-
GAMEPOD.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
válasz
zoleeno1 #36673 üzenetére
heti egyszer megyek a lidl-be (péntek vagy szombat)
rendszeresen ad kupont..és olyan 3-5 alkalomból 1-2 nyer
logikusan ez amyolyan vásárslásra ösztönzőnek adhatják
mert aki heti 3-5 alkalommal megy..azt már oylan nagyon nem lehet még többre invitálnitegnap érdekes volt, mert a kassza elején hagyott valaki egy egész mandulásat
felpakolás után lekapartam a kupont és pont egy ilyn mandulásat adott ajándélkba
nem hittem el, oda is tettem a cuccaimhoz
plusz vásárlás után adott még egy péksütit is a következőhöz, ami minimum 2000 kell legyen majdeladó: vadi új soundcore motion+
-
zoli03
őstag
válasz
Donki Hóte #36670 üzenetére
Valaki csinált egy ótvar gagyi képet, hogy ne vásároljál, azt osztogatták kis számban az emberek, meg talán pár kattintásvadás oldal.
Meg nem azon volt a hangsúly, hogy ne várásolj, hanem ne a multiknál ne vásárolj, ha valami feltétlenül kell, meg lehet venni a kisboltban vagy a piacon. -
zoleeno1
veterán
Ha már lidle app. Csak engem szivat a vásárlás utáni kaparós sorsjegy? Kb az utolsó 10-15 alkalommal "sajnos nem nyert" szöveg. Ilyen régebben azért sosem volt, hogy ennyiszer nem dob be semmit. Pedig nem is kis összegekért szoktam vásárolni (bár nem tudom ennek van e köze hozzá).
Szerk.: nekem ilyen ajándék csokis kuponom sincs...
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
Cheif
tag
válasz
Donki Hóte #36670 üzenetére
Én olvastam, de alapból 3 napra meghirdetni.. nem sok esélyt láttam rá. Horvátoknál az első működött 1 napos. Aztán most hallgattam a rádióban, meg olvastam, hogy utána ott is volt próbálkozás több napra és az már nem ment annyira. Plusz ott váltják, pl. hirdetnek olyat, hogy pénteken ne tankoljál.
Én a 3ból 2 nap nem vásároltam, tehát pozitív irányba húztam a mérleget -
-
n@p@lm
őstag
A férfiak ilyet használnak
[kép]
Én átálltam erre egy éve az eldobhatóak után.
Mondjuk én általában minden nap borotválkozom, nálam az szertartás. -
Soulfly842
addikt
válasz
raziel01 #36661 üzenetére
Nekem egy philips elektromos volt eddig amivel ledurtam a nagyját, majd egy lidl-ssel gyorsabb volt lekapni a maradványt
Most a közelmúltban vettem Philips oneblade 360-t és ledöbbentem. Ezzel új élmény a borotválkozás és seperc alatt meg van (akár mindehnol is
).
Ez új sint lett, rohadt jó találmány - nagyon nem bántam meg. Aliról, temuról lehet új pengéket is jóárasítva venni hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Lidl borotva nekem is gáz volt. Kb 3-4 vágás után már tépte pedig nincs erős szőrzetem.
Mach3-at tolom én is. Akkor kell venni mikor akciós a 16-20 darabos meg ilyen nagy csomagok és sokáig elég. -
Mr.Iksz
tag
válasz
Mr.Csizmás #36647 üzenetére
wamzer, en feddhetetlen vagyok, hazmesterek orszaga topic nincs?!?
-
j.bravo
addikt
válasz
nggabi #36648 üzenetére
Az 5 pengés
sajtreszelőváltozat nekem hónapokig kibírja, igaz kb. heti 1x borotválkozom - szóval mondhatom hogy tizenvalahány borotválkozást bír. Lehet hogy többet, mert már nagyjából se emlékszem hogy mikor vettem a legfrissebb utántöltő penge csomagot.Persze egyéni adottságoktól is függ, kinek mennyire marcona az arcszőrzete.
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
bugizozi
őstag
válasz
Mr.Csizmás #36649 üzenetére
ez melyik borotva?
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
-
nggabi
félisten
válasz
Mr.Csizmás #36647 üzenetére
vettem a lidliben egy ilyet 1700ftért:
az általad ajánlott DMes kissé erős 8 ezerért 5db pengével.
szóval egy próbát megért, kb 3 borotválkozást tud 1 fej, übergagyi, ne vegyetek ilyet
"szenyor dzsíííí"
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
pár hasznos topic az imént beszántott témához:
Elektromos cigaretta 🔞
Adóbevallás
Jogász topic
[Re:] [potyautas:] Majdnem bűnöző lettem[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Kaba
veterán
válasz
Atomantiii #36644 üzenetére
Mindenkinél 4k minimum vásárlás a feltétel.
-
Gézengúz
addikt
Lidl appban ajándék mandulás 10 dekás táblacsoki.
-
-
bugizozi
őstag
Közülük egy kivétellel senki nem kívánt nyilatkozni a témában, ehelyett a magyarországi kereskedelmi szektort képviselő szervezethez irányították lapunkat. Az egyetlen kivétel a CBA volt, amely rövid, de egyenes választ küldött arra a kérdésre, hogy tapasztalnak-e bármilyen hatást a boltok forgalmában annak kapcsán, hogy vásárlási bojkottot szerveztek Magyarországon a közösségi médiában.
Nem érzékelünk semmilyen változást a vevőszámban és a forgalomban semVCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
Beni2360
félisten
-
jack982
aktív tag
alza 500ft-ért árulja az alzanapok kuponjait a weboldalán.
no comment -
iatti
aktív tag
válasz
Soulfly842 #36617 üzenetére
hogy a topik témánál maradjunk, holnap meló után benézek az egyik multiba. azt ha találok valami piros címkét, akkor rárabolok. az ötvenesre megyek rá általában
pacal, karaj ,tarja, drága sajtok, virsli, majonézes cuccok, stb. jöhet minden
-
Soulfly842
addikt
Az ekét vágjátok már zsebre, kicsinyes ez itt egy spórolós totyikban.
Térjünk vissza inkább a spóroláshoz, az akciókhoz
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Én is pont ezt csináltam vagy 25éve Romániából
A faluban élő emberek megfizettek azért hogy hoztam nekik benzint meg cigit RomániábólNa de amikkor a faluban élő határon dolgozó vámos is jött hogy kellene neki benzin a Trabantjába, akkor eldöntöttük hogy az a kis zsebpénz nem éri meg. Igen zsebpénz mert iskola mellet csináltuk.
Témához, van akinek megéri kimenni vásárolni, van akinek meg nem.
Ha nekem kilométerben egyforma lenne Nagyváradra menni vagy magyar városba ahova vásárolni szoktunk menni akkor csak Nagyváradra járnék.
Az árak kb egyformák, mondjuk az kiakaszt hogy magyar lisztből kb féláron sütik a dolgokat
Most is Lidl újságba láttam hogy románba kb féláron adták a fánkokat[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
cd930
aktív tag
válasz
zoli03 #36606 üzenetére
Nem értem miért zargatjátok..
Ha az én szomszédom mondaná, hogy figyi, hozz már valamit, beszállok a benzinpénzbe, nem mondanék nemet.
Pl most én is szívesen hozatnék vajat, pár doboz sört fizetnék annak, aki megtenné.
Akkor ő most vajcsempész lenne, amit jövedékiadó-köteles sör fejében tesz?
20+ éve a Prohardveren
-
bugizozi
őstag
Aldi:
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!