Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
(nem vicc, az LG is így van vele, telefont nem gyárt de TWSt igen, nagy a megtérülés rajta, amúgy az [oldalukat] nézve sok más megy, pl. légkondi-hőszivattyú )
@Till@ asszem' olvastam mennyi problémád volt a TCL-lel, sajnálom, nekem bevált
[ Szerkesztve ]
-
-
MonRo
tag
válasz
blueye #96799 üzenetére
Nem hinném, hogy ezért nincs sok tapasztalat. Ezt az emberek jó része nem tudja. Évekkel ezelőtt sincs itt a fórumon nagyon semmi. (Azt se tudják, hogy a Philips is kínai kézbe került...)
Meg hát értem, Vestel. (Erről az jut eszembe, amikor 2004-ben az Auchanban gondolavégre ki volt rakva az 55-ös akciós Vestel, amit úgy vittek az emberek, mint a vizeszsemlét.Be voltunk fosva, hogy a felét visszahozzák pár hónapon belül gariban. Hát nem jött egy darab sem
)
[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
"Sajnos kevés felhasználói tapasztalatot találtam a Pana tévékről." - ez nem véletlen, ha visszaolvasol látod hogy miért
[ Szerkesztve ]
-
MonRo
tag
Na, végre valaki Panát vett! Gratula!
Én is azokkal szimpatizálok leginkább. Most is az van, csak idén gyermekkorú lesz.A Panasonic márkával pozitív tapasztalataim vannak. Nagyon tartósak, jó minőségűek. Csak már mind öreg, és azért tartok tőle, hogy a mostainak már nem lesznek olyan hosszú életűek, fogyasztói társadalom van...
Drágák a tévéi, de feléjük húz a szívem. Sajnos kevés felhasználói tapasztalatot találtam a Pana tévékről. -
Till@
tag
Megjött a TV (Panasonic 75W95AEG), csak meg rendeltem.
4 nap használat után azt kell hogy mondjam, hogy ez a tv felülmúlja minden várakozásomat.Összeszerelés kifogástalannak tűnik, megjelenése, anyaghasználat mind prémium.A Fire OS kb. úgy pörög rajta, mint egy FireStick 4K Max gen2-n.CI kártyát használva, ~150 csatornát másodpercek alatt behangol, amit elvileg otthoni hálózatra tud szórni serverként ,TV>IP.
Betekintési szög 9/10, szinte 180°.Normál képmódok száma 9 + DV + HDR.Gyári kalibrációt én meggyőzőnek találtam.Felhősödést, bevilágítást nem tapasztaltam.
Mozgás megjelenítése 10/10, legyen szó tv adásról vagy streaming-ről.
Csúcs fényerőre a Win.11, a kijelző adatainál 1387 nits-et ír, c805-höz tudom hasonlítani emlékezetből, amitől ez jóval világosabbnak tűnik.
A hangjára sem lehet panasz a mélysugárzó miatt, legyen az zene hallgatás vagy film nézés.Appok küzül a Youtube-ot Netflix-et,Max-et,Plex-et használom, kifogástalanul futnak rajta, külső lejátszót rá sem dugtam.
DV IQ-ban különböző tartalmakat tud elvileg megkülönböztetni, amit a MAX-en tapasztaltam is, ahol az adott filmet DV IQ (Movie) -nak érzékelte, odab@szott.
A filmek végén, stáblistáknál nem látszik semmilyen fényerő változás a futó feliratokon.
Műsort tud rögzíteni külső tárolóra.
Távirányító nem kicsi, viszont nagy, de nagyon egyben van az is.
Eredeti áron én nem vettem volna meg, a fenti áron viszont ajándék volt, remélem sokáig barátok leszünk.
Röviden ennyi. -
Rick4
félisten
válasz
Quadgame94 #96793 üzenetére
Nem láttam, 50Hz-et láttam.
-
Bazs1981
aktív tag
válasz
rainman72 #96783 üzenetére
Köszönöm a válaszod!.LG-t nem szeretnék van itthon egy 55" Nano de azon még inkább vízfestmény a kép a hasonló kategóriás Samsunghoz képest Telekom TV android box-ot használva. Vagy Samsung lenne, vagy esetleg Hisense de ezt nem ismerem , itt a fórumon olvastam róla először, nem követem a TV piacát csak most hogy vásárlás előtt állok. Mennyire lehet megbízható és jó képminőségű egy Hisense 65" méretben egy Samuhoz képest?
-
Rick4
félisten
-
klaca1978
tag
Egy 47.1 Mbps 4K film volt az egyik tesztfilm. Lehet kevés volt? A samsungon nem láttam ilyen szemcsésedést, a Hisense-n a HD mintha egy mozifelvételes filmet néztem volna.
Elképzekhető ,hogy nem volt rendesen beállítva?, de gyári beállításokon sem kellett volna ilyennek lennie szerintem[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz
klaca1978 #96789 üzenetére
Ebben az az érdekes, hogy nálam a műholdvevő tud 4K kimenetet is, amikor 4K adás nézek, jobb a kép ha 1080p-n hagyom, és a tévé csinálja a felskálázást, nem natívban nézem, pedig ez egy felső kategóriás, jóval 100K fölötti műholdvevő directone kártyával. 100u7KQ, ahol 4-5 méterről is látszik minden probléma ha van.
A HD adáson látni a problémákat, amik nem a tévéhez, hanem az adáshoz tartoznak, sima tömörítési gond, nem a tévé baja, míg a kis 82-es orion tévé a konyhában gyönyörűá képet ad ugyanazon a másoron egy töredék árba kerülő beltéri egységgel.A probláma a képméret, és az, hogy a nagy kép mindent megmutat, rossz forrás esetén a hibákat is.
-
klaca1978
tag
Sziasztok! Egy kis segítség kellene.
Elementem külső hhd vel tesztelni egy Hisense 55U7NQ-t. ez lenne a kiszemelt.
Nos, kicsit csalódtam. 4k ban szemcsés a kép, a HD és SD filmek felksálázása nem nyerte el a tetszésemet. A régi Samsung 102 -es FHD tv-m en szebb a kép.
Egy Samsung QE55QN85DBT ajánlottak helyette most 300 ért 350 helyett.
Viszont a rászánt keret max 250 lenne. Itt nem tapasztaltam ilyen szemcsésedést ill a HD filmek is rendben vannak. Samsung tv-t már elengedtem, mert nem túl jók a vélemyének...lehet nem kellett volna
Tudásban pl hangkezelés (Atmos, stb) és régebbi codekek, (sima DTS, régi avi-k) távírányítóban is jobb.
De a lényeg a kép....
El szerettem volna hozni, de visszaléptem.. ez a szemcsésedés és a felskálázás megijesztett..
Most alszom rá még egyet-kettőt és a véleményeteket is szívesen meghallgatnám! -
Rick4
félisten
válasz
Quadgame94 #96780 üzenetére
Táblázatot láttad?
-
mcs
veterán
válasz
rainman72 #96784 üzenetére
Frissítettem rajta szoftvert, mert a gyári egy kicsikét bugos volt itt-ott (még a távirányító is lefagyott egyszer miatta
), de eddig úgy néz ki, hogy orvosolva lettek. 2,4 Ghz wi-fi hálózatokat kezel csak, 5öset nem. Nem egy szélvész a Titan OS ezen a tv-n, mert kicsit döcögős a főképernyő betöltése az összes applikációval, és a böngésző sem sieti el a dolgait, de a Youtube lejátszás nem okoz neki gondot. Nyilván egy belépő szintű SoC hajtja, így annak megfelelő teljesítményt is nyújt.
Tud képernyő tükrözést, ami Samsung A54el kifogástalanul működik, de nagyon ritkán fogom erre a célra használni.
Még az usb lejátszás van hátra és a DVB-T2, amiket tesztelek majd. Kellemes meglepetésre van benne DVB-S (műholdas) vevő is, de parabolám sajnos nincs hozzá.[ Szerkesztve ]
-
EngineerBoy
junior tag
Sziasztok!
Milyen videókkal érdemes a tv-ket tesztelni?
Meg mindegyik boltban van rá lehetőség? -
igenvagynem
csendes tag
válasz
freeland0806 #96754 üzenetére
Igen, végül a TLC mellett döntöttem!
Köszönöm szépen, #rainman72-nek az ajánlásokat! -
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Elég egyszerűen le tudom írni hogy mire lenne szükségem: olyan tv-t keresek ami a lehető legjobb minőségben tudja felskálázni a "fantasztikus" minőségű magyar hd adásokat amiket antennával fogok de még mindig jobb mint a Telekom TV maszattá tömörített minősége...
65" méret körül keresek tv-t, amin 90%-ban sport csatornákat néznénk a haverokkal, használt is simán jó lesz erre. Köszönöm ha segítesz! -
freeland0806
junior tag
válasz
rainman72 #96774 üzenetére
"Nincs az edge leddel semmi gond a direct ledes Lg ugyanúgy be fog világítani sajnos"
Mondjuk ez igaz, ami a bevilágítást illeti. Tényleg nagyon felhősek az alsó polcos LG-k, háttérvilágítástól függetlenül. HDR meg ugyanúgy nincs egyiken sem igazából csak papíron. Úgyhogy tökmindegy ja[ Szerkesztve ]
-
mcs
veterán
Szüleim hálószobájába bekerült egy Philips 32PFS6109. 82 centi, Full HD és Smart. Az első benyomás full pozitív, legalább annyira szép képet ad, mint a hasonló LG és Samsung, de a hangszórói sokkal jobban szólnak, ráadásul érzetre fém hátlapos is, nem hitvány műanyag. Egyedül Bluetooth nincs benne, de minden más szükséges jót tartalmaz. A Smart (Titan) rendszerét még nem próbáltam, de hamarosan arra is sor kerül.
-
verycool
tag
Üdv. Megvettük a Hisense U7NQ -t 65" -ban, tényleg korrekt kis tv. Viszont azt nem is figyeltem hogy ez Vidaa rendszer, abban tud nekem segíteni valaki, hogyan lehet megoldani viszonylag olcsón és egyszerűen, hogy a google play store használható legyen rajta, van néhány fontos alkalmazás ott amire szükség lenne, mint pl. online tv.
-
rainman72
Topikgazda
Mindenképp a Samu Q60 jobban megoldják az edge led hibáit.
Sony-ból csak az X75 lenne attól a Q60 jobb.
Nincs az edge leddel semmi gond a direct ledes Lg ugyanúgy be fog világítani sajnos.
Igazából ez a megoldás a készülék vastagsága miatt lett kitalálva,aki ezt keresi annak pont jó.[ Szerkesztve ]
-
L4D1K
őstag
válasz
freeland0806 #96772 üzenetére
Igen tisztában vagyok (és full ciki ennyiért) h ezek a modellek mind edge-ledek.
Szeretném ha örülnének neki, ígyis hatalmas ugrás lesz 10enx év után. Azt viszont nem szeretnénk, hogy bármi hiba (szolgáltató, műsor etc..) arra csapodjon le h "szar kinai márka"....
Köszi mégegyszer a segítséget, átadom az infót.
-
freeland0806
junior tag
Talán a Philips még az ambilight miatt, ha TCL és Hisense nem jön szóba. Bár a Titan OS szerintem nem a leggyorsabb legkiforrottabb rendszer, én a Vidaa alá raknám 1-2 polccal. Max, Netflix, Disney, YouTube van rajta, Skyshowtime nincs ha ez szempont. Én inkább a Samsungot venném, a Q60D-t ezek közül. De azt tudd, hogy mindkét tv, amit kinéztél edge ledes, az LG tudtommal még IPS is. De ennyiért az ismertebb márkák közül ezeken kívül igazából nem tudsz mást választani az alap led tevéken kívül. Vagy az általad említett tévék vannak, vagy ott van még a Philips 55PUS8209 QLED-je.
-
L4D1K
őstag
Szia!
Köszönöm mégegyszer a segítséget.
Sajnos kiderült, hogy TCL / Hisense illetve hasonló nem lehet, csak számukra ismert márka. Így marad az LG / Samsung / Sony / Panasonic vonal.
Így leszűkül kb pár modellre a lehetőség. Ezeket tudom 200ból kihozni:
Samsung QE55Q60DAUXXH
LG 55QNED80T3AVagy ennél olcsóbb.
Van esetleg egyéb javaslat más arternatívákra?
Köszönöm
-
rainman72
Topikgazda
válasz
szabolcs1975 #96769 üzenetére
Az U7KQ nál voltak szürke egyenletesség problemák ezért inkább az U7NQ ajánlanám,hátha ott nem lesznek.
-
rainman72
Topikgazda
Az árat néztem meg azt hogy első körben 250e volt a plafon.
Youtube-ra,streamre egy 200ezres DU8000 is jó már mégha csak 60hz is szerintem.
Azt meg hogy később mit akar az nem rám tartozik,de mivel játék nem is volt említve így nem is tudom.
Én simán el vagyok 1 200ezres 50hz-s tv-vel is meg 1 400ezres 120hz-sel azért merem ajánlani az olcsobb modeleket ha ismerem.[ Szerkesztve ]
-
Nazrym
tag
válasz
Quadgame94 #96757 üzenetére
köszi a választ
-
Nazrym
tag
Sziasztok,
Kérnék egy kis segítséget. Telekomtól kihoznék TV-t. 4 készülék között vacillálok. Körülbelül minimális eltérés van ár között.
Főleg tv nézésre és ps5-re használnám.Samsung UE55DU7172UXXH
TCL 55C655 QLED
Hisense 55E7NQ 55
LG 55UR78003LKKülönben olyan 2 méteres távolságból 55" jó vagy 65" inkább már túl nagy lenne ?
-
freeland0806
junior tag
válasz
igenvagynem #96752 üzenetére
Amiket rainman72 ajánlott azok tökéletesek világosabb nappalikba is
-
tKb.
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, hogy a következő válaszokkal milyen tv-t lenne érdemes venni.
1. Tévére szánt összeg, forintban? max. 250.000 Ft
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport) Filmnézés, youtube, stream, szóval elég általános.
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál? 65”-re gondoltam, kb. 2 m-ről.
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este? Vegyes, de talán többnyire este.
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e? Szemből, ketten.
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.) Netflix, youtube, AirPlay stb.
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.) Hdmi
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen? Mindegy
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)-
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.) Ha van voice control az király, de egyébként semmi extra nem szükséges. Önmagában, ha elfogadható a hangzás az jó dolog, vagy érdemes venni hozzá minden esetben valamilyen hangszórót?
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)? Inkabb új
Köszi szépen előre is! -
igenvagynem
csendes tag
válasz
rainman72 #96751 üzenetére
Igen olvastam róla (persze így utólag) és körültekintés nélkül választottam, mondván LG (korábbi TVmből kiindulva) nem lehet rossz, de ez az volt (számomra)
Hisense és TCL-t pont ezeket a típusokat nézegettem most, meg ahogy vissza olvastam itt a fórumon, többször ez lett ajánlva, megemlítve..
Nem tudom mennyire számít, hogy a nappali ahol a TV lesz nagyon világos, -
rainman72
Topikgazda
válasz
igenvagynem #96749 üzenetére
Probáljuk ezt azért sokszor elmagyarázni hogy az edge ledes Lg modelek jó drágák és a felkapott és sokak által agyon dicsért gyártó ellenére se érnek sokat.De ugye az emberekben az van hogy Lg akkor csak nem lehet sz@r.
Ezt hívják backlight bleeding-nek magyarul bevilágításnak.Mi legyen helyette?
Jó lenne egy mini led mondjuk.
Hisense 65U7NQ TCL 65C765 Samsung 65QN85D[ Szerkesztve ]
-
igenvagynem
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy LG 65QNED85T3C QNED TV-t (~330 eFt), de már aznap, ahogy megérkezett, kértem a készülék cseréjét, mivel körben a széleknél sok fényfolt jelent meg. A csere készüléknél is hasonló probléma volt, bár jóval kevesebb helyen, de mégis zavaró volt sötét jeleneteknél... Meguntam, így újra leadtam a hibabejelentést LG-nél, másnap hívott a szerviz, a képek és leírás alapján kijelzőcsere lesz. Kb. 2 hét után ismét telefonáltak, hogy nem lesz javítás, és adnak egy készülékcsere-igazolást.
Most ott tartok, hogy nem tudom, milyen készüléket válasszak, mert az LG-t már nem szívesen venném... Tudnátok kb. abban az árkategóriában valami készüléket ajánlani? 65 col méret, Netflix és egyéb streaming szolgáltatások, Xbox... amire használnám.
Köszönöm, -
Halley
tag
Sziasztok!
Gyerekszobába, tehát nem fő tv-nek.
Használat: Netfix, Youtube, ps4
Jó lehet, vagy van gyenge pontja az ilyen használatra?
Esetleg valaki ismeri a típust, van személyes tapasztalat? -
freeland0806
junior tag
válasz
VMatteo #96743 üzenetére
Szerintem teljesen mindegy melyiket veszed egy sima HD tv mindkettő ha a képminőséget nézzük. Itt az operációs rendszer lehet döntő neked. Hisense Vidaa, TCL Google TV. Google TV-nél több az alkalmazás jóval. Ha ez szempont, akkor a TCL-t vedd.
Kezelhetőségre egyik sem rakétatudomány. TCL-t szerintem pl egyszerű. Hisenset nagyszüleim használnak nincs vele gond (70+ évesek mindketten).[ Szerkesztve ]
-
VMatteo
őstag
Sziasztok,
Hisense 40A4N 40" Full HD Smart LED TV
vs.
TCL 40S5400A 40" FullHD Smart LED TVA cél, a minél egyszerűbb kezelhetőség (apartmanban fog üzemelni).
Kettő közül melyik a jobb? Illetve ez a 40"-os méretosztályban van ami még lehetőség lenne? -
Doblós
aktív tag
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Apartmanba keresek TV-t, olyan 100 cm körüli képátlóval.
Fontos lenne a lehető legegyszerűbb kezelés, hogy a vendégek könnyen tudják használni.
Sem a hang, sem a képernyő minősége nem olyan fontos, sőt ha kevésbé okos, az sem baj. Lehetőleg a legkedvezőbb ár, ami számit.
Van esetleg vmi bestbuy, ilyen jellegű használatra? -
hito
nagyúr
Sziasztok! Sógorom kért tőlem segítséget TV vásárlással kapcsolatban, megígértem neki, hogy rákérdezek itt a dologra.
30nm-es nagyon világos nappaliba szeretne egy max 139cm-es TV-t. Kb. 3-4 mérettől néznék. A keret 300eFt. A szoba tényleg fényárban úszik, úgyhogy szerintem mindenképpen nagy fényerejű panellel rendelkező készülékre lenne szüksége. Felhasználás kevert (TV, streaming, játék is lenne a gyerek miatt). Szerintem leginkább szemből néznék, semmiképpen nem extrém mértékben oldalról
Mit ajánlanátok ebben az árkategóriában? Azt mondta van valami Hisense miniLED, meg OLED is, amit nézett, de mivel nem tudott pontos típust mondani, nem tudtam véleményezni az adott készülékeket.
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Kukkéro
tag
Sziasztok!
Szükségem van a tapasztalatotokra!
100e
sorozat, film, youtube
< 40" (gyerek szobába nincs szükség nagyobbra)
60% este / 40% nappal
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
Szemből, 1-2 fő
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
nem számít
Bluetooth más nem számít
nem számít, fali konzolon lesz
kép minőség & tartósság
Csak újElőre is köszönöm
-
Doblós
aktív tag
Sziasztok!Nem igazán a témába vág,de megkérdeznélek titeket,egy 4 éves Q60A mennyit érhet?50 collos,csak a doboza nincs meg.
Azért bátorkodtam itt feltenni a kérdésemet,mert beáraztattam a hifi és tv csopiban,azon az áron meg is hírdettem,de kapok bőven hideget-meleget,átkot,ráolvasást,lassan már javasasszonyt hívok[ Szerkesztve ]
-
rainman72
Topikgazda
A Samu mini ledje magasabb szint mint a Sony sima direct ledes FALD modelje.
Sokkalta több a zónák száma és a fényerő is jóval magasabb,jobb a kontraszt és kisebb a blooming.
Az 55X85L párja a Samsungnál a Q80D.
360e most az 55S90D oled ami szintén jó vétel lenne.[ Szerkesztve ]
-
Osz24
tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok és segítséget szeretnék kérni ez ügyben.
Pár kiszemelt
- Samsung 55QE QN85 (350.000)
- Sony KD 55X85. (350.000)
Max : 350k
TV, film, sport közvetités, twitch
2.5 m 55col
Világos és főként este nézném.
Szemből maximum 2 fő.
Netflix, Youtube, spotify,
HDMI és USB
Talp a 2 szélén.
Eddig csak samsung tv volt nekem.Bármi mást is meghallgatok.
Elsősorban újat szeretnék.Köszönöm előre is a segitséget.
-
verycool
tag
válasz
joydrv #96698 üzenetére
Köszi. Jól olvastam, hogy ha nagyobb képpernyővel veszed 55 helyett 65" akkor jobb a fény, több Nitet tud? Annyit talán még megér az a 200 EURO és a 75" -nél az IPS milyen kategóriát képvisel, jobbnak titulált összeségében, vagy nem olyan számottevő a különbség? Esetleg annyiért már érdemesebb valami mást is megnézni 65 collban?
-
rainman72
Topikgazda
válasz
Vismajor01 #96717 üzenetére
Ha engem kérdezel akkor az amcsi modeleknek nincs Eu-s párja,max csak van köztük hasonlóság.
Ugyanez van a Hisense-nél ahol még a tipusszám is egyezik még sincsenek köszönő viszonyban se.
Megnéztem az említett tipust ilyen hanggal/hátlappal ide pl nem is jön tv tudtommal
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
TCL QM6K
Ez európában milyen nevet kapott? Sose találok oldalt ahol ott lenne az amerikai meg az europai név is..
-
MCPD
csendes tag
Sziasztok!
~130k
90% TV, maradékban streaming
3m (32" - 82cm fér el, nagyobb nem lehet)
Világos szoba, délután besüt a nap
Szemből, egyedül
Youtube
RJ45
középen
Samsung, LG, Philips.... oprendszer szinten a Tizen vagy az Android érdekelne, illetve ha az újabb WebOS gyors működést tesz lehetővé, akkor az is.
csak újKöszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
rainman72
Topikgazda
válasz
Sántha Lajos #96713 üzenetére
Az UR80 és az UR81 ugyanaz csak a talpa más.
Viszont régióként lehet benne más panel is.
Tehát van belőle valszeg IPS és VA is,ez annyira meg van már kavarva szerintem hogy csak otthon derül ki.Pár éve még mondjuk a tipusszámból is meg lehetett mondani ha meg nézted kipakolva a MM-ban például.
Jelenleg csak úgy működik hogy megrendeled ha nem jó vissza küldöd.
Más ötletem nincs[ Szerkesztve ]
-
Sántha Lajos
aktív tag
Sziasztok az Lg 43ur81003 tv - nek van teszje a tv rtngs oldalon? Elvileg a LG UR8000 TV lenne a megfelelője, de ha ips panel van benne, de itt meg azt írják hogy rossz a látószöge, csak szemből jó. Ezt nem nagyon értem. Vagy ez nem ennek a típsu tv-nek a tesztje.
-
István 67
tag
Vettem egy Samsung QE55QN90DAT tv-t.Beállításokat (kép) hol találok ,mert nem igazán találtam sehol a neten?
-
Bakeii
újonc
válasz
rainman72 #96706 üzenetére
Jelenleg ezt használom: 43pus8118/12
es ezt néztem ki: Philips 65PUS8079/12
Nem tudom megérné e váltani. Itt igazából a méret lenne a lényeg. Ps5ön szoktam játszani. Gondolkoztam a 120Hzn is de ahogy látom annak rendesen elkérik az árát. Viszont nekem az ambi nagyon bejött! -
zsozsi 78
tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt érdeklődnék segítségért ti milyet vennétek a helyembe:
350k 450k
TV, film és streaming,
2-3m 55col fér el max
Világos és többnyire este lenne használva.
Szemből, max 2 fő.
Netflix, Youtube, HBO.
HDMI és USB.
fali konzolon
Bármit meghalgatok Samsungban idáig nem csalódtam.
Új -
Bakeii
újonc
Értem. Hát ez elég rossz hír. De valahogy gondoltam hogy ez lesz.. van egyébként egy Philips 43as Tvm (most a nevét nem tudom pontosan) azt váltanám nagyobbra. Most van is egy 65 colos Philips 190ezerért. Nekem főleg játékra kellene. Amúgy semmi baj nincs a jelenlegivel csak kipróbálnék egy nagyobbat. Bár nem tudom megérné e ezért külön fizetni.
-
klaca1978
tag
válasz
Quadgame94 #96697 üzenetére
Valószínűleg akkor elhagyom a Samsung márkát. Monitorom is samsung szintén 10x éves, de 3-4 kilót nekem sok egy tv-re.
Van valakinek itt esetleg Hisense 55U7NQ?
Mennyire megbízható? Mintha azt olvastam volna, hogy samsung panel van benne, vagy badarság lenne? Esetleg pozitív, negatív tapasztalatok? -
wocsok
tag
Sziasztok! TCL V6B-röl mik a tapasztalatok? A www.displayspecifications.com szerint P655, csak más néven.
-
rainman72
Topikgazda
válasz
Bakeii #96700 üzenetére
Lesz nyár mire minden model kijön,általában minden évben ez van.
Brutál rossz induló áron,szóval lesz ősz mire esni kezdnek.
Amit érdemes figyelni az oledeken kivül az a PUS8600
PUS9000 MLED910 és 950.
[Itt ] fent vannak már az új modelek.
Viszont ami érdekes hogy az oldal szerint a PUS9000 alatt már nincs DoVi támogatás ami elég rossz hír.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A Samsunghoz viheti az új IO lapka gyártását az AMD
- Black Myth: Wukong
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- További aktív témák...