. Viszont nekem sok tekintetben sok a játék, főleg ez az állandó építkezés. Lehet, visszanézek botw-ba.
-
mahoni
tag
na sehogy nem sikerült előcsalni a mentett állásokat.
Viszont sikerült a magyarírást letölteni és elkezdtem előről2025 re meg is vagyok
Így azért újra teljesen már értelmet nyer számomra a játék, hogy mindent szót értek a sztoriból -
penge111
addikt
válasz
hombre[EU] #60515 üzenetére
Igen azokat is nagyon kedvelem, Rogue Legacy 2 is "végigvittem".
-
Szabi®
addikt
válasz
penge111 #60512 üzenetére
Pedig a Bayonetta 3 helyenként nagyon csúnya. Elképesztően low poly. Ezeknek a pályáknak az egész összetétele kezdve a felbontástól a bevilágításig nincs ps3-as szint sem. Vagy annak bizonyos átlaga, de semmiképp nem 2020-as szint.
Ennyit tesz, hogy beáldozták a minőséget a 60fps-re. Az Astral Chain szebb/összetettebb.
-
morfondőr
addikt
válasz
penge111 #60512 üzenetére
Kicsit fényezem az Arceust: ránézésre sosem értettem miért jók a Pokemon játékok, semmi értelmét nem láttam. Aztán csak bele kezdtem az Arceus-ba és úgy beszippantott, hogy sokszor alig bírtam letenni. A megjelenés kritikán aluli, de ha ezen túl tudja magát tenni valaki, akkor nagyon szórakoztató játék! Nem lett a kedvencem, de egyébként mindenképp megér egy próbát. Közben meglett a Scarlet is, hát az még inkább pocsék technikailag, de hátha a Switch 2-n jobb lesz, azt már megvárom vele.
-
penge111
addikt
válasz
Rage47 #60509 üzenetére
Én a mai napig pislogok, hogy egy ilyen hardver hogy tud kipréselni magából ilyen grafikát mint a Metroid Prime-ban láthattunk. De sok döbbenetesen szép cím van, Luigi's Mansion 3, Super Mario Wonder, Xenoblade 3, Zeldák, Kirby stb. DE multiplatformcímek is: Alien Isolation, Doom Eternal, Nier, Person 5 Royal, Orik, Hellblade stb.
[ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
Megvolt mindegyik
Már csak ezek maradtak: Pikmin 4, The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom, Mario + Rabbids Sparks of Hope, Donkey Kong Country Returns HD, Mario & Luigi: Brothership, Bayonetta 2.
Bayonetta 3-hoz szerintem gyenge a gép, a Pokemonok sosem érdekeltek, az Arcanust akartam még kipróbálni, de itt se fényezi senki. Ezeken kívül közel két év alatt minden meg volt. Aggódni nem aggódom, mert sok multiplatform címet is switchen fogok végigvinni. Jrpg fanoknak a switch amúgy is mennyország...
Most épp a Capitan Toad pörög, nagyon bejön, méltatlanul keveset említett cím. Kicsit hasonlít a telefonos Monument Valleyra.
-
penge111
addikt
Rohamosan fogynak a Nintendo exclusiv címek, amihez még mem volt szerencsém
A Monster Hunter szeriából érdemes bármelyik résszel próbálkoznom, ha PS-en nem jött be a Wild?
-
penge111
addikt
válasz
Okologicky #60504 üzenetére
Teljesen egyet értek azzal amit mondasz, az a jó, hogy több mint egy év telt el mióta a 3-mal játszottam. Így teljesen jó volt egynek.
-
Okologicky
lelkes újonc
válasz
penge111 #60503 üzenetére
Én elkövettem azt a hibát,hogy a 3 után rögtön nekiálltam a 2 HDnek. Ha valaki egyikkel sem játszott szerintem a 2HDval kezdje. Ezen nekem elcseszett az életkijelzése a szellemeknek,egyszerűbbek a megoldások,könnyebbek a bossok. Kivéve nekem a három ribanc nővért. A 3 nehezebb,szebb,kreatívabb. SZERINTEM
-
penge111
addikt
Most értem kb 12 óra után a Luigi's Mansion 2 HD végére. Teljesen jó volt ez a rész is, nyilván nem ér fel a 3. részhez. Mondjuk szerintem az irányítás egy fokkal jobb volt, mint a harmadik részben. A bossfightok jók voltak, egy kettő azért volt nehéz, mert az irányítás az még továbbra sem tökéletes számomra. De ettől függetlenül élvezetes kis cím volt, humorral, bájjal, kreativítással
[ Szerkesztve ]
-
-
mahoni
tag
válasz
iRiver #60496 üzenetére
igen nem szándékos az okosított gép de 1 x elloptak tőlünk egy gépet kb 10 játékkal ( elvitték egy utazáson a hátitáskát benne a gyereknek a gép meg a játékok) , és nem volt hirtelen más választás h a gyereknek elmondja nem veszek most 3-400 k ért és akkor ez lett a megoldás . ugyan azokkal a mariokkal játszik
nem érzem magam "csalónak" 1 x már megvettem őket ... switch 2 ig már ez marad
-
válasz
mahoni #60494 üzenetére
+ 1 ellenérv az okosított gépek ellen
Biztos vannak ilyen mentések a neten de szerintem semmi értelme egy 50%-kos mentésnek. És ha pont a másik felét csinálta meg a játéknak mint te?
A Zelda Totk pont egy olyan játék ahol ha a felénél jársz az nem jelent semmit gyakorlatilag mert annyi dolog benne lehet vagy épp nem lehet benne az első 50%-ba, hogy jobb ha elkezded újból az egészet vagy elég keményen a játékélmény rovására megy a dolog.[ Szerkesztve ]
-
mahoni
tag
na baszki a gyerek valamit elnyomkodott... tinfoil os gépünk van és valami Zelda mentés leöltött és egy mentett állás van csak egy 100% os kipörgetett ...
biztos szét vet az idega játék felénél jártam . igaz nekünk ezen a felületen nincs account így felhő mentés se ... gondolom akkor így jártam ... senki nem is tudd átküldeni mentett állást v. valahonnan letölteni más állást? kezdjem előről? esélytelen 1 éve játszok vele mikor éppen alszanak és én nem alszok
elmentek nagyszülőkhöz lenne egy szabad napom erre ... baszki nem hiszem el
-
morfondőr
addikt
Alza: Nintendo Switch Lite Hyrule Edition + 12M NSO + Expansion Pack
84.060 Ft "ALZANAPOK15" kóddal -
válasz
Rigormortiis #60491 üzenetére
Illetve majd meglehet szerezni a "villám sisakot" amivel már sétafikálhatsz mert nincs rád hatással a ménkű
-
cactuar
senior tag
válasz
Rigormortiis #60488 üzenetére
Viharban ne használj fémből készült fegyvert, íjat és pajzsot. Ha viharban az inventoryba belépsz, mutatja ilyen villám jelzéssel, hogy melyik van fémből.
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Mit lehet az ellen tenni, hogy viharban ne vágjon belém a ménkű?
-
válasz
Rigormortiis #60483 üzenetére
Majd rászoksz az építgetésre, meg a fúziókra is. A shrine-okat tök fun megoldani 1-1 egyedi ötlettel.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Rigormortiis #60479 üzenetére
Persze hogy érdemes
Ezernyi rejtély van ott lent is. Én eléggé csapongtam, mindig azt cisnáltam amihez éppen kedvem volt. Olyan random dolgokba lehet belefutni hogy nem igaz. 125 órát raktam bele, de mégegyszer ennyit is simán bele lehet tenni és akkor is lesz még benne újdonság.
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
Rigormortiis #60481 üzenetére
Amiket csak úgy találsz a ládákban meg táborokban, azok ilyen "foltos" fegyeverek.
Visszont ha ezekből fuse nélkül elhasználsz egyet törésig, akkor ezeket később a föld alatt ilyen szellem katonák kezében megtalálod majd, "zsír új/makulátlan állapotban is". Jellemzően ezek nagyobbat ütnek, meg vmivel tartósabbak is. -
hombre[EU]
veterán
válasz
Rigormortiis #60483 üzenetére
van egy quest
,amivel megnyitod az Autobuild skillt. hasznos már elejétōlA Mystery in the Depths
fōzés nagyon egyszerū, hozzávalók leírásában benne van a buff, minél többet raksz annál tovább tart/erōsebb. egyébként az istállókban a posztereken találsz jó recepteketitt a kedvenc receptem: 2 hot footed frog, 2 boss bokoblin guts, 1 hinox guts. 10-12perc movement speed buff
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz
Rigormortiis #60481 üzenetére
Nem igazán lehet gyűjteni, minden elromlik egy idő után. Ez a "szépsége" is a játéknak, mindent fel kell használni. De nem leszel gondban, kreatívan meg lehet oldani mindent, rávezet a játék vagy rákényszerít inkább.
Én a jobb fegyvereket tartogattam a nehezebb ellenfelekre, de mindenki máshogy taktikázik. A lényeg, hogy egyfolytában cserélgetni kell a fegyvereket, mint a Doom: Eternals-ban[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz
Rigormortiis #60479 üzenetére
Hogy érdemes-e ? legalább 40 órát kell még lenn kolbászolnod. Amekkora a fenti rész, akkora a lenti is
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Rigormortiis #60477 üzenetére
Le is ment az első boss: Master Khoga
Érdemes itt lent kolbászolni? Már fegyverem sincs, csak rohanok lightroottól lightrootig
De piszok hangulatos, pedig csak a fényképezőért jöttem.
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz
Micsurin #60476 üzenetére
Ez tényleg az volt, basszus, onnét viszont 6-8 éve még vásárolgattam is, akkor mintha korrektebbek lettek volna. Mindenképpen csalafintán van most megfogalmazva a használt termékeknél, hogy akár házilag készített dolgokkal is pótolják a gyári dolgokat.
Most vettem csak észre, hogy lazac_ mellékelte a képet is, hát ebben az esetben már nagyon felmenne nálam is a pumpa. -
Rigormortiis
veterán
Elképesztő játék a totk! Most ugrottam le a mélybe a kamerát keresve, de az államat sem találom!
-
Szabi®
addikt
válasz
Rigormortiis #60473 üzenetére
Fogalmam sincs. Én nem próbáltam, ők meg telefonáltak az ügyfélszolgálatosnak, hogy mi legyen. Sztem visszaküldik, lehet kap másikat.
Egyébként már mintha olvastam anno is róluk, hogy ps játékokkal is ezt csinálják. Sztem a ps topikban. Nyilván aki polcra veszi ezeket, annak nem mindegy, a doboz hátulján volt egy talán szlovák nyelvű koszos matrica, ami részben le is volt már szakadva. Jobb ha ezeket gyerekek nem is fogdossák. Olcsó húsnak . . . -
Szabi®
addikt
válasz
lazac_ #60470 üzenetére
Én nem rendeltem még tőlük, öcsém rendelt a lányának, és eléggé felkapta a vizet hogy ilyen van. Átmentem hozzá, megláttam a borítót, hát kb 2001 jutott eszembe, amikor a legolcsóbb canon nyomtatóval gyártottuk a dvd-hez a borítókat. Nah azok különbül néztek ki, mint amit ez a Hogwarts kapott.
kb mintha két számjegyű lenne a nyomtató dpi-je, annyira ótvar. Mindegy, én nevettem rajta egyet, ő meg soha többé nem rendel használt játékot.
[ Szerkesztve ]
-
lazac_
tag
válasz
Szabi® #60469 üzenetére
Pont 1 éve szoptam be velük én is, akkor a hirdetésben sehol egy szót nem írtak arról, hogy mókolt borítós (de a legbosszantóbb az, hogy az ára sem tükrözte azt...). Kinyomtattam magamnak, hogy legalább a széle ne legyen rojtos...
-
Szabi®
addikt
válasz
zombei #60468 üzenetére
Az nem szakszerű felújítás, hogy főtt krumplival nyomsz egyet egy a4-es lapra, és belerakod a tokba. Majd az illetékeseknek megmagyarázzák. Kaptak 3 ügyvédi feljelentést, reméljük ez a fajta üzleti húzás abbamarad. Egyáltalán hova a francba rakják a gyári borítókat ?
[ Szerkesztve ]
-
-
Szabi®
addikt
pgs.hu-t most jelentette fel a tesóm a szlovák/magyar fogyasztóvédőknél+navnál is. Nyomtatott borító, abból is a legótvarabb minőség, és valahogy ezt elfelejtették a webshopon közölni. Számla az ablakban . . . Vigyázzatok velük!
-
Nálam most kicsik
Alkalomadtán játszunk együtt, de megmondom őszintén hogy nem igazán szeretek nintendozni velük, mert 1-2 alkalom után ilyen totális ráfüggés jelei mutatkoznak és bekapcsol a lelkifurkim, hogy talán 5-7 éves gyerekeknél ezt nem kéne. Olyankor megy kis vita, meg kérdezgetik hogy mikor lehet, de leállítom őket és akkor pár nap múlva teljesen elfelejtik, aztán mennek vissza Playmobilozni meg LEGO-zni. Annyira jól elfoglalják magukat a fizikai játékokkal, hogy inkább húzom ezt a digitális világot ameddig tudom. Zéró telefonozás (teljesen nulla), mese nézés is max napi fél óra (kivétel amikor betegek és ágyban kell tartani őket).
-
Ahogy nézem, a komplett Sniper Elite széria le van akciózva. Én a 4. résszel játszottam anno PC-n, jó játék, aki vevő az ilyesmire annak egy próbát ennyiért simán megér
(Bár a Switch port nem tudom hogy sikerült)
Sniper Elite V2 Remastered €6,99 (-80%)
Sniper Elite 3 Ultimate Edition €6,99 (-80%)
Sniper Elite 4 €7,99 (-80%) -
consono
nagyúr
válasz
tboy93 #60449 üzenetére
Hát igen, felnőttünk
Nagyon ismerős a dolog, pedig nekem már nagyok a gyerekeim, de leginkább így is csak a hétvégéken van időm, meg kedvem játszani, mert minden délutánra jut valami más. Fél órákra meg be sem kapcsolom a konzolt, mert mire visszarázódok valami játékba, addigra kapcsolhatom ki. Este meg már zombi vagyok, max annyira vagyok képes, hogy minimál feladatokat megcsináljak valami aktuális mobiljátékban...
-
Fu, Iszonyat mennyiségű jatekot vettem meg 2019 ota, miota ujra elkezdtem konzolozni. A backlogom akkor, hogy 10 evig tudnek mivel játszani also hangon. A gondom, hogy egyszerűen nincs kedvem belekezdeni a jatekok jo reszebe, mert tul hosszuak. Tavaly a zelda totk-ra porogtem ra, azt mar-mar a hazassagom rovasara is nyomtam, igy volt 2.5 honap mire befejeztem
-
Ha meg ido veletlen lenne, akkor energia nincs. Tegnap napkozben spanoltam magam hogy majd este jol elkezdek valamit jatszani, felesegem elmegy moziba, en lerakom a gyerekeket es 8-tol uccu neki. Na, hazaertem, ps be, callisto protocol letoltes indit, gyerekek 8-ra lerak, de utána még elpakolas, furdes stb 21:30-kor meg ott ultem a tv elott hogy akkor most jatszani kene. 45 percig birtam, aztan elfogyott az energia, inkabb vagytam valami olyan szórakozásra ami nem igenyel semmilyen inputot tolem, néztem egy rész sorozatot aztan beajultam. Ez egy atlagos napom 😂
-
Farkassacred
őstag
Megvolt végül az első segítségkérés a Totk-ban nálam is.
A Gerudo sivatag előtti fogadónál ahol két képet is le kellett vadászni, a Spectacle Rock mosoly rejtélyére nem sikerült végül 3 nap alatt se rájönnöm.. De úgy igazán a végén se láttam benne sok logikát. Kicsit zagyva volt az a szöveg.
-
consono
nagyúr
Nálunk nem, itt az az alp konzol, én játszom rajta megjelenés óta
Érdekes módon én az elmúlt 3-4 évben mindig találtam rá jó játékot, pedig csak offline játszom, semmi multi
(Nem védem az MS-t, van itthon PS is, Switch is, de már a PS4-en kijátszottam minden jó Sony játékot, a PS5-re még mindig nem jelent meg 3-4-nél több olyan, ami érdekelne, ezért nincs. A Switch meg gyakorlatilag egy éve nem volt bekapcsolva, már a gyerekek sem használják...) -
playmore
csendes tag
válasz
Szabi® #60441 üzenetére
Nincs különbség a Series érában sem, csak most már az MS nyilvánosan tojik a felhasználókra addig ami még hátravan. A Sony egy remastere vagy a Nintendo egy mellékes cucca igényesebb mint amit Xboxra fő címként tolnak. Csak az a különbség, hogy most már annyi komoly címet bevásároltak, hogy a nagy számok törvénye alapján vanna köztük jók is. Kár, hogy mind multiplatform lesz, ez a végső fityisz azoknak akik kitartottak mellettük.
-
Szabi®
addikt
válasz
iRiver #60440 üzenetére
Ez a ps4/one érában volt nagyon bizarr. Elképesztően mostohán bánt a micro mind a saját konzoljával, annak ellátottságával, és a rajongókkal is. Miközben más konzolgyártóknál évjátékai születtek, számtalan elképesztő alkotással, amik újrafogalmazták a "videójáték" definícióját, addig ott csak egymást hülyítették, hogy milyen jól jártak a micróval, és szidták a többi konzolt, a micró meg elvolt, se felelősség, se számonkérés, sem semmi más nem volt. Sztem őt már ez az egész nem is érdekli egyáltalán.
-
Igen mint mikor álltam a konzolboltban és arról beszélgettem az eladóval, hogy milyen olcsók az Xbox játékok, a Nintendó saját címei meg mennyire tartják az árukat.
Mondta is, hogy "nézz végig a két felső soron (kb 20 játék volt), és nézz rá a Botw-ra. A 20 Xbox játékban nincs annyi energia meg munka összesen mint egyedül ebben a Zeldában"
Nagy igazságok ezek xd -
pzstm
titán
Most porog epp a Botw stablista…kozel 100 ora utan….(vagy lehet lett annyi vegul)
teljes dobbenet ez is(totk vegso boss fight talan meg epicebb volt)de en batran ki merem jelenteni, hogy ez a ket zelda amit adott nekem(ha hozzaveszem a tobbi cimet amit vegigjatszottam mar) az egeszen biztosan tobb szamomra mint az Xbox es PS osszesen
en amugyis imadom openworld gameket…ez totalisan peldaerteku….teljes iparagnak
-
A Japánnal is trükközni kell
Nagyon kemény volt mikor rámentem erre a címre, hogy meglegyen digitálisan:
[link]Váltani full Japán régióra, vásárolni Jpán feltöltőkártyát kód formájában.
Ez már fél siker.
Az egész eShop Japánul jelent meg természetesen. Ott próbáltam behatárolni, hogy mennyibe kerülhet(neten nem találtam meg).
Sajnos mivel nem volt meg az ár így az egész shopot pörgethettem végig (mind ismerjük milyen iszonyat lassú egy idő után). Valamiért a Japán még a megszokottnál is lassabb volt.Reménykedtem, hogy borítókép alapján meglesz. Hát kb 3 óra kellett hozzá.
Baromi idegörlő voltMég az a nagy szerencse, hogy amikor új Switchem lett akkor ugye a "Redownload" menüben benne volt és nem kell külön állítgatni semmit.
[ Szerkesztve ]
-
tl-x
addikt
válasz
playmore #60436 üzenetére
Én próbáltam az uk shopot is, de nem láttam nagy különbséget csak árban. Elindításnál nincs jelentősége melyikből vettem, újraletöltésnél kell átváltani a másik shopra. USA shopnál kell azt hiszem trükközni a fizetéssel, mert nem fogadja el a paypalt, feltöltőkártyát kell venni hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
playmore
csendes tag
-
playmore
csendes tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Az összefoglalót végig böngésztem, de nem lettem okosabb. Switch 1em nincs, de Switch 2őt tervezek venni megjelenéskor. Tudom, akkor még változhatnak a dolgok, de szeretnék képben lenni a jelenlegiekkel. Az online bolti részéről mit érdemes tudni? Már hozzászoktam, hogy bárhol máshol egy egységesített shop van ahol kb minden fent van régiótól függetlenül. Viszont tudom, hogy a Nintendo lassan halad a korral plusz a magyar képviseletek esetén bármi lehet. Például a nintendo.hu nem lehet bejelentkezni, más országokban lehet. Ezek szerint valami más régiót kellene megadni regeléskor és onnan vásárolni? Kódokat be lehet váltani bárhonnan? Tudom, hogy a játékok régiómentesek, de a DLCknél számít bármi is? Nagyrészt fizikai játékokat tervezek venni, de nem szeretnék belefutni olyanba mint Xbox 360on anno, hogy pár régió kivételével semmi sem volt fent. Kösz.
-
Szabi®
addikt
válasz
Jacob Gibbs #60429 üzenetére
Én már annak is örültem volna, ha sztori után van szabad kóborlás . . .
-
Jacob Gibbs
tag
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Farkassacred #60405 üzenetére
A TOTK-hoz az elérhető infomációk alapján sajnos nem terveznek DLC-t:
New Interview With Zelda Boss Suggests There Are No Plans For TOTK DLC | Nintendo Life -
-
Narxis
nagyúr
Gyerekek ti olyan jókat játszotok ezekkel a Zeldákkal de nekem meg nem jött be, miért van ez?
Nekem csak a Link's Awakening és az ilyen típusúak jönnek be.
-
pzstm
titán
Szoval Botw-ben lehet sajat hazikom is, anit fullosan berendeztem es indulhat az uj falu epitese is….tolodik a final mission meg tovabb
-
Luigi Mansion 3 végén van valami extra dolog, ha összeszedek mindent?
-
Adam_Shepard
addikt
family csopiba keresek +1 főt. Részletek privátban.
-
pzstm
titán
válasz
hombre[EU] #60401 üzenetére
igen azt láttam. A story mindenképpen érdekelne belőle, emg a plusz shrineok, most hogy ma délután meglett mind a 120 shrine
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LED világítás a lakásban
- Megmosolyogtató tárterülettel indít az iPhone SE
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...