Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Eneba jónak tűnik. De jussak először el odáig, hogy fenn a paypalomon a mani.
cdkeys-en még csak meg se találtam. Mindegy.
Most nézem, 2300 játékot tettek fel akciósan. Mindig így szórta az akciókat a sony? Vagy ez már a v égjáték?
-
F-ECT$
titán
válasz
Dinomano #283284 üzenetére
No igen, a szokásos 22-es csapdája:
-ha sok időd van, akkor tök jó lenne az előfizetés, mert egy csomó játékkal játszhatsz kevés pénzért, viszont már mindent játszottál a katalógusból, ergo nincs miért előfizetni
-ha kevés időd van, akkor meg sok játék lenne jó a katalógusból, de ilyenkor meg lehet, hogy hónapokig csak 1 játékkal játszol, amit olcsóbb lenne simán megvenni -
FunPro
őstag
válasz
raziel01 #283282 üzenetére
Azért szürke oldalaknál (cd keys, eneba, kinguin, stb.) mindig érdemes kerülni a "megbízható" jelzőt. Maradjunk annyiban, hogy működik.
Az a probléma, hogy nem tudunk a másik fejével gondolkozni. Én is vásároltam ezeken a helyeken, a cdkeys-t mondjuk úgy, szeretem is, de ehhez kell a szerencse is. Jártam már náluk úgy, hogy érvénytelen kulcsot adtak. Igaz pc-s közegben, de voltak kimondottan olyan kulcsok, amiket később vissza is vontak. Ezek után lehet levelezni a supportal, akik remélhetőleg készségesen reagálnak és segítenek. Vagy nem. Ki tudja, hogy tudnak-e további sufnikulcsot szerezni, vagy az előző sufnikulcs honnan volt.
Ha az ember hajlandó olyan mentalitásal nekiugrani, hogy amit ott elkölt azt akár be is bukhatja, ha valalmi nem működik, akkor abból lehet egy hosszab levelezési, pénzvisszaszerzési procedúra angol nyelven, akkor valóban megbízható.
Persze, aki alapjáraton us accal nyomja a ps-t (vagy bármilyen konzolt bármilyen nem idevaló régióval), az kénytelen lesz kockáztatni.
-
Alarikman
senior tag
válasz
Dinomano #283272 üzenetére
Igen, jelenleg az Xbox esetében nagyon tolják a Gamepass-t. Nincsenek új AAA címek, de jönnek day one játékok szorgalmasan(Indiana Jones, Avowed, South of Midnight, TES IV remastered, Atomfall, etc.). Úgyhogy nálam a PS4 parkoló pályára került, és a kis XSS-en tolom jelenleg.
-
Vladi
nagyúr
Srácok!
Usa store accom van, mi most a legjobb fizetési mód? paypalt akartam hozzácsapni az accomhoz, de ezzel a hibával: "An error occurred while adding your PayPal account." ledob folyton?
jah igen, itt a masina már bele is pattant az 1 terás.
-
válasz
Rage47 #283262 üzenetére
A PS4-es Part 2 nem néz ki annyira jól, mint a Part 1. Gondolom a PS5-ös Part 2 már igen, de ahhoz még nem volt szerencsém. Amúgy persze, mivel a Part 2 motorjára épül a Part 1, ezért megtehette volna a Sony, hogy kiadja PS4-re is, és valószínűleg agyon lehetett volna annyira optimalizálni, hogy úgy is fusson, de gondolom úgy volt vele a cég, hogy a limitált vásárlóbázis miatt nem éri meg beleölni az időt és az energiát az elkészítésbe.
-
vargalex
félisten
válasz
Gyuri27 #283257 üzenetére
Persze, a PC verzió is tartalmaz magyar feliratot. De az, ahogy a kolléga is írja, egy Remake, ami a Part II után jött ki. A PS4-es remasteredben nincs (hivatalos) magyar felirat (ahogy az eredeti PS3 verzióban sincs), de az 8 évvel a Part I (és 6 évvel a Part II) előtt jött ki. Akkor még nem volt divat (vagy nagyjából standard) a PS exclusive játékok esetén sem a magyar felirat.
-
Gyuri27
félisten
Urak a Last of us remastered ps4-re tartalmaz magyar feliratot?
-
válasz
Prof01 #283250 üzenetére
PS3HEN-hez hasonló már van, de jelenleg csak 9.00-ig. Ez a WebKit-es, tehát a böngészőben futtatható exploit. A legstabilabb és legegyszerűbb ilyen az 5.05-ös rendszerszoftverre van.
CFW az várhatóan soha nem lesz, ahhoz a Sony-nak oda kéne adnia a kulcsokat. Vagy legalábbis akkorát hibázniuk, mint ahogyan azt a PS3 esetén tették.
-
válasz
Prof01 #283248 üzenetére
A GoldHEN az egy payload, a betöltéséhez root jog, vagyis kernelszintű exploit szükséges.
Ez a LAN portos exploit a PPPwn, és azóta is ez a legújabb ilyen megoldás. A futtatása történhet PC-ről is, de célszerűbb lehet mondjuk router-ről vagy root-olt tévéről, meg persze lehet is hozzá venni külön kis eszközöket, vagy akár RPi is használható. -
intuicio
aktív tag
válasz
Kendek #283241 üzenetére
Szia! Pont ezzel kapcsolatban akartam én is kérdezni itt a fórumon.
Megcsináltam a konzolomat HEN-re egy RPi 3-al.Néha jó lenne ha pl. borítókat, infókat is letöltené a Itemzflow Game Manager apphoz, vagy hogy tudjak netezni, de ne frissítse a konzolt!
Milyen DNS-t érdemes beállítani neki? -
válasz
I02S3F #283237 üzenetére
Vannak módszerek a rendszerszoftver frissítésének elkerülésére, a legalapabb az, hogy letiltod a rendszer beállításainál az automatikus letöltést. Ezen kívűl a HEN is megakadályozza a frissítőfájl letöltődését, illetve DNS alapú szűrést is érdemes használni, van hozzá szerver.
Nem feltétlenül érdemes csak full offline használni a konzolt, hiszen a lemezes játékokhoz is kellhet frissítést letölteni, illetve egyes homebrew appokhoz szükséges az internetkapcsolat.
Persze ilyenkor a regisztrált account-od az felejtős, helyette helyi fiókot lehet létrehozni. Offline játékok azok mennek, Store és online multi az nincs, illetve csak homebrew-hoz és amihez csináltak tört szervert.
-
I02S3F
addikt
válasz
Kendek #283236 üzenetére
Én azt nem értem, hogy hogyan lehet megmaradni egy adott fw verziónál! Állandóan piszkál, hogy frissítsek. Ráadásul - ha jól tudom - a store-t addig nem is lehet használni, amíg nem a legfrissebb fw verzió van települve.
Úgy lehet megmaradni egy fw verziónál, hogy csak lemezes játékokkal játszik az ember?
-
I02S3F
addikt
Nekem is lenne egy kérdésem! Smucig dolog, ha azt mondom, hogy azon spórolok, hogy PS4-em van? Olcsóbb belépni, olcsóbbak a játékok rá (lemezes).
Őszintén szólva még ez is csoda, hogy ez összejött és sok játékkal nem is játszottam. Tehát még nagy a potenciál benne, a számomra. -
Vladi
nagyúr
Juteszembe!
Most nemrég jöttem csak rá, hogy a ps3 accomat tudom a 4-en is használni.anno usa storera regisztráltam, ami zsír, mert egy csomó akció van.
Egyébként olyan előfordulhat, hogy veszek egy használt konzolt és az bannolva van?
S nem enged be a store?
-
icemad
nagyúr
válasz
I02S3F #283218 üzenetére
Nemrég vettem másik házat. Február 28.-án költöztünk, mai napig dobozban van a ps5 meg xsx. Nincs is igazán időm rá, meg valahogy nem is hiányzik. Fiaim meg átálltak PC-re.
Nálunk tök jó idő van, kint lehet ezer dolgot csinálni. Meg kell is. (egy komplett állatkert szakadt a nyakamba) Majd játszok télen, amikor nem igazán kell a kerttel foglalkozni. -
Tasunkó
őstag
válasz
I02S3F #283226 üzenetére
Nekem a zsánerváltás meg szokta oldani. Most mondjuk kioffolt PC-re az Oxygen Not Included, előtte Bloodborne-ztem, ami pont nem jó példa, mert azt sem sikerült megunnom még, de az alkotói válságomat általában egy eltérő játékstílus szokta megoldani, de van hogy egy hónapig sem játszok.
-
I02S3F
addikt
Szuper! Megnyugtattatok! :)
-
F-ECT$
titán
válasz
I02S3F #283218 üzenetére
Ilyen velem is tök gyakran van, főleg egy nagyobb játék végigjátszása után. Ilyenkor hagyom magam sodorni az eseményekkel, olvasgatok (játék teszteket is), és ha valami megtetszik, akkor lehet megjön a kedv is a játékhoz.
Néha 1-2 hónapig se kapcsolom be a gépet, utána meg 1 hónap alatt játszok 50-60 órát. (Ami persze semmi az egyetemi évekhez képest, de magamhoz képest sok).
-
I02S3F
addikt
Köszi srácok! Akkor nem hajítom ki a gépet :)
-
perge666
veterán
-
I02S3F
addikt
Én most egy tök fura dolgot akarok megosztani veletek. Körülbelül egy hónapja eltűnt a játékkedvem :/. Ha le is ülök játszani, folyton azt a késztetést érzem, hogy kapcsoljam ki, meg odafigyelni sem tudok.
Úgyhogy kivettem egy könyvet a könyvtárból és olvasok helyette
.
-
dokee78
félisten
Szerk.
-
-
perge666
veterán
válasz
F-ECT$ #283207 üzenetére
Én vagy 5-6 éve mikor a Slimet vettem,direkt a legolcsóbbra vadásztam és még alkudtam is belőle.
Ha jól rémlik 40-ért vettem gyári 1TB-osat dobozában nem gyári kontrollerrel. ( vagyis Sony de nem fekete hanem kék )
Azóta is hibátlanul működik,igaz már kb.1 éve leginkább csak a gyerkőc Robloxozik rajta.
A kontrollere azóta is jó,amit vettem hozzá pluszba na az már driftel…….. -
DeFranco
nagyúr
válasz
vargalex #283211 üzenetére
Azt írtam, hogy nálam van érezhető különbség akkuidőben.
Örülök, hogy Neked tök jók a kontrollereid, de ezek használt eszközök, teljesen lutri, hogy voltak használva, valószínűségekkel tudsz javítani az esélyeken. Az pedig valószínűbb, hogy a v2 a kora miatt jobb (akku- és elhasználódás)állapotban van mint a v1, garancia nyilván nincs rá.
Jobb esélyed van a v2-vel mint a v1-el, jobb esélyed van kettővel mint eggyel, ennyi.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Dinomano #283209 üzenetére
Igen, ezt nem akartam már említeni de valóban fontos, én eleve két kontrollerrel terveztem, eleve volt kettő annál, amit vettem, és nem bántam meg. Az sem mindegy, hogy v1 vagy v2, nálam érezhetően van különbség akkuidőben, mennyire hámlik a gomba, stb.
Ha elkezd driftelni a kontroller pár hét után, oda az árdifi. Persze ezt a drágábbnál sem látni előre.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Vladi #283206 üzenetére
Én inkább rugalmasan tartanám az árlimitet és összkép alapján választanék. Ha bejön egy az ársáv alján, akkor parádé, ha 10%-al drágábban jön egy szép példány, ezen az árszinten az már nem nagy difi, de a hirdetéseket elnézve magánszemélyes hirdetéseknél az már egy kategória ugrás átlagos minőségben.
-
Vladi
nagyúr
Nézem, hogy áll a ps4 használt piac. Létezne, hogy lassan benéznek a slimek 40K alá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó - Használt PS5 - (CR - 1116A) - FAT
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest