Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Diablo IV
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neovenator
senior tag
Trine Souls-path of Exile...meh.
-
MikeWazowski
veterán
Inputkezeléssel nekem is voltak bajaim... öregedtem is pár évet.
-
hombre[EU]
veterán
jó kis 2d soulslike, ps5-re vettem,mert a steames demoban sok stuttert tapasztaltam. remélem jól fog fogyni és elkészülhet egy nagyobb,jobb,csiszoltabb folytatás 🤞
-
Köszi a tesztet, érdekesnek tűnik, és tényleg nagyon jól néz ki. Csakhogy:
A kihívást inkább az adja, hogy a kisebb ellenfelek is rendkívül nagy sebzést okoznak, alacsony staminaszintünk pedig szigorúan bünteti a hibákat: néhány rosszul időzített mozdulat pillanatok alatt kimerüléshez, és így végzetes hátrányhoz vezethet (a nehézségi szint szabad módosítása szerencsére rendelkezésre áll). Sajnos az inputkezeléssel is akadnak problémák: nemritkán előfordult, hogy karakterem nem hajtotta végre a kívánt parancsot, például nem ugrott, nem sikerült elkapnia egy létrát, vagy felmászás helyett a mélybe zuhant.Ez a kettő együtt nagyon no go nekem. Igazából külön-külön, bár az elsővel még együtt tudok élni, ha minden más klappol...
-
ProEvoFan
nagyúr
PS5ön nem voltak gameplay technikai problémáim a ~60 óra alatt. A látványvilág kiemelkedő, olyan, mintha egy élő festményben játszanék. A főnök harcok tényleg nehezek tudnak lenni, - a fő boss meg egyenesen szemét - de kis tanulással nem lehet akadály semelyik ellenfél.
Paladin/Druida hibrid builddel jatszottam végig. Tankoltam, közben szórtam a villám varázslatokat. PS5ön van kb 6 trófea bug. Ha ezeket kijavitják, akkor a többi kaszttal is végigjátszom majd.
Úgy érzem jó helyre ment a pénzem.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A magyar Primal Game stúdió régóta készülő játéka a dark fantasy és az akció-RPG-k szerelmeseinek kínál egy különleges utazást – mindezt a soulslike és a metroidvania stílusok kombinált műfajában.
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Energiaital topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vicces képek
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest