- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vence
aktív tag
válasz Ataxia #192001 üzenetére
Beírtam egy áttekintést a G54 PE topikjába a verziókról.
Úgy tűnik, van 8 GB-os Power Ed. is!
(3x színben)12 GB-os G54 5G pedig már régebben kijött ...
Szóval, van már mindkettőből több verzió!Nem szürke-importos lesz, hanem bolgár piacinak tűnik.
Nem néztem, h írnak-e valamit az eSIM-ről ??
Majd beírhatod a topikjába, ha véletlenül nem az. -
kromatika
veterán
válasz Viktor0610 #191947 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat. Megnéztem az S24FE-t és a 14T-is. Mind kettő tetszik. Még annyi lenne a kérdésem hogy biztonság szempontjából is van olyan jó a HyperOS mint az One UI? Csak azért kérdezem mert mi közben az én Redmi note 12 pro-m-ra kb fél évente jött biztonsági frissítés, öcsém S20 FE telójára meg kb 2 havonta .
-
kromatika
veterán
válasz Viktor0610 #192014 üzenetére
Köszi szépen a választ. Akkor kihagyom.
-
-
jimmy74
őstag
válasz Cblacksmithc #192018 üzenetére
Köszönöm de lehet elírtam most nézem...
Vivo V40 SE 5000mAh, 5g, 6.67 ,50Mp
Lehet ez a lite ....WoT:jimmbo
-
MODERÁTOR
-
Cblacksmithc
tag
válasz jimmy74 #192017 üzenetére
android 14, 8g ram, 5g, wifi6, nfc, 80w-os töltés, vízállóság...
kamera meg szuper a tesztek alapján, hát így
[ Szerkesztve ]
Ne fogadd meg a tanácsomat. És bárki más tanácsát se. Bízz magadban! Jó vagy rossz, boldog vagy boldogtalan, de a te életed, és csak rajtad áll, hogy mihez kezdesz vele
-
jimmy74
őstag
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
3 telefon közül yettel árlistájában melyiket ajánlanátok?
Áruk hasonló.
Vívo V40
Redmi note 13
Honor 200 lite
Hölgynek lenne🙂
Köszönöm!!
Tárhelybe mind 8/256gb[ Szerkesztve ]
WoT:jimmbo
-
MODERÁTOR
-
kromatika
veterán
szaisztok.Egyszerű kérdésem lenne.Melyika jobb teló? Redmi note 14 pro plus 5g 256 /12+8 GB Kínai verzió 6200 akkumulátor 💥 120hz kép frissítés ,vagy 14T pro?
-
313313
addikt
Üdv. A problémám a következő. Van egy Motorola Edge 30 Neo telefonom amivel meg vagyok elégedve. Ellenben céges kártyánál szolgáltatót váltottunk így átkerült a szám a Yettelhez. Csak a Yettel kártyával nem képes a Motorola Edge 30 Neo Volte hívásra.
Lehet lecserélném a készüléket, hasonló tudásúra(5G 8/256 legalább, kameránál OIS), amin megy a Yettel Volte...
Keret 80-120k lenne.
Segítséget előre is köszönöm.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #192010 üzenetére
Nem feltétlen kell Xiaomi, csak írtam, hogy a 13Tpro tudása nekem megfelel teljesen, nem kell annál jobb, csak nagyobb. Lehet tőlem Samsung vagy Aus vagy bármi is...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
Sziasztok!
Asszony telefonja lehet, hogy csereérett, úgyhogy megkapja majd az én Xiaomi 13Tpro telefonomat, nekem meg kellene egy másik.
Igazából elégedett vagyok a Xiaomival, csak lehetne nagyobb a kijelző. Főleg szélesebb.- Árkategória: 2-300 ezer Ft, de ha tényleg jó, egy kicsit tudok feljebb menni.
- Használt vagy új? Inkább új
- Hol vennéd meg? Ahol árulják, de lehetőleg itthon, garival.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Hosszú, monjdjuk 3-4 év.
- Mire használnád? Főleg netezés, banki ügyek, meg persze telefonálás.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez? Androidot megszoktam.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Ahogy írtam, a 13T pro-nál szélesebb.Aki él és nem boldog, az téved!
-
Zolás
addikt
Szép napot mindenkinek.
Tesómnak keresek telefont, februárban szülinapja lesz, és szeretném meglepni.
Csak új, bontatlan, androidos, átlag felhasználás, candy crush szintű játékok, Facebook. Keret 200k. Ritkán cseréli, ezért lehetőleg hosszú távra tervezem. Női kézbe lesz, ezért a lehetőségek szerint kisebb méretű legyen. Szeret zenét hallgatni, vettem neki egy komolyabb bluetoothos fülhallgatót. Van egy xiaomi okosórája, de szerintem az is lassan csereérett, így nem preferencia. És mindenképpen 2 fizikai sim kártyát kell tudnia fogadni!
Ami még extra, bár nem kötelező, de szeretném ha snapdragon procis lenne.
Aprón láttam Samsung s23-at, ami belefér a keretbe, csak mindenhol máshogy írják a sim kártyát, és nem merem megvenni.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
redhunter
senior tag
válasz Ataxia #192003 üzenetére
Fogalmam sincs,szülőnek lesz,azt viszont olvastam a 84 topikban hogy sokan panaszkodtak az értesítésekre,messengernél azt hiszem,hogy nem kaptak amikor jött új üzenet.Nem tudom hardverben mennyire lehet más,a kijelző azt láttam hogy amoled,szülői felhasználásra bőven elég lesz sztem a 8gb ram.
PSN - RedFoxHun
-
Ataxia
tag
válasz vence #191998 üzenetére
Igazad van és sajnos félrevezető a leírás is,mert a powerből csak 12gb van a simabol pedig 8gb és ez valószínűleg az akar lenni a kisebb akksival ,pedig a leírás mást mond.
Minden esetre ennél maradtam.
Egy xiaomi redmi note 5 ot kell váltania anyámnál.
Közösségi chat felületek (viber,whatsapp,messenger, email) a fő felhasználási terület.Mondjuk most elnézve a g84 est lehet varialok még egyet a rendelésen.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tamás1966
csendes tag
válasz Luck Dragon #191997 üzenetére
Köszi.
ISTEN KIRÁLY VAGY!
Milyen sok jó téma van ott. Atya Ég. Szuper. -
vence
aktív tag
válasz Ataxia #191980 üzenetére
Azért ez nem olyan bomba ár, a gyengébb verzióért.
Hasonló áron adták a 12GB-os változatot is a végén, pl Telekom-nál.
Meg kellene nézni, van.e még valahol ...
vagy a Moto G84 van hasonló áron az EMAG-on.
Érdemes összehasonlítani ...
kérdés, mi fontos neked ??De most a G84 jobb vételnek tűnik.
-
-
vacs
veterán
válasz Tamás1966 #191993 üzenetére
Légyszíves menjetek át az OFF topikba, vagy a wifi topikba!
Egy WEP biztonságú hálózat olyan, mintha a lábtörlő alatt lenne a kulcs!(^)(>.<)(^)
-
ggeleven
őstag
válasz Tamás1966 #191993 üzenetére
Elég fura, hogy digis wifi miért is rejtett. Ha másik eszközöd csatlakozik, akkor be tudsz lépni a digis router beállításaiba szerintem. Na de igen, ez nem éppen milyen okostelefont vegyek kérdés, szóval az ex-Digi, most már One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon) topicban kellene folytatni. Ott lehet másnak jó ötlete.
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
Tamás1966
csendes tag
válasz ggeleven #191992 üzenetére
Igen, ez jó kérdés, mert elvileg az elérhető hálózatokban sem látható.
Azt kell csinálni, hogy hálózat hozzáadása. Hozzá adom, de nem történik semmi.
Kb 1 hónappal ezelőtt, egy iphon 15 sem látta, de hozzáadtam, és minden stimmelt. Azonnal csatlakozott.
Itt most érdekes szövegeket ír ki, de átküldöm neked privátba.
Szetintem itt lehet a gond, és a Digit kell fölhívnom, mert rejtett a hálózat.
Viszont a tévém, a mostani telóm, minden más csatlakozik.
Érthetetlen. -
-
Tamás1966
csendes tag
Halihó.
Van itt jó szakember ?
Nem akarca teló csatlakozni wifihez.
Eddig még soha nem volt ilyen probléma semmivel.
Nem ajánlja a csatlakozást, pedig beírom a nevet, jelszót.
Mellékelek egy képet. [kép] -
Torry
addikt
Sziasztok!
218e-ért tudnék hivatalos forrsából Galaxy S23-t venni.
Van esetleg ennél jobb deal maximum 240-ért? -
Tamás1966
csendes tag
válasz ggeleven #191983 üzenetére
Igen, ez tényleg nem rossz.
Sokszor már én is azon gondolkodtam, hogy lehet érdemesebb olcsóbb telefon venni, és az 2 évente lecserélni.
Nem mindegy, hogy 150-200 ezret cserél le az ember, vagy egy jóval. 100 ezer alattit.
Olcsóbb teló, gyakori csere,
Vagy drága teló, ritkább csere. Kinek melyik dukál. -
ggeleven
őstag
válasz Tamás1966 #191982 üzenetére
Mármint hogy cuki kis masina és hogy mit tud azt nem tudod?
Baráti specifikációi vannak. FHD 120 Hz kijelző, de csak IPS. A proci kicsit koros, de közel stock droiddal elvan, de egyáltalán nem játékra való (kicsiket azért elvisz persze). 8/256 bőven vállalható és ennyiért nem sokan adnak ennyit. 6000 mAh akksi egy ezressel több, mint a legtöbb telóban. A SOC nem a legmodernebb sem erőben, sem energiatakarékosságban, de átlag feletti az üzemideje. Kamerában van optikai stabilizátor, ami dicséretes. Hanyatt esni senki sem fog a képek minőségétől, de ezen az árszinten a többi is hasonló lesz (és azokban még OIS sincs). Jelenlegi piacot nézve jó ajánlat ez a csomag 60 körül. Frissítés ügyileg nem tudom hogy áll, sokat nem igértek hozzá. Pár tizessel feljebb vannak hasonlóak vagy erősebbek vagy mondjuk jobb kijelzősek, de itt még bőven kell kompromisszumokat kötni mindegyik telóval. De ahhoz képest, hogy az ára egy nagy családnak egy nagyobb bevásárlása tényleg nem rossz csomag.20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
Köszi a tippet, válaszokat!
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Ataxia
tag
Üdv nektek
Ezt a telefont néztem ki. Van jobb vétel ebben az árban jelenleg szerintetek? Fotózás nem lényeg.
-
blackmoto
senior tag
válasz cigam #191975 üzenetére
Ezt mind teljesíti a Google Pixel 8a, igaz, kicsit több, 170ezer Ft jelenleg az Alzánál, aki hivatalos forgalmazó.
Szerk.
Két hónapja használom megelégedéssel.
Jó hangszóró, jó kijelző, jó helyen lévő ujjlenyomat olvasó. Igaz azt nem szereti ha túl száraz a bőr.
Akksi idő is jó, mivel nem játszom a telefonon
Videó zene egy kis weblap olvasás és Duolingo a fő felhasználás nálam. Napi 4 óra kijelző idő megvan csak 80%-ra töltve éjszakánként egy ősrégi Nokia vezeték nélküli töltővel.
Általában még 25 százalék van benne este 10kor.[ Szerkesztve ]
-
Lecserélném a régi telómat, de elég el vagyok veszve, ezért hátha tudtok olyan készüléket mondani, amire eddig nem gondoltam.
- Árkategória. nem szívesen mennék 150k fölé (200k a max!)
- Használt vagy új? elsősorban új készüléket keresek
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, hosszútávra tervezek, szóval fontos a minél hosszabb támogatás, a rendszeres frissítés
- Mire használnád? normál felhasználás, fényképezgetés, internet, rendszeresen nézek híreket, podctast-okat ezért fontos a jó hangszóró
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, nincs preferenciám, de pl. a Huawei rendszere nem jó, nincs rá pl. DÁP.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? jelenleg egy első generációs SE (4") telefonom van, szóval a mostani készülékek mindegyik hatalmasFontos, hogy legyen benne NFC, és vezeték-nélküli töltés. Meglepődtem, hogy a brand készülékek között alig van ilyen ebben az árkategóriában. A T phone 2 pro a legolcsóbb, (legjobb?) választás.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
redhunter
senior tag
Sziasztok ,érdeklődnék hogy az emagról vásárolt Motorola telefonokat csak náluk lehet gariztatni,vagy márkaszervízekben is?G54 power van most náluk 60900 Ft.
PSN - RedFoxHun
-
User63
csendes tag
Sziasztok!
Lecserelnem a samsung galaxy a33 5g-t, valami megbizhatobbra. Nem tudom miert, de neha nem ebreszt, es az uzenetek (legyen az email vagy messenger) is gyakran csak fel oras kesessel jonnek meg. Csak uj, max. 250.
-
Tamás1966
csendes tag
válasz ginola #191966 üzenetére
Értem, és köszönöm.
Mondjuk egy átlag felhasználónak mindkettő teljesen megfelel szerintem. Az tényleg nem veszi észre a különbséget.
Egyébként meg teljesen tökéletes telefon nincs, mert az egyiknek ez, a másiknak meg az az előnye, és így tovább.
Vagy az aksi erős, vagy a proci, vagy egyébb. -
Tamás1966
csendes tag
Helló.
Szerintetek az Oppo Reno 12 pro 512 a jobban megérős jobb telefon, vagy a most megjelent Poco X7 pro.
Láttam videót az Oppóról, nekem nagyom tetszik, de nem tudok a márkáról túl sokat.
Kösz a válaszokat.
Ti melyiket vennétek.
Az ár különbséget hagyjuk figyelmen kivül.
Köszi. -
Medical
aktív tag
-
minilego
senior tag
válasz Winnie The P #191951 üzenetére
Sorry, rossz helyre írtam.
-
ferni
őstag
Sziasztok, egy Moto G72 elégedett gazdája vagyok, kibírt olyan 150 elejtést, eldobást a kijelzője, de utoljára úgy sikerült, hogy esélye se volt szegénynek.
Tökéletesen tud mindent, amire kell a telefon nekem, viszont nem éri meg számomra kijelzőt cseréltetni, mert sose lesz olyan, mint a gyári és előbb betörnek, tapasztalat.
Szeretnék helyette mást venni, talán jobbat is, használt se gond, 50k körül
G54 12/256GB Power Editiont néztem, picit több talán, de van jelenleg ennél jobb opció használt piacon vagy amúgy ilyen árkategória körül?
Kamera nem olyan fontos.[ Szerkesztve ]
-
yanna
addikt
válasz Winnie The P #191951 üzenetére
Gondolom célt tévesztett.
-
minilego
senior tag
Last of us 2-őt még ps 4-en vettem meg digitálisan. Van upgrade opció ps5 verzióra?
[ Szerkesztve ]
-
ggeleven
őstag
válasz kromatika #191946 üzenetére
Én a 14T Pro-t választanám. 12 GB RAM és dupla tárhely jól fog jönni a jövőben. Emellett a többi tulajdonsága is abszolút jó.
Saját telóm Xiaomi, cégesnek évek óta Samut használok és nálam egyértelműen a HyperOS a nyerő. Nekem valahogy sokkal jobban kézre áll. Viszont azt is látom, hogy van egy halom kolléga, akinek meg a OneUI jön be jobban. Ez leginkább megszokás kérdése, de félni nem kell tőle, főleg, hogy most is Xiaomi eszközöd van.20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
MODERÁTOR
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Jelenleg kint dolgozom Svácban,és a Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5g telóm megadta magát.Így új mobilt szeretnék venni újonan.Nagy kijelzős min 6.5 colos teló érdekel. Az itteni Interdiscount -nál ugyan azon az áron , leárazvan (240 000Ft-ra jön ki) a samsung s24 fe 256 gb 8gb és a Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB.A telefont netezésre,kisebb videók nézésére,illtve fotózásra használom. Két dolog lenne számomra fontos. A minnél jobb minőségű fő kamera.És a felhasználó barát,minnél jobban érthető szoftver felület. Ahogy utána olvastam a Xiaomi 14T Pro hardveresen és kijelzőben kicsit jobb mint azS24FE ,viszont nem tudom hogy a rajta lévő hyper os felület mennyire jó?JObb mint a Samsung UI?Illetve fő kamerában melyik a jobb? És végül ha netán a Samut mondjátok,létezik még az hogy ha a Samu oldalán regsiztrálom akkor plusz egy év gari jár hozzá a 2 éven felül?Köszi előre is a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
ggeleven
őstag
válasz pixelking #191939 üzenetére
Nincs már kicsi telefon a piacon. Pontosabban annyira kicsi, mint amekkora a 12 mini. Pixelek a kompaktak között vannak avagy még S23 vagy S24, de azok drágábbak. A Pixeleknek egyébként elég jó kamerái vannak. Nézz be a topicjába, a mobilos fotós topicba, gsm arena tesztekbe avagy pár YouTube tesztbe. Pixel vonalon az "a" jelölés a lite verzió, szóval nem lesz ott tudásban, mint egy sima, de összességében jó készülékek.
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
vence
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
pixelking
tag
Sziasztok,
Páromnak iPhone 12 mini gazdasági totálkáros lett (3 év után halott wifi IC és akku), így új telót keresünk.
- Árkategória. minél olcsóbb , de minőséget szem előtt tartva
- Használt vagy új? új
- Hol vennéd meg? bárhol
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, hosszú táv, inkább best buy (200 felett már teljes magabiztossággal inkább apple-t vennénk)
- Mire használnád? fontos a jó kamera és NFC fizetés, full alap dolgok ezen kívül
- Mekkora? 5,5 coll környéke leginkább, ne legyen óriási tepsiPixeleket nézegettük, ott ha jól látom egyedül a 8a lenne árak miatt esélyes, a többinél inkább Apple felé fordulunk, kérdés, annak milyen a kamerája? Más alternatív márka?
-
-
Medical
aktív tag
-
MODERÁTOR
-
Medical
aktív tag
Elnézést, kifutottam a szerkesztési időből.
rejol.hu
vásárlás esetén menyire megbízható?
Köszönöm.Xiaomi 11T Pro, Windows 11pro. Laptop LHH9QC7.
-
Medical
aktív tag
válasz Medical #191923 üzenetére
Xiaomi12T Pro 5G Dual 256 GB, szerintetek meddig kap még frissítéseket, illetve fotózás szentpontjából menyire elfogatható.
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G
Xiaomi 12T 5G 256GB 8GB RAM, kettő közül melyiket ajánljátok és miben különbözik az egyik a másiktól?Ismeretség hiányában, nem tudom eldönteni melyiket válasszam.
Ezekben szeretném kérni a segítségeteket.
Köszönöm.Xiaomi 11T Pro, Windows 11pro. Laptop LHH9QC7.
-
-
Zadia
senior tag
válasz Depression #191927 üzenetére
Nem, mert a 6GB- ugyan azon az áron van jelenleg, mint a 8GB-s.
-
emitter
őstag
válasz Medical #191923 üzenetére
Én is hasonló feltételekkel keresek telót. Nekem a Google Pixel sorozatot javasolták többen, és alaposan utánajárva igaz is - nagyon jó a Pixelek kamerája.
Pixel 7A szóba jöhet, még bő 3 évig van rá frissítés.
Egy nagy fotó-vakteszt győztese épp a 7A:
-
Medical
aktív tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni, új telefont keresek.Alábbiakkal szemezgetek:
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G
Xiaomi 12T 5G 256GB 8GB RAM
Xiaomi Poco X6 Pro 512/12 GB 5GFontos: -jó kamera, -NFC, -Legalább 8GB RAM, -Legyen megbízható, -Gyors, -Kb. 3-4 évig legyen rá frissítés, -napos időben a kijelző jól látható legyen.
Szerintetek, mindezeket figyelembe véve, 3 közül melyik lenne a legmegfelelőbb?
Kb. 140eFt. szánok rá
Xiaomi 11T pro. telómat akarom lecserélni.Előre is köszönöm.
Xiaomi 11T Pro, Windows 11pro. Laptop LHH9QC7.
-
Zadia
senior tag
válasz Cblacksmithc #191918 üzenetére
Nekem az Alza nem játszik.
A xiaomi UK-től vásárolok.[ Szerkesztve ]
-
Zadia
senior tag
válasz Viktor0610 #191916 üzenetére
Eredetileg Redmi Note 13 8-256-os telót akartam venni, mert a feleségemnek vettem tavaly októberben ilyen telefont, de jelenleg csak a 6-128-as változat elérhető.
Az meg nem kell. -
MODERÁTOR
-
Zadia
senior tag
Sziasztok. Napokban tervezem leváltani a jelenlegi Huawei Mate 20 Lite telefonom.
A kinézetét telefon a Poco X7 8-256-os verzió
Fel használva az összes kedvezményem, meg kuponom most 80 ezer forint lenne.
Megér ennyit ez a teló? Nem szeretném cserélni legalább 3 évig. -
jeni
félisten
válasz Depression #191911 üzenetére
lassan az lesz,hogy a legkisebb mobil 6,2 cool lesz,az általános méret meg 6,5 cool
Moto G54,G84 esetleg a legfrissebb G55 (voda)
Samsung vonalon A54,A55 -
Depression
veterán
Sziasztok!
Feleségemnek keresek egy telefont nagyon max. 100k-ért, de lehető legolcsóbban. Egy samsung A40-et vált, és nem szeretne ennél nagyobbat. (Tudom, nincs ilyen)
Androidos legyen. Új, akár one előfizuval, vagy nagyon szép állapotú használt.
Sok telefonálás, és net megosztás tabletre az összes használat. Dual SIM is fontos. A környéken még nincs 5G, bár hosszútávra kell.
Teljesen tanácstalan vagyokOrr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
vacs
veterán
válasz pompom89 #191904 üzenetére
Innét válogass pl.: Karácsonyi telefonajánló 2024 - 150-200 ezer forint között
Amúgy én Vivo V40-et mondtam volna, de az nincs még szolgáltatónál.(^)(>.<)(^)
-
mindenes24
junior tag
-
aktív tag
válasz Jenne #191905 üzenetére
Ha a gyártó nem adott ki rá Android 10-es verziót, akkor “szabályosan” nincs rá lehetőséged. Nem hivatalos (“szabálytalan”) verzió esetleg található főzött ROM formájában, ám azt érzékelné a DÁP és nem működne vele.
Ahogy Orgi is írta, marad az Ügyfélkapu Plusz, vagy másik telefon vásárlása, ami teljesíti az elvárásokat. -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Tulajdonosa vagyok egy Samsung Galaxy A8 telefonnak. Nagyon szeretem és mindent tud amire szükségem van vagy legalább is eddig szükségem volt. Android 9 van rajta, az utolsó biztonsági javítás 2021 november 01-én volt. Azóta nincsen több frissítése.
Ezzel nincs is gondom, de használnom kellene ezt a DÁP alkalmazást (sajnos rákényszerültem)
De ahhoz, hogy ezt a Digitális Állampolgár mobilalkalmazást használhassam, ahhoz legalább Android 10 vagy ennél újabb Operációs rendszer kellene. Nem szeretnék másik telefont venni ez miatt, és a kérdésem, hogy szabályosan és a telefon tönkretétele nélkül rá lehetne telepíteni erre a 9-es Androidra 10-est? Ha igen akkor ezt hol vagy hogy tehetem meg.
Köszi előre is....A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
pompom89
csendes tag
Sziasztok.
Jelenlegi Samsung A33 5G telefonomat cserélném.
Árkategória. 150000-200000ft
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Telekom (Magenta1)
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, 3-4év
- Mire használnád? Face,messenger,youtube,Netflix,Hbo, neten böngészés,játék (csak a Last War)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez,
Nem
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Max. 6,5"Nem bánnám, ha napos időben, jól lehetne a kijelzőt látni.
Stabil rendszere legyen, ill. az üzemidő lenne a legfontosabb.( a jelenlegi A33-al nem vagyok kibékülve)Előre is köszönöm.
Xiaomi Redmi Note 8T // PS4 Slim
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Trollok komolyan
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elég nagy csendben hozza a Bartlett Lake-S CPU-kat az Intel
- Politika
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Iphone 13 128 Gb
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB !!! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !!! Black Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 Plus 128GB Starlight Gyönyörű állapot, karcmentes, eredeti tartozékokkal