Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz gainwardgs #36097 üzenetére
Gondolom kompatibilis lesz a switch-csel, így ez is behatárol. Vagy hajítják a "régi gent", hogy ne kelljen két felé fejleszteni, és majd jön minden játékból a switch pro edition 60 ojróért, megveheted nyugodtan újra. Plusz az anyagár nem szokott tényezö lenni a nintendo árazásában
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Peat;)
veterán
válasz gainwardgs #36097 üzenetére
Jajj remélem switchel nem fognak bányászni azért...
Jó lenne ha folytatást hegesztenének össze és nem csak upgrade gépet és pl online streamingre lőnének a jövőben, azért a hotelekben, repülőn nehéz normális netet találni..
A 720p alapján nem a streamingre lőnek, ugyanakkor mobilon sem gond a nagy felbontás, visszaveszik a programok...viszont 2d játéknál vagy egyszerűbbnél még a mostani játékoknál is indokolt lenne egy full hd, sőt egy 720p visszaskálázás is jobb full hd kijelzőn mint natív 720p, kevésbé recésebb. Árban sem hinném hogy kategóriákkal drágább egy fhd...olyat legalább már gyártottak is samsungnál és nem kell visszamenni a múltba nintendo kedvéért... szegények azt sem tudják már mi az a 720p
Mennek mindenféle hírek, majd meglátjuk, ne feledjük hogy a legelső switchben más gyártással és magasabb fogyasztással ment még a tegra, 30-40% teljesítményt szerintem tudnának rántani rajta könnyedén legalábbis a big switch esetében, a hűtés elég lenne rá, persze akksiidő csökkenne/nagyobb kéne bele. De én erre számítok és ha nem jön be akkor kellemes meglepetés ér (vagy még ezt is alulmúlják a spúr japánok)
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz hszilard666 #36086 üzenetére
Ha a mostani switch ezen az áron jól fogy, akkor mennyi lesz az új cucc nyitó ára? Mennyivel is került többe anno a switch, mint a 3ds?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
ldave
félisten
Egy okból látnám előnyét a 1080p-s kijelzőnek, az pedig a szövegek felbontása. Sajna jó pár játék van, ahol nem igazán vették a fejlesztők figyelembe, hogy 720p-n is jól olvasható legyen a játékon belüli feliratozás. Ezen mindenképp javíthat a nagyobb felbontású megjelenítő.
A Slime draws near! Command?
-
ayo
veterán
válasz adalbert1 #36087 üzenetére
max. nem lehet hordozni, de a 4K megint olyan lenne, hogy alulról súrolja és már a megjelenés idején majd azt írhatjuk, hogy tök jó, de jöhetne belőle egy Pro egy stabil HD-FHD gép kell ide és szerintem mindenki boldog lenne.
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
-
szpal17
őstag
Előrendeltem a dobozos Hades, Aqua-ban 10500ft...viszont a Crash bandicoot 4-et még mindig nem találom sehol, pedig tudtommal március 12-én meg kellene jelennie...
-
adalbert1
veterán
válasz gainwardgs #36082 üzenetére
Szerintem a felbontás a régi gépekkel kompatibilitás miatt ekkora.
Habár ha a hardware is változik, akkor lehetne 1080p simán. Illetve vajon a méret nő majd? Mert kisebb kávákkal talán a jelenlegi méretbe is beleférne a 7" screen, viszont a gép mérete szerintem most is a használhatóság határán van, a Lite kényelmesebb. -
cactuar
aktív tag
Super Mario 3D Worldben mi a trükkje annak, ha Rosalinával, vagy tanuki ruhában akarok tárgyat felvenni? Ugye 'Y' a targyfelvetel, de ebben a 2 esetben ugyanezzel a gombbal elsüti a forgó támadását is a karakter. Volt most egy zöld csillag, amivel megszenvedtem rendesen, egy hógolyót kellett felvenni, és megdobni vele a csillagot. De 30-ból 29x a forgó támadással kilőttem a fenébe a hógolyót 😄
Star World kész, minden csillaggal és pecséttel
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
EmThor
addikt
Aliexpressrol rendeltem anno kart, ha beüt a frankó akkor legyen kéznél de ez se tűnik drágának.
Bravely Default 2 meg van, adta nagyon a demo is, a full-al még csak kicsit toltam de hangulatos. Engem nem zavarnak a chibi karakterek.
Persona-n gondolkodok hogy kellene tolni, utoljára még a 3-mal, aztán a 4-gyel játszottam ps2-n (igen előbb oda jött a 4, utána vita-ra, később pc stb.), az 5 kimaradt konzol hiányában.
Úgy láttam a Strikers jól fut Switch-en es nagyjából csak a felbontás alacsonyabb + hosszabbak a töltési idők, viszont az 5 hátha jön Switch-re mégis, abban bízok és akkor meg azt kellene előbb elkezdeni. Bár lehet várhatok rá, mint a Fatal Frame-re, hogy jöjjönGaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
g@bo
nagyúr
urak, a jon con szanaszét driftel, 2 éves.. hol lehet bele venni azt a komplett kart? gondoltam kicserélem.. [link] ez ennyi?
amúgy senki nem izgul a:
Bravely Default II
Harvest Moon: One Worldcuccosokra? most jött, jön.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Balazs_ #36071 üzenetére
Arms, ha valami lájtos brawlerre vágysz. Esetleg Pokken Tournament, Puyo Puyo Tetris, Rocket League, Nidhogg 2.
De az ékkő a koronán kétségkívül a Smash, ami egyébként abszolút nem egy tradicionális verekedős játék, tehát ha Tekkenben, Street Fighterben, DoA-ban vagy hasonló játékokban nem is voltál teljesen jó, a Smashbe bele tudsz jönni. Igen, elég rémisztő az eleje, mert baromi sok karakter van benne, és az elején minden matchup új lesz, de ha élvezed a ranking upot, akkor a Smasht szeretni fogod.PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
-
Balinov
titán
Köszi Srácok, meg is rendelem mindjart
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balazs_
senior tag
Milyen kompetitív (-> van ranked rendszer) játékokat tudtok ajánlani, amiben 1v1-ezni lehet?
Perpillanat néztem a Super Smash Bros-t, de eléggé lagymatag vagyok verekedős játékokban, illetve még a Pokemon Shield/Sword-öt, de ott meg félek, hogy beleunok még a sztoriba. Bármilyen fajta játék érdekel, ami 1v1 esetleg még 2v2, szóval ha valami eszetekbe jut, azt örömmel fogadom.[ Szerkesztve ]
-
honda89
újonc
Sziasztok! Nemrég lettem switch tulaj azt szeretném kérdezni hogy az Eshopba milyen időközönként van akció? látom hogy melyik mikor jár le természetessen de ilyen havi vagy heti fordulóra gondolok amikor több játék kerül akcióra.köszi!
-
rakkimcer
tag
aki lemaradt róla, itt még van eshop kulcs
Mortal Kombat 11 Ultimate Switch (Europe) [link] - €32,99 -
V-I-D-A
aktív tag
Sziasztok!
Húsvétra kellene vennem egy Nintendo Switch-et Ring Fit Adventure Set-ben [link] , de nem tudom honnan rendeljem. Playit Store, vagy Best Byte inkább? (egy árban van mindkét helyen) -
Edge
veterán
Rally Racer WRC 9 Slides Onto Nintendo Switch Next Week
Elvileg márc 11., na erre kiváncsi leszek milyen lesz
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
ayo
veterán
válasz ooooobi #36055 üzenetére
netes, szóval tuti nem fog menni utána sem.
ez az egész továbbra is az egyik legrosszabb dolog a Nintendótól. Nagyon remélem, hogy most ez a covid és a 35th limited dolog miatt egyszeri alkalom, nagyon nem szimpi, hogy pont az közkedvelt Mario válogatással tolják ezt és nem egy limitált szobros akármivel.
http://jateknaplo.blog.hu
-
adalbert1
veterán
Ma olvastam a facebookos Nintendo csoportban, hogy március végétől tényleg nem lesz elérhető a 3D All-stars és Game and Watch Super Mario Bros. sem.
Kíváncsi vagyok, hogy ezt tényleg teljesen komolyan meglépik-e, illetve milyen visszhangja lesz a dolognak (hardware esetében azért érthető, a NES és SNES mini is kifutott idővel, de egy játéknál, főleg ami digitálisan is megvehető, elég furcsán veszi ki magát ez a szándékos limitálás, főleg, hogy Mario azért nem egy 1000 példányban kiadott rétegjáték...). -
ldave
félisten
válasz Quinine911 #36052 üzenetére
Véget ért a Direct, kitárgyaltuk Azóta nem jött semmi hír
A Slime draws near! Command?
-
Quinine911
aktív tag
WTF? 2 napja semmi új post? Előtte levő napokban meg milyen jól pörgöt a fórum.
[ Szerkesztve ]
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
rakkimcer
tag
válasz Baltazár123 #36046 üzenetére
köszi az infot
-
cactuar
aktív tag
válasz cactuar #36047 üzenetére
Bagszi írta Facebookon:
Néhány új infó a Pokémon Legends: Arceusról:
- A harcok már nem körökre osztottam
- A harc energia alapú
- A Pokémon csata nem egy külön csataterületre váltva zajlik, hanem szinte ott helyben, ahol rád támadt a Pokémon
- ATB (Aktív idejű harc) alapon működik, amiben te választod a támadást
- Ha nincs Pokémonod, a Pokémon Edző karaktered támadják
- Ha a karaktered túl sokat sérül, a harc véget ér.(A fenti infók egyelőre nem hivatalosak és nem is biztos, hogy helyesen lettek lefordítva)
-
cactuar
aktív tag
válasz Rony949 #36044 üzenetére
Igen, ez a 2 rész tényleg elég gyenge volt.
A Diamond / Pearl feldolgozáson is látszik, hogy nem sok munka volt vele. Úgy néz ki, mint egy b kategóriás mobil játék.
Az Arceusban látok fantáziát. Örülök hogy végre mernek valami újjal kiserletezni, már nagyon ráfér a sorozatra. De technikailag nagyon gyenge volt, és nem nézem ki belőlük, hogy ez jelentősen javulni fog megjelenésre. -
Baltazár123
senior tag
válasz Vebber #36041 üzenetére
Aliról nem ajánlom a mini dokkolókat. Amit én rendeltem dobhattam is ki a kukába, mert majdnem agyf.szt kaptam, amikor a gyerekek beleerőltették a switchet úgy, hogy alig lehetett kivenni belőle utána. Meg az a reccsenő hang is elég baljós volt. Valami konstrukciós hiba, az eladó meg elfelejtett angolul, amikor reklamálni kezdtem. Az ali meg a kereskedő pártjára állt, amikor elhúzódott a vita.
Ismerős meg úgy járt egy másik típussal, hogy nem fog be neki, ha ráteszi a switchet, lötyög, nem jó neki sem, de ő legalább kapott valamennyi kupont helyette.
Inkább itthonról kell rendelni és ha nem jó, akkor visszaadni. Én 6e forint körül rendeltem, alzán amit koncsik linket, meg 7e. Inkább azt, mint aliról, nekem ez a tapasztalatom. -
Rony949
őstag
Szigorúan magánvélemény, de a Pokémon Let's Go Pikachu/Eevee és a Pokémon Sword/Shield a Game Freak egyik leglustább és semmilyenebb munkája. Nem tetszettek egyáltalán.
Ez a Pokémon Breath of the Wi....akarom mondani, Legends Arceus most megmozgatott bennem valamit. Végre egy érdekes Pokémon játék, ami kifejezetten érdekel. Remélem a borzasztó felbontást és az átlagos 15-20 fps gondot megoldják majd jövőre. [link]
-
rakkimcer
tag
Lányom szeretne Just Dance-t, ebből melyik verzió lenne jó?
2019, 2020 vagy 2021?
Valami All Stars Mode-ról is olvastam, de az nincs mindegyikben? -
rakkimcer
tag
válasz pkaresz #36034 üzenetére
Nintendo Switch HORI Split Pad Pro DAEMON X MACHINA Edition van, nagyon szeretem
igaz nincs benne giro, meg vibráció, viszont kényelmes, gombok jó helyen vannak, jó az irányítás is, plusz sosem merül le
egyre kell figyelni, hogy hátul van rajta egy műanyag csonk, ami nem akadályozza, hogy dokkolóba tedd, de pl. a venom vs4797 aksinál már nem tudom felrakni
itt egy link, ahol ez jól látszódik [link] -
pkaresz
őstag
Sziasztok!
Van valakinek erről véleménye?
HORI Split Pad Pro (Pikachu & Eevee Edition)
Köszi."Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
cactuar
aktív tag
Lement a Pokemon Presents. 2 nagyobb bejelentés volt:
Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl: late 2021
Pokémon Legends Arceus: early 2022 ( Pokémon a feudális Japánban, ez egész hangulatos volt)[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz rakkimcer #36030 üzenetére
Nagyon szivesen,ha sokat rendelsz amazonrol, érdemes a primera elofizetni, ugye ingyenes posta meg mellé a prime video. Egy ilyen rendelesnel visszahozza a havi árat
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
rakkimcer
tag
válasz Kai_Rong #36029 üzenetére
elkezdtem nézegetni az amazonon, de elvesztem egy idő után
nagy szívás, hogy olyat is odaraknak a listába, ami nem kompatibilis nintendoval, többsége oda is írja
aztán van aki odaírja és nem tudjadokkolóra ezt találtam, éppen akciós
Jumpgate Portable Dock for Nintendo SWITCH [link] -
Kai_Rong
senior tag
válasz rakkimcer #36028 üzenetére
Nekem eredeti Nintendo pro kontrollerem van, a kollégám vett ilyet, nála járt a kezemben secondary kontrollerként Smash Bros közben, az a funkcióit tekintve rendben volt (mármint rezegni rezgett, wireless működött, meg turbó gomb volt rajta, a többit nem erőltettem / próbáltam). Én a Wii U-s időszak borzalmasan rossz tapasztalatai után sose vennék 3rd party kontrollert Nintendo konzolhoz, mert a végén jóval több szívás van ezekkel, olcsó húsnak híg a leve kategória (hipergyorsan lemerül, eldobálja a wireless jelet, beszar a rezgőmotor és társai).
Beboncoolból rengeteg verzió van, gondolom, ha balf.sz a webshop, akkor el tudják cseszni a rendelés teljesítéseket. Ugyanezzel a színkombóval legalább négyféle felszereltséget láttam az amazonon is.PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
-
Balinov
titán
válasz rakkimcer #36024 üzenetére
udv
mi ilyen Gamory-t vettunk UK Amazonrol decemberben. NFC-t nem ir az adatlap (nekem az nem volt szempont), turbot tudja ( bar meg sosme probaltam). vibra, giro tokeletes (elobbi erosebb, mint a gyari joyconok). Akku is jol birja, eleg hamar feltoltom (OnePlus2 toltofejjel hasznalom) es USB-C-s, ami nekunk fontos szempont. 4600+ rating alapjan 4.5-et kapott az 5-bol
Szinte napi hasznaljuk, eddig meg siman birja a strapat (feleseg, en, 6eves gyerkoc)
Most keszulunk megrendelni a Mario Kart-ot, szoval eselyes, hogy veszunk megegyet (raadasul Prime-val 2 nap alatt ittvan, meg Brexit utan is)
B
-
Kai_Rong
senior tag
válasz rakkimcer #36024 üzenetére
Az NFC nagyon hard elvárás? Ennyire gyakran amiibózol? Ha azt el tudod engedni, akkor jóval nagyobb a szóba jöhető kínálat. Ami tudja az általad kérteket (kivéve a fülhallgató csatlakozót, ezt ugye a rendes Switch controller se tudja), az a Beboncool kontroller.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Kai_Rong
senior tag
Ráadásul ez a JRPG-k között is egy kifejezetten niche cím (a használt 3DS-es BD simán a megjelenéskori új árában megy ma is).
Értem én a 9-es értékelést meg a VM signature selection pecsétet, de azért Miki már nem mai gyerek, az ízlése pedig - ahogy a cikkben is bevallotta - abszolút a 90-es évek japán játékfelhozatalán csiszolódott. Szerintem ezt a keménymag megveszi megjelenéskor fizikai változatban, a többieket pedig szimplán nem nagyon hatja meg ez a megjelenés. Én kicsit bizonytalan vagyok, mert igazából megvenném, jópofának tűnik, de még él bennem a tüske, amit az eredeti Bravely Default ejtett a nagyon olcsó húzásaival a játék közepe táján.PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
rakkimcer
tag
pro kontrollert szeretnék venni, eredeti nintendoson kívül
amit tudnia kellene:
- NFC kompatibilis
- wireless
- vibráció
- giro
extra: turbo gomb, fülhallgató csatlakozó
Rendeltem amazon-ról, leírás alapján tudnia kellett volna, azóta visszament, egyenlőre nem merek onnan rendelni mástVidékre ha lemegyek nagymamához nem szeretném magammal vinni a dokkolót, helyette kellene valami, hogy az unokák is tudjanak játszani TV-n
Erre van bevált kütyü? Méret számítani, minél kisebb
Amazonos nem ment a switchhel, leírás alapján tudnia kellene, az is visszament
Ki mit használ erre? -
cactuar
aktív tag
[link]
Veres Miki is nagyon dicséri a Bravely Default 2-t. Most van mivel játszanom, P5S + most jött gamepassba a Pillars of Eternity 2. De szerintem ahogy kap egy kisebb leárazást, meg fogom venni.Csak ne lenne ez a rusnya karakter design. Nagyon nem tetszik...
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
Na, Ghosts 'n Goblins Resurrection megjelenés napján behúzva!
Emberek, vegyétek, egyszerűen beszarás, milyen gyönyörű és fluid 60 FPS-en a játék, hihetetlen élmény, szerintem még azoknak is, akik soha nem játszottak a széria egyetlen részével sem. Iszonyat nehéz lesz, de ahogy nézem, számos nehézségi fok közül lehet választani és így fél óra játék után azt mondom, hogy közel sem olyan idegtépő, mint a korábbi részek.
Sajnálom, hogy nincs belőle fizikai kiadás. Szerintem minden forintját megéri, volt némi gold point-om, így valami 27 euróért tudtam behúzni, de nem sajnálom rá, mert látszik, hogy ebbe raktak munkát bőszen!
Get Moded!
-
Kai_Rong
senior tag
válasz scyllafren #36012 üzenetére
Ha a plusz csapatot meg a teljesen új sztorivonalat is extrának veszed, akkor ez akár igaz is lehet. De én a kettőt külön kezelném. Főleg úgy, hogy a Royal most már a nem kánon mocsarába került a Strikers megjelenését követően.
-
GSpecter
tag
válasz Guitar14 #36009 üzenetére
Én ebből a szempontból kissé speciális eset vagyok, mert sok régi konzolom van. Xbox, Xbox 360, Xbox One, Xbox Series X, Super Nintendo, GameCube, Wii, és most legutóbb (de még a Switch Lite előtt) beszereztem egy Wii U-t. Imádom. És tele van nagyon király (és marha olcsó) Nintendo exkluzívokkal, Zeldák, 3D World, Pikmin 3, New S. Mario Bros., Yoshi, Captain Toad, stb. Szóval nekem itt a lehetőség nagyképernyőn is játszani (meg van egy Bang & Olufsen CRT is a régieknek), és tudom őket magammal vinni. De akár ágyból is tudom a Wii U GamePaddel, ha nincs kedven a nagy tévéhez. (A kép készülte óta még lett pár jó cím hozzá.)
[ Szerkesztve ]
-
Rony949
őstag
válasz scyllafren #36004 üzenetére
Képzeld el, hogy kiadsz egy játékot egy konzolra, ahol egyáltalán nem elérhető a játékhoz szükséges előzmény rész.
Amúgy tényleg jöhetne már a Royal Switchre (vagy PC-re). Még várok egy kicsit (egy félévet), ha addig nem lesz semmi bejelentés, megveszem a sima 5-öt PS3-ra.
-
Guitar14
senior tag
válasz GSpecter #35986 üzenetére
Én most gondolkozom erősen egy Switch beszerzésén. Én azért utazgatok van mikor hetekre akkor nem jönne rosszul egy switch. De viszont én szerintem az exkluzív címekben erős a nintendo. Pont azért nem vennék lite-ot (hiába a kedvezőbb ára, kényelmessége) mert nekem hiányozna, hogy kanapéról nagy TV-n játszhassak egy kényelmes kis kontrollerrel. Ezért ha megveszek egy Mario 3D vagy Odyssey akár Zeldát akkor ne csak onthego szabadidő töltésre legyen hanem otthon több órára is akkor meg arra a 3Ds-t se vettem elő. De lehet ez csak én vagyok de valahogy a többi kézi konzolomat nagyon ritkán van kedvem elővenni otthon. Főképp csak elutazás alatt használom őket. Többi régebbi konzolt meg mai napig használom, Super Mario 3D All-Stars megjelenése óta hatalmas kedvvel elkezdtem újrajátszani a Sunshine-t GameCubeon.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
EmThor
addikt
Bravely default 2 jo ertekeleseket kapott!
Orulok neki, elo van rendelve.Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Kai_Rong
senior tag
válasz koncsik #36005 üzenetére
Ha már Persona 5 Strikers
-
scyllafren
senior tag
En azt sajnalom, hogy "csak" Striker jon Persona 5-bol, nem a Royal, azt vennem...
-
MODERÁTOR
Közben át kell venni a Bravely Default II-t, Persona V S-t küldik... nem lesz itt mortal...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
válasz horkovy24 #35971 üzenetére
Nem hiszem, hogy át fogom venni, kifejezetten a jó ár miatt akartam megnézni és eldönteni / megtartani vagy eladni. Mortal Kombat XL megvan PS4-re, annyira nem hiányzik a 11.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Asszociációs játék. :)
- Steam topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest