Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
Winner_hun #592 üzenetére
Viszont a minőség néha nem a legjobb sajnos.
-
Remélem nektek az OxygenOS oldalon jobban sikerül majd a frissítés.
ColorOS-ben megnőttek a widget-ekben a betűk, és a betűméret beállítás nem változtat rajta.
A task / ablak választóban a "stacked" opció se működik mindig jól...
Ezen kívül, bár én semmi hibát nem tapasztaltam napi használat során, jött egy csomó javítás valamikre, meg az áprilisi biztonsági csomag. -
Sziasztok. 13R topicot nem találtam. ( Majd lesz, ha elkészülék a teszttel végre
)
Váltottam OnePlus-ra pár év Xiaomi után ( 10 év... )
Egy gondom van, hiába van beállítva, hogy értesítés után legyen szám az app ikonja mellett, még sincs. Se pötty.
Ez vajon miért lehet? ( szerk. közben a némítókapcsolót visszakapcsoltam..
)
Szokni kell még pár dolgotMAga a felület tetszik, teljesen jól kezelhető.
-
válasz
Winner_hun #585 üzenetére
Röviden jobb, én nem vagyok ebben jártas, de sokkal kellemesebb a kamerája, ezt azonnal észrevettem.
-
Winner_hun
félisten
11-hez képest milyen a kamera?
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
bollokcs80 #583 üzenetére
Igen, nekem már múlt héten felment. Sok változást nem tapasztaltam.
-
bollokcs80
Korrektor
Jött egy kisebb frissítés 13-ra.
-
Tibor7878
tag
Ha már beszélgetitek itt a töltési sebességeket..
Nincs gyári töltőfejem, egy Xiaomi 50W-os györstöltővel töltögettem az első hetekben. Bőőven elég volt a sebessége. Elkezdtem egy jóval gyengébbel használni, ~50százalékról ezzel minden este maxra töltöttem. Most újra használnám (6hónap után) az 50W-os töltőt, de azt tapasztalom, hogy semmivel nem gyorsabb a lassú töltőmtől. AccuBattery szerint kemény ~14W-al pumpál az 50es jelenleg. Próbáltam egy 33asat is, az is 14.. 60W-os fejjel is próbáltam másnál, arra is 14et ír a progi (igen, érzésre mind egyformán lassan tolja) Gyári kábellel is próbáltam ezen töltőfejeket, semmi változás. Töltőcsatit próbáltam tisztogatni, nem hozott eredményt, nem is volt nagyon kosz benne. Van ötletetek? Köszönöm! -
qltsar
veterán
Sziasztok,
Hasznal valaki work profile-t a telefonnal?
Anno volt 7T-m, es 9 Pro-m, ott AOD-n nem jelentek meg a work profile ertesitesei.
Valtozott esetleg a helyzet az uj(abb) OP telefonoknal?
-
Úgy megy el rossz irányba, hogy ha 18W-al töltöd melegszik, ha 30W felett pl 45-50-65W-100W-al akkor melegszik, jobban mint 30W-on. Illetve a 30W egy olyan szám ahol nem esik szinte semmit a felvett teljesítmény akkor sem ha nyomkodva van töltés közben, sem pedig magának a töltési folyamatnak szinte 100%-a alatt. Engem pl rendkívül zavar a hő termelés töltés közben és ha bezuhannak a wattok. A 30-nál egyik sem jellemző. Van, de elenyésző.
-
tomp
félisten
Szerintem az első hazai OnePlus 5G SA!
-
McLaca
őstag
válasz
Kolondrum #556 üzenetére
Mit kell az alatt érteni, hogy "rossz iránya billent el mindent"? Én vagy az OP9 pro töltőjével tudom tölteni, azzal accubattery szerint 50W-ot vesz fel, vagy egy 10W-ossal, de accubattery egyébként 90% körülre, vagy akár az alá jelzi a kinyerhető kapacitást (a telefon a menüjében 100%-nak jelzi), és szerintem az accubattery marhaságokat mér.
Tervben van egy töltő vásárlása, csak a cél az lenne, hogy az akkudegradációt minél alacsonyabb szinten tartsam, és amit írtál, az azt sugallja, hogy az sem jó az akkunak, ha lassan töltjük (melóban is szoktam tölteni egy 15W-os töltővel). -
Remélem javítanak egy pár dolgot. Itt ott akadtak nekem gondok, pont úgy mint 11-nél anno, kb ugyan azt játszuk végig.
De nincs semmi olyan hiba amitől az el kéne adni sürgősen érzés meg lenne bennem. -
ChrYsler
aktív tag
válasz
bollokcs80 #571 üzenetére
Jaja. A márciusi Google security update-tel.
-
bollokcs80
Korrektor
OP13-ra jött egy 980 megás frissítés.
-
paolinho
őstag
Azt szeretném megkérdezni, hogy a lencséket érdemes védeni valamivel pl. a mikrokarcok ellen? Nem ront egy üvegfólia a képminőségen?
Csak mert az előző telómon (Mi 11 Pro) azt tapasztaltam, hogy amikor levettem a lencsevédő fóliát, sokkal jobb képek készítésére volt képes. -
kano
nagyúr
válasz
bollokcs80 #565 üzenetére
Ez a fajta egy sz@r. Eddig mindig csak ideiglenes fóliának vált be.
Kolondrum
Azért ez elgondolkodtató. Csak az eladhatósága kérdéses, ha az ember tovább akarja adni. Ha jól tudom erre is van 1 év OP gyári gar, igaz? -
bollokcs80
Korrektor
Nekem is a gyári van, egyébként ez mennyire ellenálló? Úgy látom, a széle ívelt picit, arra tényleg nehéz jó fóliát találni. Én mindig azt csináltam, hogy erős tokot vettem a telefonra és sima fóliát rakattam rá, így aránylag jól védve volt a kijelző. Most ilyet látok hozzá: [link]
-
paolinho
őstag
Anno nekem a Mi 11 Pro-n volt egy iszonyat jó minőségű üvegfóliám, ami viszonylag sokáig bírta a strapát, de aztán ez is elereszkedett a széleken.
Ez a forgalmazó (SmartDevil) gyárt a Oneplus 13-ra is. Lehet majd kipróbálom. -
kano
nagyúr
válasz
paolinho #561 üzenetére
Van olyan üveg amelyik az edge-re csak kb félig illeszkedik, illetve van hozzá ragasztó, ami biztosítja a teljes felfekvést is elvileg. De nekem nem 13-am van!!
Nem arról volt szó, hogy a 13 már nem edge-es? Azt mondták leszámolnak ezzel a kerek hülyeséggel. Vagy az csak a 13R-re igaz? -
válasz
paolinho #559 üzenetére
Nekem minden ívelt kijelzős telefonnal az a tapasztalatom, h az üveg soha nem lesz jó, nem fekszik fel rendesen, illetve ha mégis, akkor gondolj abba bele, hogy az ívre ahogyan felfekszik, ott keletkezik egy holt tér az anyag vastagsága miatt. Nem mehet ki az üveg teljes koppra, a tok felemeli, ez sztem ennyire egyszerű. Jó minőségű hydrogél fólia. A gyári van nekem is, de van a fiókban már tesztre másik, mert abból is van ami túl nagy és a tok pereme felemeli.
-
paolinho
őstag
Üvegfóliát illetően van valakinek gyakorlati tapasztalata? Egyelőre a gyátilag felhelyezett fóliával használom, de későbbre berendeltem Ali-ról egy ILYET tarcsiba.
-
válasz
bollokcs80 #557 üzenetére
De tényleg mindenki amit jónak lát.
Amit látok Accubattery-ben azt tudom hová tenni a valóságban. Mert a mérés ott kezdődik ahol te csinálod.
-
válasz
bollokcs80 #554 üzenetére
Nem jól van beállítva az app.
közel jól mér ha jól van beállítva az app. [kép]
paolinho! Ha az AccuBattery 26.6W körül mutat az valójában 30 egy néhány watt. 5 perc kb 10%. Ha ebbem van limitálva a töltés, akkor 0-80% között biztosan folyamatosan tudja tartani ezt, de felette is közel 100%-ig. Itt termeli a legkevésbé a hőt az akku és ezen a ponton zuhan be nyomkodásra a legkevésbé. 65W-al töltve totál máshogy viselkedik. Rossz irányba megy el. Az aranyközép út a 30W.
És úgy össznépileg írom: A töltés milyensége mindentől függ. Honnan indul, nyomkodod közben vagy sem, kábel, meddig töltöd. A 30W a leg leg leg kíméltesebb megoldás rá. A 45-50W PD már rossz irányba billent el mindent és az is ha 30W alá megyünk. DE mindenki maga tudja, én már feledtam minden fajta ilyen meggyőzést. Ez pont olyan mint a dashcam vonalon. Látom amit, de legyintek mindenre, nekem müködik ahogyan kell.
-
bollokcs80
Korrektor
Nekem most egy ilyen kütyüm van, ezzel tudok tölteni mindent, ahogy a csövön kifér: [link] Vannak szerényebb teljesítményű, töltéskijelzős modellek is, azokat már ki lehet fogni 15 ezer körül (egy normális 65 wattos töltő ára).
Most lemértem, 23 százalékról 93 százalékra 19 perc volt a töltés, kb 45 wattal kezdte és 15 wattal fejezte be. Az AccuBattery ehhez képest tök hülyeségeket mutat szerintem.
-
válasz
paolinho #552 üzenetére
Hát több megoldás is van, hogy hozzávetőlegesen meg lehessen állapítani. De nekem az okos konnektor az egyik, méri a fogyasztást, meg az AccuBattery pro is méri, bár utóbbi nem valósat mutat, csak mondjuk tudom, hogyan ha mér 25W-ot, akkor a valójában 30W. A legjobb megoldás aliról mérő ami ki is olvassa a töltőből milyen szabályokat támogat, de az már to much szint.
-
válasz
paolinho #544 üzenetére
Attól lehet fake. Realme 65W-al jártam így. Mivel igen maximalista vagyok így mértem is a kiírás elkenére. 18W-al tolta. Mellé a gyári és a rendelt súlya más volt. Levelezés a kínaival, vissza is adta az árát.
Samsung 45W-os gyári mellett is supervooc van kiírva és annyival tölt, ugyan X perc után eldobja és újra kiírja ezt váltogatja. Próba képpen dugtam rá.
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
bollokcs80 #548 üzenetére
Ez érdekes. A Blitzwolf is és a Baseus is tudja a PD 3.0-t és a QC 3.0-t, ill. a Baseus a QC 4.0-t is. Akkor nem értem miért tölt lassabban.
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
bollokcs80 #546 üzenetére
65W-os Baseus töltőfejet használok én is, de valójában csak 25-26W -tal tölti a telót. (Olyan kábelt használok, ami kiírja az aktuális felvett teljesítményt: [link].)
De tény, hogy fél órán belül (27 percet mértem rá) 30%-ról 80-ra feltolja.
-
paolinho
őstag
válasz
ChrYsler #495 üzenetére
Ami a töltőt illeti, végül is EZT a 80W-ost 1m kábellel rendeltem meg az Aliról. Kicsit izgultam, de hibátlanul teszi a dolgát SUPERVOOC felirattal a kijelzőn. Ez sem olcsó 10k-ért, de mégsem 14.390, mint az Alzán.
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
bollokcs80 #542 üzenetére
Persze, csak méretileg mondom, hogy az 6,3"-os lesz, azt biztosan át lehet fogni egy kézzel. (Mondjuk az meg már elég kicsi is az OP7-hez képest, ami 6,4".
)
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
bollokcs80 #540 üzenetére
Ha előbb futott volna be a OnePlus 13T, ami egyébként 6200mAh-s akkuval fog jönni (
), akkor lehet azt választom. Na, majd meglátjuk az is milyen lesz! (Főleg kamera fronton.)
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
bollokcs80 #538 üzenetére
Üdv a csapatban!
Én is OP7 után erre váltottam. Igaz, nekem nem volt mellékvágány a kettő közt.
Igen, nekem is tetszik az üzemidő, a sebesség, a kijelző, a töltési gyorsaság, a rezgőmotor, összességében minden.Egyedül a méretével nem vagyok még barátságban, de majd megszokom.
-
bollokcs80
Korrektor
Én most 3 év után visszatértem a márkához egy 13-assal. Korábban volt egy 7T-m, azt a rossz és késő szoftveres támogatás miatt engedtem el. Eddig nagyon tetszik, üzemideje nagyon jó, a töltés még külső adapterrel is villámgyors az S21FE-hez képest, a UI pedig már ismerős.
-
hunhool1979
tag
-
PeteePeti
őstag
Csak jelzem OnePlus 13 már kapható Tradingshenzenen Global (OxygenOS) rommal EU raktárból 947 euróért, azaz 378 ezer HUF (16/512)!
-
F.tibooo
junior tag
válasz
hunhool1979 #530 üzenetére
Milyen konklúziót szűrtél le?
-
Sumptuous
senior tag
válasz
hunhool1979 #530 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy a Hm7Pro hangszórója most egy új mérföldkő a telefonok világában. Nem szól így jelenleg semelyik más telefon sem. Szósz: [link]
-
manokaki
addikt
válasz
hunhool1979 #527 üzenetére
Ez jó
-
hunhool1979
tag
Párom Honor magic7 pro készüléke köröket ver az én op13-ra. Videók hangja, fotók minősége nagy átlagban sokkal jobb. Ami elég sokkoló (nekem). Eddig azt hittem, hogy az OP13-nak jó hangszórói vannak,de a Honorhoz képest egy ciripelő szokolrádiónak tűnik.
-
Faterkam
addikt
Sziasztok, az androidos topicból irányítottak ide!
Oneplus Nord 3, Android 15,
A bal oldalról behozható Google hírek? (discovery?) hogy lehet kikapcsolni, törölni? A neten a Google alkalmazás kényszerített leállítása/tiltását írták. Ez most így működik. De máshogy nem lehet?Gesztusvezérlést használok, és idegesítő nagyon. Xiaomi Mi 9 Lite-on külső allkalmazás kellett. (USB hibakereséssel engedélyezve)
-
paolinho
őstag
Arra van valami ötlet, hogy a képernyővédőn jelzett idő első számjegye mitől néha piros, vagy fehér?
-
kano
nagyúr
válasz
paolinho #511 üzenetére
Rákérdeztem és másik topicban is megerősítették, hogy megy roottal a GPay. Igazából nem értem a dolgot, hogy akkor pl egy Xiaomi-n miért kell szívni a különböző trükkökkel, hogy menjen itt pedig alap modulokkal működik.
Mindegy.... Szerintem én is rootolom így. Max visszazárom.... -
paolinho
őstag
válasz
ChrYsler #506 üzenetére
Az indiai rom nem úgy működne, mint a Xiaomi tajvani, vagy hasonló romja. Ezek a visszazárást követően hibátlanul teszik a dolgukat. Az indiai kérdéses a OnePlus alatt, így nem fogom piszkálni már ezt a témát. Vagy így, vagy úgy, de maradok a gyári felállásnál, és mellé a Call Recorder by skvalex (megvásárolva). Nem tökéletes, de a lényegnek megfelel. Szóval vagy így, vagy úgy megvásárolva, de ez lesz a megoldás.
Ismerem a Play Integrity Fix-es megoldást is, hiszen a korábbi Mi 11 Pro telóm xiaomi.eu-féle romja is csak ezzel működött, és ez az állítgatás, noha zavaró volt, de kezelni lehetett, viszont egy ilyen minőségű telefonnál, mint a OnePlus 13 félnék ennyi pénzért kockáztatni bármit is. -
ChrYsler
aktív tag
válasz
paolinho #498 üzenetére
Na, utánakérdeztem, annyira mégsem egyszerű a történet.
A jelvesztés miatt mindenképpen root-olni kell, szóval az indiai ROM-mal sem járnál jobban, mintha csak simán root-olod a telót a mostani szoftverrel és felteszed rá a BCR-t.
Ha fontos a hívásrögzítés, akkor utóbbi a tökéletes megoldás.Egyébként nálam 2,5 hét alatt még nem volt gond sem banki appokkal, sem a GPay-jel. Nyilván fent vannak Magisk-ben a megfelelő modulok, amiket időnként frissíteni kell (de ez már egy gombnyomásra is megy, fejlődünk.
), remélem így is marad.
-
[link]
Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően!"A OnePlus gyorsan reagált a helyzetre, és megerősítették, hogy a készülékre előtelepített rendszer nem számít frissítésnek, így a OnePlus 13 és OnePlus 13R biztosan megkapja az Android 16-ot, 17-et, 18-at és 19 is a hat éves biztonsági támogatás mellett."
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az egyik legelső 2025-ös csúcsmobil lesz a nemzetközi piacokon.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- BMW topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest