Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtrace
junior tag
válasz
bodnar123 #4442 üzenetére
"A föld gömbölyű mellett mondok logikai érveket, amire az a válasz, hogy nem láttad kívülről ezért nem biztos"
Ennél azért kifejtettebb válaszokat kaptál, azok a bizonyos "logikai érvek" meg az utóbbi 3-4 körben leginkább értetlenkedésből és télapózásból álltak, úgyhogy szerintem itt az ideje, hogy elengedjem. -
bubuska10
senior tag
5. UT-s évem, és sztem ennyire nem élveztem a játékot mint mostanában Maradonával
-
bodnar123
őstag
válasz
EA's hit #4441 üzenetére
Majdnem jó a hasonlat. Csak fordítva. A föld gömbölyű mellett mondok logikai érveket, amire az a válasz, hogy nem láttad kívülről ezért nem biztos. Ha nem érted vagy sok elolvasni nem gond. Hagyd ki. Ezért raktam offba. Vagy cáfold. Én szeretem érteni a dolgokat és agyalok a működésen. Szívesen beszélgetek róla. A slidereket több éve mondtam. Most kiderült, hogy benne van. A kolléga szállt bele a semmiből abba amit mondtam. Ha valakinek a hitét rontom sajnálom.
[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
válasz
bodnar123 #4440 üzenetére
Ne haragudj, nem rosszbol, de mostanra total olyan vagy, mint egy laposfold-hivo.
Szar a jatek, mind tudjuk, de nem ugy es nem amiatt szar, ahogy azt te vallod mar evek ota. Egyre melyebbre maszol a fifa-conteok vilagaban, hidd el, te jarsz vele a legjobban, ha elengeded ezt
-
bodnar123
őstag
De hát épp ezt csinálod. Elhúzod és x százalékkal lehúzza. Nézd már meg könyörgöm a beállításokat. Vannak ezek az alap sliderek. Van a nehézségi fok ami valszeg valami preset. És emellett az ai játékát is tudod testre szabni. Szerintem, ez csak vélemény, ez maga az az ai (world class, semi pro...) testreszabása. Mennyit cselezzen, milyen agresszív legyen, (gondolom hány méterről lépjen oda), milyen befutások legyenek... Talán a man mark. Ezt ha jól tudom nem lehet cheatel befolyásolni csak a presetet, és az alap tulajdonságokat (amik a videóban vannak). De továbbra is kérdezem. Ha ez fix és állandó, akkor nem a szerver oldalon kéne lennie? Nem kéne kiszúrni a játéknak, hogy hahó itt nem a szokásos beállítás van, átírták a gameplayet? Könyörgöm ne az legyen az érved, hogy mivel nem biztos ezért nem igaz. Ez nem a bíróság. Ez egy vélemény, sok ezer órás tapasztalat, ami tényeket is tartalmaz (a cheatek ilyen formában léteznek, és nem tudnak vele mit kezdeni). A többi logikai következtetés és kérdés. Sokat utánanéztem ennek. De mondom. Nem célom elrontani a télapódat.
Nincs semmi látni való, majd ha ea kiad egy közleményt, hogy a profitért és vagy a kiegyensúlyozatlan körülmények miatt kicsit billentgették a pályát akkor majd elhisszük. De lehet akkor se.
(bocs az ad absurdumért)
Amúgy rólad mit kell tudni. Mennyit nyúzod ezt a csodát? Sosem írsz ide, csak a ebben a témában legutóbb. -
bubuska10
senior tag
A Daily Goldon kívül mi adhat még viszonylag sok commont? A 72.-nél kifogytam, és nem igazán akarnék 100k-t arra költeni hogy snipeolgatom őket 350-ért hogy meglegyen a 100
-
rtrace
junior tag
válasz
bodnar123 #4432 üzenetére
"Miért adogatna szorzókat statokhoz"
Mert ha azzal akarsz csalni, hogy lerontod a lövést, akkor alacsonyabb értékeket kell megadnod a releváns paraméterekhez (nem feltétlen csak a kártyán látható statokhoz, de azzal a legegyszerűbb szemléltetni) és észszerűbb százalékosan csinálni, mint egyesével valami légbőlkapott értéket beírni. Ha 30%-kal akarsz valamit lerontani, akkor az a programozásban úgy néz ki, hogy megszorzod 0.7-el.
A csúszkákon meg a nehézségi szinteken állítva is pont ugyanezt csinálod, csak extra lépésekkel, amire a játéknak semmi szüksége nem lenne, ha csalni akarna. Ha nem lenne egyáltalán sehol semmilyen csúszka meg nehézség állítási lehetőséged, akkor is meg tudná tenni, így ezeknek a puszta létezése nem bizonyíték semmire.[ Szerkesztve ]
-
david368
aktív tag
válasz
Digestive #4433 üzenetére
Tudták nagy grindban vagyok, próbálnak akadályokat felhúzni elém, de nem állítanak meg, kövi hétvégére készül a squad. Ma jött Theo Hernandez untradebe a grass grind packból, erre jött egy patika EVO is hozzá, Kanté kiszedve e mellett 0 coinból, szóval alakul a csipet-csapat. Csütörtökön div2 rewardok jönnek, a héten ki kell szednem még Carlos Alberto lapját , de nem lesz egyszerű menet
-
bodnar123
őstag
Ja, én sose gondoltam, hogy statok szerint van az rng. Nem is gond. A kérdés és a probléma nem ez.
Rtrace: eddig a legjobb érved az volt, hogy nem biztos, hogy úgy van, mert nincs egyértelmű bizonyíték. Ott van, de az nem jelent semmit. És nem "csal" mert csalhatna egyszerűbben is (ezt nem is értem, hiszen ez a játék felépítése offline is. Miért adogatna szorzókat statokhoz.) Felesleges. Ha hinni akar valaki a mikulásban, én nem akasztom meg benne. A legjobb azoknak, akikben nem merülnek fel kérdések. Bár itt így se nagyon élvezik ezt a játékot sokan. A kártya gyűjtögetés és a kaszinó jó. -
david368
aktív tag
Remélem ma kiadnak egy jó kis player picket, kéne mint egy falat kenyér annyi gold common lapom van
-
bubuska10
senior tag
Tele voltam gold common lapokkal, nincs mibe tenni, nekiálltam a Craftingnak. Kiraktam 20x web appon. 77x3-at ír, de mind a 20 pakkban 82-es volt az alja! Ödegaard 3x, Ruben Dias 2x, meg jött vagy 3 dupli zöld is. Nem tudtam h hiba van-e a mátrixban vagy csak szerencsés voltam. Mivel tele lett a dupli átmentem PS-re. Első nyitás, mind a 3 80 alatt
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
Srácok, olyan vicces olvasni ezeket a komoly szakmai okfejtéstéseket és vitafórumot.
Nem teljesen mind1, hogy miért szar ez a szar?
Engem speciel most a legjobban az bosszant, hogy nincsen exchange sbc. Hát ebben a játékban az a legjobb amikor végtelenül lehet pörgetni az sbcket. Ráadásul így unalmas is. Én ma végeztem a DR + WL kvalival. Az összes UT objektív kész van és még ezt a 74es evot is megcsináltam közben. Most csütörtökig semmit se tudok csinálni. Legalább lehetne az sbcket pörgetni.
-
miro.
senior tag
válasz
bodnar123 #4425 üzenetére
Azert te kicsit alomvilagban elsz.
Hogy kene felepulnie a jateknak?
Vagy te azt varod el,hogy minden jatekos,minden stattja az osszes helyzetben mervado es valid legyen,majd ugy dontson a jatek a kovetkezmenyrol?
Azert ehhez nem kell tudosnak lenni,hogy a kartyak mutatoban vannak,hogy jatszal,es alatta ugyanaz a jatek van,ami akar egy offlineban.[ Szerkesztve ]
-
rtrace
junior tag
válasz
bodnar123 #4425 üzenetére
"Az utolsó bekezdésed meg nem értem. Hogyan "csalná" el akkor? Kiírja, hogy kikaptál mert csak?"
Úgy, hogy x dolog történik -> adj egy 0.7-es szorzót minden játékos SHO statjaihoz. Például.
Nekik nem kell csúszkákat meg nehézségi szintet manipulálniuk, amikor egy lépéssel kevesebbel, közvetlenül is hozzáférnek bármilyen paraméterhez..."Tényleg olyan mintha a hitről vitáznék egy bigottal."
Nem írom le, hogy nekem milyen, de nem egyszerűbb, hidd el. -
bodnar123
őstag
Szerintem meg nem kéne benne lennie a játékban. Ha már statok állítólag számítanak, akkor nem kéne egy mindent felülíró dolog meg még jó pár. Az utolsó bekezdésed meg nem értem. Hogyan "csalná" el akkor? Kiírja, hogy kikaptál mert csak? Nem csalni akar. Csak kicsit megbugázza a játékot. Innentől meg hit kérdése a dolog. Nem tudom mit vársz, hogy ea kiad egy nyilatkozatot a dynamic difficultyról? Tényleg olyan mintha a hitről vitáznék egy bigottal. Minden véletlen és nincs bizonyíték, csak minden ott van, de nem használják. Csak miért van ott, és miért lehet átírni. A szerver nem tudja az alap mindig használt állapotot?
-
rtrace
junior tag
válasz
bodnar123 #4422 üzenetére
"Kérdés továbbra is, ha statok alapján kéne online meccseken rng-ket számolgatni a játéknak, akkor miért van ott?"
Azért, mert nem fognak minden módhoz egy teljesen külön játékot programozni. Nincs ilyen, hogy valami offline benne van a gameplay kódjában, online meg nincs.
Más kérdés lenne, hogy mondjuk az a ShotError marad-e egy fix 50-es (tehát nem manipulált) értéken meccs közben, vagy változik. De továbbra is tartom, hogy ezt egyszerű lenne bizonyítani, ha már átírni át lehet...De még egyszer, ha az EA el akarja csalni a meccseket, ők át tudnák írni közvetlen módon a szükséges paramatéreket. Nekik nem kellenek csúszkák meg nehézségi szintek ahhoz, hogy legyen valami, amin keresztül ezt megbtudjákntenni.
Teljesen abszurd, hogy ezeket tekinted bizonyítéknak.
[ Szerkesztve ]
-
bodnar123
őstag
Csak hogy értsük mi a csúszka. Legend fokozaton manchester city vs negyed osztály bronz. 65re állítva az enyém, övé 35 minden fontos paraméternél. Félreértés ne essék. Nem gondolom, hogy a játék ennyire lehúzza
[link]
-
bodnar123
őstag
Megnézted? Nem. Nem statok vannak. Pl van egy acceleration. Az egész csapatra.
Egy shot error, egy first touch error. Mindenkire. Ez szerinted mi? Ugyanazok mint offlineba. Menj be a settingsbe. Láthatod. Ezek elég erőteljesen felül írjak a statokat, ha egyáltalán játék közben az számít. Kérdés továbbra is, ha statok alapján kéne online meccseken rng-ket számolgatni a játéknak, akkor miért van ott? Miért van ott egy minden statot jelentősen átíró opció.
Tudom, csak azért, hogy cheaterek ki tudják használni.
A nehézségi felirat. Persze nem jelenti azt, lehetett visual glitch. Minden véletlen.
Aztán arra is van egy cheat, amivel át tudod állítani
De nincs benne, csak a csalók miatt.
Nem tudjuk, hogyan működik a cheat. Lehet a te géped és a szerver közé állva közvetít. Te géped elküldené az infót, amit az felülír és a szervertől már a változtatott infót kapod. Elárulom, létezik csalás (nem fifába) konzolra is. Valamilyen hasonló módszerrel. Olvastam róla. Persze lehet kamu. Az tuti, hogy ezek driver alapon működnek, ami nem tűnik úgy, hogy a játékot írná át. Nem véletlen nem tud vele mit kezdeni az anticheat.
-
rtrace
junior tag
válasz
bodnar123 #4419 üzenetére
Ha nem 1db csúszkával állítasz "nehézséget", hanem minden paraméterhez van külön egy, akkor meg főleg nem értem mit pörögsz ezen...
Nyilván létező paraméterek, hiszen mi mást reprezentálnának a statok, a taktikai beállítások, mi vezérelné az ai által irányított játékosaidat, stb.A változó nehézségi szint felirat meg azért van benne, hogy amikor legelőször játszol a játékkal és nincs még difficulty kiválasztva, akkor az első kick off meccsen a játék képe alapján állítja be neked.
Most az, hogy más játékmódokban is triggerelte ezt a feliratot valamilyen történés, az sima visual glitch-től kezdve bármi lehet. Rengeteg ilyet láttunk már egyértelműen ártalmatlan dolgokkal kapcsolatban is, tényszerűen csalást leleplező bizonyítékként kezelni hangulatkeltésre jó csak."A felülírás nem egyenlő az olvasással. Van egy kódolt titkosított fájlom. Kitörlöm és helyette rakok egy sajátot"
Ez nem így működik... Nem egy fájlod van, amit kitörölsz anélkül, hogy tudnád mi van benne és lecseréled valami tök másra saját kútfőből, hanem bizonyos értékeket kell felülírnod egy programkódban. Amiről nyilván tudnod kellett, hogy hogy néz ki, különben honnan tudnád egyáltalán, hogy mit kell benne felülírnod.
Ha átírni át lehet, akkor kiolvasni is. -
homerhamm
addikt
Komolyan ez a foshalmaz egy akkora technikai sz*rdarab, hogy ilyet még nem láttam. Series X-en második meccs alatt dob ki az egész játékból. Bár az az eatől nem vártam többet a hányinger szintnél, játékot fejleszteni egyik se tud.
-
bodnar123
őstag
Nézz már utána. Ott a videó. Nem egy csúszka van. 100as skálán tudsz egy csomó dolgot személyre szabni, magadnál és az ellenfélnél. Pont mint az offline gameplaynél. Ott sincs rá szükség? Csak úgy beletette a játék? Persze, hogy nincs, de benne van. Próbáld ki hogy beállítod az ultimate AI-t, de leveszed a sebességet. 50 helyett 40re. Nézd meg mi történik. Én megnéztem. Te megnézted?
Amúgy miért lenne egyszerű monitorozni? Valószinűleg, aki készítette a cheatet, jobban ért hozzá, hogy hogyan működik a játék, ezért tud belenyúlni. Csak azt tudod megváltoztatni, ami benne van. Viszont egyáltalán nem érdeke, hogy ezt veled vagy velem megossza. Te se értesz hozzá, és én se. Egy biztos, széles skálán paraméterezhető a játék. A normális statok nincsenek benne a paraméterekben. Offline ugyanígy működik a játék. Szerver oldalon nem tud változtatni a dolgokon, ezért a szerver nem érzékeli. Régen volt olyan cheat, hogy mindenki 99es, de az bannal járt (bronze csapatok használták csak), és a te csapatodat nem befolyásolta. Elég valószínű, hogy ez más technikán alapul.Ja és bő egy éve a játék kiírta gólok után, hogy changed difficulty... És láthatóan változott az ai. Persze gyorsan patchelték. Ezek a tények. De mindegy, mert aki a mikulásban akar hinni, az tegye. Ja és erre jön rá sok ezer óra játék, ahol azért sok minden tapasztalható, de ez valóban csak érzékeken alapul, ami csalóka sokszor.
"Még egyszer; ami paraméterhez hozzá sikerül férni olyan szinten, hogy felül lehessen írni, azt monitorozni is simán lehetne és lenne rá cáfolhatatlan bizonyíték, ha real-time ezzel manipulálná a játékmenetet." Ez találgatás. A felülírás nem egyenlő az olvasással. Van egy kódolt titkosított fájlom. Kitörlöm és helyette rakok egy sajátot. Attól még nem tudom, hogy mi volt benne pontosan. De az is lehet, hogy tudják. Bár eleve biznisz az egész. Már olyan is van, hogy bot lejátszha helyetted a jétékot oda, hogy nyitva legyen a transfer és letolja a 15:0 wl-t. Ezek a coin eladás miatt készülnek. Valaki meg is jegyezte, hogy mennyire problémás, hogy Krasi ezen panaszkodik, miközben coin vételt reklámoz.[ Szerkesztve ]
-
rtrace
junior tag
válasz
bodnar123 #4417 üzenetére
"Aztán idén kiderült, hogy benne van, de csak azért rakták bele, hogy cheatel ezt ki lehessen használni"
Még egyszer; ami paraméterhez hozzá sikerül férni olyan szinten, hogy felül lehessen írni, azt monitorozni is simán lehetne és lenne rá cáfolhatatlan bizonyíték, ha real-time ezzel manipulálná a játékmenetet.
De ha manipulálná is, a játéknak nincs szüksége egy rejtett csúszkára ahhoz, hogy változtatni tudjon bármilyen értéken.
Azt a cheat-et programozó emberünk tette hozzá, hogy ne neked kelljen átírogatni egyesével több tucat paramétert, hanem egyszerűen tudd ezekkel vezérelni.
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy #4416 üzenetére
Ja a kedvenc konteóm az volt pár éve, hogy nem számítanak a stotok a meccsen belül, mert egy offlineban is használt csúszka van, amit a meccs előtt beállít a játék vagy igy vagy úgy. Aztán idén kiderült, hogy benne van, de csak azért rakták bele, hogy cheatel ezt ki lehessen használni, mert amúgy mindig minden meccsen minden játékosnak ugyanaz
Ja és itt azért további kérdéseket vet fel, hogy szerver oldalon kéne lennie ennek a beállításnak. Amit nem kéne tudnod módosítani. De valahogy mégis magadnál tudod, ami hatással van a meccsre.... Vajon hogy?
Amúgy persze, aki nem tud kijönni onnan nem ettől van. De azt állítani, hogy lentebb nincsenek csalók és csak 15w-nél van. Az erőteljes túlzás, főleg ha nem rakod hozzá, hogy konzolon.[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123 #4414 üzenetére
Aranyos dolog ilyet mondani: "Már megint olyat mondasz, amit nem tudsz." Mikor nálad nagyobb konteókat senki nem gyártott még a fórum történetében. Aztán azok gondolom sokkal hihetőbbek.
PC-s vagy nem? Ott hamarabb fogsz ki csalót nyilván, konzolon kb. 8-0, 9-0 után dobálja ha bevan nyomva a crossplay.
Ha valaki div10ben van és boldog boldogtalan megveri akkor ne rögtön abban keressük már a hibát, hogy tuti lecsalják. -
Digestive
veterán
Jópofa ez az új evo.
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy #4412 üzenetére
Már megint olyat mondasz, amit nem tudsz. Simán div spooferrel kaphat elite 1es csalót. Plusz még, hogy gyorsabb legyen lekavarja a játékosaid. Mondjuk az tény, hogy ez ritkább. Csalót se 15:0nál ad csak. Kaptam 5w 3 l-nál ha jól emlékszem. Első meccsnek is simán ad. Ja és ez az, akinél nem kérdés. Mert 1el futnak a játékosok.
Nem rég azt mondtad, aki csal az nem fogja kicsit letekerni a játékosaid. A videóból is látszik, hogy de. Mert a játék maga is inkonzisztens, így hozzá vagyunk szokva, hogy minden meccs más. Azt meg nem tudod, hogy a játékos generálta a lejtős pályát.
Amúgy a cheat iszonyat drága. Azoknak van, akik pénzt keresnek vele. -
m4rk.89
aktív tag
LINK Rival legrosszabb besorolásban is agyonvernek néha, de ez megmagyarázza miszerint pár kattintással aktiválható a csalás, kíváló.
-
Nandinagy
addikt
válasz
tenaijo #4409 üzenetére
FS Yashinom van, gondoltam ha már 600k a paraszt akkor tud védeni. Egyébként az elején tudott is. A ziccereket hagyjuk is igazad van.... Ma 4 olyan meccsem volt ahol a 90. perc után 1v1ben voltam a kapussal. Mbeumo 5 méterről térden!!! lőtte az el sem mozgó VdS-t, a másikon Nwaneri ballal fejberúgta a kapust a másik kettőnél meg odahúzta a kapust az ellenfél. Bár ezt a kapus mozgatást is kezdem egyre kevésbé érteni. Rengetegszer van olyan, hogy húzom de a kapus meg sem mozdul.
-
tenaijo
tag
válasz
Nandinagy #4408 üzenetére
Nálam egyedül a Casillas értékelhető, ő is csak azért, mert repked a küllős lövésekre, amit mindenki spammel.
Buffon/VDS/Cech/Martinez/Courtois mind benyel mindent.
(Azt azért megjegyezném, hogy a mattra játszott helyzeteket még preckoval se sikerül belőnöm, mert az ellenfél kapusa természetesen mindent megfog/kitol, a 91-es Buffonom kézen meg a 30ról előtt narancssárga timed shot átmegy 10/9 esetben.)@thebigK: mindenki ezt nyomja, ez a meta. Amúgy nem csodálom, mert újfent nem lehet becselezni magad a tizenhatoson belülre, az AI megint mindenre odalép. Túltekerték a védelmet kicsit, amiből természetesen a gyengébb játékosok jönnek ki jól.
[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
válasz
thebigK #4407 üzenetére
Szánalmasak a kapusok újfent. Tekerő ha a kapu közepébe megy az is gól mert a kapusod egy kicseszett idióta módjára viselkedik. A 0 szöges lövések megint ugyanúgy gólok. A kapus hátrafelé véd. Nevetséges. Olyan átemelős gólt kaptam, hogy a kapust ki sem hoztam. A vonalon állt ráemelte azt hátraesett a labda elől. Neosban kikerülte.
[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
10-5 lett a wl csak, nem is adott semmit, nem is ez basz fel igazán, meg nem is az, hogy egy meccsből egy csaló miatt rögtön inkább alt+f4eztem (játékosaim nem tudtak futni), hanem hogy a legutóbbi patch (?) visszahozta az undormány finesse meg trivela feastet, komolyan baszki, PS+ se kell, elég ha rákúrod 30ról, 25ről, 0szögből, ha zöld, akkor 10/10 gól, ha nem, akkor csak 10/9, nevetséges, szánalmas, undorító. Ja, meg az ilyen meccsek kúrnak fel, mint ezek itt a képen, a legtöbb itt trivelás kétgombos veréb volt (a meccs, ami 3-2, majd 3-3 volt, természetesen elbuktam)
-
stilo18
addikt
Én már sokszor mondtam így haverok között mikor beszélünk a Fifa-ról...
Aki jó játékos, annak túlzással élve teljesen mindegy milyen a csapat, tud nyerni. Mit ahogy Dávid is jó példa a mostani sztorijával...
Aki nem olyan ügyes, annak meg lehet 5 embipi is a csapatában, az megragad DIV5-6 környékén, jönnek a kifogások, szar a játék és hasonlók... -
david368
aktív tag
Persze érthető teljesen, a lényeg a nap végén úgy is az hogy mennyi élvezeti faktort ad a játék, nekem most az az élvezet, hogy tudom hogy erre az accra nem költök egy forintot sem és rengeteg credit cardos accountot legyűrök velük
Már felmentem velük div2-be, megvan a 35 pont, elég gyorsan sikerült ledarálni a rivalst. Van még pár draft tokenem azt még kiváltom ma, az a durva hogy 21 meccset játszottam draftban és 20 win 1 lose a statom, lehet csak szerencse a matchmaking miatt, de érzem is valamennyire mostanában a játékot
Az acchoz meg ne fűzze haverod szentimentális érték, mondd neki hogy vagy most kap érte 200 eurót vagy 3 hónap múlva értéktelen lesz, én is ezen gondolatmenet alapján döntöttem. -
Digestive
veterán
Nekem 9 win lett a wl.
Rajta kívül csak kis ratinges gold fodder. Igazából tényleg elveszett minden motiváció. Már csak 1-1 fullos top lap tudna szívdobogást okozni.
[ Szerkesztve ]
-
miro.
senior tag
válasz
david368 #4402 üzenetére
Jo-jo ertem en,de a vege ugyanaz.
Persze,azt is lehet irni,hogy mert nagy szenvedellyel jatszottak..
A lenyeg az volt,hogy te vagy ott a kontrollernel,nem az,hogy vieira van,vagy toty rodri..Vagy epp Stoichkov..
Ez a te erdemed.
A “kulonbseget” pont te irtad le,majdnem a legjobbat mented veluk..Dehogy..En eladtam volna,de haverom huzza a szajat,mert van meg par jatek az accon,amivel persze nem jatszik,de ugye anno megvette es faj a szive tovabbadni..
[ Szerkesztve ]
-
david368
aktív tag
A kozeppalya amúgy érezhetően gyenge volt Vieira kiesésével, de hát rá sajna most még nincs keret, másik CDM-em meg TOTY Rodri volt, hát mit ne mondjak azért az tényleg más kàvéház volt. Viszont Valverde nem rossz, Calhanoglu se lógott ki annyira, de max 1 hetet adok neki és jön valami erősebb lap a helyére. Ami miatt szerintem meglett a 10 win az inkább a Stoichkov érdeme, mondom ez a lap bitang lett, mindent is bevert.
Ui.: nem adtad el az accountot? -
Digestive
veterán
Nálatok is ilyen erősek voltak a 84+ upgradek?
-
david368
aktív tag
Na elkezdtem WL-ezni ezen az 1 hónapos accounton, jöttek velem szembe a TOTY-k meg a brutál lapok, de a csapat állta a sarat, szenvedéllyel játszottak és így 10 win lett a vége, amire büszke vagyok mert a fullos accountomon is a legjobb eredmény ebben az évben a 11 win (rank3) lett.
Érdemes megemlíteni a legújabb szerzeményt Stoichkovot, aki a legjobb csatár idén, akivel játszottam, a statok WL+ 1-2 rivals meccsből jöttek össze, elképesztő!!
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #4396 üzenetére
En is ott tartok, de egy hetes lemaradasban vagyunk, de teljesitheto igy is. Irja,hogy meddig tart az obj, konnyen kiszamolhato. Viszont tobb hetet nem lehet hozza kihagyni.
-
Kristof_94
Topikgazda
Weekly play objective-ben szerintem 1 hetes lemaradásban vagyok. Most lett meg a 2. FS pack. Még így is teljesíthető? Vagy rosszul gondolom és más is itt tart?
-
Digestive
veterán
Olyan csapat ellen játszottam ahol megvolt 7-8 legjobb TOTY, kivéve a teknőc. Belőle a POTM. Jól is játszott, idegörlő meccs volt. 89-ben egyenlítettem. Aztán tizenegyesekkel nyertem, de ott is a 15. körben.
Aztán még rám is írt. Ritka pillanatok egyike. Majdnem meg is könnyeztem, h ilyen is van még ebben a moslék fifa játékos állományban. Mondjuk simán arra számítottam, h Dögöljek meg! Script! Stb.
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
Tegnap éjjel letoltam az első 5 WL meccset. Meglepően normális volt a gameplay. (Ez már csoda számba megy
). Jött szembe 92es CAM és 92es RW Maradona is. Direkt figyeltem, h milyen lesz az ellenfélnél. Hát nem sok vizet zavartak. Olyan aprócska, h bármelyik védőmmel léptem oda, azonnal borult.
Remélem nálatok nem így fog üzemelni srácok.
-
tenaijo
tag
válasz
Digestive #4344 üzenetére
Face statok mindig csalókák, valóban drágának tűnik ahhoz képest, de a body type meg dribbling miatt mindig is az egyik legjobb cam volt a játékban, szerintem most is nagyon jó lett. Kievoztam az incicive-es verziót, bőven megérte azt az 500-ast. Bár nekem csak ez a verzió játszott, a jelenlegi patchen ST-ben elfújják, RW-ben meg ott van a TOTY blueprint. Egy bibi van, 4213 formációban Zidane így leves. (Amit mondjuk annyira nem bánok..)
Mai WL-en forgattam a csapaton, bedobtam pár alsó polcos játékost az új promobol, a Di Lorenzo kellemes csalódás volt, illetve Calhanoglu nagyon állat, tuti kezdő cdm lesz, ennyiért ajándék. (Ha nem jön objective pickből.)
-
miro.
senior tag
Kene pedig vieira melle egy igazi vkp.
Ne tudjon mast csak passzolni meg lecsapni mindenkit aki odaer.
Kijonne szerintem konkretan a dupli storage lapokbol.[ Szerkesztve ]
-
Zimmi91
addikt
valakinek lett egy RW védője 😂😂 -
miro.
senior tag
Cam.
kanterol velemeny? -
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #4370 üzenetére
Cam, mivel mindenkeppen camban fogom jatszatni, es azzal kapja a legjobb roleokat es ps-okat a cam pozihoz.
-
thebigK
addikt
-
Kristof_94
Topikgazda
Melyik verziót csináljátok meg?
-
miro.
senior tag
Az teny,hogy dundiegoval jatszani az extra.
Meglatjuk. -
thebigK
addikt
ennek a maradonának már a kicsi lapja is broken, a 77es az első wl meccsen röhögve vert egy mesterhármast
-
toxicjew
addikt
500at nekem sem ér meg, maradok Neymarnal. Pár csomagot elraktam mára, csak fodder jött (köztük több promo lap is, de csak a legszarabbak), meg 2db Vinicius
Egész évben nem nyitottam ki eddig, erre ma duplán.
-
Sandros112
tag
válasz
EA's hit #4364 üzenetére
Persze, aki szereti. Szerintem meg nem toronymagasan minden idők legjobb játékosa. Sosem láttam élőben játszani, de nem tudok rajongani érte a focin kívüli dolgai és "isten keze" miatt sem.
Valakinek ez a véleménye, hogy Maradona, mindent megér, valakinek pedig az, hogy nem.
-
EA's hit
őstag
válasz
bubuska10 #4361 üzenetére
Plusz Maradona magasan a legjobb ikon a jatekban. Legalabbis mielott kikerult, fenyevekkel jobb volt mindenkinel.
Raadasul minden idok legjobb futballistaja. Toronymagasan. Nem vagyok sem argentin-, sem Barca-, sem Napoli-fan (sot, Juves viszont igen, tehat nekunk o kozvetlen rivalis volt), sosem jatszott kedvenc csapatomban, de megis egyertelmu, hogy nala jobb jatekos sohasem volt a vilagon. Szoval igen, barmennyit meger, es a 70-es staminajaval is millioszor jobban fogjuk elvezni a jatekot te meg en, meg meg sokan, mint a tobbiek, akik a gyenge staminajan meg az 500k-n vannak fennakadva, valaha
-
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy #4360 üzenetére
Szerintem nem értitek amit EA's hit-el írunk: TÖKMINDEGY milyen stat, mennyi az evo, mi éri meg. Itt most nem a meta, a számok, a playstyle számít. Hanem hogy játszhatsz ebben a szarban Diego Maradonával. Én már az Argentin mezt is rátettem a csapatra, és 10-esben és csk karszalaggal tolja.
-
neo81
senior tag
válasz
bubuska10 #4356 üzenetére
1. CAM - Diego's Dream I --> El Pibe de Oro (Shadow Striker++, Classic 10++, Playmaker++)
2. ST - Diego's Dream II --> El Pibe de Oro (Advanced Forward++, False 9++, Poacher++)
3. RW - Diego's Dream III --> El Pibe de Oro (Inside Forward++)...ahogy nézem RW-re EVO-zva tudni fog még LW és RM Inside Forward++-ot is.
[ Szerkesztve ]
-
bubuska10
senior tag
-
homerhamm
addikt
Most nézem, hogy van egy rahedli 83-as játékosom, és nem tudok mit kezdeni.
A következő nagy lapom 86-87 amit most nem dobálnék be sehova, főleg, hogy most raktam ki az icon sbc-t, jött egy Buffon.
Ez meg norvég, ST, PL... anyád.
[ Szerkesztve ]
-
BenXL
tag
De így hogy az RW lap is tud CAMot, míg a tobbi lap nem tud RWt, plusz az RWnek szerintem a technical+ a legjobb ps a 3 kozul, én úgy látom az a legjobb opció, vagy nem?
-
bubuska10
senior tag
Végülis a CAM az alap, bármelyiket csinálod a CAM pozit nem veszíti el, igaz?
-
Mrguba
őstag
Most akkor nem lesz ST a Diego?
-
Digestive
veterán
Hát kövezzetek meg, de szerintem a játék mostani szakaszában már 500k-t nem ér meg ez a Maradona lap.
-
PuffyDog
aktív tag
Melyik Maradona evo a legjobb a 3 közül?
-
EA's hit
őstag
Igen, ezt láttam tegnap én is, de akkor miért nem írnak erről semmit? Ha már írnak róla valamit, miért csak a dolog felét írják le? Na mindegy, hamarosan kiderül, de remélem hogy ez a verzió lesz. Erre az evora még fifa pontot is vennék, ha kell (coinom vszeg nem lenne rá elég).
-
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit #4338 üzenetére
Ingyen. Lesz fizetős evo amivel 91 vagy 92 lesz.
Megint zseniális a gameplay. A védő ai olyan szinten levan rántva, hogy a védőim folyamat háttal állnak a támadásnak
Egy háromszög azt kivagyok játszva annyira szarul helyezkednek. A kapusok meg újfent nem védenek. Ha középre megy ha 0 szög az fix gól. Tegnap Mbappe külsővel lőtt 0 szögből gólt
[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
Hát akkor a jelek szerint csak 89-esre lehet majd evozni
Azért ez komoly csalódás, főleg ha még ezt is fizetőssé teszik...
-
Santana01
aktív tag
Köszönöm az egyértelmű válaszokat. Le is vadásztam egyet 870-ért.
Vele most már így néz ki a csapat.
Este ki is próbálom és jöhet a szokásos fejfájós WL -
Santana01
aktív tag
Sziasztok.
Nem tudom dönteni el ,hogy Valverde Honorable lapja vagy Bellingham UCL lapját vegyem meg cm pozícióba Toure helyett. Az angol ingyen lapját nagyon szerettem de próbáltam Valverdet is draftban és ő is nagyon jó volt. Árban nagyjából ugyanannyi mindkettő. Bellingham ára nem tudom ,hogy változhat még ha esetleg döntőig megy a Real?
Segítsetek dönteni kérlek. -
neo81
senior tag
válasz
grimmjow67 #4326 üzenetére
Biztosan nem csak ezeken múlott, hogy utána sokkal kevesebb gólt kaptál.
Az EA-nél a hivatalosan bejelentett patcheken kívül többször szoktak lenni live tuning updatek, amelyeket sosem szoktak kommentálni. -
neo81
senior tag
válasz
grimmjow67 #4315 üzenetére
Azokat a felállásokat ajánlom neked, ahol 4 védő van, 1 vagy 2 CDM-el.
Ezen felül pedig én a 2 szélsős CAM nélküli 1 ST-s felállásokat preferálom. -
Digestive
veterán
A fellállás/taktika kérdéshez egy tipp. Én most WL-ben ezzel fogok menni. Tegnap a kvalin nagyon tetszett.
-
miro.
senior tag
4213.
Egyszer raprobaltam es ott ragadtam.
Most wingbackel,95-os agressziv vedovonallal kurva jo.
Na ez a promo mar szebb… -
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94 #4321 üzenetére
Maradona meddig jár? Mert még egy hét mire belepek konzolon.
-
thebigK
addikt
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94 #4321 üzenetére
352
-
Kristof_94
Topikgazda
Nekem ez a Maradona lehet kimarad, vagy csak cserének megcsinálom. Egyszerűen nincs olyan felállás, ahol Isak és Shearer együtt játszhatna és be tudnám építeni az öreget úgy, hogy azért a középpálya se gyengüljön... Ha olyan formációra váltok, ahol nincs szélső akkor Bale és Ginola is kiesik, mert csatárban foglalt lenne mind a 2 hely. Ők viszont szintén kihagyhatatlan lapok. 4132 jó lenne de a csatárok mögött cm van, szóval oda sem jó az argentin. 41212 talán, de idén még nem is láttam senkinél.
-
EA's hit
őstag
Eleg jo kis contentet tolnak rank a kovetkezo napokban.
-
kapeti07
senior tag
válasz
EA's hit #4317 üzenetére
Nekem idén a legjobban a 4-1-4-1 jött be, a középpályám így a legstabilabb. Nehezebben jön át rajta az ellenfél. Próbálhattam a meta a felállásokat is, de egyik se állt kézre. Ha nagyon ég a ház meccs közben átállok 4-2-4-re oszt hadd szóljon. Volt már, hogy így fordítottam meg meccset.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sosem ertettem, miert kell masok meta felallasat vadaszni. Van 2-3 felallas ami neked kezre all, fekszik a stilusodnak, azokat hasznalva sokkal eredmenyesebb leszel, mint valami szamodra testidegen, de masok altal eppen metanak kikialtott felallassal.
-
thebigK
addikt
válasz
az összes létező játékos 4-2-1-3 függő, folyamat csak ez jön szembe. Na jó, mondjuk 10/8on. A maradék két meccsen 4-3-3(4) meg 4-4-2, vagy 4-4-1-1
[ Szerkesztve ]
-
grimmjow67
tag
Sziasztok. Eloző patch óta nem jatszottam. Most mik a legjobb felállások? Ez alapján csinálnék maradonabol camot vagy st-t
Koszonom -
david368
aktív tag
Kíváncsiságból csak hogy ne éljetek álomvilágban mennyit érnek az accountok, ezt az accountot(ps5)150 dollárért hirdetik fb csoportban.
-
miro.
senior tag
Hozzank egy ajanlat jott igy este az accert,450 eut adna erte a csavo.
Atgondoljuk holnapig.. -
Nandinagy
addikt
-
EA's hit
őstag
Jött ikon pickből egy ww Sawa, 1,2 milla, tök jó lap, de pont azon a poszton fullos a csapatom már egy hét után is
Most 89-es Thuram a cdm, fs Pirlo és egy 90-esre evozott Fagioli a cm (zseniálisan jó lap brutális statokkal), és 94-es Zidane a cam. De ha jön a Maradona evo, akkor ő lesz a cam, Zidane visszamegy cm-be, Fagioli pedig szívfájdalommal, de kikerül. De akkor a Pirlo-Thuram-Zidane kp-ról kinek a helyére férne be Sawa?
-
neo81
senior tag
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #4302 üzenetére
Nálam 41212.
-
david368
aktív tag
Ezt az RTG-t akkor csináltam amikor kijött a Zidane evo, gondoltam elfunolgatok vele a main accountom mellett, aztán eladtam a maint és most ez lett az egyetlen accountom. Nem rossz amúgy a csapat, pár nap alatt feljöttem velük div3ba. Maradona fog Schelin helyére menni, nálam egyértelmű a döntés😎