Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bossbob
tag
Tudom ez most nem megoldás a fenti hibára, de amint sikerült megoldani azt. én nagy elégedéssel ajánlom ezt a küyüt.
Még a laptopot is ilyennel csatlakoztatom a dokkolóhoz, minden jól működik vele és többé nem kell dugdosni az USB portba semmit, ezzel kiküszöbölve a koszt, vagy azt hogy valaki beletörjön valamit. -
zolnagy
őstag
válasz
Chris0321 #1749 üzenetére
Fültisztító pálcika? Azt hogyan csinálta? Be se fér oda… Nagyítóval belenéztem, én nem láttam benne semmit, de tűvel belenyúltam, úgy sem. Illetve kirázogattam, hátha. De tényleg nincs semmi szennyeződés ott.
@turo558, sw frissités után nyilván újra is indítja magát, de a többi művelet után is újraindítottam. -
zolnagy
őstag
Lányom A55 telefonja nem tölt. Megjelenik egy hibaüzenet, hogy az usb portot nedvesség érte, ez: [kép]
Kitisztítottam, kiszárítottam (nem volt koszos, szöszös nedves egyébként). Végigcsináltam az itt leírt mindent: [link] sw frissítés, tisztítás, USB gyorsítotár törlés, másik kábel, másik töltő.
Semmi eredmény. Kikapcsolt állapotban is ott a vízcsepp ikon..
Mit próbáljak még meg, mielőtt elviszem szervízbe? Járt már vki így? -
Chris0321
veterán
válasz
Atish19 #1746 üzenetére
A saját simemen már meg sikerült változtatni a jelszót és ugyanazzal nyitom is fel a telefont. A régi telefonról szeretnék leszedni dolgokat és a miatt kellene a régi jelszó és ha ez megvan akkor el fogom adni a telefont így meg lesz csinálva a gyári visszaállítás, tehát már nem kelleni többet az a 4 szám. Most is van egy verzió amit ki akarok próbálni, csak még várnom kell pár órát.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Chris0321 #1730 üzenetére
"Gyári visszaállítást tudnak csak csinálni, azt pedig nem szeretném egyenlőre."
- Szerintem jelenleg is tudnak.Tavaly ősszel, após S23U -ját kellett kinyitni. Megtudták csinálni.
Amúgy, ha nem lehetne, akkor fizetős ( ~warez) oldalak sem kínálnának direkt erre is opciót, pénzvisszafizetési garival ...
-
Chris0321
veterán
válasz
gerner1 #1726 üzenetére
Gyári visszaállítást tudnak csak csinálni, azt pedig nem szeretném egyenlőre. Próbálkozom kódokkal nem tudom, hogy felejthettem el mikor reggel még használtam. Sőt, lényegében naponta legalább egyszer beütöttem a kódot, mert ki szoktam kapcsolni a telefont éjszakára. Remélem eszembe fog jutni a kód, mert elég sok kép van a telefonon amit le szeretnék róla szedni. Van róla biztonsági mentés valamelyik felhőbe, mert beállítottam, hogy csináljon, csak azt onnan valahogy le kellene szedni és még nem volt rá időm, hogy megkeressem csak az j telefonon, ott pedig csak törölni tudtam volna belőle.
-
Chris0321
veterán
Hello.
Épp költöznék át egyik telefonról a másikra és a sim kártyát már áttettem az új telefonba és egy másik simet a régibe és az új simkártya pin kódjával vacakoltam erre nem jut eszembe a régijé. Ez azért probléma, mert azzal zártam a képernyőt is, így nem tudok a régi telefonomba belépni, hogy átmásoljam a dolgokat.
Van valami mód, hogy az adatok megmaradjanak de be tudjak lépni? -
hunfefe
tag
Üdv.
Bocs.
Sztornó -
gerner1
nagyúr
45W töltést tudó samukkal, nekem az a tapasztaltom, hogy hiába írja ki a Sz.gy.töltés 2.0 -át a 3A -s kábellel is, mert a töltési idő hosszabb lesz, mint az 5A --essel . Amúgy ~8-11perc a különbség a 25W -oshoz képest .
A gyári 45W -os töltő, ezekkel ad ki ~45W körüli t.teljesítményeket (ez van a speckójában is..) :
- 4,05A x 11V = 44,55W
- 2,25A x 20V = 45W
- 2,1A x 21V = 44,1W
- 2,8A x 16V = 44,8WHőmérséklet, töltöttségi szint & egyebek szerint váltogat , de nem csak ezek (⇑) ezek között ...
-
gerner1
nagyúr
Értelmetlen, vagy sem ... -Samunál ez van.
Egyébként, van kábeles kiszerelés is, nem csak a bulk.
-
Chris0321
veterán
Egyébként ütésálló tokot honnan lenne érdemes rendelni az a56-osomhoz? Keresgéltem a neten de rengeteg online üzlet van és nem tudom melyik mennyire megbízható.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Konzervatív és drága lett az A55, közel egy sokkal jobb Galaxy árához.
- BestBuy topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Interactive Brokers társalgó
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest