Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz turho #138638 üzenetére
Lehet még korábban vagy a fősztoriban. Előtte elég sokat kell bóklászni összevissza, aztán át fog vinni a játék automatikusan oda, szóval ha kiválasztod a journalban az Idol of Ra küldit és csinálod, amit épp ír előbb-utóbb eljutsz oda.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz turho #138635 üzenetére
Idol of Ra küldetést kell csinálni, az fog elvezetni a sínektől északra lévő Nazi Compound területre. Itt az IGN leírása pl. az adott részről, a legvégén írja a bekeretezett részben hol találod a náci egyenruhát a küldetés végén.
-
DaVE-1
senior tag
válasz turho #138627 üzenetére
Én nem töröltem. Viszont ott egy acsi hiányozni fog. Sajnos a végigvitel után kezdtem el mellékküldizni + gyűjtőgetni. Az egyik acsi hogy vigyem vissza az összes frekvenciat a csajnak. Nos talán 2 után adott egy küldit, ami pénzes dobozokat jelöl és ennyi. A többit nem tudom átadni neki mert ezutan a csajjal, meg ott bent semmivel nincs már interakció pedig maxolni akartam
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz turho #138469 üzenetére
Gizában érdemes eljutni a fősztoriban addig, hogy meglegyen a náci egyenruha, utána roppant egyszerűvé válik az egész terület. Ez igaz a másik két nyitott pályára is, csak ott nincs küldetéshez kötve a katonai egyenruha, rögtön fel lehet kapni, ha tudod, hol keresd.
Ha meg nagyon emberkedni akarsz akkor érdemes összeszedni a medicine üvegcséket és beváltani a hp meg stamina növelő könyvekre.[ Szerkesztve ]
-
-
-
senior tag
válasz turho #135449 üzenetére
És jó kontrollerrel? Még csak próbáltam az első Metro-t, aztán abbahagytam, jöttek valami szörnyek és eléggé leamortizálódva sikerült túlélnem, arra gondoltam lehet egérre van inkább kitalálva, de ha jó teszek egy próbát, a játék végett, mert ez a konzumvodkával meg gyomorsavval átitatott alkoholista szláv lehelletnek tényleg van egy reális hangulata, kb. a pokol néz ki így mint amikor ezek a táborban haverkodnak, csak abban több a piros szín.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Redneck
nagyúr
válasz turho #135446 üzenetére
Előfordul. Van hogy egy mechanika nem áll kézre. A játék nagyon jó, de szerintem előnye, hogy nem az a mai szájbarágós.
Mindenképp folytatni fogom, csak kell hozzá a megfelelő hangulat, mert elég nyomasztó a világa.
XSX-en baromi szép, és jól is fut, ráadásul rendszeresen akciózzák.A Stalker szériát is beszerezem majd, mert anno csak a CoP volt meg, és egy akkor közepes PC-n az utolsó térképen abbahagytam.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz turho #135441 üzenetére
Nem emlékszem hogy gondom lett volna ezzel a résszel, pedig számtalan alkalommal szálltam ki és be a loot, és a felfedezés miatt.
PC-n anno kipörgettem, de boxon félbehagytam a medvés résznél. Folytatni kéne mert a DLC-k miatt vettem meg, de mindig van más.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
SwitcX69
kezdő
válasz turho #134789 üzenetére
Elindítottam egy rakás játékmódot. Mindegyiket egyszer próbáltam és ennyi idő alatt talált (crossplay on): TDM 24s, Dom 30s, Hardpoint (1:30 alatt sem találtam core/hc-ban), KC 1:04, FFA 30s, S&D 35s, Nuketown 24/7 35s, Knife fight 3v3 20s, Infected 29s, snipers only moshpit 31s, face off (6v6) 33s, 12v12 moshpit 55s, double agent 58s, prop hunt 42s, gun game 18s, sticks and stones 48s, HC TDM 33s, HC Dom 23s
Szerintem ez a játék minden csak nem halott. Ugyanez lehet a helyzet a MW2019-el is. (nem tudom felrakni, nincs annyi hely) -
zozika84
őstag
válasz turho #134782 üzenetére
Már nem biztos, hogy pörög. Kb ugyanaz a grafika, mint az MW2019, vagy talán csúnyább is. Semmi álleejtős...
Az emberek 180-al futkosnak egy zsebkendőnyi térképen és helyből ugranak át (közben 2* körbefordulnak a levegőben)[ Szerkesztve ]
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
markknight
veterán
válasz turho #134378 üzenetére
Régebben amúgy volt változatosság, pont ezt mondtam havernak is. Egyszer jött az Infinity Ward, utána meg a Treyarch, akik hasonló játékokat csináltak, de tök mások voltak. Cold War - BO4 - MW1 meg MW2, akkor a WW2. Már ennyi sincs bennük Ugyanazon animációk, ugyanazok az effektek, kb mintha új szezon jött volna MW 3-hoz
Bad Pritt: Lassan már csak annyit kell csinálnod, hogy nyomod a jobb ravaszt. Amúgy én bekapcsoltam és a nagy rohanásban leugrottam automatán a felhőkarcolóból
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz turho #134373 üzenetére
Nekem 6:50 óta működik, igaz elsőre valami 2 perc volt mire lobbit talált. De ki is léptem, ez pontosan ugyanaz a játék mint az MW III ami meg ugyanaz volt mint az MW II.. Hát hányszor akarák már pontosan ugyanazt eladni nekünk? Menü is csak annyit változott, hogy átszínezték sárgára.. hát bravó. Régen legalább volt egy kis változatosság, most, csutkára ugyanaz minden még a beállítások is.. sírsz Legalább annyiból jó, hogy még nincs televerve ilyen galamb fejű, zombi képű, optimus prime-okkal meg anime lányokkal.
[ Szerkesztve ]
-
Dinomano
senior tag
válasz turho #133217 üzenetére
Volt, hogy ki is maradt a kampány... Last gen gépek esetén, X360-on, PS3-on Black Ops III-nál csak zombi mód és multiplayer volt... (Meg talán Black Ops IIII-nél is.)
Én csak a kampány miatt szoktam kijátszani őket, de lemaradásban vagyok... Cold War kampányát sem láttam még, sőt a CoD WWII is még várat magára.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
senior tag
-
negyven2
veterán
válasz turho #130781 üzenetére
Ugye ha egy játékban van Cross Play off opció akkor téged csak olyanokkal tessz össze akiknek szintén Cross Play off opció van beállítva a játékban. És ugyan ez igaz erre a megoldásra is, mert ekkor csak azokkal rak össze akiknek szintén ugyan az a kikapcsolt beállítása van... így értelemszerűen sokkal kisebb azon játékosok száma akik épp akkor MW3-al játszanak.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
consono
nagyúr
válasz turho #130526 üzenetére
Pár játékban van, de ma már mindenhol van valami hasonló upscaling megoldás. Annyi a különbség, hogy itt nem te kapcsolod be, hanem a fejlesztő.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Moby
addikt
válasz turho #130526 üzenetére
PC-n sokkal elterjedtebb a 60Hz feletti monitorok, tévék esetében ez még mindig nem annyira jellemző, plusz nem is igénylik a konzolos játékosok a 60fps feletti frissítést. Arra meg a framegen nem igazán jó, hogy a 30-ből 60 legyen. A konzolok nem igazán tudnak profitálni ebből a framegen őrületből. Ahol használható lenne, oda felesleges, ahova meg kéne, arra meg nem jó.
/és pécén is csak ott kapcsolható be, ahol beleépítik a játékba
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz turho #130518 üzenetére
A játéknak kell támogatni, a fejlesztőkön múlik, hogy alkalmazzák-e. A hardver nincs butítva, hisz fix, ahogy a teljesítmény is ezáltal annyi amennyi. Hogy szoftveres megoldásokkal hogyan préselnek ki belőle többet az más kérdés.
Szokás szerint amd tempó és az ő saruk amúgy, papíron rittyentenek valami szépet félkészen, ami elméletben működik, aztán 1-2 évig nem látunk az adott verzióból semmit pár címen kívül. A többi meg csak a fejlesztői etetés és időhúzás, amikor már tudnák használni csak elintézik az "ennyit tud a hardverrel" vagy "így optimális 30-on" az időhiányt, mint kifogás. Közben fél évre rá csak lesz és/vagy kipofozzák (DL2, Jedi, Requiem, Starfield és lehetne sorolgatni).(#130524) consono: csak egy a baj, a troll tisztában van vele, hogy troll
[ Szerkesztve ]
.
-
SwitcX69
kezdő
válasz turho #130008 üzenetére
Nekem kb mindegyik cod megvan xboxra. Ha gondolod leszedegetem őket a hétvége folyamán és privátban elküldöm, melyikkel lehet még multizni. Nekem a ghosts az egyetlen játékom xboxra ami nem indul jó ideje. Egy biztos, wwii, bo3/4, iw mai napig pörgethető.
[ Szerkesztve ]
-
-
Guitar14
senior tag
válasz turho #130006 üzenetére
Asszem tavaly volt cikk, hogy az összes régi 360-ra és PS3-ra kiadott CoD-nak átírták a matchmaking kódját így újra lehet könnyen játékot találni.
Az eredeti MW2 és MW3-ba próbáltam ott bőven van élet, kb azonnal meccset talál, de szerintem ugyanez igaz a Ghost, World at War és a Black ops címekre.
(múltkor például Xbox Classicon multiztam live-on Call of Duty 1 Finest Hour-ral )
Akár multizhatunk is egyet valamikor.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Döglött Róka
veterán
válasz turho #130004 üzenetére
Amit látsz a storeban, a többi google hogy mennyire aktív. De én nem lőnék 5 éves játékra egy olyan sorozatban, ahol évente van új rész.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Guitar14
senior tag
válasz turho #129972 üzenetére
"Amit még nem látok át, hogy hogyan a legegyszerűbb jól bekalibrálni."
Leírtam azt is hogyan kell a narancssárgát, a kék pedig a videó vége felé van, hogy hogyan kell."Más téma. Hűtés, elhelyezés. Ez a megoldás gondolom csak nekem új végülis több levegőt engedne át, nem?"
Talp alatt nincsenek lyukak, csak a rögzítőnek a helyek, kb 3%-kal enged be több levegőt így tehát kb felesleges leszedni.
"...mi igaz abból, hogy az analóg potméterek ugyanazok nagyjából minden joypadban, fizikailag és értékre is? Azaz egy ps2 joy analógjában is ugyanezek a kis potitömbök vannak, maximum a színe más."
Ezek a verziók vannak:
-PS1, PS2, Xbox 360 és VALAMENNYI PS3 kontrollerekbe ugyanaz az analog van.-Bizonyos PS3 kontrollerek 4 pinesek így abba teljesen más van (asszem az nehezen beszerezhető)
-Xbox One és Series kontrollerekben azonos.
-PS4 és PS5-nél már érdekesebb mert mindent is olvastam. Detto ugyanaz a méret mint az Xbox One és Series de a pinout különbözik, mint ha jól tudom a PS4 és PS5 se kompatibilis egymással a pinout miatt, de ebbe nem vagyok biztos mert vegyes az infó neten.
Szín más márka/verzió is lehet. Pl. Xbox 360-ba kapható szürke potis és zöld potis alps is, de láttam sárgát is és feketeét is amikről nem tudok milyenek.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
válasz turho #129965 üzenetére
A kéket még sajnos nem próbáltam de a lényegi különbség az utólagos kalibrációs lehetőség a kéknél összeszerelt állapotban és a jó "circularity". Nézd meg a végén a videót.
Plusz a kéknél lehet probléma a bal analognál mert bezavar a bal ravasz mágnese és elég komplikált a beforrasztás.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz turho #129965 üzenetére
Ha jól emlékszem nekem is a narancssárga lett berakva. Amúgy pont mákom is volt, mert írta Guitar14 hogy ami nekem jött cucc az már kalibrálva/beállítva érkezett, így nem is volt sok meló vele
szerk: 90%-ban FPS-eket tolok én is pont ezért jó, hogy a cucc bírja a kínzást
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Guitar14
senior tag
válasz turho #129932 üzenetére
Én építettem már be magamnak és oriic-nak is hall szenzoros analogot.
Itt írtam róluk ha kíváncsi vagy és beépítenél magadnak (de akár én is segíthetek): Logout blogomFentebb Moby írta GEIL-nek, hogy nem a durva használattól mennek tönkre az új kontrollerek és ebben igaza van, szinte mindig a nullánál "középhelyzetbe" kopik ki a poti és azért mert nagyon rossz minőségben gyártják már, PS2, Xbox 360 kontrollerekből is szedtem már le optit és nincsenek úgy elnyúzva mint egy pár éves One/Series kontroller, képpel is bizonyítom, egy általam nem rég javított kontrollerekből kijött potikkal:
Jobb oldali egy használt One S kontrollerből van a bal pedig egy megkímélt pár éves Series kontrollerből, mindkettőnek a nullánál teljesen szétkopott a potija (belső fekete kis kör jobb és bal oldala) Ilyenkor kezd el driftelni. Tehát már az apróbb mozdulatok is kikészítik idővel, nagyon vékony/kevésbé ellenálló az anyag ott már mint egy régebbi 10+ éves kontrolleren.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
válasz turho #129956 üzenetére
C64 joy volt a legjobb dolog a világon. Emberek ezrei tanultak meg forrasztani miatta. Köztük én is. (azért ez egy elég hasznos knowledge a mai világban)
Csak később jöttem rá, hogy a Sega Master System 2 kontroller teljesen kompatibilis a C64-el, szóval egy idő után azt használtam. (lehet, hogy a mega drive is jó, ezt nem próbáltam.)
Beleélésre visszatérve, nagyobbik fiam képes felállva ugrálni pl egy online Mk1 meccs alatt. Nekem meg éppen folyamatban van a garanciális ügyintézés a Meta Quest 2 kontrollerekre, mert a fiaim megvicceltek valami horror játékkal. Én meg szétroppantottam az analóg kart a kezemben... Még most is találok darabokat belőle.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
őstag
válasz turho #129888 üzenetére
Szökőévente egyszer játszom. Kifejezettem koca gémer vagyok, heti 1-2 óra átlag. Fél éve van meg a kontroller és már bedöglött. A Dualsense se bírta 1,5 évnél tovább ilyen felhasználás mellett. A kábeles x360 kontrolleremnek ezzel szemben semmi baja, ilyen esetben mindig lehet rá számítani.
-
parandroid
félisten
válasz turho #129680 üzenetére
Ezt senki nem tudja megmondani, mert xboxon nem lehet fps-t mérni. Vajon miért…
Kompetitív multira én nem ajanlom a konzolt, pláne cross-platform lobbikhoz, meg relatíve friss (current gen) címekkel, különösen, ha a user szokva van egy bizonyos szintű megjelenítéshez.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
senior tag
-
parandroid
félisten
válasz turho #129673 üzenetére
A játékélmény olyannyira csorbulni fog, hogy egyidejű 4k + 60 fps-t se nagyon várj. Lehet, hogy valami marketinges odaírja a játek leírásában, de ott kesz előtte az akár szócska, és mindkét ertékkel dinamikusan szórakozni fog a rendszer. Ez egy 4 éve 500 euróért összerakott hardver, a közeleben sincs sehol a pc konfigodnak.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest