Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoOne1976
őstag
Ha jól gondolom a Restore 100000 armor via critical recovery feladat esetében módosítót kell berakni. De hogyan? Még soha nem használtam a szezon módosítókat, így fogalmam sincs és nem tudok rájönni.
-
NoOne1976
őstag
válasz
granini #31144 üzenetére
Sajnos ebből égtem már ki, hogy menjek 4 karakterrel fél-fél órát, hogy anyagot nyitogassak. De lehet, hogy ez lesz a megoldás, viszont ahogy adja a szezon a 2. exot, hagyom ezt.
Ráadásul a 4 kariból 3 raktárként funkcionál, mert mi van , ha egyszer kell. Persze, akkor még napi szinten nyomtam. De betörni most sincs kedvem. -
NoOne1976
őstag
válasz
Anonymus23 #31140 üzenetére
Van 4 karakterem, de ha mind a 4 karival megcsinálnom a heti donate-et, ami persze ad xp-t, de honnan szedjek annyi nyersanyagot? Ha azt farmolom, az se szórakoztató.
Így 2000+ óra után nekem a korábbi rendszer volt jó, hogy mentem rengeteg countdownt a sok targeted lootért, amit donateltem az expertise miatt. Meg ha csak rövid időre tudtam belépni, akkor territory ment. Ez most nekem nagyon szenvedős.
Persze várhatom a dupla xps hetet, és akkor tolom le a weekly scout-okat, de semmi garancia nincs arra, hogy azon a héten esténként tudok is játszani. Így akkorra hagyni rizikós. -
NoOne1976
őstag
Igen, de én 3 dologban akadtam el a Journey 3-nál. Headshot, és a két érd el/tartsd feladatnál. Illetve haladok, de lassan. Nem vagyok hajlandó headshotot farmolni. Ez már a totális hülyeség nálam.
A 69 szint az már jó, akkorra megvan mindkét szezon exotic, ha jól rémlik. -
NoOne1976
őstag
Bárcsak season passban adna 5 szintet. Mert hogy a journeykhez nem lesz idegem, az biztos. Tartsd x percig. Ja, tartanám, de épp nem jön mob... Tartanám, nem lövök, nehogy túlszaladjak, de rushol rám...
Ezzel se volna gond, mert szezon szinten meglenne, de hogy nincs kedvem ezt farmolni, hogy megnyíljon a Journey 4, ahol megint vannak ilyenek, az biztos. Így viszont lassan haladok, headshot ugyanez, fele megvan, a többi is meglesz, de szenvedés. Az volna jó, ha az összes nyitva lenne, mindent számolna. -
NoOne1976
őstag
Még mindig season xp kérdés...
Scout 1 és 2 megvolt, nem gond lemennek gyorsan. De a Journeyben már a 3-nál megakadtam, se az első kettő nincs meg, se 150 headshotot lőni nincs kedvem farmolva, majd egyszer meglesz. Így viszont bem nyílik meg a 4-es szint. (Mondjuk az előző szezonban is feladtam ezt a részt.)
Most úgy látom, hogy a normál mission-ök adják a legjobb szezon xp-t, ott kb 200 felett jön, tehát 4-5 kör efy szintlépés. Bármi egyéb hatékonyabb módszer? -
NoOne1976
őstag
Itt a Journey 7 a lényeg. Azokért kaptál rengeteg xp-t. Míg egy heti manhunt 2000 xp körül ad (ha jól rémlik), addig egy tússzabadítás meg mondjuk 50-et. De egy black tuskos küldi meg sd 250 körül, ami szintén semmi. A 100-as szezonhoz kellene belőle 400 db
Továbbra is az az igazság, hogy előrehaladni csak az általuk kitalált, eröltetett módon lehet. 6 év után szeretnék arra a küldire menni, amihez kedvem van vagy esetleg az expertise miatt gyűjteni új cuccokat donate-elni. Ezzel az új rendszerrel a maradék kedvemet is elveszik. Előző szezonban is kínlódva hoztam össze, hogy az exok meglegyenek. -
NoOne1976
őstag
válasz
Janusz001 #31017 üzenetére
Szerintem ezek kb. még mindig mindenre jók. Az új szettek sok újdonságot nem hoztak, egyik se lett meta. A mostani szezonban van új skilles szett, hogy az jobb lesz-e mint a régi és érdemes-e cserélni, azt nem tudom. Ha tévedek, a többiek majd kijavítanak, mivel már én is csak turista vagyok egy jó ideje.
-
NoOne1976
őstag
válasz
sony309 #31002 üzenetére
Az jó. Mert írtak, hogy lesz módosítás. Az előző szezon kötelező feladatait nem kedveltem. Mivel már csak ritkán játszok, akkor szeretem azt tenni, amihez kedvem van. Ne kötelező jelleggel kelljen adott küldetést megcsinálnom. Viszont a 100-as szint meg kell az új exok miatt mindig.
-
NoOne1976
őstag
válasz
st3v3np3t3r #30876 üzenetére
Nem értelmesebb, hanem részletesebb, ezáltal meg tudsz olyan dolgokat, amik az előtte lévő postban nem voltak benne. De attól még az is pontos információkat tartalmazott.
-
NoOne1976
őstag
válasz
st3v3np3t3r #30872 üzenetére
Ha jól tudom, a heti scout küldik megcsinálása utan nyílik meg ez a lehetőség. (Azért nem mondom biztosra, mert én a tegnapi 16.hetit még nem toltam le.)
-
NoOne1976
őstag
Az utóbbi időben már nem nagyon játszottam. Az új rendszer kiakasztott, hogy csak adott dolgokkal lehet season xp-t szerezni...
Így a heti manhuntot se csináltam. Most láttam valami videót, hogy az összes heti manhunt feladat (Scout week1, 2 stb.) befejezésével megnyílik valami master fokozatÉs onnan exo mellény szerezhető. Valaki el tudja mondani, hogy is van ez pontosan?
-
NoOne1976
őstag
válasz
FireKeeper #30844 üzenetére
Én nem reménykedek. De ha jön egy új tulajdonos, ő szab irányt. Ha akarja, azt mondja, mobilra jön Division, vagy eladja valakinek exkluzívként. Mielőtt félre ért valaki, nem azt mondom, hogy ez lesz, csak azt, hogy egy felvásárlás alapjaiban boríthat mindent. Valószínűleg most is jövedelmezőbb lett volna egy Division 3-at fejlesztetni a Massivval, mint Avatart, Star Warst. De ott volt az a standalone Division game, amit közben be is szántottak, pedig már mutogatták is.
-
NoOne1976
őstag
válasz
Anonymus23 #30842 üzenetére
Sajnos én is attól tartok, hogy van ott gond bőven. Ez a mostani időpont is már egy halasztott dlc időpont volt. Szerintem nyáron nem fogják kiadni, de kész se lesz.
Ráadásul március mánia van. D1 160318, D2 190315, D2 dlc 200303. Szerintem ez a dlc jó ha 2026 tavaszán kijön, azzal a játékosok legyenek el 2 évig, és esetleg 2028-ban jöhet egy D3. Feltéve persze, hogy addig nem vásárolja fel valaki a Ubit és törli a projektet. -
NoOne1976
őstag
válasz
st3v3np3t3r #30837 üzenetére
Akkor, ha február végén kezdődik az új szezon, ami kb 5 hónap, akkor ebből a dlc-ből őszig nem lesz semmi. Aztán megint csúszik kicsit és 2026 lesz
-
NoOne1976
őstag
válasz
granini #30688 üzenetére
Pont ezt írtam én is a klán csoportban. Sajnálom, de valószínűleg most engedem el véglegesen a játékot. Eddig még a szezononkénti 100 szintet megcsináltam, bár ruhákért már nem grindoltam. De azt csináltam, amihez kedvem volt. Most meg mi ez a kényszer? Craftoljak 20at? Minek??? Mindenem maxos. És ha két feladathoz nincs kedvem, akkor ennyi, nem tudok tovább menni a szezon szintben, mert nem lesz amiért szezon xpt ad?
Ha kibírom, akkor a 63-as szintig elvergődök. Talán ott jár az új ar, és ennyi. Ez nem újdonság, ez a játékos szívatása, semmi más. -
NoOne1976
őstag
válasz
Amazing789 #30684 üzenetére
Nagyot tévedsz. A rommá kraftolt emberek többsége akár a játék megjelenése óta tolja. Egy részük akár osztott karakterrel, mikor ki lép be, illetve időről időre volt xp farm glitch.
Nem kétlem, hogy van, aki beletolt 1 milliót a karakterébe, de nehezen hiszen. Én is bőven 5000 ezer fölött hagytam abba évekkel ezelőtt. Azóta a szezononként szükséges 100 szintet tolom rá, és kész. Persze előtte benne volt 2000+ óra. Én és sokan mások ezzel fizettünk. -
NoOne1976
őstag
válasz
FireKeeper #30343 üzenetére
Én jól jártam. Van egy karakterem, ami fegyverraktár, semmi más. Oda pakoltam mindenből azt, ami jó lehet, ha egyszer épp úgy gondolják. Így fogalmam sincs, min mi volt és megváltozott-e. A fő karakteren használt fegyverekre meg rá se merek nézni, hogy a beleölt sok exo kompenenssel esetleg mi lett belőlük. Így inkább be se lépek...
-
-
NoOne1976
őstag
Mert a Pestilence egy iszonyat régi exotic. És az régen is hullott a dz-ben. Gondolom ezt a részét nem változtatták meg.
Illetve a játék is változott sokat, de közben dolgok meg nem. Régen nem volt lehetőség exo ládákat nyitogatni. Akkor nagy kincs volt efy betörhető exo, amiből pörgetni tudtál.
-
NoOne1976
őstag
válasz
granini #30202 üzenetére
A helyzet az, hogy csak elvi szinten érdekelt. Countdown pénz is ott rohad, abból is kijönni 100+ exo láda, de már lusta vagyok erre. Amikor adták a kompenzációs csomagot (nyersanyagot), azt se váltottam be, ott van az inventoryban. Így is 100 körüli exo komponensem van. Új szezonkor megcsinálom 100ig a szintet, de jobban már nem motivál a játék. A ruha eventeket is hanyagolom, mert van, hogy 100 szint kellene hozzá 2 hét alatt, ami már nem esik jól. Már csak annyit játszok, ami még élvezet.
-
NoOne1976
őstag
válasz
FireKeeper #30085 üzenetére
És akkor arról még nem beszéltünk arról, amikor rosszul van kódolva a játékban is, és mondjuk nem hozzá adódik, hanem szorzódik.
-
NoOne1976
őstag
válasz
FireKeeper #30037 üzenetére
De, bug. Mert nem 23%-on kellene állni.
-
NoOne1976
őstag
válasz
Anonymus23 #29996 üzenetére
És ez hogy? Mert gondolom nem a season 85. szintje adta.
-
NoOne1976
őstag
válasz
Anonymus23 #29868 üzenetére
És mit tud az a backpack?
-
NoOne1976
őstag
válasz
Anonymus23 #29763 üzenetére
Vagyis randomokkal jó eséllyel nem fog menni. Matchmake egyáltalán van rá?
-
NoOne1976
őstag
válasz
Anonymus23 #29760 üzenetére
Akkor végül is ez egy 4 fős mini raid, ahol szettet is kell váltogatni?
-
NoOne1976
őstag
MRK az, még én is vissza-vissza szoktam térni, de vannak akik megjelenés óta aktívak ott. Ha érdekel, szólj.
-
NoOne1976
őstag
válasz
arnikusz #29451 üzenetére
Életet ebbe az egészbe egy önálló (fizetős) dlc lehelhetne. Ami megéri a kiadónak is a belefektetett munkát és a játékos is kap tartalmat. Mert ezek a mostani szezonok nem nevezhetőek plusz tartalomnak. Az, hogy más kontroll pontot kell megcsinálni, minden, csak nem tartalom., illetve a ruhaszettek miatt sem vagyok hajlandó már 100+ szintet grindolni.
Kíváncsi vagyok, hogy merre fog haladni ez az egész széria, marad-e a lélegeztetőgép állapot még hosszú ideig vagy tényleg készül is valami. -
-
NoOne1976
őstag
válasz
granini #29289 üzenetére
De ha már itt tartunk, a hunter maszkokat se értettem. Menj ide, lődd meg a 3. emeleten a balról 4. ablakot, menj arrébb 2 utcával, ott egy földszinti hátsó szobában fordíts el egy kapcsolót, 4 utcával arrébb spawnal az enemy... Na, ne...
Vagy amikor még adott időpontban kellett meglőni valamit -
NoOne1976
őstag
válasz
granini #29285 üzenetére
Én már eleve azt nem értettem, egy ilyen glitchre belsős segítség nélkül hogy lehet rájönni.
Azt még értem, amikor Joseph a DZ-ben mászkálva skillt vált, lő egyet egy adott fegyverrel és észreveszi, hogy átlát a falon. Ugyanígy elhiszem, hogy feltűnik valakinek, bizonyos loadout használta "furcsa" eredményt hoz (pl. nagyobb sebzés). Vagy véletlenül/hülyéskedésből felrobbantja magát a Summit 10 flooron a boss legyőzése után és észre veszi, hohy újra futva újra kapja az xpt. De az, hogy végigviszel egy küldit, jön a "boss room", kinyitod az ajtót és akkor reseteled a küldit nyitott ajtóval, hogy azt újra lefusd (és ehhez két külön ember kell), az mégis hogyan?
Mert, hogy valaki abbahagy egy küldit az elején, vagy szól a haver, mennék én is, és nem joinol, hanem újra kezdik, még elhiszem, de hogy pont a legvégén egy ajtónyitást követően... -
NoOne1976
őstag
válasz
arnikusz #29271 üzenetére
Ehhez a beteghez egyszer már papot hívtalak, hogy kész, itt van vége. Aztán meggondolták magukat, hogy mégse kellene elengedni. De azóta is csak lélegeztetőgépen van. Hol jobb, hol rosszabb az állapota (inkább utóbbi).
Azt érzem, hogy későn jöttek rá, mégse kellene elengedni azt a játékos bázist, ami megvan, ezért elkezdték a "kényszer" supportot. De ahhoz már se erő, se tudás, hogy valami értelmeset is letegyenek az asztalra. Mert az, hogy fusd le ez meg ezt a küldit időre, vagy menj el arra a kontroll pontra, nem új tartalom. Mert hogy már százszor voltál ott. Ide új dlc kellett volna, pénzért. Hogy mindenkinek megérje. Az Ubibak megtérüljön a befektetett munka, a játékos meg valódi új tartalmat kapjon.
Én is több ezer óra után a manhunt feladatokat még lefutom, szigorúan csak storyn, de a ruha event miatti ujabb 100+ szint grindolásához már nincs gyomrom. Elég volt a season passos dolgok megszerzése miatti 100 szint. A volt klántársi körökben is ezt látom, hogy egyre inkább nincs kedvük belépni. Akár olyan áron is, hogy a gaminget is elengedte részben, mert ez volt a játéka, ezért ült le minden este a tv elé. -
NoOne1976
őstag
-
NoOne1976
őstag
válasz
Anonymus23 #29178 üzenetére
Biztonságképpen kivettem onnan. Az inventoryból nem tud törődni, mert ott az újat dobja a földre és nem a régi helyére teszi be.
-
NoOne1976
őstag
Ti, hogy olvastátok, mi a teendő a kompenzációs ládával? A ládát "átvettem", áttettem az inventoryba. Ezzel oké vagy ki is kell nyitni a megadott határidőig? Mert az exo komponensen kívül szinte mindennel fullon vagyok, így tartalékolnam, ha lehet.
-
NoOne1976
őstag
A kompenzációs ajándék ládát hol kellene megtalálnom? Mert nem látom, hogy én kaptam volna.
-
NoOne1976
őstag
válasz
Anonymus23 #29126 üzenetére
Én például már azokat is elengedtem. Tervem szerint visszatértem volna az új season-re, season pass 100-ig, illetve a manhuntokra, de ki tudja, mikor indul.
-
NoOne1976
őstag
válasz
PETEE78 #29124 üzenetére
Nálunk a klánban még mindig van, aki aktívan, napi szinten játszik. Próbált más játékokat is, de 1-1 alkalom utan mindig megy vissza. Volt, hogy a Summit 10-en lakott. Főleg úgy, hogy az új klán tagokat mindig segítette, hiszen neki már régóta semmi nem kell.
Nyilván valahol "beteg", hogy vakaki 3 éve minden este tolja, még úgy is, hogy nincs miért (nincs új tartalom), de vannak sokkal betegebb dolgok is. -
NoOne1976
őstag
válasz
sony309 #29006 üzenetére
Én nem mondtam, hogy nem sok. Azt írtam, nem lehetetlen. A kettő nem ugyanazt jelenti. Nekem is család mellett jött össze a 2000+. (Amikor ők lefeküdtek, én játszottam, ugyanígy egy-egy alkalommal, mikor egyedül voltam.) És igen, az is rengeteg idő. Egy dolog biztos, nem szabad átszámolni...
-
NoOne1976
őstag
Miért ne játszana egyedül? Azért ez nem horribilis szám egy majdnem 4 éve megjelent játék esetében, ha mással nem játszik. Nekem is összejött 2700 óra úgy is, hogy tavaly év elején abbahagytam, mikor úgy nézett ki, hogy teljesen vége a játéknak. Azóta csak vissza-vissza nézek, expertise megjelenésekor toltam komolyabban.
-
NoOne1976
őstag
Szerintem a játék legritkább üteme. Megjelenéstől játszok, 2600+ órám van benne, és még egyszer sem kaptam 13-as protectiont. Úgy, hogy vannak modok, amikből már legalább kaptam 20 maxosat. A legújabb pulse resistance-ből is esett már vagy 6 maxos, de ezt nem akarja adni. RNG Jesus
-
NoOne1976
őstag
-
NoOne1976
őstag
Régen én ezt úgy csináltam, hogy mindenből volt kettő és a rosszabbat pörgettem újra. Persze akkor még nem lehetett optimalizálni. De szerintem most is érdemes a rosszabbat húzni újra, majd 75-80% környékén hagyni és inkább optimalizálni. Hacsak nincs felesleges 50-100 db exo komponensed. Emlékszem, nálam napi 10 pörgetés volt a limit, és sok mindenből soha nem adott god rollosat. Persze az optimalizáció bevezetése megoldotta a problémát.
-
NoOne1976
őstag
válasz
arnikusz #28753 üzenetére
Nálam az utolsó manhunt van azóta is beragadva. 0/1 hangfájlom van, side mission jelölés fent a térképen, a manhunt fülön meg ott van az áthúzott célpont.
Szerintetek mit csináljak? Folytatni fogom tudni így a manhuntot vagy resetelnem kellene? Egyáltalán, megcsinálható még újra? -
NoOne1976
őstag
válasz
arnikusz #28751 üzenetére
Nem a megvalósítás miatt, csak hogy mit rontottak már megint el a fejlesztők.
Én az apparel eventes cuccok kiszedése miatti szint farmolásban amúgy is kiégtem. Játszani csak esténként tudok, és kicsit későn jöttem rá, hogy vagy 70 szintet össze kell hoznom. Következő manhuntig pihen a játék. -
NoOne1976
őstag
Mi most az xp gyűjtés leggyorsabb módja? Meg kellene szerezni a maradék kulcsot az apparel eventhez, de mióta nincs floor10 farm, azóta nehezen visz rá a lélek, hogy 100 szintet összeszedjek.
-
NoOne1976
őstag
válasz
persil #28526 üzenetére
Pontosan. Én is ezért dobáltam ki az összes skill hastet. Nyilván előfordul legendaryn, ahol 1-2 másodperc is számíthat, hogy ki tudod dobni éppen időben vagy nem, de én is úgy érzem, hogy van az a cooldown, ahol már nincs jelentősége. Sokkal inkább kék vagy piros a skill damage mellé.
-
NoOne1976
őstag
Tényleg vége a Summit Floor10 farmnak?
PC-n (állítólag) katasztrófa a játék, Xboxon is crashel a CD, DZ tele cheattel, itemek egy attribútumosak lettek (Uzina), most randomot kapott vissza másodiknak mindenki. Ezek mind nem számítanak. De az, hogy a player sok xp-t szed össze, az gond! Főleg úgy, hogy játék loopban vagy, ugyanazt csinálod újra és újra. Erről szól eleve a játék. (Ilyen erővel az American History Museumot is csak napi egyszer lehessen futni, mert a Manninghez képest sokkal rövidebb idő alatt ad ugyanannyi xptCsak gratulálni tudok a fejlesztő bandának :(
-
NoOne1976
őstag
válasz
Anonymus23 #28302 üzenetére
Én nem kerülök gép elé. Mit kelllene látni?
-
NoOne1976
őstag
válasz
Anonymus23 #28294 üzenetére
Neeee...
Örültem, hogy pont átfordultam 20-asba,azóta a CD és a játék közelébe se mentem. Amit kivettek, kimaxoltam alapanyagból. Akkor azt most visszaadják? (költői kérdés)
-
NoOne1976
őstag
válasz
nyamsas #28182 üzenetére
Tapasztalatom az, hogy az 1000+ shd se garancia mindenre. Igen jó sokszor minden szépen ment pár százas playerekkel is, de azt én se szeretem, ha 13-as shd-val cd-n nyomul. Mert tapasztalat az, hogy a játékból eleve 1-2 ember crash miatt kiesik, és ha van hozzá 1-2 játékos, akinek fogalma sincs a dolgokról (pl. Hunter ellened fordítja a drónod stb), akkor 4-en mar6nem feltétlenül jön le.
-
NoOne1976
őstag
válasz
Anonymus23 #28125 üzenetére
Na, meglettek az eltűnt cuccok. Viszont 20/21.
-
NoOne1976
őstag
Na, ilyen se fordult még élő velem. Tegnap este beváltottam 194 csillagot a golden bullett eseményről exo ládákra. Gondoltam megnézem, hogy a 14-et el tudom-e még költeni. Erre mit látok?
Street apparel eventes cuccok 0/20. Minden megszerzett dolgom eltünt, de a szintlépésekért kapott kulcsok sincsenek meg.
(Xbox)
-
NoOne1976
őstag
-
NoOne1976
őstag
A napokban jutottam el oda, hogy elakadt a fejlődésem expertise 15-ös szinten. Specializációk, skillek, exo és neves fegyverek/itemek vannak hátra. Hiába játszok, borzalmasan lassan halad. (Dz exkluzív szetteket még könnyen meg tudtam oldani, mivel megvoltak és felvettem, és így gyorsan ment a dolog)
Jól gondolom, hogy most már csak két út van?
1. Nagyon sok játékkal nagyon lassan fejlődni és egyszer majd meg lesz a 20-as szint
2. SHD pontból húzni a szintet, majd új kiskari, mindaddig, amig nincs meg a 20-as szint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Medence topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Motoros topic
- Mobilinternet
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Black & Decker töltőt keresek
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium Használt, karcmentes Gyári garanciával
- G.SKILL 32GB DDR4 RAM - Csak 20.600 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest