-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
válasz
Norb79 #140254 üzenetére
Ha olyan topikról van szó, amit látogatok, akkor persze. Máshol meg egyből felül nyomok az új hozzászólásra. Szerintem irreális elvárás, hogy mindenki olvassa végig az utolsó pár oldalt, vagy használja a keresőt egy kérdés feltétele előtt… de azt is megértem végül is ha valakit meg zavar a többször feltett kérdés.
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Szoktatok olyan akár régebbi csapat alapú játékokkal játszani, ahol szívesen bevesztek alkalomszerűen egy Casualt? Lenne kedvem magyarokkal játszani, de nem nagyon ismerek Xboxon senkit. Lehet Battlefield 4, 1, V vagy akár Siege, GoW stb...
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
hombre[EU]
veterán
-
Norb79
őstag
válasz
gianni85 #140253 üzenetére
De olyankor az aljáig görgetsz le, hogy lásd mit írtak utoljára és alulra írod, amit írsz és pont alatta ott a rögzített. Csökkenőnél meg ugyanez fent.
Persze ha vki nem akar semmit elolvasni, akkor nem találja meg, kérdés akkor az írásban kapott válaszokat elolvassa e vajon.
[ Szerkesztve ]
-
frankdelgado
őstag
válasz
hombre[EU] #140244 üzenetére
Az pont elèg, 2025ben màr ne vàrjunk csodàt egy xboxtol.
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok!
Nagyon új vagyok ebben a "játék világban", szeretnék venni egy series x-et, de Magyarországon sehol nincs, ( nem tudom miért ) viszont van egy digitális fehér series x lemez meghajtó nélküli ami nekem megfelelne 1TB-os 280.000Ft-ért vadonat új Konzol stúdió boltban, szerintetek ez az ár reális vagy várjak még hátha lesz megint forgalomba itthon! Bocsi ha volt már téma!
Köszönöm!
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
Norb79
őstag
válasz
hombre[EU] #140244 üzenetére
Ez borzasztóan néz ki, biztos, hogy nem YouTubeon fogom végigjátszani!
-
hombre[EU]
veterán
válasz
frankdelgado #140243 üzenetére
lehet a gameplay/story tökjó...de technikailag nem valami nagy eredmény így 2025-ben, egy obsidiantól. [link]
Life, Uh, Finds A Way
-
frankdelgado
őstag
válasz
hombre[EU] #140242 üzenetére
Pedig otherworld zoli nem fikázta rommá! Tehát jó.
-
.LnB
titán
válasz
csuvicsuva #140235 üzenetére
Kizárt, hogy 7800ft-ért jelenjen meg ez a játék. Vagy ha igen, akkor tényleg csak egy negyed órás "demo" lesz.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
csuvicsuva
addikt
-
.LnB
titán
válasz
balintka #140232 üzenetére
Lassú voltam, számolgattam az aprót, hogy fussa e rá. És mire meglett, már huss, nincs akció.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Jó, akkor ne beszélgessünk a Wheel World-ről, persze!
Én próbálom itt felhívni rá a figyelmet.
De hozzám ne gyertek sírni, amikor majd megnyer minden év játéka díjat.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
A Wheel World mikor fog kijönni?
Bennem valamiért egészen eddig az volt, hogy most februárban jön. De rákerestem és nincs is sehol ilyen infó.Nem tudom, hogy miért képzeltem be ezt magamnak.
Mondjuk valószínűleg az is csak engem érdekel...„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bad Pritt
félisten
Avowed facial animation kitűnő mém alapanyag lesz, remélem rá fog repülni az internet népe.
Fergeteges, ahogy az egyik npc-nek mintha gyurmából lenne az arca és az egész mozog beszéd közben a másik meg botox guy abból az Adam Sandler filmből, amit senki se látott.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker #140214 üzenetére
Nem tartott sokáig. Mire oda jutottam, már nem megvásárolható..
-
AnonymusX
senior tag
válasz
l.skywalker #140222 üzenetére
Ejha, akkor örülök, hogy azokat, amelyekre sikerült lecsapnom, nem vették el
.
-
.LnB
titán
válasz
oriic #140213 üzenetére
Szegény fejlesztők. Pedig ők ezt biztos komolyan gondolták, és sokat dolgoztak vele...
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker #140218 üzenetére
Hát nekem tipik HnS-nek tűnik. Ezzel a hülye súlytalan ugrással..
De sebaj, pont most beszéltem munkatársammal, hogy én szerintem eddig csak két HnS játékot nyomtam végig. A Metal Gear Rising: Revengeance-t (**rva nehéz volt), meg a Nier: Automata-t, ami meg egy csoda.
Nem szoktam ilyenekre kitérni, de marha csinos a főhős ebben a ToA-ban. Szerintem nagyon eltalálták.
Mordred is helyes. Ismerős volt a név, ezért rákerestem. Angol mondabeli lovag volt. Férfi. (Arthur Pendragon király törvénytelen fia, aki féltestvérétől, Lady Morgan LeFay-től született.) Angolok...
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz
Peat76 #140215 üzenetére
Nem szokása az MS-nek visszatáncolni. Ritka az olyan magyar MS store elárazás, ami akkora nyilvánosságot kelt, hogy visszakozzanak (ez alól csak a Forza csomag volt kivétel, de azt hirdették külföldi oldalak is bőszen).
Szerk.: ez épp nem tűnik a magyar felület sajátosságának, mert az amcsi oldalon is 23 dolcsi.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
-
Peat76
őstag
válasz
l.skywalker #140214 üzenetére
,
Ha meg is veszem, lehet vissza utalják a vételárat a hiba miatt!LG 65" OLED EVO C4 + Sony XR-55A83J Oled, PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB-Dev Mode, Nintendo Wii U + Playstation 3 FAT CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2!
-
l.skywalker
Topikgazda
a most bemutatott Tides of Annihilation 7.800.- pénzért megvehető a store-ban.
Nem pre-order, hanem instant buy. Valami bug lehet, mert még release date sincs, de itt már azt írja, hogy megjelent 8 napja[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
boxmaci
tag
Pfuuu nagyon jó lett az Avowed! A hangulat és a harc változatossága és dinamikája elsőrangú. Grafikailag pedig baszó látványos Series X-en 40 FPS módban.
-
negyven2
veterán
Elvileg csak olyan account-al működik amin még nem volt Xbox Game Pass Ultimate aktiválva...
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Wesder
titán
Avowed | Reviews
9 - Inverse
9 - GamesHub
9 - TechRaptor
9 - Shacknews
9 - Digital Trends
9 - GameReactor UK
8 - Twinfinite
7 - IGN
7 - Game Rant
6 - Gamespot
6 - TheGamer
6 - PCGamesN
4/5 - VGC
4/5 - Slant
4/5 - Dexerto
4/5 - Eurogamer
4/5 - GamesRadarMC: 80
OC: 83
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Dinomano
őstag
Mivel hosszú a back-logom, ezért nem is bánom, hogy divat a Souls-like meg a hack and slash. Egyikért sem vagyok oda, így nem fáj a szívem az új megjelenések miatt.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
IntelKiller7
Topikgazda
free play days
Dying Light
For The King
NHL 25
Jujutsu Kaisen: Cursed Clash[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Robogó, kismotor
- Black Myth: Wukong
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- XPEnology
- PlayStation 5
- Politika
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- További aktív témák...