Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
laragirl83 #11667 üzenetére
Hát ez szuper.
Tegnap este játszottam cimborákkal, de olyan ideges, mérges voltam. Hatalmas stutterek, fps drop pók, játszhatatlan volt. Tényleg olyan ideges ketten már. Egy halom pénzt költöttem a gépre, 9900x, X870e, 32 GB ram, 7900GRE, és 1440p-ben nem érem el a 140 fps-t sem? Állítottam a grafikát, már csak közepes beállítások. AMD fsr 3-at is bekapcsoltam. Volt, hogy 60 fps-em volt. Aztán végül újraindítás után lett játszható, 110-120 körüli fps-el, gyér, közepes beállításokkal meg fsr-el. Nem hittem el. Rebirth islandon valamivel jobb volt a helyzet, így inkább főleg azon játszottunk.
De évek óta zajlik ez a mizéria a warzone-al. Köztudottan nem egy jól optimalizált játék. De hogy sok év alatt miért nem tudták még rendbe hozni?? -
laragirl83
őstag
válasz
Iramirez #11665 üzenetére
Írtuk már korábban, season 3 update után jött elő a dolog..
MP és BR-ben is egyaránt, de főőőőleg Verdansk... folyamatosan be-be esik FPS, ezzel egy időben GPU usage is a normál 90%+-ról beszakad 60-70 környékére... (Ugyanez érezhető MPben is de kevésbé drasztikusan). Mindezt úgy, hogy verdansk update előtt semmiféle gond nem volt, se multiban, se rebirthön se urzikstanban. 165on kiakadt counter aztán viszlát.
Nálam ez úgy néz ki, hogy a fixált 165ről berogyig full random 5-10 mpként 120-130 körülre aztán vissza... és ezt csinálja végig. Élvezhetetlen.
Redditen, X-en, van nem kevés post ezzel kapcsolatban, főleg AMD-s rendszereken de volt szép számmal nvidia is.
Illetve az is megfigyelhető, hogy a droppolás pl gulágban abszolút nincs, vmelyik tartalom készítő tett is fel videót róla.
Úgyhogy én is abban reménykedem activision majd dob rá patchet, egyszer.. -
steewcv65
őstag
Sikerult valakinek megoldani a warzone akadast?
-
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Gorgonka #11658 üzenetére
Nvidiaról jövök...
Most átdugtam az alaplapi hdmi-re a második kijelzőt így 40-40W lett...
Viszont az órajel most okés elvileg:
Egyébként a SirRasor féler reddit linken azt írja vki hogy hibás a fogyasztás report mert nem jön ki a matek a hőmérséklet, órajel összevetésével ekkora fogyasztásra ez igaz lehet? -
-
SirRasor
addikt
válasz
$p@rr0w #11656 üzenetére
Valami vsync/freesync-es gond lesz.
Csomó mindent javasolnak: kezdd el sorban csinálni és nézd meg mi működik Neked. -
$p@rr0w
őstag
Sziasztok összeraktam az új gépemet 7800 xt+Ryzen 7 7700 nagyjából minden okés, de a gpu memória fix 2425 mhz idle 80w a kártya úgy olvasom hogy a két monitoros szetteknél főleg hogy eltér a frissítés és a felbontás is ez előfordul.
Mit lenne érdemes leginkább tenni?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
laragirl83 #11654 üzenetére
Nah akkor ennyi.. Én nem kerestem még utána h őszinte legyek, mert manapság nem játszunk annyit. De köszi h utána néztél.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
laragirl83 #11622 üzenetére
Hasonlót tapasztaltam most én is amúgy, épp tegnap WZ-ben, én CPU tuningra gondoltam, hogy attól van de akkor nem..
Én úgy tapasztaltam ezt, hogy bizonyos helyzeteknél éreztem h van lag, mert van fps drop is.. de más játékban nincs ez.. Akkor csak a COD lesz a ludas..
-
steewcv65
őstag
válasz
Egy kerdes, jatek milyen tarolorol megy?
-
Vidar
csendes tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
laragirl83 #11639 üzenetére
Nem, adrenalin, van abban is. Ha chill-t akarsz hasznalni akkor nincs antilag, azert engedtem el.
-
HaZsolt
őstag
7800XT Sapphire Nitro +-nál 2 bios van. Mindegyik ugyanolyan vagy az egyik silent/performance mode?
-
Nuada herceg
őstag
-
Alogonomus
őstag
válasz
Nemo1001 #11635 üzenetére
Mostanában már nagyon ritkán merül fel általános probléma a driverekkel kapcsolatban. Valószínűleg a játékfejlesztők is jobban odafigyelnek az AMD hardverek támogatására, amióta a 200 milliónyi konzolról is akár kidobásra kerülhetnének egy AMD hardverek számára problémás kódrészlet alkalmazása miatt. Annyit már nem ér meg nekik a duplán "zöld"hasú támogatás...
-
Nemo1001
aktív tag
Sziasztok már egy idelye szemezgetek egy ilyennel Sapphire RX7800XT - NITRO+ - 11330-01-20G "driverek" mennyire megbizhatók? volt régen rx 580 azon állandóan kifagyott a driver vagy kilépet valamilyen hibával,nem merem megvenni emiatt
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
laragirl83 #11627 üzenetére
En max fps limitet hasznalok maig, mukodik gond nelkul.
-
steewcv65
őstag
válasz
Erdekes nalam nem jo 😂
-
PuMbA
titán
válasz
FRTC helyett már jó ideje a Chill van
Beállítod a minimum és maximum értéket ugyanarra az fps értékre és végzi a dolgát.
-
laragirl83
őstag
válasz
BandiT85 #11625 üzenetére
Nem, a legújabbat már kínomban tettem fel, de azzal is ugyanez volt.
Amúgy megoldottam a dolgot.
Az FRTC (megcélzott képkocka sebesség) volt a ludas. Eddig szépen működött, most vmiért CoD update után nem csípte.
Kikapcsoltam, maradt driver level vsync, ismét full stabil 165 fps, nincs gpu usage drop -
Bib
őstag
válasz
Nálam semmi probléma 7900xt-vel, sőt még jobb is lett. Javaslom telepítsd újra a gémet, vagy adrenalinban és steamben töröld a shadereket és shaderezd újra.
-
BandiT85
aktív tag
válasz
Legutóbbi frissítés
ésFeltettem legújabb drivert
- tehát a legújabb dirverrel van gond, menj vissza egy vagy két verziót, de előtte DDU-val gyaluld le. Ha nem használod a mindenféle csiricsáré beállításokat az Addenalinból, akkor driver only. Clean installt is be szoktam pipálni. -
steewcv65
őstag
válasz
Csatlakozom, ugyanez van nalam is
-
laragirl83
őstag
Ugyan game-el kapcsolatos, de beírom ide hátha vkinek lesz 5lete (vagy csak simán reméljek patchet).
Szóval 7900XTX, CoD BO6 (multi és BR egyaránt érintett).
Legutóbbi frissítés óta a GPU használat (egyebek mellett) amit adrenaliból monitorozok, folyamatosan bezuhan 90+%-ról (ahogy update előtt ment rendesen.) ilyen 60% környékére (ezzel együtt gpu freki is droppol meg fps is), de folyamatosan 5-10 másodpercenként.
Teljesen mind1 milyen pálya, milyen mód.
Feltettem legújabb drivert is de ugyanaz.
Jól gondolom, hogy nem az én oldalamon van a bibi? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Curtain #11617 üzenetére
Vissza, mert így majdnem semmi teljesítménykülönbség nem volt.. cserébe jóval kevesebbet fogyasztott... Azért használtam így. kb. 5%-al volt lassabb, és ~10-15%-al fogyasztott kevesebbet.
Sztem mehetsz a fesszel lentebb.. Ha nem jó, úgyis eldobja, mert a fesz órajeltől független.. ergo ha elkezesz lentebb menni a fesszel, ugyan akkora sanssal dobja el magát gyári órajelen, mintha visszaveszed azt.
1065-1075-re nyugodtan lemehetsz, és ha jónak tűnik akkor próbára mehet a 1050 is akár..
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Curtain
senior tag
Ez a széria hogy áll tuning tekintetében? Kizárólag a kiváncsiság miatt próbáltam húzni az enyémet de nem tudom hogy érdemes e egyáltalán. Amit állítottam adrenalin-ban: gpu max: 2900mhz, vram: 2550mhz, uv: 1100mv. Benchmark-ban ami változott: time spy graphics: 20458->21744, Steel nomad: 4233->4369, forza motorsport bench-ben a max kb 7 fps-el több. Ami érdekes hogy játékok alatt a gpu kb a gyári órajelre boost-ol csak fel, time spy alatt felmegy 2700 körülre. Van értelme tovább foglalkoznom vele vagy sokkal jobb eredményt úgysem tudok kihozni belőle? Ja egy xfx merc 7800xt - ről van szó. A hotspot 80 fölé nem megy alapon és húzva sem szóval a hőfokok rendben. Ti szoktátok állítani a gpu minimum frekvenciáját is? Reddit-en valaki azt írta hogy ő úgy állítja be hogy a minimum és a maximum között 100-200mhz legyen. Bocs a regényért.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Motion_Blur #11601 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat de végül az "akciós" 194k s Tuf 3080-at választottam amit eddig nagyon nem bántam meg.
-
Iramirez
aktív tag
válasz
Motion_Blur #11601 üzenetére
üdv a klubban
-
Motion_Blur
félisten
válasz
TechN7ne #11598 üzenetére
Hali,
Sapphire Nitro+, fél éve használom, nulla CW és nem hallható a ventije.
Picit alulfeszelve, GPU 2700+, fogyi ~270W.
Gondolkoztam 7900XT/XTX-re váltáson, de annyira jó ez a kártya hogy inkább beérem néhol kevesebb fps-el
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Futás, futópályák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- MSI 5070 Ti 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- PowerColor RX 6800 XT 16GB GDDR6 RED DRAGON Eladó!
- SAPPHIRE Radeon RX 6750 XT 12GB DDR6 Pulse
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest