-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
scott_free
senior tag
Üdv,
most jött szembe vele az alza-napok és ott az akciós air fryer sütők, szerintetek van olyan, amit érdemes megvenni? 3 főnek kellene.
Ez a Rohnson R-2859R Piros 7 l vajon jó lehet?Köszi!
-
tylerddd
veterán
válasz
tylerddd #7053 üzenetére
Értem, hogy kicsi, de tényleg csak próbaüzem lenne, kóstolás szintjén, így a mennyiség nem számít. Ha bejön veszek nagyobbat, elsősorban 3, alkalmanként 4 személyre. Aztán gondoltam eladnám a kicsit. Már ha el lehet ezeket adni használtan. Tudom, a nagyobbat is el lehetne
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Akit érint, a lidlben 999ft-ért kapható az alábbi olajpermetező:
-
bul07
nagyúr
válasz
tylerddd #7053 üzenetére
Ne vegyél kicsit még ha a csak teszt is , mert ha beválik akkor meg ott lesz hogy kicsi és kell nagyobb.
Egyből olyat vegyél méretbe ami kiszolgál kis ráhagyással is, ha jön egy vendég mondjuk.
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
PociAti
őstag
válasz
tylerddd #7049 üzenetére
Csodát ne várj tőle, az AirFryer egy kompakt méretű sütő, melyben van ventilátor. Könnyen ki lehet választani a sütési programot, de egyszerű sütési programok vannak, általában nincsenek profilok (kezdje X hőfokon, majd X idő után térjen át Y hőfokra).
Talán a méret a legfontosabb szűrő feltétel, melyik lenne jó neked.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Soha nem ettem még semmilyen airfryerben készült ételt. Kipróbálnám a technológiát egy kisebb, olcsóbb eszközzel. Jó lenne, ha elérhető lenne MM-ban, mert oda meg lenne utalványom. Mit ajánlanátok? 30k körül már vannak kommerszebb márkákból is, ahogy néztem. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Breki
veterán
Tudtommal nincs feleségem. De ha többet tudsz nálam értesíts.
További poénokat megelőzve az új páromnak ajánlottam.
Hogy off is legyen Cápaharcsát készített valaki Air Fryerben?
Akciósan volt az Auchanban, kibontva nagy jégtömbökben vannak, egy oldalon azt olvastam érdemes kicsit leolvasztani és a jégréteget leszedni.
De érdekelne utána, hogy érdemes ajánlott elkészíteni, egyet megcsináltam hasonlóan mint a sült keszeget anno plusz fokhagymával sóval borssal paprikás lisztben forgatva, de érdekelne simán fűszerezve paprika liszt nélkül milyen lehet.
Valaki készített már?
Olyan tanácsot is kaptam, hogy érdemes egy napra fokhagymás tejbe áztatni.Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Beni2360
félisten
Hogy legyen egy kis saját sütés is a sorban.
Almás energia csökkentett maffin. Igaz és csak 50-50%-ban sima és tk lisztből csináltam de isteni finom lett.
Kép 1 [kép]
Recept:
Kép 2 [kép][ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
AssAssynn
őstag
Lidl-ben kapható forrólevegős fritőzök közül melyik a legjobb?
Annyi félét láttam már eddig... gondolom itt is figyelni kell a kódot.Vagy ha kapható most valahol egy bestbuy sütő, akkor lehet azt is megfontolnám.
Illetve, ha magam nézegetem őket, akkor mire kell leginkább odafigyelni egy ilyen gépnél?"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
H-Mano
tag
Igazad vagyon...
"Egy air fryer-ben készült steak nagyon finom lehet, főleg ha jól készíted el. Az egyetlen hátránya, hogy nem lesz teljesen olyan kérge, mint egy steakhouse-ban, ahol faszénen vagy nagyon forró vaslapon sütik. De ha kombinálod egy serpenyős kérgesítéssel, a különbség minimális lesz!"(AI) -
h1mpi
félisten
Miután rátetted a kérget serpenyőben, tök mind1, hogy a sütőben sütöd vagy az Air Fryerben ugyanolyan jó lesz. Én 30 000 Ft/kg-os steaket sütöttem benne már és ugyanolyan jó lett. (Most esik le, hogy drágább volt a steak, mint az Air Fryer
)
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
bul07
nagyúr
Véleményem tömören
ParasztvakításUgyan azt tudja mint a többi.
Mindegyiken van valami program, egyedül a hőmérő az ami nem sok másikon van.
De annak meg az értelme megkérdőjelezhető, főleg hogy nincs alsó fűtőszála ami olyan hús sütésnél ahol számít a maghő fontos lenne.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Breki
veterán
Nem döntöttem, nekem ugye van már egész jó, ezt egy elég jól sütő főző hölgynek ajánlanám, akinek viszont még air fryerrrel nincs tapasztalata, de szerintem ki tudná használni ezeket a funkciókat és én is jól járnék. :-)
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
H-Mano
tag
Ha figyelmesen elolvasod
, pont arról ír, hogy a magyar sütési szokások között nem látja sok értelmét.
Ismétlem magam:"Számomra biztos van fontosabb szempont..."
Az ár kétszer annyi, mint akcióban egy kivehető kosaras, 5,5-ös ALDI...Kérdés a +20 ezret érdemes-e ebbe nyomni, vagy kicsit többért egy elismert minőséget választani.
(De nekem nincs ilyen gépem, senkit sem beszélnék le.Pláne aki már döntött)
-
Breki
veterán
Na jó de ezzel menet közben a kosár kihúzása nélkül, hogy tudod nézni, illetve a készülék működésével automatikus összehangolni?
Mondjuk ahogy olvasom, pont azt írják kritikának, hogy adott hús sütésekor nem a hátralévő időt írja ki, hanem a sütési dolgokat abszolút magától szabályozza.Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Breki
veterán
válasz
erdey_a #7034 üzenetére
Köszi, de inkább hasznos esetleges konkrét gyakorlati információkat várnék nem olyat amit magam is tudok. :-)
Pl ez a része érdekel
Milyen előre programozott funkciókkal rendelkezik a Chefree AF500?
V: Nyolc előre programozott funkcióval rendelkezik: légsütés, pirítás, sütés, melegítés, szárítás, grillezés, fermentálás és 230°C-os maximális teljesítményű üzemmód.
Hogyan működik a Chefree AF500 maghőmérője?
V: A beépített maghőmérő a hús legvastagabb részébe szúrva folyamatosan méri a belső hőmérsékletet, és öt különböző átsütési fokozat közül választhatunk (rare, medium rare, medium, medium well, well done).
-
erdey_a
addikt
éppolyan, éppakkora, éppúgy működik mint bármelyik másik airfryer. plusz az integrált maghőmérő, ami azért messze nem nélkülözhetetlen. és ez is attól nagy, hogy nincs külön kosara (még rács se...)
az airfryert már feltalálták, nem nagyon van hova fejlődni, így teszt nélkül is elmondhatók a pozitívumok / negatívumok.Vérboci
-
Breki
veterán
Meg van onnan indultam, csak ha én ilyeneket berakok rám fogják, hogy én vagyok az aki írta és nem lehet itt ilyet linkelni.
Igazából itt inkább saját nem tesztelő véleménye érdekelne.
Egyébként van másik magyar teszt is.
Egy kicsomagolós videó:
[link]Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
H-Mano
tag
Ha még nem lenne meg (a poszt)...
https://rendeljkinait.hu/tesztek/otthon/egyeb-lakasfelszereles/chefree-af500-air-fryer-teszt/Mondjuk 6,5 l-es kosár, 230C előmelegítés "pikk-pakk", 1700W-al.... A kínai (nép)mesékbe...
https://rendeljkinait.hu/hirek/termekajanlok/a-chefree-af500-air-fryer-tokeletes-steaket-keszit/[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
Sziasztok
Chefree AF500 okos airfryer-ről van már tapasztalat?
Tesztjéből:
"
Az elmúlt években a légsütők (vagy más néven airfryer-ek) robbanásszerű fejlődésen mentek keresztül. Az első generációs készülékek még csak egyszerű forró levegős sütők voltak, amelyek képesek voltak az olaj nélküli sütésre, de használatuk során sok tapasztalatra és kísérletezésre volt szükség a megfelelő eredmény eléréséhez. A második generációs készülékek már okos funkciókkal, előre programozott sütési módokkal és digitális kijelzővel érkeztek, de még mindig hiányzott belőlük az a plusz, ami igazán profivá tette volna őket.
A Chefree márka, bár viszonylag új szereplő a piacon, gyorsan felismerte ezt a hiányosságot. A 2020-ban alapított kínai vállalat kifejezetten a prémium háztartási készülékek piacára specializálódott, és termékeiket a legmodernebb technológiákkal szerelik fel. Az AF500 modell esetében ez egy beépített maghőmérőt jelent, amely forradalmasítja a húsok és halak sütését. A forradalmasítás természetesen csak a kis méretű airfryerekre értendő, hiszen húsmérőt eddig is használtak a profik."[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
scott_free #7027 üzenetére
Ennyiért jó nagy, hasábból pl 1500g a max megengedett.
Viszont nem kivehető kosaras(fentebb írtam az én tapasztalatomat ez ügyben)Ebben a két hozzászólásban említettekre is néz rá
[link]
[link]
Bár lehet azért mézzel nagyobb gépet mert 3-4főre kell és oda már az ilyen 5.5-6literesek kicsik lehetnek[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
scott_free
senior tag
Sziasztok,
ezzel van vkinek tapasztalata: Tefal Easy Fry Mega EY855D10 ?
Ajánlott vagy inkább mást?Köszi!
-
BBUN52
tag
Cosorira láttam panaszokat hogy más gépekhez képest igencsak hangos (árukereső vélemények).
Ez mennyire helytálló?
-
Essejó
veterán
-
Essejó
veterán
Mondjuk sült hús és sült krumpli a menű. A húst előbb sütöd mert úgy is pihentetni kell, utána sütöd a krumplit. Amikor a krumplit kiborítod jön vele a hús kisült leve is, ha csak a két sütés közt amúgy forrón ki nem takarítod. Vagy mondjuk a rácsot rögzítő gumi tappancsok egy idő után megkeményednek, és amikor sütés közben megrázod a krumplit, akkor a rács kimozdul a helyéről. Aztán a krumli kiszedésekor - kiöntésekor a rács is kijön, és ha még sütnél akkor igazíthatod vagy rakhatod vissza forrón a helyére.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
bul07
nagyúr
Én csak az én Tefal nem kivehető kosaras gépemről tudok nyilatkozni.(Tefal EY111B15)
Egyszerűen nem sütött alulról. Mondjuk hasáb max közeli mennyiség a teteje már kezdett pirulni de alul még semennyire nem sült. Így sokszor kelet rázni.
De mirelit péksütemény alja se sült meg az is megkellet fordítsam hogy süljön a is.
Ha rákeresel a nevemre itt sok bejegyzés van képekkel hogy mi hogy sült, mennyire nem jól.Aztán lett Siguro AF-R550 és sokkal kevesebbet kell ráznom mert egyenletesebben sül.
Egyáltalán nem bántam meg hogy megvettem, annak ellenére se hogy garanciából visszakaptam a Tefal gépet és azóta a dobozában pihen.Amazon Cosori gépet nézted, lehet ott jönne ki árban mint a Philips születésnapos kuponnal
[ Szerkesztve ]
-
erdey_a
addikt
-
csoki46
senior tag
#7018OPiiPO a Ninja 6,2 literes, a kivehető kosaras megjegyezés viszont helytálló. Az tényleg ilyen fontos?
#7019Lauda köszi a tippet. Lidl-ben láttam még Cosori XL-t ami korábban is linkeltek itt. De az is "csak" 5,5L-es. Lehet, hogy a Philips lesz a befutó. Pedig már rápörögtem, hogy este megyek a NInja-ért a MediaMarkt-ba.
-
-
jjeahh
nagyúr
Annak van bármi hátránya? Mert már többször olvastam, de a Xiaomim is ilyen, mint a Ninja és én egyáltalán nem éreztem eddig hátrányát. Illetve egyet igen: ha behullik a rács alá valami, pl ült zöldség, amíg forró, addig csak kesztyűvel lehet kivenni.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
csoki46
senior tag
Sziasztok,
Ninja AF180EU géppel van valakinek tapasztalta?
A Ninja és Cosori Premium között agyalok, de az előbbi szimpatikusabb.
Első airfryer lenne a háztartásban, többnyire 2 főre főznénk vele, de szimpatikusabb ez a 5,5-6,5 liter körüli űrtartalom, mint a 3-4 literesek. -
beeble
csendes tag
Köszi a részletes választ és a linkeket, igen, arra a Philipsre gondoltam.
A Cosorit néztem, de azt valamiért kiszelektáltam az elején (talán túl gyengének ítéltem az 1700W körüli teljesítményét, ha jól emlékszem).
Jelenleg a Ninja tűnik befutónak, bár arról is olvastam eléggé lehúzó teszteket. De mondjuk a többiről is...Egész csirke nélkül tudok létezni, bár lehet, hogy a Ninja kosarába is belefér egy kisebb példány (4,75 liter). Viszont ami nagyon tetszik, hogy tud 240 C fokot - bár ez lesz az első arfryerem, így saját tapasztalatból nem tudom megítélni, hogy ez tényleg annyira hasznos-e, mint a tesztekben írják.
A Ninjánál még plusz pont az elképesztő, 4,9-es felhasználói értékelés, több tízezer felhasználó által. A tesztek nem mindig ennyire optimisták.
A Tefalnál a 15 éves javíthatóság és a könnyen elérhető és olcsó pótalkatrészek (pl. pót kosár) fogott meg, a Ninjánál pl. nem találtam hazai webshopot, ahol a pótcuccok beszerezhetők lennének. De ez is végső soron megoldható külföldről, ha minden kötél szakad. A Tefalt egyébként lassan el is engedtem, úgyhogy maradt még a Philips.
A Philipsen még azért rágódok, mert azon állítólag van grill funkció. Azonban gyanítom, hogy ez kiváltható a Ninja 240 C fokos tudásával.
És bár ez természetesen nem döntő érv, de az AI is a Ninját ajánlotta (lehet, hogy lefizették) a három közül.
-
bul07
nagyúr
Hogy másoknak könnyebb legyen linkelem őket, ha már úgyis rákeresek hogy véleményt tudja mondani
Tefal EY905D [link]
Ninja AF400EU [link]
Philips 3000 series airfryer dual basket [link] (remélem jót linkeltem, nem színpontosra értem)Esetleg Cosori gépet nem néztél, az Amazonon szokott igen jó áron lenni
És csekkold a Ninja gépet is az Amazonon hátha sokkal olcsóbb
Philips esetén nézd meg az árát születésnapos kuponnal is (-30%)Fő kérdés hogy akarsz e nagyobb dolgot sütni mondjuk egész csirkét, mert akkor egyértelműen az aszimmetrikus kialakítás kell neked
Nálam ez lenne a sorrend
Philips
Ninja
Tefal
Nálam azért első a Philips mert aszimmetrikus, nekem pl több hely kellene a hasábburgonya sütéshez és a kisebbe meg menne a mirelit húsok
Én több burgonya kevés hús evő vagyokDe esetleges hátrány amit én gondolok
Ninja - az a tekerős gomb, tiszta kézzel tekergetés oké de ha nem utána letakarítani, én félnék hogy gomb mögé folyna a tisztítószer
Philips - tetején vannak a gombok kijelzők, ha magasabb helyre kerül akkor magasnak kell lenni hogy rálásson aki kezeli
Tefal - ez a legkisebb a három közül, a kisebbik kosara csak 3,1 literes, hát lehet ez már túl kicsiAmúgy Ninja gép itt nem sokmindeninek van, Philips igen bár főleg a sima egy fizikai kosaras, Tefal van de abból se sok(nekem is van de én megbántam azt a gépet(és nem amiat mert garanciáztatnom kellet) így lehet nem vagyok objektív teljesen a tefal márkával)
Amúgy talán még sose volt ilyen csönd ebben a fórumba, 6napig senki
[ Szerkesztve ]
-
beeble
csendes tag
Sziasztok, szeretnék segítséget kérni. Vásárlás előtt állok, és 3 modell közül nem tudok dönteni.
Ninja AF400EU
Philips 3000 series airfryer dual basket
Tefal EY905D
2 napja teszteket olvasok, az egyiken istenítik, a másikon lehúzzák a termékeket. Most már végképp elbizonytalanodtam
A fő prioritások a hasábburgonya (ebben állítólag a Ninja a legjobb), a grillfunkció (az meg pont a Ninjának nincs).
Megköszönném, ha tudnátok segíteni dönteni a véleményetekkel. -
OPiiPO
veterán
válasz
Árpi001 #7010 üzenetére
Teljesen irrelevánsak a cikkek, mert egyrészt bulvár cikkek és nem tudományos alapossággal születtek. Másrészt semmit nem tudunk a kísérleti metodikáról, pl. pontosan milyen hőfokon mértek az egyes esetekben, stb. Ennek így nulla az információértéke.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
-
Árpi001
senior tag
Tekintve hogy 2 airfreyerem is van,én eléggé airfryer párti vagyok.
Csupán csak érdekelt hogy ti mt szóltok ezekhez a tanulmányokhoz,amik kifejezetten az airfryerre fókuszálva vizsgálták az akrilamid jelenséget.A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Árpi001 #7004 üzenetére
Tehát ez a két török hölgy vizsgálta meg és őrá hivatkozik minden bulvárhír. Ez azért valljuk be nem túl erős és a számaik sem túl meggyőzőek, inkább vizsgálati hibának tűnik 50%-os tűrés megadása.
Ahogy olvasom a témát csupa általánosságokat írnak. Pl magas sütési hőmérséklet. Az mit jelent? Mihez képest? Hol, mely ponton, milyen olaj... Olajok füstpontja fajtától függően 170-240°C közötti ami elég lényeges, mert ekkor keletkeznek azok a káros anyagok. A napraforgó olajnak 234°C a füstpontja, egy 200°-os forrólevegős sütőben lehet hogy el se éri ezt, míg egy serpenyőben ez megtörténik, sőt látjuk is ahogy füstöl, így nehéz elhinni a hölgyek eredményét.
Ez a vizsgálat nekem nagyon sovány, nincs visszaigazolás, átfogó, több laboratórium által elvégzet sok-sok mérés, ahogy általában egy hiteles vizsgálatnál szokott történni. -
erdey_a
addikt
válasz
Árpi001 #7004 üzenetére
az akrilamid nem elsősorban a hőtől, hanem a hőhatás idejétől függ. ha olajban szénné égetem a krumplit, akkor abban biztosan több lesz az akrilamid, mint ha airfryrben éppen csak megsütöm.
tehát nem, nem az airfryertől lesz több az ételben, hanem a túlsütéstől.azt már nem is említem, hogy mennyire sültkrumpli fókuszú ez a para, mintha az airfryerben csak azt lehetne sütni... én azt sütök legkevesebbet. de hát mivel az airfryerben süthető ezer dolog egyikének túlsütése, és a túlsütött krumpli túlzott fogyasztásának van egy ezreléknyi kockázata, akkor az airfryer veszélyes. oké...
szerk: PociAti gyorsabb volt
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
PociAti
őstag
válasz
Árpi001 #7004 üzenetére
Az nlc cikke viszonylag elfogadható. Amit próbáltál idézni, az így néz ki helyesen:
A legtöbb akrilamidot az air fryerben sütött burgonyában találták (12,19 ± 7,03 mikrogramm/kilogramm);
ezt követte a bő olajban sütés (8,94 ± 9,21 mikrogramm/kilogramm);
végül a sütőben sütés (7,43 ± 3,75 mikrogramm/kilogramm).
És még ide tartozik ez is a cikkből:Bár ezek az adatok azt sugallják, hogy a forró levegős sütőben készített krumpli a legkárosabb, a szakemberek szerint a mért értékek közötti különbség statisztikailag nem volt szignifikáns.
Valamint:A tanulmány és a többi információ alapján egyelőre úgy tűnik, az akrilamid szempontjából nincs nagyságrendi különbség, milyen módszerrel készítjük el a krumplit, ennél sokkal fontosabb, hogy ne süssük túl az ételeket.
Gyakorlatilag a cikk tanulsága, ami nem most született, hanem évtizedek óta ismert:
Törekedjünk arra, hogy ne süssük túl, és ne égessük meg az ételt, hiszen az akrilamid mennyisége közvetlen kapcsolatban van az élelmiszerek „barnaságával”. Ahol sötétebb a pirítós, ott több benne az akrilamid.
És ez ugyanúgy igaz a kenyérpirítósra is.
Az eddig végzett állatkísérletek alapján magas koncentrációban káros hatású lehet, de az emberekre gyakorolt hatásait még nem bizonyították teljes mértékben.
Tehát kerüljük el, hogy túlzottan kiszáradjon és megbarnuljon.És arról sem írtak, milyen hőfokon és hogyan sütötték őket. A legnagyobb hibát lehet a hőfokok beállításakor, vagy az idő hosszának megválasztásakor követték el. Cikkre rákeresve találtam pár képet, de ott szándékosan játszanak az idővel, szélsőséges értékekig elmennek hogy barna krumplikat kapjanak.
-
Árpi001
senior tag
válasz
erdey_a #6987 üzenetére
és h1mpi,MrChris, OPiiPO.
igazából több cikk jött szembe a témában.Az airfryer veszélyeire figyelmeztető publikációk egy tanulmányra hivatkoznak, amely szerint a forrólevegős sütés esetén több akrilamid képződhet, mint a hagyományos olajban sütés során. Semra Navruz-Varlı és Hande Mortaş kutatása szerint a forrólevegős sütőben készült sült krumpli valóban több akrilamidot tartalmaz, mint a más módszerekkel készített krumpli. Az akrilamid képződése természetes folyamat szénhidrátban gazdag ételek magas hőmérsékleten való sütésekor, és a kutatás kimutatta, hogy a sütési mód jelentős hatással lehet erre a vegyületre
[link]
A krumplit három különböző technikával sütötték meg – forró levegős sütőben, bő olajban és sütőben –, majd megmérték, mennyi akrilamidot tartalmaznak.
A legtöbb akrilamidot az air fryerben sütött burgonyában találták (12,19 ± 7,03 mikrogramm/kilogramm);
A krumplit három különböző technikával sütötték meg – forró levegős sütőben, bő olajban és sütőben –, majd megmérték, mennyi akrilamidot tartalmaznak.
[link]A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Thegrey
tag
Új hét, újra Lidl-s gép
Verba volant, scribere non scio
-
Új hozzászólás Aktív témák
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- Kedvező áron hAPax3 és cAPax egyben eladó. (gari)
- Olcsón! ThinkPad T480s 8.Gen! IPS érintőképernyős 16GB 256 nvme gyári Magyar vil-bill.
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -40% 17,3" Brutál i7-13700H 32/1TB Iris Xe FHD IPS
- Z fold 4 eladó
- Dell Latitude 5300, 13,3" FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás sz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest