Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
válasz
st3v3np3t3r #31230 üzenetére
nálam még a térképen se mutatja, pedig már párszor találkoztam a szniccsünkkel (ps5)
-
bobalazs
nagyúr
Artists Toolal
-
Anonymus23
veterán
válasz
st3v3np3t3r #31230 üzenetére
Nem, fullon van minden vacakkal...
-
napost...másnál is üres a Danny Weaver vendor?
-
-
K.J
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #31226 üzenetére
Arra gondolsz, h valakitől elvette?
Én is nehezen dolgozom fel, de sajnos ez erről szól. Ha jön egy rogue, szembeszállok vele, többnyire vesztes leszek, de szereztem annyi tapasztalatot, h le is terítsem. -
-
pvp közben lett egy Eagle Bearer.
-
pzstm
titán
Aki felt hogy jaaaj nem lesz meg a 100-as szint, most erre a hetee dupla szezon XP jar mindenre…..
-
bobalazs
nagyúr
miért aktiv a skilles directive mikor ki van kapcsolva?
be van ragadva itt a cooldown. -
bobalazs
nagyúr
Firefly burster + Cluster seeker mine
Hardwired szettel ez elég vicces egy konfiguráció. Szinte folyamatosan lehet bombázni az ellenfelet.Artillery Turretet is próbáltam, kényelmes, de túl kezdő vagyok, sokat kell vele célozni.
-
Nagus
senior tag
Hát nem sikerült megoldaniuk, hogy a múlt heti manhunt kettes aktivitása letudható legyen...
-
Anonymus23
veterán
válasz
Pedro78 #31215 üzenetére
Én játszogatok, a múlt hetet megtoltam a régi feeling: Golden Bullett és 5x XP miatt, és kitoltam ez alatt a Szezont is lvl100-ra, de csak koca módon játszogatok, meg most a héten van már HG is vendornál, szóval próbálom lecraftolni a hiányzó cuccost a Hotshot csipás szetthez.
A klánunk sem igazán aktív, mindenki minden mással is tolja már, de ha kell egy ember és jó az időpont, akkor tudok menni segíteni! -
Pedro78
senior tag
Fortnite-al Rocket League-al Valorant-al jatszik de vegigtolta a RDR2-t is mar, most meg epp R6 Siege-t is tolja.
Te meg aktiv vagy ugye? Anno meg toltuk egyutt. Ha esetleg lesz idod/energiad majd egy raidre elmennenk a sracokkal, 4-en vagyunk altalaban.
@granini, sajnos gyorsan repul az ido, hamar ideer majd az is
-
Pedro78
senior tag
válasz
Anonymus23 #31211 üzenetére
12 mult, meg nem talaltuk meg a kozos jatekunkat, de epp reggel emlitettem neki, hogy erdekelne-e.
-
Pedro78
senior tag
válasz
Anonymus23 #31209 üzenetére
kozben utana neztem, gmg-n van ultimate edition (13,20euro), azt irja, felulirja a meglevo verziot. Megvettem, csak a gyere fiokjaval voltam belogolva, ugyhogy most meglett neki is a game.
-
Pedro78
senior tag
y1 pass , elirtam
-
Pedro78
senior tag
Sziasztok, megvan a jatek megjelenes ota, bar keveset jatszottam vele a kieg is megvan. Viszont a y2 pass kellene nekem es ingame lattam kb 2000 ingame valutaert. /nem tudok most belepni, lehet nem ennyi/ Steamen viszont az ultimate edition 14.99, ami tartalmazza ugye a y1 pass-t is. Namost, ha megveszem steamen, azt ossze tudom kapcsolni a meglevo fiokommal? /Elvileg igen, de jo lenne biztosra tudni./
-
capulet75
addikt
válasz
Anonymus23 #31204 üzenetére
Speciális ügynök&bádogos kft. Kontroll pontok elfoglalása, parkettázása, szerkezetépítés, teljes kivitelezés. Hívjon bizalommal.
-
capulet75
addikt
válasz
Anonymus23 #31202 üzenetére
És a két lefürészelt csövű az smafu?
-
capulet75
addikt
Bob, az egykarú hajléktalan ügynök. Rég nem láttam ezt a bugot.
-
K.J
senior tag
válasz
Anonymus23 #31198 üzenetére
Jaja. Most futom a kb 45 ezredik countdown-t a héten. A mostani build annyira szedett-vetett, h már szégyellem magam. Semmi nem passzol semmivel.
Az előbb ketten maradtunk, én bírtam legtovább (tudom, semmi értelme, ki is léptem) ennyit számít a lelkesedés kérem! -
válasz
st3v3np3t3r #31176 üzenetére
Nekem a negyedik(projectezős) karakteren ilyen a brandes sniperem...
D&H Punch Drunk
Provi The Gift
Airaldi mellény Headhunterrel+kesztyű+táska
Habsburg térdes(3 piros, Wd+hcd+hd)
chc 14.7%
chd 57%
HD 308.7%
Model 700 replica determineddel(expertise lvl 13)
27-30M között adja a fejlövést hősies szinten...
És ez csak egy összehányt szettnincs sok minden maxra húzva
Főkarin a sniperes cuccom:
habsurg mask 3piros
the gift
chainkiller
airaldi kesztyű+táska
habsburg térdes 3piros
the white death determineddel(exp lvl 23)
headshot damage 336%
Hotshot gearsettes:
mask,kesztyű,táska,térdvédő hotshot
the gift
chainkiller
the white death
headshot damage 340% -
K.J
senior tag
válasz
FireKeeper #31186 üzenetére
Akkor a használat alatt azt érted, h rajtam van. Mert nem használom, csak abban futok, de tapasztalom/látom, h fejlődik.
Már 52662 ponton áll. Tegnap mikor kérdeztem, bőven alatta volt.
Köszönöm az infót! -
nanamii_o
tag
overdrive: Modositoknal kell beallitanod. El kell nyomnod harc kozben es ugy kell olnod, de le fog jarni sietned kell.
Momentum surge: Ez is egy modosito. Beallitod es valamilyen skillel kell olnod.
-
capulet75
addikt
Mi az az overdrive itt? És a Momentum Surge?
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #31187 üzenetére
En epphogy jatszottam angame-el, igy nincs is csak 240 szintem az eventben
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Anonymus23 #31183 üzenetére
Fox meg egy Picarot be tudok rakni helyette, igy is jó,- nagyobb a sebzés.
. SC-al többet lehet Rambózni ennyi a különbség. -
mg1992mg
őstag
[link]
Ő volt linkelve? 6. évfordulós videó, eléggé low effort címmel, tényleg minimális betekintéssel a Battle for Brooklyn DLC-be, majd április 23.-án lesz róla bővebben anyag. -
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #31188 üzenetére
Az összesből 2 db olyan esett, amit elraktam, illetve lecseréltem egy régebben elrakott cuccost, ami nem volt maxos, de most már az.
Jó, nyilván volt benne nagyon sok 2-3 érték maxos item, de ha van belőle már, akkor nem raktam el.
HG-t farmoltam volna, 1x volt területen az is szar volt farmolás szempontjából (Foggy botton),
7 vagy 8 szezon szintet adott ez "kis őrület"... -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23 #31187 üzenetére
nekem olyan opció kéne hogy nem ad ládát, csak anyagot, vagy akár még azt se. ez a ládanyitogatás már nagyon unalmas, de nincs szívem otthagyni őket.
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #31184 üzenetére
Nekem még mindig a Nego a favorit, számomra ez olyan mint a piros ász, mindent visz, univerzális, jöhetnek az extra armoros nmik meg bújkálhatnak ha már rajtuk a nego
Ez az 5x XP eszement, eszméletlen idő ment el a ládák egyenkénti nyitogatásával, bezzeg a kínaiban már egyszerre is ki lehet nyitni -
K.J
senior tag
Sosem figyeltem, a specik hogyan lépnek szintet? Használni kell őket mindenképpen, vagy elég ha ugyanúgy abban megyek, csak lassabban fejlődnek?
Sharpshooter miatt kérdezem, az az egy van elmaradva nekem kb a level 5-6 szint között áll most. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Garsza #31182 üzenetére
igen, szvsz a hotshot determined a leghatékonyabb CP-zésre, igaz ahhoz célozni is kell tudni valamennyire ugyebár, illetve a hiénás CP-k kicsit kényelmetlenebbek a sok sisakos rusher miatt védekezésnél. de jah, bármilyen értelmes build jó lehet, ami nem full support. én ha lusta vagyok, drón+turretes skill buildbe megyek, aztán a skillek megoldják helyettem - igaz, lassabban.
-
-
Garsza
veterán
Igazából Heroicra bármien build jó amiben van koncepcio.
Én ma a Rifle -es Headhunter Derminedet próbáltam ki az is nagyon adja.
De a leghaladósabb nyilván a full DPS. -
bobalazs
nagyúr
válasz
Anonymus23 #31180 üzenetére
Nem gyorsan, nem lassabb mint a striker/st.elmo build. Nem mérem.
-
bobalazs
nagyúr
[link] Ezt most raktam össze, easy mode heroic CP farmolásra
45% armor /kill, unbreakable talent, Clutch, 60% CHC 153 CHD -
bobalazs
nagyúr
Kezdőknek hasznos
-
válasz
FireKeeper #31169 üzenetére
nekem nem hasonló brandes cuccokkal van összerakva, bár a sátras brandet ebben a formában nem tudom hova tenni...
sniperes/csipás cuccok headshot damage és weapon handling-el kell összerakni, chainkiller(perfect headhunter), a nevesített brandek mindenképpen javasoltak...
Illetve élhető sniper build a 4 hotshot-os gear set is szintén nevesített Chainkiller mellénnyel
a Marksman rifle-re mindenképpen javasolt a determined talent.Mondjuk a tank és viperás hyena nem éppen a csipás kedvence, mert a hyenába 2 lövés kell, 1 viszi a sisakot(ami akár 10-20M sebzést is kivéd),a másodikat fejre kell lőni(bár megfigyeltem, hogy hátulról halánték tájéknál fejbe lőve nem szedi le a sisakot de instant elviszi a fejlövés a viperás hyenát.A tanknál ha fent van a headhunter 1 lövés sisak,második fej, mind2 esetben maxon kell lennie a headhunter talentnek.
Kisebb szinteken a determinedes D50 is elég hatásos ezen 2 NPC esetét kivéve. -
Octi
aktív tag
válasz
igazából jogos a kérdésed mert csak odahányt neked a kolléga egy homályos screenshotot magyarázat nélkül
A kolléga olyan valakinek a kérésére hányt oda egy homályos (telón, streamből kivágott) screenshotot, akinek van már tapasztalata sniperes builddel, igy nem részletezte ki a dolgot. Nyilván ha kérik, kirészletezi. De hogy válaszoljak, mindenen headshot, illetve chc, chd, weapon handling, kinek hogy jön be. Chainkiller mellény, The Gift tatyó, Contractor kezes, Fox's Prayer térdes
-
Morphus101
tag
Áttekinthetően talán egy ilyennel lehetne megosztani
[link]
-
rumkola
nagyúr
válasz
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
granini #31167 üzenetére
a Relic egy jóval nagyobb tűzgyorsaságú, de emiatt kissebbet is ütő MMR. ráadásul a Determined Perfect változata szarabb mint a sima. emiatt duplán nem is jó hotshotra. Aces and Eights mellé jó lehet. hotshotra valami lassú tűzgyorsaságú, de nagyot ütő kell, mint az SR-1 vagy az M700 variánsok.
#31168 igazából jogos a kérdésed mert csak odahányt neked a kolléga egy homályos screenshotot magyarázat nélkül, de azért lehet következtetni dolgokra, pl a pirossal bekarikázott ikon mutatja a talentet, a zöld pedig a brand setet. továbbá ha jól sejtem a mellény, a hátizsák, a térdes, a kesztyű és a fegyver is a neves variáns, a talent perfect változatával a fegyver, a mellény és hátizsák esetén, a többi cuccnál pedig spéci attribútumokkal. a tulajdonságokra viszont tényleg csak tippelni tudsz, gondolom crit chance/damage és headshot minden.
ha el akarsz mélyülni a build építés világában ajánlom tanulmányozni ezt a mindenes táblázatot -
granini
őstag
Nektek a Relic nem bugos..? A fent leirt Hotshot builddel egyszerűen nem adja ki a 20M+ sebzéseket.. bármi mással meg igen ami marksman + sima determined...
White Death is adja.. csak a Relic nem.. wtf..?
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #31163 üzenetére
Még build-em sincs!
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #31159 üzenetére
Vagy meg kell tanulni célozni!
-
sony309
őstag
Az új hátizsák skin SHD level felirattal:
-
bobalazs
nagyúr
Én is csináltam sniper buildet, és szépen is sebez, de csak ha fejbelövök vele. És sajnos 5ből 4x mellé lövök, vagy testre, ott meg 22M helyett csak 2M a sebzés.
-
granini
őstag
válasz
Anonymus23 #31151 üzenetére
Köszi.. fegyver / fegyver talent..? TWD / SR1 milyen talenttel tolod.? Determined?
-
Anonymus23
veterán
De akor már csináltam egy kis tesztet, úgyis volt Chainkiller és Gift is azonos értékekkel
Mindenhol +12 CHD a HS-on kívül.Ugye az alap szett: 4 Hotshot + Provi + Ari
28.681.742 / 29.995.752Chainkiller + Ari táska
28.909.852 / 30.246.754
Chainkiller + The Gift
28.182.056 / 29.473.174
Ebből kb az látszik, hogy az alap HS-tól ebben a buildben többet ér a +WD, akár még olyan összehasonlításban is, hogy 5 WD vs 13% HS (Chainkiller vs Provi).
Nah kb ezért "kergetem" én a második HG-t, mert az még +5% WD a Chainkillerhez képest is.
Na meg az is látszik, hogy túl sok különbség nincs ugye az alap és a crit között, de ha lúd, akkor már legyen kövérvagy a többek által (amúgy itt jogosan) favorizált WH is best in slot tud lenni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini #31148 üzenetére
Szigorúan szerintem:
A Vigilance túl sokat ad, azért az +25% Total WD. Jó, ki is kapcsol adott esetben, de pl pont most futottunk egy Tidal Legendet, a srác HS buildben volt (bezzeg neki megvolt a HG melény is) , miután meglőtte az első killjét, hullottak a mobok, én csak a kutyákkal és a dagival törödtem jellemzően, hogy ne bukja a bónuszát. Szerintem. Helyette jó lehet még a Concussion vagy a Composure, de semmiképpen sem dobnám el +3% HS DMG-ért , ugye táskán jellemzően HS+valami+HS mod van vs Arialdi 2-es bónusz +13% HS dmg-ért.
Az a 308 kevésnek tűnik, nekem a Provi+Arialdis szettben TWD-vel 350% van, az SR1-el 324%.
Valaki írta a Chainkiller+The Gift kombót, még az is élhetőbb szvsz, esetleg mellénynek kipróbálhatod az Ari helyett, de ez így már nagyon öszvérnek tűnik, bár az 5% DTA az ugye ugyanúgy multiplikatív szóval a számok megmutatnák, meg ugye ezzel hamarabb eléred az 1250% capet, de mondom a Vigi nagyon hiányzik a végéről...
-
granini
őstag
válasz
Anonymus23 #31091 üzenetére
Én úgy raktam össze hogy 3 Hotshot + Ninjabike háti + HG holster (HS+handling alul) + Airaldi mellény Headhunterrel (HS+handling alul..) szerintem így a bónuszokkal kibalanszolja amit a ninjabikon bukok egy Vigilance helyett.. mit gondolsz..?
Shooting rangen 11M a max HS dmg hit jelenleg.. mondjuk lehet annak 24-27M kéne lennie..?
308% HS van összesen így a builden..
-
Garsza
veterán
Az új exo SMG -t használja valaki? Nekem elég jónak tűnik.
-
Anonymus23
veterán
válasz
NoOne1976 #31145 üzenetére
6 hetente kb 1,5 óra a 3 karaktert anyaggal feltölteni, a negyedikkel meg ugye játszol, amit ott betörsz abból bőven ki lehet pótolni a hetente elfogyasztott 2-2000 matit.
Nyiván több energia most a szezon 100 mint anno, amikor pár óra alatt letudtuk, de valahogy azt érzem, hogy csak magadat húzod lefelé ebben, ahelyett, hogy játszanál és alkalmazkodnál
A fiamnak se sokkal több/kevesebb időt engedek játszani, és mint írtam lvl29, igaz ott 4 karakteren ki van szedve a heti SHD (ez 10 szintet jelent, mert azért 1 karakter az alap szerintem).De mi van most? 5x XP + GB... Lassan már azért is XP-t ad, hogyha megnyitod a mapot. És ami Xp-t ad, az anyagot is
-
NoOne1976
őstag
válasz
granini #31144 üzenetére
Sajnos ebből égtem már ki, hogy menjek 4 karakterrel fél-fél órát, hogy anyagot nyitogassak. De lehet, hogy ez lesz a megoldás, viszont ahogy adja a szezon a 2. exot, hagyom ezt.
Ráadásul a 4 kariból 3 raktárként funkcionál, mert mi van , ha egyszer kell. Persze, akkor még napi szinten nyomtam. De betörni most sincs kedvem. -
granini
őstag
válasz
NoOne1976 #31143 üzenetére
Ezzel a problémával én is találkoztam.. hogyan tartsam "takarékon" a 4 karaktert.. Ugye az van hogy kb 5x vagy 6x tudod megcsinálni a heti donate mielőtt nullára fogy a karakteren a nyersanyag. Utána sajnos mind a 4 karakterrel kell menni egy kb 30-30 percet, nekem van egy bejáratott útvonalam körbelátogatom a víz/csavar/kaja lelőhelyeket, ott feltankolok és arra még Challenging/Heroic fokozaton megcsinálok olyan 3-4-5 sima resource konvolyt és abból megvan az 500/500/500 mati, és akkor megint nem kell öthathétig
mást csinálni csak kedden belépni és 4 karival donate..
Ezt akkor csináltam amikor az előző season-t kimaxoltam és nem volt más értelmes cél.. akkor így "szintentartottam". Kedden 4x heti donate + szerdán Sniccs, és Danny Weaver-nél egy bevásárlás.. pont.
-
NoOne1976
őstag
válasz
Anonymus23 #31140 üzenetére
Van 4 karakterem, de ha mind a 4 karival megcsinálnom a heti donate-et, ami persze ad xp-t, de honnan szedjek annyi nyersanyagot? Ha azt farmolom, az se szórakoztató.
Így 2000+ óra után nekem a korábbi rendszer volt jó, hogy mentem rengeteg countdownt a sok targeted lootért, amit donateltem az expertise miatt. Meg ha csak rövid időre tudtam belépni, akkor territory ment. Ez most nekem nagyon szenvedős.
Persze várhatom a dupla xps hetet, és akkor tolom le a weekly scout-okat, de semmi garancia nincs arra, hogy azon a héten esténként tudok is játszani. Így akkorra hagyni rizikós. -
Anonymus23
veterán
az kb +10 szint a mostanihoz képest.
Gyakorlatilag ha valaki tojik most a manhuntra, és csak az SHD projekteket leadta/leadja 4 karakteren, és a Szezon XP-s (asszem dupla volt a korábbinál) héten megcsinálja a manhuntot akkor csak ezekből is simán megvan a lvl100.
A fiam szokott játszani 2 accounton, de most valamiért csak az egyiket prefereálja, egyiken sincs még a manhunt Scout 1 se megcsinálva, de lvl29-en van amivel játszik, szóval a heti SHD mellett, azért beesik csak játékkal is a szezon XP (Journey 1 van neki feloldva eddig).
A 3. accnál a fenti módszer lesz alkalmazva, weekly SHD + szezon XP-s héten a manhunt. -
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #31140 üzenetére
Jah raadasul van negy karakterem de evek ota be sem leptem csak az elsovel
weekly shd-t leadogattam volna minddel akkor mar lassan 100-as lennek
-
NoOne1976
őstag
Igen, de én 3 dologban akadtam el a Journey 3-nál. Headshot, és a két érd el/tartsd feladatnál. Illetve haladok, de lassan. Nem vagyok hajlandó headshotot farmolni. Ez már a totális hülyeség nálam.
A 69 szint az már jó, akkorra megvan mindkét szezon exotic, ha jól rémlik. -
NoOne1976
őstag
Bárcsak season passban adna 5 szintet. Mert hogy a journeykhez nem lesz idegem, az biztos. Tartsd x percig. Ja, tartanám, de épp nem jön mob... Tartanám, nem lövök, nehogy túlszaladjak, de rushol rám...
Ezzel se volna gond, mert szezon szinten meglenne, de hogy nincs kedvem ezt farmolni, hogy megnyíljon a Journey 4, ahol megint vannak ilyenek, az biztos. Így viszont lassan haladok, headshot ugyanez, fele megvan, a többi is meglesz, de szenvedés. Az volna jó, ha az összes nyitva lenne, mindent számolna. -
válasz
Anonymus23 #31130 üzenetére
a hitbox az borzalom... 27lövés aktív determinedes d50el full body shottal, és semmi
-
Garsza
veterán
A heti DZ project az normális hogy ad vagy 20 SHD szintet? Ennél az 5x XP -nél.
-
sony309
őstag
Jópofa a felvarró! -
Garsza
veterán
válasz
Anonymus23 #31130 üzenetére
Nálam is volt már hogy nem sebződött.
Ezért nem tűnt fel nekem mert, vagy 4 -et vagy semmi directivát nem hasznólok. -
Anonymus23
veterán
válasz
st3v3np3t3r #31127 üzenetére
Be kell mindkettőt kapcsolni, akkor nem feltűnő
A Nego is bugos, illetve a hitreggel is elég komoly gondok vannak, a GB eléggé betett a játéknak, olyan mintha összebugolna a módosítókkal, hiába kapcsolja ki elvileg automatikusan a global event.
Ugye ha csak elindítod a GB-t, akkor elvileg deaktiválja a módosítót, de pl ha bemegy az ember CD-be, akkor azonnal működik.
Nekem pl számtalan olyan van, hogy hiába lövöm az ellent nem sebződik, a Nego jel nincs rajtuk, se a kis háromszög, stb stb.
Lehet kipróbálom, hogy ha direkt kikapcsolom a módosítót, és úgy kapcsolom be a GB-t, akkor bugos-e... -
-
Janusz001
őstag
Erre valami ötlet? Maintain Momentum Tier 2 for 60 Seconds , lőtér már nem működik.
-
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #31113 üzenetére
Meg is lett ezzel a modszerrel
-
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #31124 üzenetére
Akkor csak nekem nem volt egyértelmű, de ezt nézzétek el nekem, még nincs benne sok órám.
-
Anonymus23
veterán
válasz
sony309 #31123 üzenetére
Az egész téma azzal indult, hogy pzstm berakta, hogy gond van a BT aktivitásokkal Downtown Eastben és csak jövő héten oldják meg, végig erről beszéltünk...
És azért írtam, hogy aki nagyon rá van függve, a nyilvánvalót miért kellett volna odaírni???
Előtte egyszer sem volt említve a helyszín, mégis mindenki értette miről van szó...
De persze van ettől egyszerűbb megoldás is.... -
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #31119 üzenetére
Ezt írtad:
"Egyébként ha valaki nagyon rá van függve erre, akkor open world bossokból ki lehet farmolni a 20 BT-t, de szerintem majd a jövő héten megoldják."De csak ha a Downtown Eastben szaladgál a boss. Abból azért nincs sok.
-
Garsza
veterán
válasz
st3v3np3t3r #31121 üzenetére
Mért? Mit takar ez pontosabban?
-
észre vettétek hogy 2 direktíva bugos?
-
Cr00py
senior tag
Le kell takarítani azt a részt. cp-t, activity-t.. mindent. Utána spawnol hostage rescue..az ad bt bounty-t.
-
Nagus
senior tag
Tidal Basinból már nincsen normál legendás mód csak invaded? Falra mászok attól, hogy szétgánátoznak...
-
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #31111 üzenetére
De csak a Downtown East játszik!
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #31113 üzenetére
Az pont anno meg is tortent, de akkor meg nem volt aktiv a masodik
de majd nezegetem
meg resetelem a control pointot.
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #31111 üzenetére
Jaja, elvileg meglesz marcius 18-al. Raerek.
-
-
Garsza
veterán
válasz
Anonymus23 #31107 üzenetére
Nálam volt Bleck Tusk Bouty. Pik pak meglett a 3m scout.
-
Garsza
veterán
Elég durva ez az új event. 5x XP és Golden Bulet bekapcsolva, egy Control Point 4 directívával majdnem 6 szint.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG LOKI 850W Platinum RGB SFX Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- ASUS ROG STRIX 550W GOLD Moduláris Tápegység
- ASUS ROG STRIX 650W GOLD Moduláris Tápegység
- HP OMEN Accelerator EGPU Ház Thunderbolt VGA PCIE
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest