Hirdetés
-
GAMEPOD
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hublot
őstag
Konzolon? Majd belefutsz egy Cronus Zen-t használó játékosba és megtudod.
-
granini
őstag
válasz
Hublot #31389 üzenetére
Miközben adom hogy ez Div2 PVP és EAC probléma, közben azon gondolkozom hogy valaha hallottam-e bárkitől olyan pvp játékot ami tiszta..
A klánban nálunk van hardcode pvp-s arc, bármivel játszott eddig, CoD, Battlefield, az új Delta Force, Tarkov talán, minden egyes játéknál panaszkodott hogy tele van csalókkal az egész, 1hitelnek, wallhekk, aim asziszt, minden aljas cucc jött már neki szembe. Szerintem nincs tiszta, csalásmentes, kizárólag skillen eldőlő pvp aréna ma..
A legutóbbi BF-ben a megjelenés napján több volt a szerveren a csaló mint a tisztán játszani próbáló player..
-
Hublot
őstag
Jelenlegi PvP-nek balance a legkisebb problémája. Az EAC olyan rakat szar ebben a játékban, hogy wh, AimBot, Magic bullet, RPM, Teleport csalókat nem fog meg és vág ki azonnal. Tök jó, hogy be tudsz jönni White Death fegyverrel 10000000000000000000 rpm-el.
ui: vagy a Vigilance talent amit előszeretettel használnak "lag switch" herok. -
Octi
aktív tag
Nem fogják. Saját bevallásuk szerint, nem akarnak hozzá nyúlni komolyabban a PvP balance-hoz. Nem értenek hozzá, nincs rá emberük. Az expertise-szal sem tudtak mit kezdeni PvP-ben, így jött a szokásos megoldás. Amikor bevezették ezt a szisztémát, eszükbe se jutott, hogy szétverik vele a PvP-t.
-
granini
őstag
válasz
st3v3np3t3r #31384 üzenetére
Nekem is van egy solo legendary DUA 1.5 perces rekordom, de oké mondjuk az elején sokat pöcsöltem, szal ott valszeg elment jó 1 perc..
-
-
NoOne1976
őstag
Azt mondták, hogy a dlc külön megvásárolható lesz. De én csak a két teljes kiadást látom az xbox store-ban, a standalone dlct nem.
-
NoOne1976
őstag
válasz
Anonymus23 #31374 üzenetére
Szerintem +50 stasht mutattak.
-
Akhim92
csendes tag
Remélem akkor már a következő konzolgenerációra készül majd elsősorban. Egy dolgot szeretnék majd a Div3-ban, hogy egy ubisoft accounttal bármelyik platformon tudjak játszani ugyan azzal a profillal/karakterrel. Ne keljen külön karaktert felhúzni és buildeket farmolni. (Természetesen külön-külön megvéve a játékot ide-oda is.)
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Akhim92
csendes tag
Én még egy új strongholdot szeretnék New Yorkban vagy Brooklynban legendás szinttel és még esetleg egy 2. incursiont vagy a countdownhoz hasonló valamilyen 8 fős dolgot. gondolom bilibe lóg a kezem.
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #31374 üzenetére
Szerintem is tobb mint amit vartam/remeltem
-
pzstm
titán
válasz
granini #31371 üzenetére
6-10 orat mondtak ugyebar, bar nem mondtak hogy a gyujtheto cuccok es hubterek is benne vannak-e…
talaltam ilyet is meg:
- More than 7 new missions
- New area, new settlement, new control point mechanics, new hostile mechanics (purple flame)
- 8 new hunters
- Smart cover skill
- Catalyst exotic mask -
pzstm
titán
válasz
rumkola #31365 üzenetére
Nem lesz nagy mondtak is. Van rola tobb video a teljes terkeprol, kuldetesek szamarol stb.
- 3 New Story Missions
- 4 New World Missions
- The return of Smart Cover
- 8 New Hunter puzzles & masks
- New Exotic Mask, The Catalyst
- 16 New Open world roaming bosses
- 4 New Control Points w/ New Mechanics -
LÁZ
addikt
15 ojró
ps. én vszeg tolok ps5ön egy ultimate-et, mert abban benne lesz az előző dlc is, ott fogok ránézni.
-
nanamii_o
tag
Hogy érted, hogy mi az oka annak, hogy valamiből kevesebbet dob a játék? Az rng az oka, ennyi. Exotic maszkot farmoltam agyvérzésig még itt a csoportban is kérdeztem, hogy megváltozott-e a droprate vagy valami, mert nem esik akármit csinálok, de Incursion küldin meg ELSŐ try-ra kiesett az Ourobos. Dz-ben is droppolt az Eagle Bearer kis negyven alatti karakteremmel más meg évekig farmolja. Ez ilyen. Sokat kell imádkozni RNGesus-hoz.
-
K.J
senior tag
Ennyire ritka lenne a ninja bike pack? Tegnap 3 ember kérte, h drop esetén legyünk kedvesek átadni. Váltottam táskára, egyet sikerült is teljesíteni.
Redditen is láttam, h valaki ezt hiányolja.
Mi az oka annak, h valamiből kevesebbet dob a játék, hiába van már meg a stashben? -
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #31357 üzenetére
Nem tudom mennyire megbízhatóak az infók amik oda le vannak írva, de túl nagy a csend.
Nem láttunk még igazából semmit sem, de végül is, csak nehogy úgy járjunk mint anno az egyik filmnél volt egy előzetes, 3 hatalmas poénnal, megnéztem a filmet, és kiderült, hogy az a 3 poén volt benne -
válasz
Anonymus23 #31355 üzenetére
én is arra gondoltam, hogy 15 dodó az kb. egy season pack méret a 100 doeós dlc-k világában.
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini #31353 üzenetére
A kommunikáció számomra kezd olyan lenni, mintha a DLC (jó nevezzük annak) kb annyi lenne, mintha megkapnád a Camp White Oak-ot, vagy a Zoot kibővített területtel.
Ha ez lesz a legkisebb a franchise történelmében, akkor érdemes visszagondolni a Div1 Pier mittomén hanyas területbővítésére.
Ha ez még ettől is kisebb lesz, azzal együtt, hogy szó sincs róla, hogy pl kapnánk egy új játékmódot is, akkor még a 15USD is messze fölötte van annak, amit egy casual játékos kifizet, jó, most hagyjuk az inflációt... -
granini
őstag
Hát figyi én úgy számoltam hogy kapunk egy fele akkora pakkot mint a WLONY volt, tehát mondjuk 2 térkép zónát, amin van 1-1 main mission és 1-1 vagy max 2-2 control point és ennyi, meg ehhez egy átvezető videókkal megtűzdelt sztorit.. és úgy számoltam ez egy ilyen 30-40 euró lesz.. ezek szerint vagy még ennél is kevesebbet kapunk, vagy nem akarták túlárazni.. meglátjuk.. a 15 dolcsi azért tűnik kevésnek mert nyavajás season pass, vagy egy normális premium credit csomag amit időnként vesz az ember ha mondjuk tetszik neki valamelyik fizetős apparel cucc... az kerül ennyibe..
-
Nagus
senior tag
A heti manhunthoz csak nekem nincs bounty?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
sony309 #31349 üzenetére
Szóbeszéd szerint már május végén megjelenik a DLC.
“From what I’ve heard, it’s not a big DLC,” Henderson said. “It’s probably going to be the smallest one in the franchise and they’re planning to sell that one for $15 as well.”
-
Hublot
őstag
Nem tudom mi történik a játékkal de burtál csalások mennek. 0.000000001sec alatt haltunk 3-an. Mondjuk a neve alapján nem nagyon árul zsákbamacskát.
-
sony309
őstag
Brooklyn DLC
-
granini
őstag
válasz
st3v3np3t3r #31346 üzenetére
Két helyen szoktam viszonylag a belépés után azonnal letérdelni.. templomban meg a DZ-ben..
-
-
Nagus
senior tag
válasz
Anonymus23 #31343 üzenetére
Ez jó tanács volt.
Nehezen letudva. Mindig az előző szobából dobáltuk a techet az aktuálisba.Hogy mennyinek nincsen türelme és ki- be lépkedtek... Az utolsó szobánál meg mindenki armor és pajzs szetre váltott. Meglett végre a táska fityegő.
-
Hublot
őstag
Millió RPM, Aim, WH, Teleport, Magic bullet. A képen egy White Death látható. Vicc, hogy az EAC ezt sem tudja megfogni.
-
Nagus
senior tag
Megint a Tidal Legendary... Tudja valaki hogyan lehet megcsinálni? Ez az egy hiányzik....
-
sony309
őstag
FireKeeper alakított egy klánt, PC-n játszunk.
A kemény mag majdnem mindennap játszik, Discordon tartjuk a kapcsolatot játék közben.
Amiket játszunk: napi/heti küldetések, Season Pass küldetések illetve amihez van kedvünk. Főleg délutánonként játszunk kb. estig.
Ha többen leszünk, akkor mehetnek a raid-ek is.Nincs kötelező jelenlét, de aki havonta egyszer beugrik 20 percre, az inkább keressen más klánt.
Ha érdekel valakit és küld nekem uplay nevet (akár privátban), akkor küldök meghívót.
-
K.J
senior tag
Ha valakinek nyűg lenne a tojásvadászat, itt egy tipp:
Weak point megsemmisítése után jár a cucc.
Pl.: District Union Area, jön egy nagy melák, lepucolod a mobokat, maradtok ketten és lövöd a hevedert.
Kb a végtelenségig lehet nyomni
Nem okoskodás, csak egy tipp. Én jól szórakoztam. -
capulet75
addikt
válasz
FireKeeper #31335 üzenetére
Sikerült, de rossz volt a sorrend amit megadtak. Kipróbáltam máshogy, és úgy összejött.
#31334Nagus: a Fed Em Bunker mission heroicon nekiállni, lemész a világító kockákhoz, lemészárolod a tizen pár eenemyt, aztán ki, és újta. 2-3 ilyen körből maxon van a minigun, aztán átváltod mondjuk hard-ra, és ezzel a metódussal kb 20 perc az egész.
-
-
-
capulet75
addikt
válasz
FireKeeper #31332 üzenetére
Ez elég egyszerű, de mégsem számolja a counter.
-
capulet75
addikt
Az activate overdrive ventetta and tactical supramacy in 15 min, ott szigorúan 15 perc el kell hogy telljen, vagy csak nekem nem számolja? Mert vagy 3x megcsináltam, de még mindig 0/5
-
-
Nagus
senior tag
Aki múlt hétre kitalálta a specializációs fegyverrel ölést az megb@szhatná magát szárazon.
-
-
sony309
őstag
Húsvét alkalmából nyuszifület kaptak a mobok.
-
K.J
senior tag
Hello,
Ez valami új csalás dz-ben, h full mindennel down, vagy mi van? -
K.J
senior tag
Jaaaaaa. Világos. Köszönöm!
-
K.J
senior tag
Az új exo tatyit honnan lehet beszerezni?
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #31310 üzenetére
-
Akhim92
csendes tag
Ha valaki hétvégén szeretne PCn vagy xboxon raidet vagy incursiont írjon rám. Lalee ha ti is tudtok jönni az szuper lenne.
-
-
capulet75
addikt
válasz
FireKeeper #31304 üzenetére
Baxus, nem is néztem a nevét.
-
capulet75
addikt
Bounty boss dobott egyszerre két exotic-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest