Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
válasz
jlaci74 #6975 üzenetére
Mondjuk nem lett volna rossz, ha S9 összesítésnél lett volna hozzád képest vagy másfél perc előnyöm (1.8mp-cel vagyok előtted, kicsit több mint 1 órát követően, durván szoros), valószínűleg hasznomra válhatott volna a végelszámolásnál.
Az S11 előtti szervíz egy érdekes dolog lesz, hogy gumiválasztásilag ki mit vállal be...
-
jlaci74
aktív tag
válasz
dundi94 #6959 üzenetére
Az igazság odaát van...
Mai rajt előtt olvasom, hogy eldobtad, gondoltam oké akkor menjünk ésszel,
S8 - lábujjhegyen, ótómegóvó stílusban de azért tempósan
( gondoltam) megérkezek és kapok tőled 15-öt, snecy-től meg egy valaggal ( 23 ) ...
S9 - kb. ugyanígy jövök és kb. ugyanolyan hosszú gyors alatt kapok snecy-től 6-ot, neked adok 10-et...
Ki érti ezt?
Akkor lenne érhetőbb ha mindenki írna vagy részletesebb beszámolót vagy valamit vagy bármit, de ez 5%-a a mezőnynek... -
petikeh
tag
Na Uraim!
Visszatértem. Mentem 4 szakaszt a mostani PH! VB CER-en, hát mit ne mondjak, úgy hiányzott ez-az egész, mint egy falat kenyér!
De tényleg! Nagyon jól éreztem magam ezen a 4 szakaszon.
A Libosvaryn, már az 1 km-es kapun belül azonban jött egy bukfenc, már az elején éreztem, hogy ebből semmi jó nem fog kisülni ott és nem tudtam megfogni, de maga a helyszín, a pályák, az évszak, az időjárás és az egész feeling miatt már alig várom a folytatást!
Amúgy a középmezőny, addig a hibámig egészen érdekesen és szorosan alakult.
-
Ratrak
tag
Nah, "kiReréltem" magam
Mentem pár kört Chile/Rere-n a WRC2-kkel, érdekes tapasztalatokat nyertem..Kimentem a Yarissal. Gyűlöltem. Setupoltam picit, még mindig borzalmas volt. Setupoltam még, és végül olyan lett, hogy igazi kis BDSM-autó lett belőle: azt élvezte, ha bántom, ha kinyomom a lelkét is...
Végül sikerült vele végigérni X idő alatt.
Jött a C3, nézzük, hogy milyen "lassú". Tényleg lassú. Az elején a felfelénél egyértelműen elmaradtam a Yarisos ghostomtól. Viszont sokkal szebben, sokkal kezesebben, sokkal kevésbé küzdősen, számottevően biztonságosabban lehet vele menni. (Legalábbis nekem). De tény, ami tény, 3.6 másodperccel lassabb voltam vele, mint a Yarissal az ámokfutók-üzemmódban...
Menjünk egyet akkor a Skodával is. Ó, meglett a "sweetspot", olyan gyors voltam vele, mint a Yarissal, de közben kezelhető maradt, mint a C3...
Végül hoztam a Yarisos időn is pár másodpercet vele, még úgy is, hogy a vége fele lecsúsztam az útról egyszer picit. Érzésre mondjuk ezen a 10 km-en "megette" a gumit, ami a másik kettő nem, persze, lehet, hogy nem, mert a TT-n nincs is gumikopás...
De érzésre más volt a vége, mint az eleje. Ettől még úgy néz ki, ő lesz a "feleség-alapanyag" nálam ebben a kategóriában.
Viszont továbbra is tartom, hogy az ilyen 30+ másodperceket nem az autó adja. Laci és Snecy idejeit látom a játékban ezen a pályán TT-n, mindkettejüktől kaptam bőőőőőven még a Skodával is. Szóval ennyike: egyszerűen sokkal ügyesebbek vagytok srácok, és kész!
A versenyeken az is számíthat, hogy én ott JÓVAL lassabban megyek, sokkal óvatosabb vagyok, ti meg ezek szerint nem
Régen pl. Laci emiatt megbízhatóan össze is törte magát, így levolt a gond (
), de mostanra már jellemzően végigér szépen, vagyis "elég szépen" ahhoz, hogy nem lehet biztonságosan autózva csak úgy beelőzni a célban
Szegény Teknősnek így nincs esélye, Nyuszika buciraveri a páncélján keresztül is -
snecy20
nagyúr
Dundi áldozatául esett a Central Europe-nak.
-
snecy20
nagyúr
Amúgy ha az embernek valahová nincs setup-ja, akkor érzésre nagyjából 1-2 perc alatt be lehet lőni valamit, ami kb.-ra jó szokott lenni az adott útfelületre.
Murvára nekem nem tér el radikálisan egy Görögországi setup mondjuk az Észttől, pedig hát jellegében ég és föld a két helyszín, de setupokon belül az egyes részleteket tekintve elég nagy az egyezés.
Szóval amikor írjátok, hogy valahová nincs setupotok, ezen mindig úgy meg szoktam lepődni, mert nagyjából 10 fontosabb csúszka átállításával megcsinálható spontán.[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #6962 üzenetére
Én megyek (setup nélkül), meg is van az eredménye.
-
jlaci74
aktív tag
válasz
koncsosakos #6963 üzenetére
Elég ha nem használsz 5. fokozatot, te sem kerülsz bajba és annyi előny nekünk is elég lesz ...
-
snecy20
nagyúr
válasz
koncsosakos #6963 üzenetére
Rád már gondoltam ezen a téren, hogy iszonyú gyors lehetsz a CE-n, ugyanakkor meg a verseny több mint fele esős, rohadtul észnél kell lenni a kanyartempók megválasztásánál.
-
snecy20
nagyúr
válasz
Találtgyerek #6962 üzenetére
Nálam is csak a 2.-ig tartott a nagy bátorság.
Az volt amúgy a baj, vagy inkább szokott lenni sokszor a baj nálam az aszfalt versenyeken, hogy borzasztóan ki akarom centizni a fékezési pontokat, tényleg csak a legutolsó pillanatokban fékezni, hogy ne hagyjak benne tizedeket a kanyarokban, csak hát ebben kódolva vannak a hibák. Nem nagyon tudom milyen az, hogy csak 90%-on menni. Próbáltam már, de nálam akkor oda az élvezet..... -
snecy20
nagyúr
válasz
Találtgyerek #6950 üzenetére
Az eddig nekem nagy meglepetés, hogy nem szedegetik a srácok a defekteket...ennyire óvatos lenne mindenki?
-
dundi94
tag
válasz
Találtgyerek #6954 üzenetére
Hali!
Nemtudom sokat nem állítgattam, nem is szoktam, nincs rá idő. Inkább az szokott lenni hogy verseny közben ha valami nem komfortos akkor próbálok rajta módosítani. Viszont azok akik setupolgattnak és nem titkolják, a váltót mennyire hosszúra lőtték be?
Nekem kb 210 körül forog le az egyenesekben. -
dundi94
tag
válasz
Bandit21 #6951 üzenetére
Én az LMU-ra függtem rá kicsit mostanában...
Ezek a CER pályák kb 70%ba a fejembe vannak szóval részemről nem itt van a gond. 2. szervízen állítottam a difin fékezésnél ne zárjon annyira, ezzel stabilabb lettem de gyorsabb nem. Autó érzettel nincs baj szerintem, tök jól lehet érezni a tapadási határt, nálam inkább az a nagyobb baj hogy hamar eljön ez a határ
-
snecy20
nagyúr
válasz
Találtgyerek #6949 üzenetére
Mindenkit csak anya szült, két kezünk van és két lábunk ugyanúgy, stb...
-
Bandit21
addikt
válasz
dundi94 #6948 üzenetére
Én ACC GT3 megyek "sokat". Azt hittem majd aszfalt pályán közelebb leszek.
De itt aszfalton végképp nem érzem az autót (mintha oda lenne ragasztva és kb ennyi) plusz mivel sokkal gyorsabban lehet menni de azt meg nem merek (gyakorlás nélkül itiner alapján vakon megyek) ezért nyílik az olló a többiek és köztem még jobban mint egy murvás kanyargós részen.Majd próbálom a vb-t de szinte biztosan ez lesz megint.
-
dundi94
tag
Sziasztok!
Hétvégén a VB-t nyomtam. Idáig tökre abban a hitben voltam hogy aszfalton tudok jobban menni. Eddig a versenyig. De Snecy és Laci idáig csunyán rámcáfolnak.
Jó mondjuk az első 4 gyorson mindegyiken volt valami kis malőr, de azt látom hogy ahol nem hibázok is, kapok egy zsákkal. A 7. gyors nemtudom hogy sikerülhetett olyan jó, de pl a 8-ason teljesen azt éreztem hogy maximum 3-4 sec maradt benne, erre a végén látom hogy Snecytől kaptam majdnem km-enként 1-et...van még hova fejlődni........
De egyébként élvezem nagyon, jók ezek a pályák így vizesen is. Autó nem fogy, így hogy sok az esős szakasz a gumikkal se lesz akkora gáz szerintem. A héten ahogy időm engedi próbálom majd befejezni. -
fatal`
titán
válasz
snecy20 #6945 üzenetére
Igen, az első szakaszon, rögtön az első kanyarokban sikerült összehoznom egy nagy csattot
Össze is tört a verda, nem tudtam megjavítani teljesen, az utolsó szervizponton is csak quick fixek mentek. Azon kívül az első szakaszon volt még vagy 4 megforgásom/lefulladásom. A követezőn is volt 1 vagy 2, az utolsó 2 szakasz már nagyobb hiba nélkül ment, de lassú vagyok.
De legalább nem lett TD, mint a görög.
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz
jlaci74 #6940 üzenetére
Én meg amúgy a piros, pályahatárokat jelző terelőbólyákkal voltam iszonyú balszerencsés, többször is... Egyszerűen alig hittem el, hogy amikor véletlenül elcsaptam őket (nem a direkt levágás okán, hanem egyszerűen úgy adta ki...), volt hogy telibe, hogy be kellett hogy kapja az autó minden esetben, és persze másodpercekig beszorult alá, és olyankor se kép se hang, hiába kormányzol.
Oké, büntessen a játék, ha eltrafálom, de így, hogy 10-ből 10-szer az autó alá szoruljon....
-
Steve1207
veterán
Na elkezdtem a VB-t és nem igazán értem. Egyszerűen utolsónak kullogok, pedig azért egy-egy emberke mellett ott vagyok máskor néha. Vagy ez ennyire népszerű és ismert pálya, hogy mindenki könyökén jön már ki?
Már az S3-on amúgy elgurult a gyógyszer emiatt, teljesen a megszokottól eltérően vezettem, hogy haladni kell, kétszer fát fogtam 120-140-nel lecsúszva, meg egyszer vissza is kellett kecmeregnem tizenmásodpercig, de még ilyen hibákkal nem számolva is egy-egy adott szakaszon nem sűrűn lennék az utolsótól jobb helyen, ahogy néztem, mert nem ezeken a 10-20 mp-en múlik.
Szóval vissza is állok a megszokott "látom a kanyart, úgy megyek bele" stílusra, ez a pálya ismeretet követel a sok gyors kanyarral. Legalábbis másra nem tudok gondolni még egy tiszta körrel se (vagy ennyin múlna, ha a beállítást is babrálnánk).
-
jlaci74
aktív tag
válasz
snecy20 #6937 üzenetére
Nem azt írtam hogy gyorsabb vagy jobb, hanem hogy nincs marginális különbség, vagy legalábbis több múlik a pályaismereten, pillanatnyi formán mint a motorerőn, pláne ha nem sokat kell felfelé menni.
Ha valaki profi szim-es és hibátlanul vezet, plusz tudja a pályát kívülről-belülről akkor lehet nagyobb különbség, én nem vagyok profi.PH VB mai etap:
S4 még akciómentesen zajlott, de az S5-ön az eső és a hidaslassító
elvette a lelkesedésemet, picit lecsúszott az ívkülső támasztó kerék a híd előtt ... 150-nél ... , eredménye itt
Innentől ritmust vesztve és kissé bizonytalan kormányművel próbáltam elevezni a célig.
S6 sok kis hibával zajlott, kizökkentett az előző pofon, de mint a példa is mutatja: sok kicsi is sokra megyde így is rosszul eset amit kaptam tőled.
S7 , ha nincs az 5s büntid akkor 1s-on belül végzünk dundi, te és én... és még jönnek a többiek...Gumi érezhetően fogy, 3.-4. gyorson már nehéz pontos féktávot venni, kanyarbejáraton tolja az orrát, kifelé meg a hibrid rendszer ráengedi a wattokat és keresztbeáll...
[ Szerkesztve ]
-
Ratrak
tag
Nah, tök jó arcok vagytok, hogy teszteltetek a kedvemért, köszönöm!
Nekem is ez jött le kb., hogy egy 6-8 perces szakaszon legfeljebb olyan 10 másodperc adódik az "autóból" (kivéve azokat a kategóriákat, ahol van nagyon OP autó, mint a McRae-sek pl.), de inkább kevesebb. Nem magyarázza az utóbbi időben nagyon "kitágult" deltát köztem meg azok között, akikkel korábban versenyeztem.Más szavakkal, én azt látom, hogy vagy mindenki iszonyatosan sokat gyorsult a "közép-élmezőnyben", vagy én lettem nagyon lassú. Oszt' tudjátok, ha az autópályán mindenki szembe jön, akkor valszeg te mész rossz helyen...
Ezen logika alapján, csak az, és csak akkor zavar, hogy ha nem ti lettetek gyorsabbak, hanem én lassabb. Mert annak - bevallom - nem értem az okát, illetve nem érzem úgymond. Én pont, hogy azt élem meg belülről, hogy gyorsabban, jobban megyek, mint mondjuk fél-egy éve. Nehéz ezt összemérni persze. Eleinte többet "készültem" a versenyekre, többet mentem az adott szakaszokon. Most, hogy kevesebb az időm, viszont már a legtöbb helyszín ismerős, ez a rész elmarad, és inkább "rallysabban" megyek, itinerből (meg persze némileg emlékekből). Lehet, hogy ez számít sokat, nem tudom. Ha mégis tényleg az a helyzet, hogy mindenki gyorsult, én is, meg ti is, csak ti jobban, akkor viszont, srácok, azzal semmi gondom, sőt: gratulálok, és emelem kalapom!
-
snecy20
nagyúr
válasz
koncsosakos #6935 üzenetére
Az nem volt kérdés, hogy Chile-t vinni fogod, bármilyen autóval is mész.
jlaci74
Kérünk majd még egy mérést valakitől, ott már lehet az jönne ki, hogy a Citroen gyorsabb is mint a Fabia / Yaris...
[ Szerkesztve ]
-
jlaci74
aktív tag
Fabia RS vs C3
Pici elemzés, messzemenő következtetések nélkül...
és pláne nem Ratrak érdemeit csökkentve, hiszen tudjuk milyen gyors pl. RWD autókkal.
Chile - Rere - TT
A korábbi Skodás időm és most a C3-as időm,
minimális setup után: futómű beállítás ugyan az mindkettőn, diffiken lágyítva picit mindkettőn, váltó áttétel rövidítve, rugó-gátló alapbeállítással.A C3 hangja finomabb, nem olyan éles-nyers mint a Fabia, motor picit gyengébb érzetre, cserébe tényleg jól irányítható.
Szektoronkénti bontásban, látszik, hogy volt ahol gyorsabb voltam mint a Fabia-val, de nagyjából ugyan az volt a tempó a rajt utáni szektor kivételével, itt volt a legnagyobb a különbség :
-
koncsosakos
lelkes újonc
Thematic B part2
A VB utolsó 4-5 szakasza jutott eszembe a gyengülő Wrc-vel, elég hasonló volt.
Itt még fejben voltak a pályák valamennyire így nagyobb esemény nélkül terelgettem az Evo2-t.A negyedik gyors előtt már igényelte az autó a váltócserét, és lányos zavaromban nem tettem fel az új gumit.
Viszont eléggé próbáltam nyomni és ez az időkön annyira nem látszik, valóban jobbak az új autók.
-
koncsosakos
lelkes újonc
Thematic A Part2
Fabia evo 2-t bevállaltam.Első gyorson próbáltam vigyázgatni, sosem mentem ezeken a pályákon még, egész jól sikerült.
Másodikon az utolsó előtti kanyarban úgy nekiugrattam a sziklafalnak hogy csak na.
Harmadikon is sikerült becsúszni lefulladni tolatni továbbmenni.
Negyediken több bozótirtásom is volt.Szoknom kell még a felületet, illetve vigyázni.
-
fagy53
nagyúr
válasz
snecy20 #6930 üzenetére
Szuper...pláne a Lanciával! A Scandinak voltak ilyen hangulatos szakaszai, ezt ott is, itt is én fogom a leginkább élvezni köztetek, több időm lesz rá.
Megnéztem a VB S1, S2 szakaszokat az időjárás és setup miatt,.... hát azóta sem térek magamhoz a másodikon a zuhogó esőben jó másfél perccel lassabb vagyok mint az előttem levők. Nem az eső a fő mumus, hanem a hosszú gyors egyenesek ahol jelentősen lassabb vagyok. Ratrak-hoz hasonlóan én is csóválnám a fejem ha nem tudnám az okát, csak a tükörbe kell néznem, nála inkább a VR számít, egyenlőre mínuszba, de meg fogja szokni.. -
snecy20
nagyúr
Ilyen amúgy a téli Chile, egy kis részletet felvettem belőle. [link]
Annyiból korrektül meg van csinálva, hogy a talaj csúszik mint a fene, és mintha le is lenne fagyva rendesen, mert egyenesen alig lehetett szinte az autóval menni. Ilyen autóval itt menni még szárazon is perverzió lenne.Tehát nem csak egy téli skin-ről van szó, radikálisan más a tapadás, mint száraz murván. Ami kár, hogy a Chilei szakaszoknak főként csak a magaslatibb részei kaptak ilyen kidolgozást, az alacsonyabban fekvőkön csak hófoltok vannak, vagy csak a jeges murva. Igaz, elvileg van rendes hóeséses beállítás is...
-
Bandit21
addikt
Nem tudom hogy de sikerült benézni a thematicot, este oda ültem sok nap után gondolom nem a vb nek kezdek neki erre látom hogy Szardínia már nem az első állomása...
Lement 3 nagyobb hibával, 2x csináltam 360 at meg a gerincen a második alkalommal túl bátor voltam és leestem, megfogtsm de tolatni kellett.
Illetve ami vicces és sokadjára fordul elő most is volt egy ilyen:
Írja hogy 2 bal kanyar
De az nem látható, ellenben jobbra a le szalagotzott igen.
Én az összes ilyennel elmegyek a szalag felé. Nem tudom mi ez valami menekülési ösztön vagy titkon pálya bíró akarok lenni?
Persze nem mindig sul el rosszul mert ahogy az épp a napokban elo jött Villám McQueen -nak is mondja Doki, előbb menj jobbra hogy aztán balra menj...
Mondjuk 3 alkalomból 2 X kapcsolok rögtön hogy helló rossz az irány és ilyenkor még segít is a hintaban hogy elsőre rossz felé indult a kocsi.Na de a maradék 33 %...
Megállok a mentős sporttársak mellett, (mindig ott vannak ) dumálunk, kávé aztán tolatás helló....Néha sikerül már szalagos rész nélkül is jól hintaba tenni a gép segget.
Na az a lényeg hogy ez a szardínia nem ment volna rosszul ha fél perc nem jón ossye ilyen béna dolgokkal.
Este Meszol kupa aztán practice és majd jövő héten vb.
-
snecy20
nagyúr
válasz
snecy20 #6923 üzenetére
2-2 menet legjobbjai alapján 7:34.7 (Skoda) és 7:40.9 (Citroen)
+ / - valamennyi, mert ugye emberek vagyunk.
Szóval lassabb a Citroen, bár talán nem annyival mint gondoltam.
Vezetni amúgy kellemes a Citroent, stabil is meg minden, csak kézen-közön elfolyik az idő, főként a kigyorsításoknál.A Yaris 2 amúgy még a Skoda RS-nél is gyorsabb, másodpercekkel...
Lényeg, hogy Lacihoz képest Ratrak-nak kilométerenként 0.6 tizedet jóváírtunk virtuálisan.
A Chile-i össz távnál ez ~20mp lehetett, ami adódhatott esetleg a gyengébb autóból.....
[ Szerkesztve ]
-
jlaci74
aktív tag
válasz
snecy20 #6917 üzenetére
Ezért is javasoltam korábban, hogy legyenek néha akár csak teszt-versenyek, ahol mindenki ugyan azzal a típussal megy, akár setup nélkül.
#6916 Ratrak
Pontosan tudjuk, hogy jól vezetsz, mindenkinek vannak hullámvölgyei, ill. hogy kevésbé fekszik egy-egy kat. vagy helyszín, még ha az közel is áll a szívéhez...
Amúgy Chilében a sok egymásra fűzött-váltott kanyar miatt nagyon fontos, hogy a kigyorsításokra kell koncentrálni, akár elrontani az első kanyart vagy az adott kanyar bejáratát, hogy kifelé tudj igyekezni... ,
jó, megfogalmazni se könnyű, kivitelezni meg pláne ...
Ha lesz egyszer időm akkor megyek egyet a C3-al hogy lássam milyen a saját Skodás időmhöz képest.
Mint írtam is korábban én azért megyek pl. Fabiával mert arra vannak elmentett bevált beállításaim ( amik vagy jók vagy sem, ki tudja... ) , így nem kell időt fordítani az újabb tesztekre-beállításokra, mert mindig idő van a legkevesebb...
Sosem gondoltam volna hogy az öregedéssel ez fogy el körülöttem a legjobban, egy kib...ott rohanás az életem, pláne most...
alig várom a jóidőt hogy elmehessek bringázni a hegyekbe... persze az is kapkodós lesz már látom előre... -
Ratrak
tag
válasz
snecy20 #6917 üzenetére
A Yarist megnéztem, de nagyon nem éreztem rá. Én nagyon sokszor hang alapján váltok, és annak az autónak nálam olyan volt a hangja, hogy kb mindenhol egyforma, nem "éreztem", hogy mikor kell váltani. Meg le is estem vele az árokba állandóan. A Skodát vmikor kipróbálom majd. Amikor tesztelgettem az autókat, nem voltam gyorsabb velük a Citroennél, az meg új is a játékban, úgyhogy gondoltam megyek vele egy kört. In the end, valahogy tartok tőle, hogy nem az autó "hibája" a dolog, a gond inkább a szervesanyaggal van
(Motoros haveroknál volt egy srác, elég sokat hibázott, nem ment jól, stb., volt, hogy esett is, olyan helyen/iramban, ahol senki más, stb. Mindig más volt a hibás: a motor, a gumi, az út, a felszerelés... Sokat tanultunk az esetből, azóta (még jobban) kerülöm a körülmények hibáztatását, még ha term. van is különbség bennük, ugyanazt a kanyart nem ugyanaz bevenni egy cruiseren mint egy sportmotoron.) A simracing communityben is vannak srácok, akik egy sima konyhai széken az alap Logitech kormánnyal mennek űridőket. Az alacsony FPS valóban lehet issue amúgy, az oké, hogy nem érzem annyira, mint mások, de ettől még valszeg hat rám. Csak azon segíteni nagyon sok pénz
-
snecy20
nagyúr
A Citroen jó kis kocsi, nem csesztem el a setupot, mentem defaulttal, ill. ahhoz nagyon közelivel
Azért nem tört volna ki a forradalom, ha egy kicsit jobb autót választasz.
Pl. kimondottan érdekelt volna, hogy Lacihoz és dundihoz képest te hogy mész a Yaris / Fabia RS kettős valamelyikével. A Citroen C3-mmal nem is csoda, hogy nem tudtál pariban lenni velük. A Racenet-en ránéztem a szektoraidra, tényleg nagyon sokat kaptál hozzánk képest, szóval hajlok arra, hogy az a Citroen az nagyon gyenge autó...
Viszont a VB-s CE WRC1-től esővel bevallom, félek. Az eső nagyon gázos az én setupomon (mindenhogyan az, de az alacsonyabb FPS, meg a VR kevésbé éles képe együtt sokat rátesz a dolgokra negatívban).
Az tényleg szenvedős tud lenni. Nálam is érezhetően beesett a framerate esőben... főleg hogy a DLSS mókolás sem hozott eredményt, amit ajánlottál még egy pár hete. Konkrétan még kevesebb volt vele az FPS, mint natívban, úgyhogy maradt is minden végül a régiben.
Erre téli GrB-re rápróbálok majd. Én pl. nagyon szeretek a leghosszabb stage-eken végigmenni "for fun".
Majd egy ilyen télbúcsúztatót jó lenne tartani, viszont tudom hogy minden nem fog tudni menni egyszerre, így szerintem át lesz adva a hely a WRC2 bajnokságnak, a Thematic helyén - amit egyébként támogatok! Meg persze az sem lenne jó, ha a Fun és az RWD elsorvadnának.
[ Szerkesztve ]
-
Ratrak
tag
válasz
snecy20 #6905 üzenetére
Hát, úgy néz ki, az időkért való küzdelmet fel fogom adni. Chile a kedvenc helyszínem, ismerem is már, mint a tenyerem. A Citroen jó kis kocsi, nem csesztem el a setupot, mentem defaulttal, ill. ahhoz nagyon közelivel. Mégis 30+ másodperceket kaptam Tőletek minden stage-en. Nem jövök rá, hogy miért. Azt látom, hogy a kigyorsításokon lemaradok, mintha nemtom, gyengébb lenne az autóm. Megnéztem a beállításokban, hogy nem állítódott-e el a gázpedál, de nem. Persze, van, hogy tök más íveken megyünk, de csomószor nem, és mégis, pár másodperc alatt összejön több autónyi hátrányom.
Lacival, Gomezzel anno még az elején tök jókat tudtam csatázni, most messziről integetek nekik. Oké, Laci anno sokat törte az autókat, de amikor nem, akkor sem volt köztünk ekkora diffi a legtöbb helyszínen. Hát, most van.Anyway, mind a kategória, mind a helyszín nagy kedvenc, szóval köszönöm a szervezést is, meg a lehetőséget is, jó volt itt menni!
Erre téli GrB-re rápróbálok majd. Én pl. nagyon szeretek a leghosszabb stage-eken végigmenni "for fun".Viszont a VB-s CE WRC1-től esővel bevallom, félek. Az eső nagyon gázos az én setupomon (mindenhogyan az, de az alacsonyabb FPS, meg a VR kevésbé éles képe együtt sokat rátesz a dolgokra negatívban).
-
snecy20
nagyúr
válasz
JulesTS #6914 üzenetére
Én azt mondanám, hogy azért 2 évente érdemes lenne új játékkal előjönni.Az előd WRC sorozat pl. ugye jött évenként, és már a vége felé elég szép fejlődési ívet tudott bemutatni, a 9/10/Generations már egy elég korrekt szintet megütöttek, pedig minősíthetetlenül gyenge alapokról indult a sorozat.
Könnyen lehet amúgy, hogy csak '26-ban lesz teljesen új WRC, mert egyelőre semmi jel, vagy elejtett hírmorzsa nem szól arról, hogy idén jönne új játék.
-
snecy20
nagyúr
válasz
Találtgyerek #6911 üzenetére
Lehet hogy már egy olyan váltóponton vagyunk, hogy lassan inkább már a következő WRC játékot lenne érdemes megvárni.
Csak nem akarják ezt a '23-ast még éveken át DLC-zgetni... ahhoz túl sok hiányossága / gyengesége van, hogy 3 évig ezzel nyomja az ember.[ Szerkesztve ]
-
JulesTS
addikt
válasz
tome0001 #6909 üzenetére
Ha tavasszal nem, akkor július végén:
https://www.gamekapocs.hu/hir/86953/lassuk_milyen_vasarok_es_fesztivalok_varhatoak_iden_a_steamen
-
tome0001
senior tag
Sziasztok,
Most jutottam el oda, hogy megvenném a játékot
Ahogy látom most teli áron van, de elég sűrűn van rá 70% körüli akció.
Be lehet most szerezni valahonnan 15€ körül? Vagy érdemes várni pár hetet, úgy is lesz rá akció Steamen márc 13-án Steam Spring sale-en pl?Illetve annyi kérdésem lenne hogy a Dirt 2.0-nál nekem annyira nem adta az ffb az EA Wrc-ben jobb az ffb?
Köszi
T. -
snecy20
nagyúr
válasz
jlaci74 #6906 üzenetére
A 30sec miatt amúgy a játékra haragudtam egy kicsit, elég lehetetlenül dobott el. Az, hogy utána viseltem még a második szervízig a szétcsapott kormánymű következményeit, az nyilván az én hibám, de ilyenkor nem elég az embernek a saját baja, még önkényesen kioszt a játék 30mp-t, mert mondjuk 20m-re kötöttem ki a pályától oldalirányba, és az neki már egy súlyos levágásnak számított...
Egyébként azt nézem, hogy az S3-on 30mp volt csak köztem és közted, S4-en ez felmegy majd olyan ~50-re, hát, az előzményeket figyelembe véve nem is rossz akkor annyira a helyzetem. S5-től kezdve már rendbe szedtem magam, de bevallom, kiment már a bátorság belőlem eléggé, egy nagyobb hiba megfogja az embert, és onnantól már kettőzött figyelemmel inkább arra koncentrálsz, hogy lehozd a szakaszokat baki nélkül. És azért esőben, vizes felületen könnyű eldobni, pl. a pálya szélén megnyalni a füvet kanyar előtt, az az instant megpördülés... Szóval igazából erre leszek majd kiváncsi, hogy az S5 és S17 között mennyit tudok majd a többieken visszahozni. Azok sem voltak tökéletesek, de legalább az autó ott már rendben volt.
-
jlaci74
aktív tag
válasz
snecy20 #6905 üzenetére
Nekem bejön az aszfalt is, ha pontosan kell(ene) menni.
Itt van például a VB ( CER ) , vizesen is adja, de az eső, na az nem, egyszerűen nem látok, nem érzem az út szélét, képtelen vagyok így gyorsan és pontosan menni, ha nem kapsz 30s büntit agyonversz az S2-n annyira botorkáltam ...
Jó újra a brutális WRC-vel menni -
snecy20
nagyúr
Örülök, hogy élvezted! Az időeredmény nem minden. Persze, jó dolog, ha minél előrébb lehet végezni, de szerintem is előbbre van az, hogy jól érezze magát az ember. Úgy látom amúgy, hogy a döntő többség nagyon murvás beállítottságú.
Én pl. szeretem ebben a játékban a mazochista dolgokat is, és ráakadtam csak úgy a saját örömömre egy elég érdekes kombóra: Téli chile, Group B-vel, hát eléggé vadállat, kiakadt teljesen a fun faktor mérő...
-
Ratrak
tag
Letoltam a Szardíniát is. Egy betonkaktusztól eltekintve hibátlan menet volt. Mégis agyonvertetek. Nem tudom, mit csinálok rosszul. Viszont a helyezéstől függetlenül, a fun factor hatalmas volt, még mindig imádom ezt a helyszínt.
Amúgy most esett le, hogy pont a két kedvenc helyszínem van a két kedvenc autó-kategóriával együtt a Thematicon
Holnap lehozom Chilét is, ha jól megy minden.Nagyon sajnálom, hogy nincs photo mode a VR-ban, hiányzik a játék a szakaszok után a jobb fotókért... De amúgy meg nem szívesen mennék vissza flatscreenre, még ha a grafika nem is olyan szép, meg az FPS sem a legacélosabb...
Kell venni valamikor valami komolyabb videokártyát. Rosszabb esetben komplett gépet...Amúgy ma végre rászántam magam a W11 upgrade-re W10-ről. Az lehet, hogy ettől vacakabb lett a játék teljesítménye? Először jó, de amikor a második-harmadik helyszín jön be, néha stutterel, meg olyan furán remegős lesz a kép. Még nem tudom mihez kötni pontosan.
-
biker
nagyúr
válasz
Találtgyerek #6902 üzenetére
Hiányzik, de jelenleg még másik bajnokságot is ki kell hagyjak, a derekam teljesen behalt, és elég sz@r kilátások vannak.