Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz N.YCityBoy #116099 üzenetére
Csak ott , megvehető card formában nem , teccik érteni?
-
veterán
-
batai15
félisten
válasz N.YCityBoy #116096 üzenetére
Nem azt mondom , hanem az éves kártya nincs learazva 10 ezerre csak a storeban
-
marilllyo
veterán
válasz #42308056 #116089 üzenetére
Killzone-hoz alapesetben el kell vonatkoztatni mindentől amit a COD és a BF részekben láttunk. Úgy kell felfogni kicsit mint a Batman játékokat. Adott egy "arena" ahol le kell dörgölni minden ellenséget. A KZ játékok szerintem mindig is nehezek voltak.
Egyébként tény és való, hogy a Shadow fall-ban van 2x-3x endless wave...ami kicsit olyan mint a health bar-os bossfight. Idejétmúlt.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
batai15
félisten
Sziasztok ! Ps cardot vajon lehet árulni az aprón?
Kaptam a telekomtól bundleban ,de haverral meg vagyunk osztva plussal.
Most járt le a plusa de 10500 ért vettünk egy évet ez meg nincs felhasználva . El szeretném adni . -
törölt tag
Ez a Killzone Shadow Fall volt szerintem életem egyik legnagyobb pénzkidobása. Ez a játék tönkreteszi az idegeimet. A 9. pálya végén az a boss, meg előtte a két kapu hekkelése egyszerűen őrület volt, mögém spawnoltak ellenfelek, pajzzsal (amire egyébként még mindig nem jöttem rá mi a leghatásosabb fegyver). És tudjátok az utolsó pálya hogy néz ki ameddig eljutottam?
Először zuhanok felfelé, persze hogy ott is meghaltam egyszer és baromira nem értem hogy miért, aztán ismételten, MINDEN IRÁNYBÓL ELLENFELEK JÖNNEK RÁM EZERREL!!!!!Hogy gondolták ezt???
És a legjobb, hogy a rakétavetők valamiért totál bugosak, és harc közben egyszerűen nem tudok lőni velük.... Szeméhez emeli a karakter a célzó cuccot, és aztán nyomnám a tűz gombot, de nem történik SEMMI.... Aztán van, hogy tűzgomb megnyomására egyszerűen leteszi a fegyvert......... Ilyennel találkozott már valaki? Tuti hogy nem a kontrolleremmel van baj mert a többi fegyver tökéletesen működik, és ezek a rakétavetők is működnek ha üres a szoba. Baromira elegem van ebből a szarból, ha lemezesen vettem volna szerintem baltával apró darabokra vágtam volna már...........
Azon meg már végképp csak röhögni tudok, hogy nem lehet nehézséget állítani játék közben...............................................................
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Amazon szivárgás megint:
Wolfenstein II: The New Colossus - Október 27-énLive-Die-Respawn
-
Blaise
veterán
Valamikor augusztusban jár lesz PS Plus-om, ha most a weben megveszem akciósan 10 ezerért, akkor automatikusan hozzáadja?
-
Shamat
aktív tag
DEAD LIKE ME
-
STC Speed
őstag
Elég nagy akciok vannak:[link]
65 ezer ft ujonnan a slim!
-
X_C
tag
Sziasztok! A blue light of death mitől jöhet elő, melyik alkatrész adja fel ilyenkor és lehet-e javítani valahogy?
-
KaitouP
nagyúr
válasz oriic #116065 üzenetére
Ez kivételesen jónak tűnik, mert bírom az egyiptomos cuccokat (Tomb Raider 1, meg 4 <3 ), de amúgy rühellem az AC szériát. Lehet ezzel kivételt teszek idővel.
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
mcwolf79
veterán
Hát gyerekek, gondolkodtam rajta, hogy majd berántom a Dirt4-et, de így ebben a formában, hogy ilyen kotványul néz ki inkább kihagyom.
Oké, tudom ,hogy nem minden a grafika, de azért 2017-ben már van egy minimum ,amit elvárokIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Mister_X #116061 üzenetére
A lényeg hogy sikerült.Kicsit irónikus, hogy pont a bugos webes felületen tudtad megoldani a problémádat.
Amúgy ha bundle is, de két külön címből áll, akkor elvileg ok ha két játékot lát, nemde?Titnfall 2 állati jó játék.Életem egyik legjobb multi fps élménye, még úgy is, hogy ezen tanultam meg (jó, ez még túlzás) játszani analóg karral.
[ Szerkesztve ]
-
GyureX
tag
Sziasztok!
Mitől lehet, hogy pc-n digis nettel azt írja a store, hogy nem elérhető, de mobilneten meg betölt?
Ipv4 megegyezik a gyik leírása alapján, ipv6 cím nincs.Most már mobilneten se érhető el az oldal. (Site Not Available)
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz Mister_X #116056 üzenetére
Problem solved gentlemen... PC-n, webes felületről sikerült elindítani a bundle letöltését, amit a változatosság kedvéért két külön játéknak lát a PS4.
Ezúton is engedjétek meg, hogy gratuláljak a Sony-nak, hogy egy ilyen szerencsétlen rendszert sikerült összehányniuk
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
veterán
-
Mister_X
nagyúr
válasz Mister_X #116055 üzenetére
Mi a méretes f... ez, még a Titanfall 2 alá is kirja, hogy megvehetem pomtom 7000Ft-ért, holott ott vigyorog a start gomb mellette. Most már fel vagyok cseszve és természetesen nincs support ilyenkor.
Ennyire gyökér módon van ez a bundle megoldva?!
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
Most leszek ideges, megvettem a BF1+TF2 bundle-t, de mivel lassan jött le, kinyomtam a BF1-et, hogy azért még ma tudjak multizni Titanfallban. Lefekvés előtt gondoltam elindítom a BF1-et, de Library alól újra meg akarja velem vetetni, de természetesen a Store errort dob, mert már megvan... 22-es csapdája. Restore licences és újraindítás se segített
Valakinek van erre javaslata?
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
A most akciós "olcsóbbak" PS headset így olcsósítva megéri az árát? Nekem ködös, ez a tizenakárhány ezer forintos füles a "Gold edition" ? -
törölt tag
válasz Kendek #116047 üzenetére
A Slimnek 9 lába van ami tökéletes megoldás arra, hogy ha valamelyik középső picit magasabb, már billegjen a konzol... Taps-taps Sony... Nekem is billeg amúgy, mondjuk engem abszolút nem érdekel. Már a PS3 Slimem is billegett, hozzászoktam mint Alonso a motorcseréhez.
-
-
22balu
aktív tag
sziasztok
Vettem egy slimet az osenbe es elkezdi a csaj hogy nincs ra garancia es hogy bekell regisztralnom a konzolt..oke..probalom beregisztralni se a tipus szam se a sorozatszamot nem irjak bele hogy hol keresd...na egy kis google meg egy kis hajtepes es majdnem az ablakon kivagas utan a tapkabel csatlakozo felett megtalaltam egy hosszu szamsort ami 3 karakterrel hosszab ami a weboldalon beirhato...ez most kajak???na mind1 azbelso 3 karaktert lehagyva beregisztraltam..na okes..es nost ez igy jo egyaltalan? ez mitol garancia???mert ilyet se olvastam sehol hogy az lenne
koszi -
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy vásároltam egy PS4 slim konzolt és a jobb oldala nem fekszik fel az asztalra (ahova a táp csatlakozik be), ezért kicsit billeg.
Google első pár találatnál 1-1 videót láttam, ahol hasonló a helyzet, viszont a többi helyen pont azt emelik ki, hogy ennek már nem kellene.
Tényleg normális ha a jobb oldala kicsit a levegőben van és ha erősebben megnyomom akkor billeg?
Előre is nagyon köszi!// -
-
veterán
-
Tegla80
addikt
válasz Viper26 #116032 üzenetére
Akkor jol gondoltam,h csak helyileg nem talalod.....
En mindig neten(telorol) zsakolom a havi dolgokat vagy koltom a penzem(amit mindig feltoltovel tolok ra) mert minden platformot beszerzek/hasznalok es csak igy erem el.(mivel egyben sehol nem listazzak a gepek oket)
Szval ha neten intezed akarmirol a beszerzest akkor siman csak konyvtarba kerul,de ha akarod a gepre is indithatod kozvetlenul a letoltest.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
addikt
Jut eszembe FromSoftware.
Kérdeztem, hogy lesz-e Demon's Souls Remaster PS4-re, nem sok esélyt láttatok rá. Mindegyik játékot végig akarnám vinni tőlük, de így az és a Dark Souls 1 kimarad. Sokmindenből maradok ki, ha az 5 közül csak azt a 3-at játszom végig, ami PS4-re is kijött, vagy fedik egymást annyira, hogy igazából nem nyújt másféle élményt a többi sem? Így ugye csak a Dark Souls 2, 3, és a Bloodborne lenne meg.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Uncharted 4 USA store 20$
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
törölt tag
Fú de felidegesített ez a Killzone Shadow Fall A 7. pálya végén, mikor egymilliárd ellenfél jön, folyamatosan lőnek, és úgy kellene túlélni........ Végén elbújtam az épület mögé amit védni kellett, és úgy végre sikerült, de hát ez nevetséges megoldás..... Remélem nem lesz több ilyen rész, már a 6. pálya végén is ideggörcsöt kaptam mikor jött vagy 4 nagy pókrobot meg mellé milliárd ellenfél......
-
válasz oriic #116014 üzenetére
Nekem lenne igényem csak valami Beat'Em Up játékra a témában. 1-4 fős cooperative lehetőséggel. De igazából valami jó kis ARPG sem lenne rossz az alap Dragonballból.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
MODERÁTOR
válasz #00444928 #116022 üzenetére
PayPal-t mondjuk bármikor tudsz csinálni, bár tény, hogy az sem garancia a hibamentes fizetésre. Viszont igen, ha veszel feltöltőt, akkor a feltöltött összeggel ugyanúgy tudsz fizetni a digitális vásárlásokért.
(#116023) Gyulus76: Maestro-t nem fogad el, de PayPal-on keresztül már mehet azzal is a fizetés.
-
Bdanyy
addikt
Plust előre is meg tudom venni, vagy egyből aktiválódik?
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
törölt tag
Hogyan tudom megvenni az akciós éves ps+ előfizetést, ha nincs PayPal-om és csak maestro bankártyám van? Veszek feltöltő kártyát és úgy vásárlok?
-
Viper26
nagyúr
Másnál sincsenek könyvtárban a havi ingyenesek?
Éves plus tagságom van, szóval az nem lehet gond.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Bencus88
nagyúr
Korábban volt szó a Shadow of Mordorról hogy nincs fő küldetésem, nos újra kezdtem a játékot, és leugrottam toronyról egyből kaptam egy 4 orkot öljek meg és bejöttek a fő küldetések hirrá, 11% kuka de legalább most jó minden
Másik, most olvastam, hogy E3-on lesz bejelentett hír a crash bandicoot-al kapcsolatban, már angoyn várom. Remélem bele csempészik a team racinget is, vagy jön jövőre egy új crash
Beszereztem egy horizont is megint nincs időm egyik játékra sem
[ Szerkesztve ]
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ace Combat 7 E3 trailer - [link]
Live-Die-Respawn
-
veterán
-
consono
nagyúr
válasz N.YCityBoy #116011 üzenetére
A Last Guardiant magamnak gondoltam
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
veterán
-
consono
nagyúr
válasz N.YCityBoy #116008 üzenetére
Ez jó!
Én a Ratcheten gondolkodom a kölöknek, meg kicsit a Last Guardianon....
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
veterán
Én sem, mert megvan minden😁
-
mcwolf79
veterán
válasz Zanik #115960 üzenetére
Anno a trailer-ében volt split-screen.
Én még nem néztem,hogy van-e benne, de az a pár kör amit mentem vele az jó volt. Megéri az árát,ha tetszettek az elődök.Eddig sztem szem nagy szám ez a nyári mikulás, de azért 1 éves PS+- t én is berántottam. így 2019. ápilisig nem kell vele foglalkoznom, ennyiért úgysem lesz máshol.
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- Nintendo Switch OLED garanciális
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest