-
PROHARDVER!
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
162K Spectral Ash elköltésével nyitottam pár ládát rigónak. 0 jó item.
Így hozza meg a játék a kedvet hozzá... ja meg a masterwork.... -
proci985
MODERÁTOR
legelso questet kell megcsinalni, aztan beszelni a novel. utana kiadja a tablat.
kb 4es szint, az ~5 perc.
utana maradek ido a ladaba / ladabol kiramolas.
boogie84: mythic csak 35tol felveheto, de az alap 12 skillpointtal ez sem erdekes, es lehet normalon csinalni.
pl rogue kezdo skillek erosebbek, szoval azzal gyorsabban megy, mint sorccal. legalabb fel perccel
.
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
grimm2015 #26675 üzenetére
megkoszonnem
. ha valami teged is erdekel szolj, nekrohoz es sorchoz van elrakott gearem.
ilyen 350 kor bossbol eddig esett egy szem mythic, szoval a kisebb bossokbol kb most lett elegem. bar vegre kiesett egy Harlequin, szoval T3mon LS sorccal kb mar gyorsabb Andariel, mint Duriel.
viszont azt neztem, hogy kb fel-egy ora alatt kizarolag belialra fokuszalva ossze lehet rakni egy random mythicet (ket eldobhato karakterrel, 2x59 tekercsbol).
-
proci985
MODERÁTOR
van valakinek elfekvo materialja belialhoz (csak o erdekel)?
van kb 300m felesleges aranyam
-
boogie84
veterán
Combat közben...
Csak nekem fura ez a teleport ugribugri gameplay? Egyszerűen nem élvezetes.
Melyik szezon is volt amikor giga erős volt az LS? S6 talán, még a Spiritborn előtt. Na az jobb volt, nem volt ilyen villogás, teleport teleport hátán.Tegnap kezdtem egy rigót, T3 sima már vele. Persze masterwork mati elfogyott (dudu/sorc) ugye így nehéz.
Állítólag elég jó a boss sebzése.. Talán ez lesz a befutó kényelemre, gyors, erős. -
El Rey
tag
válasz
ForRedGlory #26660 üzenetére
Hol lehet megnézi? Karakterekre lebontva jelszi mind D3 ban vagy összegezve?
-
ForRedGlory
félisten
Érdekelne, hogy kinek mennyi órája van D4-ben?
Nekem 1250 óra, de az 5. és 6. szezont konkrétan kihagytam, a 7. végére léptem be (és sajnáltam, hogy vége, mert tetszett).
-
grimm2015
senior tag
válasz
El Rey #26645 üzenetére
Azért furcsa, hogy olyan is "Casual" játékosnak nevezi magát, aki a P300 elérte valamelyik szezonban. Nekem a 7 szezonra van P280.
Sokan több száz bosst vertek le, de Spectral ash még sincs nekik...
Semmi sem jött a sparkokból ami legalább 2GA, vagy használható, a boogie84 hszre felfigyelve nekem nem is kell spark.
Ennyi ládára tudtam beváltani a megmaradtat.
Az ingyen tárgyakért sokan jelentkeztek, a kulcsok senkinek sem kellettek... akinek még mindig nem esett uber, annak adok kulcsot, próbálkozzon! -
sith7
félisten
válasz
El Rey #26645 üzenetére
Én értem, mit mondasz, de ha belegondolsz, az endgame, végre tényleg endgame lett, és az tudja csak farmolni, akinek endgame a gearje is, amit már nem lehet 2 nap alatt összeszedni.
Ha így lenne, akkor meg az lenne, hogy jaj nincs endgame, megyem mással játszani, unalmas stb. -
El Rey
tag
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
ProEvoFan #26650 üzenetére
hat nezd, S6 alatt pit140-150 lehetseges volt (120 speed normalis) es Btier buildekkel ment a pit100. leaderboardon 150et speedeltek.
S7 alatt azert bloodwave egy 120-135ot kenyelmesen ment, b tier buildek vittek kenyelmes tempoban a 85. leaderboardon 150et mentek.
S8 alatt bloodwave mondjuk ilyen 85-100at megy, b tier buildek jo esetben 60 korul, leaderboardon 120 korul. cserebe rovidebb a szezon.
viszont, andariel kapott meg egy immunitas fazist, duriel kapott immunitas fazist, es most mar van egy harmadik szintu boss is, akire lassan jonne a material... de he, van d2jspn dupeolt material, szoval egy kulso oldalon vett material az uj meta.
-
ProEvoFan
nagyúr
Előző szezonokat elnézve sosem gondoltam volna, hogy a D4 fórumban a játék nehézségéről fogtok vitázni.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
jozefgucci1 #26627 üzenetére
LS sorc T3 speedfarmra mythic nelkul is tokeletes. ha kell cucc szolj, elvileg van elrakva. Harbringer es Andariel ellett ha lehet meg rosszabb, mint a bloodwave nekro.
rogue elvileg leviszi andarielt.
Edge: hat mysticbol nulla harlequin, perdition, shroud vagy tyrael esett.
egyebkent volt szerencsem lemerni, LS sorc unique gearben kb 12 perc alatt solozza T4en a World Bosst. azt hiszem a jatekosbazis eppen elfogy.
anno classic Diablo3ban players10 mellett le tudtam solozni kb 25 perc alatt Diablot, ami ugyan 1hitelt demon hunterrel, de mechanikailag szuper volt es az tenyleg egy remekul osszerakott pineacle boss volt. elmenynek jo volt, de ha 100szor kell nekifutni egyetlen bossnak, hogy matematikai esely legyen valami kello cuccra, akkor ne tartson mar egy kor 4 percig. foleg, hogy Diablo4ben a 3hoz kepest szornyu a network modell, egyszeruen nem frame pontos a gomb lenyomas. plusz a jatek neha be se veszi a gombokat, ami Diablo3nal nem letezett.
nem, nincs dopamin rush. nem, nem emlekszem mikor esett Diablo2ben Tyrael vagy Zod runa, mert tizenvalahany 80+os karakter alatt nekem nulla esett. akkor mi a fenenek van egyaltalan a jatekban. foleg, hogy itt most 2 honapos szezonokrol beszelunk.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
D1Rect #26644 üzenetére
A T4 a végcél , illetve ott boss kill és a minél nagyobb pit a T3 köztes állomás kéne hogy legyen. Ki milyen ügyes szerencsés és mennyit farmol annyit maradna T3 on . Viszont most T4 ugyan elérhető de pl egyes bossokat izzadva lehet lenyomni , cserébe a jutalom olyan mint T2 n. Hol itt a következetesség ?
-
Shokkolo
addikt
válasz
El Rey #26645 üzenetére
Nem an ehézség itt a fő gond, értem h ne lehessen 2 nap után átfutni mindenen.
A legnagyobb gond a balance.
Aranytalan a nehézségváltás a szintek között
Illetve az itemizáció a gond.
Néhány itemet kiütni (és nem, nem a lilára gondolok, hanem pl a medalok örök probléma),
és ha sikerült is hányszor mennek a kukába a gambling miatt?
3 GA-s itemet kellett nem 1et betörnöm, mert nem jött össze a forgatás...
8x adta be zsinórban ugyan azt a statot a kovács? Ez nem random, hanem vicc.
Ezzel viszont széthúzzák a játékot, és szerintem itt a fő gond. -
El Rey
tag
válasz
D1Rect #26644 üzenetére
"Senki nem mondta, hogy mindenkinek T4-en kell menni,"
Senki nem is mondta, hogy ott játszok. Épp erről pofázok, hogy T3 tömve van 200+ paragorn pontos játékosokkal mert a T4 el van baszva.
"Ha nincsen semmiben kihívás, akkor mi a célja?"
Ha túlzottan el vannak baszva a szintek akkor mi a célja?
-
válasz
El Rey #26641 üzenetére
Szerintem még így is könnyű a T4.
Egyedül a pit100-at érzem erősnek, ott egy kicsit lehetne tekerni.Senki nem mondta, hogy mindenkinek T4-en kell menni, igazából minden elérhető T1-en is, oda meg ~15 órával már bőven jó bármelyik kari is.
Nekem is sok volt a T4, aztán meg tök jó volt amikor sikerült átmenni.
Ha nincsen semmiben kihívás, akkor mi a célja?
-
boogie84
veterán
válasz
El Rey #26641 üzenetére
Ez lehet, ezért kell a gear.
Engem a masterworking akaszt ki. 80K obducite 6000 forgotten soul elköltésével nem sikerült beadni a 12/12-t.
Aki erre a masterwork azt írna nekem h random adja, hát azt kiröhögöm. 12/12 randommal sosem jönne ki. Sztem pontosan meg van írva h a resetelt affixokat dobja vissza vagy a nem resetelt képességet doba kevésbé.
Kezd kiakasztani a játék.
Druida sem olyan mint előző szezonban, valamit ki kell rá találniuk h elvegyék az ember kedvét. Sztem sikerült nekik. -
El Rey
tag
Tökéletesen egyetértek azzal amit leírtál.
poe 2 ről nem tudok nyilatkozni mert messziről kerülöm azóta, hogy az 1 el próbálkoztam vagy 4 szer futottam neki de mindig uninstall lett a vége. De ezek szerint jól tettem, hogy nem próbáltam ki.
Mindegy ha tovább viszik ezeket az idegesítő dolgokat akkor elbúcsúzok D4 től. -
Edge
veterán
válasz
El Rey #26634 üzenetére
Most ez a divat, hogy minden legyen nehéz, nemtudom, hogy ez az újabb generációk fétise vagy mi, de hogy mindent akkor kezdenek el ajnározni sajtóban is, ha qrva nehéz én ezt nem szoktam érteni. Teli van minden soulslike cuccokkal és beviszik az arpg-kbe is lásd poe2, sztem blizz gondolta hátha d4 nehezebb lesz akkor vonzóbb lehet.
Engem csak felbasz ha egy bossnak 50x kell neki menni, van elég más ami az életben felbassza az ember agyát, a gamerkedés nyújtson kikapcsolódást, ne agyvérzést. -
El Rey
tag
A helyzet az, hogy kifejezetten utálok nekroval játszani. Egyszerűen nem szeretem.
A barbár meg a sorc ami tetszik (próbáltam mindegyiket egyébként, nem nagyon jöttek be) esetleg még a spirit born.
Szóval kizárt dolog, hogy a halál unalmas nekroval játsszak legyen az bármilyen jó is. A többi class hozzá képest meg kiscsoportos ovodás szint erősségben. És ez a baj. Szarul balanszolják a játékot. Szarul balanszolják a classokat, most már a Torment szinteket is. A bossokat is. Behozták ezt az idgedítő boss mechanikát is. Olyan mintha azt keresnék, hogy hogyan lehetne kibaszni a játékosokkal minél jobban.
És igen látom, hogy vannak páran akiknek ez tetszik akár itt a forumon is. De ők a kissebbség szerintem.
Érdekes módon D3 nál nem voltak ennyire idegesítő faszságok. -
Edge
veterán
válasz
El Rey #26632 üzenetére
De minek bármi más ha ez a szarlavinával mindent leabál?
amúgy trade opció -
El Rey
tag
válasz
WayneGace #26629 üzenetére
Na, de konkrétan nincs értelme átmenni T4 re.
Ott több az esély mythic cuccra. Ja, gondolom 1% al. Nem véletlenül nincs konkretizálva, számszerűsítve sehol sem. Ami több bonuszt ad még ezen kívül az meg nem számít/ értékelhetetlen/jelenléktelen. Az arányokkal van a baj. Túl nagy az ugrás. Mint valamelyik régi szezonban ahol bizonyos szintű pitben eljutottál a bossig 2 perc alatt a bosst meg nem lehetett megölni. Na, nagyjából ugyan ezt hozták be a Torment szintekre levetítve. -
WayneGace
őstag
válasz
El Rey #26625 üzenetére
Szerintem ez jobb irány. Miért jó, ha boss csak egy vicc? Mindenki lecsapja azonnal. Megjegyzem nem indítottam szezonos karaktert, előző szezonossal is hipp-hopp leverem most is. Szóval valószínű karakterfejlesztésre van még szükséged.
Értem én, hogy előző szezonokban már pár nap után úgy ment az ember t4-en, mint kés a vajban, de az meg baromi hamar unalmassá válik. Fejleszteni a karaktert a semmiért. Mert továbbra is tartom, hogy pit egyedül nehéz kontentként kevés. -
Shokkolo
addikt
2 kollégával / haverral toljuk esténként a játékot, és nagyon egyet értünk...
Ezt a szezont rettenetesen elQrta a blizard.
Rommá nerfeltek mindent, túlhúzták a szinteket / bossokat.
Átlag, casual player nem tud 100-as glyphet húzni, mert esélye sincs akkora pitre?
Ott a 150-es achivement, kérdezem én, hogy mivel?
A hardcoore streamerek / fanatikusok tökéletes karakterrel és gearrel tudnak 110-et menni?
Elgondolkodtató
Konkrétan elvették a játékélményt, és talán ez a legroszabb.
Az előző season egész élvezetes volt, de ez? Nevetséges.
A kedvenc vesszőparipám az spiritborn.
Behozták a kieggel, abban a seasonben rommá vert mindent, a többi class seholsem volt hozzá képest, ez is óriási hiba volt.
De azóta?
A többi classnak is van 1-1 buildje ami "tűrhető", de a többi?
Ott van a druid például, a cataclysmen kívül nincs értékelhető buildje. -
El Rey
tag
válasz
proci985 #26624 üzenetére
Igen, mindent elrontottak az előző szezonhoz képest.
Át sem megyek T4 re mert annyival macerásabb. Bossok 1 ütéssel agyoncsapnak, és van 20 szor annyi HP juk kb mint T3 on ahol meg én csapom agyon egy ütéssel őket. Vicc ahogy ezt megcsinálták. Miért jó ez nekik, hogy a játékosok kb 90% T3 on játszik? -
proci985
MODERÁTOR
válasz
grimm2015 #26622 üzenetére
ja, en is otodik karit huzom.
boogie84: kb 200 kor t3-t4 uberbol eddig egy mythic. 6 mythicbol nulla hasznalhato nekro / sorc builddel. meg raprobalok egy death trap roguera ha mar van doombringerem. aztan ha nem mukodik, akkor nekem ennyi volt.
GAs uniqueok valamennyire vannak, de pl GA CDRes Rakanoth csizmat meg nem lattam a szezonban. igaz passzivos amuletet sem.
orulok, hogy "dehat d2jspn van olcsoert dupeolt Belial mat" es ugy oke a drop rate, de ilyet mar egyszer jatszottunk valahol season2nel.
Harbringer LS sorccal bugos, Andariel bloodwave nekroval kb lehetetlen (es LS sorccal is bugos), Duriel oke lenne, de hosszu. kisebb bossok droprateje a banyaszbeka feneke alatt, de legalabb Zirt es Varshant tovabbra is lehet kb 1hitelni T4en (bar minek).
---
egyebkent legendary runa esik 2-4 egy 60as karakternyi tree whisperbol. igaz elozo seasonhoz kepest azt is lenyegesen macerasabb gyujteni. bonuszkent a "hosszabb es jobb leveling experience" reszt is lehet skippelni.
-
grimm2015
senior tag
Amik a bosserőknél vannak.
Az NPC mostmár tekercset árul 250 /db. 59-60dbból megvan az uber doboz, amit szerintem elrontottak.
Tehát csinálsz új karaktert az első küldetést letolod, aztán raktárból veszed ki a tekercseket, és feltudod venni az összes ládát.
Szerintem javítva lesz, mert nagyon olcsó így! -
grimm2015
senior tag
Majd 19.00 -kor jön a patch, és jobb lesz minden, csupa buff
.
A + bosspontokat majd belehet váltani, gondolom "valami nagyon értékesre".
De ha új karakternél is lehet vele vásárolni, akkor pár ingyen sparkot lehet majd szerezni. -
jozefgucci1
addikt
Köszönöm mindenkinek a gyors választ és segítséget
ezt eddig nem tudtam.Akkor kétszázas szinten a 60 as pit kevés speedfarmra.
-
grimm2015
senior tag
válasz
boogie84 #26606 üzenetére
Ezt én is megcsináltam (sorccal), de a gyengébb maxrollossal kellett mert azt nem tudja kinyírni a boss
100-on van mind az 5rúna, így nem is eröltetem. De 80 körüli 2perc körül megy, ha nem valami gagyi map, bossal együtt.
jozefgucci1
Ha alacsony a pit szint, akkor van, hogy nem sikerül, de írja a siker %-ot. 90 is ront, de 40%al is volt sikerem. -
Kylesa
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #26607 üzenetére
-
Jim-X
őstag
válasz
jozefgucci1 #26607 üzenetére
-
jozefgucci1
addikt
Sziasztok az hiba vagy bug , hogy pit után mikor húzom a ghylypeket akkor van hogy több pörgetés is hibára szalad és nem növeli a szintet.
-
sith7
félisten
Köszönöm a válaszokat mindenkinek
A szezon elején gondolkodtam, hogy LS Sorc, vagy Death Trap Rogue ... megint sikerült "jól" választani
Ugyanitt help ma este rugó leveleing 1-60
, plusz 1-2 pit
-
boogie84
veterán
Nem gyors, de erős a cata - stone burst druida. És semmiképp sem zongora.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest