Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vebber
tag
válasz koncsik #17485 üzenetére
Épp te vagy itt aki fölénykesdik másokkal, velem is. Csak a tisztánlátás végett, nem írtam neked privátot, és itt nyílvánosan sem akarok veled párbeszédbe folyni.
Tekinsd át kérlek csak az utolsó két oldalt, és utána tedd fel a kérdést, az off-al kapcsolatban.
Furcsán szelktálod a "szabályokat" egyes userekre.Kifejezetten sajnálom, hogy itt te örökölted meg a topik gazda címet.
-
Vebber
tag
válasz koncsik #17272 üzenetére
Még mindig ezzel a szöveggel ámítod a népet
Majd eldöntöm magam, ha írok, miről szeretnék. Köszönöm a megértésed és együttműködésed.Ja és majdnem két esztendeje megmontad mi
Talán emiatt nem emléxel már magad sem, így nem tünt fel pl. a 17372-ben, hisz "említés szintjén sem". -
Vebber
tag
A tied még nem is rettentő vészes. Nekem ugyan nem első napos, de első sorozat /kellett az 1.0/, és a jobb oldalon elengedte a ragasztó, köröm befér az üveg alá, mikor megmelegszik, elválik.
Egyébként nem a hűtés miatt ez a gyengébb rész. Ezen az oldalon van a szalag kábel, és itt sokkal kisebb felületen fekszik fel, kvázi a ragasztott felület is kisebb.[ Szerkesztve ]
-
Vebber
tag
válasz bb.bocs #13322 üzenetére
Ilyenkor nincs 1,5 hét várakozás. Ha nem tudják cserélni, pénzt vissza kell adják. Saját vélemény, innen soha semmilyen műszaki cikket nem vennék 10ezer feletti értékben.
Szakszervízt 72 óra után magad is felkeresheted, de ha nem pesti vagy, akkor plusz költség. Cserére később ne nagyon számíts.[ Szerkesztve ]
-
Vebber
tag
válasz djozsi #13317 üzenetére
Általánosságban véve, a Warez egy internetszleng-kifejezés, ami a jogvédett tartalmak jogsértő terjesztésére utal.
Továbbá prohardver alapelvek:
„Warez”: a szerzői és szomszédos vagy egyéb vagyoni jogok (vagy általában jogszabályok) által védett bárminemű szoftver / adat / képanyag / hanganyag / filmanyag / stb. jogosulatlan használatának elősegítése (információ megadásával, linkeléssel, bárhogyan); segítségkérés, használatra buzdítás (például: szoftver illegális regisztrációjához, működéséhez szükséges kód vagy azt kijátszó eljárás; elektronikus készülék szoftverének jogellenes megváltoztatása, kijátszása, megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívói).Te abszolút kimerítetted, és megsértetted az alapelvet.
A Nintendo szándéka egyértelműen az, hogy 1 játék egyszerre csak 1 gépen legyen futtatható. Te pedig részletesen leírtad, hogyan kell kijátszani, buzdítva másokat is, próbálják ki mégis hogyan tudják jogosulatlanul is használni.
Így aztán, minthogy következetesség abszolute nincs ebben a fórumban sem, be kellene fejezni mások leszólását. Avagy mindenkire egyformán alkalmazni az állítólagos szabályokat.
-
Vebber
tag
válasz #48613632 #12864 üzenetére
Jönnek a Mariko egységek, csupán nem abból a célból, ahogy gondolod.
Érdekes egyébként ez a warez, megg off topic téma itt, és prohardver lapcsaládnál. Mint a boszorkányokat..., miközben erre vonatkozó cikkek is vannak, meg emellé a hardveraprón -jelenleg is- SX CFW-s gépet árulnak, egyébként jó áron.
-
Vebber
tag
válasz _Balee_ #7366 üzenetére
Samsungot ne vegyél, legtöbb baj van velük. Egyébként ennek közel feléért megkapod aliexpressen.
Ahol van 5-10 ezer pozitív visszaigazolás, közel 5-ös átlaggal, magyar vásárlók által is ajánlottan, szerintem nyugodtan vásárolhatsz.Érdemes bele olvasnod a memóriakártyás topikba.
-
Vebber
tag
Media Markt megint akcióz. Mint minden másra, a kapcsoló is 15% kedvezménnyel vásárolható üzletben.
Vagyis 93000-ért vihető, online valamelyest drágábban.Május óta, ez a 4.-ik kedvezményes vásárlási lehetőség náluk, míg máshol gépre egyszer sem volt.
-
Vebber
tag
válasz Sirandrish #6760 üzenetére
Marioról is lehetett tudni eddig is "sok" mindent, de azért amit folyamatosan csepegtetnek, abból mindig kiderül újabb és újabb dolog.
-
Vebber
tag
válasz Sirandrish #6738 üzenetére
Tisztában vagyok vele. Viszont ezen infókon kívül te sem tudsz semmi.
Tehát mit várok, ami elvárható?.
Pl. azt, hogy pontosan megtudjam mikor jelenik meg. Ugye csak találgatások vannak, hogy nov. 10. lesz belőle valami, vagy csak a figurák.
Sokan kíváncsiak, hogy pontosan mit fognak kapni a pénzükért, ahogy én is. Így mondjuk erről is megnéznék már valami új előzetes videót , olvasnék információkat. Mondjuk mint a csapból folyó mario esetén.
Egyszóval tájékoztatást, információkat.Na meg modnjuk várnám azt is, hogy bejelentik a textúra hibákon is javítottak.
A Codot pedig nem hoznám negatív példaként.
[ Szerkesztve ]
-
Vebber
tag
Verd jobban a "nyálad". Ilyen esetben vetess fel jegyzőkönyvet, ha visszaküldik úgy, hogy ugyanolyan szar, semmit nem csináltak vele újabb jegyzőköny arról, hogy a hiba kijavítva nincs.
Átvétel előtt fogyasztóvédelemmel konzultálni, a konkrét hiba tudatában, elmondani, hogy nem történt javítás a jótálási/garanciális időn belül, javasolják-e az átvételt.Az üzletben nem az eladó kisaszonnyal, hanem az áruház vezetővel beszélni. Tájékoztatni mi történt, pontosabban mi nem történt, döntésed szerint békéltető testülethez, bírósághoz fordulhatsz.
ezeknél lehetőség van szakértő bevonására is. Ha az megállapítja, hogy a hiba valós, akkor utána nincs mellé beszélés tovább. -
Vebber
tag
Az nem teljesen érthető, ha új korától megvannak ezek a hibák, miért nem vitted vissza vásárlás után rögtön?
Továbbá miért vetted át, ha nem javították meg? Az nem magyarázat, hogy nem lóg ki eléggé.Ilyen esetekben jön az itt sokak által szidott Media Markt pl. A hibás készüleket hozzájuk is be lehet vinni.
Ha a "szak"szervíz leszarja, akkor kisebb-nagyobb vitával náluk el lehet érni a cserét, míg a sufni boltok esetén csak hivatalos úton, sok idő elteltével.Egyébként teljesen igazad van. Nem egy filléres cikk.
-
Vebber
tag
My nintendo oldalon mindenki "hamarosan" jelzést lát, vagy csak azok, akik még nem rendelkeznek ilyen géppel?
-
Vebber
tag
válasz Adam_Shepard #6399 üzenetére
Egyszerűbb egy másik lapot készíteni/készíttetni az egyik oldalra, mint bele gányolni az eredetibe.
Neten lehet találni sok egyedi megoldást már, de nem is túl bonyolult akár papíron tervezni egyet, és legyártatni.Sanyi.mts:
Az oldal lap torzulását könnyű észre venni, szabad szemmel is látható. Bonsd ki, és nézd meg, mielőtt kifizeted.[ Szerkesztve ]
-
Vebber
tag
válasz koncsik #6398 üzenetére
Köszi neked és a többieknek is. Sokan nem tudtuk, hogy ilyen korlát van.
Segítettél
Vagy a TV-t kell eladni, hogy a család ne lásson "cuki" reklámokat, vagy a végén zsebbe kell nyúlni.Ugye csak a játékot is lehet venni külön, ahhoz néhány boltnál van ajándék is jelezve. Ezt sem igazán értem, hogy miért nem mindnél.
Amelyik jelzi, annál vajon garantáltan lesz is? Konzolok szervize, vagy az általad is linkelt üzlet. -
Vebber
tag
-
Vebber
tag
A mentésekkel még mindig van az a mizéria, vagy már tud a felhasználó magának biztonsági másolatot készíteni?
Ha a játék SD kártyán van, akkor a mentés is az SD kártyára kerül?
-
Vebber
tag
Az új Mario 16990 Ft-ért előrendelhető. Olcsóbb mint az új Just Dance, vagy a korábban megjelent Zelda.
Hogy ilyen "olcsó"? -
Vebber
tag
válasz planbmokus #6212 üzenetére
Köszönöm, közben már a másink link alatt láttam.
6220 Koncsik. Igen rájöttem.
-
Vebber
tag
Nintendo direct utólagos megtekintéséhez (nem vágott verzió), tudtok adni 1 linket?
-
Vebber
tag
válasz umbibumbi1 #6073 üzenetére
Mind a Skylanders, mind a Lego Dimensions esetében úgy van, hogy két fajta portál van.
Az egyik jó a Playstation, nintendo gépekhez, és az Xboxhoz nem. A másik pedig Xbox géppel megy, míg előbbiekkel nem.A skylanders figurái minden platformara nagyrészt egyformák. Néhány kivétel van, ami csak a nintendoval működik.
Ezek skylander és amiibo figurák ( a talpukon átkapcsolható ). Bowser, és Donkey figurák.A Sonynak az imaginatorhoz volt egy darabig darabig exclusive a Neo Cortex, de mára már nem az.
A Lego dimension esetében, tudtommal csak a PS4 esetében volt 1 figurával bővebb alapcsomag.
Viszont ez működik a Wii U-val. -
Vebber
tag
válasz planbmokus #6173 üzenetére
Ez a vörös távirányító ugyanaz a szín mint a neonból az egyik?
-
Vebber
tag
Most 5,10,15%-os kuponokat osztogattak, mindenre érvényes volt. Ezt megőlőzően volt 20 % százalék is.
Tavaly volt olyan, hogy alapból talán 10%, és minden piros ruhadarabonként +1. Maximalizálva volt persze, az elérhető kedvezmény.
Tehát jelentős kedvezmények szoktak lenni. -
Vebber
tag
válasz Sirandrish #5065 üzenetére
Tiéd volt az utolsó szó.
-
Vebber
tag
válasz koncsik #5063 üzenetére
Olvasd már vissza csak az utolsó oldalakat, és nézd meg hány személyes írás volt -nem velem szemben-, ha valaki negatív véleménnyel volt.
Ez pedig így megy a megjelenés óta. Linkeld ide, mikor én kezdtem személyeskedni bárkivel. Nem fogod megtenni mert nincs ilyen.
Ez a véleményem, bocs. Nem más témáról írtam soha, hanem mindig a témában. Ha pedig megszólítanak, engedtessék már meg nekem is, és mindenki másnak, hogy reagáljon rá. A gép mellett kardoskodók is mindig ugyanazt írják.
Az viszont mindig állandó itt, hogy azokkal szemben megy a piszkálódás, akik negatív véleményt írnak.
Nem sokat írok ide, de "kérésedhez" biztos nem alkalmazkodok, ami megint csak személyeskedés. Épp írta itt valaki -asszem- tegnap, hogy lehetőség van szűrni a felhasználók írásait. Tedd azt ha úgy látod jónak.
Ha vissza olvasol ott is személyeskedve Koho 1, 2, 3, és társai környezetében.András:
Az én írásaimat biztos nem olvasod nap mint nap, mert hetekig hozzá sem szólok.[ Szerkesztve ]
-
Vebber
tag
válasz Sirandrish #5050 üzenetére
Én szintén úgy gondolom, hogy te is hangot adtál már nem egyszer a véleményednek. Én egyszer nem írtam neked, hogy tarsd meg, mert elég. Pedig nekem sem szimpatikus a hype részedről, mint akinek érdeke fűződik állandóan dícsérgetni. Hadd lássák már akik ide tévednek, hogy nem fenékig tejfel.
Ne utasítgass kérlek.Másrészt tévedésben vagy. Pénzt adtam érte, mégis beruháztam, mert jó akciók szoktak lenni /pl. a korábban felemlegetett MM.-ban./, és azt gondoltam, majd hosszútávon jó lesz (egyéb okok miatt), így saját tapasztalatom is van, mert mielőtt visszavittem a hibái miatt kipróbáltam A-Z-ig.
-
Vebber
tag
válasz fogtunder #5036 üzenetére
A te gyermeked lehet, hogy "rinyál", az enyém viszont biztosan csupán kér. Lehet bármire nemet mondani, csak nem biztos, hogy érdemes ezzel elintézni.
Ő viszont még nem tudja felmérni, hogy mi az ár/érték arány egy terméknél.A WiiU kedvenc a saját játékokkal, és multi címekkel együtt. A Mario Kart mellett, a WiiU NFS, vagy akár a Wii-s NFS, mert ugye a Wii U-n az is fut. Sok multi cím nem jelent meg a U-ra, de azért van miből válogatni.
Így azt hiszem, hogy mégis csak célcsoport lennénk -
Vebber
tag
Valami nem csupán attól elavult, hogy az adott lapkából "fejlett" van benne. Attól még lehet alkalmatlan arra a feladatra amire szánták, és az idő haladtával egyre gyengébb lesz az alternatívákhoz képest.
A számológépemben sem Z80 dübörög már, de attól, hogy "fejlett" processzor van benne, mégis csak egy egyszerű számológép marad.A nintendo, ha akart volna, talál olyan félvezető elemeket, amiből erősebb alapot tud építeni, legalább a TV-n való használathoz, amivel a más gyártók gépeire megjelenő játékokat is kielégítően futtatni tudná, vagy akár a saját Zeldáját akadozás mentesen. Mellette pedig, még mindig nem kézi konzol elsősorban.
-
Vebber
tag
válasz fogtunder #5023 üzenetére
Pl. azért, mert rákényszerül, ha a gyerek rágja a fülét, hogy nagyon szeretné az új GTA Mariot, ami más nintendo eszközön sem elérhető. Nincs alternatíva,ha nem kér a hordozhatóságból, helyette inkább erősebb hardvernek örülne. Ha már megveszi a gépet, akkor ne kelljen mellé másik is, ha a Zeldába, Marioba beleun egy időre.
-
Vebber
tag
Ne a szavakon lovagolj, hanem a lényeget nézd meg.
Szerinted ha kis országunk fórumain ezek feltűnnek, és egyre többen le is írják, sőt túl is adtak, vagy már hirdetik az eszközt, akkor ez a világ más részein egész másképp van, és ott a problémák senkinek nem szúrnak szemet?
-
Vebber
tag
Ez a lista kb. semmit nem ér. Jól prezentálja a Metroid 2. helye. Abból amit mutattak kb. semmi nem derül ki, ami alapján egyáltalán véleményt lehetne alkotni róla.
Viszont arra valószínűleg lehet következtetni, mely réteg szavazott.Azt olvastam, hogy 2020-ban jelenik majd meg. Már ez a dátum is olyan, ami alapján bármit kijelenteni, fantazmagória.
Meg merném tenni komolyabb tétnek, hogy ha valóban ennyit kell rá várni, az már másik konzolra fog megjelenni.Fogtündér:
Értelme sincs mutogatni. Hiába van ez, hasemmire nemkevésre való.
Az ilyen mindenhez értünk, mindent tudunk az aminek a vége az, hogy valójábban semmit az előbbiekből.[ Szerkesztve ]
-
Vebber
tag
-
Vebber
tag
Az E3 nintendónál megint nagyon soványra sikeredett.
Ha a bemutatott néhány játék az idei évben jelenne meg is, sovány kínálat a konkurencia idei felhozatalához.Cod mégsem jelenik meg rá:
https://www.gamekapocs.hu/hir/54572/e3_2017_switchre_biztosan_nem_jon_a_cod_wwiiMég a wii u-tól is elmarad jócskán a kínálat.
-
Vebber
tag
válasz n000rbi #4992 üzenetére
Már hogyne lenne releváns. Bemész a boltba és elérhető alternatíva az is, most.
A kapcsoló pedig nem kézi konzol, a nintendo soha nem titulálta annak, most az E3 alatt is ahányszor szóba került otthoni asztali konzolként emlegették.
A maréknyi megjelent játék grafikailag -minden tekintetben- jócskán elmarad a konkurensektől.
-
Vebber
tag
válasz Darth_Revan #4571 üzenetére
Hol olvastál a rev. 2-ről?
-
Vebber
tag
Itt is működik a firmware frissítés kártyáról, vagy csak netről?
Glamour napok alkalmából 20% kedvezménnyel tudtam volna venni. Mivel a "kedvezményes" játékon dolgoznak, így elgondolkofódtam rajta. Nem veszik, így a boltokban van készlet az első szállítmányból, ami alap FW-vel van. -
Vebber
tag
válasz Sirandrish #3494 üzenetére
Neked mit segítene a 250 GB-os gép?
-
Vebber
tag
válasz koncsik #3481 üzenetére
Az update-el N. igyekszik a kiskapukat zárni.
"Mais la nouvelle mise à jour v2.1.0 se contente d'une "Amélioration de la stabilité du système pour une meilleure expérience utilisateur", ce genre de commentaire concerne la plupart du temps un ensemble de correctif visant à fermer des failles ou bien à apporter plus de sécurités. Il est fortement possible que Nintendo ait l'intention de limiter l'utilisation lié au DNS et notamment au navigateur internet"
-
Vebber
tag
válasz Cobra652 #3400 üzenetére
Tehát amit te nem tapasztaltál az nincs. Aki kritikusan "mer" írni, az biztos mind hazudik ki sem próbálta.
/Az sem zavar, hogy előttem is említette más is./
Egy tárgy letétele, felvétele ezek szerint nem fizika. Akkor esetleg biológia törvényei alapján működik?Ezek ám az érvek.
-
Vebber
tag
válasz Sirandrish #3291 üzenetére
Abszolút elfogult az írásod az új Zelda játékról, mind a szvics, mind a játék tekintetében.
A végén a konklúzió engem felháborított, mivel oda tévedhet olyan érdeklődő, aki nem tudja, hogy valójában nem ez az altenatíva, egész egyszerűen félrevezető.
"Mondanám hogy most azonnal mindenki rohanjon le a legközelebbi konzolboltba és vegye meg egy Switch társaságában, de nyilván sokaknak drága lenne 130 ezer egyetlen játékért. Nekik azt üzenem, hogy keressenek valakit, akinek megvan és hajrá."Egy Wii U játéknál, amit portoltak, még jó, hogy nem kell "rohanni". Mivel te a játékról írtál /és nem a konzolt mutattad be/ így előbbit is le kellett volna írni (és nem csak az elején megemlíteni), na meg bemutatni, hogy a Wii U verzió többet tud a mozgás érzékelős Gamepad irányításnak köszönhetően. Precíz célzás, feladatok megoldása a Gamepad használatával, stb.
Vagy megemlíteni a hibákat, mint pl. sokszor jobb esetben derékig, rossz esetben a fejéig a sziklába süllyedő főhős stb.
Fizikát sem látom olyan tökéletsnek. Pl. 20 homokba kilőtt nyílvessző, összeszedés után már kevesebb, vagy sokszor az ellenfél által laza talajba lőtt, nincs meg, más esetben pedig a sziklából is felvehető.
Vagy villámcsapás után elégő fű, a vihar eláltával visszaváltozik eredeti állapotába.Kifejezetten bosszantó az állatok eltűnése rövid idő alatt. Nem elfut, nem elbújik, hanem 2 méterre állva tőle köddé válik. Ha ez nagyobb testű emlős, amit egyszer sikerül egy nyílvesszővel eltalálni, de kevés volt, akkor az eltűnés helyén ott marad a nyílvessző.
Szintén bosszantó az újratermelődő ellenfelek, mint volt a Far Cry 2-ben. Stb.
A játék maga ettől függetlenül elég jó. Bár sztem nem ér év játéka címet, már csak a grafika miatt sem
/Wii U és ezen konzol tapasztalata alapján/.[ Szerkesztve ]
-
Vebber
tag
Ne azt mutassátok/bizonygassátok hol nincs, hanem azt hol van. Aki akar az tud belőle venni, amerikában is. Te is fogsz kapni.
Miből gondolod, hogy nem érdekel? Abból szűröd le, hogy nem estem én sem hanyatt? Miért van az, hogy ha valaki ebben a topicban negatívabban ír, bármit, akkor a kemény mag jön a "ki tud nagyobbat mondani" érvekkel? Nem kell reagálni.
Érdekel, csak nem úgy, ahogy most elérhető, de ezt inkább nem fejtem ki.Ha valóban érdekel a cím -és nem az lesz, hogy utána itt majd jössz leszólni- elküldöm privátban néhány nap múlva, mikor lenyugodtak a fanok. Ha mégis inkább ez vezérel, akkor essünk rajta túl most. Hasznos, és nem csak a kapcsolóra tekintettel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest