Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz
Anonymusxx #20836 üzenetére
Én első körben azokra tippelnék, amiknél konkrétan fel van tüntetve, hogy lejárnak.
Igazából én magát a folyamatot sem értem. Valahol azt írják, hogy a bundle kulcsok egy konkrét kalapból kerülnek a vásárlókhoz. Szóval, nem az van, mint a store-ban, hogy egyből új kulcsot generálnak, amikor kell. Amikor fut a budle, akkor oda genárlank x kulcsot vagy generálják a kulcsokat x ideig, aztán ha azok elfogynak, akkor a kiadó/akárki vagy generál új kulcsot vagy nem.
Ez azért fura, mert én tuti a vásárlás pillanatában hozzárendelném a kulcsokat az emberhez, hisz ő játék licenszt vásárol, nem pedig jogot a licensz megszerzéséhez x időre*. Remélem azért valami jó kis pert vagy büntit kapnak a nyakukba.
*ahol nincs dátum feltüntetve
[ Szerkesztve ]
-
maross
nagyúr
válasz
Anonymusxx #20836 üzenetére
Nem, alapbol nem jarnak le, csak ha van a jatek neve mellett figyelmezteto szoveg. En is jartam mar igy, azota le vannak mentve.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
FunPro #20835 üzenetére
Hát észrevettem, hogy egy kb fél éve- egy éve vásárolt bundlekban kérném ki a kulcsot, elfogyott, és azóta is kb 3-4 hónapja várok, de még semmi..
Holnap bontom ki az összeset, és bemásolom a notepadba++
--
am ha lekéred, és nem használod fel őket, akkor is lejárnak vajon? -
FunPro
őstag
Néha van pozitív oldala is annak, hogy kémkedik utánam a telefonom.
A reddit rendszeresen szeret feldobálni olyan subokat, amikre rákeresek valahol. Az egyik ilyen friss "ajánlása" a humble bundle volt. Nem tudom ti mennyire követitek, vagy ki mennyire érintett innen a dologban, de ign-ék eléggé nagyon sunyiszemetek.
Szóval, én valamiért vagyok olyan hülye, hogy nem kérem le azonnal a kulcsokat az oldalról, helyette ott állnak mindaddig, amíg nincs rájuk szükségem (csere esetleg minimális profitvisszanyerés végett). Valahogy az volt a logikám, hogy így biztos nem járnak le és biztos működnek, ha frissen vannak lekérve. Na, nekem most ez lett a vesztem!
A cég ugyanis tavaly szenteste (dec 24.) beleírt két szép dolgot is az ászf-be. Az egyik, hogy a kulcsokat 3 éves időintervallumban le kell kérni. Ha ezt nem teszi meg valaki, vessen magára! A másik, hogy azok a kulcsok, amik idő közben "elfogytak", azok helyett adhatnak más drm-re szóló kulcsot, ugyanahhoz a játékhoz. Ha nem tudnak alternatív kulcsot biztosítani, AKKOR SEM LEHET RAJTUK SZÁMON KÉRNI A KULCSOT!
Tehát, ami három évnél régebbi vásárlás, az elméletileg instant bukta. Gyakorlatban én csak 2 játékot vesztettem így, pedig több is állt bent náluk amiket le tudtam kérni. Szemét dolog, de itt még lehetnék megértő azon indokkal, hogy "ha az xy szutyok nem kellett nekem 3 évig, akkor már most se kelljen". Jelenleg a tavaly október, decemberi bundleből is vannak olyan kulcsok, amik nincsenek raktáron! Lehet pótolják őket, nem tudom. De ha nem pótolják, az ászf szerint akkor sem lehet egy rossz szavam sem.
Amit egyébként már nem értek, hisz én azokat a termékeket megvásároltam! Ráadásul azelőtt, hogy ők egyoldalúan, ÉRTESÍTÉS NÉLKÜL módosították volna az ászf-et. Volt itt ugye a lemondogatós buli, de ott még a szerződés nem tartalmazta a fentebb leírt passzust!
Azt javaslom, hogy akinek van bent kulcsa, mentse a menthetőt! Az ign pedig menjen a sunyiba!
-
De4d
őstag
válasz
TheNewDawn #20832 üzenetére
Viszont a "csojszok" elég jók, valahogy mindig akad 1-2 ami valamennyire érdekel.
Most pl a Trepang2 volt az és, nagyon kis király, teljesen visszaadja a régi FEAR sorozat hangulatát, még grafikában is, ami egy részt tök jó, de ugyanakkor a 10+ éves grafikai szint kicsit bántó már a szemnekIlletve sajnos nagyon rövidke lett.
-
reelc
veterán
Nem tudom meddig tart, a Fanaticalon Bundlefest van, naponta új bundlek indulnak.
-
oio1i10o
újonc
Megmaradt Immortals of Aveum es Trepang2 kulcsot vennek
-
bepken
veterán
válasz
FunPro #20828 üzenetére
na ez mondjuk jó kérdés, sajnos fogalmam sincs, hogy itt ez kinek a nagyobb biznisz....
én amolyan win-win-win szitunak érzem egyébként, mert véleményem szerint hétről hétre teljesen vállalható és sokszor tényleg egészen értelmes címek kerülnek be, tehát nekünk már megéri (főleg nekünk itthon, 1-2 jobb minőségű sör áráért + PrimeVideo mellé)
az Epic-nek meg a GOG-nak szerintem szintén megéri, mert rengetegen használják ezáltal a platformjaikat, teljesen biztos vagyok benne, hogy ez kimutatható forgalmat generál számukra.
Amazon-nak meg nyilván megéri, mert ezer éve, folyamatosan működik a "trial" verzió ebből a Prime-ból, amit véleményem szerint már rég lelőttek volna, ha nem lenne elég előfizető. ugyanis szerintem elég sokan ügyeskednek még mai napig vele. tegyék is amúgy, nincs azzal baj
csak azért mondom, hogy ha nagyon szarul menne a bolt, akkor biztosan léptek volna már ellene, hogy ne lehessen ügyeskedni.
-
FunPro
őstag
válasz
bepken #20819 üzenetére
Mivel ez nem az a tolpic, nem szállok be az épp kirobbanó launcher vitába.
Viszont, arra nagyon kíváncsi lennék, hogy milyen irányú tárgyalások lehetnek egy ilyen szolgáltatás háttérben.
1) Az amazon felkeresi a kiadókat, akik cserébe odadobják nekik a leghitványabb kulcsaikat?
2) Amazon megkeresi a kiadókat, a gog és az epic tulajok lefizetik őket, hogy az ő kulcsaik kerüljenek a csomagba?
3) Amazon meghirdeti a szolgáltatás, gog és epic fizet a kiadóknak, hogy szálljanak be az ő kulcsaikkal?
4) Tencent fizet az amazonnak, hogy csináljon ilyen csomagot?Az első opciót zárnám ki először.
U.I:
Ugyanitt cicás jatékot vennék az új fanatical bundliból, ha valaki bontana. -
logineres
tag
Elnézést, de GTA5 karaktered és az epic, hogy jön össze? Steam-en, és Epicen sincs cloud save Gta-ban, ha jól tudom, mert azt a rockstar launcher intézi. Ahogy a friendlistet se lopta el, csak hozzá kapcsolhatod, úgy ahogy a Gog galaxy is ezt csinálja, illetve egyéb custom kliensek. Felület, illetve letöltésre ott a legendary/rare, ha nem akarja valaki használni az Epic launchert, nekem sose volt vele bajom, csak ha lerohanták a szervert ingyenes játékok miatt.
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz
Anonymusxx #20825 üzenetére
Perszepersze, mit se számít. Anno csak hallucináltam, hogy szenvedés volt játékot letölteni, nem igaz, hogy ellopta a kliens a steam friendlistet (de), hogy elveszett a gta5 karakterem, mert ez a retek képtelen volt normálisan szinkronizálni, hogy steamen 20 éve meglevő funkciók nem vagy szarul működnek......
-
pigster
senior tag
Rendben, köszönöm az infókat.
-
-
Louro
őstag
válasz
l.skywalker #20818 üzenetére
Szerintem nem sajnos. Hisz nem mindegy a kliens? A lényeg, hogy kellemesen teljen a szórakozásra fordított szabadidőm.
-
bepken
veterán
válasz
l.skywalker #20818 üzenetére
részben ezért is tudnak értelmes címeket betenni a csomagba, szóval alapvetően rendben van ez így szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
titán
válasz
pigster #20817 üzenetére
Sajnos Epices lesz az meg csak közvetlenül fiókra lehet claimelni:
Prime Gaming February Content Update: BioShock Infinite Complete Edition, Wolfenstein: Youngblood, Deus Ex: Human Revolution — Director’s Cut and More | by Chris Leggett | Feb, 2025 | Prime Gaming -
pigster
senior tag
válasz
l.skywalker #20816 üzenetére
Ha esetleg aktiválható amazon nélkül a Hardspace: Shipbreaker, és valaki megválna tőle (pénzért), akkor érdekelne.
-
l.skywalker
titán
-
vidaila
senior tag
válasz
vidaila #20813 üzenetére
Elérhető :
Immortals of Aveum (Origin key) - 1,00 EUR
Tales & Tactics - 0.30 EUR
My Little Universe - 0.30 EURNaheulbeuk's Dungeon Master - 0,40 EUR elvitték
Total War: PHARAOH DYNASTIES - 2,00 EUR elvitték
Fabledom - 1,00 EUR elvitték
Trepang2 - 3,50 EUR elvitték
Griftlands - 1,5 EUR elvitték[ Szerkesztve ]
-
vidaila
senior tag
válasz
vidaila #20810 üzenetére
Elérhető :
Griftlands - 1,5 EUR
My Little Universe - 0.30 EUR
Naheulbeuk's Dungeon Master - 0,40 EURTotal War: PHARAOH DYNASTIES - 2,00 EUR elvitték
Fabledom - 1,00 EUR elvitték
Trepang2 - 3,50 EUR elvitték -
vidaila
senior tag
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
TheNewDawn #20802 üzenetére
Ez elég fasza túrának hangzik. Jópár innen nekem is bakancslistás
-
MrTwister
őstag
Sziasztok!
Fabledom-ot és Naheulbeuk's Dungeon Master-t vinném max 2€-ért egyben, ha valakinek nincs rá szüksége a Humble Choiceból.[ Szerkesztve ]
-
vidaila
senior tag
válasz
vidaila #20800 üzenetére
Még elérhető :
Trepang2 - 3,50 EUR
Griftlands - 1,5 EUR
My Little Universe - 0.30 EURTotal War: PHARAOH DYNASTIES - 2,00 EUR foglalt
Naheulbeuk's Dungeon Master - 0,40 EUR foglalt
Fabledom - 1,00 EUR foglalt -
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #20802 üzenetére
Gyönyörű szép körút lesz, ámulok-bámulok!
És a backlogos repjegy hasonlatod is ütős!
Engem pedig teljesen beszippantott a KCD2, 01:15-ig játszottam, lassan pedig készülhetek dolgozni.
-
gyimger
őstag
Mindent feldobtam én is, csak a Total Wart nem.
-
s7evcsenko
addikt
semmi bocs
[ Szerkesztve ]
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #20799 üzenetére
AZ biztos, de először nekik rá is kellene szolgálni hogy megérdemlik. Egy KCD 2 nél ez nem kérdés, ha lenne rá keret én is instant venném a maxos kiadást - egy AC- az majd jó lesz -80% elárazással /bundliban 2 év múlva , Ubi jatekért én 15$ nál többet nem vagyok hajandó fizetni
Ja és köszi, imádok vadászni olcsó repjegyekre, lassan jobban mint olcsó gamekre, mert itt ha veszek vmit nem marad backlogban
Tavaly pl Cyprus, Gruzia, Gran Canaia és Rhodosz retur repjegyek ára kemény 20k volt, most picivel drágább lesz, de ez se vészes még, Sevilla lesz a kiidulópont, onnan Cadiz, Cordoba, Granada, Malaga, Gibraltár igy szép körbe, majd Malagából repülés Porto, és Lisszabonbol haza, szóval a 3 repjegy ( Bp- Sevilla Malaga- Porto És Lisszabon Bp 40k összesen
[ Szerkesztve ]
-
vidaila
senior tag
Bontok egy bundlet, ha valakit érdekel valami steam groupbuys csoport kereslet kínálat alapján kalkulált árakkal csak PayPal fizetéssel :
Trepang2 - 3,50 EUR
Total War: PHARAOH DYNASTIES - 2,00 EUR
Griftlands - 1,5 EUR
Fabledom - 1,00 EUR
Naheulbeuk's Dungeon Master - 0,40 EUR
My Little Universe - 0.30 EUR -
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #20798 üzenetére
Gratula! Te aztán tényleg bejárod a világot!
Mivel tavaly júniusban nem kaptam kupont a Humbletől, a 9€-t csak azért, hogy backlogban legyen sajnáltam a havikra, így félév alatt összespóroltam erre.
Komolyra fordítva a szót, nem tudom mi lesz így a Shadows-zal, mert, ha ez bejön idén nem lesz nálam AC-zás. Nekik meg aztán tényleg kellene minden támogatás...
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #20796 üzenetére
Nice, ha valami akkor ez a jatek megérdemli. Sajnos nekem literally egy vasam sincs de tényleg, tegnap foglaltam be 2 hetes Andaluzia + Portugalia utazást ( nyilvan nem iroda hanem sajat szervezes, de még igy sem olcsó annyira
)
-
bepken
veterán
ezek maradtak nálam: [link]
-
gyimger
őstag
válasz
TheNewDawn #20793 üzenetére
Nekem nem kell, a de ahogy nézem, a többi sem. Minden vihető. Most a KCD2 megjelenés kicsit elvonta a figyelmemet, el is felejtettem a Choice-t.
-
TheNewDawn
addikt
Egy TOTAL WAR PHARAOHRA biztosan instant vevő lennék a Choicebol.
Többi az backlog lenne nagyon . Amúgy ez a hónap se lett rossz. Szóval aki úgy érzi nem kell neki az dobjon meg majd egy PM el
[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
válasz
l.skywalker #20791 üzenetére
Én már a choiceból is csak ilyen 2-3 kulcsot KÉREK le.
Splitelgetni sem tudok nagyon, mert már egy csomóan csinalják. Ebből kifolyólag eladni sem könnyű már őket. Cserélgetni sem lehet nagyon a bundle kulcsokat, úgyhogy rajtam rohad az ign fél raktárkészlete.
-
l.skywalker
titán
Igen sokáig én is így csináltam, de már "megvan minden", már ritkán jön olyan cím bundliba amire megmozdul az egerem. Én Prime Gaminggel és akciós HB Choice-val szerzem a játékaim nagyrészèt illetve már többet vásárolok direktbe. Tény, hogy engem az új megjelenések hidegen hagynak, egy-két kivétellel.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
l.skywalker #20789 üzenetére
Én így szerzem be a játékaim java részét a mai napig. Nem nézelődöm folyamatosan, nem nagyon vagyok képben a játékok terén. Amikor bekerül egy-két játék, akkor körbenézem, meglesem érdekelhet -e, aztán benevezek a csomagra, ha jónak tűnik.
Másik forrásom meg a Game Pass. Van úgy, hogy Game Passon nagyon megszeretek valamit, aztán akkor már haviban is behúzom, hogy megmaradjon.No azért fontos tudni, hogy viszonylag kevés időm van játszani, így nem is annyira futok mindig a legfrissebb címek után. Plusz az is fontos infó, hogy közel nem vásárlok már annyi bundlit mint régen - de kevés játékért is tudok úgy rajongani mint régen.
-
gejala
őstag
válasz
FunPro #20787 üzenetére
Bundlikkal az a baj manapság, hogy 95%-ban patientgamerkedéshez való. Ha valaki tényleg akar játszani egy új játékkal, az nem fog x évet várni, hogy hátha bekerül egy bundliba, hanem megveszi 50-60% akcióban fél év után.
Pl. nekem nincs is már 2024 előtti játék a wishlistemen, már mindent megvettem korábbról, ami érdekelt.Ritka kivétel az olyan, amikor megjelenés után 2-3 hónappal bundlizva lesz valami. Pl. tavaly így vettem meg Snow Plowing Simet töredék áron, de ez tényleg ritkaság.
[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
válasz
maross #20786 üzenetére
Remélem spórolnak a havira!
Standard játékos bundle egyébként már nagyon rég keltette fel a figyelmem, valószínüleg nem én vagyok a célközönség.
A monster hunter bundli jobb volt fanatical-on, a probramozós játéks bundliban csak kiszórták a korábbi bundliból megmaradt kulcsaikat (szerintem), az egyik bundliból pedig csak egy játék kellett volna, de az kb. mindig ugyanannyi szólóban, mint amennyibe került a bundle.
Nem azt mondom, hogy rosszak a bundlik, inkább azt, hogy tényleg jó ajánlat egyedül a haviban van, ha már van egy bizonyos backlogod.
-
maross
nagyúr
humblin nincs egy arva jatek bundle sem...regenmindenjobbvot
-
reelc
veterán
Csak szólok, hátha másnak is aktuális, most szüneteltettem a Humble Choichet.
-
gyimger
őstag
A BYO Fanatical Favorites-ből kellene valakinek valami a Marthán kívül?
-
bepken
veterán
[link] - pár cucc még maradt a choice-ból
-
csuvicsuva
addikt
válasz
poczabence #20779 üzenetére
Itt is köszönöm.
-
poczabence
tag
válasz
csuvicsuva #20778 üzenetére
Írtam privit.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
poczabence #20777 üzenetére
Megköszönöm, ha ide kell írni.
-
poczabence
tag
Sziasztok! Lenne egy ingyen Twin Mirror steam kódom. Aki először ír, az viheti. 😉
-
vidaila
senior tag
Megvettem a speedrunner bundlet. Valakit érdekel valamelyik?
Sonic Lost World 2,50 EUR
Condemned: Criminal Origins 1,14 EUR
New Super Lucky's Tale 1,99 EUR
Shenmue I & II 1,00 EUR -
VoltanIgor
aktív tag
.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
[link] - EXAPUNKS és Learning Factory nem maradt ki egészen véletlenül valakinél?
-
FunPro
őstag
Akkor másképp fogalmaznék, mert a cuphead tökéletes példa.
Ott a fejlesztő megalkotott egy kimondottan nehéz játékot, ami ha minden igaz a legnehezebb fokozatot képviseli a játék beállításaiban. Ebből a nehézségből visszavéve ilyen-olyan módon (pályarészek kihagyása például) csinált egy könyebb majd egy mégkönyebb játékot. Így bármilyen nehézségen is játszol, a játék fair módon fog viselkedni, mert a legnehezebb szint is fair módon teljesíthető.
A legtöbb játék viszont (szerintem) nem úgy készül el, hogy egy nehéz játékot készítenek. Sokkal inkább úgy, hogy van egy alap nehézség, amit 50 tesztelőből 45 teljesít (mondjuk), ezt nevezhetjük normál nehézségnek. Anonymusxx-nak annyiban igaza van, hogy az AAA játékoknál ez a szint még alacsonyabb lehet, mert szélesebb közegben fog mozogni. Én azért mertem kijelenteni a "normál"-ra azt, ahogy a készítő megálmodta, mert egy kisebb közönségnek készítő csapat nem a kiadó nyomására hoz döntéseket, én pedig inkább ilyen játékokkal játszom.
Szóval, ha a cod úgy van lefejlesztve, hogy a veterán bot az alap, és onnan szépen finomhangolva mennek le a szintek, akkor a cod nem egy csaló játék. Ha a normál bot van lefejlesztve alapból, majd elkezdenek csúszkákat húzkodni olyan módon, hogy a bot sebzése legyen 120% a tiéd pedig 70%, akkor már szivat (csal) a játék.
Igazából, a nehézségi szintnek azért nem tulajdonítok nagy feneket, mert ha én kihívást keresek egy játékban, akkor felcsapok egy olyat, ami egy ilyen céllal készült "nehéz játék". Amit normálon játszok, ott nekem az a szint is bőven megfelel, mert másfajta élményt keresek.
-
FunPro
őstag
-
MrTwister
őstag
Van most az aktuális havi Humble Choice-hoz kupon amivel lehet faragni az árából? Most már nem vagyok előfizető, lejárt a 6 hónap kedvezményes időszak és kupon reményében lemondtam, de egyelőre semmi...
[ Szerkesztve ]
-
oio1i10o
újonc
Maradt egy while True: learn() és egy SHENZHEN I/O kulcsom. Szivesen cserelnem mindkettot Fort Solis vagy Jagged Alliance 3 kulcsokra.
-
SenorGrande
senior tag
Ez ebben a formában nem igaz. Anno is én raktam be a hírt. Nem volt szó bezárásról, csak hogy nem lesznek új bundlek, és a domain lejárat előtt volt. A pletyka után hivatalos Tweet volt róla, hogy nem zár be az oldal. A domaint meghosszabbították, és később elkezdtek újra bundlizni is. És most 2,5 évvel később csendben lelőtték. Egy email azért beleférhetett volna tőlük.
Nem veszteség, csak a sunyiság zavar. Ugyanezt csinálta anno az indiegamestand is, és az én felfogásom szerint nem ez a dolgok intézési módja. -
eami
Topikgazda
válasz
SenorGrande #20755 üzenetére
az igazsághoz hozzá tartozik hogy talán már évekkel ezelőtt bejelentették hogy ennyi volt, és biztosítottak lehetőséget mindennek is a letöltésére, még scripteket is adtak / tanácsoltak, hogy hogy lehet kimenteni akár csak egy képregény pakkot automatikusan. Csak valaki tovább vitte, ezek szerint eddig bírta.
-
gyimger
őstag
Akinek kellene, találtam egy Inkulinatit múlt hónapból és van még pár apróság.
-
budo82
tag
válasz
TheNewDawn #20752 üzenetére
Megvoltak (JA3 0-day vétel volt, belement már 150+ óra). 6,5 EUR volt akciósan a havi, a maradékból meg volt kívánságlistás. Meg ki szoktam használni a store-ban a 20% kedvezményt, így attól se akartam elesni, szóval nem skippeltem.
Természetesen gyorsan elvitték -
vidaila
senior tag
Bundli maradék:
Jagged Alliance 3 - 2€
Dordogne - 0.5€
The Pegasus Expedition - 0.5€ -
Anonymusxx
senior tag
válasz
FunPro #20756 üzenetére
", a normál az a nehézségi fok, ahogy a fejlesztő megálmodta a játékot."
Nem biztos h így van. Lehet h a kiadó szól a fejlesztőnek h vegye lejjebb, mert túl nehéz pl...
Fps játékokban kb kötelező a nehézségi fokot feljebb tolni, mert normálon értelme nincs nekik, kb mintha kódokkal menne végig az ember rajta... Persze ha valaki nagyon kezdő a játékokban az más.
De volt már más is, amiben a normal szint egy 0 volt, és a nehezebb fokozat tűnt a normalnak...
-
arty
veterán
válasz
FunPro #20756 üzenetére
souls az én képességeimnek túl nehéz. ergo számomra ezek elvesztek, nincs a "veryhard" mellett normal mód. csodás játékdizájn. (nyilván pokoli playtest lenne egy normalmód vagy easymód kapcsolo, amitől minden sebzésedre menne egy duplázás/triplázás/stb... mindegy, ha nem kell a pénzem, akkor nem kell a pénzem)
de ha a cupheadben van nehézségállítás és mégis működik a játék, az nem az elvednek mond ellent (nehézségállítás=csalójáték)?
xcom LEHET h elcseszett játék, nem tudom. a codmw3-at a napokban kezdtem el legnehezebb fokozaton és a fejlövés az azonnali halál az ellenfélnek. nyilván cserébe én is sokkal sebezhetőbb vagyok és hamarabb halok. a normal itt agyaggalamb lövészet, egy tapasztalt gémernek kb olyan, mintha youtuben nézné végig
hardened/veterán szvsz kötelező, ha nem a 3-4 órás végigrohanás a cél. (egyébként veteránon nagyon szenvedek, esélyes h végül lejjebb veszem... sajnos ehez nem elég jó a kampány, konkrétan ez életem legalja cod kampánya, bár persze más okokból a BO3-al erős a verseny!
)
nézd, azokban a játékokban, ahol menet közben is állítható a nehézség - pl a cod mw3 remazter ilyen - semmit nem veszítesz, ha nem az általában túl könnyű normalon állsz neki.... mi a legrosszabb ami történhet? hogy be kell menni a menübe egy halál után és lejjebbkattintani a nehézséget?
és nyilván más egy bundlis játék, amikor 5 euróért kapod a 4 óra tartalmat (normal miatt végigrohanás....) és megint más, ha 30 ezret fizettél day1 és nem bántana ha a nehézség miatt IS eltartana 8-10-12 órán át a "kampány" (maradva egy codnál), ha egyébként a kihívással nincs bajod és a cod játékmenetét szereted.....
nincs általános szabály a nehézségre. a normal az kinek normal? az esportolónak vagy a remegő kezű 70éves pistabácsinak normal? ez szerintem egyáltalán nem tud így működni, ahogy elvárod (és elvárják sokan)
-
FunPro
őstag
Nem véletlenül hoztam példának azt a két játékot. A souls fix nehézségének köszönhetően a játékélmény következetes. Nehéz, de teljesíthető, mert a karaktered folyamatosan erősödik a kihívásokhoz. A cuphead tudtommal úgy könnyíti a játékot, hogy a legizmosabb boss állapotot csökkenti. Nem kell addig lőni, nem kell lejátszani bizonyos nehezebb pályarészleteket. Legnehezebb fokozaton több sebzést kell leadni, ügyesebbnek kell lenni, de a játékmenetet tekintve egy hiba továbbra is egy hiba.
Egy x-com esetében a dificulty annyit változtat, hogy az rng kisebb esélyel dönt az én javamra. Régen egy cod típusú játék nem gondolkodott jobban, hanem nekem 3 fejlövés kellett leadnom a botnak, neki viszont elég volt egy testlövés leadnia és meghaltam. Ez a kettő teljes csalás, mert ha én a fejem tetejére állok, akkor sem tudok ellenük tenni.
Biztos létezik olyan játék, ahol a nagyobb nehézség fair módon növeli a kihívást, de én úgy vagyok vele, hogy nincs kedvem ezt letesztelni és egyébként is, a normál az a nehézségi fok, ahogy a fejlesztő megálmodta a játékot.
-
SenorGrande
senior tag
Most szembesültem vele, hogy a Groupees oldalt lelőtték. Maradt bent pár kulcsom.
-
gyimger
őstag
Ez az igazi Szerény Választás
Amikor a Alázatos Csomagék sem tudják, melyik játékra generálták le a kulcsot. Zsákbamacska kulcs:
-
arty
veterán
válasz
FunPro #20747 üzenetére
Jah, a souls/cupheadben az AI ügyes hiszen nem állítható a sebzés és a mobok száma (fix nehézség), de a COD-ban a veteran AI az csal (csalás a több és jobbal lövő ellenséges katona, HA ezt nehézségi fokozat állítással éred el és nem alapból bedrótozott a szint). Ééééértem.
Nyilván ugy teszel magadnak tönkre és annyi játékot normalon, ahogyan és amennyit csak akarsz, mindenesetre a "szeretem a nehéz játékokat" után ezeken felröhögtem
[ Szerkesztve ]
-
budo82
tag
Against the Storm és Jagged Alliance 3 vihető
-
TheNewDawn
addikt
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #20744 üzenetére
Én imádom a nehéz játékokat, de utálom a hard fokozatot.
A souls játékok, a cuphead úgy van kitalálva, hogy nehéz legyen, élvezet is velük játszani. A legtöbb játéknál viszont a hard csak annyit jelent, hogy jobban csal az ai, mint egyébként tenné. Ami normalon nem köt le, az nem az én játékom.
U.i:
Mivel látom neked már fixen megvan az against the storm, így én is találtam valakit, akinek tovább tudom adni.
-
gyimger
őstag
válasz
Anonymusxx #20735 üzenetére
Sem az izometrikus, sem a rajzfilmes vonal nem mozgat. Nem szar, csak nem tetszik.
TND: írtam!
[ Szerkesztve ]
-
pigster
senior tag
THE PEGASUS EXPEDITION
0QJ7D-D56YG-2MH6*
* -> Jépa, jetek, mogyojó -
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #20740 üzenetére
Én már ahhoz is hozzá vagyok szokva, hogy rajtam marad a legtöbb kulcs.
Ha aktuális lenne, holnap még tuti meglesz.
A ja3-ra először húztam a számat, mert azt hittem valami háborús rts. Utána olvasva már tetszik! -
bepken
veterán
-
TheNewDawn
addikt
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #20732 üzenetére
Nálam is lapul egy against the storm. Soha nem fogok kibékülni a roguelite műfajjal.
Maga a bundle nekem elméletileg a blashpemous 2 miatt megérte, gyakorlatban csak sokkal jobbnak kell lennie, mint amilyen az egy volt.
-
Skynet258
veterán
válasz
TheNewDawn #20737 üzenetére
Én lemaradtam a jó áras (talán 8 EUR volt?) Jagged Alliance 3-ról és kicsit szívtam isa fogam miatta, erre most megkaptam, happiness van.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #20735 üzenetére
Nem mondta senki hogy nem jó hónap- sőt nagyon jó szerintem. 3 húzócim is van abbol 2 wishlistes nekem, csak mondom egyet pont megvettem 2 hete
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
gyimger #20734 üzenetére
Én azt nem értem h mit vártatok? Full jó ez a hónap. Ennél nem szokott jobb lenni.
Akinek ez nem tetszik, annak kár erre a humble bundlera görcsölnie, kár volt ezt a kuponos dolgot megcsinálnia.Mondjuk az is fura, hogy kb mindig az a téma h jó szar a bundle, de akkor mit vártok ?
-
gyimger
őstag
Ennyit görcsölni b**** ezért...
A Fort Solis és a Jagged Alliance-en kívül minden vihető, kérem, akinek kell valami, írjon. Hamarosan gépnél leszek.
-
Srácok egy Boxes: Lost Fragments-re vevő lennék jó áron.
-
TheNewDawn
addikt
Jagged Alliancet 2 hete vettem meg... Jó hogy rögtön Choiceba teszik xd. Amúgy ez szerintem nagyon erős hónap lett igy Akkor viszont nem veszem meg, mert nekem úgy sincs kuponom, meg hát a 2 ből az egyik headliner megvan. Valaki akinek van 6 eurós csomagja , lesz esetleg egy felesleges AGAINST THE STROM ja belőle ? Arra lecsapnék minndeképp.
-
gyimger
őstag
Akkor a még élő 17%-os kedvezményemmel megveszem a Kingdom Come 2-t, aztán tegyék a kuponjukat egy kevésbé napsütötte helyre.
-
VoltanIgor
aktív tag
Amúgy érdekes ez a Humble Choice... Decemberben konkrétan emlékszem, hogy szüneteltettem a havi előfizut, de csak levonta január 2-án. Nyilván lehet, hogy rosszul emlékszem, de előttem van az emlék, hogy még ellenőriztem is hó közepén, hogy tényleg szüneten van-e. Persze simán benne van, hogy ez már a szenilitás.
-
warcat
veterán
Lemondható ez a kedvezményes előfizetés is, csak akkor végleg megszakad
-
gyimger
őstag
válasz
csuvicsuva #20724 üzenetére
Pontosan ez, azt elkerülném.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
gyimger #20722 üzenetére
Már nem, mivel rég megszüntették a különböző előfizetési modelleket.
Biztos vagyok benne, hogy ha nem élek a lehetőséggel, akkor tele lesz engem érdeklő játékokkal (ezt tessenek elméleti síkon kezelni, tekintve, hogy már alig játszom), ha viszont igen, akkor mehetek minden hónapban group buyozni.
[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
válasz
l.skywalker #20720 üzenetére
Azt mondja, végleg elveszítem a Classic plant. Számít az?
-
gyimger
őstag
válasz
csuvicsuva #20718 üzenetére
Hogy adhatnak olyan kupont, amit kb. képtelenség elhasználni
-
gyimger
őstag
válasz
csuvicsuva #20716 üzenetére
Jelenleg nem vagyok pauzálva és a következő fizetésre január 28-a van megadva.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
gyimger #20715 üzenetére
Á, a decemberit már megvetted, ugye? Többen írták, hogy cancel után működik, viszont ha nem voltál szüneteltetve, akkor már a januárit is levonták.
Elvileg ha újra csatlakozol, akkor a februáritól kéne kezdenie a kedvezményes hónapokat.
Szerk: nem merem kipróbálni, mert olyan régen fizettem elő, hogy már nem emlékszem hány lépés van? Nekem nincs kupon, viszont elvileg a kódot használhatnám. Amikor feldobja a 9.99 eurós árat, akkor azt írja, hogy a következő vonás január 28-án történik. Ha ott rákattintok a rejoinra, gondolom van még egy lépés?
[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
válasz
csuvicsuva #20714 üzenetére
Igazad van, 18:59, de nem tudom felhasználni a kupont, amíg nem tudok miért fizetni.
-
gyimger
őstag
Van egy kuponom 6 havi choice-ra, ami elvileg 9:59am PT-kor lejár (ez este hat?). Ezt fizetéskor tudnám ellőni a pénztárnál, de mikor lehet kifizetni az aktuális csojszt?
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
az ehavi Choice-ból ezek maradtak nálam
érdeklődni privátban
Bomb Rush Cyberfunk
Old World
Atlas Fallen: Reign of Sand
Moonstone Island
Venba
Monster Prom 3: Monster Roadtripszép estét és Kellemes Karácsonyt kívánok Mindenkinek!
-
sto1911
veterán
válasz
ForRedGlory #20709 üzenetére
"így nem biztosan fórumtárs kapja" micsoda szuper cél ez
Köszönjük a többiek nevében is!
(gyk. értem mit akart írni)
-
ForRedGlory
félisten
-
DaVE-1
senior tag
válasz
bepken #20707 üzenetére
Nos azóta mindent megprobáltam. A pause nem segít semmin. Viszont a cancel az igen
Ezután a linket használva végre volt fizetés opció is. Első hónapot le is vonta ami a januári hónapé,mert a köv. terhelés február végén lesz.
Szóval fél év alatt 3-4 játékom tuti lesz megint[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz
DaVE-1 #20706 üzenetére
igen amúgy másodjára sikerült nekem is felfognom az alap problémát... vagyis hogy Neked jelenleg is van előfizetésed és így valóban fogalmam sincs, hol tudnád felhasználni ezt a kuponkódot
viszont a legegyszerűbb egy pause/cancel szerintem. utána tuti fel tudod majd használni
https://www.humblebundle.com/membership - itt most felül kéne legyen egy piros sáv "Rejoin now" felirattal. hogyha erre rámész, akkor alapból az aktuális havi kedvezményt mutatja....de ha ismét rányomsz a "Rejoin" gombra, akkor a "kasszánál" már elvileg látni fogod a 6 hónapos kedvezményt is. (hogyha valamiért mégsem, akkor pedig kattints erre hogy "Do you have a promo code?" és írd be a DEC24 kódot)
[ Szerkesztve ]
-
DaVE-1
senior tag
válasz
bepken #20705 üzenetére
Én is azt hittem a korább 6 hónaposra hogy semmi értelmes nem lesz, de csak összejött 3-4 game a majd 50 ből
Mindegy lemondom azt megprobálom a linkkel lesz ami lesz. Máshogy úgyse tudok majd érte fizetni..
Semmi se lett ugyanugy nem lehet fizetni mindegy, kár majd legközelebb -
bepken
veterán
válasz
DaVE-1 #20704 üzenetére
DEC24 a kuponkód - ez ilyen össznépi dolog most kivételesen, nem a szokásos "csak pár ember kapta meg" szituáció.
más: szerintem most élek is vele, mert az ehaviban 3 cím is érdekel. aztán majd szívom a fogam a következő 5 hónapban, hogy semmi értelmes nem lesz
[ Szerkesztve ]
-
DaVE-1
senior tag
Ez a 6 hónapos kedvezmény nem értem most hogy kinek van
Azokon a fiókokon ami pauson van. Nincs ilyen kupon.
Ott ahol az előző 6 hónapos akciós előfizetés ment (decemberi volt a 6. hónap) az a fiók megkapta de ugye nem tudom felhasználni mert mit fizessek meg holSzóval ezt akkor dísznek adták vagy hogy van ez?
-
FunPro
őstag
válasz
Anonymusxx #20702 üzenetére
A meglévő információim alapján a januári havim fizetve van. A tuti majd 7-én kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak: