Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
Smart switch van ám Windows-ra is!!!!
És akkor a gépre készít mentésthttps://www.samsung.com/au/support/mobile-devices/downloading-smart-switch-on-pc/
(Ez éppen Ausztrália, de a magyar oldalon nemtom , hogy hol van, ez meg pont ugyanaz az sw)[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #20773 üzenetére
Most nem tettem bele természetesen . .
-
-
-
Probert75
addikt
válasz
MaxxDamage #20770 üzenetére
Épp ez a lényege, hogyha nem alaplapcserés, akkor e mellett nem kell gyári visszaállítást csinálni a szerviznek.
A Telefon Beállítások/Eszközkarbantartó menü legalján van egyébként. Használnom még szerencsére nem kellett. Így nem tudom hogyan működik, de egy kérdést megérhet a szerviz felé, hogy ez hogy működik. -
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #20769 üzenetére
Hát pedig lehet .
Ebben az évnen már ( sajnos ) kétszer kellett csinálnom oda - vissza .
Az elmúlt évben szintén .
Felhőbe menti amúgy . -
-
-
Probert75
addikt
válasz
MaxxDamage #20766 üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #20766 üzenetére
Én korábban Smart Swicth - el csináltam , de most már kevés az ingyenes tárhelyem .
Azért pedig nem fogok fizetni , hogy pár évente vissza tudjam állítani a dolgaim .Éppen a múlt héten csináltam a kisebb S U ról egy mentést adathordozóra ( pendrive ) . 54 GB .
Holnap lesz a napja ha igaz , hogy vissza költözök .Ezzel annyi a baj , hogy kb 4 óra mire vissza pakolja és még utána több használt motyómat még reszelgeni kell .
Szóval nálam egy nap szinte , mire helyére kerül minden . -
S23 Ultra
Lehet csinálni teljes mentést? /Smart Switch-el csak másik telefonra lehet át menteni...Samsung Cloud nem tudom hova menti el...nem tudom mit meg hogyan ajánlott vagy lehetne!?/
TMX-be küldeném, de FR előtt csinálnék teljes mentést ha lehet.
Ha vissza jön, akkor mindent úgy szeretnék ahogy volt...lehet ilyet? (üzenetek, névjegy, beállítások, programok, stb...)[ Szerkesztve ]
-
gippazoid
senior tag
válasz
klaya86 #20759 üzenetére
Majd egy válás után hirtelen sok időd lesz és hogy nem bolondulj meg, lehet, hogy felmerül egy xbox vagy PS5 mint lehetőség... Tapasztalatból mondom, és nem 38 vagyok, hanem kicsit több...
De tudod mit, inkább nem tudd meg, milyen. Csak jelzem, hogy nem életkor kérdése. Hiszen belül mindannyian 20-25 között vagyunk és ott is maradunk![ Szerkesztve ]
-
vigfer90
csendes tag
válasz
klaya86 #20759 üzenetére
Én is hasonló helyzetben vagyok mint te. A gyerekek mellett nincs idő órákra a konzol elé beülni, meg nem is lehet.
Mutatom, hogy nálam mi fut.A töltőfej tudja az összes PD szabványt. Azaz játék közben csak annyit tölt a teló amennyit elhasznál, azt sem az akkuba, hanem közvetlen a hardverbe. Így nem terheli az akkut és kevesebb a melegedés. Van erre opció a telefonban, be lehet kapcsolni.
A DualShock 4 adja magát, a kis clip-et ami a telefont tartja Aliról rendeltem. Rugós, gumis, jól tartja a telót. A kontroller egy öreg PS4 Pro-ról maradt meg.
A hűtőventi pedig akkus, azaz nem kell kábelezni folyamatosan a használathoz. Két fokozat van, csendes, hatékonyan hűti a telefont még tokban is. Rugós, gumis, jól kapaszkodik.
Ezzel a konfiggal a Warzone Mobile max grafikai beállítások mellett fut, és nem kezd el a telefon throttlingolni, azaz nem lassul be, mert nem melegszik túl.
A feleségem amikor ezt a setupot először meglátta kinevetett, azt mondta nem vagyok normális.
Low budgetből ezt lehet kihozni.
Én imádom.[ Szerkesztve ]
-
klaya86
senior tag
Kicsit off. Van itt olyan fórumtárs , aki játszik telefonon és esetleg használ hozzá bluetooth kontrollert? Nem vagyok egy nagy gamer, nincs se Xbox,se PS a háznál, mert nem akarok 38 évesen kockulni órákat előtte. A telefonon is a COD Mobile megy. Ehhez gondoltam, hogy talán nem lenne rossz egy kontroller. AliExpressen 8-10 körül egész jók vannak. Van esetleg valakinek tapasztalata az S23U+kontroller témában?
-
erzol
őstag
Opera-ban van kényszerített sötét mód és fordító is.
-
Lajmund
őstag
Van már mod arra hogy a samsung böngésző ujra tudjon forditani magyarra mint régen? Chrome jó lenne csak abba nem lehet minden oldalt sotet módba tenni. Hiába az az alap beállitás.
-
Badboys
őstag
Félre érted nem a csúszásnak van jelentősége azaz azzal is. Ott a gond, hogy folyamatosan hülyének vesz a samu na ez a gond. Olvassál utána a Redditen milyen felháborodás van e végett. Vagyis a samu tesze foszaságán. Amit kiadnak rendre problémás vagy egyáltalán nem is javítják. Kivesznek ezt azt ahogy nekik tetszik. Azért egy fél millás telefonnál ennek nem igazán így kellene működni. Sajnos hasonló gondok vannak az óráiknál is , ez nem mondták, hanem tapasztalat. Sajnos a no name gyártók lassan lekörözik a nagy samut. Tisztában vagyok vele vannak fanok akik lenyelnek bármit amit a samu az orruk elé tálal. Kinek nem inge nem veszi magára. Az utolsó mondatodat inkább gondold át. Mérget vehetsz rá, hogy nem így lesz.
-
válasz
janeszgol #20750 üzenetére
Meg is fogjuk kapni, a csúszás pedig számos okra lehet visszavezethető. Én örülök, hogy penge a teló, nem tulajdonítok túl nagy jelentőséget az éves szintű szoftveres ráncfelvarrásnak, ami egyébként is totál fölösleges. Állandóan béta teszterek vagyunk, ha akarjuk, ha nem.
-
-
gippazoid
senior tag
válasz
Rigormortiis #20701 üzenetére
Pl. válás után az exed semmilyen üzenetküldő alkalmazást nem enged a gyereknek a telefonjára feltelepíteni, de az SMS az natív GSM szolgáltatás, és bár pénzbe kerül, de legalább valahogy mégis kapcsolatba lehet lépni a gyerekkel. Vagy amikor az exnej letiltja a Viber visszajelzését a saját telóján arról, hogy olvasta-e az üzeneted és természetesen meg sem nézi a Viber-t (a felugró értesítés meg esetleg szándékosan le van tiltva nála), míg az SMS-ről van delivery report, és megkapja akkor is, ha nincs mobilnet vagy WiFi közelében a telójával.
-
gretzky77
veterán
válasz
janeszgol #20744 üzenetére
A Pixel példát nem akartam felhozni, mert annyira igaz, hogy már kint van a beta, jelenleg Pixel 9 Pro XL-t nyúzok és fent is van! Az is igaz, hogy semmi eget rengető újdonság nincs benne és a Samunak bőven van mivel dolgoznia, mert sokrétű a One UI, de hogy lényegesen kisebb gyártók akik korábban pont a frissítés lassúságáról voltak híresek most bőven beelőzték a Samut azért az elég necces! Samu pont arról volt híres, hogy gyorsan jöttek a frissítések! Ez így azért nem szimpatikus az összes többi húzásukkal együtt!
-
janeszgol
félisten
válasz
gretzky77 #20743 üzenetére
Szerintem is kezdi leadni a Samsung. Az S24 szériát a 7 év frissítéssel adták el. Valaki ezért váltott S23 szériáról. Hát már az első frissítés csúszik.
A Pixelek nemsokára megkapják az Android 16 bétát. Itt meg teljes A15 sincs.
Január második felében megkapta a céges Motorola Edge 50 Fusionom az android 15-öt. Jól is sikerült. A bitang jó üzemideje nem változott, tehát nem lett jobb, de rosszabb sem. Ez ritka. Kaptam jó funkciókat, változásokat.Majd meglátjuk Samsungon milyen lesz. De csalódás az, amit a cég csinál. A Samsung böngésző tudott magyarra fordítani, majd a One UI 6-tal elfelejtette ezt. Nonszensz.
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
Szerintem hibátlan úgysem lesz, mindenhol becsúszik hiba, viszont azért az mindenképp elég elgondolkodtató, hogy amikor kijött az S24U meg a nagy AI hype akkor azt mondták magyar nyelv még nincs, talán nyárra, ami azóta sem érkezett meg! Eddig a Pixelek után azért elég hamar tolták ki a frissítéseket, de most valamin nagyon megcsúsztak. Visszabutítanak dolgokat és nem előnyös döntéseket hoznak! Én már nem Samut használok de követem a fórumot és tudnak a Samunál meglepetéseket okozni és nem jó értelemben sztem!
-
klaya86
senior tag
válasz
Badboys #20740 üzenetére
Nem vagyok egy frissítés mániás egyáltalán, de ez a csúszás már kezd elég gáz lenni. Kicsit megkérdőjelezi így a beígért sok éves támogatás jelentőségét. Ezek után mindenképpen azt várom, hogy ennyi fejlesztés után egy hibátlan one UI 7 érkezzen. Másképp erősen él fogok gondolkodni, hogy S23u után már nem Samsungom lesz.
-
Badboys
őstag
Ennyit a fentebb írt samu kritikáról íme az újabb [link] Félre értés elkerülése végett nem hiányolom, de rendesen gusztustalan amit művelnek.
-
BIT_
tag
válasz
kisdobos0111 #20735 üzenetére
iPhone
-
kisdobos0111
aktív tag
Tudtok olyan billentyűzetet ami diktálás közben felismeri az irasjeleket?
-
kaisers
aktív tag
Sziasztok.
Gboard esetében a diktálás nektek zökkenőmentes?
Nálam mostanában nem működik egyből.
Nálam állítódott el vmi esetleg (bár nem szoktam beállításokal vacakolni)?
Nincs alvásba téve és nincs korlátozva sem az alkalmazás
-
válasz
VANESSZA1 #20695 üzenetére
Értem én, pláne az újdonság varázsának hatása alatt, de az, hogy jobb képet lő, elég megfoghatatlan, mert az S23U sem épp gyenge, az üzemidő egyelőre jó az újon, de nézd meg majd 1-1.5 év múlva úgy, hogy én az S23U-val is bőven megvagyok napi kétszeri töltéssel 30-80 között, intenzív használattal.
Az új Droid erre is jön, ráadásul elég flow még ez is. Érzésem szerint nüanszokról beszélünk, de őszintén örülök, hogy boldog S25U tulaj lettél, használd legalább akkora megelégedéssel, mint az S23U-t!
[ Szerkesztve ]
-
cikasz
őstag
válasz
UfoZoli #20720 üzenetére
Sikerült, köszönöm.
Kérdés : Azt be lehet állítani, hogy amikor megcsinálom a fotót és megnyitnám akkor meg is nyitja a képet, de egyből visszadob a galériába. Hogy azt ne tegye?Amúgy most kipróbáltam és tényleg tiszta zajos a gyári kamerával készült kép ellenben a gcamos tök tiszta!
UPDATE : A feleségem S22U-jára is felraktam , de nála nem indul el, vagyis azonnal bezáródik. Más verzió kellhet rá?
[ Szerkesztve ]
-
klaya86
senior tag
Nem kötekedés miatt kérdezem, de mi értelme úgy képeket nézegetni, hogy közbe belenagyítgatva a hibákat keresi valaki? Én vagy telefonon,vagy 65-ös tévén nézem vissza a képeket. Teljesen rendben vannak. Fényképezésnél nálam az emlékek megörökítése a cél, erre tökéletes alkalmas az ultra, a beltér necces,de az sem lehetetlen. Ha meg a tökéletes részletek a lényegesebbek minden helyezben,arra meg van céleszköz, ami szintén nem csak előkapom és shot.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
kokokka #20726 üzenetére
Hát akkor én csinálok valamit szarul. Szubjektív a dolog kinek mi jön be. Nem statikus beállított dolgokat fotózok. S10+al előkaptam megnyitottam az appot fotoztam s kész. Igen mai szemmel az a minőség viccesnek is hathat. De S23ultrával ugyanez az előkapom dolog s fotó, hát én többet vártam. Bocsi ha félreérthetően fogalmaztam. Én mindenesetre többet vártam tőle. Persze a 200 megás optikával vagizni, s 100 méterről valamit elolvasni az odabasz.
-
kokokka
őstag
válasz
UfoZoli #20723 üzenetére
Már bocs, de az, hogy az S10+ jobb fotókat készit finoman szólva sem igaz. Az S23U fotói nagyon nagyon jók, és az sem igaz, hogy zajosak, ne írj butaságot! 85 colos TV-n nézem őket nap mint nap, belenagyitva is kimondottan szépek! Az, hogy a mozgást hogy kezeli a fényképező már más dolog, de allóképeknél telefonhoz képest tökéletes!
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
kokokka #20722 üzenetére
Na én meg pont a másik oldalról jövök. Soha nem használtam gcam-et csak a gyárit. Nem tudom hogy bennem van-e a hiba de a sima s23 ultra fotói nekem nem jönnek be. Anno s10+-al jobb fotókat lőttem. Két napja raktam fel s ami feltűnt a színek valósághűbbek, a képek részletgazdagabbak, főleg belenagyítva. Sima kameraapp addig jó amíg nem nagyítasz bele. Szép a telefon kijelzőjén esetleg megfelelő távolságból 50-60 coll-os tv-n. Aztán ha belenagyítasz látod milyen zajos. Na ennek pont az ellenkezőjét tapasztaltam a gcam-el. Belenagyítva is minden tiszta, nem zajos. Lehet én vagyok láma a gyári kameraapphoz, s nem vagyok profi fotós sem, de nekem az elmúlt két nap alapján bejövős. Ha letöltöd se kell használni, mert a gyári app ugyanúgy megmarad
-
cikasz
őstag
válasz
UfoZoli #20712 üzenetére
Nem akarok túl hülyének tűnni, de ezt kell letölteni a sok verzió közül? AGC9.2.14_V13.0_samsung.apk
és a konfignál mit jelent az a synthetic sharp?
Ha én csak egy átlagos ember vagyok aki csak szép képeket akar csinálni akkor melyiket töltsem le?
köszi
-
tylerddd
veterán
Akinél jó a keresés a galériában, azoknál a Gallery Labs megy?
-
Probert75
addikt
Gcam-et hol talok, van egyáltalán?
-
tylerddd
veterán
Nektek a galériában működik a keresés? Nálam összeomlik az alkalmazás.
-
UfoZoli
aktív tag
Persze én se írok 1 db sms-t se de kapok rendesen, banktól, futártól szolgáltatótól stb. Anno mikor megvetted a telefont ez is "járt hozzá" alapból. Most használj mást. Ez kb olyan mintha szoftveresen visszabutítanák a 200 megás kamerát 50 megásra...
Anno pár hónapja OTP Bankos telefonszámról kaptam kiváló magyarságú sms-t hogy a bankkártyám felfüggesztésre került s hogy lépjek velük kapcsolatba. Volt benne egy valid link is. Természetesen nem kattintottam rá, tekintve egész nap otthon voltam. Felhívtam a bankot ahol 20 perc zenehallgatás után közölték hogy nincs felfüggesztve a kártyám, s az ügyfélszolgálatos csak passogot hogy már ilyen is van... -
nagyj74
senior tag
Volt egy régebbi cikk, hogy csak az előre telepítés szűnik meg, de a Google Play-en fent lesz.
-
TODI1111
veterán
válasz
Rigormortiis #20701 üzenetére
Szolgáltatók, bankok....... sms üzeneteit sokkal könnyebben kihasználják az adathalászok ha olyan szoftvert (alkalmazást) használ az ember amit a gyártó nem tart rendszeresen karba és nincs meg a megfelelő biztonsági frisstés. Ez csak az én véleményem, mindenki azt az alkalmazást használja amit akar.
Ferenczi Áko
" semmi köze a biztonsági frissítésekhez."
Már hogyne lenne. Sokkal könnyebben hozzáférnek az adatokhoz az adathalászok, de mint említettem ez csak az én véleményem. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
TODI1111 #20700 üzenetére
Ez megint egy más téma.. Marketplace-en és Jófogáson is megpróbálják lehúzni az embert, semmi köze a biztonsági frissítésekhez.
Rigormortiis #20701 Hidd el, hogy van.. Van amikor én is, havi 100 ingyen sms-em van pl.. De nyilván csak 1 százaléka a kommunikációmnak, kb havi 5-10 sms..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró