Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Diablo IV
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
-
bence1885
aktív tag
válasz
András12345 #2926 üzenetére
Na ez kemény. Már hajítottam is volna ki a cuccot az ablakon egyből mérgemből.
-
bence1885
aktív tag
Ha több monitorral használod akkor inkább nvidia legyen. Amúgy szerintem ezeket (FSR, DLSS) nem nagyon használják szimben. Késleltetést okoz. Nem látványosan, de ahol minden tized számít fontos lehet.
Nekem 3070TI van 3 monitorral. Autóban ülve pályától függően. 80-90-100 fps meg van. Száraz körülmények között kb 15 20 autóval. Ha már szétszakad a mezőny akkor majdnem fix 95 100fps. Mostanában viszont szeretnék vga váltani szerintem max egy 3090 vagy 4070ti elég lesz a későbbiekre. Meg ami engem zavar hogy replayben már azért leesik 60 fps alá is. Igaz ez versenyzés nem érinti, én szeretem visszanézni a futamokat szép fluid képi világgal.
-
drsanya
aktív tag
válasz
András12345 #2926 üzenetére
Kiba... félelmetes ez a Nissan
-
András12345
aktív tag
Road America 500-at nyomta rajtam kívül valaki még innen?
Kb. 115. körben majdnem a végén, három és fél óra után kihagyott az agyam egy pillanatra, sikeresen visszaváltottam 1-be 3 helyett az utolsó kanyar kigyorsításán , 4. helyért harcolva, reggel 9-es timeslot split 1-ben... Kicsit sem voltam mérges
[Twitch clip] -
bardi
senior tag
Azért mennyivel másabb tud lenni a magasabb split.
Ugyan úgy esős road atlanta mint tegnap, csak 20x helyett 1 darab offtrack, mert a száraz íven próbáltam kifékezni az előttem lévőt, ami hát nem jött össze... tegnap már az első kanyarban kerülgetni kellett az összeakadt embereket, most meg semmi ilyesmi tömegbaleset, senki nem próbált meg kiütni hátulról, letolni a pályáról.Amúgy marha jó az eső, sokat lehet tanulni. Mire rájöttem, hogy az utolsó kanyart milyen íven kell venni... utoljára talán GTR2-ben mehettem esőben, ott ilyen különbségekre az ívek között nem emlékszem.
-
-
pRoject22
őstag
válasz
-Rolika- #2921 üzenetére
A többség az szándékosan nem üt ki, de pl a felső splitekben vannak olyanok akik egész ügyesen megoldják, hogy úgy tűnjön nem volt szándékos de azért tol rajtad egy picit, sok ilyen videót láttam már fékez ő de később, csak pont annyival, hogy téged megtoljon a kanyar csúcsponton, te lecsúszól, ő meg elmegy melletted, folytatod a versenyt, reportolsz de jön az email, hogy ők máshogy gondolják, volt erről már ilyen össze foglaló videó is valahol.
De amúgy jahh, ha van egy 1000-1500 dolláros fiókod akkor vigyázol rá nyilván.
-
pRoject22
őstag
válasz
-Rolika- #2919 üzenetére
Az konkrétan nem igaz, hogy enyje benyje jár érte, látják a nyilvántartásban ,hogy összesen mennyi X-ed volt illetve a bünti mértéke attól függ, hogy korábban volt-e már ellened sikeres protest, nekem volt már 1 hét banom is, mert volt egy gyerek aki szándékosan kilökött a 10. sikertelen előzési kísérlet után, nem tudta feldolgozni ,hogy levédem a belső ívet szabályosan, ő úgy gondolta, hogy nekem őt el kell engednem és szándékosan bele tolt a falba, kimentem a boxba javítani majd telibe vertem ahogy megláttam, jött is az egy hét ban.
Ezen kívül nem egy ember kapott már végleges tiltást is, szóval reportoljál csak nyugodtan mert azzal te is segíted a közösséget, a széndékos kilökést meg nem éri meg vissza adni.
-
bardi
senior tag
Akkor legalább azt megúsztam. Nagyon jó egy ötödik helyet bukni egy ilyen miatt.
Kíváncsi vagyok az óvásnak lesz e eredménye, a verseny után más is panaszkodott rá. Talán ha többen is óvjuk, bannolják vagy valami, csatoltam 3 replay fájlt. Ez egyszerű figyelmetlenségen erősen túlmutatott... -
bardi
senior tag
Ha utolsó körben kapok áthajtásost, akkor hiába megyek be a boxba, kapok még kb 20-30 másodpercet? Ha be se megyek, mennyivel büntet?
Valami agyhalott lekörözött 1-től 5-ig mindenkit megkoccolt, blokkolt, a pár semmiért kapott 4x mellé pont elég volt, hogy büntetést kapjak az utolsó előtti kör utolsó kanyarjában, ahonnan már nem lehet a boxba bemenni... -
bence1885
aktív tag
Én is kipróbáltam, de nagyon rossz lett a kép. Plusz én FPS javulást sem igazán vettem észre. Inkább finomhangold a grafikai beállítasokat.
-
IzI
senior tag
Hi
Iracing-ben van fsr,ha jól tudom.Mennyire jó?
Akinek nvidia van,az akkor tudja használni? -
camaro79
aktív tag
Szimulator topicba raktam egy kis IRL multiclasst
-
kismadar12
lelkes újonc
válasz
DiszNóÓl #2898 üzenetére
Mondjuk az első lekörözésnél ahogy én látom hozzád sem ért, hanem az iRacing netkód volt szar (szokás szerint). Második lekörözésnél szerintem is inkább Pénzes volt a hibás, de rögtön mondta is, hogy elbaszta nem jól mérte fel mert még nem szokta meg a jobb kormányos autót. Én úgylátom, ő azért jobban elismeri, ha hibázik nem úgy mint a Balazsin kolléga.
-
asb88
tag
válasz
adrian360 #2883 üzenetére
Több összetűzésem volt a művészúrral, ráadásul már olyan versenyzőtársba is beleállt, aki a légynek sem ártana (az pedig mindent elmond, hogy az incidenseimet rajta kívül mindenkivel korrektül le tudtam beszélni). A hazai iRacing közösség is rájött, hogy milyen és már a plusz nézettségért cserébe sem fogják vállalni a kínos jelenlétét. Kívánom, hogy találja meg a számításait LMU-ban és hanyagolja az iRacinget
-
JulesTS
addikt
Zima Peti?
"Próbáltam én is többféle simet, de mindegyikbe megvolt ugyan az a különbség az elejéhez képest.
Az, hogy valami könnyebbnek vagy nehezebbnek érződik nem jelenti, hogy azért jobb vagy rosszabb a másiknál, lehet mi vagyunk gyengék"
Raceroom a kedvencem, liga versenyeken a középmezőnyben vagyok. Leaderboardon, ha ráfekszek, akkor 0.5 mp az elejétől. ACC-ben 2..4mp, iRacing meg van hogy több is. Érzem, hogy fizikában jelenleg az iRacing lenne a befutó (mondjuk az első pár kört feledném én is), de egyszerűen a vezetési stílusom, nem jó ezekhez. Sokat kellene alkalmazkodnom hozzá és gyakorolnom... -
bence1885
aktív tag
Tessék kérem szépen ,majd Bischoff megmondja a tutit
[link]
-
DiszNóÓl
senior tag
[link] első lekörözésnél nekem jött egyből 8xel kezdtem mert szerintem a második lmp3 is telibevert, utána meg ismét [link] itt biztos én is hibáztam de akkor már elég ideges voltam, azóta elő se vettem a kormányt
ha pedig Balazsinra írtad, előtte elég sokat megy mindig addigra többnyire kiég szerintem aztán ez lesz belőle, meg akinek nem tetszik a stílusa az direkt felbassza mert szereti látni ahogy veri a széket és ennyi, lehet sokan ezt csinálják csak sose derül ki mert nem streamel
#2895biker ez csak egy eset amire kivételesen emlékeztem de szerintem az összes versenyről lehetne ilyet találni és még büszke is magára az azért kemény -
bardi
senior tag
76 ott nyíl egyenesen megy a pálya irányába, elkezdi beforgatni, és csodálkozik
Egyik héten skip barberben futottam össze egy hasonló gyökérrel, ugyan így road atlanta, akárhányszor egymás mellett mentünk, már az egyenesben nekem jött, miközben nyíl egyenesen mentem. Azokon a versenyeken simán volt 5-10 tiszta előzésem (miután kibaszott a pályáról, és zárkózhattam fel újra), ő volt az egyetlen, akivel mindig kontakt volt.
Utolsó versenyen már a rajt után kezdte, akkor végre ő húzta a rövidebbet és első kanyarban elrepült, végre volt egy tiszta futamomAmúgy ti mit csináltok, ha egyértelműen egymás mellett mentek, már a vonalon mentek, nincsen több hely, de az ellenfél még terelne tovább?
-
biker
nagyúr
válasz
DiszNóÓl #2893 üzenetére
Az első tereléssel mi baja van? ő is így védené az ívet. nem volt mellette, az elől lévő joga az ívet meghatározni, ennyi. Az hogy őméltóságának nem tetszik? Hát pontlesz....
igen, ott neki kell figyelni, még ha ez fel is háborítjaA sikánnál csúnyát kapott, de a terelés az 100% hibátlan volt, és pont az ilyenekkel van a bajom. Beképzelt majom, és rosszul látja az esetek nagy részét
A sikánosnál 1:53:00-tól elemezgeti, ő ment neki elsőre a 76-osnak, ő utána ráhúzta bala-ra. Azt se húznám 100% a másikra
-
biker
nagyúr
válasz
DiszNóÓl #2893 üzenetére
ha mindig ártatlanul benne vagy egy balhéban, akkor itt az ideje elgondolkodni azon, mennyire látod a pályán történteket... Mert lehet hogy 80%-a elkerülhető lett volna.
Tipikus példája, mint amikor azzal jönnek egyes versenyzők, hogy az incidens pontok miatti DQ milyen szar, mert kipontozódik úgy, hogy mindig ő az ártatlan, mások lökik meg. Namost ha valaki úgy vezet, hogy 15x belekeveredik "vétlenül" valamibe, ott szerinted nincsenek bajok? Mert szerintem vannak, nem lát előre, csak a saját és max egy autót lát, nem tudja hol vannak mások, stb. -
DiszNóÓl
senior tag
így vezeti le a feszültséget, lenyugszik megnézi utána aztán kész, nem mindenki ül nyugodtan mikor összetöri a kocsiját. főleg amikor direkt kibasszák...
#2883adrian360 hát ha nem is vadásztak rá de... amikor a sokadik ilyen van nálad is felmenne a pumpa
[link] [link]Engem egy versenyben 2x is a pénzes lökött ki látszott is hogy deformálodik a kasztni, de ő azt mondta nem ért hozzám xd de mégse mentem oda ugatni vagy kövi versenyen kilökni
-
pRoject22
őstag
"Wéber Gabi jó pár éve azt mondta iRnek semmi köze a valósághoz"
Mondott ő már sokmindent, ez egy bullshit volt tőle ha tényleg ezt mondta, jelenleg az iR adja komplett a legjobb éleményt, a szolgáltatás, hangok, FFB, natív beépített támogatások, mondjuk ami pénzt beszednek ez el is várható
"Szerintem is elég nehéz és érdekes a gumifizika"
Egyelőre csak a GTP kocsikra pakolták fel, nekem csak azokkal van bajom
"Próbáltam én is többféle simet, de mindegyikbe megvolt ugyan az a különbség az elejéhez képest."
Evidens"Az, hogy valami könnyebbnek vagy nehezebbnek érződik nem jelenti, hogy azért jobb vagy rosszabb a másiknál, lehet mi vagyunk gyengék"
Attól, hogy valaki leírja a nem tetszését azzal még nincs baj, normális dolog, nem szabad bégető és bólogató birkának sem lenni mert az meg a másik véglet -
biker
nagyúr
-
adrian360
őstag
válasz
pRoject22 #2889 üzenetére
"de ha egy igazi futamon teszemazt indul 120 bajnoki pontal és valaki kiüt akkor a 120 pontból nem lesz 100 pont és akkor visont válasz helyett csak jönnek a krumplik. "
mert az iRating meg a SR kurvára nem bajnoki pont, teljesen más dologot akarsz belemagyarázni. Az iRating zárt rendszer, ha neked visszaadnának ratinget, azt valakiktől el kellene venni, nem lehet csak úgy pluszba hozzáadni.
Szándékos kiütéseket igen lehetne jobban büntetni.
A netcode-os balesetek meg minden rendszerben előfordulnak, amíg nem lesz mindenkinek azonos low latency netje, addig lesz ilyen. -
pRoject22
őstag
Én ugye nem egyszer estem ki versenyről a szar netcode miatt, olyankor általában reportolom a rendszert, hogy nézzék vissza, nem értünk össze mégis a falban kötöttem ki, erre mindig azt írják vissza, hogy; " az SR és IR egy zárt rendszer, ők abba bele nyúlni nem tudnak"
Persze az levan lakatolva, egy ősi rendszer amit még nem értünk, viszont a grafikus motort tudjuk fejleszteni de adott esetben egy sikeres protest után az elszenvedő félnek a saját hibáján kívül bukott pontokat vissza adni nem tudjuk, és akkor amikor mondjuk ez a téma felvetődik a fórumon akkor jön ugyanaz a pár ember aki foggal körömmel védi, hogy ez a rendszer tökéletes, és ,hogy az igazi versenyen sem kapod vissza a pontjaid, aztán ha beírod neki ,hogy de ha egy igazi futamon teszemazt indul 120 bajnoki pontal és valaki kiüt akkor a 120 pontból nem lesz 100 pont és akkor viszont válasz helyett csak jönnek a krumplik.
Bele tudnának ők nyúlni csak akkor az több idő lenne a napi többszáz protestet rendezni, viszont ha vissza kapnám a pontjaim amit önhibámon kívül veszítek el akkor az igazságos lenne, aki meg szándékosan üt ki mást azt első figyelmeztetés után másodjára mehetne vissza R2.0-ba, nagyjából ezek szoktak felmerülni a fórumon
-
Nehéz igazságot tenni, Wéber Gabi jó pár éve azt mondta iRnek semmi köze a valósághoz, és csak a GTL az isten király
Kiss Norbi pedig napi szinten fenn van és tolja a bajnokságokat.
Emlékszem Discordon még Wéber Gabival is vitatkozott, hogy szerinte miért nincs igaza
Szerintem is elég nehéz és érdekes a gumifizika, viszont ha nézem Kiss Norbi vagy Oláh Dani (Verstappent már ne is említsük) közvetítéseit minden erölködés nélkül hozzák a VR köröket.
Próbáltam én is többféle simet, de mindegyikbe megvolt ugyan az a különbség az elejéhez képest.
Az, hogy valami könnyebbnek vagy nehezebbnek érződik nem jelenti, hogy azért jobb vagy rosszabb a másiknál, lehet mi vagyunk gyengék -
aktív tag
válasz
-Rolika- #2882 üzenetére
Bizony, csak iRacinget tol, viszont rengeteg szériában, mire már unalmas lenne, jön egy új hét, új pályákkal. Elsztorizgat, követi a chatet, és nem feszül be, ha épp nem jól alakulnak a dolgok. Valami ilyesmi szerintem egy szórakoztató tartalom.
adrian360: Igen, pár szituációt iszonyatosan félreértelmez, és olyankor hiába világítanak rá a chaten is, hogy rosszul látja, az márpedig akkor is úgy volt. Na ő például pont elég látványosan be tud feszülni, olyankor általában inkább kikapcsolom.
pRoject22:
SR és iR pontokba nem lehet belenyúlni című hazugságok
Mik ezek a hazugságok? -
pRoject22
őstag
válasz
adrian360 #2883 üzenetére
Na mindegy a lényeg, hogy attól mert ő nem tol iRacinget, az marhára nem azt jelenti, hogy szar az iRacing ...
Ez pontosan így van, az iRacing nem Balazsin úr miatt szar hanem a szar gumifizika miatt, az iR fórumokon is elég sok szál keletkezik ahol erre panaszkodnak az emberek de aztán jön ugyanaz a 4-5 okos fanboi aki szerint mindenki is hülye aki kritizálni meri a rendszert bármilyen formában, az úgy jó ahogy van, meg a SR és iR pontokba nem lehet belenyúlni című hazugságok stb stb -
adrian360
őstag
válasz
kismadar12 #2881 üzenetére
Indult liga futamokon mint reklám arc, aztán kb minden futamon bennevolt valamilyen óriás bukásban, persze ő szerinte mindig másik a hibás és őt szándékosan levadászták, futamok után ment a köpdösés discordon, teljesen besértődve
Na mindegy a lényeg, hogy attól mert ő nem tol iRacinget, az marhára nem azt jelenti, hogy szar az iRacing ... -
-Rolika-
senior tag
Matt Malone nagy jó arc és elég sokféle szériát tol. Őt én is csípem. Rajta kívül még Steel River Sims(Duncan Kirby) és Basic Ollie pörögnek nálam. Pénzest néztem régebben sokat, de nincs iRacing streamje, azóta nem igazán. Ráadásul van egy rendszeres nézője, akinek már a neve láttán is ökölbe szorul a kezem
-
kismadar12
lelkes újonc
válasz
adrian360 #2880 üzenetére
De egyébként ez, hogy a Balazsin nagyképü meg bunkó ez miben nyilvánul meg? Igaz régebben többet néztem, trágárkodás előfordult nála, de azt nem vettem észre, hogy bunkó lenne a nézőkkel.
Azt tudtam, hogy ő nem csak simeket tol. De amikor simezni látom, kb mindig csak LMU, így talán pontosabb a megfogalmazásom. -
adrian360
őstag
válasz
kismadar12 #2879 üzenetére
most megnéztem előző hónapban ETS2-t, Assassinn Creedet, Detroitot, F1 managert és kb minden mást többet tolt mint LMU-t.
és mikor jön az új F1 játék akkor éppen azt fogja tolni éjjel nappal, és akkor az lesz a legjobb istenkirály überjáték. -
kismadar12
lelkes újonc
-
aktív tag
válasz
kismadar12 #2869 üzenetére
Bence játszik amúgy iRacinget streamben évi 2-3 special eventen meg az időszakos ligákon kívül? És hát ja, neki időnként sikerül pár elég nagy kapufát lőnie az élőkben.
Moradnál ugye volt még a kesztyűs blama is, a saját, amúgy nem olcsó szimes kesztyűivel voltak problémák, és messze nem volt professzionális a kommunikáció az ügyfélszolgálattól, illetve felelősséget kb. semmiért sem vállaltak, sőt ment a publikus felületeken az üzenet törölgetés is nagy erőkkel.
Nálam iRacing kapcsán a kedvenc Matt Malone. Kellően jó ahhoz (~4000 IR), hogy lehessen tőle tanulni, cserében megfelelően lazán veszi a meneteket ahhoz, hogy szórakoztató is legyen.
-
pRoject22
őstag
válasz
kismadar12 #2875 üzenetére
Ez igen, én ezt nem is tudtam, ha ez real info akkor egy gyökér a csávó
-
pRoject22
őstag
válasz
András12345 #2874 üzenetére
A kontentek sem olcsók, az való igaz, hogy ennyi pénzből ezt a jégkorcsolyázást tudták felböfögni ,ez azért elég vérlázító szerintem.
Tegnap az egyik GT3 user ( 8K iRating ) ment előttem az aqua mineraliban én pedig kivezető körön voltam a GTP-vel, direkt megvártam, nem akartam neki beleszólni a körébe de hibázott az aqua mineraliban, kiforgott, szépen elmentem mellette majd a köv sikánnál már inkább idegből teli gázzal átment csak, hogy hátulról megtudjon tolni, én persze küzdöttem a hideg gumin majd a célegyenesre vezető utolsó kanyarra ahogy fordultam rá ott meg keresztbe szándékosan nekem jött, mondom ez mi a fasz?
Be is reportoltam, várom az emailt, de ez is azt támasztja alá amit írsz, lent azért basznak ki mert botok fent meg agresszív barmok, én meg itt vagyok aki csak szeretne végig menni a versenyen de nem tudok.
Ez mondjuk LMU-ra is igaz, ott nem is merek csak hátulról indulni
-
kismadar12
lelkes újonc
válasz
adrian360 #2871 üzenetére
Nem azért irritáló Morad, ahogy viselkedik, hanem mert lerí róla minden egyes videójában, hogy egy fizetett szélhámos, iRacing bérenc. Itt is a konklúziónál elkezdi mondani, hogy az iRacinget ajánlja mert jók a special eventek meg milyen fasza az online rendszere.
Komolyan baszki? Mi köze ennek a videó címében bármihez? Melyik GT3 a realisztikusabb, arra kellett volna választ adni de megy a terelés, ferdítés.Arról meg ne is beszéljünk, hogy különböző fórumokon lebuktatták Moradot, hogy lehet tőle venni coachingot és sokakat átvert mert addig tologatta a coaching időpontját amég le nem járt a visszatérítési időpont és azóta sem kapott coachingot senki.
Röviden, egy pénzéhes hazudozó.
-
András12345
aktív tag
válasz
pRoject22 #2870 üzenetére
Kéne, csak valamiért abból az elképesztő mennyiségű, rengeteg pénzből amit beszednek a szolgáltatásért, ezt a szemétre való gumimodellt kapod már mióta0. Jó esetben #nextseason majd javítják, ha kiadnak valami teszteleltlen bugos szart, és a javítás is abból áll hogy húznak kettőt a gumi bemelegedés csúszkán, meg egyet a slip/gumifelület melegedés csúszkán, aztán előadják hogy ők szegények mennyit dolgoztak ezen.
Arról nem is beszélve hogy a felsőbb splitek egy állatkert majomketrecére hasonlítanak, mert stewarding az lényegében nincs. Valakit kilöksz szándékosan? Max kapsz egy ejnyebejnyét emailben... (Állítólag valaki hallott már olyat hogy valakinek az ismerőse beszélt valakivel aki úgy tudja hogy valakit kibannoltak már emiatt egy rövid időre, miután sorozatosan szándékosan baleseteket csinált...)
Vicc kategória nekem így már, pedig évekig abban a hitben voltam hogy megéri az árát...
Mostanában már csak enduzni megyek fel, azt is csak azért mert LMU-ban MÉG nincs online pilótacsere, -
adrian360
őstag
válasz
hát ha neked Morad irritáló, akkor nem tudom hogy bírod nézni Balazsin Bencét
akkora az arca hogy egy ikeás kék szatyor kicsi lenne rá sapkának.
-
pRoject22
őstag
válasz
szépen magára haragított elég sok embert
Szerintem kell ahhoz egy intelligencia hányados ,hogy nem haragszok meg valakire azért mert neki más a véleménye mint az enyém, néztem én is őket, az biztos, hogy jelenleg az LMU-val jobb menni de az iR meg jobb szolgáltatás, az LMU gumifizika kellene az iR-alá és probléma meg lenne oldva szvsz
-
kismadar12
lelkes újonc
válasz
pRoject22 #2868 üzenetére
Azért az sokat elmond, hogy a két legnézettebb magyar tartalomgyártó a témában, a Balazsin Bence meg a Pénzes Ádám is az LMU-t tolja napi szinten. Sőt a Pénzes gyerek pár hónapja úgy szapulta az iRacinget az egyre szarabb gumifizika miatt, hogy szépen magára haragított elég sok embert. Hogy az ő véleményére mennyire lehet adni, azt nem tudom, de elgondolkodtató a dolog.
Ui: A Daniel Morad számomra is borzasztó irritáló, ő véleményére adnék utoljára
-
pRoject22
őstag
válasz
András12345 #2866 üzenetére
Az elmúlt napokban LMU-val mentem, most az előbb megint rápróbáltam, mondom mennék én iR-el is mert ott is Imolán megy a heti verseny meg ugye a hétvégén WEC is van, egész egyszerűen nem tudtam 5 próbálkozásból befejezni egy kivezető kört a Ferrari GTP-vel
Én értem, hogy hú de jó ez az új forradalmi gumifizika no de egy Hypercar kocsi 80-al egy enyhe kanyarban száraz pályán a semmitől ne álljon már keresztbe, van egy B7-es passatom, ma délelőtt mentem vele, de az az utcai kocsi a fos 4 évszakos gumikkal 80-al sem fordul keresztbe. Egészen elképesztő, hogy mit csináltak ezekkel a jó kocsikkal.
Azt mondjuk én nem tudom ,hogy ez a csávó mennyire iR bérenc, csak jött szembe a videó Youtube-on
-
biker
nagyúr
válasz
András12345 #2866 üzenetére
mutass már egy mikroslidetól irányíthatatlan megcsúszást
En egész jókat gépészkedek GT autókkal, mikor kitör a feneke.
van hogy nagyon élethűen 3-4 ostorcsapás után sikerül megfogni.nem tudok lmu-ról nyilatkozni. nincs meg.
AC EVO meg határozottan jól kezelhető autókat ad, panaszkodtam is hogy túl könnyű vezetni őket. -
András12345
aktív tag
válasz
pRoject22 #2865 üzenetére
Milyen meglepő hogy az iracing bérenc szerint az iracing realisztikusabb
(Kivagyok ettől a csávótól). Mutassanak már egy IRL esetet ahol egy microslide után irányíthatatlan csúszásba kezd az autó, mert nulla tapadása lesz a hátsó tengelyen vagy fél percig, mint iracingben pl GT3-al... Várom...
-
pRoject22
őstag
-
bardi
senior tag
válasz
-Rolika- #2861 üzenetére
Ezen a héten nekem még büntetést is sikerült összeszedni. Egy darab 4x volt, amit elkerülhettem volna reálisan, rajtnál az előttem lévő nagyon szarul jött el, de amikor látta, hogy belül mennék, paraszt mód berántotta az autót, én meg nem fogok a fékbe taposni valami hülye miatt, az nagyobb rizikó, amikor mögöttem is jönnek. Ez a Porsche kupa nagyon sr gyilkos eddig, de ahogy nézem a tabellát, az első helyeken álló emberek is hasonló incidens mennyiséget szed össze versenyenként.
-
-
bence1885
aktív tag
Héten Portimao van TCRben, marha jó futamokat mentem megint. Esős, napos felszáradó pályán. Többször találkoztam Varga Gábor3 -mal nem tudom itt van e, de pacsi neki. Tegnap mentem egy 2 órás IMSA Pilot Challenget is, nagyon élveztem azt is rengeteg jó csatával tele. Nyerhettem is volna, kb a verseny 3/4 vezettem, de sajnos az üzemanyaggal kifogytam a végére, így egy benzinre még ki kellett mennem a boxba sajnos az élről. 2 kört volt ekkor hátra. 7 helyre jöttem vissza, de láttam mások is így jártak. Még 2 ketten kimentek előttem ezáltal sikerült 5 helyre visszajönnöm, majd az utolsó körben az előttem lévőknek mind üzemanyag problémájuk lehetett, mert kb kanyaronként hoztam fél masodpercet mindenkin. Sajnos pont a célegyenesre értem csak utol a bolyt. Vegül 5. lettem, de így is elégedett voltam. 1.5 SR, plusz 19 iR. Ma este lehet megyek mégegyet.
-
aktív tag
Nem ipari hálózatok mellett semmi sem jobb, csak egy autós szimben ez jobban kijön, mint mondjuk egy FPS-ben. Amúgy a nagy számok törvénye alapján a netcode annyiszor büntet, mint jutalmaz, csak utóbbit hajlamosak vagyunk kevésbé észrevenni. Holott rengeteg ilyen videó is létezik.
-
pRoject22
őstag
Jahh a fanboi attitűdöd sérti, hogy vissza mentem LMU-ba?
Végülis az iR-ben nincs ilyen, ehhez hasonló videókkal van teli a youtube, és az LMU egy kis költségvetésű csapat early access programja így az ilyenek ( én eddig nem tapasztaltam ) beleférnek míg az iR évek óta kint van kismillió dollárt beszednek és nincsenek előrébb.
A további fanboi cuccokat meg pls ne nekem mert nem fogok már reagálni.
-
bardi
senior tag
Valaki tudja, hogy itt én miért kaptam 4x-et? A skippyvel nem tűnt fel, de a kupás porscheban valami irgalmatlan szánalmas a kontakt rendszer. Ez már a sokadik ilyen, amikor a semmiért adja. Ezeket amúgy lehet valahol jelenteni?
-
drsanya
aktív tag
Hétvégi menésem, volt minden is a futamon. Enjoy
IMSA Enduance @ Fuji - Fura stratégia. Ha esik akkor borul minden? - Twitch
-
Tibis77
csendes tag
Sziasztok.
Segítségeteket szeretném kérni VGA kérdésben.
Pár hónapja át álltam VR-ra (quest3). Szinte csak iR amire használom a PCt.
Jelenleg 6800 XT van a gépemben 5800X3D procival. Ultra felbontást használok (Virtual Desktop) 72 Hz-en néha 80 Hz-en ha a pálya lehetővé teszi.
iR grafikai beállításaim low+ kb.
Szeretnék VGA terén fejleszteni.
AMDt vagy NVIDIAt ajánlotok? 6900XT vagy max 9070 XT ami elérhető nekem másik oldalon max. 4070TI
Szóval melyik irány és miért?
SPS stb fícsörök miatt az NVIDIA lehet nyerő?
Köszönöm a segítségeteket.Üdv
-
asb88
tag
Április 7-én indul a VSR Clubsport Cup bajnoksága! Nevezni az alábbi linken tudtok: https://vsr.hu/2025-vsr-clubsport-cup-bmw-m2-nevezes/ Részletek a https://vsr.hu/ weboldalon!
A BMW M2 autóval fog megküzdeni egymással a mezőny hétfő esténként. 6 forduló, fordulónként 2 futam, a 3. héten pedig a futam sorsolással kerül meghatározásra a pálya. A nevezés ingyenesA naptár:
-
-Rolika-
senior tag
Látom megtaláltad amit írtam volna. Nálam is fixálva van játékban, de mindegy mert ritkán menne afölé
A heti IMSA-t elég jól sikerült zárni, bár így utólag bánom, hogy a hét elején féltem az esős fixedtől. Mint kiderült tempóra ott tudok lenni a nálam jóval jobbak mellett. A konzisztenciámom még javítanom kell. A legnagyobb problémám talán a gumikezelés
link Itt az utolsó vizes versenyem ezen a héten. -
bardi
senior tag
Oké, szóval a játékon belül kell kiválasztani ezt, mert a játék beállítása minden más beállítást felülír.
Hú, amúgy fura, néha mintha beszaggatna, pedig az fps nem esik le. Beállítottam limitnek a 60-at, nem is v-sync.
A laptop hőmérséklete kb 10 fokkal alacsonyabb így, nyáron praktikus lesz... -
bardi
senior tag
Nem tudom hol kérdezzem ezt, de végülis iR közben jelentkezik...
A gépem egy tv-re van kötve, ami tudja a 120 Hz-t, de hogy ne melegedjen annyira a laptop, gondoltam leveszem 60 Hz-re, kipróbálom.
Windows beállításokban 60 Hz van beállítva, nvidia driverben szintén.
Ilyenkor, ha a tv-t nézem a beállításokat, ki is ír4ja, hogy 60 fps (59, de lényegtelen).Ha elindítom a játékot, akkor viszont valamiért átvált 120 Hz-re és a v-sync 120 fps-t állít.
Mit kéne még beállítanom, hogy minden 60 Hz-en fusson? -
asb88
tag
Folytatódik a VSR bajnokságok sora, hamarosan kezdődik a Clubsport Cup! 6 héten át zajlik majd a küzdelem a nagy sikerű BMW M2 autóval. A részletekkel hamarosan érkezünk! A bajnokság Discord szervere: [link]
-
pRoject22
őstag
Szeretném leírni, hogy jártam, csak azért, hogy más ne essen át ezen a tortúrán amin én átestem.
Rendeltem a Trak Racer EU-tól egy terméket, ami helyett itthon aztán találtam egy jobbat, a megrendelt termék kivolt fizetve de még nem volt postázva sem becsomagolva ( érdekes amúgy, hogy 10 nap kevés volt erre ) írtam nekik, hogy legyenek szívesek lemondani és a pénzt vissza küldeni, jött a válasz, hogy akkor inkább vegyek valami mást, mondom nem szereték, de akkor még tud ajánlani mást is, mondom nekik, hogy megtudjátok erősíteni a lemondásom és a refundot eltudjátok indítani?
Erre azt írták egy hónapja, hogy igen, 5-8 nap mire a pénz ott lesz, mondom oké várom.
Eltelt kb 2 hét és semmi, írogatok nekik és nem válaszoltak, kb 10 üzit írtam nekik 5-6 nap alatt és semmi.
OK
Mivel ugye amit lehet paypalon veszek meg így mentem is panasszal éltem a paypalnál, bemutattam a bizonyítékokat nekik, eltelt ezután 1 hét kb és a pénz már úton is van felém, a paypal vissza fizetni nekem mivel az én javamra döntöttek.
Mindeközben kicsit utána néztem redditen és itt ott, a lényeg, hogy nem szabad a Trak Racer EU-tól vásárolni semmit sem, nagyon figyeljetek oda mert ezek akit tudnak lerántanak.
Reddit meg az ilyen olyan oldalak tele vannak ilyen történetekkel
-
bence1885
aktív tag
My Contentre kattintva nektek is lefagy az egész UI ?
-
bence1885
aktív tag
Tegnap megnéztem ezt FFB programot én is. Hát így elsőre azt mondom nem tetszik. Érzésre mintha késne is az FFB folyamatosan, meg van hogy úgy berángatja a kormányt, hogy alig bírtam vele. Még lehet állítgatok majd rajta. Egyelőre nem látok mást csak, hogy felerősíti az egészet ezzel együtt a nagyon apró jeleket is.
Tegnap Dan Suzuki is ránézett gyorsan a 8 órás streamjében erre. Neki sem igazán jött be. -
pRoject22
őstag
válasz
András12345 #2833 üzenetére
Így van, igazad van, ennyi pénzből erre futja, és akkor arról nem beszélve ,hogy én személy szerint már unom a 4x-et azért mert 2 méterre elmegy mellettem valaki, ezekkel a megoldásokkal amit most is csináltak nem csoda ,hogy az emberek úgy nevezik; iCeRacing...
-
András12345
aktív tag
válasz
pRoject22 #2832 üzenetére
+1
Most elég nagy csalódás volt nekem is ez az update. LMU-t nemrég kezdtem el, ott is nagyon csúszik az outlap, nehéz menni, de sokkal életszerűbb ami történik. Itt nem... Ilyen mennyiségű pénzből arra futja, hogy tologatják a tapadáscsúszkát, és behazudják hogy új gumimodell, az egy szégyen. -
pRoject22
őstag
válasz
bence1885 #2829 üzenetére
LMU fejlesztők küldjék már el nekik a kódot, akkor tudni fogák, hogyan kell megírni egy jó ffb-t jó gumifizikával.
Ezek fogták magukat és levették a gumi tapadását az első 3-4 körben és akkor belengették ,hogy gyelkig itt a csoda gumi fizika, próbálgattam tegnap, hát ez ugyanaz mint ami eddig volt csak az első pár körben olyan mintha esőben mennél, aztán átültem LMU-ba és hát igen, maradtam is ott
-
bence1885
aktív tag
Program ami az egekbe emeli az iR FFB-jét. Ma ha lesz időm teszek egy próbát vele. LMU FFB killer
[link] -
bence1885
aktív tag
válasz
pRoject22 #2825 üzenetére
Amúgy szerintem is, kissé. Majd megszokjuk azt kész én úgy vagyok mindennel. Persze mellette azért legyen élvezetes. Tegnap Michi streamjét néztem, megnézte az új gumimodellt, de elég annyit mondanom, hogy majdnem ragequit lett belőle.
Én iR fannak mondanám magam, de most az LMU feladta a leckét rendesen, mostanában inkább azt indítom el ha GT3ni akarok. Meg kell nézni mennyi streamer szokott rá az iR helyett vagy mellett az LMUra. Persze megfér egymás mellett a kettő program. Én szurkolok mindkettőnek. Azt hiszem nálam hosszútávra most marad az iR,LMU a szimek közül. iRacingben szeretem, hogy az apró kis dolgokkal is foglalkoznak és lassan apránként, de biztosan haladnak vele, minden szezon végén elején új kontentek, frissítések, ficsőrök stb.
-
pRoject22
őstag
Ez az új GTP gumifizika viccesre sikerült szerintem, alig lehet kanyarodni a kocsival
-
bardi
senior tag
Versenyzésért a kifizetés mikor lesz?
Most látom, hogy már konstans 20% kedvezményem van.
Régen a kiírt árakon felül kellett még adót is fizetni? Az egy kicsit meglepett az éves előfizetésnél. -
aktív tag
Ha valaki akar egy (valójában 2) ingyen autót behúzni, akkor a jelenlegi ARCA (oval) autó season 2-vel kap frissítést, így mostani vásárlás eseten visszajár 100%-ban az ára iRacing creditben. Ezzel az ARCA autóval együtt jár a Gen 4 is, ennél a kasztni ugyanaz, csak a motor erősebb.
-
aktív tag
válasz
adrian360 #2815 üzenetére
Az open és fixed szériák közötti felosztást (amelyek ugyanazon a pályákon is futnak) nem venném egy kalap alá azzal, hogy egyes szériákban milyen gyakran indulnak versenyek. Kíváncsi lennék rá, hogy az open setup versenyeken hányan indulnak az alap setuppal, de gondolom sokan, a te statisztikádból is ez rajzolódik ki. Lehet erre az open-fixed rendszerre is ráférne egy reform, talán valamelyik következő lépés ez lesz.
-
JulesTS
addikt
válasz
adrian360 #2812 üzenetére
Most hogy gyüjtögettem a 10 dolcsit, volt hogyvlett volna másfél órám, de egyik versenyre se tudtam bemenni, mert éppen már elkezdődött, a következő meg már kifutott volna az időmből. Persze így is volt, hogy épp csak 6..8-an voltak versenyen amin indultam.
Szóval a sűrűbb indítás jó, de ha kevesebben lesznek bent, akkor nem jó... -
adrian360
őstag
"de gondolom statisztikák alapján született ez a döntés, így ezt belátták előre"
Hát ebben nem lennék biztos, erre a szezonra kitalálták hogy a F4 open és fixed egy időben induljon minden órában, ennek következtében az open kb meg is halt ->
Fixeden indulók száma : 23 137
Openen indulók száma : 2 477A regional tourokon is jóval többen mennek, pedig azok is egyidőben indulnak.
Europe : 14 128
America : 17 155
Asia : 10 038viszonyításként előző szezonban mikor óránként váltottan ment :
fixed : 22 629
open : 18 656 -
-
adrian360
őstag
[Season 2, 2025 Car and Series Updates]
Nem mindenki követi az iracing fórumokat, ezért megosztom, hogy következő szezonban megint variálnak kicsit a sorozatokkal, pl a Rookie szériákat konkrétan 15 percenként fognak indulni, az F4 futamok csak 15 percesek lesznek stb.
A fórum hozzászólások alapján a nagy többség szerint nem jó az irány. Szerintem is az alacsonyabb ratinges splitek méginkább vérfürdők lesznek, most már tényleg kit érdekel ha összetörik a kocsi, mindjárt indul a következő futam, lehet újra tövig nyomni a gázt.Szerintetek jó ha minél sűrűbben vannak a futamok, nem fog ez a minőség rovására menni ? (most ne a high rating sof-ról beszéljünk)
-
lukcsimre
csendes tag
Egy kis 9800x3d + iRacing + VR tapasztalat:
Eddig 14600kf+4700+32gb 6000mhz rammal nyomtam, egy HP Reverb G2-vel. És nem igazán tetszett a dolog, hogy minimum grafikával tudom csak élvezni a játékot, folyamatosan azt láttam, hogy szegény 4700-at ki se tudom használni, volt egy nagyon erős cpu bottleneckem. Ez nem egy csúcs kombó, de egyébként minden másban tökéletes setup, VR játékokban is, egyedül az iRacinghez tűnt kevésnek VR-ban.
Gondoltam próbáljuk ki az új AMD-t, a létező összes teszt szerint elképesztő jó VR-ral meg iRacinggel. Először összeraktam a gépet, belőttem a BIOST, tuningolgattam kicsit, aztán benchmarkok. Na ez nagyon elkeserítő volt, szinte sehol nem volt jobb, mint a 14600kf, volt amiben el is maradt.
Aztán belőttem az iRacinget VR-ral és megdöbbentő a különbség. A minimum grafikáról gyorsan el is táncoltunk felfelé, már nem is tudom, hogy mit húzzak még rajta, de stabil 90fps, és végre nagyon szép a sim. Nem mondom, hogy egy olcsó váltás, de ha hasonlóban gondolkodsz, akkor csináld! -
pRoject22
őstag
Sziasztok, rég jártam erre, úgy néz ki visszatérek a szimezéshez, van itt olyan aki Quest 3-al megy iRacing-ben?
Lehetne esetleg pár kérdésem a beállításokkal kapcsolatban?
-
adrian360
őstag
-
bence1885
aktív tag
Mi volt ez a mostani mai update ? Mi az az iTester series ?
-
adrian360
őstag
mindegyik autóval ezt csinálja ? nekem most elindult. de volt korábban hogy ment rendesen a teszt drive, de ha next gen autót próbáltam, akkor fixen kifagyott, minden más meg simán ment. talán köze lehet ahhoz hogy milyen patchet kapott előzöleg a kocsi, mert a tesztdrive-on legalábbis régebben mindig egyel korábbi verzió futott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Energiaital topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vicces képek
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest