Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- EAFC 25
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
150 órám van benne, azalatt három bosszantó dolog volt:
1. Zalissia megmentése bug miatt nem volt lehetséges
2. Janovi kalauz eltűnése
3. Tudós bázis örökre lezáródottLehet, ezeket már javították, de végigment a játék így is. Majd újrakezdem valamikor, már vagy 2 hónapja el sem indítottam.
-
hajbel
addikt
válasz
Hun'reeth #4296 üzenetére
Nemrég itt valaki ajánlotta, hogy kezdjek neki, mert ő ugyan semmilyen game breaking buggal nem talákozott, amit visszatöltés ne oldott volna meg. Következő hsz meg pont egy olyan esetet írt le, ami game breaking bug, amit nem old meg a visszatöltés. Én is várok kb. 1.5-ig, mint a SoC-nél.
-
jimpo
senior tag
-
PR0JECTNR56
addikt
Új patch:
-
jimpo
senior tag
-
RobberBaron
tag
válasz
Lendova #4288 üzenetére
Kölcsönvehetnék azt az OpenXray projektet, aminek a célja egy olyan motor létrehozása, ami az eredeti trilógiát tudja futtatni. Már fut rajt a CoP, a CoC és a CS, a SOC még nem.
-
jimpo
senior tag
-
jimpo
senior tag
-
r4zer0919
tag
A Pripjaty területen lévő felugró majd eltűnő épületek hibáira van valami megoldás már?
Máshol nem nagyon tapasztaltam ezt a jelenséget de ott ez iszonyat zavaró.
Valami konkrét mod vagy ini, ilyesmi? -
marked one94
őstag
válasz
RobberBaron #4280 üzenetére
Az fasza, par cuccot ott nem szedtem össze, de akkor ez majd a második végigjátszásban valamikor pótolom. Köszi a segítséget
-
RobberBaron
tag
válasz
marked one94 #4279 üzenetére
Szia,
"Hivatalosan" nem lehet, de oda teleportálni ezzel a moddal vagy a vortex glitch ugrás kihasználásával szerintem lehetséges. -
marked one94
őstag
Sziasztok!
Sircaa bazisra utólag már nem lehet vissza menni? Külső ellenőrző pontnal teljesen levan blokkolva, és így nem tudok bemenni.
-
Laraxior
titán
Nekem innen ömlenek kifelé, elég lőszerrel bírni
-
pandras83
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #4273 üzenetére
Egy ideje félreraktam a játékot... jött valami figyelemreméltó ezzel a folttal?
-
RobberBaron
tag
Ugyanezt csináltam, de egy idő után kifogytam a lőszerből. Néhány spawn hullám kiirtása után beláttam, hogy elegendő lóvém van már, nem kell ez nekem.
Esetleg még azt csinálhattam volna, hogy egyvalakit életben hagyok, és így hordom el az összes cuccot. Azt már nem teszteltem le, hogy csak akkor spawnolnak-e újra, ha mindenki megmurdelt. -
Yutani
nagyúr
válasz
RobberBaron #4271 üzenetére
Ó, én nagyon sok fegyvert farmoltam ott. Az volt a taktikám, az emeleten, ahol az agymosó szerkezet vagy mi van, található egy széf, oda raktam be az összes felszerelést, ami lootoltam, majd onnan hordtam át a privát ládámba. Persze komoly nehezítés volt, hogy minden visszatérésnél újabb monolotisok fogadtak, de egyben ez újabb lootot is jelentett.
-
PR0JECTNR56
addikt
-
-
Laraxior
titán
Nem úgy van a spawn, hogy amit már kitakarítottál az úgyis marad? Tegnap Pripjatyban bemásztam valami épületbe, amit már megtisztítottam, de annyi ellenfél volt, hogy alig maradt lőszerem mire kiértem, pedig mindenkit kifosztottam
-
válasz
juliensorel #4267 üzenetére
én csak vérzést és sugárzást kaptam ha úgy próbáltam
-
van valami módszer, hogy elálmosodjon a karakterünk? a bingo achivementet akarom megcsinálni, egy csomót afkoltam de nem akar álmos lenni
-
-
nem tudom befejezni a főküldit, mert
tetején a cutscene előtt crash-sel folyamatosanred forest
rip -
Laraxior
titán
válasz
M0ng00se #4262 üzenetére
Engem borzasztoan idegesit a végjatek
tok szepen fut, uj videokartyaval vegre, de amiota atleptem a no return pointot, tobbszor haltam, mint az egesz jatek alatt
Inkabb kovalygok, pripjaty nagyon tetszik, pedig kb ott toltottem a legtobb idot.
De crash nincsen, nem szamitva azt a neha egy egy beugrót -
na gondoltam beugrok achizni kicsit, megnézem az utóbbi két patchet
eddig a 124 óra alatt talán 1-2 crash volt, most meg 2 is ugyan ott, cementgyár resting area -
Wasp91
aktív tag
válasz
juliensorel #4259 üzenetére
Mondjuk Pripyat nagyon gányul nézett ki azokkal a pop-up textúrákkal.
-
fejesg2
senior tag
válasz
RobberBaron #4255 üzenetére
Ahh, köszönöm!
-
Lendova
őstag
válasz
juliensorel #4257 üzenetére
"Játszani" lehet vele, de továbbra is jó messze van a késztől. Talán év végére eljut oda a játék, ahogy jó lett volna megjelennie.
Sokan kinyithatnátok a szemetek, hogy ne az atmoszféra vigye a hátán a játékot. -
RobberBaron
tag
válasz
fejesg2 #4253 üzenetére
A Weird Water no longer drunk Water modnak azt hiszem ez a célja.
-
fejesg2
senior tag
Ezt a Weird Water imbolygást ki lehet iktatni valahogy?
-
hajbel
addikt
Javult valamit a helyzet? Gondolom, 1.5-ig nem lesz játszható szinten.
-
myckey
veterán
HOGY ityeg Stalkerek ! ?
Be kellene mar lesni jatekba, 300 ora alatt illene befejezni, elsore.
bele sem olvastam topicba....ha akad itt 144 uj hszMEA CULPA 444
-
FoLey-v
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #4245 üzenetére
280GB? Komoly?
Szerk.: 46,4GB-ot szedd le -
PR0JECTNR56
addikt
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
marked one94 #4238 üzenetére
vegjatek kb 2 ora, elotte open world kb meg 1-2szer ennyi a korabbi idod alapjan
minden sarokba benezve persze tobb, de Pripyat hasonlo, mint anno SoCban: van par erdekes epulet, de alapvetoen annyira sok es eros az ellenfel, hogy nem igazan realis celtalanul felderiteni.
konkretan ott a delkeleti sarokban a kutatoi tabor, ahol harom (!!!) pseudogiant teblabol.
-
Laraxior
titán
válasz
marked one94 #4238 üzenetére
Én 48 órával jutottam el a végéhez, pont most írták, hogy van még kb 2 óra belőle.
Pripjatyból már nincs sok hatra, onnan indul az utolso resz is. -
marked one94
őstag
Sziasztok! Most jutottam el pripjatyba, innen még mennyi van hátra a játékból? Még két hét gamepass van hátra és most járok 50 óránál benne, de már ha nem muszáj nem akarok + 1 hónapot hosszabbítani. Nem rossz a játék, de vannak benne eléggé idegesítő hibák így annyira nem bánom hogy még nem vettem meg
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Laraxior #4236 üzenetére
Annyira nem kell sok mert, esik.
Plusz az SVDhez/Gausshoz azért elég sok lőszert mondtam. Úgy is, hogy Gausshoz egy ponton kapsz kb 100 lőszert extrán.
Ha használod egyébként is aktívan a pisztolyt, akkor lehet bedobnék egy extrát abból is. Találni is, de upgradeletlent. Saiga is le fog amortizálódni félúton, amiből szintén volt egy extra, de megincsak upgradek nélkül.
Vért van egy extra pathtól függően, viszont upgradelt exo megintcsak jobb.
Kb két óra egyébként, és lesz komoly ellenállás.
-
Laraxior
titán
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Laraxior #4234 üzenetére
Magas penetration értékű, középtávol lőszerből kell sok. Ajánlott egy SVD (Lynx pl, 60-100 páncéltörővel), plusz egy vagy két Saiga (80 lőszer elég, esik bőven). SVD az egyik endinghez nem kell, a másik háromhoz viszont a játék legmacerásabb harcához muszáj. Vintarral az fél óra, elvileg Gauss jobb.
Egyébként kb 150 páncéltörő a Rhinoba szintén jó, de esik is.
Magas penetrációjú automata fegyver szintén hasznos lehet, de igazából a Saiga és a Rhino általában elég.
Ha van egy extra Exod, azt lehet érdemes cipelni. Az első le fog szakadni félúton.
-
Laraxior
titán
A no returnpointhoz mennyi lőszerrel menjek? Kell sok skuló?
Csak végigtolom, ha már eddig eljutottam, aztán max belekezdek megint, vagy visszatöltök egy mentést. -
Dr V
őstag
válasz
juliensorel #4229 üzenetére
Nálam egyszer sütött a nap. Biztos kárpótolni akart a sok kifagyás miatt.
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
juliensorel #4229 üzenetére
Hegesztik az updatet,nyugi. + Hamarosan kapunk roadmapet is.
-
juliensorel
őstag
válasz
muxi-muxi #4228 üzenetére
A konstans eső elvileg bug ott prypiatban, nálam is olyan volt végig. Jó rég nem volt semmi frissítés, pedig lenni még mit javítani, harmadik végigjátszást én is félbe hagytam kb egy hónapja wild island magasságában mert elkezdett random összeomlani a játék egyre többször. Nem tudom mi lett vele a "nagy " frissítés után, előtte nekem ~2 hónapig nem voltak crashek...
-
válasz
Steve198310 #4219 üzenetére
Pripjaty egy nagy hányadék, úgy ahogy van. Kár hogy ezt a részt csapták össze a legjobban.
Borzalmas view distance, memória leak, fantáziátlan és elnagyolt terek. 110 óráig szerelmes voltam a játékba, Pripjaty kijózanított. Nagy kár érte
-
jimpo
senior tag
Redditen is felbukkant....
Szóval, hamarosan lesz egy kis néznivaló a GameSpot youtube oldalán. -
attak79
tag
Sziasztok!
Olyan problémába ütköztem,hogy nem tudja betölteni a játék a mentésemet. Még tavaly decembereben játszottam vele utoljára,SIRCAA után voltam. Ma elővettem,de nem tudtam onnan folytatni, a betöltés menü inaktív volt. Kezdtem egy új játékot,és ami feltűnt,hogy nincsenek meg a térképen deluxe tartalmakat jelző stashek. Aztán a gépen lévő backup fájlokat beraktam a mentés helyére, látja is a játék,de nem tudja betölteni,mert mintha nekem csak az alap játék lenne meg.
Letöröltem a játékot,újratelepítettem,a helyzet változatlan...
Na innen hogyan tovább? -
Rossi
addikt
válasz
Ez egy archanomaly szerintem.
-
Steve198310
őstag
válasz
Kószáltam Pripjatyban aztán ilyen fogadott. többször is. Ki jöttem onnan azóta nincs ilyen gond.
-
Steve198310
őstag
ez vajon mi a bánat. Ezzel küzdök... Pár napja
-
erikke17
őstag
Sziasztok
The mysterious case mellék küldire mi a megoldás? Fel veszem a dobozt jön egy párbeszéd majd ki lép a játék. Vissza tölteni sem lehet csak egy korábbi mentést
Van rá valami gyógy mód? Series X-en
Előre is köszönöm. -
jimpo
senior tag
Dvupalov promised that everything would change. As if a brave one would arrive, ready to look into the dark corners of the Zone. To find something of their own. In the spring, everyone gains strength and becomes a little bit more confident, who knows? This may be the right time.
We're pleased to announce that S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl is participating in the Steam Spring Sale 2025 with a 15% discount. The discount is valid from 13.03 to 20.03, so get your gear ready and embark on a new journey.
-
RobberBaron
tag
válasz
4264adam #4214 üzenetére
Elképzelhető. A crash dump szerint:
The thread tried to read from or write to a virtual address for which it does not have the appropriate access.
A másik dolog amire gyanakszom, hogy amikor még Geforce-om volt és próbálkoztam, elfelejtettem a C:\Users-ben található szétmoddolt Engine.ini-t kitörölni. Talán a játék motorjában változott valami az új peccsben, ami nem engedte a régi moddolt grafikai beállításokkal betölteni a mentéseket.
-
4264adam
veterán
válasz
RobberBaron #4213 üzenetére
Ez az üzenet azt is takarhatja, hogy nem tudott hozzáférni a fájlokhoz, rendszergazdai jogosultság miatt.
AMD driver lehet máshogy közelítette meg ezeket az állományokat és így sikerült.
Legalábbis nekem is van sok hasonló üzenetem Nvidia 572 brach-el. -
RobberBaron
tag
Az 1.1.4 patch alatt elkezdett, agyonmoddolt második végigjátszásom mentéseit nem tudtam betölteni az 1.2.1 verzióban - Unhandled Exception: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION error.
Vettem egy új VGA-t (Geforce GTX 1080 -> AMD Radeon 7900GRE) és azóta hibátlanul működik a játék a régi mentésekkel, ki érti ezt? -
cs1rk3
tag
válasz
MikeWazowski #4209 üzenetére
Inkább a Granite Squad kétszer mint a mocsár!!
Én is félve kezdek neki a 3. Végig játszásra remélem már nem annyira bugos mint egy hónapja -
juliensorel
őstag
válasz
erikke17 #4207 üzenetére
Jól feltápolva kell oda már eljutni, Cementgyár és Zaton és akár Cordon részt előtte érdemes kimaxolni gyűjthető cuccok és mellékküldik kapcsán.
Amúgy nem kell rohanni, bármikor visszamehetsz közben a hajóroncs bázisra rendbe szedni magad.Én a beaconok aktiválása után vissza is mentem, két részletben csináltam meg a mocsarat.
-
erikke17
őstag
Most vagyok a mocsárba, van ennél undorítóbb fejletlen feladat még?
Rohanni egyik beacon után a másikhoz fél mocsár a nyomomban lőszer nuku enerigia ital fogytán szintúgy a medkit is minden tropa -
Rossi
addikt
válasz
juliensorel #4203 üzenetére
Soha eddig nem volt gondom a pénzzel, 200-300k között volt folyamatosan, de gyűjtöm én is az eladható stash-t (és szenvedek ilyenkor a gyaloglással), de most a tuning (exo) és a javítás (Clusterfuck és Saiga) elvitt mindent.
El kell adnom egy valag lőszert, abból talán összejön a javításravaló, aztán irány a PONR és a befejezés.
Mindennek együtt rendkívül élveztem a játékot, minden kiadott pénzt megért (főleg, hogy Game Pass-szal tolom).
-
juliensorel
őstag
Ha csinálod a mellék küldiket is, és minél több cuccot eladsz amit csak találsz főleg fegyvereket és geareket (ha kicsit kiismered a cuccokat vagy utána olvasol akkor lehet tudni, hogy melyik suit-ot érdemes használni sokáig, és minden más ruhát, gázmaszkokat amit ez idő alatt találsz azt el kell adni), akkor nincs gond a pénzzel sztem, a korai állapothoz képest sokkal jobbak lettek a pénzügyek a játékban. Mire exoskeletonokat találsz addigra már simán kéne lennie elég pénzednek a javítgatásra.
M0ng00se
Nem tudom, én minden bázisra való visszatéréskor megjavítok minden fegyót és geart, de előtte eladom a sok motyót amit szereztem és mindig van pénz mindenre. Általában nem fedezi persze az eladás a javítást, de a küldetésekkel együtt azért élhető. Persze a játék elején még nem szabad ezzel foglalkozni, meg akkor még tényleg nincs rá keret úgyse, viszont kb szemétdomb környékére előehaladva meg utána már nem volt gond ebből nálam. Kézben mindig csak egy shotit tartok, ha hirtelen meglepnek valamire jó, sniper és gépfegyver hátizsákban, hogy a barangolás közben ne kopjanak, ha kell harc közben előveszem fedezékben. Ezen is sokat lehet spórolni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest