Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz boost #265317 üzenetére
Gari nélkül 90 ért akkor jó vétel...ha komplett kitakarítva és újrapasztázva van. meg esetleg SSD-re cseréve a HDD-je.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
consono
nagyúr
válasz boost #265168 üzenetére
Én mindig csak szerettem volna ilyent csinálni, de vagy 30 éve nem sikerült 10 napot végigjátszanom Lehet, hogy 35 is van...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
törölt tag
válasz boost #265159 üzenetére
Witcher 3-at én háromszor vagy négyszer tettem félre mire befejeztem. Egyszerűen túl nagy, túl sok. Nem mintha baj lenne. Tuti a Cyberpunkot is így nyomom majd, sőt, lehet ha nagyobb ponthoz érek a sztoriban akkor le is teszem kicsit akár lenne kedvem folytatni, akár nem. Hogy ne akkor sokalljak be, hogy ha leteszem, homály lesz visszatérni mert elfelejtem az adott történetszál elejét.
-
sting2
addikt
válasz boost #263710 üzenetére
Az azért elég egyedi árképzés, Slimek mennek annyiért vagy drágábban.
Illetve, ebből lesz majd az, hogy mindenki " leadja a régi gépét", aztán ha ne adj isten, megint olyan helyzet alakul ki mint tavasszal (hónapokra otthon) , akkor meg lehet visszavasarolni drágábban a régit, vagy a falat kaparni mire sorra kerül a PS5 varolistan.Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
.LnB
titán
válasz boost #262469 üzenetére
Ez egy elég aktív topik a témában: [link] Esetleg ott kérdezd meg, hogy lehet e ilyenkor bármit tenni.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz boost #261452 üzenetére
A PS3-nál a Cell processzor miatt, szóba se jöhetett ilyen.
Szerintem túl van egy kicsit rinyálva ez a "nem lesz semmi" PS5-re téma.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
törölt tag
válasz boost #260860 üzenetére
A karibi rész nagyon jó volt pedig, ott kerül felszínre, hogy
.Dutch teljesen elkorcsosult Mondjuk ott én is majdnem letettem, mikor a partot érés után vissza kellett lovagolni a bázisra, ami még oké volt a zenével, aztán kitalálta a játék hogy lovagoljak vissza majdnem pontosan oda, ahonnan indultam. Szerencsére azon kevés alkalmak egyike volt, mikor szépen átvezetőben megoldották és egyből odateleportáltam.
-
NyMRooD
őstag
válasz boost #260688 üzenetére
Nem vitát akartam indítani és megsérteni sem szerettelek volna, de úgy látom, hogy pletykákat (és következtetéseket) kezelsz tényként és hivatalos infókat veszel semmisnek, ha valamiben tévedek javíts ki nyugodtan, a "szaktopikos" dolog rám is vonatkozik. .
szerk.: Elolvastam megint amit írtam, 1. és 2. pontok tények, a két + pont meg pletyka/következtetés.
Deck: Melyik játék kapott xs borítót és kerül 25k-ba, ps5-ön meg 30-ba? Ubi játékok one borítót kaptak, a ps4 verziók 25k-ba kerülnek, úgy néz ki, hogy drágulni fognak a játékok, szomorú, de ez van, többek között én is emiatt fogok x-et venni, de nem hiszem, hogy ott olcsóbbak lennének, gp miatt veszek.
icemad: nem is állítottam az ellenkezőjét, csak azt mondtam, hogy xs-re még nem jelentették be hivatalosan.
Madoc: tudom, lásd amit icemad-nek írtam.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
válasz boost #260631 üzenetére
Nem akarlak megbántani, de ez már kb a 4. dolog ma amit olvasok tőled és false info, szóval itt van néhány helyesbítés:
1. PS5-ön a ps4 játékok 99%-a tökéletesen fog futni, a kezdésként top 100 az csak annyivolt, hogy azt nézték meg, tesztelték le, amikor volt ez az előadás, talán még az nap jött cikk arról, hogy mind menni fog, a top 100 amit teszteltek.
2. Az xbox bundle-ket nem az MS állította össze, hanem a KV, azért nincsenek ilyenek ps-ből.+1. Nem csak ps-en fognak a játékok 30k-ba kerülni, hanem máshol is és nem, ez nem a Sony döntése volt (99%).
+2. XS-en nem tudni, hogy lesz-e magyar nyelv, valószínűleg igen, de hivatalos infó nincs (99% mint a +1. pont).Légyszi mielőtt "szaktopikokban" kijelentesz valamit, hogy fix, előbb tájékozódj, mert aki elolvassa a hozzászólásod és hozzád hasonlóan nem olvas utána, szintén elfogja hinni.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
válasz boost #260646 üzenetére
Erről még nem volt hivatalos infó, de lehet tévedek, gondolom nem véletlen fordították le a dolgokat a one generáció végére (mondjuk ahogy nézem x topikban, elégé új magyar lett). Mondjuk szvsz a menü nyelve nem igazán számít, de ahogy érzitek.
-
veterán
-
-
Frod
addikt
válasz boost #260474 üzenetére
Nem mintha terveztem volna eladni, de 2 karral, egy Pro-t? 57-ért?
Ez a vicc kategória, ennyiért marad még utána is.(#260478) saelin
Wolfenstein 3-at várok csak tőlük, de az külsős fejlesztés ugye, ők csak kiadók.
Esetleg egy Evil Within 3at, de az meg esélytelen.
A Bethesda Game Studios saját fejlesztései totál hidegen hagynak.[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
GEIL
addikt
válasz boost #260474 üzenetére
Azta....60 at is adtam volna azért a pro-ért.. XD a slimet meg hirdettem volna 50 ért
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
RangerFox
veterán
válasz boost #260364 üzenetére
Ezt értem, de a tesztelők folyamatosan kapcsolatban állnak a stúdióval, visszajelzéseket küldenek nekik, amik alapján dolgoznak az adott problémán. Írták is, hogy hamarosan érkezik a patch, de aki a Day1 állapotra kíváncsi, annak el kell fogadnia a tényeket (amiket a DF is írt). Azon nem lehet szépíteni.
-
Digidroid
aktív tag
-
Steve1207
veterán
válasz boost #260282 üzenetére
Tudom mi a céljunk, nincs is vele bajom, engem a működése érdekel. Minden játékot a jelenlegi rendszer az accounthoz ad és download list-en figyelnek. Hogy fogja kezelni a mentéseid, ha nem köti user id-hez és ezeket mihez szinkronizálná fel a plus? Emiatt fognak egy új rendszert még létrehozni, meg PSPColl menüt meg ilyeneket vagy új játékvariánsokat megint egy "köztes" állapotnak? Érdekes és értelmetlen megoldás szerintem.
A legegyszerűbb az új "változat" lenne amúgy a játékból működésre és akkor alárendelt fiókból se lehetne használni, pl PS4 rendszeren. Csak azért jól fog kinézni, hogy egy játékból ott figyel 4-5 variáns legalább, ha nem több, hátha még kapnak remasteredet megint egyesek
.
-
Frod
addikt
válasz boost #260173 üzenetére
Áhh köszi, igen, ez így jogos érv.
(#260166) wesder
Igen, köszi a pontosítást, elég durva ajánlat.(#260164) erahurka
Kellene, én örülnék neki a legjobban, de nem lesz.
Mindössze a ps5 felhasználóknak tudtak kidobni, egy "best-of-ps4" csomagot tizenpár játékkal. Sajnos annyira hülyére nyerték magukat a jelen gen-ben, hogy nem érdekük hasonló csomagot csinálni.(#260167) penge111
Passz, acc megosztásban nem vagyok otthon, mi lemezeket szoktunk körbeadni cimborákkal. De ha marad, akkor lehet érdemes lenne jobban beleásnom magamat.Do you see the white shadow?
-
wierra
senior tag
válasz boost #260158 üzenetére
Nem kötözködésképpen, tényleg kíváncsi vagyok, mert nem-igen vagyok képben X-es címekkel kapcsolatban. Mi fog kijönni XSS-re, ami PS4-re nem? Ill. mi a garas a XSS mellett?
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
30z.Samu
félisten
válasz boost #259878 üzenetére
Őszintén szólva nekem csak a MS címeknek kellene a gép, multiplatformra a PS lenne. Az, hogy most 60 vagy 120fps-sel fut a játék, az engem nem izgat. Igazság szerint nekem a 1080p is untig elég lenne, már kinőttem az e-pénisz méregetésből. Ráadásul nem is játszom már annyit, mint előtte, szóval tényleg elég lenne, ezért is gondolkodtam el egy Series S-en a PS5 mellé.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
.LnB
titán
válasz boost #259884 üzenetére
Csak, hogy a viccet félretéve ON is legyek az OFF témában. A Microsoft egyetlen céllal adja ki az S-t. Az eladási számok kozmetikázására. A nagy hw előállítási költsége magas, ezért az ára is az. Ezért kellett valami, amit venni is fognak az emberek. És ezt az MS csak így tudta elérni, ha kiad valamit "bagóért". Lehet ebbe indokokat, érveket belemagyarázni..
A befektetők felé úgy lesznek a számok bemutatva, hogy sikerült eladnunk 2 millió XS gépet. Az már nem, lesz részletezve, hogy abból csak 10db volt XSX.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Yodamest
veterán
válasz boost #259878 üzenetére
Elvileg kb annyit tud, mint a PS4 pro, de ez így nagyon karcsú lesz... most persze azt mondjuk, hogy tök okés egy kis családi konzolnak a nappaliba, olcsón és mindent visz, amit a nagyobbak, de szerintem ez nem lesz így végig... egész egyszerűen még 1080p-ben sem fogja tudni futtatni azokat a címeket, amik ezután jönnek majd. Belegondolok a PS4 pro is hogy süvít 1080p-ben a GoW alatt.... és azért durva grafikák jönnek a következő években, szerintem ez megmarad ilyen fall guys, minecraft és hasonló játszós kis konzolnak, de egy Black Myth Wukong nem tudom elképzelni, hogy kijöjjön rá.
-
nemorino
tag
válasz boost #259773 üzenetére
Egy év alatt megjelenik egy rakás játék az új konzolra, a szoftveres gondokat javítják, a visszafele kompatibilitást csiszolják. Igazából az én szememben a day one vásárlás kb. a bétateszttel azonos, csak még fizetni is kell érte. Hangsúlyozom, semmi bajom vele, akit boldogabbá tesz, hogy az új hardvert használja és futja is rá neki, akkor vegye meg, végső soron ez a hobbi arról szól, hogy jobban érezzük magunkat.
"Le style est l'homme même." Georges-Louis Leclerc de Buffon
-
Scholes9
nagyúr
válasz boost #259487 üzenetére
Nehezen hihető, hogy lesz 4K 120 fps-sel futó játék. Ha meg lesz is jó lesz sokaknak a 4K 60 fps is nyilván szebb grafikával, erre gondoltam. De majd meglátjuk. Arra akarok kilyukadni, hogy akinek nincs HDMI 2.1 csatlakozóval rendelkező megjelenítője, az semmiről sem fog lemaradni szerintem.
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
veterán
válasz boost #259360 üzenetére
Tudja a f*szom, de nem is érdekel, mindig van valahol valami kedves szimpatikus úriember akinek nem tetszik a "pofám" meg az irományaim, de ezt is kb keresztbe sz*rom👍😀
Mint írtam már sokszor akinek nem tetszik tovább lehet lapozni, vagy figyelmen kívül hagyni illetve ignorálhat, és megvan oldva ez a hatalmas világ méretű probléma😂😂😂
Csak azt nem szeretem amikor kéretlenül elkezdenek "kóstolgatni" illetve személyeskedni, ezek lettek törölve![ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
válasz boost #259284 üzenetére
Nézd, én ugyan hörcsög életmódot folytattam idáig, de én kizárólag úgy veszek játékot, hogy előtte szinte az összes létező tesztet elolvasom róla, meg persze figyelek az itteni visszajelzésekre is. Lekopogom, nem volt olyan játékom soha ps4-en aminek a vételét megbántam volna, mindet kipörgettem
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
nagyúr
-
veterán
-
Rigormortiis
veterán
válasz boost #259130 üzenetére
Mihez? Olyan tényhez, amit a játéknaz első 5 percben megmutat? A játék felénél konkrétan a szereplők is megállapítják, hogy mitől van ez az egész, közben a Kurátor (jó figura lenne, ha nem 3 percet töltene összesen a képernyőn) végig azt szajkózza, hogy nem az fog történni amire számítunk és minden több, mint aminek látszik.
Nem több, ez pontosan annYi, amennyit leírtam, és nagyot csalódtam ezért a játékban, mert vártam, hogy legyen valami csavar, de nincs benne az égbilágon semmi. Nem bán a végigjátszást, mert a hajós setting nálam a non plus ultra, és ahogy írtam, helyenként be tud szaratni, de ennyi.Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Yodamest
veterán
válasz boost #258952 üzenetére
Okééé, de szerintem a grafika is egy hát, eléggé objektív dolog, nem "tetszik vagy nem tetszik kérdése", max akkor ha 2 játék mondjuk nagyon hasonló grafikailag. Akkor lehet esetleg art style tekintetében ez kérdéses, kinek mi jön be, de itt egy 2016-os és egy 2019-es játék összevetéséről volt szó.Számomra annyira egyértelmű volt egyből a különbség, hogy merem feltételezni nem az én szemem romlott el.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest