Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
-
oliwire
őstag
válasz Wesder #272220 üzenetére
A Fallen Order volt még meg a Battlefrontok, de azokat anno megvettem. A Battlefieldek ingyenesben szintén itt vannak már, a Need for Speedek szintén megvannak.
Így az az egy hiányzik már csak, amit megpróbálnék, de nem bízok magamban annyira, h 3 óra játék után lekötne-e. -
raziel01
veterán
válasz Wesder #272190 üzenetére
Így van. Főleg annak fontos ez aki munka/család mellett nem tud naponta játszani, hanem csak heti max 7-8 órát. Ott tényleg meg kell gondolni, hogy mivel játszik az ember. Mondjuk nekem a TLoU2 jobban bejött, mint az első rész. Első részt a sztori miatt nyomtam de nagyon szenvedős volt.
Én most a Ghost of Tsushimát nyomom. Eléggé kiélvezősen játszom, mert az első chapterrel végeztem és 35 óránál járok.
Viszont a hangulat baromi jó. PS4-en sem néz ki rosszul de azért Pro vagy PS5 nem árthat mellé. -
Wesder
félisten
-
FunPro
őstag
válasz Wesder #271617 üzenetére
Én egyébként nem tudom, mi bajuk van a sony-nál.
Nem tudom, hogy van-e bármi olyan futó project, amihez minden létező erőforrást be kell vonni. Mert ha nincs, simán mehetett volna a days gone mellékágon. Anyagi bukta tuti nem lett volna belőle, igaz, valószínűleg nagy anyagi siker sem. Max jelentéktelen pár millás profit lett volna valószínűleg, ami semmi. De akkor sem bukó. A rajongók meg örültek volna.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
-
saelin
veterán
válasz Wesder #271148 üzenetére
Rettenet hangos a pro. Ez volt az első dolog amit megjegyzett a barátom akinek oda adtam a gépet. Pedig direkt kitakarítottam és újra pásztáztam neki, hogy legalább annyival jobb állapotban kerüljön hozzá. Nálam is a késő esti játék emiatt anno sokszor problémás volt, mert zárt ajtó mögött is zavarta a lakótársam szunya idejét. Ehhez képest a ps5... Néma!
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
KD6-3.7
őstag
-
nagyúr
válasz Wesder #270854 üzenetére
Meg akit eddig se érdekelt, mert elég olcsón évek óta megvető volt már... szerintem csak annak nincs meg vagy nem játszotta ki, akit eddig se érdekelt.
Mondjuk most ingyen max mégis kipróbálja... talán még meg is tetszik neki.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
félisten
válasz Wesder #270536 üzenetére
... negyedannyi hardveráron.
#270537 cyberkind
Sokáig én is nagyon ragaszkodtam a Steam-hez (Epic-re már nem volt kedvem regizni), de már egyáltalán nem villanyoz fel, mióta...
- mindenféle cross-platform reget akarnak rám erőltetni;
- elöntötte a szemét;
- asztaliról TV-s játékra próbálok áttérni (úgy tűnik, ez be is fog jönni);
- nem jön a HL3."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Mauzes
addikt
válasz Wesder #270449 üzenetére
Nem az, hogy ennyire nem megy, hanem hogy szerintem ez a mechanika nem jó (nekem), hogy ennyire bünteti több fronton is a meghalást. Ami néhány helyen nagyon könnyű. De lehet csak egyszerűen nem nekem való - viszont god mode-dal szerintem értelmét veszti minden játék.
-
Moby
addikt
válasz Wesder #270331 üzenetére
Nem a platformokat kell figyelembe venni, vagy épp ignorálni, hanem az ár ismeretében kell méricskélni a kínálatot. Persze mindenki örülne neki, ha ebbe az árba a minden is beleférne, de néha nem árt egy kis racionalitás sem. Az esetleges áremelésekre meg kiborul mindenki, és ott nincs félig teli meg félig üres a pohár. Ott azonnal előkerül a "fényes nappal rablás" és hasonlók. Ennyi pénzért ez van. És a psplus kínalata eddig 2021-ben eléggé ütős. A platformfüggetlen nyivák majd ráér akkorra, amikor jön benne megint a moslék.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz Wesder #270324 üzenetére
Ahhoz azért nem kell nagy üzleti mogulnak lenni, hogy az ember belássa: a SE nem ugyannyiért adta volna azt az opciót, hogy a nextgen verzió IS belekerül a psplusba, mint ezt. Ahogy a maneater sem annyiba került volna, hogy minden psplus user megkapja, ne csak a ps5-el rendelkezők, vagy az oddworld, vagy a többi.
Nincs ingyen vacsora. Továbbra sem. -
-
-
-
cyberkind
félisten
válasz Wesder #268712 üzenetére
Tuti én vagyok a béna, de a könnyebb fokozaton is durva nehéz, most tartok a
Nekem igazából egy Alan Wake 2 kéne, azzal a játékkal nálam tökéletesen révbe ért a Remedy, az mindenhol sokkal jobban működött.tükrös résznél, ott masszív szopás van, és még hátra van a gombás/penészes boss is. -
Frod
addikt
-
Rigormortiis
veterán
válasz Wesder #267710 üzenetére
Ez teljesen mindegy, egy 30 órás teljes árú játékról beszélünk, ami lapos és az elejét és végét leszámítva unalmas. Mondom ezt úgy, hogy játszottam az eredetivel is.
Vannak erényei, imádom a szereplőit, de a leglátványosabb elemei az Advent Childrenből lettek "újraforgatva".
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Tdizsolt
senior tag
válasz Wesder #267627 üzenetére
Gondoltam, hogy ez az oka. A 3-4 váltásánál is ez volt a szitu. De ahogy most el vannak szállva az árak,az valami félelmetes. Most néztem, hogy a rosszfogáson már 350e-ért árulják a Ps5 digital versiont. Ki a bánat veszi meg ennyiért?
Amúgy arról van valami infó, hogy mikortól lehet akadás mentes a Ps5 utánpótlása? Nem igazán követem ezt a vonalat.Psn ID: Tdizsolt
-
cyberkind
félisten
válasz Wesder #267439 üzenetére
Így nézve az összes TES középszerű se, de legalább már ezt is tudjuk.
Moby
A CDPR-t azzal lehetett volna megmenteni, hogy ha nem ragaszkodnának görcsösen a full "felügyelethez", mert láthatóan nem értenek hozzá, ami már a TW3-nál is kiderült, és ennek ellenére nem 20-ra, hanem 21-re húztak lapot a 9 porttal. A covidot ne írd, azt mindenre is rálehet fogni, az kb az ász a pakliban.[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz Wesder #267421 üzenetére
Egy ilyen belsős motornál nincs igazából olyan, hogy ennyit tud, nem modulokat licenszelnek, hanem beépítenek olyan rendszereket, amit szükségesnek éreznek. Szóval még csak azt se lehet mondani, hogy rájuk erőszakolt egy felsőbb akarat egy olyan eszközt, ami nem alkalmas számukra, mint szerencsétlen BioWare esete a Frostbite-tal.
Érdemes utánaolvasni a Larian Studios saját fejlesztésű motorjának, a DOS óta akkorát fejlődött, hogy most már a hagyományos izometrikus nézetből be tudsz zoomplni nagyjából tps nézetbe a BG3-ban nextgen látvány mellett.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
S e t h
nagyúr
válasz Wesder #267396 üzenetére
Nem mentegetni akarod őket, mégis azt csinálod.
Ne akarjon így tűnni, hogy a cdpr igazából fasza gyerek, mert hát az nd meg sp csak egy platformra fejlesztett.
Amit leírtál is csak azt igazolja, hogy a cdpr balfax volt, ráadásul a kapzsi fajtából.
És ha már összehasonlítás, élmény, rosszul írom, ÉLMÉNY, na ezt kaptam ettől a két cégtől, nem hazudozást, meg mentegetőzést, engem mint játékost hol érint az, hogy mi fair, mi nem fair? Kifizetem érte a pénzt és cserébe várok érte vmit, de nem azt a sunyi hozzáállást amit most produkáltak a srácok.
Egyébként meg tényleg jobb lett volna ha csak pc-re hozták volna ki, mindenki láthatta volna, hogy ennek még hosszú idő kell, hogy azt hozza amit ígértek.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
cyberkind
félisten
válasz Wesder #267402 üzenetére
Igen, de a 360-as verzió se volt maga a csoda, és tudjuk, hogy a PS3 hiába volt erősebb, ha sokkal nehezebb volt arra a portolás, így meg se próbálták, de valszeg ilyesmi lett volna ott is az eredmény mint a CP2077-nél a régi gépeken. Nincs min itt se csodálkozni, már akkor látszott a nyilvánvaló.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest