Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
paczy
csendes tag
válasz N.YCityBoy #261692 üzenetére
én anno lemaradtam hogy akkor mi is volt ez. de szerintem mást is érdekelne, hogy akkor mi volt, és mégis milyen rendőrségi ügy volt belőle
PS1 Slim, PS2 Slim, PSP Slim, PSP Go!, PS3 SuperSlim 1Tb, PS Vita Slim, PS4 2Tb+PSVR, PS5, Xbox Classic, Xbox 360 Slim StarWars limited edition, Xbox One S Gears of war 4 Limited Edition, Steam Deck LCD 512Gb, Steam Deck OLED 1Tb
-
Deck
titán
-
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #261695 üzenetére
Ha nem csinàltàl semmi rosszat, akkor ne legyél rest tisztàzni magad. Csak egy jótanàcs.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Deck
titán
válasz N.YCityBoy #261695 üzenetére
Persze más volt xd
Mondja ezt az, aki privátba durván gyalázza a fórumtársait.[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
-
Mezcal
addikt
válasz N.YCityBoy #261675 üzenetére
Grt, komoly egy gyűjteményed van! Mennyibe kerül összegyűjteni azt a sarkot?
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Deck
titán
válasz N.YCityBoy #118998 üzenetére
Az igen. Nem semmi gyűjtemény! Mennyi idő összegyűjteni ezeket és mennyi pénz?
Ti mit szóltok hozzá?[ Szerkesztve ]
PS5
-
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #261667 üzenetére
Van olyan szivatós, mint az eddigiek, de ezért szeretjük.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
gyuromoj
veterán
válasz N.YCityBoy #261643 üzenetére
Nekem már a 3. levél az utóbbi pár hétben, akkor lehet kamu?
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
válasz N.YCityBoy #261640 üzenetére
Én úgy értelmezem, hogy 20$ vagy drágább vásárlás mellé jár 10$ kupon.
De majd valaki aki perfekt angolból az megmondja a frankót.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #261556 üzenetére
Crashből nem kell demó, hogy az emberek megvegyék. Eladja az magàt így is. Főleg PS-en.
-
őstag
válasz N.YCityBoy #261228 üzenetére
Közben leesett miért számlázott többet neked a rendszer, ha a cd keys weboldalán a currencyt átállítod usd-re akkor valóban többet számláz de ha forinton hagyod akkor a korábban írt 8855 ft a vége. Nem aktualizáltak árfolyamot múlt hét óta. Végre, egy rohadt alkalom amikor a forint előny
Update: na közben észbe kaptak, már 9327 ft és 30.89 USD-re drágult
[ Szerkesztve ]
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
őstag
válasz N.YCityBoy #261228 üzenetére
Van igen, hozzadta:) nekem mas nem adodott hozza mert revoluttal fizettem 1:1ben es 8855ft lett
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz N.YCityBoy #261224 üzenetére
Jaja, en is csodalkoztam :) most 2022 juniusig en is megvagyok
-
F-ECT$
titán
válasz N.YCityBoy #261028 üzenetére
Gyerektől függ. A szomszéd kislány 11-12 évesen még Barbie-zott, és teljesen gyerekként viselkedett. Aztán 13-14 éves korában hirtelen jött a felnövés, elkezdett fiúzni, bulizni, stb.
Dive ever, work never.
-
marilllyo
veterán
válasz N.YCityBoy #260720 üzenetére
Hát ilyen alapon kukáznom kéne a Mafia 3-mat.. De mivel ott áll kb. 10%-on adnék neki még egy esélyt... Aztán lehet, hogy megtetszik...Volt már ilyenre példa.
Days Gone -ban ez az utolsó O'Brian -es átvezető eléggé ötletes volt. Persze most is azt éreztem, hogy lehetett volna epic-ebb, ugyanakkor látni, hogy biza voltak ötletek itt kéremszépen. Volt valami statisztika, hogy mennyire lett ez az eladásokat tekintve sikeres? Be mernének vállalni egy második részt Ps5-re?
Olyan ciki, hogy Ti már ezt tavaly tuti százszor átbeszéltétek én meg itt mint valami internet Explorer, jól lemaradva pörgök rajta...
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Deck
titán
-
FunPro
őstag
válasz N.YCityBoy #260725 üzenetére
Én pedig szerintem átmegyek suttyó Magyarba és emulátoron kiviszem a ps3 eredetit. Ilyen kritériumok mellett más lehetőségem úgy sincs nagyon.
[ Szerkesztve ]
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
Deck
titán
válasz N.YCityBoy #260640 üzenetére
Ennyiből minden hasonló stílusú és felépítésű játék ugyanaz. A Far Cry sorozat ugyanaz pl. Ezek nem.
PS5
-
Lackooo84
nagyúr
válasz N.YCityBoy #260617 üzenetére
Tévedsz, nekem nem esett rosszul semmi, jót nevettem az erőlködéseden. Inkább neked esett rosszul, hogy a vatta új gépet TLOU2-vel olcsóbban adtam, mint te a használtat... Egyébként 10k-val adtam drágábban, és már rég sehol nem lehetett akkor kapni/megvenni, mert mindenhol elfogyott. Írtam is neked, hogy ha a MM-ban 120k, akkor vegyél egyet légy szíves... Máshol az alapgép volt 15k-val drágább játék nélkül, mint amennyiért én adtam a TLOU2-vel. Máskor kicsit számolj, meg járj utána a piaci áraknak mielőtt hülyeségeket irkálsz priviben. Há' milyen nepper lesz így belőled? Ja, és amint kicsit visszább láthatod a platinázás is igen jól megy, pacsi!
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz N.YCityBoy #260601 üzenetére
Befejezhetnéd már ezt a kupec rinyát már! Meg azért ahhoz is pofa kell báttya', hogy ha valaki nálad olcsóbban meg jobb feltételekkel akar eladni egy használt, vagy akár ÚJ! gépet, te már nyomatod privátban a fikázós "ezennyemegannyi a boltban" üzeneteket.... Csak azt hiszed mindenki üvegben él, és nem tudja mi a dörgés árazás szinten. Azért is jelenteni kellett volna, és már lehet, hogy nem lennél itt mint megmondóember...
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
belan
addikt
válasz N.YCityBoy #260580 üzenetére
én odadom a promat patika állapotú, vettem hozzá egy új kontrollert is mert régi tönkrement, szóval sok garancia van még rá, a gépre is van 6,7,8 hónap kB. Téged ismerlek szóval 20 ezerért viheted.
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz N.YCityBoy #260601 üzenetére
Elengedem a temat, latom ez teged nagyon zavar. Sajnalom, hogy nem erted hogy hetkoznapi usereknek semmi kozuk h az eladok hol jarnak e vagy sem...
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz N.YCityBoy #260597 üzenetére
No offense, de hol erdekeljen engem vagy barki mast az, h a nepper/elado vagy a kereskedo rosszul jar azzal h ha lenyomjak a hasznalt arakat. Atlag user olcson akar gephez jutni megbizhato eladotol. Ha ez nem tetszik a dragan hirdetoknek az az egyennek a sajat kis problemaja. (Ami szinten nem erdekel senkit, aki gepet vesz)
Itt van elottem szolo hsz-e. 60k-ert vinne tole a pofatlan nepper aki 70+ ezeret arul gepeket. Nyilvan nem adja el mert tobbet akar erte. Cserebe kesobb is fogja eladni, mert lesznek olcsobb alternativak a piacon.
Csak azt nem szabad elfelejteni h ahogy kozeledunk PS5 premierhez ugy lesz egyre telitettebb a piac Ps4bol aztan lehet h megis elmegy majd az a gep 60 korul.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
saelin
veterán
válasz N.YCityBoy #260584 üzenetére
Ide is leírom, mert betámadtak egy csomóan hogy nekik is kell ennyiért, hogy én ismerősnek adom tovább ahol tudom jó helye lesz és tényleg nyüstöli majd. Fogalmazhattam volna jobban is, mert sokan ezt reklámnak vették.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Deck
titán
-
saelin
veterán
válasz N.YCityBoy #260580 üzenetére
Én is jelképes összegért adom majd el a Pro-m ha kézhez kaptam a Ps5-öt. Valószínűleg egy játék áráért megy majd.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
belan
addikt
válasz N.YCityBoy #260531 üzenetére
Ja ne is mond az egy balek aki 57 add egy prot 2 kontrollerel. Ennyire nem szabad le nyomni a árakat, még 2 hónap ps5 ig persze nem is biztos hogy fog jutni mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Steve1207
veterán
válasz N.YCityBoy #260430 üzenetére
Nem szerdán? Amúgy ez szerintem ugyanaz, csak X logo van a PS helyett
.
-
belan
addikt
válasz N.YCityBoy #260406 üzenetére
Jah
-
Carlos Padre
veterán
válasz N.YCityBoy #260406 üzenetére
Jézusom, művelődj már egy kicsit és akkor (talán) nem fogsz ilyeneket leírni.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
belan
addikt
válasz N.YCityBoy #260403 üzenetére
Sőt emlékszem elég sok idő kellett ps4-nek mire jöttek rá értelmes játékok. 1 év kB persze a iszkbosz még gázabb volt.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz N.YCityBoy #260381 üzenetére
De akkor most mi a gázabb? Megvenni valamit elsőnap és játszani vele, vagy megvenni valamit második nap, és 2 hónapig be sem kapcsolni? Nekem abban a amega gáz killzone multijában több száz órám ment bele, és a bf4 mellett sokáig az egyik legjobb multi játék volt ps4-en.
-
belan
addikt
1 hétig vadásztam rá és 576kb sikerült is venni egyet de csak úgy hogy valaki vissza mondta a rendelés, novemberben biztos nem lesz tele a boltok vele majd januárban. Vagy december karácsony előtt.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Ha nem lesznek tele a boltok PS5-tel, rajtad verjük le.
-
Mike
veterán
mindenki csak ír róla, de egy hisztit nem találtam, pedig popcorn is csináltam
-
Yodamest
veterán
válasz N.YCityBoy #259814 üzenetére
jobb felbontás és fps szám mellett, tudok a mostani játék gyűjteményemmel is játszani!
Ezt mire alapozva mondod? Úgy tudom nem lesz ilyen, minden játék hardveresen van befixálva adott sebességre, pl. Bloodborne egy PS5-ön sem fog 60fps-el menni, de még stabil 30-al sem, mert csak emuláció lesz. Kinézetre sem lesz szebb ebben biztos vagyok.
Az a talán 2-3 játék amit meg felújítva újrakiadnak fizetős lesz meg az már nem a "mostani játékgyűjteményem" kategória. Amit írtál az egy PC fejlesztésnél igaz, jobb sebességgel, jobb minőségben játszani, de a konzol máshogyan működik, ott max annyi, hogy elviszi ugyan úgy azt kész.
-
consono
nagyúr
válasz N.YCityBoy #259814 üzenetére
Én is így vagyok! Illetve ott van az is, hogy a Cyberpunkot már nem a Fat PS4-en akarom játszani....
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
james001
veterán
válasz N.YCityBoy #259529 üzenetére
Inkább a Rainbow Six a fejőstehén szerintem most náluk. Meg a Tom Clancy (RIP) játékok.
Amúgy az a baj egy új PoP-al hogy nehéz lenne egy olyan stílusos részt kiadni mint pl pont a Sands of Time volt,ezért is kerülik szerintem. Kíváncsi leszek erre a Remake-re de Uborkáékban már számtalanszor csalódtam az elmúlt években úgyhogy nem sok reményt fűzök hozzá...
https://psnprofiles.com/kazama001
-
marilllyo
veterán
válasz N.YCityBoy #259459 üzenetére
Mindig 100% a cél.
Nem lesz annyira nehéz szerintem...PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
gyuromoj
veterán
válasz N.YCityBoy #259408 üzenetére
Úgy szoktam, ezt már a legelején ajánlották.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
RangerFox
veterán
válasz N.YCityBoy #259390 üzenetére
Nem törlődnek, csak törölt felhasználóként jelzi a rendszer
És most már hagyjátok abba az offolást!
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
-
RudY
addikt
válasz N.YCityBoy #259381 üzenetére
Mennyire ijesztőek számodra egyes játékokban a váratlanul megjelenő farkasok?
-
Carlos Padre
veterán
válasz N.YCityBoy #259381 üzenetére
És még te nevezed magad őstagnak?
-
őstag
válasz N.YCityBoy #259363 üzenetére
A kultúrált kommunikációt azért nem ártana fejlesztened, ez csak egy jó tanács. Később akár profitálhatsz is belőle.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
-
bbdzyx
senior tag
válasz N.YCityBoy #259363 üzenetére
#iamverybadass
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
Carlos Padre
veterán
-
boost
addikt
válasz N.YCityBoy #259357 üzenetére
nem lehet itt leírni, hogy micsoda szenvedélybetegség tud lenni a géming? Vagy miért törölték?
[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
veterán
válasz N.YCityBoy #259353 üzenetére
Szerintem engedjétek el a személyeskedést itt a fórumon!
-
boost
addikt
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz N.YCityBoy #259293 üzenetére
Jajj, mi lett itt ebből. Kicsit kerekítettem és kitört a frász.
Akkor 2.3 szorosa, most jobb? -
Deck
titán
-
Deck
titán
válasz N.YCityBoy #259325 üzenetére
"Bocsánat,de én nem az alap játékokat nézem/veszem soha, hanem a deluxe vagy fullos verzát!"
Vs
"meg azért én sem mindenből kizárólag a fullos pakkot veszem"
Most akkor melyik?
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
-
Madoc
veterán
válasz N.YCityBoy #259313 üzenetére
Szintén! Többek között ezért nincs kocsim
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #259310 üzenetére
Ez a te fassàgod hogy mindenből az Ulti/Gold verziót akarod Day1.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz N.YCityBoy #259301 üzenetére
A Cyberpunk egyből a full lesz. Érdekes, hogy ők képesek megint 1 verziót kiadni és a sok dlc ami jön majd a játékhoz mind ingyenes lesz, pedig megtehetnék hogy árulnak Season Pass-t.. Aztán, ők nem csak dlc-nek csúfolt valamit fognak kiadni az is biztos, mint mások. És még mikrotranzakció se lesz benne. (multiban igen de az teljesen más)
PS5
-
penge111
addikt
válasz N.YCityBoy #259299 üzenetére
már kaptad a választ
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
RangerFox
veterán
válasz N.YCityBoy #259297 üzenetére
21k a Hitman 3, 24k a Cod next gen bundle, 25k a Ubisoft játékai, 18k a Yakuza 7. Egyik se 27...
CD Project Red, a Witcher/Cyberpunk fejlesztőstúdiója.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz N.YCityBoy #259295 üzenetére
EA, Ubisoft...
Pl a CDPR se fogja drágábban adni a játékot az új generációra.PS5
-
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #259295 üzenetére
Senki nem mondta hogy 30k lesz egy nextgen jàték.
-
RangerFox
veterán
válasz N.YCityBoy #259293 üzenetére
A Fifa 21 (teljes játékra) gondolt.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz N.YCityBoy #259274 üzenetére
A FIFA 21 patch majdnem háromszor drágább.
-
Mike
veterán
válasz N.YCityBoy #259250 üzenetére
Akkor ez nem az én hónapom
-
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #259259 üzenetére
Az egy jófajta sör.
-
penge111
addikt
válasz N.YCityBoy #259172 üzenetére
Szia, hát már nem ma volt a Hollow Knight platina, kicsit puskáztam a neten zömében ezeket a charmokat használtam: Soul Eater (főleg a spellekre érzékeny bossoknál), Unbreakable Heart, Unbreakable Strength, Quick Slash, Fury of the Fallen (ezel brutális sebzést lehet bevinni, de... csak ha egy maszknyi életed marad!!!), Thorns of Agony (ez szinte mindig bent volt), Sharp Shadow. Ezek rémlenek zömében, nyilván bossonként váltogatod mi lehet a jó. A pantheonos achi a legnehezebb, mivel ott rengeteg bosst kell egymás után elintézni, és ha bármelyiknél meghalsz kezdheted elölről Nekem sokkal nehezebb volt mint bármelyik souls játék, mivel nemcsak hogy bitang nehéz néhány boss, de még ezen csaták közben még figyelj arra, hogy ne zuhanj le, ess tüskékbe stb. Tehát bossharc közben még platform elemek is vannak
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
vargalex
félisten
válasz N.YCityBoy #259225 üzenetére
Én 45, de nekem is kifejezetten tetszik. Igaz, Lego játékokkal már PS2-n is játszottunk (a nagyobbik fiammal) és ezeket is PS3-on toltuk először. A Lego Jurassic World igazából a a Jurassic Park "sorozat" cselekményén vezet végig.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
vargalex
félisten
válasz N.YCityBoy #259220 üzenetére
Fiam (7 éves) nagyon élvezi (és vele együtt én is) a Lego Jurassic World, Lego Pirates of the Caribbean játékokat...
Alex
-
cyberkind
félisten
válasz N.YCityBoy #259220 üzenetére
Én csupán úgy gondoltam, hogy készülhet egy jó és minőségi Avengers játék mint ide a Spiderman, de úgy néz ki nem ez történt, pedig szerintem a kapott anyag bőven jobb mint a Spiderman, már csak Iron Man miatt.
-
cyberkind
félisten
válasz N.YCityBoy #259216 üzenetére
Jó nekik, ők talán erre vártak, engem pedig meglepett, hogy csak ennyi lett ennek a dolognak a vége.
[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
válasz N.YCityBoy #259204 üzenetére
Annyira bem.
Acsik alapján 5 óra alatt kéne kivinni.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
FunPro
őstag
válasz N.YCityBoy #259172 üzenetére
Jé!
Nekem anno 31 óra volt a végigjátszás (pc).
Viszont acsiban elég kevés van meg, mert még raktak bele kontentet mióta vittem.Ps-en ez egyébként hogy működik?
Nincsen olyan, hogy egy jatékba bekerülnek az esetleges plusz bosszok, vagy bekerülnek és ahoz igazodik a platina, vagy bekerülnek, de az alapállapot kivitele jelenti a platinát?I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
marilllyo
veterán
válasz N.YCityBoy #259132 üzenetére
Valaki itt a topic-ból megcsinálta, ha jól emlékszem. Nem tudom mennyire nehéz. Százalékok alapján "nem veszélyes".
Jópofa... Csípem az ilyen balról-jobbra játékokat.
Valfaris-on gondolkodom nagyon...
Viszont a Broforce-t 100%-ra vertem. Azóta is az a legritkább trófim.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
saelin
veterán
válasz N.YCityBoy #259132 üzenetére
Most eszembe juttattad hogy majd jön a folytatása valamikor.
-
Mike
veterán
válasz N.YCityBoy #259082 üzenetére
Nem mindenkinek van végtelen ideje. Sőt munkával többet lehet keresni mint a játékban. Akár itt, akár a gta-ban.
-
marilllyo
veterán
válasz N.YCityBoy #258834 üzenetére
Uhh... ez szép munka. Gondolkodtam, hogy ezzel a címmel kezdek a soulslike genre-be, mert tetszett a trailer. De egyelőre még nem mertem.
(#258823) Mike: Ja hát ezt megszoktam. Nagyon egyedi az ízlésem. Sajnos azt kell mondjam, hogy a jelenlegi generáció műfajai és játékai között...nem találom a helyem. :/
Kevesen írtátok az Avengers-t.
(#258773) .LnB : Mi a jóság 1000-nél? Mit kapsz?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Frod
addikt
-
Yodamest
veterán
válasz N.YCityBoy #258459 üzenetére
de így működik a sajtó sajnos, legalábbis nagy része, attól a pár hiteles forrástól eltekintve akiknek én is adok a szavára pl. ACG, Skill UP
ezek a gamespot, ign és hasonlók csak dobnak rá egy számot pár óra játék után, ami egy ilyen címnél mint a days gone, nem szerencsés, nyilván úgy voltak vele, hogy kis stúdió, nem szánnak rá több időt, csak így meg fals a kép.
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
válasz N.YCityBoy #258022 üzenetére
szia, nem, ez nem egy XCom klón, hanem egy Commandos klón.
Azaz mint a Shadow of Tactics volt 3-4 éve. Van 3-4 embered, és izometrikus nézetben kell legtöbbször némán meggyilkolni embereket, akik ha észre vesznek, és riasztják a többieket, akkor még többen lesznek. Mindig látod, hogy melyik ellenfél merre néz és lát-e ha felállsz vagy ha fekszel., és erre élőben kell reagálnod. Mindegyik embernek más a képessége, egyik tud csapdát állítani, másik mérgezni, stb. A játék támogatja és felszólit, hogy sokat ments, és gyakran, mert itt az a játék része, hogy meghalsz, és gyorsan visszatöltesz.
Az ellenfelek között is megvannak az osztályok, akiken messzirol látszik, hogy az inges, a ponchos, a hosszúkabátos. Ki az aki konnyen befolyásholható, és ki az akit nehezebb megzavarni egy eldobott pénzérmével, és ki az észreveszi az álruhás emberedet is.
Youtube link: [link]
Itt pl 5 perc után tudtam, hogy ez az én játékom. Igaz, ismertem és szerettem a fejlesztők előző, ugyanilyen, de a feudális japánban játszódó játékát is.
Pár napja jött ki Demoja a PS4 storeba.
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
válasz N.YCityBoy #258006 üzenetére
akkor átvertek. az alap ps4 legtöbb esetben 1080p vagy dinamikus1080p (900p-1080p). nagyon-nagyon ritka,hogy ezek alá beesik egy-egy jelenetnél a felbontás, ill. néhány játék kínál a fullhd@30 mellé 720@60fps opciót
Life, Uh, Finds A Way
-
.LnB
titán
válasz N.YCityBoy #257993 üzenetére
Azért ez nem egy tini lány klub, hogy egymás érzéseit pátyolgassuk.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
addikt
Most nem is ezzel van a baj, sokan nem tudtak itt az előtörténetről, mondhatni tiszta lappal kommenteltél és innen is sikerült ismételten ellenérzetet kelteni néhány fórumozóban. Ilyenkor érdemes elgondolkodnia egy embernek, hogy valamit esetleg nem jól csinál. Az én tanácsom az, hogyha már más véleményen is vagy, nem kell ennyire buzgónak lenni iránta.
-
Wesder
félisten
Még mindig vàrjuk azt az egy példát.
-
Carlos Padre
veterán
válasz N.YCityBoy #257915 üzenetére
Téged honnan szalajtottak?
-
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #257951 üzenetére
Akkor legalàbb egy példàt mondanàl.
-
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #257948 üzenetére
Kevered a Nintendo-val.
-
Mezcal
addikt
válasz N.YCityBoy #257942 üzenetére
ami sok játék esetében még a 720p-t sem éri el
Ne nevettessél, már PS3-on is alap volt a 720p.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
raziel01
veterán
válasz N.YCityBoy #257942 üzenetére
Melyik az a sok játék ahol nem éri el a 720p-t? Mert azt még az xbox one is eléri holott az gyengébb.
-
vargalex
félisten
válasz N.YCityBoy #257915 üzenetére
Ha jól tudom, a Pro-val sem fogja látni a TV valódi tudását, hiszen az sem 4K-ban renderel...
Alex
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen széket vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja