Új hozzászólás Aktív témák
-
Plug Life
senior tag
Beszarás 😂
-
kenwood
veterán
válasz
egyedülülő #20923 üzenetére
Talan Trump gazdasagi haboruja.
Mondjuk lassan egy eve folyamatosan esik az altok 90 szazaleka,szoval egyre kevesbe relevansak ezek a kerdesek[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Agyrák666
aktív tag
válasz
egyedülülő #20923 üzenetére
Shortoltam kicsit. Majd szolok, ha mehet vissza.
-
egyedülülő
őstag
Mi történt, hogy ekkorát esett a piac legutóbb?
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
tomazin
veterán
válasz
pintyesz #20921 üzenetére
Akkor probald meg azt, h felrkasz egy metamaskot es megprobalod beimportalni a 24szot oda (elvileg ki kene tudnod nyerni, lehet 16lesz) vagy ha azt nem akkor a private keyt. Ha sikerul es megy vele a tarca (nem tudom fog-e), akkor felveszed a base halozatot es ott lesz az ethd
Jah ezeket sehova ne ird le, mert azonnal leuritik a tarcad
[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
válasz
pintyesz #20918 üzenetére
Pedig gondoltam jo fej leszek es megnezem neked, de emailt akar ez a csoda. Nezd meg, h hogyan tudsz halozatot hozzaadni. Bsc, avax, polygon is mind evm halozat, szoval tudnia kene kezelni.
De most talaltam egy ilyen. Ott van fent, h filter by chain. Nyomd meg a view allt es jo esetben ott lesz a base.
Bocs a nyomorek kepert. [kép] -
pintyesz
senior tag
Üdv mindenki!
Tudna valaki segíteni az alábbi problémával?Coinbase walletról küldtem Best Walletra ETH-t.
Utólag láttam meg, hogy base networkös volt az ETH, amit a Best Wallet ETH címre ETH networkös címre küldtem.
Így nyílván nem látom a Best Walleten.
Azonban az etherscan-en látom hogy ott van a címen.Hogyan lehetne láthatóvá tenni, bármilyen módon?
Köszönöm a válaszokat előre is!Format C:...YES or CONTINUE? :))
-
Elektrosokk
veterán
-
Agyrák666
aktív tag
Jo ez a tramp rally
-
kenwood
veterán
válasz
Erwinke #20906 üzenetére
Nem a mai nap, hanem az elmult 3-6 honap alapjan. Van 1-2 , ami akkor is megy, amikor minden piros. A tobbi honapok ota szabadesesben.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
Egyre inkabb azt erzem, h tavaly tavasszal volt az alt szezon, es a kovetkezo 2-3 ev mulva lesz ...
-
Sziasztok!
Új vagyok a kriptovilágban. Befektetés a célom. A Binance oldalán regeltem.
Vettem egy kis Bitcoin-t valamint BNB-t. Igyekszem olvasgatni a témában, valamint Binance learn-t is nézem, hallgatom. Egy kérdésem, hogy azt írták a kriptovaluta.net-en, hogy magyarra állítható az oldal, de nekem mindig visszavált angolra. Esetleg ezt meg lehet oldani, hogy magyar maradjon?
Valamint maradhatok forintban, vagy érdemesebb EUR vagy dollárban vásárolni?
Valamint van a "Saját eszközeim - My Assets" alatt az "Érme nézet - coin view" itt mutatja, hogy gondolom mennyi a tőkém és van a "Account view - Fiók nézet" ott az "Earn" alatt ott egy darab magasabb összeg van. Ez összesített eszközöm? Ha erre rányomok akkor a "Total Value" alatt tudok választani, hogy BTC vagy BNB legyen, viszont a Ft nem változik. Gondolom akkor jól gondolom, hogy a készletemet mutatja.
Kérdésem, hogy azt hol tudom megnézni mennyit változik plusz-mínusz az összegem?
Ne haragudjatok a kérdésekért és igyekszem olvasni a témában, videókat nézni valamint megpróbálom átbogarászni ezt a fórumot is. Nagyon-nagyon hálás lennék ha segítenétek. Előre si köszönöm.[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #20901 üzenetére
Közbe megoldottam. Ment vissza Binance-ra, de ahhoz kellett BNB-t is vennem, aztán vissza a másik wallet addressre. Bah, borzalom.
-
BoneDragon
veterán
Sziasztok, egy kis helpet kérek. Coinbase walletet csatlakoztattam Raydium oldalához, ami a Solana walletet látja, de én a Coinbase walletembe csak Ethereum addressre tudok utalni, szóval az oldal úgy látja 0 balance van rajta. Hogyan tudom mozgatni cryptot 2db Coinbase wallett között 1 accounton belül? Nem jövök rá hogyan is kéne ezt...
Binancen próbáltam közvetlen arra a walletre utalni, de érvénytelen addressnek mutatja. -
Mr.RiK
csendes tag
Sziasztok!
Még 3 évvel ezelőtt az apám állítólag vett kriptovalutát facebookon keresztül (tudom, valószínűleg át verték, közel van a nyugdíjhoz, nem nagyon ért ezekhez).
Még anno thebestvouchers.com-tól kapott egy kártyát amit aktiválni kellett és most napokba rám szólt apám, hogy próbáljam meg kivenni a 200 darab XRP kriptovalutáját.
Elkértem tőle a levelet amit kapott a thebestvouchers.com-tól (ebbe benne van amúgy a kártya is kóddal), viszont még az oldalra se tudok belépni, mert hibaüzenetet dob ki, be se tölt.
Szeretném a hozzá értők véleményét kérni, hogy ilyenkor mi a teendő, valamint thebestvouchers.com-ról, hogy ismeri-e valaki.
Köszönöm a segítségeket előre is! -
nort_on
senior tag
válasz
DerStauner #20898 üzenetére
24-ben vetted, azt most beírod (forintban) a 24-es bevallásba, mint veszteség. Idén eladod, azt beírod a 25-ös bevallásba jövőre (szintén forintban). Aztán a kettő forintos különbség 15%-át befizeted szintén jövőre. Ennyi.
Az 1+2 év görgetés az tényleg macerás kicsit, de ez van. Nyugatabbra általában sokkal rosszabb a kriptók adózása. Ok, van ahol jobb.
-
DerStauner
senior tag
Ahoj!
Olvasgatom a kriptók szja adózását, és azt veszem le belőle, hogy szerzési költségként csak a TÁRGYÉVI költségek számolhatók el. Tehát ha én 2024-ben vettem valamilyen kriptót, és 2025-ben nyereséggel eladtam, akkor elviekben a 2024-es bekerülési árat nem tüntethetem fel mint költség. Milyen hülyeség ez? Egyáltalán nem életszerű. Minden más árfolyamnyereségből származó bevételnél figyelembe vehető a szerzéskori érték, mint csökkentő tétel. Ill. van az az opció - ha jól értem -, hogy két évig "átvihetem" a veszteséget a következő évbe. Így figyelembe tudnám venni a 24-es vásárlás költségeit, de csak akkor, ha beírom a 24-es bevallásba, igaz? Viszont ha pl. több, mint 2 évig tartom, akkor meg már nem vehetem figyelembe, igaz?
-
Árpi001
senior tag
-
szabi__memo
nagyúr
-
thomeef
őstag
válasz
atee_13 #20886 üzenetére
Hát nem tudom ezt így 100%-ra megmondani, de ajánlani semmiképp nem tudom emiatt. Figy, nekem hivatalos Raiffeisen bank által kiadott angol nyelvű aláírt statementet nem fogadtak el (rajta minden személyes adatommal, címmel stb.). Szerintük nem én vagyok
Nevetségesek
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
-
-
Bitgettel van valakinek tapasztalata?
https://www.coreinfinity.tech
-
Héraklész
tag
válasz
fireman123 #20880 üzenetére
Nem tőzsdézni, befektetni akarok néhány évre. Egy regisztrációt és 1 coint (maximum 3-4-et) szeretnék.
-
fireman123
őstag
válasz
Héraklész #20879 üzenetére
Semmivel sem rosszabb hírű a binance mint a többi, sehol nem kell duplán adózni, ha Mo-on élsz akkor rád a magyar adótörvények vonatkoznak, az pedig a haszon után 15% .....semmi más egyik tőzsdén sem. Egyébként az emlegettek közül a Binace-n a legkisebb a fee, és a legtöbb coin, a krakenen éppen duplája, és a binance a legnagyobb (ha ez számít). Az azonosítás kb. mindenhol azonos (néhány mini tőzsde kivételével), mindenhol kell KYC, sőt nemrég lépett hatályba a MICA ami külön uniós előírások az uniós ügyfelekre, függetlenül a tőzsdétől, ez most van folyamatos bevezetés alatt ....de ha valamiért nem szimpi a binance akkor még nézd meg a Bybit-et is, aztán eldöntöd....de regisztrálhatsz többre is majd meglátod melyik válik be...nekem kb. 10-12 tőzsdére van regem, attól függetlenül, hogy ezekből van olyan amit még sosem használtam eddig.
[ Szerkesztve ]
-
Héraklész
tag
-
thomeef
őstag
válasz
Héraklész #20873 üzenetére
Coinbase Amerikai oldal, amerikaiknak. Semmilyen email-es vagy telefonos supportjuk nincs. De a legnagyobb probléma hogy csak angol nyelvű, ékezetmentes dokumentumokat fogadnak el Adress security checkre. Egész egyszerűen ha egyszer ID checket kér a rendszer nem fogsz tudni adni, mert a magyar dokumentumok értelemszerűen nem angol nyelvűek, és nem ékezetmentesek. Ergo nem fogsz hozzáférni a benntlévőségedhez.
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Héraklész
tag
Az angolnyelvű oldalakon a Coinbase benne van az első 3-ban. Emiatt gondoltam arra.
-
k1raly
aktív tag
-
Héraklész
tag
Soha nem vettem kriptót, most gondolkodom rajta.
Milyen megbízható oldalak vannak, ahol kriptopénzeket lehet venni és eladni?
Nyilván sok átverés van és új oldalak nagy ígéretekkel, nekem a megbízhatóság az elsődleges.
Mire érdemes figyelni jutalék és adózás tekintetében? -
kenwood
veterán
válasz
MasterDeeJay #20864 üzenetére
Az a baj vele, hogy mar 20% circulating supply mellett is top 20 volt. Csak ahhoz, hogy a par nappal ezelotti arfolyamat elerje 3 ev mulva, max supply mellett, 100 milliardos marketcap kellene
Magyaran egy Solana memecoin akkora lenne,mint maga a Solana.
Ezzel en csak rovidtavon szamolnek.[ Szerkesztve ]
-
Én bitpandán tettem be EUR-t aztán onnan vettem, kifelé meg USDC-be swap és onnan sell majd vissza kártyára.
A kezdetekkor kellett volna venni belőle pont az induláskor, most hullámzik az egész.
Lényegében Trump játékszere lehet majd, szerintem ha behozza a köztudatba egy egy bejelentéssel akkor megint fel fog menni de ez teljesen kiszámíthatatlan. -
madpapa
senior tag
Tudom nem a fórum témája, de nem nagyon találtam sehol, hogy Androidos mobilra milyen malware, vírus, bármi ilyen keresőt tudtok ami jó? A biztonság kedvéért át akarom nézni. Anti Spy Detektorral étnézettem, de az nem talált semmit. Ha volna valamilyen más tipp, azt megköszönném.
-
stickrs
senior tag
Hello, XRP-ről vélemény? Hosszabb távon jo lehet?
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
válasz
MasterDeeJay #20850 üzenetére
Én Coinbase Wallet-en próbáltam venni, de olyan ára lett volna a Swapnak, hogy elengedtem... Lehet, hogy öreg hiba volt.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
k1raly
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #20850 üzenetére
Persze gyors kereskedésre jó. De alapvetően egy meme coinban nem érdemes vagyonokat tárolni azzal a céllal hogy majd egyszer hátha sokat fog érni. Nem mondom hogy nem volt erre példa, de több az ellenpélda.
Inkább vegyenek az újak a top20ból pár coint, hosszútávon sokkal több értelme lesz szvsz. -
válasz
k1raly #20844 üzenetére
Poénból vettem tegnap kettő Trump-ot (35 EUR/db volt akkor). Persze ahogy elérte a dupláját egyből váltottam is el a felét (volt egy 70+Eur csúcs és amikor kezdett esni akkor adtam el az egyiket). Most csak a haszonnal játszom. Bár jobb lett induló áron venni belőle.
Kíváncsi leszek mi lesz belőle.lm83
nekem valami bitpanda van, azzal tudok venni ilyesmiket. Ezer éve regisztráltam nem tudom mennyire jó de nem volt vele gond.[ Szerkesztve ]
-
k1raly
aktív tag
Coingeckon keresd meg a coint. $Trump Nézd meg a piacok fület az adott coinnal és látod hol tudsz venni.
Trumpot tudsz már binancen de én nem javasolnám hogy egyből meme coinokkal kezd.[ Szerkesztve ]
-
lm83
őstag
Szervusztok,
Melyik a legegyszerűbb lehetőség kripto vásárlásra?
Nem szeretnék kerekedni meg ilyesmi, csak most vásárolni és aztán hagyni.
Ezt az új trump coint néztem tegnap, hogy megjelenés után hogy felment már az ára.
Gondoltam, majd ma ránézek ma hogyan lehetne venni, de már azóta megint vagy háromszoros az ára.
Szóval olyan hely kellene, ahol ezt lehet venni, de úgy nézem már van nagyobb helyeken.
Lehet egyszerűen befizetni pénzt kártyával, vagy utalni, otp-s számláról.
Költség meg minimális, mert ahogy írtam, csak vennék most gyorsan pár darabot, aztán hagynám az örökkévalóságig, hátha lesz belőle valami... -
kenwood
veterán
Amikor ranezek a portfoliomra :
-
GuMipOkE
senior tag
Az ember most legyen okos a solanájával.
-
Agyrák666
aktív tag
Amugy rajottem ez egyszeru.Kovetni kell a vonalakat, es az aljan venni, a tetejen eladni.
-
Erwinke
aktív tag
Szep napot!
Errol velemeny? [link]Koszonom!
Tusztelettel Ervin -
-
Sziasztok, leteznek olyan crypto trading botok, amelyek egy bizonyos kommunikacios formaban erkezo uzenetekre tudnak reagalni? Tehat pl. Messengeren erkezik egy uzenet, hogy XYZ ezt es ezt csinalta es akkor a bot vegyen ugyanolyat - van ilyen?
https://www.coreinfinity.tech
-
fireman123
őstag
válasz
atee_13 #20809 üzenetére
Attól tartok, hogy "hivatalosan" nem....szabály szerint a hagyatéki leltárban kell szerepeltetni, aztán gondolom majd mindenféle hivatalos (lefordított) hagyatéki közjegyzői papírt meg kell küldeni a Coinbase-nek és az majd valahogy az örökösöknek fogja a coinokat (vagy ellenértéküket?) átküldeni...egy ilyenekben jártas ügyvédet (nem kizárólagg kriptóban, hanem külföldi bankszámla, értékpapaírszámla....stb., gondolom hasonló szabályok vonatkoznak ilyen szempontból a kriptotőzsdén tartott értékekre is) ) azért megkérdeznék..... nem lesz egyszerű menet szabályosan eljárni, elvileg az örökösöké lesznek a coinok (ami nem biztos, hogy a férj, ha vannak gyerekek akkor biztos nem, csak esetleg részben) ...mintha valahol már olvastam volna ilyenről....azt hiszem nem kripto volt, hanem a Lightyear (külföldi letétkezelő brókerszerűség, ahol részvényeket és etf-eket lehet venni) .......a nem hivatalos és vélhetően nem jogszerű az lenne, ha be tud lépni és átküldi a saját fiokjába....de ez lehet, hogy már a bűncselekmény határát súrolná....sőt szinte biztos....
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
válasz
Dißnäëß #20818 üzenetére
Tök mind1 hová teszik a "szakik". A "szakik" a decemberi hasonló esésnél is 80-87k-s aljat emlegettek. Helyette 2x visszament majdnem 100-ig.
Most ugyanez a mantra. Mondjuk az, hogy mindenki 20-ára várja a kánaánt azon nem lennék meglepve, ha pont fordítva sülne el a dolog, már láttunk ilyet sokszor.
-
-
Árpi001
senior tag
válasz
Stylewars_kp #20815 üzenetére
Ennek nem sok értelme van....
#20817 +1
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
proof88
addikt
válasz
egyedülülő #20814 üzenetére
Csak ki akarják rázni a gyöngéket, meg bizonyos körök még be akarnak vásárolni a következő pumpa előtt.
-
egyedülülő
őstag
válasz
Stylewars_kp #20815 üzenetére
Az ember azt hinné emelkednie kéne vagy legalább stagnálnia.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
egyedülülő #20814 üzenetére
Közeledik Trumpli beiktatásának napja. Minden romlik. Forint lélegeztető gépen.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
egyedülülő
őstag
Mi van az árakkal? Megint miért esik ennyire?
-
atee_13
őstag
Üdv!
Egy ismerős feleségének coinbasen van fiókja. Sajnos meghalt. Lehet valahogyan az ismerősömnek (férj) magára venni a fiókot?
Ha rossz topic aktuális topikajánlást is megköszönök
-
Flashback
addikt
válasz
Ryder1 #20803 üzenetére
Köszönöm, van a walettemen swappolni való ENS is azèrt írtam opciónak. Egèsz nagyott ment az utóbbi pár hónapban igy a profitot egy altba raknàm.
"Ledgeren tárolnàm", lehet már ott is tudok swappolni.bobalazs: Köszönöm!
spkkill: Elèg vastag, nem valami dump cucc.
Nem titkos, a HDNről van szó. Szerintem 1-2èven belül nagyot fog menni.
Persze ez nem befektetési tanacsadás
[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
-
Flashback
addikt
Sziasztok,
Egy feltörekvő altba akarok vásárolni.
Mexc listázza meg az Uniswap is. Melyik a jobb??profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Sziasztok!
Binance futures, leverage tradingnél kapok egy hibaüzenetet, mi szerint "this token is in reduce only mode" így nem tudok longot nyitni. Nincs semmi más nyitott tőkeáttétes pozim, ha bepipálom a reduce only módot, akkor is hibát dob fel. Nyilvánvalóan én vagyok balf@sz és nem értem mi ez, de régen nem volt ilyen... tudja valaki mi lehet a gond? Sorry ha lama a kérdés. KöszönömA nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Kedvező áron hAPax3 és cAPax egyben eladó. (gari)
- Olcsón! ThinkPad T480s 8.Gen! IPS érintőképernyős 16GB 256 nvme gyári Magyar vil-bill.
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -40% 17,3" Brutál i7-13700H 32/1TB Iris Xe FHD IPS
- Z fold 4 eladó
- Dell Latitude 5300, 13,3" FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás sz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest