-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
nagyúr
-
válasz
Sántha Lajos #113627 üzenetére
És ott mit mondtak?
-
Sántha Lajos
aktív tag
Közben már, kaptam választ másik topikban.
-
Midway
senior tag
válasz
Sántha Lajos #113624 üzenetére
[link] Ezek szerint IPS
-
Sántha Lajos
aktív tag
Az fentebb kérdezett Lg 43ur81003 nekem úgy rémlik hogy VA penel -es , de nem vagyok benne biztos . Elég jó árban van most az Alzában , van esetleg tesztje a www.rtings.com oldalon ? El lehet veszni ezekben az usa -eu típus megjelölésekben . Egy 43UR8000AUA van ott teszt , de nem tudom hogy megegyzhet e a 43ur81003 tv-vel , talp is más . Van esetleg itt valakinek tapasztalata ezzel a tv-vel ?
-
Zsmester89
őstag
Sziasztok!
Az alábbi vezetéket keresem, hátha lapul valakinél:
Lehet fehér is.
Köszönöm
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
43ur81003-os ips vagy va panelos?
-
Sziasztok.43ur81003-as tvnek forgatható a talpa?Nekem nen egyértelmű.
-
mr.tamasbiro
őstag
Én meg nem is frissítek inkább.
-
Skylukos
tag
válasz
Skylukos #113613 üzenetére
A problémák amiket eddig észrevettem:
1. bluetooth soundbar ami régebben csatlakozott azt most felismeri, de azonnal ledobja hogy nem tud csatlakozni
2. Képernyővédőn nem jelenik meg a kiválasztott hely időjárása.
Természetesen már ezer dolgot megpróbáltam de nem találtam megoldást. -
LouiS22
veterán
válasz
Vasti74 #113615 üzenetére
Azért kezdik ezzel, mert nincs két egyforma user, nem tudhatják, hogy mit és hol állítottál el/be, milyen appot töltöttél le. Ha gyárizás után megszűnt a hiba, máris lehet szűkíteni a lehetséges forrást.
A kolléga vitaindító bejegyzése egyébként - nekem legalábbis - elég érthetően leírja a problémát.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Vasti74
senior tag
válasz
Skylukos #113613 üzenetére
Mindenre ezt mondják szerintem... Én amikor még naiv voltam ;-) és friss LG okos tévé tulaj akkor valami, már nem tudom mi miatt írtam nekik egyszer, természetesen gyári alapbeállítás, úgy kezdik. Biztos voltam benne, hogy nem fog segíteni, úgyhogy nem is csináltam meg. A hiba maradt. Egyszer valamiért később mégis alaphelyzetbe vágtam - a hiba természetesen ugyanúgy megmaradt.
Alaphelyzetbe állítás, újratelepítés, ennyi az ötlet: mintha az autószerelő mindenre azt mondaná, hogy mindent cserélni kell, akkor biztosan jó lesz, vagy egyszerűen vegyél egy új autót ;-) -
Grande Ale
őstag
Jó hír, köszönöm mindenkinek!
-
skroy
senior tag
válasz
Grande Ale #113610 üzenetére
A 2023-as webos készülékek elvileg kivétel nélkül megkapják, szóval esélyes.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Grande Ale #113610 üzenetére
Elvileg 5 év support van, legalábbis én így olvastam. Szóval 2028-ig kellene.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Grande Ale
őstag
Üdv!
Az lg 65ur78003lk vajon részt veszt a WebOs renew peogramban? Van esély hogy megkapja a legújabb rendszert? -
Speeedfire
félisten
válasz
LouiS22 #113608 üzenetére
Nem szeretném ha gari vesztéssel járna, ez nem derült ki. Bár ha az LG nem támogatja, akkor valószínűleg azzal jár.
Csak nemrég aktviáltam benne a developer módot, hogy lehessen steam link-et használni, és észrevettem hogy csináltak rá hyperion.ng-t, amivel lehetne built in ambienlight, nem kellene külső grabber.Viszont az xbox támogatást várom már.
[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
LouiS22
veterán
válasz
Speeedfire #113607 üzenetére
De tégy egy próbát és kiderül. (A tévéd 2023-as kiadás, én úgy emlékszem, hogy addigra biztosan patchelte az LG az ismert exploitokat).
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
válasz
Speeedfire #113605 üzenetére
Ebben az esetben szinte biztos, hogy nem.
-
csaba1923
csendes tag
Sziasztok egy kis segítség kellene, adott egy LG TV UN71003LB. Aeufljp típusú. Meg lett piszkálva a rendszere szóval nem okos . Szeretném rá rakni a gyári rendszert de a leírtak szerint nem lássa a fájlt. Mit tudok csinálni? Esetleg pc re kapcsolni ? Valahogy szoftverezni? Köszönöm a segítséget.
-
B.e95
újonc
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, néhány napja a párom lakásában dobattam a tv-vel egy magdianyust, egy ponton sérült, de ettől nyilván egyből rádió üzemmódba kapcsolt, garancia sajnos kijelző törésre nem terjed ki, a javítása pedig szintén kijelző cserével orvosolható, ami annyi mint maga a tv, egy LG 50UP78003LB-ről van szó. 2 lehetőség merül fel, az egyik viszonylag egyszerűbb, a másik kevésbé.
-A) lehetőség: veszek valamelyik hozzám közelebbi üzletben egy LG 50UR78003LK-t (gondolom ez a váltószériája a fentebb említett készüléknek, de annyira nem vagyok jártas benne), ennek az ára jelenleg 140.000ft. Méretre és tudásra neki ez bőven elég.
-B) egyik munkatársamtól meg tudok vásárolni egy LG 65UM7100PLA típusú tv-t 110 ezerért (nem tudom hogy ez jó ár e vagy sem), de ez a mérete miatt nem fér el a törött készülék helyén (szélességben és magasságban is adott egész nappali bútor), ezért én fel tudom ajánlani a sajátomat, ami egy LG 55NANO763QA (ez még elfér), és így én venném bírtokba a 65-öst, ugyan teljesen nálam sem fér el a szélein és nem középen lévő talpak miatt, de én egy másik tv szekrény/asztal/komód vásárlásával meg tudom oldani, mert eddig is azon volt, ez árban olyan 25-35.000ft körül van előzetes felmérések alapján, tehát árban szinte ugyanott vagyok mindkét verzióval.
Szerintetetk melyikkel járok jobban, vagy ti milyen módon közelítenétek meg ezt a szituációt? Előre is köszönöm. -
treend
csendes tag
Sziasztok, Van egy LG 49SJ810V 2017-es Nanocell-es tv-m, a wifi az használhatatlan rajta, nem tudom, hogy miért de be sem jönnek a tv-n az elérhető eszközök. Lan-on keresztül van net viszont a netflix ,youtube szaggat(youtube-nál megáll a kép pár sec-re és mikor elindul felgyorsitva odaugrik ahol valóban járnia kéne) disney+ és max be sem tölt csakn forog körbe körbe a töltökép. más eszközön itthon (pc+laptop) hiba nélkül megy minden streaming szolgáltató. a kérdésem az lenne, hogy már ennyire öregnek számít ez a tv ezekhez vagy mi lehet a baj? az OS-t 3.9 felé nem engedi már frissiteni sem.
-
Sunny8
újonc
Sziasztok!!
LG-tévéhez aminek két "talpa" van, lehet kapni középső talpat külön? -
LouiS22
veterán
válasz
Speeedfire #113593 üzenetére
Ha egyáltalán tudod rootolni.
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok
a tv root-olás garancia vesztéssel jár?Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Cr00py
senior tag
válasz
mobilizmo #113591 üzenetére
Alapvetően állítható. Pont ez a "gond".
A frissítés után semmibe veszi a rendszer azt az opciót. Hiába a másik bemenetre van állítva a kezdőképernyő helyett..csak azt mutatja.
Szerintem ez valamilyen programozási hiba lehet..vagy ki tudja.
nem találtam még meg az amlített "aszf" frissítés teljes szövegét, amiből talán ki lehetne deríteni, hogy szándékos módosítás történt-e, vagy csak egy hiba történt ezzel kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
Vasti74 #113589 üzenetére
Mondjuk a mostani fiatalabb korosztályoknál teljesen általános felhasználás, hogy nincs tv előfizetés, mindenféle streameket néznek. Ha így nézzük nem teljesen logikátlan lépés az LG részéről. A legjobb nyilván az a megoldás lenne, ha ez a funkció a felhasználó igényének megfelelően állítható lenne. Valószínű, hogy lennének olyanok is szép számmal akiknél meg ez verné ki a biztosítékot.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Vasti74
senior tag
válasz
Cr00py #113586 üzenetére
Úgy látszik az LG-nél eldöntötték, hogy a TV mostantól nem TV, a név megtévesztő, hanem egy kijelzőbe integrált médialejátszó-szerű akármi, aminek van tunerje, és némi gombnyomogatás után akár még tévécsatornákat is lehet rajta nézni ;-)
A technika fejlődik, az értelem meg fogy, sajnos... -
Cr00py
senior tag
válasz
pusierzsi #113585 üzenetére
Szia. Nemrég többiekkel konzultálva itt a topikban, arra az elhatározásra jutottunk, hogy a pár napja megjelent ( automatikus frissítés ) .. "ASZF" a ludas ebben.
Nálam is, illetve más fórumtársnál is előjött ez a hiba?! Itt részleteztem.
Nekem speciel az tűnt fel, hogy alkalmazásokból ( többnyire netflix/ youtube ) kilépve a homescreen fogad, és nem a tv adás.
Egyelőre én személy szerint nem találtam erre megoldást..de még csak külföldi fórumokat böngészve sem. Elképzelhető, hogy más régióban még nem érhető el az adott frissítés, avagy nem produkálta az alábbi hibát. Ezt sajnos nem tudom. -
pusierzsi
friss újonc
Üdvözlök mindenkit!
Segítséget szeretnék kérni. Decemberben vásároltam édesanyámnak egy LG 43NANO81T3A Nanocell típusú televíziót. Azért esett erre a választás, mert ennek a bekapcsolása programozható, ugyanis édesanyám egyáltalán nem tudni kezelni semmilyen kütyüt. Beprogramozásra került a bekapcsolási és a kikapcsolási idő, ami jól működik, azonban vannak napok amiko nem a tv műsor indul hanem a menűt dobja be, ahol újra ki kell választani a beltéri egységet. Mit rontottam el a programozás során?Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
Winnie The P
őstag
válasz
skroy #113579 üzenetére
Köszi.
LouiS22: úgy hallottam hogy igen, egyébként egy Verbatim 1TB külső hdd
Vasti74: köszi.Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
rainman72
nagyúr
válasz
Sunny8 #113582 üzenetére
Lgből csak a Qned91 mini led,ami alatta van az szimpla edge vagy direct led.
E miatt a szürke és fekete egyenletessége nem lesz sehol se tökéletes panellottó.
A Qned91 az IPS a többi tipusban/méretben lehet VA panel is.
A webOS nem bonyolúltabb mint a Tizen de kinek mi,megszokás kérdése,én nem ez alapján választok.
Philips IPS mini ledjei elég gyengék sajnos,az az egy Lg 4K ML ami kapható jobb lesz valamivel de nem a legjobb mini led a piacon.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
Sunny8
újonc
Sziasztok!!
Tv vásárlás előtt állok, kérdeznék, illetve pár véleményt, tapasztalatot, ajánlásokat, szívesen látnék, olvasnék
65" szeretnék, ami jól kezeli a laptopot, a PS5-őt, és a streaming szolgáltatásokat!!
Mivel nem sok rá a keret sajnos (350-400e) és minden kép újat szeretnék így a Qnedeket nézegettem!!
Eddig csak Samsung Tévéim voltak, így a menü használatára is kíváncsi lennék hogy mennyire könnyebb vagy nehezebb mint a Samsungé!!
Beállításokba gondolom hasonlóak...
LG nek is van távoli hozzáférés lehetőség? Ha valami nem okés a Tévével akkor Ők is be tudnak lépni a központból vagy ezt csak a Samsung tudja?
A Qned az Miniledes, és IPS-panel van benne? Philipsbe láttam már Mini Ledes IPS paneles Tv-t, két különböző típusban és elég foltos volt a kijelzője, szürkés, picikét feketés háttérnél, pl netflixen lehetett látni fényesebb foltokat a felső sarkokba!! Mintha hibás lett volna a kijelző, de nem.. Az LG Qnedje is ilyesmi?
Hirtelen ezek a kérdéseim lennének és előre is Köszönöm a válaszokat, tippeket, stb!!![ Szerkesztve ]
-
Vasti74
senior tag
válasz
Winnie The P #113576 üzenetére
Még egy szavazat a hosszabbítóra ;-)
Nem tudom, mekkora kábelt akarsz hosszabbítani, és mennyivel?!
Egy vinyót nem lehet akármekkora hosszabbítóval a gépre (tévére) kötni, mert azokat általában a billentyűzet - egér kábelének meghosszabbítására találták ki. Ott nagyon kis áram folyik a vezetékeken, ezért a feszültségesés is elhanyagolható.
De a vinyó felvehet akár 1A körüli áramit is, főleg indulások, felpörgéskor, és a vékony vacak kábelen ilyenkor már simán lehet akkora feszültségesés, hogy a végén megjelenő feszültség túl kevés a vinyónak.
A külső vinyóhoz való kábel rövid és vastag.
De még jobb egy olyan kábelt beszerezni, amilyen a vinyóhoz való, csak hosszabban, már ha Micro B csatis a külső vinyó: ha sima A-B kábel kell, akkor meg egy lehető legrövidebbet, és jó minőségűt, semmi toldó. -
LouiS22
veterán
válasz
Winnie The P #113578 üzenetére
A vinyó "felpörgött", kapott elég feszültséget?
-
skroy
senior tag
válasz
Winnie The P #113578 üzenetére
Ha tudsz, kérj kölcsön hosszabbítót, ha lehet többfélét próbálj ki, nem tudni melyik fog működni normálisan. Nálam is van amelyik egyik tv-n megy, a másikon már nem. És szinte ugyanaz a tv.
-
Winnie The P
őstag
válasz
skroy #113577 üzenetére
Köszi. Akkor ezek szerint szerezzek be egy másikat? Mondjuk nem tudom van-e olyan aminek az egyik része 2.0 a másik meg 3.0.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
skroy
senior tag
válasz
Winnie The P #113576 üzenetére
Valószínűleg az usb hosszabbító miatt. Neken is van olyan hosszabbító, amivel nem megy, másik ugyanolyannal pedig hibátlan.
-
Winnie The P
őstag
Üdv!
Van egy LG 50QNED86T3A típusú tv készülék. A készülék egyik USB2.0 kimenetéhez csatlakoztatva van egy USB2.0 hosszabbító, ehhez csatlakoztattam egy külső hdd-t, melynek a kimeneti része USB3. A tévén azonban semmi nem jelent meg, nem is látta a csatlakoztatott külső eszközt. Hiába nyomtam a ... gombot nem változott semmi. Hogyan és milyen módon kell egy külső eszközt (hdd usb2.0) csatlakoztatni, hogy az azon levő adatokat beolvassa a készülék? Köszönöm.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
BBUN52
tag
Sziasztok!
Decemberben vettem egy LG G4 TVt. Főleg online dolgokra használom TV adás nézés minimális.
Két kérdés merült fel bennem a minap:
Youtube: valamiért két napja minden egyes belépésnél be kell logolnom a fiókomra, mintha nem tartana bent a youtube. Erre tudtok valamilen megoldást?
Twitch: Minden egyes belépésnél engedélyezni kell a Sütiket (ha jól mondom). Ezt valahogy nem lehet kiirtani?Köszi előre is!
-
LouiS22
veterán
válasz
Jodanovich #113570 üzenetére
én megnézném, hogy mi a helyzet, ha a vezetékről (ethernet) kap hálózati hozzáférést. Gyanús az a wifis kapcsolat.
-
Jodanovich
senior tag
Sziasztok, van 2 LG tv-m, kb. ugyan az mind a kettő, talán csak méretben eltérő. A kisebbik LG 45nano813na a nagy LG 75nano813qa.
Namár most a kisebbiken tökéletesen futnak a streaming szolgáltatások, míg a nagyobbikon, hbo max, netflix, skyshow, tök mindegy melyiket indítom, olyan tetvedék az alkalmazás, hogy nem értem miért van ez... egyszer egyszer úgy meghal, hogy 1 2 percig semmi reakció, aztán mozdul, de katasztrófa. Hardver lehet hozzá gyenge? Iszonyat idegesítő, hogy a kis tv gyors, jó a nappaliban lévő, meg élvezhetetlen. Sokszor inkább laptopról kirakom rá a filmet, mert a böngészési idő borzasztó. Mind a két tv wifi hálózaton megy a kisebbik van távolabb. Bármi javasolt beállítás? KösziLife is Short... Ride Hard!!!
-
Vasti74
senior tag
válasz
Cr00py #113568 üzenetére
Most hogy mondod: tényleg, ezen kissé meglepődtem! Mert nálam is ki van kapcsolva az automatikus frissítés, eddig kérdezett is mindig, hogy akarom-e frissíteni, de most nem. Még mindig ki van kapcsolva, ettől függetlenül frissült. Még jó, hogy van ilyen beállítási lehetőség, amivel csak akkor foglalkozik, amikor akar...
Még egy kicsit csiszolgatnak a szoftveren, és inkább elhozom anyutól a pincéből a 72 centis Thomson Black Diva-t, az majd nem akar okosabb lenni nálam ;-) Meg ahhoz legalább hangprojektor sem kell ;-)
-
Cr00py
senior tag
válasz
skroy #113566 üzenetére
Tehát akkor csak ez az "okosság" lehet az oka.
Bár tény, hogy nem olvastam el..de valami aszt frissítés volt.. fura, hogy annak ilyen hatása van. Ezek szerint nme egyedi " hiba ".
Egyelőre nem találtam rá megoldást. Hátha majd külföldi fórumokon, avagy esetleg itt sikerül valakinek.
Kár érte.
nem is az a +1 interakció zavar ( bár az is ) ..de az sokkal idegesítőbb, hogy gondolnak egyet, és változik ez-az. A beállításokban lévő "kapcsoló" sem reagál semmire, pedig annak pont ez lenne a lényege, hogy ki lehessen választani, hogy mit szeretne látni az ember.
#113567Vasti74 : Valóban baromság az egész.Gondolom az "előző" verziót nem olyan egyszerű visszarakni..főleg, hogy szerintem auto frissített ez a valami. Nálam ki van kapcsolva az auto sw update..de ezt mégis letöltötte, mert már csak egy "ok" volt a kijelzőn, ami után restartolt a tv.
Én plex-t használok a nas-n lévő dolgok lejátszására. Közvetlen a tv-n nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
Vasti74
senior tag
válasz
Cr00py #113559 üzenetére
Nekem is frissült a tévém - tök béna :-( A kisebbik lányomnak pár hete vettem egy új LG-t, az már eleve ilyen volt. Szóval a fejlesztők úgy gondolták, hogy ez így faca...
Nem értem, hogy miért nem kérdeznek meg egy felhasználót az utcán, hogy szerinte hogyan kellene működnie a tévének?!
Ami még kiakaszt: Input, NAS (dlna) , bemegyek a videk könyvtárába, meg akarok keresni egy videót, aminek csak részben tudom a nevét. beírom a keresőbe, de csak Youtube stb. találatokat hoz: ahol éppen vagyok, amilyen funkciót használok, ott még véletlenül sem keres! Profi... Azt még nem próbáltam, hogy a Youtube kliens listázza-e a NAS-on lévő videókat, ha ott keresek ;-)Már vagy 10-15 éve beletörődtem, hogy a szoftverfejlesztők bármilyen hardverből (számítógép, tévé, médialejátszó, autó, hifi, stb.) hulladékot tudnak csinálni két mozdulattal...
-
skroy
senior tag
válasz
pgemil #113564 üzenetére
Nekem egy 50UQ75003LF-re érkezett ez a frissítés. Nincs elérhető leírás a zip fájlban sem, hogy mit javít. Amit észrevettem, hogy bármilyen streaming app-ból illetve a média lejátszóból kilépve nem a tv adáshoz térek vissza, hanem a kezdőoldalra. Ahogy fentebb Cr00py bejegyzésében is olvasható. Ez így nem túl jó.
Ez a készülék sajnos nem kapja meg a 24-es webos-t. A 2022 gyártású tv-k közül az alap uhd-k nem kapják meg. 2023-tól minden készülék.
-
LouiS22
veterán
válasz
pgemil #113564 üzenetére
szerintem a zip fájlban van egy txt, az talán tartalmazza.
De ha a tv benne van a megkaphatja a friss (egy évvel korábbi) webos-t listában, akkor esélyes, hogy ez a 2024 frissítés.[ Szerkesztve ]
-
pgemil
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy mit frissít a " SW File(Version 04.50.84) Detailed applicable model list : Please check with reference Tab exactly" verzió? -
Doory77
csendes tag
[kép]
Sziasztok! Egy pár hónapos lg minilednel a fenti csík lett egyik pillanatról a másikra a kijelző felső részén. Kijelző vagy alaplap csere vagy más?
[ Szerkesztve ]
-
Godfather
aktív tag
válasz
G@ben #113545 üzenetére
“Okostévék:
A szolgáltatás Samsung Smart TV 2012-es modellévétől, a SMART alkalmazásokban előre telepített applikációval elérhető.A szolgáltatás webOS 3.0 ~ 5.0 operációs rendszerű LG Smart TV-ken az LG Content Store-ból letölthető és telepíthető applikációval elérhető. A NETCAST és webOS 1.0 - 2.0 operációs rendszerű készülékek esetén az applikáció felülvizsgálat és jóváhagyás alatt van.”
szerintem elég régiót váltani a tv-n. Elvileg nem resetelődikA lényeg lényege lényegében lényegtelen,mert a dolgok stilisztikája úgy kopszerválódik,ahogy a tendencia dominál.
-
Cr00py
senior tag
Üdv.
Jött valami "aszf" frissítés a tv-re. nem is értem, hogy pontosan mi..lényegtelen.
Azóta viszont ha mondjuk elindítok egy appot, netflix, youtube..és kilépek belőle..a szokásos webos "kezdőlap" jelenik meg a tv adás helyett.
Korábban ez nem így volt.
A beállításokban 2 opció van.
Új bemenet, illetve kezdőlap.
Az új bemeneten van, és volt is.
Próbaképp átraktam a kezdőlapra, majd vissza..de maradt ugyanúgy.
Van erre valami megoldás?
Fogalmam sincs, hogy mi történhetett.
50NANO766QA a tv. -
Skylukos
tag
válasz
LouiS22 #113557 üzenetére
Kb. 7-8 hónappal ezelőtt próbálgattam a soundbárt háttérsugárzónak használni bluetoothal, működött de a hang állandóan összevissza elcsúszott ezért feladtam.
Most gondoltam az új webos24-el megpróbálom hátha javult a helyzet, de most fel sem tudom csatlakoztatni.
A webos24-re frissítés elött talán még volt egy vagy két frissítés azzal nem próbáltam. -
Skylukos
tag
Sziasztok!
Lg C21 oled webos24-el a bluetooth kapcsolatot a soundbárral felveszi majd egyből eldobja, bluetooth headszettel meg simán működik.
Esetleg másnak is előfordult már, valami ötlet esetleg a megoldásra? -
-
Vasti74
senior tag
válasz
LouiS22 #113546 üzenetére
Dehogy! Az IttOttTV lényege pont az, hogy külföldön lehessen magyar csatornákat nézni.
A nappaliban működik is (magyarra van állítva minden a tévén), de mamalátogatás miatt ;-) feltelepíteném az egyik gyerek tévéjére is, de az ő tévéik meg német - osztrák nyelvűek...
Úgyhogy a kérdés még mindig a kérdés ;-) : meg lehet ezt a dolgot valahogy kerülni?
Mert ha jól emlékszem ha át akarom állítani a tévé nyelvét - országát, akkor kb. resetel, szóval telepíthetek és állítgathatok be újra mindent :-( -
LouiS22
veterán
-
LouiS22
veterán
válasz
Vasti74 #113544 üzenetére
Geoblokk. Magyarországra szolgáltat, ha elérhető lenne máshol is, szerződést szegne mint szolgáltató (akiktől a tartalmat kapja, kifejezetten Magyarországra szerződnek).
Mondok egy egyszerű példát: a Forma1-et itthon a közszolgáltati csatorna adja, kizárólagos joga van rá. Ausztriában is valaki szerződött erre, kizárólagos joggal. Gondolom így már érthetőbb.Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
G@ben
addikt
Sziasztok!
Van egy LG 28MT49VF-PZ tévénk, amin pendriveról szoktunk filmeket nézni. Soknál viszont van forced felirat, amit egyáltalán nem jelenít meg és a subtitle gombra nyomva azt írja, hogy ez a funkció nem elérhető most. Van rá lehetőség, hogy mégis mutassa a feliratot?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Vasti74
senior tag
Sziasztok!
WebOS-os kérdésem van.
Ausztriában élünk, a tévé is Ausztriára van "állítva". Fel szeretném telepíteni az IttOttTV alkalmazást, de nem találom - gondolom azért, mert nem Magyarország a beállított régió...
Mit lehet tenni? Meg lehet ezt valahogy kerülni?
Ellőre is köszönöm a segítséget, üdv: Vasti -
troland11
csendes tag
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? 2 db lg tv van a szobámban , az a baj h a tv távirányítója vezérli mind két tv-t, meg lehet azt oldani h csak a saját távirányítója vezérelje a tv-t és a másikat ne kapcsolja?
-
Abrion
senior tag
Hali
Ez a tévém LG 55un74003lb, igen már egy kicsit régi :D, van egy kis problémám, a youtube appal, először is leírom hogy a legfrissebb app van fent, és töröltem az egész előzményeket, szóval annyi hogy lemegyek a feliratkozókhoz, az első itt az hogy összes jobbra mutatja az összes videot legfrissebbel kezdve, és az összes alatt a feliratkozott csatornát listázza. régen "nem most" alatta 10 releváns csatornát listázott ki, és az alatt meg ABC sorrendben az összes csatornát, most meg az összes alatt relevánsba rendez minden csatornát, és nem ABCbe, valami ötlet? hogy tudnám visszaállítani a régi csatorna rendezést?: oh és volt alkalmazás visszaállítás is, a beállításbanA TCL LCD és LED TV-k threadból ide kinyitottak, na mibe hogy innen meg Webos-ba irányítanak
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok szülőknek kellene egy új tv.43"-os férne el.Ebben a méretben van valami elfogadható minőségű tv?
-
sandró60
addikt
Azt hiszem ez a link ad egy kis pluszt a televizíók ápolásához
[link] -
-
Árpi001
senior tag
A mostani tévéket csináljak ilyen silányra
Ezért vannak még a háztartásokban 10 vagy 10+ éves TV k .
A mostani vásárlásokból,nagy esélyel nem lesznek ilyen "túlélők"..A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
blakey
titán
válasz
czako.g #113536 üzenetére
Pl.
LG tud Dolby Vision-t, Samsung tud HDR10+-t.
LG tud DTS-t, Samsung nem.
LG WOLED panel, Samsung QD-OLED.
Amelyik számodra szimpatikus és szükséges, az eldönti a versenyt.[ Szerkesztve ]
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
czako.g
újonc
Üdv,
Két készülékre szűkült a lehetőség vásárlás elött:
LG OLED65C41LA
Samsung QE65S90DAT
Mindkettőt láttam személyesen, de sajnos nem tudok dönteni. Ez már egyéni preferencia, vagy van olyan dolog, ami egyik/másik javra billenti a mérleg nyelvét?
Ps5-re lenne rákötve, netflix, max, disney, meg néha sportcsatornák mennének rajta!
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
blakey
titán
válasz
movax #113528 üzenetére
A családban van két db 10 éves LG, egyiknél már vannak led problémák, de működik, másik hibátlan, van egy 19 éves Sony LCD, hibátlan. Ettől függetlenül törvényszerű, hogy van olyan, amelyik alig bírja 2-3 évig.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
movax
őstag
válasz
Árpi001 #113531 üzenetére
Két tévében is ragasztottam vissza a leesett lencséket, ezt egyszerű javítani. De aztán az egyik egyszer csak meghalt, 4 év után, a másik 3 év után. Az egyik utódja szintén 3 év után kezd színes foltokat prezentálni a képernyőn és a fényereje is csökken, vagyis a LED-világítás/vezérlés haldoklik. Mindhárom LG.
-
Árpi001
senior tag
válasz
sityupityu #113530 üzenetére
A régebbi LGk nél,mint amilyen az enyém is ,(2016) a háttérvilágitas adja meg magát
Kiég,vagy leesik róla a prizma.
Egyszerűen elöregszik a ragsztó.
És nagy fehér fénypacák lesznek a képen.
Ezt cseréltettem inkább..A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
válasz
Winnie The P #113529 üzenetére
Ha pontosabbak akarunk lenni, akkor szerintem is inkább az üzemidőhöz van köze és nem ahhoz, hogy hány éves. De hogy az üzemidejük drasztikusan csökkent az tény...
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Winnie The P
őstag
válasz
movax #113528 üzenetére
Ez azért sztem nem így van! Van egy Sony 2019-es vásárlás, és egy LG ami szintén 2019-es. Illetve van még egy Philips 82cm-es (32PFL5606H/58) azt meg meg sem tudom mondani, hogy mikor lett vásárolva.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Árpi001 #113526 üzenetére
Köszönöm. Sajnos a külföldi pótalkatrészek nagyon drágák, néha megéri teljes újat venni.
Igen így van, ezért 4 vagy 5 év gari hosszabbítást kértem mindig, eddig legjobb az 5 év gari Média Markt hosszabbítás, sikerült megkapni a Gold kategóriát.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
Árpi001
senior tag
válasz
bolic #113525 üzenetére
Grat.
Ma én is megleptem magam ég, utángyártott lg távirányítóval, dedikált 3D gombbal.
És a tv kapott teljesen új háttérvilágitást.
Úgy döntöttem inkább pár tízezer Ft, mint egy új tv.
Ami nagyon elszomorit, az az hogy már sokadik helyről jön az a vélemény, hogy már csak pár évre gyártják a tvket.
Lehetőleg a gari végéig.
De sok esetben azt sem érik meg....[ Szerkesztve ]
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Na végre, órákon keresztül próbáltam feltölteni a képeket különböző eszközökről.
LG 80 centis FULL HD 32LQ63006LA TV távirányítót sikerült megkapni Belgium raktárból, teljesen ugyanaz a gombok, a feliratok is.Végre megkönnyebbültek a szüleim.
-
meke11
aktív tag
Kedfves Fórumtársak!
Akinek van 43 LG UT73 4K tévéje, az legyen kedves és mérje meg, hogy milyen széles a készülék.
Köszönöm!
-
Nheo047
csendes újonc
Sziasztok!
Van kulon LG OLED topic? -
Atom71
friss újonc
válasz
LouiS22 #113487 üzenetére
Sziasztok!
OLED55A23LA - ra nem tudom elinditani a manuálisan letöltött, kitömörített frissítést.
lib32-starfish-global-secured-k8hp-minima-1303-04.50.63_prodkey_usb_V3_SECURED.epk
Média fájlt vagy letöltött felvételt keres az USB driveon.
LG_DTV könyvtár, FAT32.
Ha van valakinek tapasztalata, megköszönöm. -
pjen
félisten
Megjött a frissítés, kiváloan megy az ONE Tv a C.C. n. Lg Oled.B55.
-
rainman72
nagyúr
válasz
Winnie The P #113515 üzenetére
Figyu,te választásod,én a másik topikban se szoktam azt mondani,hogy Lg-t ne.
Ki hogy látja.
Soundbarba ezt szoktam ajánlani,nekem is ez van,de van olcsóbban is.
Szerk. Már nem kapható.[ Szerkesztve ]
-
Winnie The P
őstag
válasz
rainman72 #113486 üzenetére
Szia!
Végül "csak" az 50QNED86T3A lett megvéve. Vasárnap be lett üzemelve. Sokkal szebb képe van mint a Sony-nak, viszont a hang az nagyon "dobozos".
Lehet projektor lesz hozzá.
Köszönöm a segítséget!Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Szikravadász
csendes tag
Sziasztok!
75UQ8003 tv-n a műsorújság-oldalra lépéskor vagy ott programváltáskor az előnézeten (Mini tv) kb 2-3 másodpercig megjelenik az adott csatorna képe és hangja, majd "Az előnézet funkció ezen a csatornán nem elérhető. ..." üzenetet kíséretében eltűnik.
Az előnézet nem is érdekelne, csak az üzenetet mindig le kell okézni, ez eléggé bosszantó.
Kb 2 hete kaptuk, előtte a tv sosem volt behangolva, az első pillanattól ezt csinálja.
Lehet ezzel kezdeni valamit? Az is jó, ha teljesen ki lehetne kapcsolni az előnézetet.
(UPC/Voda/One, még UPC-s médiakártyával, szlovák területi beállítás, van firmware frissítés, de még nem mertem ráereszteni).
Előre is köszönöm. -
-
Teljesen kaphatóak eredeti LG TV távirányítók a fixpart oldalán, egyet rendeltem és nagyon drága az eredeti. 16k+ ára van.
Jövő héten érkezhet meg, csak előre lehet utalni vagy online fizetésben részesülni, nincs utánvét.
Szüleim nagyon örülhetnek, mert a főbb gombjai már kikoptatták, alig tudták üzemben tartani, úgy viselkedik mintha teljesen lemerülnének az elemek, pedig újra cseréltem és ugyanaz a szitu.
[ Szerkesztve ]
-
rainman72
nagyúr
válasz
csucsu54 #113500 üzenetére
Nekem egy tavalyi 65UR73 alap tv-m van teljesen elfogadható képpel.
Ha akciósan kifogsz egy 7000-s sorozatot már az is jó igazából.Ha akarsz magic remote akkor a 8000-s vagy felette.Belepő nanocell nem sokat ad hozzá de meg lehet próbálni azt is ha nem túl drága.
Nano81-82T3 vagy Qned80T3.
Drágábban a Qned85-86T3.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?