Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kismadar12
lelkes újonc
válasz
DiszNóÓl #2898 üzenetére
Mondjuk az első lekörözésnél ahogy én látom hozzád sem ért, hanem az iRacing netkód volt szar (szokás szerint). Második lekörözésnél szerintem is inkább Pénzes volt a hibás, de rögtön mondta is, hogy elbaszta nem jól mérte fel mert még nem szokta meg a jobb kormányos autót. Én úgylátom, ő azért jobban elismeri, ha hibázik nem úgy mint a Balazsin kolléga.
-
biker
nagyúr
válasz
DiszNóÓl #2893 üzenetére
Az első tereléssel mi baja van? ő is így védené az ívet. nem volt mellette, az elől lévő joga az ívet meghatározni, ennyi. Az hogy őméltóságának nem tetszik? Hát pontlesz....
igen, ott neki kell figyelni, még ha ez fel is háborítjaA sikánnál csúnyát kapott, de a terelés az 100% hibátlan volt, és pont az ilyenekkel van a bajom. Beképzelt majom, és rosszul látja az esetek nagy részét
A sikánosnál 1:53:00-tól elemezgeti, ő ment neki elsőre a 76-osnak, ő utána ráhúzta bala-ra. Azt se húznám 100% a másikra
-
biker
nagyúr
válasz
DiszNóÓl #2893 üzenetére
ha mindig ártatlanul benne vagy egy balhéban, akkor itt az ideje elgondolkodni azon, mennyire látod a pályán történteket... Mert lehet hogy 80%-a elkerülhető lett volna.
Tipikus példája, mint amikor azzal jönnek egyes versenyzők, hogy az incidens pontok miatti DQ milyen szar, mert kipontozódik úgy, hogy mindig ő az ártatlan, mások lökik meg. Namost ha valaki úgy vezet, hogy 15x belekeveredik "vétlenül" valamibe, ott szerinted nincsenek bajok? Mert szerintem vannak, nem lát előre, csak a saját és max egy autót lát, nem tudja hol vannak mások, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Last Epoch
- Milyen autót vegyek?
- Megjelent a OnePlus 13T
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest