Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
wtf, ilyet láttatok már?
-
pomk
őstag
válasz
Csokishurka #3133 üzenetére
Nekem
De előre vetítem, hogy kevesen vagyunk és ahogy látom elég inaktív is...
Na majd ha elkészül az összefoglaló, mindenki oda akar belépni... -
_ocsisajt
őstag
válasz
Csokishurka #3133 üzenetére
Nyah... Megcsináltam refugee-ból egy mapot és utána hideoutból is engedte utána... Ehhh
-
Argh!
aktív tag
válasz
Pitymaszter #3126 üzenetére
-
_ocsisajt
őstag
Új karival mennék mapozni hideoutban... (refugee-ból jó, de én innen szeretnék!)EZ MOST MI? Kampány letudva, mindenkivel beszéltem... Vagy mégse?
-
gyugyo79
addikt
Hát kb. megszívtad mert az 2 képesség. Az egyikbe (tűz kör) bele kell állni. A másikba meg meghalsz ha elkap. Én amikor megöltem pld. ilyet nem is csinált mármint, hogy ne tudtam volna simán bele állni a tűzkörbe amibe bele esik a tűzlabda mert oda lőtt volna/ rakott volna mást. De az már jó rég volt.
De ma néztem pár videót és látom ez nem is olyan ritka pld. (láthatóan egy olyan próbán lett meg amikor nem volt szerencsétlen a próbálkozó + nagyobb DPS-el már neki is hamarabb meg lett volna ami neked megvan ahogy láttam.)[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Csokishurka #3127 üzenetére
Random bosshoz leszaladtam, picikét jobb volt a második verzió, persze ugye annak jobb a szorzója, lehet az is számít(ott) (Meg ugye az egyéni setup is számít, skillek, gear stb)
Áááá csak egy elemental bogyóm volt, másikat váltani kellett benti bóótban 23 exért sajna... (trade keresőn 30 most egy darab HC-n legolcsóbb)
[ Szerkesztve ]
-
Pitymaszter
tag
Nem tudom milyen videót néztél de én találtam egy jót most.. meg néztem és meg is értettem a lényeget. [link]
Mivel egy hiteled és így jön a következő fázis amikor kiveszi a leszúrt kardot. Onnantól kezdve a kör bombázás mellé kezdéskor küldi a "beam"-et is a körbe. És te itt haltál meg.
A videó szerint meg kellene várnod míg elsüti a "beam"-et és rögtön bemenni a körbe hogy ne a körön kívüli robbanás öljön meg. -
_ocsisajt
őstag
válasz
Csokishurka #3124 üzenetére
Igen ez logikus, de el lehet fejben matekozni, hogy melyik a jobb... Az, vagy -30% elemental a monsztákon?
(Használom aurában a flammabilityt is, mert str stacker merccel megyek, nem meta build, így be tudom rakni a blasphemyt is.)
De köszönöm! Akkor lemegyek egy bosshoz élesben letesztelem majd!
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
Noob kérdés incoming...
Adott egy Widowhail ami 236% bónuszt ad, fel van uppolva meg ki van likasztva, vaalozva és így adott egy +8% Blindot még korábban.
De! Van egy másik új Hailem ami 249%-os és sajnos a vaalozás neutrális lett...
Bónusz kérdés: A régibe be van rakva kettő darab elemental penetrates cumó. Az újba mit érdemes rakni, autórobbantós buildnél? A guide phys-es gemeket ajánlj, de ott ugye badass a sárga bow, nekem még nincs (tegezem* sem olyan frankó sajna, dettó), így azt a köbö semmi phys damaget nem érdemes sztem boostolni.
Mennyit dob igazából a blind szerintetek? Mert én ahogy végigtaroltam kampányon nem nagyon éreztem előnyét ennél a buildnél, mert az evasion úgy sem számít a robbanásnál (???)
Új karim btw végre map képes, kampányt kivégeztem (level 64).
*
Sacral quiver
vaal 81 accuracy rating
4-5 phys dam
7-16 cold dam
36% bow dam
+2 projectile
14 Crit hit
+18 dex[ Szerkesztve ]
-
Csokishurka
őstag
válasz
zsirfecske #3121 üzenetére
Nem olyan rossz az, pl nekem hogy most altozom a warrit így nem baj, hogy volt pár low tier waystoneom.
-
zsirfecske
addikt
illetve semmi crafting funkció nincs benne? mindig vegyük ki inventory-ba, és vigyük el reforge-olni ha ilyet akarunk? kényelmes
szerk.:
de amúgy rálestem, tetszik, pl én kizárólag XV/XVI waystone-okat használok, így a többi fül csak helyspórolás miatt is szupi. de a tier-en belüli jelölhető fülek nagyon jó rendszerezhetőséget tesznek lehetővé, lásd pl itt:[ Szerkesztve ]
-
Win-T
senior tag
válasz
zsirfecske #3119 üzenetére
Erre elég nagy eséyt látok, igen.
És úgyis megvesszük.[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
végre waystone tab, köszi az infót! legjobbkor, épp megteltem
viszont mit gondolnak, a tablet-eket hova tesszük? vagy arra majd külön lehet venni tab-ot később, hogy lenyúzzanak rólunk még egy bőrt?
-
pomk
őstag
Nem néztem mást videót, nem tudom mi a stratégia ennél a bossnál, de nekem a Te videód alapján úgy tűnik, hogy pont az ellenkezőt kéne csinálni. Nyomott egy láng csóvát-sugarat és Te bent álltál a közepén.
Piros kör a karakter.
Kék vonalak / nyíl a láng sugár.
Zöld ahol szerintem lenned kéne hogy elkerüld. -
Argh!
aktív tag
Elsö probálkozásom volt Arbiter-nél. [fail]
Elötte néztem videót hogy milyen támadásai vannak.
Valaki meg tudja mondani mi a hiba?
Van az a bomba amit lerak, ilyen tüzkör. Ugy tudom azokba bele kell menni. Mikor belelmentem akkor meg 1 hit-elt, szoval nem értem hogy müködikElsö halálnál tudtam hol a hiba, gondoltam gyorsan 1 hitelem és csá de benne álltam a támadásába
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz
Csokishurka #3111 üzenetére
két map tabod van, ha most is megvetted és az 1 idején is. Lehet, semmi nem tiltja. Annyi, hogy tudtommal az affinitást csak az egyikre tudod beállítani.
-
Mrdevil
addikt
válasz
Csokishurka #3111 üzenetére
Én úgy tudom át lehet hozni az egyből minden ilyesmit.
-
Csokishurka
őstag
válasz
Csokishurka #3110 üzenetére
Oké szóval úgy tűnik, hogy poe1ben megvettem a map stash tabet és ezt most táhozta mert megvettem és ost duplikálva van. Valaki meg tudná nézni, hogy neki is így van e?
Vagy csak valamiért duplát kaptam mikor megvettem? -
Har_melin
addikt
lejárt a szerkesztési idő, szóval:
Mindegyik Tierhez hat al-tab tartozik, a fő tabon az affinitás bekapcsolásával automatikusan a megfelelő tier rekeszébe teszi majd a mapot.
Az al-tabok specifikálhatók (lehet pl külön csak a rare mapoknak), de az ezekbe szétválogatást már nekünk magunknak kell intéznünk. A Shift+Ctrl lenyomásával abba az al-tabba rakja vissza a mapot, amelyikben éppen állunk, a Ctrl-lal pedig mindig az elsőre. -
Har_melin
addikt
Köszi a segítséget.
Cserébe a mai jó hír: aktiválták a map stash tabot. -
zsirfecske
addikt
boss-oknál mit érek max 5 life on hit-tel? effektíve semmit, és cserébe map-ozás közben sem tölt rendesen. így meg életben tart a boss-ig, ott meg úgyis flaskázok, ennyi. nem is igazán értem, még ha gránátonként is számolja, akkor is 25 life / shot ha mind betalál? ráadásul én a gas granade fire explosion-jét használom fő sebzésnek, az sokszor lehet hogy tök független a hit eseménytől. de nemtom hogy számolódik, őszintén szólva nem is próbáltam ki soha, annyira useless statnak tűnt az alacsony érték miatt. persze javítsatok ki ha tévedek.
szerk:
amúgy 30-50 div körül láttam magas mana+life on kill suffix mellett +proj skill és 500+ phys dps xbow-okat, csak hát ugye még a mapozás elején vagyok, második citadel felé járok épp, nincs rá zseton. de az lenne a tuti, mana on kill-ből csak az egyik gyűrűmön van 20+, mondanom sem kell a leghasznosabb statok egyike. 145 mana körül van egy gas granade (-40% resource cost mellett!), szóval kell a visszatápolni folyamatosan, bossoknál meg ha nem elég magas a damage akkor flaskázni 1-2x.[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz
zsirfecske #3096 üzenetére
Mér nem a life on hit-re mész rá? az bossoknál is hatna.
-
dante3
addikt
-
Har_melin
addikt
én egy ilyet vettem magamnak karácsony előtt (itt ajánlották) és szerintem teljesen jól működött, csak én nem voltam kompatibilis vele, maradtam az egérnél. Vissza is küldtem gyorsan, amíg még élt a karácsonyi ingyenes opció, de mondom, a kütyü teljesen jó volt, jól működött, nem az ő hibája volt. Van hozzá egy BT dongle is.
-
zsirfecske
addikt
na kész, ráfizettem a fenti vaal-olt fegyóra 4 divet, reálisan ennél jobb +proj és life on kill xbow nem lesz a kezemben:
ezzel végleg eldőlt a +proj vagy dps xbow vitám, még ezt is simán bírom manával, gas grenade dps 35k. a life on kill-em 1db cannibalism spirit supporttal együtt 268(!), azaz 10-es csoport felrobbantásnál fullba visszatölt, nekem ez a must have a túléléshez.próbáltam nagyobb phys dps xbow-okat, de sehol sem voltak ehhez képest. a 25-ös skill level büntet, kell hozzá egy inspiration support ami kisebb dps így, meg az 5 socket, szóval nem olcsó, de gyakorlatilag nem is nagyon használok mást mint radiant+gas grenade és szaladgálok. imádom hogy közel megyek a pack-okhoz és vuff, berobbannak, az oil granade csak extra néha
-
-
Jacktor
aktív tag
válasz
CptAdamica #3088 üzenetére
Gondolom az minden ranger buildre vonatkozik hogy endgame az evasion-re kell gyúrni, aztán ha megvan a 13-15k belőle, be lehet kapcsolni az Actorbatics skillt. Plusz spirit sem árt felszerelésből, hogy a Heraldok (90) mellett a Wind dancer (plusz 30) is be legyen kapcsolva. Nekem most 150 spritem van (90 a káosz trialokból 60 pedig felszereléseken; nem volt olcsó), így az overhelming presence is aktív, de az offensive skill.
Illetve egy 30% movement speedes csizma sem árt, de az sem olcsó.
Nagyon endgame pedig át kell állni az eregiapajzsos verzióra, de az pláne nem olcsó mókaItt le van írva minden.
Amúgy nálam a trade azután indult be, hogy mentem a 7 körös chaos trialokat, amiknek a végén dobja a Soul core-okat, amik darabját 20-30 exa-ért el lehet adni Alva-nál.Nem tudom milyen szinten vagy de tudok adni pár erős early-endgame cuccot, pár exáért árulom őket de igazából nem hiányzik
a jó bodyarmor fontos lenne mert a passzív skillek azt szorzózzák
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
éppen dolgozm rajta, rögtön lenne egy kérdésem: kontrollerrel hogyan lehet előhívni egy cucc tier információit? Azt, amit PC-n az alt-ra mutat meg?
-
CptAdamica
veterán
Amúgy mire kell figyeljek rangerrel, hogy ne papír legyen a karakter? Mostanában nagyon szopó ágon vagyok.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #3085 üzenetére
persze nem jött be, pénzem épp nem volt omen of corruption-re, így vaal után maradt olyan amilyen. de ez még a jobbik eset, nagyon jó cucc, csak ugye lehetett volna jobb
amúgy az rng nekem most komikus. néztem egy másik xbow-t trade-en 1 div-ért, ugye 0 pénzzel. mondom megyek egy kört, hátha esik div. ööö, 5 percen belül pottyant. megvettem a fegyvert, kipróbáltam, bakker kiderült, hogy nem jobb mint a jelenlegi sem. feltettem 2 div-ért, 10 percen belül eladtam, és a komédia, egyből utána esett még 1 div. ezen tényleg már csak nevetni tudtam
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
5 div-ért lőttem, új endgame fegyóm lehet, ha bead valami jót a vaal:
all-in mentem, minden pénzem benne van, de tojni rá, ez csak early access[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
Most egy STR stacker Gas Arrow, igniteos Gemling buildet követek:
https://maxroll.gg/poe2/planner/2c1cz0nvAhol nem kell ugye mana, meg nem kell +melee skill sem.
Erre egy ilyet sikerült rollolnom. (kilikasztottam, meg feluppoltam defenset)
Szerintetek ez mennyit érhet HC-n? Vagy nagyon spéci a dolog? (Mert ugye Armoros cumó?)
Nekem pont ideális, de nem tudom, jó ajánlatért megválnék tőle. -
tibee77
őstag
Trial of chaos-t nem azokert a rewardokert eri meg farmolni, hanem a fragmentek-illetve boss unique-ok miatt.Minnel gyorsabban, minnel többet kell tolni es akkor jöhet be par div orankent.Persze nem ugy hogy lenyomsz mondjuk 10-et, hanem ilyen 100+ trialt.
Div drop meg olyan, hogy sok mindentöl függ.Minnel több szörny kell a watchstone-okra, minnel több a magic-rare annal jobb, azoknak jobb a drop-ja.Ezert tol mindenki breach-et, tömerdek mob jön belöle, igy nagyobb esely a jobb loot-ra.Volt olyan mapom ahonnan ilyen 4-500 breach splinterrel jöttem ki, 60 exa droppolt es tonnanyi mas dolog is.Persze az a legjobb ha div is esik de talan idaig volt 20 div dropom a jatekba, penzem viszont nem azokbol volt.(karim is kb. 400 div-ben van)az csak egy jo kis extra loot ami megdobja a jatekelmenyt, mikor csilingel
Ezen felül kell ugye atlas tree, ami buffolja a dolgokat,nagyon jo ha van rarity a gear-en (olyan 100% körül mar erezhetö a boost) , illetve a legfontosabbak a towerek, hogy az adott area-n belül jol felbuffoljak a watchstone-okat.quantity is fontos, ezekt csak towereken keresztül tudsz hozni illetve a watchsone-on rollolni.Amugy en szinte biztos vagyok benne, hogy minden karakternek van egy sajat rng-je.Persze ez nem bizonyitott de mar olyan sok karit csinaltam miota poe-zok, hogy nagyon sokszor törtent meg az, hogy egyik karimmal potyogtak a div-ek es egyebb magas tier-ü unique-ok pl., masik karival meg semmi, annak ellenere, hogy mondjuk többet jatszottam azzal.Ez persze spekulacio de meg mernek esküdni, hogy letezik ez a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz
zsirfecske #3081 üzenetére
Ugyanez, még megfejeltem nemtom mennyi Ratity növeléssel is, de azért nem potyog így a div.
btw. Trial of Chaos: Area lvl80, de nekem itt alig esik vmi, nemhogy div. 4 körből a legkomolyabb orb a Regal volt, ill. mindig a jobb oldali töredéket adja. Ez utóbbi most ennyire random és kifogtam vagy vmit rosszul csinálok?
-
zsirfecske
addikt
nemtom min múlik, tök keveset játszom, t15 exaltolt/vaal-ozott mapok, három esett pack-ból és egy boss-ból. amúgy durva de a 4 divine és 500 ex amim jelenleg van szabadon nem elég egy xbow upgrade-re se. el kell kezdenem komolyan craft-olni, de ebben a léptékben csak hatalmas mákkal lehet több száz ex befektetéssel trade-elt base-ekből elérni valamit.
-
prokxy
veterán
válasz
zsirfecske #3076 üzenetére
Szólj, ha ez így meg tovább, mert akkor kérek tanácsot mit rontok el.
-
Argh!
aktív tag
[link] Poe oldalon, my account résznél, jobb oldalon van egy item filter menü.
Ott followra rakod a filtereket amiket szeretnél. Ingame az optionsba / game és item filternél beállitod.
Ha ez megvan többet nem is kell vele foglalkozni, automatikusan frissit.
Neversink filterek a népszerüek. Számozva van, felrakod az elsö hármat followra és csá. Meg be kell állitani ott Game-nél hogy POE2
[ Szerkesztve ]
-
Jacktor
aktív tag
-
cibus
aktív tag
Sziasztok! Van valami segítőkész magyar guild ahová lehet csatlakozni? És hogyan? Köszi
#zsirfecske mit kell letölteni és honnan hogy így mutassa a dropot?
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #3075 üzenetére
azt hiszem most jön is a drop sound-ok változtatása, megőrült a játék, 15 percen belül a második div, és ennek ugye ugyanaz a hangja mint a többi currency-nek:
-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske #3072 üzenetére
márhogy milyen "default filter"? A poE2 sajátja? Az egy nulla.
A Neversink féle, konfigurálható filtert használd. -
Jacktor
aktív tag
válasz
zsirfecske #3072 üzenetére
Ha már itt vagy, a Unity és Heavy Belt miért kiemelt? Azokból is lehet orb of chance-szel valami értékeset forgatni?
-
Jacktor
aktív tag
válasz
zsirfecske #3070 üzenetére
Közben felraktam az item filtert. Egyszerű, csak csináld amit az oldalon írnak (a választósnál én a játékba integrálást választottam, így egyből látszik az Options/Game filter legördülőben a mentett cuccod).
Amúgy van egy plusz feelingje, a színeken túl az extra hangeffekteknek is mikor finomság esik, hajrá[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
most kezdem megszeretni a poe2 endgame-et, kb ahogy rendesen belekezdtem. azt kell mondjam bármelyik diablo elbújhat mellette és tanulhatna tőle. jézus, akkor milyen lehet a poe1 ahol már ki is van csiszolva?
ez az egyedi atlas rendszer a random tápolt térképekkel és a több fajta activity-vel full addiktív. épphogy csak elkezdtem költeni a waystone-okra és lassan tényleg kell a lootfilter, annyi cucc potyog. sok "thing"-es térképeken tiszta tűzijáték van, de közben izgalmas is (bármikor meg lehet feküdni ha ellazul az ember), a corrupted mechanika meg csak még jobban megdobja. ma két div esett így kb 2 óra tiszta játék alatt, annyi mint egész idáig összesen
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
ha valaki úgy érzi, a 2-t nagyjából kijátszotta, vagy már unja az endgamet, annak szólok, hogy jövő héten kezdődik az 1-ben egy teljesen zizi liga. Minden eddigi ascendancyt lecserélnek olyanokra, amiket valamikor terveztek, de aztán ezért vagy azért kikukázták az ötletet.
Magyarán a hardcore PoE játékosoknak is pont ugyanolyan ismeretlen terep lesz a 19 új opció, mint bárkinek. A pályák, skillek, bossok persze maradnak az 1-ben meglévők, és már csak a craftolási különbségek miatt is érdemes szerintem belekukkantani.
Rövid, alig egy hónapos event (feb. 20-tól márc.23-ig) és ebben a formában nem lesz folytatása, de az összeszedett cuccok a végén nem mennek kukába, a karaktereket át lehet specelni a "normál" subclassokra. -
zsirfecske
addikt
válasz
freddirty #3067 üzenetére
még nincs annyi atlas pontom, hogy ennyire variáljam, most kezdtem csak dolgozni rajta. viszont előtte lescreeneltem a map-et külön (700%-ra jött ki):
viszont jó hogy beszéltük, a maradék két citadelre akkor tartalékolom majd a hasonlókat, ennél rosszabb leosztás úgyse lehet
[ Szerkesztve ]
-
freddirty
senior tag
válasz
zsirfecske #3066 üzenetére
a 610-es waystone kiemelkedően jó, azzal ha átspecceled a skillfát akkor kijön akár 1200 is simán. (csak meg kéne nézni az aktuális map modifiereket hogy mennyi lett, a screenshoton ez nem látszik)
-
zsirfecske
addikt
válasz
freddirty #3065 üzenetére
két necces szitu volt nagy lecsók közepén rare pakkok közt, delirium se volt para, és simán meglett végül a boss is (pedig ez a Geonor kutya volt a nemezisem a kampányban is):
kösz a tippet a fragment-ekkel 3 az elég jó (150-200ex darabja), +2 a garantált drophoz ha jól értem 5 a max de az már csak ilyen +1000% waystone-oknál.
a divine csak hab a tortán
szerk:
ami fura, hogy bosskill után még írta, hogy 1 mondter remaining, ami miatt 10 percig keresgéltem, de sehol semmi. és ugye nem írja hogy map completed, de a fragment-ek a lényeg gondolom úgyis.[ Szerkesztve ]
-
freddirty
senior tag
válasz
zsirfecske #3062 üzenetére
Vissza kell venni a boss nehézségét az atlas skillfán a waystone-ig. A boss így megvan pár sec alatt és teljesen biztonságos leverni. Amíg eljutsz oda, az már kérdésesebb
, de célirányosan kell menni, mert itt a minél több fragment a cél, minden más érdektelen (lehet simán failed is a map maga nem kell az összes rare-t leverni). Az atlas waystone-ra átrendezésével és a magas waystone értékkel simán lehet 1000-1200-as mapokat futni hogy pottyanjon az a 4-5 fragment.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz
420-assal vágtam neki minap és sima volt.
1x élünk!
-
Csokishurka
őstag
válasz
Hát figy nem tudom milyen geared van. Ha a T15 map trash meg a boss simán megy akkor ennek is le kell mennie.
ha nem ölöd meg a bossokat 5 mp belül akkor nem árt hozzájuk vágni az Actok end bossok taktikáit. -
zsirfecske
addikt
válasz
Csokishurka #3060 üzenetére
pont most értem ide és meglett a level 90, bevállaljam a 610-es waystone-nal?
ritkán szoktam behalni, legutóbb épp t15/80 mapon mikor a burning ground patch-en állva válogattam a loot-ot, map completion után[ Szerkesztve ]
-
Csokishurka
őstag
válasz
zsirfecske #3058 üzenetére
Amúgy citadel nem sokkal parább mint bármelyik map, a boss talán egy kicsit combosabb. Csak oda azért jó magas waystone drop chancel menni mert több fragmentet dob azok meg egész szép áron mennek. Nekem ilyen 500-600% körül dobott 2-3 darabot.
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz
Csokishurka #3057 üzenetére
citadelt még nem csináltam, gondolom baromság lenne egy ilyen maitt elbukni. elképzelem a tüzes lövöldőzős kis dögöket +2 projectile +378% crit chance-el +39% extra fire dmg mellett, miközben belerollolok egy chilled bigyóba
-
Csokishurka
őstag
válasz
zsirfecske #3055 üzenetére
hát jah semmi értelmes nincs benne
De a 610% waystone drop chance nem olyan rossz citadelbe... -
Jacktor
aktív tag
válasz
Har_melin #3054 üzenetére
Én a 5-6. pontot próbáltam ott, a 2. próba után úgy döntöttem hogy soha többet; átmentem Chaos trialba, ahol elsőre sikerült a 10 körös próba (csak tudni kell mik az über szopató debuffok és azokat kell kerülni). Ott ad két soul core-t, darabja 15-20 ex, amit a csajnál automatán be is tudsz váltani utána, kb. 20 perc az egész.
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
corruption előtt elég fasza waystone volt, most meg hááát:
szerintem ennél rosszabbat én még nem láttam, de szintlépés után meg fogom próbálni -
Har_melin
addikt
válasz
freddirty #3044 üzenetére
Eredetileg a 7-8 pontot a sanctumban akartam megcsinálni, de lazán elhasaltam a negyedik szinten. A bosshoz már be se mentem, nem volt kedvem még XP-t is veszíteni. Mivel keveset játszom, nekem abból egy 30-40 percnyi szopás (mert ráadásul maxresekkel és plusz honorral is nézni kell, nehogy valami totál kib*ós utat válasszál) nem pálya azért, hogy talán essen valami jó.
Az ultin nagyjából sebezhetetlen vagyok a dot sebzésektől, (van egy corrupted blood immunitást adó jewelem, az sem zavar). A sima phys és ele sebzéshez elég 10k+ ES, amit ráadásul akár a trial közben is vissza tudok tölteni, ha véletlenül valami nagyon durva monszta esne be. Ráadásul első pillantásra látom, melyek a fixen nem választható és nyugodtan felvehető debuffok, nem kell sakkozgatni. -
tomazin
veterán
Ma 19orakor jo nektek ha odaadom a diveket? @prokxy @FreaK
[ Szerkesztve ]
-
Mrdevil
addikt
Decken most ne is lépj be, szar lett a peccs óta, alul felül fekete csík, felbontást is lejjebb veszi. Nekem is gagyibb igy laptopon, a 16:10 kB használhatatlan lett így. "Elvileg" már nézik a hibát. De hát már mikor jött az uccso peccs könyörgöm. Van aki le is törölte a játékot ezért már, olvastam a hivatalos fórumon.
-
prokxy
veterán
Missclick, sry.
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
válasz
freddirty #3042 üzenetére
Áá szoval itt van a kommentem.
Mar azt hittem álmodtam h megírtam de akkor csak félálomban rossz helyre ment
Bocsesz, töröljétek nyugodtan, átmásoltam a megfelelő helyre.Amúgy poe2-ben minden ok? Nem léptem be egy ideje a gyenge steam deck performance miatt....
[ Szerkesztve ]
-
Jacktor
aktív tag
Kis infó a Stellar amulettről: a fehér (normál) verziót sokért viszik, mert Orb of Chance-szel Astramentis is lehet belőle, ami meg végtelen pénz (most 250 divnél kezdődik).
-
freddirty
senior tag
válasz
Har_melin #3043 üzenetére
ha már jó kis endgame karid van akkor érdemes lehet lehet benézni az ulti mellett a sanctumba is. Csak a változatosság végett, mert valószűleg nem jövedelmezőbb mint az ulti. én kb. egy hónapja már ráuntam a poe-2re és nem is léptem be, de eszembe jutott tegnap, hogy még decemberben úgy hagytam ott a sanctumot érintetlenül, mert nem endgame karival kb. értelmetlen az egész. Utánanéztem, vettem kb. 100 exért maxos honour resist, max honour és +3 merchant choice relikviákat és futottam párat. Játszva lementek, de hosszabb mint az ulti persze, kb. 30-40 perc. Esett egy 2.5 dives relic a bossbóla az egyik végén, egyéb loot kb. csak ami útközben potyogott. A ládákkal a végén nem volt szerencsém nem volt értelmes loot/ládatípus.
Lehet néha majd még belépek és futok egyet esténként, just for fun /ha épp nincs más játék/ -
Har_melin
addikt
válasz
freddirty #3041 üzenetére
annyira nem zavar, csak meglepődtem egy kicsit, mert egy ideig úgy tűnt, valahol 280-as szintnél beáll az árfolyam.
A monk buildemen csak soktíz div beruházással lehetne érdemben fejleszteni, de már most is inkább én vagyok a szűk keresztmetszet, nem a cucc. Most húzok egy (majdani) Lightning Arrow rangert, egy stat stacker chayula monkot, majd meglátom, melyikkel mire jutok. Meg van a most már valamennyire működő, de ezért a számomra kellemesen játszhatótól még messze lévő sorci. Az invoker fix bevételi forrás az ultimatumokkal, a szűk keresztmetszet megint én vagyok, mert keveset játszom. Valószínűleg még kevesebbet fogok, ha jön a jobb idő.
Szóval nem igazán érint az árfolyam, mert eleve a maximum pár dives ársávban lehetek érdekelt, azt meg a trialokból bármikor elő tudom teremteni, most is van a ládában vagy tizenöt.
-
freddirty
senior tag
válasz
Har_melin #3026 üzenetére
sajnos ez a szerencsejátékkal jár. Ha nagyon épít rá a játék akkor aki hajlamos rá az ráfügg, és mindent megtesz azért a "csak még egyet chanceoljunk" érzésért. Tehát bármi áron currencyt szerez csak hogy flowban legyen. Aki meg nem hajlamos ilyesmire és csak játszik, az meg csak néz, hogy aztak*va milyen emberek vannak. Tét meg van, mert 300 div egy astramentis.
-
Jacktor
aktív tag
válasz
zsirfecske #3037 üzenetére
Még nem raktam fel. Igazából nálam is az a gond, hogy nem tudom mi az ami értékes, mármint jó fixek vannak rajta (csak a saját buildem ismerem), illetve mi az ami értékes lehet (pl. heavy belt, stellar és hogy ezeket érdemes-e upolni vagy szűzen is sokat érnek).
De a mod elvileg küön színnel jelöli az utóbbiakat is, lehet rá kéne sáznni az időt és memorizálni a színeket.És igen, Elon simán ott hagyott egy Divine Orb-ot a földön, de nem csak ez utalt arra hogy kam az egész.
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
A 02.21i 2029/l-es allampapírnál appon amikor rakattintok a jovobeni kamatra akkor a rendelkezesnel tudok rendelkezni ujrabefektetéssel.
A 02.20-i 2030/l-esnél meg csak pénzszámla és banki utalás jön fel...
Mit csinálok rosszul?[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Van olyan oldal, ahol össze van szedve mit érdemes felvenni? Akár trade, akár enchant miatt?
Csak mert régebben sztem én 2-3 stellar amulettet simán otthagytam azt itt olvastam, hogy sok ex-ért megy.Pl. a loot filterem a heavy belt-et is jelezte, utána kellett nézzek miért is.
Láttam nemrég egy videót, benne, hogy Elon bácsi otthagyott egy best item-et a földön, ebből (is) levették, hogy kamu a nagy poe múltja és a pro játékos jelene. -
Jacktor
aktív tag
válasz
zsirfecske #3024 üzenetére
-
freddirty
senior tag
szerintem nincs olyan CPU és GPU páros amit ne fektetne meg egy szuper kis breach
. Az egyetlen jó megoldás ha beállítod a minimum fps-t. Úgy megvan mindig a minimum amit szeretnél, de gyakorlatilag elmossa a zsúfoltabb részeket pl egy breach esetén amikor minden is van egyszerre a képernyőn. Amolyan targeted dlss by GGG
Nekem ez az egy ami bevált, nincs fps drop és tényleg csak a mozgalmasabb részeken a képernyőn veszi vissza a felbontást. Azokat meg úgyis gyakorlatilag játékos legyen a talpán aki átlátja vagy át akarja látni (mondjuk hc-ben lehet izzadnék :)
A dlss-t utálom nagyjából minden játékban mert a képernyő nagy részét elmossa és egy hányadék lesz az eredmény. -
tomazin
veterán
válasz
zsirfecske #3030 üzenetére
Orulok, h tamogathattam a gambling addictionodet
Holnap a reggeli mokusoknak lesz div, mondjuk 8:00kor
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Minion-os Witch-eket kérdezném, hogy miként van a játék beállítva náluk?
Breach-nél pl. leesik néha 30 fps-re, de volt hogy ezmiatt feküdtem meg, mert úgy belaggolt. Próbáltam már nvidia app-on belül a dlss-t, performance módot, de sokat nem segít rajta. :/ Azért bazzeg a 4070S nem elég neki egy i9-cel megtámogatva azért az ehhhh.szerk: megpróbálom ezt. reddit
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz
tomazin #2996 üzenetére
tomazin, hadd köszönjem meg mindenki előtt a stellar giveaway-t! nem chance-oltam hanem eladtam, és az exekből jewel-eztem kicsit.
muszáj volt, mert épp teljesen lenulláztam magam korábban (konkrétan 0 ex-em volt mikor kiírtad). legalább 2 div-nyi cuccot égettem el mostanában, hogy meglegyen a számomra perfekt 5 emerald-os jewel szettem, de az uccsót valahogy nem adta be sosem a vaal-ozás.
de meghoztad nekem a mák-ot: az alábbi, 45 ex-ért vett 3 stat-os FULGENT PAUSE emerald-ra először exalt-oztam +2% attack speed-et, aztán vaal-oztam rá +6% fire res-t. tökéletes fit, épp a fire res kellett a szépen overcap-elt reseimhez, ahogy a képen látszik:
aki csinált már ilyesmit, tudja mennyire zéró az esélye, a stash-emben lévő vaal-ozott emeraldok a bizonyíték rá(ja és még beadott egy ilyet is, 20 ex-ért vett alapra:
feltettem trade-re 1 div-ért, ha már ez a két vaal-ozás most szerencsésebb volt mint az előtte lévő tucat összesen)
szóval így fullos a cuccom, megnyugodhatok, kipörgettem az ea trade-elést az én szintemen. így végre egyszerre van meg a 31k gas grenade explosion dps, a 75% evasion, a 46% fire res penetration, a 30% blind on hit és a mozgástér res-ekben a max resistance tápoláshoz. még kell egy fél szint és elérem a level 90-et, utána jöhet az összes trial az ascendancy-khoz (még csak 4 pontom van), plusz a map-ozások (megtaláltam az első 3 citadelt is épp). tehát már csak játszanom kell kicsit és kész vagyok
-
Har_melin
addikt
ennyi scammer idiótát. megint esett egy stellar. próbáltam 160-ért, senki, 155-ért senki. kiraktam 150-ért (valószínűleg tényleg van egy erre beállított szűrőjük), pár másodperc múlva elkezdett özönleni az invite.
- az első már be sem jött, rögtön kilépett a partyból
- a második berakott 20-at és visszakérdezett, hogy mennyi is volt? Ja, nem lehetne inkább 140?
- a harmadik már eleve 140-et rakott be, és utána kérdezett vissza - de aztán inkább berakta a 150-et.
Mondjuk kíváncsi lettem volna, hogy a kb. 10-12 jelentkezőből hányan próbálnak még meg lehúzni.Viszont a div-exa cserearány most 308 Alvánál
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
válasz
CptAdamica #3014 üzenetére
Kemény ez a gyűrű, mondjuk az fps elmegy nyaralni a sok gömbvillámtól, de az már mellékes.
-
Remiel
őstag
Hát az ilyesmi (véleményem szerint és mondom ezt úgy, hogy az eleje óta minion buildel tolom) tök felesleges.
Kinek mi jön be egyébként, nekem megmaradt az Arsonist, mert tetszik és hatékony. Van aki a Sniperre esküszik, van aki a Frost magekre, szerintem a többi nem igazán ütős. Mindhárom más skilleket igényel ugye, de mint mondtam én totál egyedi buildet csináltam, ha valaki játszik is ilyet én még nem láttam, a saját ötleteim és elképzelésem szerint építettem fel, lehet van aki találna benne hibát, de kit érdekel? A burning ground nem szereti, de az az ES miatt van csak. Mindent le lehet velükl ölni, de sajnos már elértem az ésszerű költségvetés végére, ha upgradelnem kéne az már több száz divinet igényelne, esetleg mirrort és már annyira nem köt le, várom a köv peccset.
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
Na ezen masszívan meglepődtünk. Én már átértem cruelre az új karira (HC ofkorsz) és még besegítettem barétnak act3 végét... Black chambers előtt közvetlen még esett egy Azcapa (na erről fingunk nem volt, hogy ennyit ért) és az A3 boss adott egy divinet úgy, hogy nem éppen magas a raritynk.
Nem akartunk szarakodni a tradekkel és beraktuk exchangebe. Azcapa 222 ex, Divine 81... Felesbe most jól jött az a pár ex mindkettőnknek. -
CptAdamica
veterán
Vettem egy thief's torment gyűrűt, hogy legyen elég manám a bossoknál, bementem a pályára, eljutottam a boss-ig, beraktam a gyűrűt, na mondom lássuk. Aztán pislogtam, hogy a skill-jeim felét nem tudom használni, így hogy nem lehet használni más gyűrűvel együtt azzal nem számoltam, hogy az intelligence-ből kifogyok...
-
Har_melin
addikt
válasz
Jacktor #3000 üzenetére
Az 1-ben egyébként volt olyan overlay, amiben tudtad automatizálni a lekéréseket, válaszokat, a lekérés újrázását, de ez tudtommal a 2-ben még nem működik. Ettől sem válaszolnak többen, de elég volt egyszer ráírni az illetőkre, utána a játékban maradva tudtad frissítgetni a kéréseket.
Valami valószínűleg most is van, mert többször kaptam már hosszabb, udvarias elköszönést, amit aligha akkor pötyögött be az illető, de nem kerestem rá jobban. -
Jacktor
aktív tag
Azt lehet tudni hogy az egyes gem-ek hogy skálázódnak? Mármint a requires-re gondolok. Teszem azt nekem 165 str-em van, akkor honnan tudom hogy az hanyas szintű Overwhelming Presence skillt bír el?
[ Szerkesztve ]
-
pomk
őstag
Próbálgattam az Arsonist minionokat még a kampány elején, a molotov dobálás elég jól sebez, de egy gondom van velük: a Command skill amivel fel lehet robbantani a saját, alacsony HPjú egyéb minionokat (kb. Sekeltal Warrior-ban ez ki is merül...) azt én nagyon-nagyon elvétve tudom csak használni mivel nem nagyon halnak meg a Warriorjaim... Ugyan ez a Storm Mage...Így ha a command skillt is szeretném használni, akkor innentől kezdve marad a Sniper és / vagy a Frost Mage.
Én csinálok valamit rosszul? Kevesebb +10% minion life pont kéne a passive treen hogy gyakrabban lecsökkenjen az életük?Vagy engedjem el ezt a command vonalat mert az esetek felében használhatatlan?
-
Argh!
aktív tag
Ha már trade téma.
Egyik nap kettö koreaival is ugy jártam hogy küldtem neki a bulk trades üzenetet 30 mapra 60 exáért. Invelt, odamegyek, és 1 darab mapot akart adni.
De ezt nem is értem mert a saját nyelvükön megy a trade üzenet. Mi abban a félre érthetö?
-
Remiel
őstag
válasz
Jacktor #3000 üzenetére
Persze meg lehet kérdezni, csak felesleges
Még a mostani currency trade sincs régen, az is kész csoda, mivel ezelőtt ezeket is csak a trade oldalon lehetett beszerezni. Ja és saját trade oldal sincs olyan régóta, az előtt külsős oldalak voltak erre. Offline tradet nem fognak csinálni az tuti, mert rengetegen csak azért vannak online, hogy tradeljenek és rontaná a statisztikát. Szóval az van ami van, ezt így kell elfogadni.
Ja most látom már leírták, mindegy már nem törlöm
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz
Jacktor #3000 üzenetére
A GGG (korábban Chris Wilson, most Jonathan) berögzült ideája, hogy a trade a játékosok közti interakciót segíti és nem akarják automatizálni. A játék indulása, de lagalább is a trade appok megjelenése óta bírálják, támadják, a GGG ragaszkodik hozzá. Sokáig még saját trade felület sem volt, külső appon keresztül tudtál csak kereskedni. A public stash, amiben legalább a te eladandó cuccaidat láthatják mások, az is csak pár éves, addig egy külön fórum topicba kellett beposztolnod, amit el akartál adni, vevőként meg egyesével végigböngészni az összeset.
Tavaly a Settlersben vezették be, hogy legalább a bulk cuccokat a játékban lehet adni-venni.
Ez van, ez sajnos a játék megszökik vagy megszokik eleme. Lehet miatta írogatni a GGG-nek, az eddigiek alapján úgy 10 év múlva lehet, hogy megint lépnek egyet előre.